Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Adverteren

Op zoek naar goed personeel in Zeeland? Dan bent u op de ZeelandNet vacaturebank aan het juiste adres. De ZeelandNet vacaturebank is de grootste vacature site van,- en voor Zeeland.

Spotlight op jouw vacature!

Bannerpakketten

ZeelandNet homepage

ZeelandNet homepage

De homepage vacature staat prominent op de Zeelandnet.nl voorpagina, die dagelijks door zo’n 75.000 Zeeuwen bezocht wordt.

€ 50,00

Vacaturebank homepage

Vacaturebank homepage

Prominent op de voorpagina van de vacaturebank, die dagelijks door zo’n 5.000 werkzoekende Zeeuwen bezocht wordt. De top vacature blijft 4 weken staan.

€ 25,00

Rubriekstopper

Rubriekstopper

Wilt u er zeker van zijn dat uw vacature goed te zien is? Voor slechts € 10 staat uw vacature de gehele advertentie periode prominent bovenaan een rubriek naar keuze.

€ 10,00

U kunt afrekenen via iDeal of via factuur door contact met ons op te nemen .

Opvalsticker

Uw vacature krijgt een opvallend top-icoontje. Zo valt uw vacature goed op tussen de andere vacatures. De tip wordt gedurende 4 weken bij uw vacature vertoond.

Sollicitatielink

Wilt u potentiele kandidaten verwijzen naar een specifieke pagina om bv. verder te solliciteren maak dan gebruik van de vacature link. Hiermee plaats u een unieke link bij uw vacature naar elke site die u maar wilt. De kosten van een vacature link zijn € 3,00

Zet je vacature in de Bode

'Offline' adverteren

Met een wekelijkse oplage van 450.000 adressen en 15 edities is ‘De Bode’ het perfecte middel bij het vinden van nieuwe, geschikte werknemers. Via het bestelformulier van de Zeelandnet vacaturebank plaatst u direct uw vacature in één van de 3 Zeeuwse edities. Zo bereikt u heel Zeeland offline én online!

  • Combinatie Beveland Bode(oplage 32.600) € 155,00
  • Combinatie Walcheren (oplage 54.600) € 155,00
  • Tholen (oplage 11.500) € 85,00
De Bode

Weekblad de Bode neemt contact met u op om de advertentie definitief te bevestigen en te zorgen dat u een proefdruk ontvangt.

Adverteren met je banner

Jouw reclamemateriaal

Plaats op de voorpagina (en achterliggende pagina’s) uw banner om de werkzoekende Zeeuw te bereiken. Het bannerformaat is 336 bij 280- pixels. De kosten zijn € 350,- per week.

Vacaturebanner

Dringend op zoek naar een geschikte kandidaat? Maak dan gebruik van de vacaturebanner die bij elke vacature te bekijken is. Het bannerformaat is 300 bij 600 pixels.

Bannerpostie vacaturebank
Bannerpositie rechts naast de vacature

Automatisch plaatsen

Voor bedrijven met veel vacatures is er de mogelijkheid om via www.ingoedebanen.nl en www.knollestein.nl via multiposting de vacatures bij ons door te plaatsen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met [email protected].

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.790 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.