Veelgestelde vragen

1. Waarom uw vacature plaatsen op de Zeelandnet vacaturebank?

De Zeelandnet vacaturebank is dé vacacturesite gericht op Zeeland. Ruim 8.000 bezoekers bekijken dagelijks de gratis personeelsadvertenties. Er zijn vacatures in alle opleidingsniveaus, branches en regio's.

2. Wie kan er een vacature plaatsen?

Iedereen kan een (gratis) vacature plaatsen in de vacaturebank. U heeft hiervoor wel een profiel nodig. ZeelandNet abonnees kunnen gebruik maken van hun ZeelandNet profiel. Niet-abonnees kunnen een gratis gastprofiel aanmaken. Met dit profiel kunt u vervolgens inloggen op onze site en een vacature plaatsen.

3. Wat kost het en wat is mijn voordeel?

Een standaard vacature is gewoon gratis. Wilt u uw vacature extra laten opvallen dan heeft u de volgende mogelijkheden:


Homepage € 50,-
Uw vacature staat gedurende de advertentieperiode prominent op de ZeelandNet voorpagina, bij het topvacature overzicht op de vacaturebank voorpagina en in het reguliere overzicht.

Top vacature € 25,-
Uw vacature staat gedurende de advertentieperiode bij het topvacature overzicht op de vacaturebank voorpagina en bij het reguliere overzicht.

Rubriekstopper € 10,-
Uw vacature staat gedurende de advertentieperiode prominent en altijd bovenaan in een rubriek naar keuze.

Tip vacature € 5,-
Uw vacature krijgt gedurende de advertentieperiode een opvallend icoontje. Zo valt uw vacature goed op tussen de andere vacatures.

Opnieuw plaatsen € 5,-
Nog niet de juiste kandidaat gevonden? Voor € 5,- zet u de vacature opnieuw op de vacaturebank.
De vacature wordt weer bovenaan de lijst gezet en de advertentieperiode weer op 4 weken. Eventuele gekochte betaalde opties moet u ook opnieuw betalen.

ZeelandNet abonnees betalen via de online ZeelandNet Kassa. Bent u geen abonnee bij ons en wilt u toch betaald adveteren? Neem contact met op ons.

4. Hoe betaal ik als ik kies voor extra opties bij mijn vacature?

De betaling verloopt via de kassa van van ZeelandNet. Het bedrag wordt met uw maandelijkse abonnementskosten verrekend. Bent u geen abonee, dan kunt u betalen via een factuur.

5. Waar komen mijn contactgegevens vandaan?

De contactgegevens bij het invoerformulier komen uit uw zakelijk profiel. Deze gegevens kunt u hier wijzigen.

6. Hoe kan ik een vacature plaatsen?

Klik op de button "plaats vacature" rechtsboven in uw scherm

  • Om een vacature te kunnen plaatsen, moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog niet ingelogd bent, wordt u eerst gevraagd om in te loggen via de inlogpagina van ZeelandNet. U wordt dan weer vanzelf naar de volgende stap van het plaatsen van een vacature geleid.
  • In stap 1 voert u de vacaturetekst en uw contactgegevens in.
  • Als u uw vacature extra wilt laten opvallen, kunt u ervoor kiezen om in stap 2 gebruik te maken van de verschillende promotiemogelijkheden. Als u dat niet wilt, slaat u deze stap gewoon over. In stap 3 kunt u uw vacature controleren vooraleer u deze definitief op de vacaturebank plaatst.
  • Als u gebruik heeft gemaakt van een van de promotiemogelijkheden, dan verschijnt op de volgende pagina de ZeelandNet kassa.
  • Na akkoord is uw advertentie geplaatst!

7. Kan mijn vacature verwijderd worden door ZeelandNet?

Ja, vacatures die niet aan de regels van de vacaturebank voldoen kunnen verwijderd worden. Ook als u hiervoor betaald heeft. U krijgt het betaalde bedrag ook niet terug. De regels waaraan een vacature moet voldoen vindt u op deze pagina. Ook kan uw toegang tot de vacaturebank (tijdelijk) geblokkeerd worden, zodat u geen nieuwe vacatures meer kunt plaatsen. ZeelandNet behoudt zich tevens het recht voor om vactures te verplaatsen of aan te passen of zelfs te verwijderen, als deze in de verkeerde rubriek zijn geplaatst.

8. Kan een niet-abonnee ook vacatures plaatsen?

Ja, dat kan. Voor het plaatsen van een vacature heeft u een gast-account nodig. Deze kunt u hier aanmaken. Wilt u een betaalde vacature die ook op de voorpagina van ZeelandNet staat, neem dan contact met ons op.

9. Hoe lang blijft mijn vacature in de vacaturebank staan?

Uw vacature blijft 2 weken op de vacaturebank staan. Indien u een ZeelandNet abonnee bent of € 5,- betaald geniet u van 4 weken

10. Hoe kan ik mijn vacature aanpassen of verwijderen?

U kunt uw vacature beheren via het ‘mijn vacaturebank’ overzicht. U ziet op deze pagina een overzicht van al uw actieve vacatures. Hier kunt u de vacature verwijderen, en aanpassen. Ook ziet u hier hoe lang uw vacature nog online staan en hoe vaak deze bekeken is. Via deze pagina kunt u de vacature opnieuw plaatsen.

11. Hoe kan ik mijn vacature opnieuw plaatsen?

Via het ‘mijn vacaturebank’ overzicht heeft u de mogelijkheid om voor € 5,- uw vacature opnieuw te plaatsen. U hoeft dus geen nieuwe vacature te maken. De vacature wordt weer bovenaan de lijst gezet en de advertentieperiode weer op 4 weken (de resterende dagen van de eerdere periode vervallen). Eventuele gekochte betaalde opties moet u ook opnieuw betalen.

12. Hoe kan ik een vacature bewaren?

Heeft u een interessante vacature gezien? Dan kunt u die volgen door bij de vacature op ‘bewaren’ te klikken. De vacature staat daarna in het favorieten overzicht bij ‘mijn vacatures’. Hiermee kunt u makkelijk de vacature terugvinden.

13. Hoe kan ik een bedrijf of rubriek volgen?

Bij het bedrijfsprofiel van een adverteerder vindt u een volg knop. Klik op ‘volgen’, en u krijgt automatisch een e-mail wanneer dit bedrijf een nieuwe vacature plaatst. Bent u op zoek naar een vacature in de rubriek techniek of misschien de zorg. Klik op de knop ‘bewaar de zoekopdracht’ en u krijgt bericht wanneer er een nieuwe vacature geplaatst wordt in deze rubriek. De bedrijven en rubrieken die u volgt beheert u via het ‘mijn rubrieken’ overzicht.

14. Wat zijn de regels van de vacaturebank?

Er zijn een aantal regels waaraan uw vacature moet voldoen. De regels van de vacaturebank kunt u hier lezen.