Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weerbericht zaterdag 30 mei

24º
23º
26º
22º
22º
24º
26º
26º
4 4 4 4 4 4 4
  • Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }}
  • Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }}

Zonnig en warm, het lijkt wel zomer

Laatste update: 02:05
  • Temperatuur {{ weerVandaagVanPlaats.minimumtemperatuur }}º / {{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
  • Wind: {{ weerVandaagVanPlaats.windrichting }} {{ weerVandaagVanPlaats.windkracht }}
  • Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
  • Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm

Deze nacht daalt de temperatuur onder een heldere hemel naar 6 graden in het noordoosten en oosten, 8 in het midden en 9-12 graden in het zuidwesten.

Deze nacht daalt de temperatuur onder een heldere hemel naar 6 graden in het noordoosten en oosten, 8 in het midden en 9-12 graden in het zuidwesten.

Vanochtend is het opnieuw zonnig. De temperatuur stijgt vrij snel en daaraan kun je merken dat het een warme dag wordt.

Vanmiddag wijst de thermometer 23-24 graden aan. In het zuiden kan het met 25 à 26 graden zomers warm worden en mogelijk wordt het ook op de Veluwe een zomerse dag. In de noordelijke provincies is het aan de kust 18-20 graden en 21-23 graden verder landinwaarts.

Het is flink zonnig, maar behalve blauwe luchten kunnen we vooral in de oostelijke helft ook stapelwolken verwachten. De wind blijft in de noordoosthoek en is matig van kracht. Aan zee waait het iets harder en kan de wind in het westen aanlandig worden.

Vanavond verdwijnen de stapelwolken weer en kunnen we later op de avond genieten van een heldere zonsondergang. In de nacht naar zondag wordt het niet kouder dan 8-13 graden.

Zondag wordt het 20-23 graden en is het aan de noordkust een graad of 18. Hiermee is het iets minder warm dan op zaterdag, nog steeds een graadje warmer dan normaal. Ook dan blijft het droog en kunnen we flink wat zon verwachten. In de loop van de middag verschijnt wel meer sluierbewolking en is de lucht niet meer zo blauw. De noordoostenwind is iets nadrukkelijker aanwezig, maar heel onstuimig wordt het niet.

Maandag doet de temperatuur weer een stap omhoog. Het wordt 23-24 graden in het de Randstad en 24-25 graden in het zuiden, oosten en op de Veluwe. In het noorden liggen de maxima tussen 19 en 23 graden. Het is vrij zonnig en de zon is ook iets feller dan de voorgaande dagen met zonkracht 7.

Dinsdag en woensdag kunnen we zomers weer verwachten met op veel plaatsen 25 tot 27 graden. In het zuiden en zuidoosten kan het lokaal 28 of 29 graden worden. Aan de noordkust is het 20-24 graden. Dinsdag is het zonnig en blijft het zeker droog. Woensdag kunnen in de loop van de dag wolkenvelden over het land trekken en dan is er een kleine kans op een bui.

De dagen daarna hebben we een westen- tot noordwestenwind en gaat de temperatuur omlaag. Hoe snel het koeler wordt is nog niet zeker, maar waarschijnlijk is het donderdag 17-23 graden en vrijdag 16-19 graden. Er is dan meer bewolking en er komen af en toe ook buien voor.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg dan ons nieuwsblog.

{{ getijdeFaseVanPlaats }} water. {{ komendGetijdeVanPlaats }} om {{ komendGetijdeTijdVanPlaats }}

Zonsopkomst en waterstanden {{ plaatsNaam }}

Zonsopkomst 05:35
Zonsondergang 21:48
Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }} -
Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }} -

Zeeuwse weerfoto's

Bekijk alle weerfoto's
Wolkenstraat.
Adri Joosse
Ochtendnevel.
Adri Joosse
Golven.
adri joosse
Avondrood.
adri joosse
Ochtendgloren.
adri joosse
"Vlammende" wolken.
Adri Joosse