Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 29 "Onderhoud" vacatures voor je gevonden

 • Montage medewerker

  Hoe ziet deze droombaan eruit? Het montage team gaat van start. Jij verzamelt het benodigde gereedschap. Werken met elektrisch gereedschap is voor jou eenvoudig. Als er profielen opgehangen moeten worden, regel jij samen met de monteur de bekabeling. Je werkt nauwkeurig en zorgt er met het team voor dat het project succesvol wordt afgerond. Dat je aan het einde van de dag je werkplek opruimt, is voor jou geen vraag. Dat doe je gewoon.

  een week geleden Maas & Hagoort - Kapelle
 • Leerling monteur

  Hoe ziet deze droombaan eruit? Als monteur heb je veel vrijheid. Elke week stem jij met de projectleider af welke klanten je deze week gaat helpen. Je laadt het benodigde gereedschap in en natuurlijk de armaturen. Vervolgens pak jij de Maas & Hagoort bus en gaat op pad. Bij de klant demonteer jij eerst de oude verlichting. Vervolgens ga je de nieuwe verlichting monteren. Dit is mooi werk. Het geeft je ook veel voldoening want na een aantal dagen is overal in het project verlichting van Maas & Hagoort te vinden, dankzij jou! Als het project later op de website komt, kun jij zeggen: “Hier heb ik aan meegewerkt”.

  een week geleden Maas & Hagoort - Kapelle
 • Werkhanden gezocht!

  Duur hé die sportabonnementen? Hetzelfde resultaat bereiken en geld toe krijgen? Dan ben je bij JobManiac aan het juiste adres! Wij zijn namelijk opzoek naar iemand die zijn spiermassa wil ontwikkelen door het uitvoeren van werkzaamheden in de bouw, grondverzet en groenvoorziening. De werkzaamheden variëren van het opruimen in de bouw, het ondersteunen van timmermannen en grondwerkers en het onderhouden van het groen op vakantieparken. Je leert de basis van één of meerdere van deze vakgebieden om uiteindelijk uit te groeien tot een volwaardig timmerman, grondwerker of hovenier. JobManiac bouwt samen met jou aan een toekomst!

  22 uur geleden JobManiac Goes B.V. - Goes
 • Start vanaf augustus 2019 met een technische opleiding! (salaris&leren)

  Theorie op het Scalda, praktijk bij Goflex Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek, voor jongeren die vooruit willen en in hun toekomst willen investeren. ~ Een betaalde (leer)baan in de techniek ~ Gratis MBO opleiding op een ROC in de buurt ~ Werken en leren aan échte projecten bij bekende bedrijven Goflex in vogelvlucht * Een goed betaalde leerbaan en een betaalde opleiding (kosten en tijd) * Diverse werkplekken naar eigen keuze in Zeeland of West-brabant. * Een coach die je begeleidt, samen met jou de leerdoelen bepaalt en zorgt dat jij je diploma(s) haalt * Prestatiebeloning, goede prestaties worden direct omgezet in een hogere beloning * Theoretische les op het Scalda, praktische vaardigheden op het Goflex trainingscentrum en later op de leerwerkplek. Zomaar een aantal unieke voordelen van Goflex Young Professionals waar jij van profiteert als je je carrière start of voortzet bij Goflex, hét opleidingsbedrijf met de beste voorwaarden en verdiensten voor jongeren binnen de techniek.

  2 dagen geleden Goflex - Goes
 • Nachtverlader gezocht

  MVH is opzoek naar een nachtverlader voor een van onze klanten in Sas van Gent. Als nachtverlader belaadt je voor het vertrek s'ochtends de tankwagen voor de chauffeurs. Je laadt de tankwagens met glucose en daarna rijdt je deze naar een locatie op het terrein. Voor deze baan mag je geen hoogtevrees hebben! Je zal werken van 18:00 uur tot 03:00 á 04:00 uur s'nachts. Je hebt rijbewijs CE en code 95. Na een positieve interim-periode krijg je de kans op een vaste aanwerving.

  3 dagen geleden MVH Detachering - Sas van Gent
 • Wil jij per direct aan het werk?

  Wil jij per direct aan het werk? AB Werkt heeft vacatures voor aanpakkers, zonder dat specifieke werkervaring nodig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grondwerk in de wegenbouw, onkruidbestrijding en schoonmaakwerk! Zijn er bepaalde certificaten die je wilt behalen, dan ben je bij ons aan het goede adres. AB Werkt biedt een breed scala aan scholingsmogelijkheden.

 • Kozijnmonteur m/v

  Mavertech op zoek naar handige handen die niet bang zijn om te werken en van aanpakken weten. Ben jij toevallig in het bezit van dit onwijs handige lichaamsdeel? En wordt je blij wanneer er prachtige kunststof kozijnen gemonteerd en afgewerkt zijn? Dan is Mavertech opzoek naar jou! Samen met een ervaren monteur ga jij de kozijnen monteren. Je bent een goede hulp met praktisch inzicht en zal voornamelijk assisteren en een rolspelen in het afwerken van de kunststofkozijnen.

  5 dagen geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Per direct: 3 deks gazonmaaier chauffeur

  Wij zijn per direct op zoek naar een 3 deks gazonmaaier chauffeur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij in interesse en wil je graag direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: constructiebankwerker/plaatwerker

  Wij zijn per direct opzoek naar een constructiebankwerker/ plaatwerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van constructiewerk en laswerk, hiervoor maak je gebruik van handgereedschap en machines. Heb jij interesse en wil je graag direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: timmerman

  Wij zijn per direct op zoek naar een timmerman voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Arnemuiden
 • Per direct: puntlasser

  Wij zijn per direct op zoek naar een (punt)lasser voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Van de medewerker wordt gevraagd om op aanwijzen van de werkgever las werkzaamheden uit te voeren op basis van tekeningen. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: schilder

  Wij zijn per direct op zoek naar een schilder voor het schilderen van een bedrijfspand, dit is voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan en/of stuur je C.V. naar ons op.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: assistent dakdekker

  Wij zijn per direct op zoek naar een assistent dakdekker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: metselaars

  Wij zijn voor diverse werkgevers per direct op zoek naar metselaars voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij ZZP'er en wil je graag als ZZP'er aan de slag, ook dan vragen wij je uitdrukkelijk te reageren. Bel ons of stuur ons je C.V. toe, dan nemen wij contact met je op

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: quad chauffeur

  Wij zijn per direct op zoek naar een quad chauffeur voor langere tijd met uitzicht op een vaste baan. Heb jij interesse en wil je graag direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland