Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 368 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Carrosseriebouwer

  CBG is een bedrijf gespecialiseerd in het op maat maken en opbouwen van open en gesloten laadbakken (www.cbggoes.nl), tevens is CBG gespecialiseerd in het ombouwen en nieuw bouwen van food- en verkoopwagens (www.cbgfoodtrucks.nl). Door grote toename van het aantal opdrachten zijn wij op zoek naar iemand die ons team komt versterken. In de functie zul je onder andere werkzaamheden uitvoeren als: - Assembleren van de carrosserieopbouw op een nieuw chassis - Aansluiten van elektrische installatie's - Repareren van carrosserieschade - Vervaardiging van hout, metaal en polyester materialen. - Algehele professionele afwerking van een opbouw voor oplevering

  3 weken geleden CBG Carrosserieen B.V. - Goes
 • Industrieel brandveiligheidswacht

  Als Brandveiligheidwacht is je taak het nemen en het opvolgen van maatregelen in de petrchemische industrie en op de scheepswerven ter voorkoming van brand op plaatsen waar risicovolle werkzaamheden worden verricht. Daarnaast sta je in voor de veiligheid van de tewerkgestelde medewerkers. Binnen deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, betrokken zijn, kunnen werken in een team en die er graag aan bijdragen om aan de hoge standaarden van de organisatie te voldoen. Het gaat om fulltime werk tot en met 2020. Naast de vereiste VCA-VOL word je (indien nodig) opgeleid voor de overige certificaten.

  18 uur geleden Way2Safety - Goes
 • Projectleider

  Wat je doet als Projectleider? Je draagt zorg voor het organiseren, coördineren en leiden van diverse projecten op het gebied van industriële staalbouw. Je maakt planningen en werkt met budgetten, je bewaakt deze en stuurt waar nodig bij. Je hebt oog voor de kwaliteit van het afgeleverde werk conform onze procedures, werkinstructies en gangbare normen van goed vakmanschap. Hierbij staan veiligheid en de wensen van de klant centraal. Hoe ziet jouw werkplek eruit? Als Projectleider ben je werkzaam bij werkmaatschappij Ferris Steel, onderdeel van de Syndus Group. Ferris Steel is gevestigd in Terneuzen, maar je bent ook werkzaam op de locaties van onze klanten van Rotterdam tot Zuidwest Nederland en regio’s Antwerpen en Gent (België). Als projectleider opereer je in zeer grote mate zelfstandig, maar als spin in het web heb je dagelijks contact met tal van collega’s van calculatie, werkvoorbereiding, inkoop en de uitvoering.

  19 uur geleden syndus - Terneuzen
 • Lasser / constructiebankwerker

  Voor een bedrijf in Kapelle zijn wij op zoek naar een Lasser / Constructiebankwerker. Het betreft een vaste full-time baan! Per direct zijn wij op zoek naar een Lasser / Constructiebankwerker. De werktijden zijn van 07.30 uur tot 16.30 uur en op vrijdag van 07.30 uur tot 12.30 uur!

