Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 347 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • (technisch) accountmanager

  Ben jij op zoek naar een commerciële uitdaging? Waarin je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen regio, maar ook de samenwerking hebt met ervaren collega’s? Voor onze nieuwe vestiging in Oud-Gastel zoeken wij een accountmanager. Taken en verantwoordelijkheden: » het inplannen van jouw eigen afspraken (acquisitie) en de administratieve afhandeling van de werkzaamheden; » opstellen van informatievoorziening en offertes ten behoeve van projecten en detachering; » bezoeken van prospects en relaties; » opzetten new business en dit uitbouwen tot langdurige klantrelaties; » dit alles met uiteindelijk doel om de naamsbekendheid en omzet te vergroten in de betreffende regio Noord-Brabant, Zeeland en Vlaams-België.

  een uur geleden Kojo Engineering - Vlissingen
 • Junior engineer

  Heb jij net je technische hbo opleiding afgerond en ben je er klaar voor om je talenten in te zetten binnen een brede, uitdagende functie? Solliciteer dan nu! Als junior engineer voer je uitdagende opdrachten uit voor diverse technische opdrachtgevers. Wij zorgen voor een intensief en persoonlijk traject met actieve coaching en begeleiding. Competentieontwikkeling en zelfreflectie zijn hierin belangrijke pijlers. Als junior engineer zorg je voor een frisse blik binnen de afdeling. Nu én in de toekomst! Taken en verantwoordelijkheden: Afhankelijk van jouw ontwikkeltraject kunnen de werkzaamheden variëren van: » ontwerpen en uitwerken van industriële en technische projecten vanuit basic- en detailengineering. Dit doe je voor diverse projecten en opdrachtgevers; » integrale samenwerking met engineers van diverse disciplines op zowel onze kantoorlocaties als on-site; » doorgroeien naar een positie als engineer binnen Kojo Engineering.

  een uur geleden Kojo Engineering - Vlissingen
 • Engineer industriële automatisering

  Kojo Engineering is op zoek naar een kandidaat die zich thuis voelt in de Industriële Automatisering. Je hebt ervaring in DCS en PLC software en/of wilt jezelf hierin graag verder ontwikkelen. Je ontwerpt, past aan en implementeert je oplossingen voor proces automatisering en machinebouw. Jij kunt onze opdrachtgevers voorzien van de juiste informatie middels een duidelijke uitleg, voorlichting en instructie. Je hebt een flexibele instelling, bent een teamplayer voor grote projecten en werkt zelfstandig aan kleinere projecten. De projecten kunnen worden uitgevoerd op klantlocatie of op onze locaties in Vlissingen en/of Oud-Gastel.

  een uur geleden Kojo Engineering - Vlissingen
 • Tekenaar/ constructeur wtb

  Wij zijn op zoek naar een werktuigbouwkundige voor het versterken van onze afdeling. De werkzaamheden die wij verrichten zijn voornamelijk t.b.v industriële opdrachtgevers. Taken en verantwoordelijkheden: Als tekenaar/ constructeur ben je verantwoordelijk voor een correcte uitwerking van piping en werktuigbouwkundige installaties in de breedste zin: » Ontwerpen, uitwerken en onderhouden van tekeningen, zoals isometrics, P&ID's en overige geïntegreerde mechanische apparatuur (compressoren, warmtewisselaars, drukvaten, etc.); » Wijzigingen aan de productie-installatie bijhouden en up-to-date houden van bestaande tekeningen en technische dossiers.

  een uur geleden Kojo Engineering - Vlissingen
 • Projectengineer elektrotechniek & instrumentatie

  Word jij onze nieuwe collega waarvan de ontwerpen realiteit worden in de waterbehandeling, voedingsmiddelenbranche, energiewinning of machinebouw & petrochemie? Taken en verantwoordelijkheden: » Basic- en detailengineering van industriële elektrotechnische projecten, equipement en installaties; » (Controleren van) haalbaarheidsstudies, calculaties en vastleggen van de scope en overall/ detailplanningen van projecten; » Opstellen van werkomschrijvingen en projectdocumentatie; » Definiëring van technische en functionele specificaties; » Inkoop van specifieke onderdelen, bewaking van uitleveringen en controleren van documentatie; » Voeren van overleg met collega's, opdrachtgevers en uitvoerend personeel, met als doel de kwaliteit en de veiligheid van de werkzaamheden te waarborgen; » Samenwerking met en coördinatie van een team op het gebied van engineering-, constructie- en commissioning werkzaamheden; » Participeren in kick-off meetings, multidisciplinaire- en HAZOP studies.

  een uur geleden Kojo Engineering - Vlissingen
 • Project engineer wtb

  Voor verschillende projecten bij één van onze industriële opdrachtgevers zoeken wij een project engineer werktuigbouw / piping. Je bent in staat (verbeteringen) te ontwerpen, verder uit te ontwikkelen en uiteindelijk te realiseren. Van belang is dat je jouw leidinggevende capaciteiten (verder) wilt ontwikkelen want je zal rapporteren aan de project manager en treedt op als projectleider in multidisciplinaire projectteams. Verder stuur je uitvoerende engineers aan. Daarbij ben je de persoon die mondeling en schriftelijk communicatief zeer sterk is, je werkt goed samen in teams en daarnaast ben je klant- en oplossingsgericht ingesteld. Taken en verantwoordelijkheden: » het realiseren van investeringsprojecten van technische aard, binnen de begrote kosten, gestelde eisen en (overheids)voorschriften; » het in een projectorganisatie zorgdragen voor de totstandkoming van het ontwerp, de planning, uitbestedingen en bestellingen; » het zorgdragen voor de praktische realisering van het project in termen van tijd, geld, kwaliteit, wettelijke en lokale HSE-voorschriften en eisen en de operationele aansturing; » gerichte informatieverstrekking en projectvastlegging; » overdracht van gerealiseerde projecten naar de interne opdrachtgever.

  een uur geleden Kojo Engineering - Vlissingen
 • Operator lasersnijmachine

  Wil jij je ook graag verder ontwikkelen in de metaaltechniek? Ben jij een echte techneut die het leuk vindt om in een klein team te werken en samen met het bedrijf te groeien? De operator verzorgt het volledige snijproces. Je leest de programma’s in, belaadt de machine en zorgt ervoor dat de producten kwalitatief goed gesneden worden. Tijdens de productie leg je de kokers klaar voor volgende orders zodat de productie vloeiend verloopt. Het inpakken, verpakken, laden en lossen van vrachtauto’s kan ook onderdeel zijn van je werkzaamheden. Buislasersnijden is een zeer specifieke techniek. Als je affiniteit hebt met computergestuurde machines en metaal reageer dan ook. Het snijproces zullen wij jou dan leren.

  2 uur geleden Modoc - Goes
 • Operator lasersnijden

  Wegens uitbreiding en om aan de toekomstige klantvraag te voldoen zijn wij voor onze opdrachtgever in Goes / 's Gravenpolder op zoek naar een fulltime oparator lasersnijmachine. Als operator lasersnijmachine verzorg je het volledige snijproces. Je leest de programma’s in, belaad de machine en zorgt ervoor dat de producten kwalitatief goed gesneden worden. Tijdens de productie leg je de kokers klaar voor volgende orders zodat de productie vloeiend verloopt. Het inpakken, verpakken, laden en lossen van vrachtauto’s kan ook onderdeel zijn van werkzaamheden. Buislasersnijden is een zeer specifieke techniek. Als je affiniteit hebt met computergestuurde machines en affiniteit met metaal is dat een pre. Het snijproces zal je leren on the job.

 • Projectleider

  Als Civiel Projectleider ben je binnen Schaal Ingenieurs verantwoordelijk voor complexe en technische vraagstukken van onze opdrachtgevers. Je bent een ervaren constructeur en je hebt sterk organisatorische vaardigheden. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: • Adviseren en begeleiden opdrachtgevers met complexe constructieve vraagstukken • Opstellen ontwerprapporten, controleren tekeningen en contracten op constructieve aspecten • Bedenken van praktische en creatieve toepassingen en oplossingen • Het managen van de projecten Voorbeelden van projecten waaraan gewerkt gaat worden: • Nieuwbouwprojecten van bruggen, gemalen, sluizen, damwanden, woningen, etc. • Verbouw projecten • Funderingsherstel voor gemeenten • Constructieberekeningen voor productie lijnen • Parkeerdaken

 • Werkvoorbereider

  Als Werkvoorbereider ben je mede verantwoordelijk voor business unit Transport. Een belangrijk deel van het takenpakket is meedenken in ontwikkeling van systemen en werkvoorbereiding voor onze opbouw- en servicewerkplaats waarbij je veel interesse hebt in technische ontwikkelingen in de markt. Je draagt zorg voor offerte- en orderverwerking in nauwe samenwerking met de verkoop buitendienst en werkplaats. Daarnaast onderhoudt je hierbij ook contacten met onze klanten en prospects alsmede met onze zusterbedrijven in Europa.

