Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 17 "Onderhoud" vacatures voor je gevonden

 • Maintenance operative / machine service worker

  For our client we are looking for an experienced Service Technician. A diverse and challenging job. The company has a modern factory which allows us to deliver mussels, oysters and mussels of guaranteed quality. The company has built and strengthened its position over the years. TERMS OF REFERENCE: -Machine maintenance and diagnostics, -servicing of production elements, -correction of faults, -maintenance, -proposals to improve maintenance, replacement and/or performan

  22 uur geleden Daxxa Zuid-West - Yerseke
 • Per direct : medewerkers groenvoorziening camping

  Wij zijn per direct op zoek naar groenmedewerkers voor onderhoud op diverse campings in Zeeland. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  4 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: hovenier

  Wij zijn per direct op zoek naar hoveniers voor de aanleg van tuinen voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij in het bezit van een vakdiploma of wil je graag aan de slag in het groen ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  4 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Elektromonteur machines en installaties

  Elektromonteur machines en installaties Vlissingen | 01-04-2020 Heb jij twee rechter handen en ben je elektrotechnisch goed onderlegd? Heb je daarnaast affiniteit met productiewerkzaamheden en kun je goed omgaan met verschillende machines? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een productiebedrijf in het havengebied van Vlissingen zijn wij op zoek naar een elektromonteur machines en installaties m/v. Functieomschrijving Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit onderhoud, reparatie en aanleg van kabels en installaties. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het periodieke onderhoud en noodzakelijke reparaties. Ook wordt een snelle en adequate opvolging van je verwacht bij eventuele storingen. De werkzaamheden worden in principe door de week uitgevoerd.

  5 dagen geleden Nijssen van de Sluis - Vlissingen
 • Assistent veiligheidskundige

  Vind jij veiligheid op de werkvloer ook zo belangrijk? Ben je bekend met risico analyses en het borgen van veiligheidsmaatregelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Als assistent veiligheidskundige assisteer je de manager veiligheidskundige met het maken van ARBO beleid, het implementeren van dit beleid in het bedrijf en zie je er vooral op toe dat maatregelen die veiliger werken faciliteren, ook worden toegepast. Je hebt kennis van ARBO zaken en je bent een kei in de uitvoering van de administratieve verantwoordelijkheden rond veiligheid op de afdeling Health and Safety. Als assistent veiligheidskundige zal je 20 uur per week aan de slag gaan. Voor voldoende aanwezigheid op de werkvloer wordt de voorkeur gegeven aan 4 uur per werkdag over 5 werkdagen. De standplaats van de functie is Rilland. Je voert de volgende werkzaamheden uit: Het beleid van risico inventarisatie bewaken en het bijbehorend plan van aanpak uitvoeren Het up to date houden van risico inventarisatie gevaarlijke stoffen Het aanspreken van veiligheidsgedrag op de werkvloer Het administreren en bewaken van de voortgang in het systeem voor machine onderhoud en veiligheid Het registreren en opvolgen van incidenten en accidenten en het terug dringen daarvan Het maken van schriftelijke werkinstructies voor alle risicovolle werkzaamheden Het organiseren en geven van toolboxmeetings Het assisteren van ploegleider BHV

  een week geleden Tempo Team Goes - Rilland-Bath
 • Schoffelaars

  Vanaf juli tot december ieder jaar weer terugkomend zijn wij doorlopend op zoek naar schoffellaars met groene vingers. De werkzaamheden worden door heel Zeeland en begin Brabant uitgevoerd. Gemeentes, woningbouw en particuliere tuinen moeten onkruidvrij gemaakt worden daarvoor zoeken wij jou ! Solliciteren kan door je CV en/of motivatie te sturen naar joeri@zeeuwsevakkracht.nl of bel 0686881608

  een week geleden Zeeuwse Vakkracht BV - Kapelle
 • Hovenier aanleg en/of onderhoud

  Voor een opdrachtgever op Flakkee zijn wij op zoek naar gemotiveerde hoveniers zowel het onderhoud als aanleg hoveniers. De werkzaamheden worden uitgevoerd in particuliere tuinen en regelmatig voor woningbouw verenigingen. Werk je graag in de buitlucht en heb je groene vingers solliciteer dan direct door een belletje te doen naar M: 0686881608

  een week geleden Zeeuwse Vakkracht BV - Kapelle
 • Per direct : leerling dakdekkers

  Wij zijn per direct op zoek naar leerling dakdekkers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag snel aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : allround dakdekkers

  Wij zijn per direct op zoek naar allround dakdekkers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag snel aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : medewerkers groenvoorziening camping

  Wij zijn per direct op zoek naar groenmedewerkers voor onderhoud op diverse campings in Zeeland. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : hoveniers

  Wij zijn per direct op zoek naar hoveniers voor de aanleg van tuinen voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij in het bezit van een vakdiploma of wil je graag aan de slag in het groen ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Zierikzee
 • Per direct : timmerman / onderhoudsmedewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar timmerlieden voor onderhoudswerkzaamheden bij woningbouwverenigingen voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Aanleg bestrating

  TuinTotaal is actief in een wijde regio en voert opdrachten uit voor een zeer diverse klantenkring. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van de bestrating van particuliere tuinen, de groenvoorziening op recreatieparken en/ of in de openbare ruimte. Met passie voor het vak voer je het werk uit aan de hand van het ontwerp, offerte en werkomschrijving. Je werkt zorgvuldig, netjes en houdt de veiligheid in het oog. Je houdt registraties bij over de opdrachtuitvoering en rapporteert hierover aan het bedrijf.

  een week geleden TuinTotaal B.V. - Goes
 • Vakbekwaam hovenier

  TuinTotaal is actief in een wijde regio en voert opdrachten uit voor een zeer diverse klantenkring. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en/ of onderhouden van particuliere tuinen, de groenvoorziening op recreatieparken en/ of in de openbare ruimte. Met passie voor het vak voer je het werk uit aan de hand van het ontwerp, offerte en werkomschrijving. Het werk omvat de meest uiteenlopende werkzaamheden, vraagt soms de nodige creativiteit en is daarom nooit saai. Tijdens de uitvoering geef je leiding aan de assistent hovenier en heb je oog voor de veiligheid. Je werkt zorgvuldig, veilig en netjes. Je houdt registraties bij over de opdrachtuitvoering en rapporteert hierover aan het bedrijf. Daarnaast heb je ook overleg met de klant. De klant kan met uiteenlopende vragen op het vakgebied bij je terecht. Eventueel meerwerk rapporteer je naar de binnendienst.

  een week geleden TuinTotaal B.V. - Goes
 • Assistent hovenier/ groen medewerker

  TuinTotaal is actief in een wijde regio en voert opdrachten uit voor een zeer diverse klantenkring. Hierdoor zijn de werkzaamheden heel divers en vinden plaats in particuliere tuinen, de groenvoorziening op recreatieparken, op bedrijventerreinen en/ of in de gemeentelijke groenvoorziening. Je voert onder leiding van de Vakbekwaam Hovenier de werkzaamheden voor het onderhoud of aanleg uit. Tijdens het verrichten van de werkzaamheden heb je oog voor veiligheid. Je werkt zorgvuldig, veilig en netjes. Dit is een leuke functie om het vak te leren en om op termijn door te groeien tot Vakbekwaam Hovenier.

  een week geleden TuinTotaal B.V. - Goes