  20 uur geleden Zebra-Flex - Kapelle
 • Test-medewerker printplaten

  Voor onze klant in Dirksland zijn wij op zoek naar een Test-Medewerker Printplaten. Het betreft een vaste full-time baan in een twee ploegendienst! Wil jij werken in hightech omgeving, een onderneming waar kwaliteit en saamhorigheid voorop staat en ben jij helemaal gek van elektronica? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een test-medewerker printplaten voor op onze testafdeling. Jouw uitdaging van de dag is het testen van printplaten voor onze opdrachtgevers in diverse branches zoals defensie, medisch, lucht- en ruimtevaart. Het is een uitdagende full-time functie voor een collega met technisch oplossingsgericht denkvermogen. Op onze testafdeling worden de geassembleerde printplaten (pcba’s) die wij produceren, volledig getest voordat deze worden uitgeleverd. Doordat jij trends signaleert en terugkoppelt aan productie, wordt het productieproces continu verbeterd en bijgesteld en daarin ben jij een belangrijke schakel. Wat doe je nog meer als test-medewerker printplaten? De werkzaamheden omvatten het op basis van werkinstructies afregelen, testen, repareren en keuren van geassembleerde printplaten doormiddel de volgende testmiddelen: AOI, ICT, EBST, flying probe, boundary scan (JTAG) en functionele testen. Je bent verantwoordelijk voor de uitgevoerde taken en het in acht nemen van algemene- en kwaliteitseisen die aan het product zijn gesteld. Je hebt het technisch inzicht, de zorgvuldigheid en de handvaardigheid om printplaten te testen en te repareren. Hierbij is het belangrijk dat je nauwkeurig schema’s leest en dat je algemeen en specifieke testinstructrices opvolgt, om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen. Doordat onze klant in diverse branches actief is, ziet geen dag en ook geen printplaat er hetzelfde uit. Daardoor heb je een afwisselende baan met elke dag nieuwe uitdagingen die jou voldoening geven. En ook een behoorlijke verantwoording, want jij bent de laatste kwaliteitscheck over dit proces!

  20 uur geleden Zebra-Flex - Buiten Zeeland
 • Productiemedewerker

  Voor onze klant in Dirksland zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker. Het betreft een vaste full-time baan! De functie: Wil jij werken in een hightech omgeving en een onderneming waar kwaliteit en saamhorigheid voorop staan? Heb jij een leergierige en precieze persoonlijkheid? Vind je het leuk met jouw handen te werken aan de hand van een werkinstructie? Zo ja, dan ben jij de juiste aanvulling voor ons productieteam! Wij zijn namelijk op zoek naar een productiemedewerk(st)er. Wij bieden jou een veelomvattende functie binnen de open sfeer van ons bedrijf: het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van de assemblage van printed circuit boards, zoals montage, bedrading en samenbouw. Je hebt passie voor het samenwerken aan diverse projecten voor opdrachtgevers in allerlei branches zoals defensie, medisch, lucht- en ruimtevaart. Samen met het productieteam draag je zorg voor het productieproces en de kwaliteit van de printed circuit boards. Je zal onderdeel worden van een gemotiveerd team van ongeveer 10 medewerk(st)ers. In de ochtend en middag is er een kwartier pauze en tussendoor een halfuur lunchpauze. Tijdens de pauzes ga je gezellig met jouw collega’s wat eten en/of drinken in ons eigen Grand Café om even te ontspannen en jezelf op te laden voor de rest van de dag.

  20 uur geleden Zebra-Flex - Buiten Zeeland
 • Kwaliteitsmedewerker

  Voor onze klant in Dirksland zijn wij op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker. Het betreft een vaste full-time baan! De functie: Geen enkele dag is hetzelfde en het is voor jou de uitdaging om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten van het allerhoogste niveau is en blijft. Afwijkingen zijn voor jou dan ook een uitdaging. Je bent een verantwoordelijk ingesteld persoon en je bent er op gefocust om tot de beste oplossingen te komen. De werkzaamheden: Er zijn veel ad hoc bezigheden en er wordt constant gewerkt aan procesverbeteringen. Je bewaakt de kwaliteit en dus ben je een belangrijke schakel in de hele linie. Analyses uit het kwaliteitsregistratiesysteem koppel je terug naar de desbetreffende processen/afdelingen en eventuele verbeteringen voer je door. Naleving van onze procedures en werkinstructies staan hoog in het vaandel. Hiervoor moet je analytisch sterk zijn en accuraat te werk gaan. Je gaat veel - met zowel interne als externe partijen - in gesprek en daarvoor moet je sociaal en communicatief sterk zijn. Onze afdeling kwaliteit zoekt een enthousiaste collega die graag samenwerkt met zijn/haar collega’s. In de ochtend en middag is er een kwartier pauze en tussendoor een halfuur lunchpauze. Tijdens de pauzes ga je gezellig met jouw collega’s even wat eten en/of drinken in ons eigen Grand Café om even te ontspannen en jezelf op te laden voor de rest van de dag.

