Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 400 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • conventioneel verspaners / cnc frezers / cnc draaiers / bbl leerling "verspanen"

  Wegens groeiende orderportefeuille zoeken wij: Conventioneel Verspaners CNC Frezers CNC Draaiers BBL leerlingen "Verspanen"

 • Operator

  In deze functie bent u verantwoordelijk voor het op correcte wijze aannemen en verwerken van afvalstoffen en voor een correcte procesvoering conform voorschriften. U bent belast met het lossen van de vaar- en voertuigen in overleg en/of samenwerking met schippers en chauffeurs. U verzorgt de administratie van de verwerkingsprocessen conform Acceptatie en Verwerkingsbeleid en Administratieve Organisatie en Interne Controle. U verricht bij processtoring de eerste storingsanalyse, assisteert bij of verricht onderhoudwerkzaamheden. U bewaakt de grondstoffen voor de procesinstallaties en bent mede verantwoordelijk voor alle verwerkingsprocessen.

  2 weken geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Ervaren kunststofmonteur (binnen- en buitendienst) (106715)

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren kunststofmonteur voor de binnen- en buitendienst. De opdrachtgever is actief in diverse sectoren zoals infrastructuur, industrie en maritieme sector, waar zij (half-)fabricaten, thermoharders en thermoplasten leveren en installeren. Van hun thermoplastische kunststoffen maken zij onder meer tanks, vaten, (druk)leidingsystemen en diverse vormstukken. In thermohardende kunststoffen leveren zij o.a. leidingsystemen, vormstukken, tanks, putten en calamiteitenbakken.

  7 minuten geleden Woestwerk - Tholen
 • Software/hardware electrical engineer (106312)

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een software/hardware electrical engineer. Als software/hardware electrical engineer ben je verantwoordelijk voor het maken van een functioneel ontwerp van de machines of onderdelen daarvan. Je engineert electrotechnische schema’s, je ontwerpt en programmeert de PLC. Wanneer er storingen en of afwijkingen zijn zorg je door middel van trouble shooting dat het probleem opgelost wordt. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan bij een ambitieus bedrijf in een bloeiende branche. Jouw profiel: • enthousiast, collegiaal en zelfstandig • je hebt een flexibele- en servicegerichte instelling • je bent een doorzetter

  8 minuten geleden Woestwerk - Goes
 • Projectleider staalbouw (105712)

  De afdeling projecten organiseert, coördineert en controleert alle werkzaamheden. Als (junior) projectleider kom je in aanraking met alle disciplines teneinde een brede kennis op te doen. Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk op de projecten. Je realiseert met de senior projectleiders de projecten binnen de vastgestelde budgetten en de door de opdrachtgever gestelde levertijden. Je begeleidt en coördineert andere medewerkers gedurende het project. Je rapporteert zowel mondeling als schriftelijk aan de (senior) projectleider. Je doet ervaring op om uiteindelijk de functie van projectleider zelfstandig te kunnen uitvoeren. Deze functie is sterk gericht op groei en ontwikkeling. Door een periode onder supervisie van een senior projectleider te functioneren kom je stap voor stap tot de kennis en ervaring om verantwoordelijk te worden voor het gevarieerde takenpakket van een projectleider.

  9 minuten geleden Woestwerk - Buiten Zeeland
 • Monteur buitendienst (106074)

  Voor een relatie in Zeeland zoeken wij een passende kandidaat voor de openstaande vacature van monteur buitendienst. In deze functie voer je vanuit de werkplaats onderhoudswerkzaamheden uit aan (interne) transportmiddelen, reinigingsmachines en grondverzetmachines. Het maken en vervangen van hydraulische slangen maken ook deel uit van je werkzaamheden. Deze werkzaamheden voer je voornamelijk uit op locatie van de klant.

  10 minuten geleden Woestwerk - Goes
 • Autotechnicus (105877)

  Als jij in hart en nieren een autotechnicus bent in én je hebt (ruime) ervaring dan zijn we op zoek naar jou! Als autotechnicus ben je gewend om op het allerhoogste niveau succesvol reparaties uit te voeren. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat de binnengekomen auto’s weer in topconditie de weg op gaan. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn voor jou vanzelfsprekend. Jouw profiel: • enthousiast, collegiaal en zelfstandig • je hebt een flexibele- en service gerichte instelling • je bent een doorzetter

  13 minuten geleden Woestwerk - Goes
 • Werkvoorbereider/calculator

  Op het bedrijfsbureau ga je zorg dragen voor de algemene werkvoorbereiding en calculatie van diverse uitdagende projecten. Dit kan in de bouw zijn maar ook bouw gerelateerde projecten. Je stelt bestekken op en beoordeelt de technische uitvoering en de haalbaarheid van offertes. Het is een afwisselende functie waarbij je zowel technisch inhoudelijk als administratieve en organisatorische werkzaamheden verricht. Je werkt in teamverband, samen met de andere werkvoorbereiders, Kortom, een afwisselende en uitdagende baan bij een ambitieus bedrijf in een bloeiende branche. Jouw profiel: - MBO of hoger werk- en denkniveau - goed technisch en praktisch inzicht - je werkt gestructureerd en bent een doorzetter

