Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 223 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Hoofdwerktuigkundigen voor onze kerncentrale

  Een uitdagende baan waarin jij als Hoofdwerktuigkundige samen met je team zorgt voor een optimale veilige productie van elektriciteit en alles wat daar bij komt kijken. Samen werken én successen vieren met je collega’s. Zo ziet je baan als HWTK bij EPZ eruit’. EPZ zoekt fulltime Hoofdwerktuigkundige(n) in Borssele (Zeeland). Wij bieden jou opleidingsmogelijkheden, een goed salaris, een werk weer van gemiddeld 33,6 uur en 27,5 vakantiedagen. Woon je niet in Zeeland en ben je geïnteresseerd in deze functie? Wij bieden een verhuiskostenregeling zodat jij aan een nieuwe, uitdagende baan kan beginnen!

  4 dagen geleden N.V. EPZ - Borssele
 • Bedrijfswagenmonteur

  Wij zijn per direct op zoek naar een bedrijfswagen monteur. Je werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden aan bedrijfswagens en opleggers. Van schade herstel tot APK, van opbouw nieuwe voertuigen tot diagnose stellen. Kortom, een baan met veel variatie, verantwoordelijkheid en uitdagingen.

  5 dagen geleden De Jager Bedrijfsauto's - Goes
 • 1e autotechnicus

  Autobedrijf van Hoepen staat al jarenlang garant voor sterke service en vakbekwaamheid waarbij de klant centraal staat. wij werken met de nieuwste technieken en gereedschappen, conform de huidige normen en eisen. tevens zijn wij gespecialiseerd in het merk Volvo.

  3 weken geleden B van Norden - Middelburg
 • Monteur

  Voor onze opdrachtgever in Terneuzen zijn we op zoek naar een monteur, fulltime, M/V, dagdienst. Wat ga je doen: Je zorgt voor preventief onderhoud, onderhoud en reparatie van alle in gebruik zijnde bedrijfsmiddelen. Samen met de inspecteur inspecteer je de technische staat van de bedrijfsmiddelen en voer je alle voorkomende reparaties uit. Je neemt deel aan intern en extern overleg over het uit te voeren onderhoud en reparatiewerk. Onder leiding van en in overleg met assistent hoofd TD organiseer je de noodzakelijke inhuur van personeel of materieel van derden om de onderhoudstaken en reparatietaken te kunnen verrichten. Uiteraard hou jij toezicht op ingehuurd personeel en uitbesteed werk. De standplaats is Terneuzen, maar werkzaamheden zullen ook op de locatie in Vlissingen verricht worden.

  4 uur geleden MVH Group - Terneuzen
 • Per direct: dakdekker of dak assistent

  Je werkt op daken waar je allerlei voorkomende werkzaamheden verricht, zoals bijvoorbeeld: branden en epdm verlijmen etc. voor meer info over de werkzaam heden kunt u altijd bellen naar volgende nummer: 0113-231333

  6 uur geleden Flexwerk de Visser - Goes
 • Timmerman

  Wij zijn op zoek naar een around timmerman.

 • Operator productie

  Deze baan heeft alles wat het aantrekkelijk maakt om een vervolgstap in je carrière als operator serieus te overwegen. We spreken uit ervaring, andere operators gingen je voor! Wij bieden een verantwoordelijke en veelzijdige functie in een succesvol en groeiend bedrijf. Deze combinatie maakt deze functie erg aantrekkelijk. Tijdens het introductieprogramma krijg je een rondleiding en de kans om een dag mee te werken om het met eigen ogen te zien. Als fulltime operator ben je verantwoordelijk dat de productielijn zo optimaal mogelijk draait, waardoor het beste resultaat bereikt kan worden. Om dit te doen voer je technisch onderhoud uit, voer je grondstoffen aan en zorg je voor een kwalitatief goed eindproduct. De werkzaamheden die hier bij horen zijn als volgt: • Volgens recept juist instellen van de productielijnen; • De productielijnen bijstellen indien de kwaliteit afwijkend is ten opzichte van de specificatie voor de gewenste productkwaliteit; • Nauwkeurig volgens de geplande volgorde de grondstof verwerken tot eindproduct; • Premix van smaakingrediënt bereiden met gebruik van geautomatiseerde productielijn; • Controleren en borgen van de kwaliteit van het eindproduct; • Schoonmaken van de productielijnen, bijhouden van een schone werkplek; Voedselveiligheid in de productielijn borgen; • Uitvoeren van eerste lijns onderhoud, eenvoudige verstoringen in het geautomatiseerde proces oplossen. De organisatie waar je in gaat werken is een Europees, toonaangevende producent, gevestigd in de omgeving van Goes. Het bedrijf streeft elke dag opnieuw naar de beste producten voor de klanten. Daarom wordt er continu geïnvesteerd in de kennis en ontwikkeling van de medewerkers. Voor meer informatie over het bedrijf, kan je contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer!

  8 uur geleden Start People Zeeland - Goes
 • Cv-/servicemonteur ter versterking van ons team

  Als cv-/servicemonteur houd je je bezig met alles op het gebied van verwarmings- en installatietechniek bij bedrijven en particulieren thuis. De zelfstandige uitvoering van de werkzaamheden vinden in en rond Walcheren plaats, in een fijne werksfeer en onder goede arbeidsomstandigheden. Is afwisselend werk en eigen verantwoordelijkheid iets waar jij als cv-/servicemonteur blij van wordt? Is het leveren van kwaliteit echt jouw ding? En dan het liefst in een collegiale werksfeer, waar service er nog echt toe doet? Lees dan snel verder, want we hebben een mooie vacature voor je.

 • Machine operator

  Wij zijn op zoek naar een machine operator die ervoor gaat zorgen dat het productieproces effectief en efficiënt verloopt! In deze uitdagende fulltime functie ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische controles en het signaleren van eventuele afwijkingen. Je doet verbetervoorstellen om diverse processen efficiënter te laten verlopen en bent van nature precies en nauwkeurig. Machines instellen, bedienen, controleren en bijsturen vind jij leuk? Dan is deze baan zeker iets voor jou. Ook de volgende werkzaamheden behoren tot het takenpakket: • het uitvoeren van klein onderhoud aan de machines en het verhelpen van kleine storingen; • het melden van omvangrijke storingen aan de leidinggevende en het signaleren, melden en bijsturen van afwijkingen aan het productieproces; • toezien op tijdige en constante aanvoer van zaken als grondstoffen, halffabricaten en verpakkingsmaterialen; • instellen en zo nodig ombouwen van de machines conform de werkopdracht; • bedienen van machines gedurende het productieproces. Je gaat werken in een internationaal opererend bedrijf dat al jaren bestaat, maar nog steeds verandert en zich verder ontwikkelt. Het bedrijf is gespecialiseerd binnen de voedselindustrie en is gevestigd in Yerseke, tussen Goes en Bergen op Zoom.

  11 uur geleden Start People Zeeland - Goes
 • Veiligheidskundige

  Voor onze opdrachtgever in Goes zijn we op zoek naar een Hogere Veiligheidskundige voor een langere tijd. Veiligheid heeft voor jou de hoogste prioriteit. Hier zet jij je dan ook voor de volle 100% voor in! Jij neemt je verantwoordelijkheid bij het bewaken, coördineren en mede implementeren van het beleid op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Ben jij er klaar voor om bij ons als hogere veiligheidskundige aan de slag te gaan? De Functie: In deze functie zorg jij ervoor dat de van toepassing zijnde regels in relatie tot werkomstandigheden, veiligheid en de omgeving op een juiste manier worden geïmplementeerd in de organisatie. Jij beheert de geïntegreerde risico analyses in relatie tot arbo-, machine & proces veiligheid en ons eigen veiligheids- en gezondheidssysteem. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn; • Verbeteren, onderhouden en implementeren van bewustwording en gedrag op de site rondom veiligheid, gezondheid & milieu. • Ontwikkelen en implementeren van een cultuur van continue verbeteren op het vlak van veiligheid, gezondheid & milieu. • Identificeren en corrigeren van mogelijke gevaren door het inspecteren van faciliteiten, machines en veiligheidsvoorzieningen. • Controleren van plannen en specificaties voor (nieuwe) machines en apparatuur om er zeker van te zijn dat aan de veiligheidseisen wordt voldaan. • Identificeren en evalueren van arbeidsrisico’s. • Identificeren van de ‘root cause’ van veiligheid, gezondheid en industriële hygiëne. • Monitoren van blootstelling aan gevaarlijke chemicaliën. • Bijdragen aan een continue verbetering van ons vervangingsbeleid. • Managen en coördineren van interne-, externe audits & inspecties. • Het bijhouden van ontwikkeling op het gebied van wetgeving. • Adviseren en rapporteren naar het management. • Ondersteuning creëren voor het beleid rondom veiligheid, gezondheid en omgeving.

  11 uur geleden Zebra Flex B.V. - Goes
 • Servicemonteur

  Voor onze klant in Middelburg zijn we op zoek naar een Servicemonteur voor een fulltime baan. De functie: De standplaats is Middelburg. In de functie van service monteur voer je onderhoud en reparaties uit aan onze machines. Dit doe je zowel vanuit de werkplaats als op locatie bij de klant. Je verhelpt storingen en bent in staat om zelfstandig machines aan te bouwen/ samen te stellen met of zonder gebruik te maken van tekeningen, schetsen, foto’s etc. Je stelt machines in gebruik wat inhoudt het proefdraaien en testen van de machine. Verder instrueer je klanten omtrent gebruiksmogelijkheden.

  11 uur geleden Zebra Flex B.V. - Middelburg
 • Lasser mig/mag

  Voor onze opdrachtgever in Goes zijn we op zoek naar een Lasser Mig/Mag voor een fulltime baan. De functie: De werkzaamheden bestaan o.a. uit het lassen van staalconstructies en voornamelijk dunne plaat (3mm). De werkzaamheden worden zelfstandig, of samen met collega's uitgevoerd.

  11 uur geleden Zebra Flex B.V. - Goes
 • Mechanisch monteur buitendiens

  Voor onze opdrachtgever in Goes zijn wij op zoek naar een Mechanisch Monteur Buitendienst voor een fulltime vaste baan. De functie: Heb jij ervaring met onderhoud en reparaties aan groot materieel zoals landbouwvoertuigen? Dan zijn we op zoek naar jou! In deze functie krijg je een goed ingerichte bus mee om klanten door heel de Benelux te helpen met storingen en onderhoud. Ook heb je daarnaast werkzaamheden in de werkplaats in Goes waar je diverse machines klaarmaakt voor verhuur en verkoop, reparaties uitvoert en binnengekomen machines weer opknapt.

  12 uur geleden Zebra Flex B.V. - Goes
 • Buitengevel stukadoors

  Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar buitengevel stukadoors die het vak grotendeels zelfstandig kunnen uitvoeren bij hun opdrachtgevers. Jij hebt ervaring in het aanbrengen van stucwerk en streeft altijd vakwerk na en werkt erg netjes, dit betekent kwaliteit tot in de puntjes. Je werkt zowel op projectlocaties als bij particulieren, dit kan binnen of buiten zijn. Je werkt soms ook op (grote) hoogte, dus is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt. Daarnaast ben je het visitekaartje van het bedrijf. Hierdoor begrijp jij als geen ander dat klantvriendelijkheid essentieel is voor een tevreden klant. We kunnen echt zeggen dan geen dag is hetzelfde is. Het werk is zeer divers en iedere locatie heeft een eigen aanpak nodig. Je bent proactief en durft zelf beslissingen te nemen. Het is belangrijk dat je het aanbrengen van stucwerk beheerst. Je brengt samen met je collega’s buitengevelisolatie systemen aan tegen de buitenzijde van gebouwen. Je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en het uitvoeren bij bestaande en nieuwbouwwoningen. Op basis van een tekening of werkorder ga je aan de slag om de isolatie systemen aan te brengen. Dit kan d.m.v. diverse buitengevelisolatie systemen en methodes die worden toegepast.

 • Isolatiemonteur m/v

  Als isolatiemonteur heb je een veelzijdige baan. Je werkt zowel op projectlocaties als bij particulieren, dit kan binnen of buiten zijn. Je werkt soms ook op (grote) hoogte, dus is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt. Daarnaast ben je het visitekaartje van het bedrijf. Hierdoor begrijp jij als geen ander dat klantvriendelijkheid essentieel is voor een tevreden klant. We kunnen echt zeggen dat geen dag hetzelfde is. Het werk is zeer divers en iedere locatie heeft een eigen aanpak nodig. Je bent proactief en durft zelf beslissingen te nemen. Je werk bestaat uit het voorbereiden en het uitvoeren van isolatie werkzaamheden bij voornamelijk bestaande woningen en gebouwen. Maar nieuwbouw komt ook voor. Op basis van een tekening of werkorder ga je aan de slag om een vloer, dak of muur te isoleren. Dit kan d.m.v. diverse systemen en methodes die worden toegepast.