 • Werkvoorbereider civiel

  Als werkvoorbereider Civiel stedelijke ontwikkeling bij Waalpartners ben je een belangrijke schakel bij de voorbereiding van werkzaamheden. Samen met de projectleider werk je in het kloppende hart van de projecten voor onze opdrachtgevers, variërend van gemeenten en provincies tot ontwikkelaars en aannemers. Je voelt je als een vis in het water binnen de dynamische en complexe projectomgeving van de stedelijke ontwikkeling. En bent gewend snel te schakelen als de besluitvorming door opdrachtgevers hier om vraagt. Verantwoordelijkheden: Maken van technische ontwerpen; Ondersteuning bieden bij grondtransacties en verwerving; Ondersteuning bieden bij onder andere grondexploitaties, haalbaarheidsonderzoeken en variantenafwegingen; Opvragen en beoordelen van offertes; Het maken van berekeningen en opstellen van contracten (waaronder bestekken); Coördineren van interne en externe projectwerkzaamheden.

 • Senior constructeur

  Als Senior Constructeur ben je binnen Schaal Ingenieurs verantwoordelijk voor complexe en technische vraagstukken van onze opdrachtgevers. Je bent een zeer ervaren constructeur met sterke organisatorische vaardigheden. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: • Adviseren en begeleiden opdrachtgevers met complexe constructieve vraagstukken • Opstellen ontwerprapporten, controleren tekeningen en contracten op constructieve aspecten • Bedenken van praktische en creatieve toepassingen en oplossingen • Het managen van de projecten Voorbeelden van projecten waaraan gewerkt gaat worden: • Nieuwbouwprojecten van bruggen, gemalen, sluizen, damwanden, woningen, etc. • Verbouw projecten • Funderingsherstel voor gemeenten • Constructieberekeningen voor productie lijnen • Parkeerdaken

 • Chemical project engineer

  Als Chemical Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische inhoud van offertes. Hiervoor verzamel je de vereiste gegevens en weet deze toe te passen. Tijdens de uitvoering van een project staat de Chemical Project Engineer de Projectmanager bij met diverse zaken. Denkende aan planning en organisatie ten behoeve van het project. Als Chemical Project Engineer help je de supervisor ter plaatse met technische herzieningen/wijzigingen, chemische analyses en rapportages en SHEQ-documentatie. Het identificeren en initiëren van procedures en verbeteringen om de voortgang van projecten te bevorderen, is ook een heel belangrijke kernverantwoordelijkheid.

 • Applications engineer

  Op onze locatie in Oosterhout houden wij ons bezig met het ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden van maatwerk oplossingen voor lucht en gasbehandeling en gas generatie. Dit zijn o.a. stikstofgeneratoren, drogers etc. We zijn een typische projecten organisatie en werken op basis van specificaties van de klant. Hierdoor is geen project het zelfde! Als Applications Engineer ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van voorstellen voor customized en engineered producten. Je interpreteert aanvragen van (potentiële) klanten en beoordeelt deze zowel technisch als commercieel. Op basis daarvan werk je een technisch basis ontwerp uit en calculeer je de bijbehorende kosten. Vanzelfsprekend houdt je hierbij rekening met de eisen van de klant en verlies je de haalbaarheid qua ontwerp niet uit het oog. Je hebt hierbij de focus op klanttevredenheid en hebt een proactieve communicatie met de externe partij. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een gedocumenteerde aanbieding en zodra de order binnengehaald is draag je het project over aan het projectteam. Het is hierbij altijd van belang om betrokken te blijven bij de uitvoering van de projecten om bij te dragen aan een efficiënte uitvoering en winstmaximalisatie.

 • Engineer civiele constructies

  Als Tekenaar Civiele Constructies ben je binnen een projectteam verantwoordelijk voor het opstellen van civieltechnische tekeningen. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: • Inmeten bestaande situatie op locatie • Realiseren technische tekeningen in 2D/3D • Het in concept uitwerken van ontwerp alternatieven • Verantwoordelijk voor projectadministratie • Opzetten basis voor werken met BIM Voorbeelden van projecten waaraan gewerkt gaat worden: • Nieuwbouwprojecten van bruggen, gemalen, sluizen, damwanden, woningen, etc. • Verbouw projecten • Funderingsherstel voor gemeenten • Constructieberekeningen voor productie lijnen • Parkeerdaken