  13 minuten geleden Woestwerk - Goes
 • Hr medewerker

  Ben jij een HR medewerker die open, direct en praktisch is? Je maakt makkelijk contacten en bent enthoustiast en ambiteus? Dan maken wij graag kennis met je! In deze rol ben je de spil in het informeren en het daarmee verbinden van zowel de verschillende afdelingen als medewerkers. Wat ga je precies doen? - Beijdragen aan de ontwikkeling van het personeelsbeleid; - Je verwerkt mutaties in het personeelsbestand en beheert personeelsdossiers; - Je stelt arbeidsovereenkomsten, studieovereenkomsten etc. op; - Je vult werkgeverklaringen, loonbeslagen etc. in; - Je maakt rapportages van het personeelsbestand; - Je bewaakt mede de eenheid binnen het bedrijf m.b.t. personeelsbeleid; - Je draagt zorg voor relatiebeheer, commitment en uniformiteit; - Je voert administratieve en organisatorische werkzaamheden uit op het gebied van in- en uitdiensttredeingen; - Je registreert en rapporteert ziek- en betermeldingen en verzorgt verzuimrapportages; - Je verwerkt de maandelijkse salarismutaties; - Je inventariseert en registreert werkzaamheden op het gebied van opleidingen (incl. subsidies); - Je voert verzuim-, terugkom- en evaluatiegesprekken; - Je stelt functieomschrijvingen en functie eisen op en draagt zorg voor personeelsopleidingsplannen; - Je bent aanspreekpunt voor medewerkers en geeft advies over P&O aangelegenheden. Je komt te werken bij een internationaal bedrijf in de gemeente Hulst. Je maakt deel uit van een team binnen een zelfstandig en solide bedrijf met korte lijnen. Je salaris is marktconform met kans op een vast dienstverband. Interesse? Stuur dan je CV naar Annemiek Drijdijk: a.drijdijk@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521

  21 minuten geleden Werk en Vakmanschap - Hulst
 • Verschillende monteurs

  Onze opdrachtgever is op zoek naar verschillende monteurs. Heb jij ervaring als monteur op verschillende gebieden, lees dan snel verder want dan zoeken wij jou! Als monteur kom je te werken bij een toonaangevend handels- en productiebedrijf op Zeeuws-Vlaanderen. Een leverancier van grondverzetmachines, vorkheftrucks en een groot aantal soorten graafbakken en aanbouwhulpstukken. Intussen werken er meer dan 90 ervaren medewerkers en heeft het bedrijf een trouwe schare vaste klanten in Nederland en België. Wegens toename van de werkzaamheden zijn zij op zoek naar een gemotiveerde: - Servicemonteur voor grondverzet en/ of intern transport machines. - Binnendienstmonteur voor grondverzet en/ of intern transport machines. - Keuringmonteur. - Assemblagemedewerker/ opbouwmonteur. - Monteur Uitrustingsstukken. De werkzaamheden staan hier per functie kort vermeld: - Servicemonteur; o Onderhoud en reparaties op locatie. o Alleen of in teamverband lokaliseren en oplossen van storingen. o Beschikking over eigen service bus. o Werkgebied voornamelijk Zeeland en België (Nederlandstalig gedeelte). - Binnendienstmonteur; o Onderhoud en reparaties in de werkplaats. - Keuringsmonteur; o Keuren van intern transport machines en grondverzetmachines. o Het uitvoeren van kleine reparaties die nodig zijn om de machine goed te keuren. o Dit voornamelijk op locatie bij de klant en soms in de werkplaats. - Assemblagemedewerker/ opbouwmonteur; o Het opbouwen van grondverzetmachines en/ of intern transport machines. o Het opbouwen van machine aanpassingen. o Het assembleren van uitrustingsstukken. - Monteur Uitrustingsstukken; o Reparatie/ onderhoud/ in bedrijf stellen uitrustingsstukken. o Zowel in de werkplaats als op locatie bij de klant (Benelux/ Duitsland/ Engeland).

  32 minuten geleden Woestwerk - Terneuzen
 • Monteur binnendienst

  Voor een relatie in Zeeland zoeken wij een passende kandidaat voor de vacature van monteur binnendienst. In deze functie voer je vanuit de werkplaats onderhoudswerkzaamheden uit aan interne transportmiddelen, reinigingsmachines en grondverzetmachines. Het maken en vervangen van hydraulische slangen maken ook deel uit van je werkzaamheden.

