Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 336 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Operator

  In deze functie bent u verantwoordelijk voor het op correcte wijze aannemen en verwerken van afvalstoffen en voor een correcte procesvoering conform voorschriften. U bent belast met het lossen van de vaar- en voertuigen in overleg en/of samenwerking met schippers en chauffeurs. U verzorgt de administratie van de verwerkingsprocessen conform Acceptatie en Verwerkingsbeleid en Administratieve Organisatie en Interne Controle. U verricht bij processtoring de eerste storingsanalyse, assisteert bij of verricht onderhoudwerkzaamheden. U bewaakt de grondstoffen voor de procesinstallaties en bent mede verantwoordelijk voor alle verwerkingsprocessen.

  een week geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Monteur

  Voor ons kleine, dynamische bedrijf in tuin- en parkmachines te Ouddorp, zijn wij op zoek naar een monteur met een actieve én servicegerichte werkhouding. Je bent breed inzetbaar en wil je verder bekwamen in het installeren en repareren van robotmaaiers, tuin-&parkmachines en auto’s.

  2 weken geleden cvrt - Buiten Zeeland
 • Medewerker technische dienst

  Ben je Technisch aangelegd en op zoek naar een uitdagende baan, waarin je veel van jouw technische vaardigheden in kan zetten? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Adri & Zoon is namelijk op zoek naar een medewerker technische dienst (fulltime), welke ons team op korte termijn kan komen versterken. Wat ga je doen? Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle zaken m.b.t. onderhoud, storingen en reparaties binnen onze organisatie. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het lokaliseren en verhelpen van storingen. Daarnaast werk je aan het optimaliseren van machines en installaties. Ook verricht je onderhouds- en revisiewerkzaamheden, en ondersteun je collega’s bij de installatie van nieuwe machines. Waar ga je dat doen? Bij Adri & Zoon; een familiebedrijf dat zich in de afgelopen 35 jaar heeft ontwikkeld tot totaalleverancier met een breed pallet aan vis, schaal- en schelpdieren. Deskundigheid, hoge kwaliteit en een klant specifieke aanpak typeren ons. Adri & Zoon handelt vanuit het hart, met bezieling en respect voor mens en natuur.

  11 uur geleden Adri & Zoon B.V. - Yerseke
 • Constructiebankwerker / lasser machinebouw

  Als Constructiebankwerker/lasser ben je verantwoordelijk voor het bewerken van RVS plaatmaterialen bestemd voor het vervaardigen van machines voor de foodsector. Ook bestaat jouw dag uit constructiewerkzaamheden en ben jij bezig met het compleet samenstellen en aflassen van de machines. Een uitdagende functie waarbij je dus echt resultaat van je werk ziet! Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever. Als constructiebankwerker / plaatwerker kom je te werken binnen een groeiend bedrijf die actief is in de ontwikkeling van machines voor de foodsector.

  12 uur geleden Modoc - Goes
 • Elektromonteur

  Samen met een collega-monteur zorg je ervoor dat zonnepanelen geplaatst en aangesloten worden. Je verzorgt de elektrische installatie van de zonnepanelen, van het uitbreiden van de meterkast tot het bepalen en aanleggen van de bekabeling. Ook bestaan de montagewerkzaamheden uit het monteren van zonnepanelen op hellende en platte daken. De ene dag ben je bezig met kleine, particuliere installaties en de andere dag leg je honderden panelen bij een grotere opdrachtgever. Word jij de nieuwe elektromonteur zonnepanelen? Hier ga jij aan de slag: Je gaat werken bij een groeiende organisatie met 130 enthousiaste collega’s. Er wordt gewerkt met de nieuwste techniek en de opdrachtgever is vooruitstrevend in hun visie. Er wordt een uitgebreid scholingsprogramma aangeboden waarin veel mogelijkheden bestaan. Met interne- en externe opleidingen zorgen zij ervoor dat je je kunt ontwikkelen tot een professional binnen jouw vakgebied. Zo blijf je up to date en kun je samen met je collega’s iedere klant zo goed mogelijk van dienst zijn. Je komt terecht in een hecht, gezellig team waarin iedereen iedere dag zijn beste beentje voor zet om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het motto luidt dan ook: ‘We willen groeien, niet alleen met ons bedrijf, maar ook persoonlijk.’

