Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 21 "Onderhoud" vacatures voor je gevonden

 • Medewerker groenvoorziening (m/v)

  Ben je op zoek naar een leuke baan en heb je ervaring in de groenvoorziening? Dan zijn we op zoek naar jou! Als medewerker groenvoorziening ben je bezig met schoffelen, snoeien, zagen met een motorketting en bladblazen.

  3 dagen geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Medewerker groenvoorziening (m/v)

  Ben je op zoek naar een leuke baan en heb je ervaring in de groenvoorziening? Dan zijn we op zoek naar jou! Als medewerker groenvoorziening ben je bezig met schoffelen, snoeien, zagen met een motorketting en bladblazen.

  3 dagen geleden Mavertech B.V. - Buiten Zeeland
 • Aankomend asbestsaneerder (m/v)

  Ben jij dé gediplomeerde deskundige asbest verwijderaar (DAV-er) die wij zoeken, heb jij je rijbewijs B én heb je je VCA certificaat dan zijn wij dringend op zoek naar jou! De werkzaamheden bestaan uit: - het verwijderen van asbest op diverse locaties; - het luchtdicht afsluiten van werkruimten ter voorkoming van verspreiding van asbestdeeltjes; - het verwijderen van asbest toegepast ter isolatie en brandwering in gebouwen (plafonds, wanden, vloeren e.d.), verwerkt in leidingen en andere bouwmaterialen; - het reinigen van werkruimten en het schoonmaken van de gebruikte gereedschappen, apparatuur e.d.; - Medeverantwoordelijk zijn voor de realisatie van de projecten binnen de gestelde kwaliteits- en tijdgrenzen; - Verantwoordelijk voor het op de werkplek naleven van de bedrijfsregels en richtlijnen van de opdrachtgever.

  3 dagen geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Algemeen medewerker fabriek

  Wij zijn per direct op zoek naar een algemeen medewerker voor op de fabriek in regio vlissingen.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Medewerk(st)er onderhoud in cadzand

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er voor dat alles rondom de accommodaties spik en span is, zodat onze gasten een super eerste indruk krijgen! Zijn de terrassen bij de huisjes schoon en compleet? Liggen de tuinen er mooi bij? Wil jij hier samen met een gezellige club dames en heren voor zorgen? Solliciteer dan gelijk! Wat ga je doen? Je komt 's ochtends aan, neemt een kop koffie en praat eerst even bij met je gezellige collega's. Iedereen krijgt een lijst met huisjes die nagelopen moeten worden. De eerste gasten checken uit en maken plaats voor de nieuwe gasten die alweer snel zullen inchecken. De huisjes moeten klaargemaakt worden voor het ontvangst van de nieuwe gasten. Jij en je collega's zijn verantwoordelijk voor het onderhouden en schoonmaken van de terrassen en tuinen bij de accommodaties. Na een paar uurtjes ga je lekker pauze houden. Na de pauze zet je nog even de puntj es op de i met je team en dan is de werkdag alweer voorbij! Heb je geen vervoer? Dit is geen probleem. Op maandag en vrijdag rijdt er een bus tussen Terneuzen en Noordzee Résidence Cadzand-Bad!

 • Medewerker buitendienst

  Voor versterking van ons kleine team zoeken wij een veelzijdige medewerker voor groenbeheer, onderhoud en schoonmaak. Recreatiepark Klaverweide is een dynamisch bedrijf dat het gehele jaar geopend is. Het park is 9 hectare groot en bestaat uit verschillende groepsaccommodaties en een camping (in de winter gesloten). Functie in het kort: • Snoeien • Grasmaaien • Onderhoud terrein/gebouwen • Schoonmaak in het seizoen, met name op de wisseldagen van de groepsaccommodaties (maandag en vrijdag). De werkzaamheden vinden in overleg met het team plaats en we kijken naar wat het beste bij je past.

 • Per direct: schilder

  Wij zijn opzoek naar een enthousiaste werknemer die schildert als werk of het als hobby in zijn vrije tijd doet. Het gaat om het schilderen van gebouwen.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Medewerker inname machines en voertuigen

  Voor een opdrachtgever in Terneuzen zijn wij op zoek naar een medewerker inname. Werkzaamheden bestaan uit: - Neemt machines in en controleert deze op staat en werking. - Reinigt machines, rapporteert schades en legt deze vast op foto en schrift. - Zorgt voor efficiënte indeling van de machines op het terrein door deze te intern te verrijden. - Voert kleine reparaties en schoonmaak/-onderhoudswerkzaamheden uit. - Tankt machines bij - Geeft machines uit na verrichtte werkzaamheden en controle. - Verricht diverse hand- en spandiensten.

  6 dagen geleden HR Zeeland - Terneuzen
 • Per direct: asbestsaneerder met dav papieren

  Voor een werkgever in de omgeving van Vlissingen zijn wij op zoek naar asbestsaneerders.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: opruimwerk/ sjouwwerk in de bouw

  Wij zijn per direct op zoek naar iemand die het leuk lijkt om opruimwerk en sjouwwerk uit te voeren.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Kruiningen
 • Productiemedewerker m/v

  Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker met technisch inzicht en twee rechterhanden. Met andere woorden buitenkozijnen, ramen en deuren. Daarnaast kunnen ze binnenkozijnen, stelkozijnen en houtskelet produceren. Dit is met uitzicht op vast werk.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Operators

  Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar Operators voor in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en in Beveland. De opdrachtgevers zitten in diverse branches.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • ( leerling ) kabelmonteur

  In deze zelfstandige baan werk ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Dit varieert van het graven van sleuven tot het leggen van kabels, het maken van verbindingsmoffen, het afmonteren van meterkasten of het oplossen van storingen aan elektrische installaties.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Timmerman (m/v)

  Onze opdrachtgevers zijn organisaties die zich richt op woningbouw, utiliteitsbouw en service en onderhoud. De ambitie van de opdrachtgevers zijn het verbeteren van de kwaliteit van de leefomgeving op korte en lange termijn. Dit streven wij na door te ontwikkelen op het gebied van wonen, werken, beleven en duurzaamheid. Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar allround timmermannen voor de woningbouw en utiliteitsbouw. Je bent werkzaam in alle facetten van het bouwproces, van fundering tot afbouw. Je stemt je werkzaamheden af met de uitvoerder van het project. Ben jij de vakman die hun team komt versterken?

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Constructiebankwerker/lasser

  Onze meerdere opdrachtgeverszijn wij op zoek naar Constructiebankwerkers. De opdrachtgevers hun klanten met maximale flexibiliteit. De basisactiviteit is technisch onderhoud. Daardoor is onze opdrachtgever ook vaak betrokken bij projecten, shutdowns, modificaties en alles wat met staalconstructies te maken heeft. Ook worden er een aantal specialisaties gedaan zoals regelventielen en veiligheden- en pompenrevisie. En andere opdrachtgevers doen monteren, onderhouden en aanpassen van staalconstructies in de bouw en de industrie. Dit omvat voornamelijk stalen trappen, -bordessen, -leuningen,-deuren, -overkappingen en alle aanverwante voorkomende werkzaamheden.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland