Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 397 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Magazijnbeheerder

  Wij zoeken een enthousiaste en geordende collega, die het als een uitdaging ziet om ons magazijn perfect op orde te houden. Wat ga je doen? Je zorgt voor het ontvangen, controleren en registreren van goederen. Je leidt het laden en lossen van goederen in goede banen en zorgt ervoor dat de goederen op de juiste locatie worden opgeslagen. Je verzamelt orders en maakt ze verzendklaar. En je regelt magazijnuitgiften en –innames.

  2 dagen geleden Unitron Systems BV - IJzendijke
 • Solex monteur

  Parttime solex monteur. Ervaring met sleutelen aan brommers is gewenst. Monteur kan zelf de tijdstippen van sleutelen bepalen.

  gisteren Jackgoense - Oudelande
 • Solex monteur

  Parttime solex monteur. Ervaring met sleutelen aan brommers is gewenst. Monteur kan zelf de tijdstippen van sleutelen bepalen.

  gisteren Jackgoense - Oudelande
 • Hulpkracht aanleg vloerverwarming

  Bij verbouw en nieuwbouw van woningen, kantoorruimtes of kamers wordt steeds vaker gekozen voor elektrische vloerverwarming. Omdat we in Nederland steeds minder op gas verwarmen, is deze techniek sterk in uitbreiding. Daarom zoeken wij voor onze opdrachtgever een nieuwe medewerker die het team structureel gaat versterken. Als je handig bent aangelegd dan is dat eigenlijk al genoeg. Je bent namelijk altijd op pad met een ervaren monteur die jou het vak tot in de puntjes kan aanleren. Wat ga je doen? Je dagelijkse werk is om samen met je ervaren collega de verwarmingsspiralen uit te leggen op de ruwe betonvloer. Daarna zorg je dat het oppervlak netjes vlak en egaal wordt opgeleverd met een laagje egaline. Bij oplevering geef je de klant tot slot instructies voor het werken met de thermostaat. Omdat je vaak 2-3 opdrachten per dag kan doen is het werk zeer afwisselend. De ene keer ben je bij een bedrijf bezig, de andere keer ben je bij een particulier over de vloer. Je bent nooit alleen op pad, altijd samen met 1 of meerdere collega's.

 • Medewerker technische dienst

  Ben jij technisch vaardig, leergierig, én op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de voedingsmiddelenindustrie? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Functie: Als medewerker technische dienst zien jouw werkdagen er erg divers uit. Jij bent er samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor dat alles op de productielocatie en op kantoor blijft draaien zoals het hoort. Jouw werkdagen zijn vooral heel afwisselend. Zo kan jouw dag onder andere bestaan uit het oplossen van storingen aan machines, het plegen van mechanisch en elektrisch onderhoud, reparatiewerk, laswerkzaamheden, maar ook het in orde houden van de faciliteiten op kantoor. Je begint in eerste instantie in dagdienst (08.00 - 17.00), waarbij je later kan zal instromen in het roulatieschema van de technische dienst. Zo kun jij in eerste instantie het bedrijf en de werkzaamheden goed leren kennen. Onze opdrachtgever, actief in de voedingsmiddelenindustrie, werkt dagelijks met 65 betrokken collega’s aan de lekkerste producten. Binnen de organisatie heerst een informele sfeer en streven ze naar een langdurige samenwerking met nieuwe collega’s. De technische dienst bestaat uit 4 collega’s.

  gisteren Modoc - Buiten Zeeland
 • Servicemonteur

  In de functie van Servicemonteur ben je actief bij het oplossen en het voorkomen van storingen aan gebouwgebonden installaties bij onze diverse relaties. Je ontvangt je opdrachten en overige technische informatie voor correctief en preventief onderhoud, reparaties of storingen op de site. Je kent de installaties van binnen en buiten en hierdoor ben je in staat om zelfstandig afwijkingen te signaleren en storingen op te lossen. Daarnaast zorg je ervoor dat je de juiste materialen en gereedschap hebt zodat je optimaal kunt werken. Vanzelfsprekend ben je een teamspeler die samen met de collega’s zorg draagt voor een juiste afwikkeling richting de opdrachtgever. Voor de klant ben je het aanspreekpunt on site voor technische vragen, uitvoering, planning en onderhoudsrapportages.

  gisteren Modoc - Goes
 • Monteur zonnepanelen | vaste baan | ook zonder ervaring

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een monteur zonnepanelen. Heb jij affiniteit met techniek, kun je werken op hoogte en beschik je over een goede motivatie? Dan leert onze opdrachtgever jou de kneepjes van het vak! Als monteur zonnepanelen ziet jouw dag er als volgt uit: Samen met een collega-monteur zorg je er voor dat zonnepanelen geplaatst en aangesloten worden. Dit kan zowel op platte als op hellende daken zijn. Ben jij elektrotechnisch vaardig, dan verzorg je ook de elektrische installatie van de zonnepanelen, van het uitbreiden van de meterkast tot het bepalen en aanleggen van de bekabeling. De ene dag ben je bezig met kleine, particuliere installaties en de andere dag leg je honderden panelen bij een grotere opdrachtgever.

  gisteren Modoc - Zierikzee
 • Leerling operator

  De operator lasersnijmachine verzorgt het volledige snijproces van metalen. Je leest de programma’s in, belaadt de machine en zorgt ervoor dat de producten kwalitatief goed gesneden worden. Daarnaast draag jij er zorg voor dat de productie vloeiend verloopt. Het inpakken, verpakken, laden en lossen van vrachtauto’s kan ook onderdeel zijn van je werkzaamheden. Buislasersnijden is een zeer specifieke techniek. Als je affiniteit hebt met computergestuurde machines en / of metaal reageer dan ook. De vakmanen van onze relatie leren jou graag de kneepjes van het vak!

  gisteren Modoc - Goes
 • Medewerker technische dienst

  Wij zijn op zoek naar een handige en flexibele medewerker technische dienst ter versterking van ons TD-team voor 38 uur per week. Reguliere werkdagen maandag t/m vrijdag en afwisselend storingsdiensten in het weekend en op feestdagen. Als medewerker technische dienst zorg je voor optimaal comfort voor onze gasten en ben je voor zowel gasten als collega’s het eerste aanspreekpunt bij storingen en gebreken. Samen met je TD-collega’s draag je verantwoording voor een goed opererende werkomgeving door middel van het uitvoeren van preventief onderhoud en het adequaat oplossen van acute problemen/storingen. En dat in een 24/7 business! Een greep uit je werkzaamheden zijn: • Verhelpen van diverse storingen en uitvoeren van reparaties aan o.a. (productie-/keuken-)apparatuur, installaties, voorzieningen, sanitair en verlichting. • Uitvoeren van wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse inspecties en controles zoals legionellabeheer, noodverlichting, brandmeldinstallaties en zwembad. • Eerstelijns-storing zoeken en zelf maatregelen treffen en/of inschakelen van contractuele partners. • Administratieve werkzaamheden voor een actueel beheer van alle wettelijk verplichte inspecties en certificaten. • Verrichten van kleine installatiewerkzaamheden op elektrotechnisch en bouw- en werktuigkundig gebied. • Onderhouden van het terrein en pand, installaties en inventaris zoals deuren, meubels, wanden en vloeren. Het uiteindelijke doel is ervoor zorgen dat onze gasten een prettig verblijf hebben waarbij aan hun wensen wordt voldaan.

 • Mechanisch servicemonteur

  Als mechanisch servicemonteur maak je deel uit van een enthousiast team. Na een gedegen inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service-, storing- en onderhoudswerkzaamheden op locatie bij de klant, zowel regionaal en nationaal als internationaal. Je hebt aantoonbare ervaring met hydraulische systemen. Daarnaast draag je zorg voor het in bedrijf stellen van onze systemen bij de klant en geef je instructies aan de afnemer. Ook het uitvoeren van administratieve werkzaamheden met betrekking tot rapportages en testgegevens is onderdeel van je functie.

  2 dagen geleden Woestwerk - Goes
 • Mechanisch monteur windmolen

  Voor een goede relatie van ons zijn wij op zoek naar een mechanisch monteur die groot onderhoud uitvoert na de eerste periode draaiuren van nieuwgebouwde windmolens. Ben jij een echte techneut en hou jij van werk met een prachtig uitzicht. Solliciteer dan bij Woestwerk en voor je het weet sta jij op grote hoogte te sleutelen! Een G41 keuring maakt deel uit van de selectie.