  12 uur geleden Modoc - Zierikzee
 • Senior werkvoorbereider weg en waterbouw

  Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van een of meerdere projecten binnen de organisatie. Hierbij verricht je o.a. voorbereidende werkzaamheden voor de inkoop, stel je diverse plannen op, begeleid je in technische en organisatorische zin onderaannemers/leveranciers en ben je belast met de kostenbeheersing van jouw onderdelen. Je werkt enthousiast samen met de diverse afdelingen en neemt verantwoordelijkheid voor de efficiënte voorbereiding van jouw project(en). Je hebt bij meerdere jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en schrikt niet van grote projecten.

  12 uur geleden Woestwerk - Terneuzen
 • Monteur intern transport (shovels/heftrucks)

  Functieomschrijving Ben jij als monteur op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Wij zijn op zoek naar een zelfstandig monteur Intern Transport die op locatie reparatie- en onderhoudswerkzaamheden verricht. Als monteur ben je verantwoordelijk voor de keuringen en onderhoudsbeurten aan o.a. shovels en heftrucks en voor de kwaliteit van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd. Je werkt op locatie bij klanten en daarom is het ook belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden bezit. Daarnaast krijg je jouw eigen Servicebus en ben je verantwoordelijk voor de orde, netheid en technische voorraad van deze goed ingerichte bus.

  13 uur geleden Pladdet B.V. - Biervliet
 • Trailer monteur

  Voor ons garagebedrijf, Kraker Truck&Trailer Care, zoeken wij een trailermonteur.

 • Depotmonteur

  Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant.

  15 uur geleden Boels Rental Goes - Goes
 • Allround onderhoudsmonteur | terneuzen | vaste baan

  Voor een opdrachtgever in Terneuzen zijn wij op zoek naar een allround onderhoudsmonteur. Onze opdrachtgever is een multidisciplinaire machinefabriek met specialisaties op het gebied van machinale verspaning, machinebouw, industrie service en staalbouw. De vacature is een technische functie, die gericht is op montage, onderhoud, revisie en herstel van een breed scala aan apparatuur en/ of installaties (op locatie van de klant). Onder apparatuur en/ of installaties worden uiteenlopende productiemachines of productielijnen verstaan. De werkzaamheden zijn voornamelijk mechanisch van aard. Je verzorgt de montage, onderhoud, revisie en herstel van een breed scala aan apparatuur en/ of installaties (op locatie van de klant) volgens gegeven instructies of richtlijnen. Voorbeelden van taken binnen de functie: • Service en onderhoud metaal: Afstellen, inregelen en in bedrijf stellen van apparatuur. Onderhoud van componenten, motoren en apparatuur. Op maat zagen of afkorten. Oplossen van technische storingen en problemen. Repareren (en onderhoud) (defecte) onderdelen. Schoonmaken en onderhouden van machines. Uitvoeren van en assisteren bij onderhoud. Verhelpen van storingen. Vervangen van defecte onderdelen en componenten. • Service en onderhoud algemeen: Bewerken van materialen. Opmeten van te repareren onderdelen of constructies. Uitvoeren van periodieke inspecties en onderhoud. • Machinebouw: Aanbrengen van bekabelingen. Aanbrengen van technische modificaties. Assembleren van deelproducten en halffabricaten. Instellen en bijstellen van machines gereedschappen. Monteren en opbouwen van machines en apparaten. Monteren van systemen en componenten. Op- en ombouwen van apparatuur. • Demontage: Afvoeren van halfproducten. Afvoeren van schadelijke stoffen en hulpstoffen. Demonteren van constructies en apparaten. Demonteren van onderdelen componenten. • Overige: Kwaliteit, ARBO en milieu (KAM) (aanvragen van vergunningen, melden van storingen en afwijkingen, uitvoeren van werkplekinspecties, etc.). Leerlingenbegeleiding / praktijkopleiding (bewaken, sturen en evalueren van leerproces, coördineren van praktijkopdrachten, etc.). Ontwikkeling (bijhouden en uitbreiden van vakkennis, delen van vakkennis met collega's, etc.). Organisatie van eigen werk (registreren van gewerkte uren, controleren en meten van eigen werk, opruimen en schoonmaken van de werkplek, etc.). Overleg en afstemming (overdragen van werk, deelnemen aan werkoverleggen en/ of toolboxen, informeren van en samenwerken met collega's, etc.).

