Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 272 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Operator

  In deze functie bent u verantwoordelijk voor het op correcte wijze aannemen en verwerken van afvalstoffen en voor een correcte procesvoering conform voorschriften. U bent belast met het lossen van de vaar- en voertuigen in overleg en/of samenwerking met schippers en chauffeurs. U verzorgt de administratie van de verwerkingsprocessen conform Acceptatie en Verwerkingsbeleid en Administratieve Organisatie en Interne Controle. U verricht bij processtoring de eerste storingsanalyse, assisteert bij of verricht onderhoudswerkzaamheden. U bewaakt de grondstoffen voor de procesinstallaties en bent mede verantwoordelijk voor alle verwerkingsprocessen.

  2 dagen geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Uitvoerder

  Ben jij jong, enthousiast en toe aan een volgende stap in je carrière reageer dan op deze vacature: Uitvoerder De functie: Deze functie bestaat uit het voorbereiden, realiseren en leiding geven bij reinigingsopdrachten en kleine projecten. Ook draag je zorg voor naleving van de veiligheidsvoorschriften, de uitvoering van het beleid van de organisatie t.a.v. kwaliteit, arbo en milieu, het houden van toolbox gesprekken en het voeren van een tijdige en juiste opdrachtadministratie.

  een week geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Hoofdwerktuigkundigen voor onze kerncentrale

  Een uitdagende baan waarin jij als Hoofdwerktuigkundige samen met je team zorgt voor een optimale veilige productie van elektriciteit en alles wat daar bij komt kijken. Samen werken én successen vieren met je collega’s. Zo ziet je baan als HWTK bij EPZ eruit’. EPZ zoekt fulltime Hoofdwerktuigkundige(n) in Borssele (Zeeland). Wij bieden jou opleidingsmogelijkheden, een goed salaris, een werk weer van gemiddeld 33,6 uur en 27,5 vakantiedagen. Woon je niet in Zeeland en ben je geïnteresseerd in deze functie? Wij bieden een verhuiskostenregeling zodat jij aan een nieuwe, uitdagende baan kan beginnen!

  een week geleden N.V. EPZ - Borssele
 • Pechservicemonteur

  Word jij de nieuwe pechservicemonteur? Ben jij een echte doener? Vind je het leuk om met je handen bezig te zijn? Dan hebben wij in de vestiging in Zierikzee de perfecte baan voor jou! Als pechservicemonteur heb je veel afwisseling in je werkzaamheden. De ene keer werk je aan een ingeplande opdracht en de andere keer ben je op pad om (pechhulp)werkzaamheden uit te voeren. Je werkt met een gezellig team dat de klant centraal stelt. In de werkplaats is de nieuwste apparatuur en een prima koffiemachine beschikbaar. Hard werken en onderweg zijn wordt afgewisseld met werkzaamheden in de werkplaats met je collega’s. Door die afwisseling en gezelligheid vliegt de dag zo voorbij. Je taken als landbouw/prechservicemonteur - Monteren, repareren, uitlijnen en balanceren van banden voor landbouwvoertuigen, bussen en industriële voertuigen. - Het uitvoeren van pechservice voor de zakelijke markt. - Het verzorgen van de bezorgdienst (ophalen en bezorgen van spullen, zoals

  een uur geleden HB17 Werkt. - Zierikzee
 • Leerling vulkaniseur

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor de vestiging in Colijnsplaat een gemotiveerde nieuwe medewerker. Functieomschrijving Ben jij een echte doener? Zie je het zitten om veel werk te verzetten en lekker met je handen bezig te zijn? Dan heeft de opdrachtgever van de vestiging in Colijnsplaat de perfecte baan voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een jonge man of vrouw met power, die per direct beschikbaar is voor de functie: Leerling Vulkaniseur. Je belangrijkste taak als vulkaniseur is het vulkaniseren van truck- en landbouwbanden en het herstellen en berubberen van axiaal- en loofrollen. Dat je hier nu nog niet zoveel van af weet maakt niet uit! We gaan je dit stap voor stap uitleggen zodat jij in korte tijd volledig mee kan draaien binnen het bedrijf. Je hoeft dus geen ervaring of voorkennis te hebben, maar een beetje feeling met de landbouw is natuurlijk wel handig. Je taken zijn o.a.: - Vulkaniseren van truck- en landbouwbanden; - Berubberen van axiaal-, loof- en pelrollen; - Berubberen van palletvorken, stalen kernen en wielen; - Het verzorgen van de bezorgdienst.

  een uur geleden HB17 Werkt. - Colijnsplaat
 • Technisch commercieel adviseur (truckbanden & vulkanisatie)