  20 uur geleden Zebra-Flex - Buiten Zeeland
 • Tekenaar / bim modelleur

  Voor onze klant in Kloosterzande zijn wij op zoek naar een Tekenaar / BIM Modelleur. Het betreft een vaste full-time baan! Hou je van aanpakken? Wil je samen met je team werken aan uitdagende bouwprojecten om een mooi resultaat neer te zetten? Ben je nauwkeurig en in staat creatieve oplossingen te bedenken? Ben je flexibel en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Heb je verder een enthousiaste en klantgerichte houding en werk je gestructureerd en overzichtelijk? Dan is dit de baan die je zoekt!

  20 uur geleden Zebra-Flex - Kloosterzande
 • Chef werkplaats

  Voor onze klant in Kloosterzande zijn wij op zoek naar een Chef Werkplaats. Het betreft een vaste full-time baan! Functieomschrijving: • Leiding geven aan kleinschalige projecten. • Overleg met opdrachtgever en directie. • Draagt zorg voor de planning en voorraadbeheer materiaal. • Het verrichten van machinaal timmerwerk.

  20 uur geleden Zebra-Flex - Kloosterzande
 • Bouwkundig uitvoerder

  Voor onze klant in Kloosterzande zijn wij op zoek naar een Bouwkundig Uitvoerder. Het betreft een vaste full-time baan! Functieomschrijving: - Leidinggeven op de bouwplaats. - Administratief bijhouden van lopende werken. - Contacten onderhouden met de opdrachtgever. - Toezicht houden op naleving van veiligheids-, gezondheids en milieuvoorschriften, zoals omschreven in het kwaliteitssysteem.

  20 uur geleden Zebra-Flex - Kloosterzande
 • Elektromonteur en/of een leerling elektromonteur maritiem

  Voor onze klant in Yerseke zijn wij op zoek naar een Elektromonteur en/of een leerling Elektromonteur Maritiem. Het betreft een vaste full-time baan! De inhoud van de functie: - Oplossen elektrische storingen aan motoren en motor gerelateerde installaties - Opbouwen bedieningskasten

  20 uur geleden Zebra-Flex - Yerseke
 • Dieselmonteur en/of een leerling

  Voor onze klant in Yerseke zijn wij op zoek naar een Dieselmonteur en/of een leerling. Het betreft een vaste full-time baan! Functie inhoud: • Revisie van motoren, generatorsets en onderdelen daarvan, zowel aan boord als in onze werkplaats (indien als leerling i.s.m. ervaren collega) • Het verhelpen van storingen aan motoren/generatorsets aan boord of in onze werkplaats (indien als leerling i.s.m. ervaren collega) • Het uitvoeren van service en onderhoud aan motoren/generatorsets aan boord (indien als leerling i.s.m. ervaren collega) • Een leerling dieselmonteur wordt praktisch on-the job opgeleid en volgt de vak theorie op BBL-basis via een ROC/Scalda

  20 uur geleden Zebra-Flex - Yerseke
 • Ervaren monteur elektrotechniek machinebouw

  Voor onze klant in Goes zijn wij op zoek naar een Ervaren Monteur Elektrotechniek Machinebouw. Het betreft een full-time vaste baan! Onze klant verwerft opdrachten op het gebied van het assembleren, monteren, installeren en onderhouden van machines en installaties binnen de nucleaire-, voedingsmiddelen-, recycling/afval-, recreatie- en utiliteitssector, alsmede het onderhouden en repareren van machines door de service- en storingsdienst. De opdrachten worden efficiënt en kwalitatief hoogstaand uitgevoerd in een projectmatige aanpak. De afdeling Elektrotechniek heeft als doel het uitvoeren van het elektrotechnische gedeelte van projecten. Het betreft het vervaardigen van installaties (nieuwbouw en revisie), panelenbouw, onderhoud en service. Werkzaamheden: • Conform geldende voorschriften, normen en wetten installeren en onderhouden van apparaten en installaties. • Het oplossen van storingen aan elektrotechnische installaties conform NEN 1010 en NEN 3140. • Het testen en in bedrijfstellen van elektrotechnische installaties op locatie. • Het volgens planning tijdig opleveren van goed functionerende elektrotechnische installaties. • Bij alle werkzaamheden toezicht houden op de uitvoering van procedures, veiligheidsinstructies, orde en netheid.

