Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 16 "Onderhoud" vacatures voor je gevonden

 • Aanpakkers gezocht!

  Voor verschillende opdrachtgevers in heel Zeeland zoeken wij gemotiveerde aanpakkers met twee rechterhanden. Je kunt denken aan werk als tuinen aanleggen, productiewerk of assisteren in de bouw/techniek.

  gisteren AB Werkt ( Goes )
 • Medewerker facilitaire services / onderhoud gebouwen / “duizend poot” 38 uur per week

  Ben jij straks verantwoordelijk voor het uitvoeren van facilitaire, technische ondersteuning en terrein onderhoud ten behoeve van de operationele activiteiten bij ZES? Wij hebben vacature voor: Medewerker Facilitaire Services / onderhoud gebouwen / “duizend poot”. 38 uur per week Als Medewerker Facilitaire Services heb je een belangrijke rol in het leveren van goede en efficiënte dienstverlening binnen ons bedrijf. In je dagelijkse werkzaamheden draait het hierbij om oplossingsgericht werken en snel schakelen. Je bent in staat om direct en creatief in te spelen op wisselende situaties. Je helpt collega’s met het oplossen van hun meldingen en je zet je in voor een representatief bedrijfsgebouw en omliggend terrein. Taken • Verricht logistieke diensten. • Signaleert en lokaliseert eerstelijns storingsopvolging aan gebouw en installaties; • Voert (periodieke) controles, reparatieve en (technische) onderhoudswerkzaamheden uit. • Signaleert potentiële risico’s en overtredingen in en om de gebouwen en ziet toe op veilige werkomstandigheden; • Onderhoud terrein. • Je rapporteert aan de facilitairmanager. Functie-eisen en ervaring • MBO werk- en denkniveau. • Je bent technisch onderlegd. • Organiserend vermogen, collegiaal en stressbestendig; • Communicatief vaardig en zoekt actief de samenwerking op met andere afdelingen; • In bezit van rijbewijs B; • Je bent hands-on, oplossingsgericht en hebt een servicegerichte instelling; • Je bent flexibel inzetbaar. Werktijden liggen vast van 08.00 tot 17.00 van maandag t/m vrijdag maar ingeval het nodig is ben je bereid deze tijden te verleggen naar avond of weekend uren. • Je kan zelfstandig aan de slag en kunt goed samenwerken in een team; • Je hebt voldoende kennis van te beheren administraties, zoals Word, Excel, Outlook; Ons aanbod; Je komt te werken in een unieke, dynamische en collegiale werkomgeving. Met 250 andere medewerkers van ZES. De procedure: Graag ontvangen wij jouw sollicitatie met CV per mail op vacatures@zesgoes.nl Zes Service Group Pearyweg 1 4462 GT Goes www.zesinternational.com Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  gisteren Zes Goes B.V. ( Goes )
 • Conciërge

  Aan de slag als conciërge bij HZ in Vlissingen en de nieuwe vestiging in Middelburg! Het profiel: HZ zoekt een gedreven nieuwe medewerker die een aanvulling is op ons bestaande conciërgeteam. Als conciërge ben je verantwoordelijk voor het beheer van gebouwen en terreinen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse (logistieke) werkzaamheden van uiteenlopende aard, afhankelijk van wat zich op bepaalde momenten voordoet. Je bewaakt de naleving van de (huis)regels, treedt zonodig corrigerend op en je hebt daarbij een gastvrije houding. Je verleent bedrijfshulpverlening indien er zich ongevallen voordoen. De functie vraagt een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit, waarbij je graag de handen uit de mouwen steekt.

  5 dagen geleden HZ - vacatures ( Vlissingen )
 • Voorman gezocht!

  Ben jij het liefste buiten aan het werk, stroomt er groen bloed door jouw aderen en stuur je graag mensen aan? Dan is AB Werkt op zoek naar jou! AB Werkt is op zoek naar een voorman die met enthousiasme de kar wil trekken in de groenvoorziening.

  een week geleden AB Werkt ( Goes )
 • Aanpakkers gezocht!

  Heb jij groene vingers en ben jij een echt buitenmens? Denk jij dat werken in het groen ‘helemaal jouw ding’ is? Dan zijn wij op zoek naar jou! AB Werkt komt graag in contact met enthousiaste aanpakkers die staan te springen om de komende periode aan de slag te gaan in de groensector. Nog geen ervaring of opleiding? Geen enkel probleem! AB Werkt biedt namelijk ook diverse scholingsmogelijkheden aan via onze eigen Vakacademie, zoals bosmaaien/VCA/motorkettingzaag etc. Vraag er gerust naar.

  een week geleden AB Werkt ( Heel Zeeland )
 • Cleaner/industrieel reiniger

  Voor een klant van ons in Regio Zeeland/Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een vakbekwaam Cleaner/Industrieel reiniger. Als cleaner is het jouw taak om bij de opdrachtgever er voor te zorgen dat de ruimtes; productieruimtes/opslagruimtes/gangen/trappenhuizen e.d. te reinigen. De reinigingswerkzaamheden behoren tot het type als vegen, stofzuigen, schrobben, afspuiten (niet zijnde hogedruk), spoelen en droogtrekken, dit vind voornamelijk plaats aan vloeren en wanden. Indien nodig informeert en overlegt de cleaner met collega’s en/of leidinggevende. de cleaner is verantwoordelijk voor het tijdig en overeenkomstig de afspraken uitvoeren van de werkzaamheden, zowel wat betreft de kwaliteit als de kwantiteit (aantal ruimten).

