Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veelgestelde vragen

1. Waarom uw vacature plaatsen op de Zeelandnet vacaturebank?

Met ruim 8.000 dagelijkse bezoekers en meer dan 1.500 vacatures is de Zeelandnet vacaturebank de grootste vacaturesite van en voor Zeeland. De Zeelandnet vacaturebank biedt vacatures van alle opleidingsniveaus, branches en regio's. Het plaatsen van een vacature op onze site is gratis.

2. Hoe plaats ik een vacature?

Ga naar de voorpagina van onze vacaturesite en klik daar op 'plaats vacature'. Heeft u al een Zeelandnet of gastprofiel dan kunt u gelijk uw vacature plaatsen. Heeft u nog geen account? Dan kunt u een gratis gastprofiel aanmaken.

3. Wat zijn de kosten?

Het plaatsen van een basis vacature is gratis. Wilt u uw vacature extra laten opvallen dan heeft u de volgende mogelijkheden:


Homepage € 50,-
De vacature staat gedurende de hele advertentieperiode prominent op de ZeelandNet voorpagina en bij de topvacatures op de voorpagina van de vacaturebank.

Topvacature € 25,-
De vacature staat gedurende de advertentieperiode bij het topvacature overzicht op de vacaturebank voorpagina.

Rubriekstopper € 10,-
De vacature staat gedurende de advertentieperiode altijd bovenaan in de door u gekozen rubriek.

Vacature Tip € 5,-
Uw vacature krijgt gedurende de advertentieperiode een opvallend icoontje. Zo valt uw vacature goed op tussen de andere vacatures.

Opnieuw plaatsen € 5,-
Nog niet de juiste kandidaat gevonden? Voor € 5,- zet u de vacature opnieuw op de vacaturebank.
De vacature wordt weer bovenaan de lijst gezet en de advertentieperiode weer op 4 weken. Eventuele gekochte betaalde opties moet u ook opnieuw betalen.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw

4. Hoe betaal ik voor een betaalde optie bij de vacature?

U kunt online afrekenen via iDeal. Bij het plaatsen van meerdere betaalde vacatures kan dit eventueel op factuurbasis. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected].

5. Waar komen mijn contactgegevens vandaan?

De contactgegevens bij het invoerformulier komen uit uw profiel. Deze gegevens kunt u hier wijzigen.

6. Hoe lang blijft de vacature staan?

Een geplaatste vacature blijft 4 weken online staan.

7. Hoe kan ik mijn vacature aanpassen of verwijderen?

U kunt uw vacature beheren via het 'mijn vacaturebank' overzicht. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle actieve vacatures. Hier ziet u ook hoe lang uw vacature nog online staat en hoe vaak deze bekeken is. Via deze pagina kunt u de vacature ook opnieuw plaatsen.

8. Hoe kan ik mijn vacature opnieuw plaatsen?

De juiste kandidaat nog niet gevonden? Via het ‘mijn vacaturebank’ overzicht heeft u de mogelijkheid om voor € 5,- uw vacature opnieuw te plaatsen. De vacature wordt weer bovenaan de lijst gezet en de advertentieperiode weer op 4 weken (de resterende dagen van de eerdere periode vervallen). Eventuele gekochte betaalde opties moet u ook opnieuw betalen.

9. Hoe kan ik een vacature bewaren?

Heeft u een interessante vacature gezien? Dan kunt u die volgen door bij de vacature op 'bewaren' te klikken. De vacature staat daarna in het favorieten overzicht bij 'mijn vacatures'. Hiermee kunt u makkelijk de vacature terugvinden.

10. Kan ik nieuwe vacatures van een bedrijf of rubriek volgen?

Bij het bedrijfsprofiel van een adverteerder vindt u een volg knop. Klik op 'volgen', en u krijgt automatisch een e-mail wanneer dit bedrijf een nieuwe vacature plaatst. Bent u op zoek naar een vacature in de rubriek techniek of misschien de zorg. Klik op de knop 'bewaar de zoekopdracht' en u krijgt bericht wanneer er een nieuwe vacature geplaatst wordt in deze rubriek. De bedrijven en rubrieken die u volgt beheert u via het ‘mijn rubrieken’ overzicht.

11. Ik heb veel vacatures, kan ik die ook automatisch plaatsen?

Ja, de Zeelandnet vacaturebank werkt samen met multiposters als 'ingoedebanen' en 'knollenstein'. Via hun oplossing is het mogelijk automatisch vacatures te posten op onze site. Neem contact op met [email protected] voor meer informatie.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.844 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.