  20 uur geleden Zebra-Flex - Goes
 • Automatiseringsdeskundige

  Voor onze klant in Goes zijn wij op zoek naar een Automatiseringsdeskundige. Het betreft een vaste full-time baan! Functie: De automatiseringsdeskundige is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en schrijven van PLC programmatuur (o.a. Siemens) voor het vertalen van functionele specificaties naar besturingstechnische oplossingen voor multidisciplinaire projecten. Hij of zij is in staat om het pakket van eisen om te zetten in een goed gedocumenteerd ontwerp dat voldoet aan alle geldende normen en gedegen advies uit te brengen in diverse vraagstukken, variërend van berekeningen tot ontwerpkeuzes. De afdeling: De afdeling Automatisering ontwikkelt en schrijft PLC programmatuur voor besturingsinstallaties. Er wordt meegewerkt aan testen, in bedrijfstellen (inregelen) en het onderhouden van de installaties. • Het ontwerpen van installaties en machines; • Het tekenen van installaties en machines of delen ervan; • Het maken van berekeningen; • Het geven van advies en het opstellen van adviesrapportages; • Het uitvoeren van inspecties en het opstellen van inspectierapportages. • Werkzaamheden: • Het ontwikkelen en schrijven van PLC programmatuur (o.a. Siemens) voor het vertalen van functionele specificaties naar besturingstechnische oplossingen. • Het vertalen van de wensen van de klant tot een functioneel ontwerp. • Het meewerken aan testen, in bedrijfstellen/inregelen en onderhouden van de installaties op locatie van de opdrachtgever. • Het instrueren van machineoperators, klanten en gebruikers met betrekking tot de toegepaste automatiseringsprocessen. • Het opstellen van documentatie, zoals gebruikershandleidingen, functioneel ontwerp enzovoort. • Het actueel houden en archiveren van (PLC) documenten. • Het oplossen van (software)problemen. • Overleg voeren met de werkvoorbereider, projectleider, afdeling automatisering en rapporteren over de status van de werkzaamheden. • Contacten onderhouden met klanten en leveranciers. • De afdeling ondersteunen bij elektrotechnische werkzaamheden. • Overdragen van het bestuurstechnische deel van een installatie aan de klant inclusief bijbehorende documentatie en instructie.

  20 uur geleden Zebra-Flex - Goes
 • Productie & proces coördinator

  Voor onze klant in Hoek zijn wij op zoek naar een Productie & Proces Coördinator. Het betreft een vaste full-time baan! Als Productie & Proces Coördinator is je functie divers. Je hebt een tweeledig aandachtsgebied, zowel op productie als op proces: Productie: Je bent verantwoordelijk voor de overkoepelende aan- en afvoerplanning van afvalstoffen op de locatie. Dit omvat bewaken van de capaciteit aanvoer-opslag-afvoer, plannen van de benodigde logistiek en evalueren van mogelijke verwerkingsroutes voor de afvalstoffen; Proces: Je bent verantwoordelijk voor de technische en operationele uitbating van de on-site AWZI (afvalwaterzuiveringsinstallatie); Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: • Een permanente, goede communicatie tussen productie en proces aan de ene kant en Sales, QESH en Customer Services aan de andere kant; • Het naleven en doen naleven van de vergunnings- en technische vereisten op het gebied van opslag en verwerking (AWZI) van afvalstoffen; • Detecteren en analyseren van optimalisaties teneinde de (kosten)efficiëntie te verbeteren; • Het aan jouw toegewezen team en rapporteert rechtstreeks aan de operationeel verantwoordelijke.

  20 uur geleden Zebra-Flex - Hoek