Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weerbericht maandag 17 februari

10º
10º
10º
7 7 7 5 6 5 5
  • Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }}
  • Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }}

Buien, wolkenvelden en opklaringen

Laatste update: 16:02
  • Temperatuur {{ weerVandaagVanPlaats.minimumtemperatuur }}º / {{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
  • Wind: {{ weerVandaagVanPlaats.windrichting }} {{ weerVandaagVanPlaats.windkracht }}
  • Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
  • Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm

Vanavond is er een afwisseling van buien, wolkenvelden en opklaringen. Komende nacht neemt het aantal buien vanuit het westen geleidelijk af en wordt het op veel plaatsen droog. Het koelt af naar 2-5 graden. Glad wordt het waarschijnlijk niet.

Vanavond is er een afwisseling van buien, wolkenvelden en opklaringen. Komende nacht neemt het aantal buien vanuit het westen geleidelijk af en wordt het op veel plaatsen droog. Het koelt af naar 2-5 graden. Glad wordt het waarschijnlijk niet.

Morgenochtend schijnt de zon volop, maar al gauw ontstaan veel stapelwolken. Er is kans op enkele buien met hagel. In de kustgebieden blijft het vrij zonnig.

Ook morgenmiddag heeft vooral het binnenland met stapelwolken en enkele buien te maken. In het westen en noordwesten krijgt de zon veel ruimte en blijft het overwegend droog. De temperatuur stijgt naar 8-10 graden. Het waait vrij krachtig in het binnenland en krachtig tot hard in de kustgebieden. De wind komt uit het zuidwesten.

Morgenavond neemt de bewolking in het hele land toe. In de tweede helft van de avond en eerste helft van de nacht trekt een gebied met felle buien vanuit het noordwesten over het land. Bij deze buien is kans op onweer, hagel en lokaal ook natte sneeuw. De minima komen uit op 2-4 graden.

Woensdag wisselen zon, stapelwolken en buien elkaar af. Bij buien is kans op onweer, hagel en natte sneeuw. Plaatselijk kan het even wit worden van de hagel, de natte sneeuw blijft niet liggen. De meeste buien zijn voor het midden en oosten. In het westen blijft het bij een enkele bui en is de zon vaak te zien. Woensdagmiddag neemt de buienkans vanuit het westen geleidelijk af. Het wordt circa 8 graden. Tijdens buien daalt de temperatuur naar een graad of 3.

Donderdag is het overwegend bewolkt. Overdag kan een beetje regen vallen, maar veel stelt dit niet voor. In de avond trekt een regengebied over het land. Met maxima van 10-11 graden is het opnieuw wat zachter dan de voorgaande dagen. Normaal is het in februari 5-7 graden.

De dagen daarna blijft het wisselvallig. De wind neemt weer toe en het weekend wordt nat en onstuimig. Ook de temperatuur loopt op. Het kan 10-13 graden worden. Naast regen laat het weerbeeld veel bewolking zien. De zon komt er nauwelijks aan te pas.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg dan ons nieuwsblog.

{{ getijdeFaseVanPlaats }} water. {{ komendGetijdeVanPlaats }} om {{ komendGetijdeTijdVanPlaats }}

Zonsopkomst en waterstanden {{ plaatsNaam }}

Zonsopkomst 07:55
Zonsondergang 18:00
Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }} -
Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }} -

Zeeuwse weerfoto's

Bekijk alle weerfoto's
Ochtendgloren Boulevard
Tanja van Eenennaam
Buien boven Westerschelde.
Adri Joosse
In de vroegte.
Adri Joosse
Lekker windje bij de haven van Vlissingen. *van HT te T*
Harold Haroldb@zeelandnet.nl
Zonsopkomst 1
Adri Joosse
Even een praatje makenjva
jva@zeelandnet.nl