Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 15 "Onderhoud" vacatures voor je gevonden

 • Per direct : proces-operators

  Wij zijn per direct op zoek naar proces-operators voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  2 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : heftruckchauffeurs

  Wij zijn per direct op zoek naar heftruckchauffeurs voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  2 dagen geleden Flexwerk de Visser - Goes
 • Elektromonteur (m/v)

  Voor een installatiebedrijf op het eiland Tholen zijn wij opzoek naar een Elektromonteur. Je dag ziet er als volgt uit: Nadat jij en je collega’s elkaar kort gezien en gesproken hebben op de zaak, vertrek je naar je eerste klant met de voor jouw werkdag benodigde materialen in je bus. Vaak doe je dit samen met een collega. Wanneer je bij je eerste klant bent aangekomen, verken je de situatie en ga je aan de slag met de installatie. Jouw werkzaamheden variëren van het verhelpen van een elektra storing in een woning tot het installeren van alle technische en duurzame voorzieningen in een nieuwbouwwoning of bedrijfspand. Omdat je veel klantcontact hebt is het van belang dat je beschikt over goede sociale vaardigheden.

  3 dagen geleden Flexexpress - Heel Zeeland
 • Onderhoud allround medewerker camping gezocht

  Ben jij een enthousiaste gemotiveerde medewerker, die van uitdagingen houdt. Wil jij werken in een omgeving waar een vakantiesfeer is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga jij doen? Jij komt ons team versterken op familiecamping Camping Anna Friso. Op de camping is o.a. een receptie en minishop, een kidsclub en een speeltuin aanwezig. De camping ligt gelijk aan de Oosterschelde en heeft een mooi strandje. Op de camping is ook Eetcafé de Strandhoek. De Strandhoek is alleen in de weekenden geopend van 1 april tot half oktober. Met uitzondering van Pasen/Hemelvaart/Pinksteren en 5 weken in het hoogseizoen dan zijn wij ook door de week geopend Als allround medewerker op de camping ben je dagelijks het gezicht van de camping. Het ene moment werk je buiten en het andere moment binnen. Een ideale functie als je op zoek bent naar afwisseling in je werk. Tijdens het seizoen van eind maart tot 1 november zet jij je in bij bijvoorbeeld terreinwerkzaamheden zoals grasmaaien en horecawerkzaamheden en zijn de werktijden ook in het weekend. Samen met het enthousiaste team van Camping Anna Friso zorg je dat de vakantie van onze gasten, nog leuker wordt. Na het seizoen zorgen wij met het team dat de camping weer klaargemaakt wordt voor het nieuwe seizoen. Werkzaamheden worden dan alleen overdag en van maandag tot en met vrijdag uitgevoerd en bestaan o.a. uit onderhoud aan het terrein. Samen zorgen we ervoor dat de camping er weer tiptop uitziet voordat de gasten eind maart arriveren. De werkzaamheden zijn te divers om hier allemaal te benoemen. Graag gaan wij daarom in gesprek met jou over de werkzaamheden die jij al beheerst en welke werkzaamheden je nog wilt leren. Samen zoeken naar een perfecte oplossing voor ons en die droombaan voor jou. Wij gaan ervoor jij ook? Parttime of fulltime in overleg.

  4 dagen geleden Camping Anna Friso - Kamperland
 • Per direct : operator met ervaring in de chemie

  Wij zijn per direct op zoek naar een operator met ervaring in de chemie voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : opperman voor het leggen van zand/cement vloeren

  Wij zijn per direct op zoek naar een opperman voor het leggen van zand/cement vloeren voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : medewerkers voor het leggen van kunststof vloeren

  WIJ zijn per direct op zoek naar medewerkers voor het leggen van kunststof vloeren voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : timmerman

  Wij zijn per direct op zoek naar timmerlieden in de omgeving van Tholen voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Tholen
 • Per direct : medewerker tuinonderhoud vakantieparken

  Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker tuinonderhoud vakantieparken voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Brouwershaven
 • Per direct : constructiebankwerker / 1e fitter

  Wij zijn per direct op zoek naar een constructiebankwerker / 1e fitter voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : heftruckchauffeurs

  Wij zijn per direct op zoek naar heftruckchauffeurs voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Facility manager

  Samen genieten begint bij jou... Als Facility Manager bij dit gloednieuwe resort zorg je dat het resort te allen tijde in optimale (technische) staat is. Jij stuurt het Facility Services team aan en bent een gedegen sparringspartner voor onze Cleaning en Park Maintenance partners. Wat ga je doen? In de prachtige overgang van het Zeeuws-Vlaamse polderlandschap naar de duinen ligt het nieuwe Noordzee Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het resort is in aanbouw, maar is nu al de perfecte uitvalsbasis voor een welverdiende break aan de Zeeuwse kust. Dit resort biedt plaats aan 3600 gasten die verblijven in de 560 luxe villa’s en lodges. Naar verwachting zal het, met de vele faciliteiten state of the art, centrumgebouw in juni 2020 zijn deuren openen. Om die reden zijn wij per 1 april 2020 op zoek naar de voor dit resort geschikte fulltime Head of Facility Services. Als Head of Facility Services bij dit gloednieuwe resort geef jij leiding aan de afdeling Facility Service. Deze afdeling is onderverdeeld in Cleaning Services, Technical Services en Park Maintenance. Het is jouw verantwoordelijkheid dat het resort te allen tijde in optimale (technische) staat is. Je bent een gedegen sparringpartner voor onze Cleaning en Park Maintenance partners en bewaakt de kwaliteit van de huishoudelijke- en technische dienst. Hiernaast draag je zorg voor de juiste uitvoering van het Arbobeleid, beheer je het facilitair budget en stel je een jaarlijks werkplan op met concrete doelen om de kwaliteit naar een nog hoger plan te tillen. Het totale Facility Services team bestaat uit ongeveer 3 medewerkers die technische service verlenen aan de luxe villa’s/lodges, het zwembad, de camping en de centrale faciliteiten. Naast de directe aansturing van de technische medewerkers, stuur je onze Cleaning en Park Maintenance partners aan waar nodig. Jij bent een kei in het coachen en motiveren van je medewerkers en weet hoe je op een positieve, overtuigende manier mensen in beweging krijgt om gezamenlijk optimale resultaten te behalen.

 • Monteur elektro (m/v)

  Voor een bedrijf op Goeree-Overflakkee zijn wij op zoek naar een Monteur Elektro. Dit bedrijf heeft klanten uit diverse markten zoals de industrie, maritieme sector en tankbouw. Als Monteur Elektro ben je zelfstandig en kan je goed oplossingsgericht werken. Je hebt een afwisselende functie door de diversiteit in werkzaamheden. Je hebt affiniteit met de industrie waarin wij opereren en je schrikt niet af van een belletje over een storing, maar staat gelijk klaar om alles te regelen vanuit je volledig uitgeruste service wagen. Jij ziet elke storing weer als een uitdaging.? Je werkzaamheden zijn o.a. het opsporen van storingen en verhelpt deze op locatie en bij de klant, je voert keuringen uit en bent verantwoordelijk voor de bijbehorende administratie en voor het onderhoud en reparaties van lasmateriaal.

  een week geleden Flexexpress - Buiten Zeeland
 • Monteur energy (m/v)

  Voor een bedrijf op Goeree-Overflakkee zijn wij op zoek naar een Monteur Energy. Dit bedrijf heeft klanten uit diverse markten zoals de industrie, maritieme sector en tankbouw. Als Monteur Energy ben je zelfstandig en kan je goed oplossingsgericht werken. Je hebt een afwisselende functie door de diversiteit in werkzaamheden. Elke keer werk je weer op een andere locatie. Je hebt affiniteit met de industrie waarin wij opereren. Je schrikt niet af van een belletje over een storing, maar staat gelijk klaar om alles te regelen vanuit je volledig uitgeruste service wagen. Jij ziet elke storing weer als een uitdaging.

  een week geleden Flexexpress - Buiten Zeeland
 • Installatiemonteur (m/v)

  Voor een installatiebedrijf op het eiland Tholen zijn wij op zoek naar een Installatiemonteur. Dit installatiebedrijf beschikt over ruime ervaring, vakmanschap en een enorme toewijding als het gaat om installatiewerk. Deze organisatie verzorgt nieuwbouw en renovatie in de ruimste zin van het woord. Je dag ziet er als volgt uit: Nadat jij en je collegas elkaar kort gezien en gesproken hebben op de zaak, vertrek je naar je eerste klant met de voor jouw werkdag benodigde materialen in je bus. Vaak doe je dit samen met een collega. Wanneer je bij je eerste klant bent aangekomen, verken je de situatie en ga je aan de slag met de installatie. Jouw werkzaamheden variren van het aansluiten of onderhouden van Cv-ketel in een woning tot het installeren van alle technische en duurzame voorzieningen in een nieuwbouwwoning of bedrijfspand.

  een week geleden Flexexpress - Heel Zeeland