  16 uur geleden HR Zeeland - Terneuzen
 • Servicemonteur heftrucks | vlissingen/ terneuzen | vaste baan

  Voor een opdrachtgever in Vlissingen/Terneuzen zijn wij op zoek naar monteurs heftruck. Werkzaamheden: In deze afwisselende functie houd je je bezig met het uitvoeren van herstellingen, keuringen en onderhoud aan allerlei intern transport materieel. Hierbij specialiseer je jezelf in light of heavy machines. Het machinepark bestaat uit diesel, lpg en elektrisch aangedreven intern transport materieel. Reparaties zijn dan ook zeer uiteenlopend en specifiek voor de machine. Je rapporteert aan, en wordt aangestuurd door, de planner en/of chef werkplaats. Je hebt veelvuldig contact met collega's en je bent ons visitekaartje naar de klant.

  16 uur geleden HR Zeeland - Vlissingen
 • Allround medewerker technische dienst | terneuzen | vaste baan

  Voor een opdrachtgever in Terneuzen zijn wij op zoek naar een allround medewerker technische dienst (elektro / mechanisch) De werkzaamheden bestaan o.a. uit: • 3- fase motoren (Ster/driehoek schakeling) + frequentie sturingen • Sensoren: capacitief, inductief, photocell, ... • PLC S7/S5 • Bussystemen ASI-bus, Profi-bus • Elektrische schema's goed kunnen lezen is een must • Basiskennis mechanica: lagers vervangen, spanning aandrijfriemen controleren, smeren lagers, olie motorreductie vervangen ...

  16 uur geleden HR Zeeland - Terneuzen
 • Procesoperator b 5-ploegen | terneuzen | vaste baan

  Voor een opdrachtgever in Terneuzen zijn wij op zoek naar een operator B voor in de volcontinudienst. Werkzaamheden: Uitvoeren van werkopdrachten op de jetty en de terminal m.b.t. verpompingen, laden en lossen van schepen, treinen en vrachtwagens met als doel de werkopdrachten tijdig, veilig en correct te realiseren. • Als operator voer je de laad- en losoperaties uit bij de schepen, trucks en spoorvoertuigen volgens de geldende procedures • Je draagt zorg voor de administratie m.b.t. werkopdrachten en controlelijsten. • Je voert voorbereidende taken uit voor onderhoudswerkzaamheden, waaronder het leegmaken van tanks en leidingen • Je bedient zware voertuigen (o.a. heftruck en spoorvoertuig) om te rangeren zodat de uitvoer van de werkzaamheden mogelijk is • Je streeft naar een veilige, correcte en tijdige uitvoer van de werkzaamheden; in nauwe samenwerking met je collega operators

  16 uur geleden HR Zeeland - Terneuzen
 • Servicemonteur werktuigbouw (ervaren + leerling) terneuzen

  Zijn gebouwgebonden HVAC-installaties je passie? In Terneuzen zijn we op zoek naar een ervaren Servicemonteur Werktuigbouw en een leerling. Wil jij werken in een hecht team met veel vrijheid? Lees dan snel verder! Functieomschrijving: Als Servicemonteur bij team 'Dow' in Terneuzen ben je verzekerd van werken in een vast en hecht team. Als echte vakman of -vrouw met hart voor techniek wordt je graag uitgedaagd met een grote diversiteit aan HVAC-techniek. Hierbij verwachten je collega's een grote mate van vindingrijkheid wat de functie voor veel monteurs uitdagend en leuk maakt. Naar eigen inzicht (zowel technisch als qua tijdsbesteding) deel je je werkzaamheden in naar eigen inzicht. Je lost storingen op en voert onderhoud en reparaties uit. Je hebt oog voor de klant en zoekt naar oplossingen waarmee de klant het beste is geholpen. Vanzelfsprekend hoort een storingsdienst daarbij. Je signaleert mogelijke opdrachten en stelt soms ook een offerte op. Je onderhoudt nauw contact met collega's in het klantteam (monteurs, technici, planner en beheertechnicus).

  16 uur geleden HR Zeeland - Terneuzen
 • Installatiemonteur (ervaren + leerling) goes

  Voor een opdrachtgever in Goes zijn wij op zoek naar een (aankomende) monteur CV installaties. Werkzaamheden: Het assisteren bij het monteren en installeren van verwarming installaties of onderdelen hiervan alsmede het installeren van ventilatiesystemen, gasinstallaties, waterinstallaties en loodgieter werkzaamheden. -Het lezen en interpreteren van werkvoorschriften en installatie tekeningen. -Het assisteren bij het inregelen van diverse installaties, het opleveren van installaties. -Alle voorkomende werkzaamheden behorende tot de functie

  16 uur geleden HR Zeeland - Goes