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en gedreven vertegenwoordiger. Zorg jij voor tevreden relaties? Functieomschrijving Als Technisch Commercieel Adviseur (truckbanden & vulkanisatie) heb je een enerverende en uitdagende functie. De grote uitdaging is om iedere (potentiële) klant in zijn specifieke wens of behoefte meer dan tevreden te stellen en daarmee een relatie op te bouwen. Daarnaast voer je soortgelijke activiteiten uit vanuit de dochteronderneming. In beiden bedrijfstakken liggen nog enorme kansen. Aan jou de uitdaging om deze kansen te pakken en daarmee de beste truckbandenadviseur van Zuidwest Nederland te worden! Je taken als technisch commercieel adviseur (trucbanden & vulkanisatie) - Het bezoeken van truck-klanten en het onderhouden en uitbouwen van de mooie samenwerkingen /relaties; - Het verkopen van de diensten die zij aan kunnen bieden; - Offertetrajecten beheren en bewaken; - Ordertrajecten beheren en bewaken.

  een uur geleden HB17 Werkt. - Zierikzee
 • Servicemonteur

  Als servicemonteur maak jij het verschil voor de (horeca)klanten van onze opdrachtgever. Je gaat aan de slag in de onderhouds- en storingsdienst waarbij je technische storingen in horeca- en grootkeukens verhelpt. Een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen als servicemonteur Een technische storing in een professionele keuken komt altijd ongelegen. Als servicemonteur in de buitendienst verhelp jij storingen aan grootkeukenapparatuur en voer je preventief onderhoud uit om de levensduur van de apparatuur te verlengen. Je krijgt een eigen service bus waarmee je naar de klanten rijdt. Jouw werkdag begint tussen 07.00 en 08.00, vanuit jouw eigen werkplaats ga je op weg naar de eerste klant. Eenmaal aangekomen op locatie krijg jij de verantwoordelijkheid over:

  een uur geleden HB17 Werkt. - Vlissingen
 • Constructiebankwerker/lasser

  Wij zijn op zoek naar een Constructiebankwerker/lasser. Onze opdrachtgever is een toonaangevend landbouwmechanisatiebedrijf in regio Zeeland en West Brabant met verschillende filialen. De vacature is op de locatie te Nieuwerkerk. Je kunt er terecht voor verkoop en reparatie van allerlei machines.

  4 uur geleden HB17 Werkt. - Nieuwerkerk
 • Monteur landbouwmachines

  Wij zijn op zoek naar een Monteur landbouwmachines. Onze opdrachtgever is een toonaangevend landbouwmechanisatiebedrijf in regio Zeeland en West Brabant met verschillende filialen.De vacature is op de locatie te Nieuwerkerk. Je kunt er terecht voor verkoop en reparatie van allerlei machines. Hoe ziet je werk eruit Je voert onderhoud en reparaties uit aan verschillende landbouwmachines en tractoren van klanten, of je maakt ze gereed voor aflevering. Als monteur ben jij de specialist voor de machines van topmerken zoals New Holland, Miedema, Dewulf, Maclouis, Kuhn en Veenhuis,

  4 uur geleden HB17 Werkt. - Nieuwerkerk
 • Operator / onderhoudsmonteur

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Operator / Onderhoudsmonteur. Wij zoeken: - Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die, samen met andere medewerkers, zorg draagt voor het bedienen en onderhouden van onze installaties. - Het oplossen van storingen. - Kennis van mechanisch en hydrauliek is een pre.

  4 uur geleden HB17 Werkt. - Heel Zeeland
 • Monteur raambekleding en meubilair.

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Monteur raambekleding en meubilair. De opdrachtgever is een projectinrichter met 35 jaar ervaring en gespecialiseerd in diverse sectoren. Wij leveren met veel passie en enthousiasme de totaalinrichting van zowel vloeren als raambekleding, (maatwerk)meubilair tot en met de sfeerverlichting (turn key). Wij zijn gevestigd in Arnemuiden (vlakbij Middelburg). Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en handige kandidaat die ons montageteam kan versterken. Voor dit team is geen dag hetzelfde. Zo kun je de ene dag samen met collega’s een groot kantoor compleet inhuizen, de volgende dag verzorg je zelfstandig de raambekleding bij een particulier. Dit doe je nauwkeurig en klantgericht, zodat je een tevreden klant achterlaat. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en gedraagt je hier ook naar. Jouw taken: - Levering en montage van meubilair en raambekleding - Ondersteunend werk voor stoffeerders - Magazijnbeheer - Meedenken met de klant om tot een goed eindresultaat te komen

