Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 24 "Onderhoud" vacatures voor je gevonden

 • Medewerker buitendienst

  Als medewerker buitendienst verricht je zelfstandig werkzaamheden op het gebied van beheer en onderhoud van het openbaar groen. Naast het groen verricht je kleine civieltechnische werken zoals straatmeubilair, straatwerk, verkeerborden, kunstwerken en rioolwerkzaamheden. De werkzaamheden op de diverse begraafplaatsen binnen de gemeente vallen ook onder jou taken, deze taken bestaan uit het reguliere groen onderhoud en de werkzaamheden ten behoeve van de teraardebestellingen. Eenvoudig onderhoud aan de ter beschikking gestelde materiaal en machines is voor jou geen probleem. Ook het vlaggen tijdens feestdagen en evenementen vallen onder de werkzaamheden. Plaats in de organisatie De organisatie bevindt zich in een proces van verandering. Daarbij zijn dienstverlening, innovatie en maatwerk sleutelbegrippen. We investeren in de medewerkers om hen in staat te stellen optimaal te functioneren, zowel intern als binnen de samenwerking met andere gemeenten en met ketenpartners. De afdeling Leefomgeving telt 20 medewerkers en zorgt voor het integrale beheer van de openbare ruimte. De buitendienst bestaat uit een team van 6 medewerkers. Als medewerker buitendienst ontvang je leiding van de voorman buitendienst.

  12 uur geleden GR de Bevelanden - Kapelle
 • Catalyst handling specialist / industrieel reiniger

  Heb je ambitie om internationaal te werken? Wij zoeken een nieuw team specialisten. Je functie • Met een team in zowel binnen- en buitenland werk je mee aan catalyst-handling projecten. • Je werkt in en om reactoren om de catalyst wisseling zo spoedig en veilig mogelijk te laten verlopen • Het uitvoeren van alle voorkomende (industriële) reinigingswerkzaamheden met behulp van vacuüm- en hogedrukapparatuur • Het besturen en bedienen van de vacuüm- en hogedrukequipment en het verrichten van alle daarbij horende werkzaamheden. • Je werkt in wisselende diensten om de vaak strakke deadlines te halen

 • Per direct: schilder

  Wij zijn per direct op zoek naar een schilder voor het schilderen van een bedrijfspand, dit is voor eenlangere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse en wil je direct aan de slag? Bel ons dan en/of stuur je C.V. naar ons op.

  4 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: assistent dakdekker

  Wij zijn per direct op zoek naar een assistent dakdekker voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse en wil je direct aan de slag? Bel ons dan en/of stuur je C.V. naar ons op.

  4 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Enthousiaste thuishulp / huishoudhulp regio de klinge en sint gillis waas

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Profiel Enthousiaste, vriendelijke en sociale kandidaten krijgen bij PLUS HOME SERVICES zeker een kans. Ben je bovendien ook initiatiefnemend, hulpvaardig en kan je zelfstandig werken? Dan heb je bij ons alvast een streepje voor! Plus Home Services hecht veel belang aan gelijke kansen en diversiteit en moedigt iedereen aan om te solliciteren, ongeacht geslacht, afkomst, geloof, enz. Ook 45-plussers en personen met een functiebeperking zijn van harte welkom. Waarmee is deze functie verwant? Huishouden, huishoudster, huishouder, helpen bij mensen thuis, kuisen, kuisvrouw, kuisman, poetsen, poetsdame, poetsman, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker, huishoudhulp,

  5 dagen geleden N Van Ounsen - Buiten Zeeland
 • Onderhoudselektricien (m/v)

  Je wordt tewerkgesteld voor een firma die actief is in het vervaardigen van bouwmaterialen. Je werkt op de afdeling waar golfplaten, leien en dakplaten worden gemaakt. Je werkt in dagploeg of 2 of 3-ploegenstelsel. Divers takenpakket: technisch onderhoud aan de installaties, streven naar een maximaal rendement van de machines, elektrotechnische storingen detecteren en oplossen, slijtage melden en stukken vervangen of repareren. Werken volgens een werkorder. Software aanpassingen in PLC Siemens.

