Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

10º
10º
11º
10º
10º
11º
11º
11º
10º
10º
10º
10º
10º
10º
10º
10º
10º
10º
11º
10º
10º
11º
11º
11º
di wo do vr za
4 5 5 3 4 3 3
  • Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }}
  • Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }}

Weerbericht dinsdag 24 november

Grijs en bewolkt, later vanuit het zuiden zon

Laatste update: 06:11
  • Temperatuur {{ weerVandaagVanPlaats.minimumtemperatuur }}º / {{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
  • Wind:
  • Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
  • Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm

Het is vanochtend op veel plaatsen grijs, bewolkt en nevelig. In het uiterste noordwesten is de bewolking dik genoeg voor wat licht gespetter, elders blijft het zo goed als droog. De nevel verdwijnt geleidelijk en in het zuiden en zuidoosten kan af en toe de zon doorbreken.

Het is vanochtend op veel plaatsen grijs, bewolkt en nevelig. In het uiterste noordwesten is de bewolking dik genoeg voor wat licht gespetter, elders blijft het zo goed als droog. De nevel verdwijnt geleidelijk en in het zuiden en zuidoosten kan af en toe de zon doorbreken.

Vanmiddag is er vrij veel hoge bewolking aanwezig. De zon schijnt daar vooral in het zuiden en midden enigszins wazig doorheen, in het noorden blijft het grijs en bewolkt. Het blijft overal droog en er waait een matige en aan zee en bij de Wadden een vrij krachtige zuiden- tot zuidwestenwind. De temperatuur stijgt op veruit de meeste plaatsen naar 10-11 graden, alleen in het noordoosten is het met 8-9 graden wat kouder.

Vanavond is er een afwisseling van wolkenvelden en enkele opklaringen. Komende nacht is het over het algemeen bewolkt. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur daalt landinwaarts naar 1-2 graden boven nul. In het westen wordt het niet kouder dan een graad of 5.

Morgenochtend is het wederom bewolkt, maar hier en daar is ook even een glimp van de zon te zien. Het is overal droog en er waait een zwakke tot matige zuidenwind.

In de middag breekt in het zuiden en oosten af en toe de zon door, elders blijft het grijs en bewolkt. De zuiden- tot zuidwestenwind neemt verder in kracht af en de temperatuur stijgt naar maximaal 7-8 graden in het noordoosten en naar 9-10 graden elders.

Morgenavond neemt de bewolking toe en in de nacht naar donderdag stijgt vanuit het noordwesten de kans op wat lichte regen. De temperatuur daalt landinwaarts eerst naar 2 tot 5 graden, maar vanuit het westen loopt het kwik op naar 6-9 graden.

Donderdag is bewolkt en er trekt een gebied met wat lichte regen over het land naar het zuidoosten. In het zuidoosten gaat het pas in de middag licht regenen, maar dan is het in het noordwesten alweer droog met enkele opklaringen. De opklaringen breiden zicht geleidelijk verder over het land uit. De zwakke wind gaat uit het noorden waaien en de temperatuur stijgt naar 9-11 graden. In de middag wordt het langzaam kouder.

Vrijdag is het overwegend grijs en bewolkt, maar het blijft overal droog. De wind waait uit het oosten tot noordoosten en is zwak tot matig. De temperatuur is lager met maxima van 7 graden in het oosten tot 9 in de kustgebieden, maar dergelijke temperaturen zijn wel heel normaal voor eind november.

Zaterdag is er een mix van zon en wolkenvelden. Het blijft droog en er waait een matige oosten- tot zuidoostenwind. Met maximaal 6-7 graden is het opnieuw wat kouder. Ook zondag schijnt geregeld de zon en is het droog. De oostenwind is matig en aan zee (vrij) krachtig en het wordt maximaal 4 tot 6 graden. Door de wind is het voor het gevoel nog wat kouder. Ook de nachten worden kouder met op steeds meer plaatsen lichte vorst.

Na het weekend is het eerst nog vrij koud met in de nacht lichte vorst en overdag temperaturen van hooguit 3 tot 5 graden. Het is rustig weer met een toenemende kans op mist. Deze mist is mogelijk hardnekkig en kan de hele dag blijven hangen. Regionaal breekt ook de zon door en het blijft droog. Later in de week wordt het iets minder koud en liggen de maxima veelal rond de normaal van 6-7 graden.

Mede mogelijk gemaakt door Weeronline.nl

Zonsopkomst 08:21
Zonsondergang 16:41
{{ getijdeFaseVanPlaats }} water. {{ komendGetijdeVanPlaats }} om {{ komendGetijdeTijdVanPlaats }}

Meerdaagse verwachting voor {{ plaatsNaam }}

laatste update: di 06:11
{{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm
Wind: {{ weerVandaagVanPlaats.windrichting }} {{ weerVandaagVanPlaats.windkracht }}
Zonsopkomst en waterstanden {{ plaatsNaam }}
Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }} -
Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }} -

Meerdaagse verwachting

Zeeuwse weerfoto's

Bekijk alle weerfoto's
regenboog, zaterdagmorgen 19 juni 8.50
Marjo Keij
Strand bij Dishoeck
ergee@foto
Mooie lucht boven Oost-Souburg
Tim A
uitzicht op zee
Tanja van Eenennaam
"Vurige" wolkenlucht.
Adri Joosse
Achter de wolken.........
adri joosse