  42 minuten geleden Woestwerk - Goes
 • Assemblagemedewerker

  Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie op elektronicagebied en heb je een flexibele een praktische instelling? Voor onze opdrachtgever in IJzendijke zijn we op zoek naar een assemblagemedewerker, die zelfstandig elektronicaproducten samenstelt. Onze opdrachtgever is een innovatieve en toonaangevende marktspeler op het gebied van hoogwaardige medische en industriele apparatuur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbewerken, assembleren, monteren en testen van medische en industriele apparaten aan de hand van duidelijke werksets. Daarnaast bewaak je ook de productkwaliteit en zorg je voor het verpakken en verzendklaar maken van de producten. Om te leren assembleren, krijg je een intere opleiding aangeboden. Interesse? Stuur je CV door naar Kim Rijnhout, k.rijnhout@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521

  een uur geleden Werk en Vakmanschap - Oostburg
 • Machining monteurs

  Ben jij een expert in conventioneel frezen/ verspanen? Dan is deze job echt iets voor jou! Je gaat flenzen afvlakken met machines die op locatie worden opgebouwd (kotterbank en freesbank). Wij zoeken 6 machining monteurs, 3 voor de regio Antwerpen en 3 in Vlissingen. Ben jij deze Machining Monteur die van aanpakken weet en voor onze opdrachtgever, een toonaangevend bedrijf in Nederland en België op het gebied van industriële dienstverlening, aan de slag wilt? Salaris is conform CAO Metalelektro. Je start eerst via Werk en Vakmanschap en bij goed functioneren kans op een vast dienstverband. Interesse? Bel of mail voor meer informatie of solliciteer direct bij Annemiek Drijdijk, 0115-649521 a.drijdijk@werkenvakmanschap.nl

  een uur geleden Werk en Vakmanschap - Vlissingen
 • Werkvoorbereider/ planner

  Is jouw passie plannen en organiseren en kun jij ervoor zorgen dat er een zo doelmatig mogelijke inzet en planning van middelen en materiaal gerealiseerd kan worden, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een talentvolle en enthousiaste werkvoorbereider/ planner voor dit bedrijf in Vlissingen, die ook wil meedenken en verbeterprocessen kan ontwikkelen. Wat ga je doen? - Je stelt werkmethoden en bewerkingvolgorden vast; - Je stelt te gebruiken materialen, machines en gereedschappen vast; - Je onderzoekt de mogelijkheden van inkoop, inleen of uitbesteding; - Je maakt een planning voor personeelsbezetting en inzet van middelen voor lopende en toekomstige werkopdrachten; - Je berekent de kostprijzen van werkopdrachten; - Je administreert uren, materialen, orders, aanvragen, werkopdrachten en dergelijke logisch en inzichtelijk; - Je archiveert alle voorkomende administratie op logische en inzichtelijke wijze; - Je draagt zorg voor de juiste informatieoverdracht betreffende werkopdrachten en planning naar de Technicians; - Je stelt duidelijke prioriteiten bij het plannen en organiseren. Je benut tijd en middelen optimaal en je houdt toezicht op het halen van doelstellingen. Dit bedrijf zit in Vlissingenis een specialist in mechanische diensten, engineering en niet-destructief onderzoek. Je salaris is conform CAO Metalelektro, je krijgt eerst een contract via Werk en Vakmanschap met de intentie daarna een vast contract te krijgen bij de opdrachtgever. Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemiek Drijdijk, 0115-649521 of a.drijdijk@werkenvakmanschap.nl

  een uur geleden Werk en Vakmanschap - Vlissingen
 • Servicemonteur

  Jij bent super handig en geeft niet om onregelmatige werktijden. Je voert montage- en reparatiewerkzaamheden uit aan transportbanden en transportinstallaties bij klanten in België, Nederland en Frankrijk. Als service monteur monteer en repareer je verschillende transportbanden bij uiteenlopende opdrachtgevers in de landbouw en industrie maar ook bijvoorbeeld bij pretparken! Je werkt in een team van servicemonteurs en zorgt dat alles in orde is voor de klant. Je keurt en onderhoud de transportbanden en zorgt dat alles volgens de veiligheids- en milieuregels wordt uitgevoerd. Je komt te werken bij Luctor Belting Europe dat in de begin jaren 70 gestart is met het leveren van transportbanden aan landbouw in de provincie Zeeland. Snel daarna zijn ook leveringen aan diverse industrieën in de regio erbij gekomen. Daarbij moet je denken aan bijvoorbeeld, visindustrie, zand- en grindbedrijven, overslagbedrijven, recyclagebedrijven, voedingsindustrie etc. De basis van het bedrijf is steeds gebleven in de vestigingsstad Hulst, waar ook de grootste productie-unit gevestigd is. Voor Luctor Belting Europe in Hulst ontvang je een mooi salaris met diverse vergoedingen en goede overuurregelingen. Je kunt via dit bedrijf opleidingen en cursussen volgen. Interesse? Stuur je CV naar Annemiek Drijdijk, a.drijdijk@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521

  een uur geleden Werk en Vakmanschap - Hulst