Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weerbericht woensdag 1 april

10º
10º
10º
3 3 3 3 3 3 3
  • Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }}
  • Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }}

Mix van wolkenvelden en opklaringen

Laatste update: 22:04
  • Temperatuur {{ weerVandaagVanPlaats.minimumtemperatuur }}º / {{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
  • Wind: {{ weerVandaagVanPlaats.windrichting }} {{ weerVandaagVanPlaats.windkracht }}
  • Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
  • Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm

Vanavond hebben het midden en noorden een mix van wolkenvelden en opklaringen. De kans op een bui neemt af en later in de avond blijft het droog. In het zuiden zijn heldere perioden.

Vanavond hebben het midden en noorden een mix van wolkenvelden en opklaringen. De kans op een bui neemt af en later in de avond blijft het droog. In het zuiden zijn heldere perioden.

Komende nacht gaat het in het zuiden een beetje vriezen. In het midden en noorden is het 1 of 2 graden, maar tijdens opklaringen kan het ook in het midden van het land tot lokale vorst komen. Aan de kust is het 1-4 graden.

Morgen hebben we in de ochtend wolkenvelden en perioden met zon. Later in de ochtend neemt de bewolking toe en laat de zon zich minder vaak zien.

In de middag zijn er in het binnenland veel stapelwolken, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. In de kustgebieden schijnt af en toe de zon. Het wordt 10-11 graden. Er staat iets meer wind. Deze komt uit het zuidwesten tot westen en is matig in het binnenland en vrij krachtig in het noorden en westen.

Aan het eind van de middag en aan het begin van de avond neemt in het noorden en noordwesten de kans op een bui toe. Later in de avond en in de nacht is in het hele land kans op enkele buien. De minima liggen tussen 2 en 6 graden.

Vrijdag hebben we een mix van wolkenvelden en zonnige momenten. Er is kans op een enkel buitje, maar in de middag neemt de neerslagkans af en is het zo goed als droog. Alleen in het oosten en noordoosten is nog een kleine buienkans. De zon kan wat vaker doorbreken, vooral in het westen van het land.

In de avond klaart het breed op en er volgt een vrij heldere en koude nacht. In het binnenland gaat het een graadje vriezen en in de kustgebieden liggen de minima rond, of iets boven het vriespunt.

In het weekend kunnen we genieten van zonnig lenteweer een gaat de temperatuur flink omhoog. Zaterdag wordt het 12-14 graden en kan het in het zuiden 15 graden worden. Op de Wadden is het 10-11 graden. Er staat een matige zuidenwind. Zondag is het vrij warm voor de tijd van het jaar met op grote schaal 18-19 graden en in het zuiden en zuidoosten lokaal meer dan 20 graden. Op de Wadden is het met 15-17 graden minder warm.

Na het weekend blijft het warmer dan normaal met op maandag en dinsdag 16-19 graden en op de Wadden 14-15 graden. De dagen daarna kan de temperatuur tijdelijk stijgen met vooral op woensdag, maar ook op donderdag kans op maxima van 20-21 graden in het zuiden en oosten. We beginnen de week vrij zonnig, maar al snel zijn er ook wolkenvelden en is het wisselend bewolkt. Af en toe ontstaan een paar lichte buien.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg dan ons nieuwsblog.

{{ getijdeFaseVanPlaats }} water. {{ komendGetijdeVanPlaats }} om {{ komendGetijdeTijdVanPlaats }}

Zonsopkomst en waterstanden {{ plaatsNaam }}

Zonsopkomst 07:18
Zonsondergang 20:17
Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }} -
Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }} -

Zeeuwse weerfoto's

Bekijk alle weerfoto's
Waterhoos Walcheren Augustus 2006 (copyright Pieter de Korte)
Pieter de Korte pieter155@zeelandnet.nl
Mistdeken.
Adri Joosse
Nevel.
Adri Joosse
Geen brand, maar........
Adri Joosse
Mooi Middelburg
RG
Wolkenstraat.
Adri Joosse