Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 590 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Allround signmaker / beletteraar

  Als signmaker ben je dagelijks actief met het produceren en monteren van diverse reclame uitingen zoals autobelettering en -wrapping, gevelreclame en bewegwijzering. Het is een afwisselende, zelfstandige functie waarbij de werkzaamheden zowel in-huis als op locatie worden verricht.

  4 weken geleden TiDi Media ( Terneuzen )
 • Calculator / werkvoorbereider installatietechniek

  Voor een bedrijf in Zeeland zijn wij op zoek naar een Calculator/Werkvoorbereider Installatietechniek (m/v). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van calculaties en offertes voor gas, water en rioleringsinstallaties, zink- en dakwerk in de woningbouw en utiliteit. Hiernaast houd je je bezig met het voorbereiden van werkzaamheden voor collega’s op de werkvloer, het inkopen van benodigde materialen en onderdelen. Het bijhouden van technische en bouwkundige projectdossiers en de administratieve afronding van projecten, naast het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers, horen bij deze functie.

  16 uur geleden Try-act EWIV ( Lewedorp )
 • Monteur bedrijfswagens en grondverzetmachines

  Voor de uitbreiding van een toonaangevende klant in Zeeland met projecten in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste monteur (m/v) voor het onderhoud van het machine- en wagenpark. Je afwisselende werkzaamheden bestaan uit het technisch onderhouden en repareren van grondverzetmaterieel van 800 kg tot 500 ton, varierend van shovels, graafmachines, telescoop- en rupshijskranen, uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan lichte en zware bedrijfswagens. Tot je werkzaamheden behoren ook het verbeteringen van het machinepark en meedenken hoe eventuele verbeteringen aan de huidige voertuigen te realiseren.

  23 uur geleden Try-act EWIV ( Kapelle )
 • Monteur installatietechniek - zeeland

  Taakomschrijving Als installatie monteur voer je zelfstandig veelvoorkomende installatie werkzaamheden uit, zoals het plaatsen van ketels, radiatoren, maar ook aanleggen van leidingwerk en installeren van badkamers. Storingen aan kranen, toiletten en verstoppingen behoren ook tot de werkzaamheden. Het plaatsen van zonnepanelen (ervaring is een pré). Persoonlijke eigenschappen Je legt het probleem helder aan de klant uit en repareert snel en vakkundig en je adviseert de klant over verbeteringen of vervangingen. Je bent administratief een pietje precies: je zorgt dat je administratie altijd op orde is. Hiervoor heb je beschikking over een tablet en je werk met een mobiele werkbon. Je bent een ervaren, klantgerichte monteur met passie voor installatietechniek. Je bent op de hoogte van wet en regelgeving. Je bent flexibel en hebt geen problemen om buiten kantoortijden in actie te komen. Storingen hebben immers ook geen negen-tot-vijf mentaliteit! Je bent zelfstandig, klantgericht, ordelijk, representatief en initiatiefrijk. Dat zijn eigenschappen die wij erg belangrijk vinden, maar ook collegialiteit is erg belangrijk.  

  gisteren Try act EWIV ( Wemeldinge )
 • Monteur buitendienst (m/v)

  ·       Testen van alle hijsmiddelen en werktuigen op schepen en bij industriële klanten; van takel tot scheepskraan, van 500 kg tot 500 ton. ·       Keuren van hef- en hijsmiddelen, valbeveiliging en klimmaterialen. ·       Repareren van hef- en hijsmiddelen

  gisteren Try act EWIV ( Nieuwdorp )
 • Servicemonteur elektronica zeeland

  Wij willen ons team graag versterken met een enthousiaste en ambitieuze Service Monteur Elektronica. Je gaat in deze functie aan de slag als service engineer in de specifieke markt van zendapparatuur, zowel digitaal als analoog. Met een voor heel de Benelux dekkend netwerk van gespecialiseerde adviseurs, engineers en service engineers sta jij garant voor een waterdichte dienstverlening naar je klanten toe. Vanwege een forse uitbreiding van het klantenbestand in de Benelux zijn wij dus op zoek naar passende kandidaten. Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband. Interesse? Lees dan zeker verder! Functie omschrijving: • De montage van kabeldraagsystemen, laagspanningsverdeelkasten en het aanleggen van laagspanningsbekabeling. • Het opbouwen, testen en inregelen van zenderapparatuur, filtersystemen en aansluiten van bekabeling in apparatuurruimtes. • Het configureren, aansluiten en inbedrijfstellen van randapparatuur op locatie. • Het uitvoeren van controles, testen en metingen op zendinstallaties. • Het plaatsen, afwerken en onderhouden antennes in masten en/of rooftops. • Het opbouwen en monteren van apparatuur in racks. • Het onderhouden van zenderinstallaties in de Benelux.

 • Aanpakkers gezocht!

  Voor verschillende opdrachtgevers in heel Zeeland zoeken wij gemotiveerde aanpakkers met twee rechterhanden. Je kunt denken aan werk als tuinen aanleggen, productiewerk of assisteren in de bouw/techniek.

  gisteren AB Werkt ( Goes )
 • Lasser/constructiebankwerker met hydrauliekkennis (106702)

  Wij zijn op zoek naar een Lasser/constructiebankwerker met hydraulische en mechanische kennis. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en monteren van onderdelen en (hulp)constructies tot complete machines, apparaten en/of installaties. Dit doe je met behulp van diverse lastechnieken, zoals Mig/Mag, Tig en Elektrisch. Tevens monteer je elektrische kabels en stelt hiervan de routing vast. Hydraulische/mechanische kennis strekt zeer tot de aanbeveling. Je werkt zelfstandig aan de hand van een technische tekening. Ook het op maat maken van onderdelen en delen van constructies door middel van knippen, buigen, zetten, kanten, zagen, slijpen en snijden kan behoren tot de werkzaamheden. Jouw profiel: • je bent enthousiast, collegiaal en zelfstandig • je hebt een flexibele- en service gerichte instelling • je bent daarbij een doorzetter

 • Installatiemonteur/loodgieter

  Wij zijn doorlopend op zoek naar een installatiemonteur/loodgieter die bekend is met projectwerk. Deze projecten zijn zeer uiteenlopend en zorgen dan ook voor een afwisselde baan. Afhankelijk van de grootte van de projecten ben je zelfstandig of in teamverband aan het werk. Uiteraard staan kwaliteit en betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel.

 • Zelfstandig assemblagemedewerker

  Wij zijn doorlopend op zoek naar een zelfstandig assemblagemedewerker. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het in elkaar zetten (monteren) van mechanische onderdelen volgens de gewenste specificatie en kwaliteitseisen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

 • Allround onderhoudstechnicus/storingsmonteur (105544)

  Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een allround onderhoudstechnicus/ storingmonteur. Heb jij al enige jaren ervaring met het opsporen, analyseren en verhelpen van storingen en storingsoorzaken door middel van het uitvoeren van metingen en het raadplegen van documentatie en onderhoud systemen? En heb jij ervaring met PLC-besturingssystemen en meet- en regelsystemen? Dan zoeken wij jou! In deze functie verricht je herstelwerkzaamheden uit door het uitwisselen en/of repareren van onderdelen zoals pompen, elektromotoren en transportsystemen. Daarnaast behoren het afstellen van machines, repareren van leidingen en overige noodreparaties tot je takenpakket. Zelfstandig te werk kunnen gaan is belangrijk in deze functie. Je ziet het werk wat moet gebeuren zonder dat iemand je erop hoeft te wijzen.

 • Werkvoorbereider & calculator (104949)

  Als werkvoorbereider speel je een belangrijke rol in de voorbereiding rondom een opdracht/order en ben je verantwoordelijk voor o.a. de inkoop en het realiseren van de gestelde levertijden. Daarnaast: • Zorg je voor de planning en voorbereiding van orders ten behoeve van de werkplaats en/of montage • Trek je materialen en uren per order uit • Plaats je bestellingen van benodigde materialen en wikkelt inkooporders af • Overleg je regelmatig met collega’s van andere afdelingen over de inhoudelijke invulling van opdrachten • Sta je klanten en opdrachtgevers te woord • Draag je zorg voor het samenstellen van het as-built pakket

 • Kraanmachinist

  Van één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een kraanmachinist. In deze functie ben je voornamelijk bezig met het sorteren van diverse materialen. Wij zijn op zoek naar een flexibele medewerker die ook naast het werk als machinist andere taken kan en wil uitvoeren. In deze functie moet je dan denken aan onderhoud van de machine, visueel inspecteren van materialen, etc.

 • Servicemonteur (105310)

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een servicemonteur. Als servicemonteur verricht jij de volgende werkzaamheden: In de voorbereidingsfase: Controleer je op locatie de onderdelen en de staat van deze onderdelen na transport. Jij beoordeelt de installatieplaats, het machine handboek, het logboek en de technische tekeningen. Je herstelt eventuele schade en onvolkomenheden. Daarnaast zorg je ervoor dat de benodigde hulpstukken en (hulp)gereedschappen voor handen zijn. In het bedrijf stellen van machines: Je installeert de te onderscheiden delen aan de funderingsmachine. Stelt de stroomvoorziening in werking, zet het hydraulische systeem in werking, controleert de opgewekte spanning en druk. Stelt lieren, elektromotoren, mechanische delen, besturingsinstallaties in werking en test de installatie en de apparatuur op de functionaliteit. Interpreteert de testgegevens en onderzoekt bij afwijking de oorzaak en heft deze op. Regelt de machine bij door bijstellen/herstellen van aansluitingen, spanning, druk, of andere besturingsproblemen. Verzamelt de testgegevens, legt deze vast en stelt een testrapport op. Bij preventief onderhoud: Controleer je de werking van de funderingsmachine en onderdelen ervan op locatie. Controleer je de constructieve, mechanische, hydraulische en elektrische delen en stelt deze bij. Reinig je de apparatuur, ververs je de olie en vetten in de diverse smeringsinstallaties en vervang je onderdelen. Daarnaast houd je het logboek en het onderhoudsboek van de machine bij. Bij het verlenen van service: Bespreek je de storing en machineproblemen met de klant. Spoor je de oorzaken op in de metaalconstructie, of in de mechanische, hydraulische, elektrische of elektronische componenten en verhelpt deze. Jij vervangt zo nodig delen van de apparatuur of (besturing)software. Ook stel je de machine in bedrijf en test de werking ervan uit. Daarnaast houd je het logboek en het onderhoudslogboek van de machine bij en stelt een servicerapport op.

 • Toezichthouder hoogrisico werkzaamheden (106072)

  Als toezichthouder Hoogrisico Werkzaamheden houdt je toezicht op personen die werkzaamheden uitvoeren welke risicovol zijn. Deze uitvoerende medewerker(s) dienen maatregelen te nemen en instructies op te volgen welke in het werkgebied gelden en volgens de taken zijn voorgeschreven. Dit is ter voorkoming van brand en andere calamiteiten waardoor de uit te voeren werkzaamheden risico’s voor de omgeving kunnen vormen. Je hebt de verantwoordelijkheid over de locatie van de werkzaamheden, maar ook de directe omgeving aangezien hierdoor risico’s van buitenaf kunnen ontstaan. In geval van calamiteiten moet je direct ingrijpen, en moeten de noodzakelijke hulpverleners gealarmeerd worden.