Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weerbericht dinsdag 12 november

5 6 6 3 5 4 3
  • Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }}
  • Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }}

In de kustgebieden enkele buien

Laatste update: 00:11
  • Temperatuur {{ weerVandaagVanPlaats.minimumtemperatuur }}º / {{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
  • Wind: {{ weerVandaagVanPlaats.windrichting }} {{ weerVandaagVanPlaats.windkracht }}
  • Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
  • Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm

Vannacht nemen de neerslagkansen landinwaarts af. In de kustgebieden blijft kans op buien met daarbij lokaal onweer en zware windstoten tot 70-80 km/uur. De zuidwestenwind neemt af naar matig boven land en naar (vrij) krachtig aan zee en bij de Wadden. De temperatuur blijft overal boven nul en daalt naar ongeveer 4 graden.

Vannacht nemen de neerslagkansen landinwaarts af. In de kustgebieden blijft kans op buien met daarbij lokaal onweer en zware windstoten tot 70-80 km/uur. De zuidwestenwind neemt af naar matig boven land en naar (vrij) krachtig aan zee en bij de Wadden. De temperatuur blijft overal boven nul en daalt naar ongeveer 4 graden.

In de ochtend is het wisselend bewolkt met in de kustgebieden enkele buien. Daarbij is kans op onweer en windstoten tot 70 km/uur. Ook over het zuidoosten van het land trekken buien, elders is het droog. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig boven land en krachtig aan zee, windkracht 4-6.

In de middag trekken de buien wat verder landinwaarts, maar de oostelijke helft houdt het meest droog. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig boven land (kracht 4-5) en krachtig tot hard aan zee, windkracht 6-7. De temperatuur stijgt naar maximaal 7-8 graden en daarmee blijft het vrij koud voor de tijd van het jaar.

In de avond is het bewolkt en valt overal enige tijd regen. In de nacht naar woensdag wordt het landinwaarts weer overwegend droog, maar in de kustgebieden komt het tot enkele buien. De westen- tot zuidwestenwind neemt af naar matig. De temperatuur daalt naar 3-4 graden.

Woensdag is een overwegend bewolkte dag en komt het weer tot buien. De meeste buien zijn voor het westen en noorden en de minste voor het zuiden en oosten. De wind waait uit het zuidwesten en is zwak tot matig. De temperatuur stijgt naar 6-7 graden landinwaarts en naar 8 in de westelijke kustgebieden.

Donderdag wordt in een groot deel van het land een droge dag. Alleen in het zuidwesten is het bewolkt met kans op wat lichte regen. Elders blijft het droog en schijnt geregeld de zon. Vooral in het noorden en oosten schijnt de zon het vaakst. De wind waait uit het zuidoosten en is matig boven land en vrij krachtig aan zee en daarmee wordt vrij koude lucht aangevoerd. De middagtemperatuur wordt niet hoger dan 6-7 graden.

Vrijdag en in het weekend blijft de middagtemperatuur onder normaal voor de tijd van het jaar. Het wordt vrijdag maximaal 5-7 graden en in het weekend 7-8 graden. Halverwege de maand is 10 graden gebruikelijk. Het weerbeeld blijft (licht) wisselvallig met vooral zaterdag een grote kans op regen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg dan ons nieuwsblog.

{{ getijdeFaseVanPlaats }} water. {{ komendGetijdeVanPlaats }} om {{ komendGetijdeTijdVanPlaats }}

Zonsopkomst en waterstanden {{ plaatsNaam }}

Zonsopkomst 07:59
Zonsondergang 16:57
Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }} -
Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }} -

Zeeuwse weerfoto's

Bekijk alle weerfoto's
Dreigeng boven zeeuwslandschap
Arlette Koers
Mistdeken.
Adri Joosse
Zonsondergang.
Adri Joosse
Hagelbui
marjo keij
Donkere wolken.
adri joosse
stomachtig weer
Rinie de Jonge