Adverteren op de vacaturebank

Op zoek naar goed personeel in Zeeland? Dan bent u op de ZeelandNet vacaturebank bezoekers op het juiste adres. De ZeelandNet vacaturebank is de grootste vacature site van,- en voor Zeeland.

Basis Vacature

Zeelandnet abonnees kunnen gratis een vacature plaatsen. Deze vacature blijft 4 weken online staan. Bent u geen abonnee dan is het plaatsen van een vacature met 2 weken looptijd gratis en een vacature met 4 weken looptijd € 5. U kunt hier een gastaccount aanmaken, betalen gaat via iDeal.

Homepage Vacature

De homepage vacature staat prominent op de Zeelandnet.nl voorpagina, die dagelijks door zo'n 75.000 Zeeuwen bezocht wordt. Als Zeelandnet abonnee kunt u direct en online betalen via de Zeelandnet kassa. Gastaccounts kunnen betalen via iDeal. De homepage vacature blijft 4 weken staan en kost € 50,-

Topvacature

Met een top vacature staat uw vacature prominent op de voorpagina van de vacaturebank, die dagelijks door zo'n 5.000 werkzoekende Zeeuwen bezocht wordt. Als Zeelandnet abonnee betaalt u via de Zeelandnet kassa. Gastaccounts kunnen betalen via iDeal. De top vacature blijft 4 weken staan en kost € 25,-

Rubriekstopper

Wilt u er zeker van zijn dat uw vacature goed te zien is? Voor € 10 staat uw vacature gedurende de gehele advertentie periode prominent bovenaan een rubriek naar keuze. Zo staat uw vacature altijd bovenaan in bv. de rubriek horeca of techniek en is uw vacature direct te zien.

Vacaturetip

Uw vacature krijgt een opvallend top-icoontje. Zo valt uw vacature goed op tussen de andere vacatures. De tip wordt gedurende 4 weken bij uw vacature vertoond.

Vacature opnieuw plaatsen

Heeft u de juiste kandidaat nog niet gevonden? Voor € 5,- zet u uw vacature opnieuw online en gelijk weer bovenaan. Handig, zo hoeft u de vacature niet helemaal opnieuw te maken.
U kunt uw vacature opnieuw plaatsen via uw mijn vacature pagina.

Vacature link

Wilt u potentiele kandidaten verwijzen naar een specifieke pagina om bv. verder te solliciteren maak dan gebruik van de vacature link. Hiermee plaats u een unieke link bij uw vacature naar elke site die u maar wilt. De kosten van een vacature link zijn € 3.

Vacaturebanner

Plaats op de voorpagina (en achterliggende pagina’s) uw banner om de werkzoekende Zeeuw te bereiken. Het bannerformaat is 300 bij 600 pixels. De kosten zijn € 350,- per week.
Interesse in een campagne op onze vacaturesite? Neem dan contact met ons op.

Automatisch plaatsen

Voor bedrijven met veel vacatures is er de mogelijkheid om via www.ingoedebanen.nl en www.knollestein.nl via multiposting de vacatures bij ons door te plaatsen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met webmaster@zeelandnet.nl.