Adverteren op de vacaturebank

Op zoek naar goed personeel in Zeeland? Dan bent u op de ZeelandNet vacaturebank met zijn 5.000 bezoekers op het juiste adres. Het plaatsen van een basis vacature is gratis. Uw vacature blijft 4 weken online staan. U kunt een vacature plaatsen met uw Zeelandnet login of via een gratis gastaccount.

Onze vacaturesite heeft de volgende betaalde opties:

Homepage Vacature

De homepage vacature staat prominent op de Zeelandnet.nl voorpagina, die dagelijks door zo'n 75.000 Zeeuwen bezocht wordt. Als Zeelandnet abonnee kunt u direct en online betalen via de Zeelandnet kassa.
Bent u geen abonnee en wilt u toch een betaalde vacature plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De homepage vacature blijft 4 weken staan en kost € 50,-

Topvacature

Met een top vacature staat uw vacature prominent op de voorpagina van de vacaturebank, die dagelijks door zo'n 5.000 werkzoekende Zeeuwen bezocht wordt. Als Zeelandnet abonnee betaalt u via de Zeelandnet kassa.
Bent u geen abonnee en wilt u toch een betaalde vacature plaatsen? Neem dan contact met ons op. De top vacature blijft 4 weken staan en kost € 25,-

Rubriekstopper

Wilt u er zeker van zijn dat uw vacature goed te zien is? Voor € 10,- is uw vacature een rubriekstopper. Hiermee staat uw vacature gedurende de gehele advertentie periode prominent bovenaan de rubriek naar keuze. Zo wordt uw vacature makkelijker gevonden.

Vacaturetip

Uw vacature krijgt een opvallend top-icoontje. Zo valt uw vacature goed op tussen de andere vacatures. De tip wordt gedurende 4 weken bij uw vacature vertoond.

Vacature opnieuw plaatsen

Heeft u de juiste kandidaat nog niet gevonden? Voor € 5,- zet u uw vacature opnieuw online en gelijk weer bovenaan. Handig, zo hoeft u de vacature niet helemaal opnieuw te maken.
U kunt uw vacature opnieuw plaatsen via uw mijn vacature pagina.

Vacaturebanner

Plaats op de voorpagina (en achterliggende pagina’s) uw banner om de werkzoekende Zeeuw te bereiken. Het bannerformaat is 300 bij 600 pixels. De kosten zijn € 350,- per week.
Interesse in een campagne op onze vacaturesite? Neem dan contact met ons op.