  4 uur geleden HB17 Werkt. - Arnemuiden
 • Storingstechnieker

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Afhankelijk van het rooster werk je in de vroege of late shift. Zo nodig bespreek je met je bedrijfsleider welk extra onderhoud er die dag noodzakelijk is. Daarna begin je aan jouw dagelijkse controlerondes. Als storingstechnieker sta jij in voor het onderhoud van de installaties. Je controleert, analyseert en herstelt zodat de installaties optimaal kunnen werken. Wat wordt jouw grootste uitdaging? Je voert preventieve controles uit. Defecten verhelp je onmiddellijk en problemen noteer je waarna je op zoek gaat naar een oplossing. Je zorgt ervoor dat de werkplaats en het magazijn altijd op orde zijn. Kom je een gevaarlijke situatie tegen? Dan formuleer jij verbetervoorstellen. Vanzelfsprekend volg je de nodige veiligheidsinstructies op de voet. Als storingstechnieker kan je je zowel mechanisch (70%) als elektrisch (30%) vlot behelpen.

  4 uur geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Depothouder

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Depothouder in Almelo maar ook in Houten. Doel van e functie: Als depothouder word jij verantwoordelijk voor het beoordelen en afhandelen van aanvragen van voorzieningen, de eindcontrole van – geassembleerde – hulpmiddelen en ben je tevens bezig met het assembleren c.q. product gereed maken van alle voorkomende hulpmiddelen, zodanig dat de geleverde voorziening technisch in orde is en afgestemd op de behoefte van de cliënt. Hulpmiddelen die niet voldoen aan de eisen, gaan bij jou niet de deur uit! Als depothouder: - monitor en stuur je het aanvraag- en selectieproces van hergebruikte voorzieningen; beoordeel je aanvragen van voorzieningen t.b.v. maximale inzet van hergebruikte voorzieningen. Bij complexe aanvragen overleg je met binnendienst medewerker of adviseur om tot een passende oplossing te komen; - adviseer je alternatieve oplossingen waarbij je zorgt dat het alternatief voldoet aan de technische specificaties die matchen met de cliëntbehoefte en houd je hierbij rekening met de belangen van de opdrachtgever; - voer je eindcontroles uit op alle uitgaande voorzieningen en beoordeel je de technische- en onderhoudsstaat; - assembleer je standaard hulpmiddelen aan de hand van door de indiceerder of adviseur aangegeven specificaties; - draag je zorg voor correcte administratieve vastlegging van het proces; - stem je (intern) transport af met de afdeling expeditie & logistiek; - ben je vraagbaak voor externe en interne belanghebbenden over inhoudelijke bewerkingen en voortgang statussen; - voer je fysieke controles uit in het depot, zodat de fysieke voorraad gelijk is aan administratieve voorraad;

  4 uur geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Keukenmonteur

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een keukenmonteur. Hoe jij als keukenmonteur zorgt voor tevreden klanten Je bent 3 dagen bij een klant thuis geweest om hun droomkeuken te monteren. Tevreden trek je de deur achter je dicht: alles is tot in de puntjes geregeld en je weet dat dit gezin vanavond in hun nieuwe keuken een heerlijke maaltijd op tafel tovert. Je rijdt in jouw bus nog even langs de zaak om afval weg te brengen en wat te drinken met jouw collega’s. Niet één keuken, klant of dag is hetzelfde. Dat maakt jouw werk als keukenmonteur afwisselend. Je wilt een mooi product afleveren, dus je gaat niet weg bij de klant totdat alle puntjes op de i gezet zijn. 100% klanttevredenheid. Voor minder doe je het niet. Jouw werkzaamheden Om die 100% klanttevredenheid te halen ga jij als keukenmonteur: - Keukens inmeten. Je controleert of de maten die klanten hebben doorgegeven ook echt kloppen en je komt met advies en voorstellen als de maten niet kloppen. - Checken of de vloer waterpas is, zodat de keuken op de juiste hoogte gemonteerd kan worden. - Zelfstandig keukens monteren en gebruiksklaar opleveren. Hierbij ga je: kasten stellen - het aanrechtblad (vaak samen met een collega) monteren - apparatuur monteren en aansluiten - alle fronten en lades van de kasten afstellen - plinten plaatsen en de keuken afkitten - Servicerondes rijden. Hierbij verricht je kleine onderhouds- en reparatieklusjes en renovatieklussen bij de klant thuis.

  5 uur geleden HB17 Werkt. - Goes
 • Heftruckmonteur

  Heb jij ervaring als monteur in de autobranche of op het gebied van rijdend materieel? En ben je op zoek naar een vaste baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van de afdeling heftrucks zoeken wij een monteur die in staat is zelfstandig heftrucks motorisch, hydraulisch en elektronisch te onderhouden. Daarnaast kun je storingen analyseren en deze te verhelpen.

  5 uur geleden HB17 Werkt. - Borssele