Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 597 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Allround signmaker / beletteraar

  Als signmaker ben je dagelijks actief met het produceren en monteren van diverse reclame uitingen zoals autobelettering en -wrapping, gevelreclame en bewegwijzering. Het is een afwisselende, zelfstandige functie waarbij de werkzaamheden zowel in-huis als op locatie worden verricht.

  3 weken geleden TiDi Media ( Terneuzen )
 • Toezichthouder mech./ piping (ref. 1549)

  Voor onze opdrachtgever in Zeeland zoeken wij een Toezichthouder Mech./ Piping. Als mechanisch toezichthouder krijg je een aantal lopende maintenance opdrachten onder je zult die gaan coördineren. Het betreft voornamelijk piping werk. Tevens ben je ook verantwoordelijk voor alle documentatie zoals vergunningen aanvragen, etc. Voor meer info neem contact met ons op.

 • Logistiek operator (ref. 1558)

  Voor een klant in Terneuzen zoeken wij een Logistiek Operator semi-continu. Een logistiek operator is verantwoordelijk voor: •Het veilig , betrouwbaar en efficiënt lossen & laden van grondstoffen & producten •Opereren van de laadbrug en de Latex additief productie •Binnen een ploeg samen werken om de vereiste werkzaamheden uit te voeren op de laadbrug en buiten in de fabriek •Je voert de vereiste stappen uit om materiaal met de juiste kwaliteit te kunnen lossen & laden op basis logistieke planning met de juiste verwerking in daarbij behorende systemen •Je controleert/beoordeelt afwijkingen in de werking van procesapparatuur en neemt zo nodig de juiste corrigerende maatregelen •Je draagt je werk op een gedegen manier over aan de volgende ploeg •Je voelt je verantwoordelijk voor de fabrieken

 • Leerling monteur (bbl mechatronica)

  Jij bent superhandig en wil graag het vak als onderhoudsmonteur leren. Als leerling onderhoudsmonteur mechanisch, bij dit familiebedrijf in Yerseke, zorg je ervoor dat de productielijnen goed onderhouden worden en dat storingen zo snel mogelijk worden opgelost. Wat ga je precies doen? - Je leert het opsporen, analyseren en oplossen van mechanische storingen aan machines en installaties; - Je leert het verzorgen van periodiek en preventief onderhoud aan het gehele machinepark; - Je leert hoe je preventieve controles en inspecties aan installaties m.b.t. mechanische, hydraulische en pneumatische componenten moet uitvoeren; - Je leert hoe je periodieke inspecties uitvoert aan alle soorten installaties, apparatuur, gebouwen en machines; - Je leert hoe je op de goede manier rapporteren van geplande werkzaamheden en storingen maakt; Als leerling monteur werk je 4 dagen mee en leer je het vak in de praktijk, 1 dag in de week ga je naar school en volg je de opleiding Mechatronica. De opleiding en boeken worden door Werk en Vakmanschap betaald. Dit bedrijf in Yerseke, met zo'n 150 medewerkers is toonaangevend in de schelpdiersector. Je salaris is marktconform en bij goed functioneren kans op een vast dienstverband. Heb je interesse? Stuur je CV op naar Femke Schout, f.schout@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521

  2 uur geleden Werk en Vakmanschap ( Yerseke )
 • Constructie bankwerker/ onderhoud monteur

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen zijn we per direct op zoek naar ervaren constructiebankwerkers. In deze functie ga je aan de slag in de eigen werkplaats of op locatie bij de klant. Je werkzaamheden bestaan uit het bewerken, herstellen of maken van producten en onderdelen van metaal. Je draagt zorg voor de kwaliteit van het product en zorgt dat deze op efficiënte wijze gemaakt worden. Naast het werk aan de constructiebank ga je op locatie aan het werk om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan apparatuur of installaties.

 • Allround monteur mechanisch elektrotechniek

  Voor een vaste klant van ons zijn wij op zoek naar iemand met allround mechanische ervaring en ervaring in de elektrotechniek. Wij zoeken iemand die op korte termijn beschikbaar is. Het gaat om een tijdelijke invulling van een aantal maanden. Het gaat hierbij om een vervanging van 40 uur per week.

 • Monteur binnendienst (106073)

  Voor een relatie in Zeeland zoeken wij een passende kandidaat voor de openstaande vacature van monteur binnendienst. In deze functie voer je vanuit de werkplaats onderhoudswerkzaamheden uit aan interne transportmiddelen, reinigingsmachines en grondverzetmachines. Het maken en vervangen van hydraulische slangen maken ook deel uit van je werkzaamheden.

  3 uur geleden Woestwerk Personeelsdienst ( Goes )
 • Monteur buitendienst (106074)

  Voor een relatie in Zeeland zoeken wij een passende kandidaat voor de openstaande vacature van monteur buitendienst. In deze functie voer je vanuit de werkplaats onderhoudswerkzaamheden uit aan (interne) transportmiddelen, reinigingsmachines en grondverzetmachines. Het maken en vervangen van hydraulische slangen maken ook deel uit van je werkzaamheden. Deze werkzaamheden voer je voornamelijk uit op locatie van de klant.

