Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 24 "Onderhoud" vacatures voor je gevonden

 • Medewerker schoonmaakonderhoud.

  Je bent verantwoordelijk voor het correct en vakkundig uitvoeren van schoonmaakonderhoud aan woningen, appartementen, hotels , winkels en bedrijfspanden op Walcheren. Het werk bestaat voor een groot gedeelte uit glasbewassing m.b.v. een telescoopsysteem vanaf de grond.

  gisteren Penkie - Serooskerke
 • Medewerker onderhoud & groenvoorziening

  Ben jij onze medewerker in de buitendienst die kan aanpakken en oog heeft voor de leefomgeving? Dan komen wij graag met jou in contact voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in de kernen van Schouwen-Duiveland. Het Uitvoeringsbedrijf Openbare Ruimte is onderdeel van de afdeling Openbare Werken. Die afdeling zorgt voor de ontwikkeling, inrichting en het beheer van de openbare ruimte, inclusief de inzameling en afzet van afvalstoffen en het beheer en onderhoud van onze gebouwen. Daarnaast zorgt de afdeling voor toezicht op en handhaving van onze wet- en regelgeving. Zo creëert en draagt de afdeling zorg voor een prettige omgeving om te wonen, werken en verblijven. De afdeling geeft hier invulling aan met een servicegerichte, dienstverlenende en flexibele organisatie waar medewerkers beschikken over een grote mate van gebiedskennis en betrokkenheid. Om te zorgen dat het er prettig blijft om te wonen, werken en verblijven, hebben we voor ons uitvoeringsbedrijf een nieuwe collega nodig in de functie van: Medewerker onderhoud & groenvoorziening (onderhoudsmedewerker A) Zierikzee, 36 uur

 • Groene vingers ( leerling – ervaren )

  Onze opdrachtgevers zijn dynamische bedrijven waar betrokken vakmensen er voor zorgen dat de opdrachtgevers te allen tijde centraal staat. Hun diensten bestaan uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zowel particuliere- als zakelijke tuinen. Ter uitbreiding van hun team zoeken we iemand die het vak wilt leren.

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Rioleur ( leerling en/of ervaren )

  Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een leerling of ervaren rioleur. Als rioleur ben je verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van de huis- en kolkaansluitingen, het verhelpen van storingen, het onderhoud vrij verval riolering en de aanleg en onderhoud van persriolering en gemalen. Het betreft een fulltime functie waarbij er van maandag t/m vrijdag gewerkt wordt, zaterdag is in overleg. Wat zijn je taken als rioleur? • Inmeten, graven en hoogtes uitzetten; • Plaatsen van kolken en damwanden; • Stellen en opmetselen van putten; • Leggen van (hoofd) rioolbuizen; • Uitvoeren van eenvoudige reparaties aan rioolbuizen; • Assisteren bij de rupskraan of mobiele kraan; • Zorgen voor een goed en tijdig onderhoud van diverse gereedschappen waar je de beschikking over krijgt;

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • ( leerling / ervaren ) betontimmerman/reparateur

  Wij zijn op zoek naar een vakbekwame betontimmerman! In de functie zijn we op zoek naar de betontimmerman voor het maken van bekistingen voor betonconstructies voor onder andere bouw, waterwerken en/of de bouw van infrastructurele betonwerken Het gaat hierbij om gemotiveerde vakmensen die op zoek zijn naar vast dienstverband. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit: • Realiseren van alle soorten en typen bekistingen; • Beton verwerken; • Ontkisten en afhandelen; • Elementen plaatsen.

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Constructiebankwerker m/v | vlissingen & terneuzen

  Ben jij graag aan het werk als bankwerker? Maar ben jij toe aan een nieuwe uitdagende werkomgeving? Dan hebben wij de passende baan voor jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze Technische dienst, in de functie van constructiebankwerker. Verbrugge Terminals richt zich op het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Door onze activiteiten zijn er verschillende hulpmiddelen aanwezig in het proces. Deze hulpmiddelen vragen het nodige onderhoud. Voor dit onderhoud zoeken wij jou! Als constructiebankwerker voer je alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit op de locaties Vlissingen en Terneuzen. De werkzaamheden bestaan uit montage-, plaat- en laswerkzaamheden. Deze werkzaamheden worden verricht aan transportbanden, apparatuur en mogelijke andere terminalconstructies. Naast jouw technische werkzaamheden zal jij begeleiden, meewerken en assisteren bij onderaannemers en andere vakgroepen op de terminal. Jij bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van de aanwezigen op de werkvloer door het signaleren van technische gebreken en onderhoud van hulpmiddelen en/of gebouwen.

  4 dagen geleden Intercrew B.V. - Vlissingen
 • Storingselektromonteur m/v | vlissingen & terneuzen

  Ben jij graag aan het werk als elektromonteur? Maar ben jij toe aan een nieuwe uitdagende werkomgeving? Dan hebben wij de passende baan voor jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze technische dienst, in de functie van elektromonteur. Verbrugge Terminals richt zich op het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Door onze activiteiten zijn er verschillende elektrische hulpmiddelen aanwezig in het proces. Deze hulpmiddelen vragen het nodige onderhoud. Voor dit onderhoud zoeken wij jou! Als elektromonteur voer je alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan transportbanden, kranen en gebouwen. Vervanging van appratuur behoort ook tot jouw takenpakket. Naast jouw technische werkzaamheden zal jij begeleiden, meewerken en assisteren bij onderaannemers en andere vakgroepen op de terminal. Jij bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van de aanwezigen op de werkvloer door het signaleren van technische gebreken en onderhoud van elektrische hulpmiddelen en/of gebouwen.

  4 dagen geleden Intercrew B.V. - Vlissingen
 • Per direct: constructiebankwerker/lasser

  Wij zijn per direct op zoek naar een constructiebankwerker/lasser voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: industriële elektro monteur onderhoud

  Wij zijn per direct op zoek naar en industriële elektro monteur onderhoud voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: gps specialist

  Wij zijn per direct op zoek naar een GPS specialist voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het leiden van interne ontwikkelingen van precisielandbouwproducten. je hebt een technische achtergrond met kennis van landbouw en je bent communicatief sterk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: logistiek medewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een logistiek medewerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bij elkaar pakken van onderdelen en deze op de juiste afdeling te brengen. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: allround monteur technische dienst

  Wij zijn per direct op zoek naar een allround monteur technische dienst voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen aan elektrotechnische of werktuigbouwkundige apparatuur en installaties. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: service monteur elektro

  Wij zijn per direct op zoek naar een service monteur elektro voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, modificaties aan machines en het verhelpen van storingen. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: nieuwbouw monteur

  Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwbouw monteur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voormonteren van hydrauliek, pneumatiek en andere componenten. Ook ben je verantwoordelijk voor het afmonteren en afstellen van de modules waaruit de machines zijn opgebouwd. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: revisie monteur

  Wij zijn per direct op zoek naar een revisie monteur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderhoud aan machines, maar ook het volledig herbouwen van machines. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland