Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

24º
24º
26º
23º
23º
25º
27º
26º
23º
23º
25º
22º
22º
24º
25º
25º
22º
23º
24º
22º
22º
23º
24º
24º
23º
23º
25º
22º
22º
24º
25º
25º
20º
20º
21º
20º
20º
21º
21º
21º
za zo ma di wo
4 4 4 3 4 3 3
  • Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }}
  • Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }}

Weerbericht zaterdag 19 september

Zonovergoten septemberweekend

Laatste update: 10:09
  • Temperatuur {{ weerVandaagVanPlaats.minimumtemperatuur }}º / {{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
  • Wind:
  • Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
  • Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm

De zon schijnt vanochtend uitbundig. In het noordoosten komt ook sluierbewolking voor. De wind waait uit het oosten tot noordoosten en is zwak tot matig. In het Waddengebied en rondom het IJsselmeer is de wind eerst nog matig tot vrij krachtig. De temperatuur stijgt geleidelijk naar 15-20 graden aan het eind van de ochtend.

De zon schijnt vanochtend uitbundig. In het noordoosten komt ook sluierbewolking voor. De wind waait uit het oosten tot noordoosten en is zwak tot matig. In het Waddengebied en rondom het IJsselmeer is de wind eerst nog matig tot vrij krachtig. De temperatuur stijgt geleidelijk naar 15-20 graden aan het eind van de ochtend.

Vanmiddag is het stralend zonnig septemberweer. Alleen in het noorden en in het Waddengebied is sluierbewolking zichtbaar. Later is ook in het zuidwesten wat bewolking aanwezig. De oosten- tot noordoostenwind is zwak tot matig en in het Waddengebied regelmatig vrij krachtig.

De temperatuur stijgt naar ongeveer 20-21 graden in het noorden, 22-24 graden in het midden en 25-26 graden in het zuiden. In Zeeuws-Vlaanderen, het zuidoosten van Brabant en in het zuiden van Limburg kan het 27 graden worden. Normaal is het in de tweede helft van september 18-20 graden.

Vanavond schijnt de zon nog tot ongeveer 19:45 uur. Daarna volgt een heldere avond en nacht. Alleen in het zuiden is wat sluierbewolking aanwezig. De temperatuur daalt naar 4-7 graden in het noorden en oosten en naar 8-12 graden in het zuiden en westen.

Morgen schijnt in de ochtend de zon weer uitbundig. In het zuiden is sluierbewolking zichtbaar, maar de zon schijnt daar goed doorheen. Na een frisse start van de dag stijgt de temperatuur weer snel en aan het eind van de ochtend is het ongeveer 15-19 graden.

In de middag is het volop zonnig. De sluierwolken in het zuiden verdwijnen geleidelijk weer en de lucht is strakblauw. De noordoostenwind neemt toe naar matig en in het Waddengebied en in het noordwestelijk kustgebied naar vrij krachtig, windkracht 5. Het wordt opnieuw een warme dag met 20-21 graden in het noorden, 22-23 in het midden en 24-25 graden in het zuiden.

Morgenavond gaat de zon weer fraai onder en daarna volgt een heldere avond. In de nacht naar maandag is kans op mist en dan vooral in het noorden en oosten. De noordoostenwind neemt af naar zwak en er volgt weer een frisse nacht. De temperatuur daalt naar 5-8 graden in het binnenland en naar 9-10 in het westen.

Maandag verandert er helemaal niets aan het zonnige weerbeeld. De zon schijnt uitbundig, maar in het noordoosten start de dag mogelijk met mist. Het blijft droog en er waait niet meer dan een zwakke noorden- tot noordoostenwind. De temperatuur stijgt naar 22 graden in het noorden en naar 25-26 in het zuiden.

Na opnieuw een frisse nacht met kans op mist en minima van 5 tot 10 graden is het dinsdag eerst op veel plaatsen grijs met mist en laaghangende bewolking. De grijzigheid verdwijnt in de loop van de ochtend en dan volgt weer een stralend zonnige dag. In de middag is her en der wat sluierbewolking zichtbaar, maar het blijft droog. De temperatuur gaat opnieuw flink de hoogte in met 22 graden in het noorden en 25-26 in het zuiden.

In de nacht naar woensdag neemt de bewolking toe en geleidelijk ook de kans op enkele buien. Woensdag ziet het weerbeeld dan ook anders uit. De zon schijnt weliswaar geregeld, maar er zijn ook stapelwolken en het komt tot enkele buien. Bij buien is kans op onweer. De wind waait uit het zuiden tot zuidwesten en is matig en aan zee soms vrij krachtig. De temperatuur is met 20-23 graden ook wat lager.

De rest van de week is het wisselvallig weer met elke dag kans op buien. De zon schijnt ook geregeld, maar het wordt wel geleidelijk een stuk minder warm. Donderdag liggen de maxima nog tussen 18 en 21 graden, vrijdag wordt het al niet warmer dan 16-17 graden. In het volgende weekend stokt het kwik bij hooguit 15 graden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg dan ons nieuwsblog.

Mede mogelijk gemaakt door Weeronline.nl

Zonsopkomst 07:29
Zonsondergang 19:46
{{ getijdeFaseVanPlaats }} water. {{ komendGetijdeVanPlaats }} om {{ komendGetijdeTijdVanPlaats }}

Meerdaagse verwachting voor {{ plaatsNaam }}

laatste update: za 10:09
{{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm
Wind: {{ weerVandaagVanPlaats.windrichting }} {{ weerVandaagVanPlaats.windkracht }}
Zonsopkomst en waterstanden {{ plaatsNaam }}
Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }} -
Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }} -

Meerdaagse verwachting

Zeeuwse weerfoto's

Bekijk alle weerfoto's
Dauwdruppels.
adri joosse
het strand 24 februari 2008
vc kramers
Buienwolken boven de Noordzee.
adri joosse
Gouden randje.
adri joosse
In de vroege ochtendzon.
Adri Joosse
na de hagelbui
marjo keij