  5 dagen geleden Jobmatch Lokeren - Buiten Zeeland
 • Per direct: vakbekwame hovenier

  Wij zijn per direct op zoek naar een vakbekwame hovenier voor een langere tijd en met uitzicht op vast werk.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: productiemedewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een productiemedewerker voor een langere tijd en met uitzicht op vast werk. Heb je interesse en wil je direct aan de slag? Bel ons dan en/of stuur je C.V. naar ons op.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: commercieel medewerker binnendienst

  Wij zijn per direct op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor een langere tijd en met uitzicht op vast werk. Je bent hier verantwoordelijk voor het verloop en het resultaat van de dagelijkse bestellingen. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf, dus in deze functie is accuraat zijn een must! Heb je interesse en wil je direct aan de slag? Bel ons dan en/of stuur je C.V. naar ons op.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Monteur gft-compostering, nieuwdorp

  Ga voor duurzaam, een carrière lang Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar Indaver voor staat. Als bedrijf combineren we hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. We zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Indaver groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Onze groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers. Als Monteur kom je terecht in een innovatief en hoogtechnologisch bedrijf. Je werkt in een team van toegewijde collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer. Vind jij dit ook belangrijk? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Als monteur ben je primair werkzaam in onze compostering om onze machines en materieel te onderhouden, schoonmaken en te bedienen, om zo onze processen draaiende te houden. • Je ziet toe op een goed en veilig verloop van de dagelijkse procesgang en de naleving daarbij van de geldende regels? • Je onderhoudt informatieve contacten met derden. • Je voert indien nodig las en constructie werkzaamheden uit. • Je zorgt voor een effectieve en juiste uitvoering van het dagelijks onderhoud en schoonmaak van de installaties. • Je borgt de kwaliteit van het proces en eindproducten op de productie vloer. • Je zorgt voor het operationeel zijn, en optimale inzet van het (rijdend) materieel en installaties, voert hieraan (dagelijks) onderhoud uit en lost storingen of problemen op en houdt deze schoon. • Je handelt tijdens de werkzaamheden volgens de geldende wet- en regelgeving en de interne procedures en gegeven instructies en aanwijzingen. • Je registreert uitgevoerde werkzaamheden. • Je verricht op verzoek van de leidinggevende overige werkzaamheden op de locatie.

  6 dagen geleden Indaver Nederland - Nieuwdorp
 • Per direct: assistent montage medewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een assistent montage medewerker voor het plaatsen van keuken kastjes en douche cabines en het aansluiten en monteren van kranen etc. Ben je handig en of herken je je werk reageer dan snel. Vast en / of flexibel bij gebleken geschiktheid salaris conform opdrachtgever. Transport bespreekbaar. Stuur uw cv naar info@flexwerkdevisser en / of bel 0113-231333 Ook Zzp ers kunnen reageren!

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Zelfstandig werkend hovenier

  * Onderhouden van tuinen bij vakantiebungalows rondom de jachthaven van Den Osse en in Renesse. Betreft snoeiwerk en overige tuinwerkzaamheden. * Onderhouden van eigen terrein in de meest ruime zin van het woord. * Assistentie van technische dienst in werkzaamheden zoals bestraten, plaatsen van tuinhuisjes, rioleringswerkzaamheden etcetera. * Maaien van tuinen bij afwezigheid van vaste medewerker maaien. * Ophalen van huisvuil. * Overige werkzaamheden in opdracht van werkgever.

 • Per direct: grondwerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een assistent dakdekker voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse en wil je direct aan de slag? Bel ons dan en/of stuur je C.V. naar ons op

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: assistent dakdekker

  Wij zijn per direct op zoek naar een assistent dakdekker voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse en wil je direct aan de slag? Bel ons dan en/of stuur je C.V. naar ons op.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: schilder

  Wij zijn per direct op zoek naar een schilder voor het schilderen van een bedrijfspand, dit is voor eenlangere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse en wil je direct aan de slag? Bel ons dan en/of stuur je C.V. naar ons op.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland