Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 12 "Onderhoud" vacatures voor je gevonden

 • Werk in de onderhoud

  Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de onderhoud? Willie Werkt gaat voor jou op zoek naar een nieuwe uitdaging met bijvoorbeeld meer salaris! Je hoeft alleen vrijblijvend je CV in te sturen. Heb je geen (up-to-date) CV? Maak online je CV bij Willie Werkt. Discreet, gratis en simpel.

  een week geleden Willie Werkt - Heel Zeeland
 • Terreinmedewerker camping voor 1 dag per week

  Op zoek naar een leuke baan voor 1 dag in de week? Vanaf september kun je voor langere periode aan de slag als terreinmedewerker op de camping van onze opdrachtgever. De werkzaamheden zijn onder andere: - Maaiwerk op de camping; - Legen van de vuilnisbakken op de camping; - Eventueel wat snoeiwerkzaamheden; - Opruimwerkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat het terrein van de camping goed onderhouden en netjes opgeruimd is. Dit zal een positieve indruk achterlaten bij de gasten, waardoor ze sneller geneigd zijn om volgend jaar weer terug te komen! Je doet je werk voor een groot deel zelfstandig.

 • Onderhoudsmedewerker m/v | terneuzen

  Beschik jij over goed technisch inzicht? Ben jij toe aan een uitdagende technische functie in een logistieke werkomgeving? Dan zoeken wij jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van onderhoudsmedewerker op de Verbrugge Bulk Terminal in Terneuzen. Verbrugge Terminals richt zich op het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Door onze activiteiten zijn er verschillende hulpmiddelen aanwezig in het proces. Deze hulpmiddelen en de terminalomgeving vragen het nodige onderhoud. Voor dit onderhoud zoeken wij jou! Als onderhoudsmedewerker verricht je klein onderhoud aan de hulpmiddelen en het terrein. De werkzaamheden bestaan uit het onderhoud van machines: afspuiten/schoonspuiten, schoonblazen van de filterhuizen, smeren van systemen en transport naar de werkplaats. Deze werkzaamheden worden verricht aan heftrucks, bobcats, loaders, terminaltrekkers en andere hulpmiddelen. Tevens zal jij werkzaamheden verrichten aan de Verbrugge Bulk Terminal, gericht op orde en netheid van het terrein.

  9 uur geleden Intercrew B.V. - Terneuzen
 • Per direct: automonteur.

  Wij zoeken per direct een automonteur voor langere tijd met uitzicht op vast werk, voor 40 uur per week. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ?? Bel ons of stuur ons je C.V.

  10 uur geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: magazijnmedewerker / magazijnmedewerkster.

  Wij zoeken per direct een magazijnmedewerker / magazijnmedewerkster voor langere tijd met uitzicht op vast werk, voor 40 uur per week. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ?? Bel ons of stuur ons je C.V.

  10 uur geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: interieurverzorgster / schoonmaakster.

  Wij zoeken per direct een interieurverzorgster / schoonmaakster voor langere tijd met uitzicht op vast werk, voor 40 uur per week. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ?? Bel ons of stuur ons je C.V.

  10 uur geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Service monteur

  Ga voor duurzaam, een carrière lang Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar Indaver voor staat. Als bedrijf combineren we hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. We zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Indaver groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Onze groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers. De Business Unit Sludge Dewatering (Impex) richt zich op het on site aanbieden van diensten op het gebied van slibontwatering en afvalwaterbehandeling. Het uitvoerende werk vindt voornamelijk op locatie bij klanten plaats in binnen- en buitenland. In zowel opdrachtverwerving als uitvoering bestaan veel internationale contacten. Als Service monteur werk je zelfstandig op projectlocaties in binnen – en buitenland. Je staat in voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de ontwateringsinstallaties en aanverwante randapparatuur. Je bent een allround medewerker maar kent ook één of meerdere specialismen: mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch; Je kunt complexe storingen analyseren en adequaat verhelpen om zodoende de leverbetrouwbaarheid richting onze klant op een zo hoog mogelijk niveau te behouden; Geeft uitvoering aan het beleid voor optimalisatie en standaardisatie van de installaties; Je inventariseert benodigde onderhoudsmaterialen ter ondersteuning van het bestelproces; Je rapporteert over de door jou uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden; Je ziet toe op naleving van de geldende voorschriften op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit en doet voorstellen voor preventiemaatregelen en verbeteringen; Je beschikt over analytisch vermogen; Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplek.