  2 dagen geleden Woestwerk - Heel Zeeland
 • Monteur w-installatie

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een Monteur W-Installatie. Het werk bij onze klant is veelzijdig. Je werkt bij de klanten thuis, op projecten bij bedrijven óf soms in de nieuwbouw. Je bent daarbij dagelijks bezig met het zelfstandig aanleggen van verwarming- airconditioning- of sanitaire installaties. Wanneer je een klus hebt bij een particuliere klant begint je dag met het ophalen van je werkbon en het laden van de materialen in het magazijn. Uiteraard kan dit alles gebeuren onder het genot van een bakje koffie met je collega's. Daarna ga je op pad naar de klant. Daar voer je zelfstandig je werkzaamheden uit. Soms alleen en soms met één of meer collega's in teamverband. De werkzaamheden zijn afwisselend waardoor geen dag hetzelfde is. Je hebt nauw contact met het hoofd bedrijfsbureau en die tevens verantwoordelijk is voor de planning en de werkvoorbereiding. Na een productieve dag krijg je van hem te horen hoe jouw planning voor de volgende dag eruitziet en stemt met hem het moment van laden en lossen af.

  2 dagen geleden Woestwerk - Kloosterzande
 • Monteur f-gas / koelmonteur

  Hou je van veelzijdigheid in je werk? Niet iedere dag hetzelfde? Dan is onze klant op zoek naar jou! Zij werken voor een mooi diverse klantenkring; ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, industrie, bedrijfsleven én de particulier. In de koeling installeren en onderhouden zij VRV-installaties, koudwatermachines en split-units. Mooie technieken die passen in het creëren van het juiste binnenklimaat. Andere belangrijke onderdelen daarbij zijn het verwarmen en ventileren. Spreekt dit geheel je aan? Aarzel niet en solliciteer!

  2 dagen geleden Woestwerk - Kloosterzande
 • Servicemonteur

  Onze klantrelatie is op zoek naar een Servicemonteur. Als Servicemonteur werk je veel bij de klanten thuis, maar ook bij de bedrijven. Je bent daarbij dagelijks bezig met het zelfstandig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het opheffen van onafhankelijke storingen aan de verschillende werktuigkundige installaties zoals verwarming, koeling en luchtbehandeling. Je begint je dag met de rit naar de eerste klant. De werkbonnen staan klaar op je tablet, dus langs de werkplaats rijden in Kloosterzande is niet altijd nodig. Je materialen haal je tussentijds op bij de leverancier of in onze werkplaats. Uiteraard combineer je dat met een heerlijk bakje koffie, een aai over de bol van de kantoorhond en een groet aan je collega's. Ben je klaar op je eerste adres, dan laat je de werkbon digitaal ondertekenen en vertrek je naar je volgende klant. Jouw planning wordt verzorgd, hiervoor is er regelmatig telefonisch contact met de planner om het werk en de afspraken met de klant goed op elkaar af te kunnen stemmen. Wanneer onderdelen besteld moeten worden, bestel je deze digitaal en maak je hiervoor een nieuwe werkbon aan zodat ook de vervolgafspraak snel kan worden ingepland. Zit je met een vraag of heb je advies nodig dan staan je collega's uiteraard voor je klaar. Want ondanks dat je veel zelfstandig op pad bent is de teamspirit binnen ons bedrijf van groot belang. Na een dag vol afwisselende werkzaamheden zie je op je tablet alweer de planning voor je volgende dag. Fijn om te weten!

  2 dagen geleden Woestwerk - Kloosterzande
 • Machinist grondzuigwagen

  Ben jij het fulltime chauffeur zijn zat en wil je meer afwisseling in je werk, dan is deze functie misschien wat voor jou! Als machinist grondzuigwagen ben je verantwoordelijk voor het professioneel uitvoeren van zuigwerkzaamheden van industriële projecten tot werkzaamheden op en rondom het spoor. Niet alleen houd jij je bezig met zuigwerkzaamheden, ook ben je verantwoordelijk voor je wagen en toebehoren, ervoor zorg dragen dat het geheel in goede staat is. Wie zoeken wij? We zijn opzoek naar ervaren en serieuze werknemers voor het bedienen van onze zuigwagens. waarvoor rijbewijs C een must is i.v.m. het transporteren van de wagen van project naar project. Onze opdrachtgever verzorgd daarnaast een interne opleiding voor deze functie waarin jij leert om met de zuigmachine om te gaan.

  2 dagen geleden Woestwerk - Heel Zeeland