Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 18 "Onderhoud" vacatures voor je gevonden

 • Aanpakkers gezocht voor werk in de buitenlucht!

  In heel Zeeland hebben wij leuke functies beschikbaar, bijvoorbeeld als groenvoorziener, stratenmaker, tractorchauffeur of assistent in de bouw. Geen ervaring met dit werk? Dat is geen probleem. Als je van aanpakken weet en bereid bent om te leren, ondersteunen wij jou met het behalen van benodigde papieren.

 • Monteur

  Hoe ziet deze droombaan eruit? Zodra er een project wordt uitgeleverd, ga jij samen met je team van start. Met de Maas & Hagoort bus ga je naar de projectlocatie. Uiteraard heb je al bedacht wie wat gaat doen. Je verdeelt de taken en zorgt dat iedereen zijn werk kan doen. Door secuur te werk te gaan, voorkomen jullie fouten. Samen met het team werk je hard om het project op tijd op te kunnen leveren.

  6 dagen geleden Maas & Hagoort - Kapelle
 • Montage medewerker

  Hoe ziet deze droombaan eruit? Het montage team gaat van start. Jij verzamelt het benodigde gereedschap. Werken met elektrisch gereedschap is voor jou eenvoudig. Als er profielen opgehangen moeten worden, regel jij samen met de monteur de bekabeling. Je werkt nauwkeurig en zorgt er met het team voor dat het project succesvol wordt afgerond. Dat je aan het einde van de dag je werkplek opruimt, is voor jou geen vraag. Dat doe je gewoon.

  6 dagen geleden Maas & Hagoort - Kapelle
 • Leerling monteur

  Hoe ziet deze droombaan eruit? Als monteur heb je veel vrijheid. Elke week stem jij met de projectleider af welke klanten je deze week gaat helpen. Je laadt het benodigde gereedschap in en natuurlijk de armaturen. Vervolgens pak jij de Maas & Hagoort bus en gaat op pad. Bij de klant demonteer jij eerst de oude verlichting. Vervolgens ga je de nieuwe verlichting monteren. Dit is mooi werk. Het geeft je ook veel voldoening want na een aantal dagen is overal in het project verlichting van Maas & Hagoort te vinden, dankzij jou! Als het project later op de website komt, kun jij zeggen: “Hier heb ik aan meegewerkt”.

  6 dagen geleden Maas & Hagoort - Kapelle
 • Gezocht: montage medewerker zonder hoogtevrees

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een montagemedewerker die niet bang is voor hoogtes. Je gaat in deze super uitdagende functie voornamelijk werkzaamheden uitvoeren voor lichtmasten op voetbalvelden in het hele land en daarbij de reguliere verlichting vervangen voor Ledverlichting. Daarnaast is het fijn als je over leidinggevende capaciteiten beschikt, zo dat je het team, bestaande uit 2 man kan aansturen.

  6 dagen geleden JobManiac Goes B.V. - Goes
 • Allround monteur productielijn

  Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het machinepark en alle technische installaties en problemen binnen het bedrijf. Werkzaamheden bestaan o.a. uit: omstellingen, technische reparaties , preventief onderhoud etc. Je bent continu met iets anders bezig, waardoor je kennis wordt uitgebreid en geen dag hetzelfde is.

  6 dagen geleden JobManiac Goes B.V. - Goes
 • Medewerker technische dienst hotel (38 u)

  Word jij onze nieuwe collega? Ben jij een gedreven, deskundig en ervaren vakman? Houd je van klussen en is technische problemen oplossen je op het lijf geschreven? Dan ben jij de persoon die wij zoeken voor de functie van Medewerker Technische Dienst. Voor onze hotels en appartementen in Zoutelande en Domburg zijn we op zoek naar een vliegende keep die in de werkbus van de zaak van A naar B rijdt om klussen op te lossen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt jouw werk zo leuk. Je bent tenslotte verantwoordelijk voor het onderhouden van onze accommodaties, want dit is belangrijk voor een positieve beleving van onze gasten. De verwachtingen van de gasten zijn tenslotte hoog, aangezien onze accommodaties over 4 sterren beschikken. Als medewerker Technische Dienst krijg je vanuit de recepties te horen waar jij nodig bent. Dit kan om eenvoudige reparaties gaan zoals het repareren van een lekkende kraan of ervoor zorgen dat de verlichting het weer doet. Voornaamste taken en verantwoordelijkheden: - opheffen van storingen en uitvoeren van eenvoudige reparaties aan apparatuur, installaties, voorzieningen in bedrijfsafdelingen, gastenkamers en algemene ruimtes op diverse technische vakgebieden m.u.v. specialistische en omvangrijk werk - waarnemen van storingen en opstellen van diagnose, opheffen van storing door montage- en vervangings/herstelwerkzaamheden, en controleren van de goede werking na afloop - signaleren van veel voorkomende storingen en adviseren aan leidinggevende voor inruil/vervangen van apparatuur - verrichten van periodieke controle-, onderhouds-, en schoonmaakwerkzaamheden aan geautomatiseerd apparatuur bijv. keukenapparatuur en overige installaties door (de) montage – en schoonmaakwerkzaamheden, zonodig gebruik makend van (desinfecterende ) schoonmaakmiddelen - vervangen van onderdelen en afstellen/proefdraaien van apparatuur - verrichten van bouwkundige onderhoudswerkzaamheden aan gebouw, gastenverblijven en algemene ruimtes - voorbereiden van verbouwingen, installatie nieuw apparatuur e.d. door uitruimen van ruimtes, demonteren van verlichting op apparatuur, verrichten van breekwerkzaamheden e.d. - verlenen van assistentie aan derden bij verbouwingen, installaties e.d. inruimen van ruimten na werkzaamheden - verrichten van onderhoud groenvoorzieningen, terrassen en tuinmeubilair - beheren van kleine voorraad hulpmiddelen, bestellen van voorraden en beheren van eigen werkruimte , apparatuur en gereedschap - beantwoorden van vragen en opmerkingen van gasten en collega’s

  een week geleden Hotel Bommelje - Domburg
 • Medewerker hovenier

  Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker hovenier die graag wil assisteren bij bestratingswerkzaamheden. Via onze opdrachtgever ga je één van de collega's assisteren bij het aanleggen van de bestrating in diverse tuinen. Het werk vindt plaats bij verschillende particulieren thuis en geen enkele keer zal dus hetzelfde zijn.

  een week geleden AB Werkt Zuid Nederland - Kapelle
 • Constructiebankwerker m/v | terneuzen

  Ben jij graag aan het werk als bankwerker? Maar ben jij toe aan een nieuwe uitdagende werkomgeving? Dan hebben wij de passende baan voor jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze Technische dienst, in de functie van constructiebankwerker. Verbrugge Terminals richt zich op het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Door onze activiteiten zijn er verschillende hulpmiddelen aanwezig in het proces. Deze hulpmiddelen vragen het nodige onderhoud. Voor dit onderhoud zoeken wij jou! Als constructiebankwerker voer je alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit op de locaties Vlissingen en Terneuzen. De werkzaamheden bestaan uit montage-, plaat- en laswerkzaamheden. Deze werkzaamheden worden verricht aan transportbanden, apparatuur en mogelijke andere terminalconstructies. Naast jouw technische werkzaamheden zal jij begeleiden, meewerken en assisteren bij onderaannemers en andere vakgroepen op de terminal. Jij bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van de aanwezigen op de werkvloer door het signaleren van technische gebreken en onderhoud van hulpmiddelen en/of gebouwen.

  een week geleden Intercrew B.V. - Terneuzen
 • Per direct : straler

  Wij zijn per direct op zoek naar een Straler voor tijdelijk of langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons en/of stuur je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : heftruck chauffeur

  Wij zijn per direct op zoek naar een Heftruck-chauffeur voor tijdelijk of langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons en/of stuur je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : medewerker groenvoorziening

  Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker voor de groenvoorziening voor tijdelijk of langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons en/of stuur je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Aanpakkers gezocht voor werk in de buitenlucht!

  In heel Zeeland hebben wij leuke functies beschikbaar, bijvoorbeeld als groenvoorziener, stratenmaker, tractorchauffeur of assistent in de bouw. Geen ervaring met dit werk? Dat is geen probleem. Als je van aanpakken weet en bereid bent om te leren, ondersteunen wij jou met het behalen van benodigde papieren.

 • Kun jij bosmaaien? En wil je per direct aan het werk?

  Ben je per direct op zoek naar werk tijdens de zomer, en heb je (enige) ervaring met bosmaaiwerk? Dan ben je bij ons aan het goede adres! In de regio Vlissingen help je met de bosmaaier mee om alle plantsoenen en parken weer mooi te maken. Je bent samen met enkele collega's op pad.

  een week geleden AB Werkt Zuid Nederland - Vlissingen
 • Magazijnmedewerker m/v | terneuzen

  Haal jij voldoening uit een schoon, opgeruimd en gesorteerd magazijn? Ben jij nauwkeurig? Heb jij daarnaast affiniteit met (haven)logistiek? Dan zoeken wij jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van magazijnmedewerker. Verbrugge Terminals richt zich op het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Door onze activiteiten zijn er verschillende materialen nodig, die op voorraad zijn in het magazijn. Voor de coördinatie van deze materialen zoeken wij jou! Als magazijnmedewerker verricht jij alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn. In het magazijn ben jij verantwoordelijk voor een schone, opgeruimde en gesorteerde omgeving. Jij ontvangt materialen van verschillende leveranciers. Deze materialen controleer jij op kwaliteit, aantal en bijbehorende specificaties. Tevens geef jij materialen uit aan collega’s van Verbrugge Terminals. Denk hierbij aan gereedschap, werkkleding en hardware. Bij het uitgeven van materialen is van belang dat het materiaal gekeurd en getest is. Hierover heb jij de controle. De ontvangst, uitgifte en testcertificaten van materialen verwerk jij correct in het systeem. Jouw verantwoording is correct en gestructureerd materialen ontvangen en uitgeven!

  een week geleden Intercrew B.V. - Terneuzen