Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 429 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Electro engineer

  Als Electro Engineer ontwikkel je zelfstandig of in teamverband besturingen voor machinebouw. Je controleert de schema’s en daar waar nodig kom je met aanpassingen en verbeteringen. Je hebt nauw contact met leveranciers, met je collega’s van verkoop en met je collega’s in de werkplaats. Je zorgt voor het verhelpen van storingen zowel in de werkplaats als bij de klant en ondersteunt de storingsmonteurs waar nodig. Je komt met ideeën en voorstellen om de kwaliteit en de presentatie van de oplossing en van New Motion verder te professionaliseren.

  10 uur geleden New Motion BV - Middelburg
 • Werk in de techniek

  Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de techniek? Willie Werkt gaat voor jou op zoek naar een nieuwe uitdaging met bijvoorbeeld meer salaris! Je hoeft alleen vrijblijvend je CV in te sturen. Heb je geen (up-to-date) CV? Maak online je CV bij Willie Werkt. Discreet, gratis en simpel.

  een week geleden Willie Werkt - Heel Zeeland
 • Plc programmeur

  Ben jij dé PLC Programmeur die graag vakinhoudelijk werkt maar die ook graag verantwoordelijkheid op zich neemt? Dan ben jij wellicht de nieuwe PLC Programmeur bij TPU. Als PLC Programmeur ontwikkel je zelfstandig of in teamverband PLC besturingen voor machinebouw. Je controleert de programma’s en daar waar nodig kom je met aanpassingen en verbeteringen. Je hebt nauw contact met leveranciers, met je collega’s van verkoop en met je collega’s in de werkplaats. Je zorgt voor het verhelpen van storingen zowel in de werkplaats als bij de klant en ondersteunt de storingsmonteurs waar. Je komt met ideeën en voorstellen om de kwaliteit en de presentatie van de oplossing en van TPU verder te professionaliseren. Als bedrijf streeft TPU naar continue innovatie in denken en doen. Binnen de TPU organisatie kun je je uitstekend ontwikkelen.

  26 minuten geleden TPU Services BV - Middelburg
 • Electro engineer

  Ben jij dé Electro Engineer die graag vakinhoudelijk werkt maar die ook graag verantwoordelijkheid op zich neemt? Dan ben jij wellicht de nieuwe Engineer bij TPU Services. Als Electro Engineer ontwikkel je zelfstandig of in teamverband besturingen voor machinebouw. Je controleert de schema’s en daar waar nodig kom je met aanpassingen en verbeteringen. Je hebt nauw contact met leveranciers, met je collega’s van verkoop en met je collega’s in de werkplaats. Je zorgt voor het verhelpen van storingen zowel in de werkplaats als bij de klant en ondersteunt de storingsmonteurs waar nodig. Je komt met ideeën en voorstellen om de kwaliteit en de presentatie van de oplossing en van TPU verder te professionaliseren. Als bedrijf streeft TPU naar continue innovatie in denken en doen. Binnen TPU kun je je uitstekend ontwikkelen.

  42 minuten geleden TPU Services BV - Middelburg
 • Paneelbouwer

  Ben jij dé Paneelbouwer die graag vakinhoudelijk werkt maar die ook graag verantwoordelijkheid op zich neemt? Dan ben jij wellicht de nieuwe Paneelbouwer bij TPU Services. Als Paneelbouwer ben je verantwoordelijk voor de fabricage van machinebesturingen. Je gaat elektro panelen en schakelkasten monteren aan de hand van schema’s en tekeningen. Daarnaast ga je de bedrading aanleggen aan diverse machines. Met meetapparatuur controleer je de aansluitingen. Verder ga je storingen opsporen en verhelpen. Als bedrijf streeft TPU naar continue innovatie in denken en doen. Binnen de TPU organisatie kun je je uitstekend ontwikkelen.

  49 minuten geleden TPU Services BV - Middelburg
 • Allround verspaner (cnc)

  Voor uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar een Allround Verspaner. Je kunt zelfstandig diverse kunststof of RVS onderdelen volgens werktekening maken met behulp van diverse verspanende machines. Veelal CNC bestuurde, maar ook conventionele draai-, frees- en boormachines. Daarnaast is de controle van de vervaardigde onderdelen een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.

  een uur geleden TPU Services BV - Middelburg
 • Constructie bankwerker/lasser

  Als constructiebankwerker ben je gericht op het zelfstandig uitvoeren van constructiewerkzaamheden, zoals het, aan de hand van een tekening, samenstellen van onderdelen en hulpconstructies tot complete machines en/of installaties. Deze gevarieerde werkzaamheden gebeuren op eigen locatie in Yerseke en/of op locatie bij onze klanten. Om een idee te krijgen van jouw werkzaamheden kan je kijken op deze pagina

 • Tig-/aluminiumlasser niveau 3 & 4

  Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een; TIG-/ALUMINIUMLASSER Als lasser werk jij voor meerdere van onze opdrachtgevers op locatie, waar jij bijvoorbeeld spoedreparaties uitvoert. Of op basis van tekeningen constructiewerkzaamheden verricht, hierdoor is jouw baan veelzijdig en geen dag hetzelfde.

  3 uur geleden Impact-Sourcing - Heel Zeeland
 • Monteur installatietechniek

  Wij zijn voor een van onze klanten op zoek naar een; MONTEUR INSTALLATIETECHNIEK. Jij weet als geen ander hoe uitdagend een baan als Monteur Installatietechniek kan zijn. Toch is deze baan een uitdaging die je niet kunt afslaan. Ter uitbreiding van zijn team is onze klant op zoek naar een enthousiaste Monteur Installatietechniek.

  3 uur geleden Impact-Sourcing - Heel Zeeland
 • Storingsmonteur etd

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Storingsmonteur ETD. Als storingsmonteur ETD ben je verantwoordelijk voor het opheffen van storingen, het controleren van machines, installaties en apparatuur en verricht je preventief en correctief onderhoud, modificatie- en nieuwbouwwerkzaamheden op elektrotechnisch gebied. Om dit voor elkaar te krijgen bestaan je taken o.m. uit: - Het mede inspecteren en beoordelen van de technische staat van apparatuur a.d.h.v. geldende normen en specificaties, in het kader van preventief en correctief onderhoud op elektrotechnisch gebied; - Het onderhouden, wijzigen en optimaliseren van de PLC-besturing; - Het uitvoeren van gepland onderhoud en (delen van) nieuwbouw- en/of revisiewerkzaamheden en het rapporteren over bevindingen en werkzaamheden in het onderhoudsbeheersysteem; - Het in bedrijfszekere en productiegerede staat brengen en houden van machines en installaties.

  4 uur geleden Woestwerk - Goes
 • Elektromonteur zonnepanelen

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Elektromonteur Zonnepanelen. Samen met een collega monteur zorg je ervoor dat zonnepanelen geplaatst en aangesloten worden. In deze functie verzorg je de elektrische installatie van de zonnepanelen, van het uitbreiden van de meterkast tot het bepalen en aanleggen van de bekabeling. Ook bestaan de montagewerkzaamheden uit het monteren van zonnepanelen op hellende en platte daken. De ene dag ben je bezig met kleine, particuliere installaties en de andere dag leg je honderden panelen bij een grotere opdrachtgever. Word jij hun nieuwe elektromonteur zonnepanelen?

  4 uur geleden Woestwerk - Zierikzee
 • Allround constructiemedewerker

  Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een allround constructiemedewerker. Je werkt bij onze opdrachtgever op hun eigen werkplaats en op locatie voer je zelfstandig alle voorkomende las- en constructiewerkzaamheden uit. Ben jij een vakman en kun je met diverse machines, gereedschappen en materialen overweg (staal, RVS, corten, aluminium, etc.)? Wil jij een baan waar je zelfstandig, flexibel en met veel vrijheid aan de slag kan? Dan zijn zij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever staat bekend als hét installatiebedrijf voor duurzame energie-oplossingen in Zuidwest-Nederland. Hun constructieafdeling ontwerpt en realiseert producten in metaal. Denk hierbij aan (tuin)tafels, spiltrappen, bordessen, hekwerken en een diversiteit aan maatwerk. Dit doen zij voor zowel de particuliere en zakelijke markt. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook maatwerkframes voor zonnepaneleninstallaties.

  4 uur geleden Woestwerk - Zierikzee
 • 3d staaltekenaar

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een 3D Staaltekenaar. Als technisch tekenaar/BIM-modelleur houd je jezelf bezig met het uitwerken en tekenen van uiteenlopende staalconstructies, vanuit hoofdberekeningen, constructie- en bouwkundige tekeningen. Je werkt nauw samen met je collega engineers, de afdeling werkvoorbereiding en onze productie afdeling.

  4 uur geleden Woestwerk - Nieuwerkerk
 • Heetwerkwacht / brandwacht

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een gemotiveerde heetwerkwacht/brandwacht voor de regio Zeeland. Ben jij een sociale, representatieve werknemer met een flexibele instelling? De perfecte kandidaat staat daarnaast sterk in zijn/haar schoenen, heeft geen hoogtevrees en vind veiligheid boven alles belangrijk. Tot slot ben je woonachtig in de provincie en een echte teamspeler.

  4 uur geleden Woestwerk - Heel Zeeland
 • Monteur wagenpark

  Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een monteur wagenpark met passie voor techniek! Als monteur voer je zelfstandig werkzaamheden uit, o.a. het uitvoeren van kleine en grote onderhoudsbeurten. Complexe werkzaamheden zijn door jouw vakmanschap, enthousiasme en interesse in de autotechniek geen probleem.

  4 uur geleden Woestwerk - s-Heerenhoek