  3 uur geleden Woestwerk Personeelsdienst ( Goes )
 • Magazijnmedewerker (105711)

  Wij zijn per direct op zoek naar een (technisch) magazijnmedewerker. Het werk betreft een logistieke functie waarin (het organiseren, coördineren en/of toezien op en/of uitvoeren van) magazijn- en/of expeditie- werkzaamheden, zoals ontvangst, controle, uitgifte, transport, administratie, optimaliseren e.d. centraal staan. In deze functie heb je veel contact met verschillende medewerkers in het bedrijf en krijg je veel verantwoordelijke taken.

  3 uur geleden Woestwerk Personeelsdienst ( Goes )
 • Autotechnicus (leerling) (105877)

  Als jij in hart en nieren een autotechnicus bent in én je hebt (ruime) ervaring dan zijn we op zoek naar jou! Als autotechnicus ben je gewend om op het allerhoogste niveau succesvol reparaties uit te voeren. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat de binnengekomen auto’s weer in topconditie de weg op gaan. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn voor jou vanzelfsprekend. Jouw profiel: • enthousiast, collegiaal en zelfstandig; • je hebt een flexibele- en service gerichte instelling; • je bent een doorzetter;

 • Tekenaar / werkvoorbereider (106598)

  Voor een zeer leuke en internationaal opererend bedrijf zoekt Woestwerk op korte termijn een werktuigbouwkundige met werkervaring als tekenaar/ werkvoorbereider en kennis heeft van tekenprogramma's Inventor en/of Solidworks. Samen met een collega ontwerp je en bestel je de benodigde materialen. Als tekenaar/werkvoorbereider heb je een regelmatig overleg met het team dat jouw project bouwt. De skills voor het bouwen van onze projecten leer je bij ons. Verder inhoudelijke informatie over de functie en het bedrijf lichten wij toe in een persoonlijk gesprek.

  3 uur geleden Woestwerk Personeelsdienst ( Goes )
 • Rotorbladmonteur windmolens (106357)

  Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een ervaren rotorbladmonteur windmolens. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van het proces. Van de Technical Planner krijg je te horen welke werkzaamheden je die dag gaat uitvoeren. Aan jou de taak om de eventuele onduidelijkheden te bespreken en te kijken welke materialen je nodig hebt voor de klus. Dit kan zijn het onderhouden of herstellen van de rotorbladen. Je bent verantwoordelijk voor de aanwezigheid van de onderdelen en het beheer hiervan. Je voert de reparatiewerkzaamheden uit volgens de tekeningen. Daarnaast rapporteer je aan de Technical Planner de overige bladschades, gebreken en gedane reparaties. Je controleert ook de rotorbladen bij preventief onderhoud. Hierbij zorg je voor het verhelpen van defecten én bespreek je grotere defecten intern. Hierbij denk je oplossend gericht mee.

 • Lascoördinator

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een lascoördinator. Je beheert de coördinatie van de lasprocessen binnen het bedrijf, waaronder de volgende werkzaamheden vallen: • het opstellen, initiëren, beheren en documenteren van werkinstructies/lasprocedures (WPS-en, WPQR’s)/lasserkwalificaties • toezien op correcte toepassing van de juiste lasuitrusting en lastoevoegmaterialen • het uitvoeren van lastechnische inspecties en controles • het beoordelen van klanteisen en technische specificaties voor het laswerk • het organiseren en begeleiden van NDO-onderzoek • je bent het aanspreekpunt en de schakel m.b.t. lastechnische vraagstukken • je voert controle uit op geschiktheid en onderhoud van lasapparatuur

  3 uur geleden Woestwerk Personeelsdienst ( Goes )
 • Mechanisch monteur windmolen (106217)

  Voor een goede relatie van ons zijn wij op zoek naar een mechanisch monteur die groot onderhoud uitvoert na de eerste periode draaiuren van nieuwgebouwde windmolens. Ben jij een echte techneut en hou jij van werk met een prachtig uitzicht. Solliciteer dan bij Woestwerk en voor je het weet sta jij op grote hoogte te sleutelen! Een G41 keuring maakt deel uit van de selectie. Jouw profiel: • je bent enthousiast, collegiaal en zelfstandig • je hebt een flexibele- en servicegerichte instelling • je bent daarbij een doorzetter • je bent fysiek sterk met een goed uithoudingsvermogen

 • Elektrotechnisch monteur windmolen

  Voor een goede relatie van ons zijn wij op zoek naar een elektrotechnisch monteur windmolen. Als elektrotechnisch monteur werk je in teamverband voor het preventieve onderhoud en het verhelpen van storingen aan windturbines. Afhankelijk van de werkzaamheden en storingen kunnen de werktijden variëren, ook wordt van je verwacht dat je meedraait in de periodieke storingsdiensten. Je komt te werken binnen een hecht team van collega’s. Je assisteert wanneer nodig ook de mechanisch monteur met hydraulische en mechanische werkzaamheden. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan bij een ambitieus bedrijf in een bloeiende branche. Jouw profiel: • je bent enthousiast, collegiaal en zelfstandig • je hebt een flexibele- en servicegerichte instelling • je bent daarbij een doorzetter • je bent fysiek sterk met een goed uithoudingsvermogen • je hebt geen last van hoogtevrees of claustrofobie