  4 dagen geleden Indaver Nederland - s-Gravenpolder
 • Gezocht: montage medewerker zonder hoogtevrees

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een montagemedewerker die niet bang is voor hoogtes. Je gaat in deze super uitdagende functie voornamelijk werkzaamheden uitvoeren voor lichtmasten op voetbalvelden in het hele land en daarbij de reguliere verlichting vervangen voor Ledverlichting. Daarnaast is het fijn als je over leidinggevende capaciteiten beschikt, zo dat je het team, bestaande uit 2 man kan aansturen.

  4 dagen geleden JobManiac Goes B.V. - Goes
 • Lead engineer mechanical / leidinggevend tekenaar - constructeur

  Gezocht: een ervaren leidinggevend ingenieur die een team van tekenaar - constructeurs gaat aansturen en coachen. Onze huidige leidinggevende gaat onze organisatie op termijn verlaten om van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten. Daarom zijn wij nu al op zoek naar een vervanger, om een ruime overdracht van werkzaamheden te kunnen bewerkstelligen. Ben jij op zoek naar een organisatie waarin continue verbetering voorop staat? Een vast dienstverband, een zeer goed salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden? Lees dan zeker verder, want dan zijn wij op zoek naar jou! De functie van Lead Mechanical Design Engineer bestaat uit de volgende werkzaamheden: • Het aansturen van een team dat engineering oplossingen biedt aan onze klanten. Je controleert en beoordeelt de ontwerpen van de mechanische hulpconstructies; • Toezicht houden of de door jouw team ontworpen hulpconstructies tijdig en juist worden gemaakt; • Het coachen en aansturen van een groep (minder ervaren) medewerkers op het gebied van technische kennis en persoonlijke ontwikkeling; • Adviseren aan de opdrachtgever over o.a. materialen en methodieken, indien nodig op locatie; • Interne en externe contacten zeer goed onderhouden voor het verkrijgen van belangrijke, relevante informatie; • Deelnemen aan projectteams en aan meetings bij de klant.

 • Monteur windturbines

  Wil jij werken bij DE specialist op het gebied van windtechniek? Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar aanvulling op zijn ervaren team. Assemblage van verschillende onderdelen, onderhoud van windturbines tot het monteren van de turbines zelf. Dit word allemaal uitgevoerd bij deze opdrachtgever. Wat ga je doen als monteur? Als monteur ben je verantwoordelijk voor het monteren, onderhouden, demonteren en verhelpen van storingen aan windturbines van onze opdrachtgever. Je werk bestaat o.a. uit: - Verrichten van preventief onderhoud aan mechanische en elektrische installaties in een windturbine; - Het monteren van een windturbine; - Het demonteren van een windturbine; - Zelfstandig opsporen en verhelpen van storingen aan elektrische en besturingstechnische systemen;

  een week geleden Impact-Sourcing - Heel Zeeland
 • Automonteur

  Ben jij een automonteur en zoek je een functie met fijne collega’s waar jij jezelf kan door ontwikkelen? Dan hebben wij de vacature voor jou! In deze functie ben je verantwoordelijk voor de service en het onderhoud aan personenauto’s. Doordat je aan verschillende voertuigen sleutelt heb je veel afwisseling in je werk. Als Ervaren Automonteur ben je voornamelijk bezig met: - Uitvoeren van APK keuringen aan zowel personenauto’s als bedrijfswagens; - Het vervangen en/of repareren van diverse onderdelen; - Storing zoeken en verhelpen. Kortom: Wij zoeken iemand die goed kan sleutelen. Een ervaren monteur met twee rechter handen die verantwoording neemt voor zijn werk.

  een week geleden Impact-Sourcing - Goes
 • Storingselektromonteur m/v | vlissingen

  Ben jij graag aan het werk als elektromonteur? Maar ben jij toe aan een nieuwe uitdagende werkomgeving? Dan hebben wij de passende baan voor jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze technische dienst, in de functie van elektromonteur. Verbrugge Terminals richt zich op het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Door onze activiteiten zijn er verschillende elektrische hulpmiddelen aanwezig in het proces. Deze hulpmiddelen vragen het nodige onderhoud. Voor dit onderhoud zoeken wij jou! Als elektromonteur voer je alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan transportbanden, kranen en gebouwen. Vervanging van appratuur behoort ook tot jouw takenpakket. Naast jouw technische werkzaamheden zal jij begeleiden, meewerken en assisteren bij onderaannemers en andere vakgroepen op de terminal. Jij bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van de aanwezigen op de werkvloer door het signaleren van technische gebreken en onderhoud van elektrische hulpmiddelen en/of gebouwen.

  2 weken geleden Intercrew B.V. - Vlissingen