  een week geleden Mavertech B.V. ( Buiten Zeeland )
 • Servicetechnicus w utiliteit regio zeeland - west-brabant

  Als Servicetechnicus ben je bezig met het uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden aan werktuigbouwkundige installaties, met inbegrip van het schakel- en regeltechnische gedeelte. Ook voer je noodzakelijke reparaties uit en los je op efficiente wijze storingen op. Het grootste deel van je tijd zorg je ervoor dat onze klanten een optimale kantoor omgeving ervaren. Daarnaast ben je ook werkzaam in bijvoorbeeld hotels, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen. Hierbij voer je de volgende werkzaamheden uit: Je voert service- en onderhoudswerk uit aan de hand van onderhoudsschema's en/of – voorschriften; Je verzorgt de functionele inspectie van installaties op werking, toepassing en de onderlinge samenhang van de diverse installatieonderdelen; Je signaleert gebreken en dreigende defecten; Je verzorgt de uitvoering van reparaties en/ of vervanging van onderdelen van de installaties; Je signaleert, registreert en voert meer / minderwerk uit. Je verzorgt het opnieuw inregelen en in bedrijf stellen van installaties binnen de daarvoor geldende planning; Je monteert en controleert regelapparatuur en schakelkasten; Je controleert de werkzaamheden van onderaannemers.

  een week geleden Croonwolterendros ( Heinkenszand )
 • Servicemonteur w utiliteit zeeland - west brabant

  Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden, reparatie aan en het oplossen van storingen in werktuigkundige installaties in gebouwen. Hierbij voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit: Je voert preventief onderhoud aan werktuigkundige installaties uit aan de hand van onderhoudsschema's of richtlijnen. Je lost storingen op. Je verzorgt de functionele inspectie van installaties op werking, toepassing en de onderlinge samenhang van de diverse installatieonderdelen. Je signaleert gebreken en dreigende defecten. Je verzorgt de uitvoering van reparaties en/of vervanging van onderdelen van de installaties. Je voert de vereiste administratieve werkzaamheden, waaronder het opstellen van werk- en inspectierapporten correct uit. Je controleert de werkzaamheden van onderaannemers.

  een week geleden Croonwolterendros ( Heinkenszand )
 • Technicus elektrotechniek & instrumentatie

  Om onze scheikundige fabriek te ondersteunen op het vlak van PLC sturing, zijn we op zoek naar een Automatisatie - Onderhoudsmedewerker voor Zwijndrecht, België. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden? Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn de volgende: • Nieuwe PLC programmatie en aanpassingen aan bestaande progammatie • Diagnosticeren en oplossen van PLC gedreven processen en installaties • Uitvoeren van elektrisch (preventief) onderhoudswerk aan de installaties.

  een week geleden 3M Benelux ( Buiten Zeeland )
 • Per direct: stratenmakers

  Wij zoeken per direct stratenmakers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag snel aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  2 weken geleden Flexwerk de Visser ( Goes )
 • Dieren (duiven) verzorger

  Voor onze duivenafdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerde dierenverzorger. In de functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de duiven. De functie is voor 38 uur per week. Taakomschrijving: • Het verzorgen van duiven (water geven, schoonhouden van de hokken etc) • Verzorgen van de aanwezige andere dieren • Onderhoud en groenvoorziening op en rond het terrein • Alle voorkomende werkzaamheden

  2 weken geleden Miekevdb ( Hengstdijk )
 • Magazijn medewerker per direct vast of flexibel

  Beheren van magazijn uitgifte van goederen klanten contact administratie afhandeling uit gifte en voorraad beheer

  3 weken geleden Flexwerk de Visser ( Goes )
 • Zelfstandig hovenier

  Voor een opdrachtgever in de regio Walcheren/Beveland heeft AB Werkt een vacature voor een zelfstandig hovenier. In de functie van zelfstandig hovenier ben je voornamelijk bezig met de aanleg en onderhoud van tuinen bij particulieren. Je gaat aan de slag met o.a. bestrating, tuinhuisjes of vijvers, maar ook het scheren van hagen, onkruid plukken en schoffelen kunnen tot jouw werkzaamheden behoren.

  3 weken geleden AB Werkt ( Heel Zeeland )
 • Allround signmaker / beletteraar

  Als signmaker ben je dagelijks actief met het produceren en monteren van diverse reclame uitingen zoals autobelettering en -wrapping, gevelreclame en bewegwijzering. Het is een afwisselende, zelfstandige functie waarbij de werkzaamheden zowel in-huis als op locatie worden verricht.

  4 weken geleden TiDi Media ( Terneuzen )
 • Per direct: een klusjesman met ervaring

  Wij zoeken per direct een klusjesman met ervaring voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij een brede ervaring met klussen en wil je graag snel aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  4 weken geleden Flexwerk de Visser ( Heel Zeeland )