Zebra Flex B.V.

t.a.v. Zebra Flex B.V.
t.a.v. Zebra Flex B.V.

Uitzenden, Werving & Selectie in de techniek, logistiek, productie en administratie.

Columbusweg 10
4462 HB GOES
0113-251811 (thuis), 06-25000546 (mobiel)

Wij hebben 56 vacatures voor jou

 • Gecertificeerd lassers

  Voor diverse projecten in Zeeland / Brabant zijn wij per direct op zoek naar Gecertificeerd lassers (141 GTAW 6 G) voor fulltime banen.

  gisteren Techniek (Heel Zeeland)
 • Flensmonteurs

  Voor diverse projecten in Zeeland / Brabant zijn wij per direct op zoek naar Flensmonteurs met VCA en Flenscertificaat.

  gisteren Techniek (Heel Zeeland)
 • Eerste pijpfitters voor préfab en montage

  Voor diverse projecten in Zeeland / Brabant zijn wij per direct op zoek naar Eerste Pijpfitters voor prefab en montage.

  gisteren Techniek (Heel Zeeland)
 • Automatiseringsdeskundige

  Voor onze klant in Goes zijn wij op zoek naar een Automatiseringsdeskundige. Het betreft een vaste full-time baan! Functie: De automatiseringsdeskundige is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en schrijven van PLC programmatuur (o.a. Siemens) voor het vertalen van functionele specificaties naar besturingstechnische oplossingen voor multidisciplinaire projecten. Hij of zij is in staat om het pakket van eisen om te zetten in een goed gedocumenteerd ontwerp dat voldoet aan alle geldende normen en gedegen advies uit te brengen in diverse vraagstukken, variërend van berekeningen tot ontwerpkeuzes. De afdeling: De afdeling Automatisering ontwikkelt en schrijft PLC programmatuur voor besturingsinstallaties. Er wordt meegewerkt aan testen, in bedrijfstellen (inregelen) en het onderhouden van de installaties. - Het ontwerpen van installaties en machines; - Het tekenen van installaties en machines of delen ervan; - Het maken van berekeningen; - Het geven van advies en het opstellen van adviesrapportages; - Het uitvoeren van inspecties en het opstellen van inspectierapportages. Werkzaamheden: - Het ontwikkelen en schrijven van PLC programmatuur (o.a. Siemens) voor het vertalen van functionele specificaties naar besturingstechnische oplossingen. - Het vertalen van de wensen van de klant tot een functioneel ontwerp. - Het meewerken aan testen, in bedrijfstellen/inregelen en onderhouden van de installaties op locatie van de opdrachtgever. - Het instrueren van machineoperators, klanten en gebruikers met betrekking tot de toegepaste automatiseringsprocessen. - Het opstellen van documentatie, zoals gebruikershandleidingen, functioneel ontwerp enzovoort. - Het actueel houden en archiveren van (PLC) documenten. - Het oplossen van (software)problemen. - Overleg voeren met de werkvoorbereider, projectleider, afdeling automatisering en rapporteren over de status van de werkzaamheden. - Contacten onderhouden met klanten en leveranciers. - De afdeling ondersteunen bij elektrotechnische werkzaamheden. - Overdragen van het bestuurstechnische deel van een installatie aan de klant inclusief bijbehorende documentatie en instructie.

  gisteren Techniek (Goes)
 • Ervaren monteur elektrotechniek machinebouw

  Voor onze klant in Goes zijn wij op zoek naar een Ervaren Monteur Elektrotechniek Machinebouw. Het betreft een full-time vaste baan! Onze klant verwerft opdrachten op het gebied van het assembleren, monteren, installeren en onderhouden van machines en installaties binnen de nucleaire-, voedingsmiddelen-, recycling/afval-, recreatie- en utiliteitssector, alsmede het onderhouden en repareren van machines door de service- en storingsdienst. De opdrachten worden efficiënt en kwalitatief hoogstaand uitgevoerd in een projectmatige aanpak. De afdeling Elektrotechniek heeft als doel het uitvoeren van het elektrotechnische gedeelte van projecten. Het betreft het vervaardigen van installaties (nieuwbouw en revisie), panelenbouw, onderhoud en service. Werkzaamheden: - Conform geldende voorschriften, normen en wetten installeren en onderhouden van apparaten en installaties. - Het oplossen van storingen aan elektrotechnische installaties conform NEN 1010 en NEN 3140. - Het testen en in bedrijfstellen van elektrotechnische installaties op locatie. - Het volgens planning tijdig opleveren van goed functionerende elektrotechnische installaties. - Bij alle werkzaamheden toezicht houden op de uitvoering van procedures, veiligheidsinstructies, orde en netheid.

  gisteren Techniek (Goes)
 • Test-medewerker printplaten

  Voor onze klant in Dirksland zijn wij op zoek naar een Test-Medewerker Printplaten. Het betreft een vaste full-time baan in een twee ploegendienst! Wil jij werken in hightech omgeving, een onderneming waar kwaliteit en saamhorigheid voorop staat en ben jij helemaal gek van elektronica? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een test-medewerker printplaten voor op onze testafdeling. Jouw uitdaging van de dag is het testen van printplaten voor onze opdrachtgevers in diverse branches zoals defensie, medisch, lucht- en ruimtevaart. Het is een uitdagende full-time functie voor een collega met technisch oplossingsgericht denkvermogen. Op onze testafdeling worden de geassembleerde printplaten (pcba’s) die wij produceren, volledig getest voordat deze worden uitgeleverd. Doordat jij trends signaleert en terugkoppelt aan productie, wordt het productieproces continu verbeterd en bijgesteld en daarin ben jij een belangrijke schakel. Wat doe je nog meer als test-medewerker printplaten? De werkzaamheden omvatten het op basis van werkinstructies afregelen, testen, repareren en keuren van geassembleerde printplaten doormiddel de volgende testmiddelen: AOI, ICT, EBST, flying probe, boundary scan (JTAG) en functionele testen. Je bent verantwoordelijk voor de uitgevoerde taken en het in acht nemen van algemene- en kwaliteitseisen die aan het product zijn gesteld. Je hebt het technisch inzicht, de zorgvuldigheid en de handvaardigheid om printplaten te testen en te repareren. Hierbij is het belangrijk dat je nauwkeurig schema’s leest en dat je algemeen en specifieke testinstructrices opvolgt, om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen. Doordat onze klant in diverse branches actief is, ziet geen dag en ook geen printplaat er hetzelfde uit. Daardoor heb je een afwisselende baan met elke dag nieuwe uitdagingen die jou voldoening geven. En ook een behoorlijke verantwoording, want jij bent de laatste kwaliteitscheck over dit proces!

 • Kwaliteitsmedewerker

  Voor onze klant in Dirksland zijn wij op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker. Het betreft een vaste full-time baan! De functie: Geen enkele dag is hetzelfde en het is voor jou de uitdaging om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten van het allerhoogste niveau is en blijft. Afwijkingen zijn voor jou dan ook een uitdaging. Je bent een verantwoordelijk ingesteld persoon en je bent er op gefocust om tot de beste oplossingen te komen. De werkzaamheden: Er zijn veel ad hoc bezigheden en er wordt constant gewerkt aan procesverbeteringen. Je bewaakt de kwaliteit en dus ben je een belangrijke schakel in de hele linie. Analyses uit het kwaliteitsregistratiesysteem koppel je terug naar de desbetreffende processen/afdelingen en eventuele verbeteringen voer je door. Naleving van onze procedures en werkinstructies staan hoog in het vaandel. Hiervoor moet je analytisch sterk zijn en accuraat te werk gaan. Je gaat veel - met zowel interne als externe partijen - in gesprek en daarvoor moet je sociaal en communicatief sterk zijn. Onze afdeling kwaliteit zoekt een enthousiaste collega die graag samenwerkt met zijn/haar collega’s. In de ochtend en middag is er een kwartier pauze en tussendoor een halfuur lunchpauze. Tijdens de pauzes ga je gezellig met jouw collega’s even wat eten en/of drinken in ons eigen Grand Café om even te ontspannen en jezelf op te laden voor de rest van de dag.

 • Tekenaar / bim modelleur

  Voor onze klant in Kloosterzande zijn wij op zoek naar een Tekenaar / BIM Modelleur. Het betreft een vaste full-time baan! Hou je van aanpakken? Wil je samen met je team werken aan uitdagende bouwprojecten om een mooi resultaat neer te zetten? Ben je nauwkeurig en in staat creatieve oplossingen te bedenken? Ben je flexibel en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Heb je verder een enthousiaste en klantgerichte houding en werk je gestructureerd en overzichtelijk? Dan is dit de baan die je zoekt!

  gisteren Techniek (Kloosterzande)
 • Chef werkplaats

  Voor onze klant in Kloosterzande zijn wij op zoek naar een Chef Werkplaats. Het betreft een vaste full-time baan! Functieomschrijving: - Leiding geven aan kleinschalige projecten. - Overleg met opdrachtgever en directie. - Draagt zorg voor de planning en voorraadbeheer materiaal. - Het verrichten van machinaal timmerwerk.

  gisteren Techniek (Kloosterzande)
 • Bouwkundig uitvoerder

  Voor onze klant in Kloosterzande zijn wij op zoek naar een Bouwkundig Uitvoerder. Het betreft een vaste full-time baan! Functieomschrijving: - Leidinggeven op de bouwplaats. - Administratief bijhouden van lopende werken. - Contacten onderhouden met de opdrachtgever. - Toezicht houden op naleving van veiligheids-, gezondheids en milieuvoorschriften, zoals omschreven in het kwaliteitssysteem.

  gisteren Techniek (Kloosterzande)
 • Quantity surveyor mechanical/cleaning

  Voor onze klant in Vlissingen-Oost zijn wij op zoek naar een Quantity surveyor Mechanical/Cleaning. Het betreft een tijdelijke full-time baan. Taken en verantwoordelijkheden: - Het reviewen van de begrote werkopdrachten gemaakt door de werkvoorbereider. - Het overleggen met de werkvoorbereider over de gekozen unit-rates. - Het komen tot een uniforme toepassing van het unit rate systeem bij het werkvoorbereidersteam. - Het communiceren met de mechanical/cleaning contractors over de toegepaste unit-rates - Het accorderen van de gereviewde calculaties - Het documenteren en archiveren van de bevindingen. - Het bewaken van de voortgangsstatus van de calculaties mechanische/cleaning in Roser - Het opstellen van status rapportage voor inkoop en cost controle

  gisteren Techniek (Vlissingen)
 • Werkvoorbereider tank renovatie

  Voor onze klant in Vlissingen-Oost zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Tank Renovatie. Het betreft een full-time baan. ALGEMEEN: De Werkvoorbereider Tank Renovatie werkt binnen de sectie Methods Tanks & Shutdown van de afdeling Maintenance. In deze afdeling worden onderhoudswerkzaamheden aan opslagtanks voorbereid, gepland en uitgevoerd. De Werkvoorbereider Tank Renovatie rapporteert aan de Project Leader Tank Renovation. DOEL VAN DE FUNCTIE: Het voorbereiden, begroten en plannen van onderhoudswerkzaamheden aan opslagtanks, volgens vastgestelde procedures en rekeninghoudend met milieu-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften en vereisten, teneinde anderen in staat te stellen met de benodigde technische informatie, materialen en middelen de werkzaamheden veilig, efficiënt, effectief en zonder verstoringen uit te voeren. RESULTAATGEBIEDEN: 1. Voorbereiden werkpakketten Identificeren, omschrijven en voorbereiden van alle relevante stappen, activiteiten, documentatie, benodigde diensten en middelen (materialen, bijzondere gereedschappen, apparatuur), volgens interne richtlijnen, zodat het voor de uitvoerders via de werkpakketten en eventuele toelichting, volledig duidelijk is wat de werkzaamheden omvatten die gedaan moeten worden. Activiteiten: In overleg met de Project Leader Tank Renovation en Reliability Engineer Offsites vanuit het Maintenance perspectief de scope completeren. Beoordelen van geregistreerde werkopdrachten op volledigheid, in afstemming met de Project Leader Tank Renovation en Field Coördinator Tank Renovation. Afstemmen met Project Leader Tank Renovation, Reliability Engineer Offsites en/of Field Coördinator Tank Renovation voor technische details. Samenstellen en beschikbaar stellen van werkpakket met voor de uitvoering relevante informatie. Invoeren van de de processtappen in SAP en andere systemen. Omschrijven van protocollen, IRS, procedures en werkinstructies. Relevante ondersteunende documentatie verzamelen. 2. Begroten uren, kosten en materiaal Direct bij ontvangst van de orders maken van een uren-, en een kostenschatting teneinde een correcte inschatting te geven van de omvang van de te verrichten werkzaamheden. Activiteiten: Onderzoeken van afwijkingen t.o.v. geschatte kosten in overleg met Project Leader Tank Renovation. Aanvragen van begrotingen (in overleg met Inkoop). Verwerken van minder werk, meer werk en extra werk aanvragen. 3. Bestellingen Bestellen van diensten en materialen, volgens vastgestelde procedures, en de planner hierover informeren zodat de planner de onderhoudswerkzaamheden tijdig voor uitvoer in kan plannen. Verder hiërarchie informeren teneinde autorisaties te verkrijgen. 4. Ondersteuning uitvoering Ondersteunen van uitvoering (technicians en magazijn voor bijvoorbeeld nieuwe materialen, stock-aanvragen, afwijkende leveringen enz.) en/of Field Coördinators Tank Renovation. Ondersteunen van de Reliability Engineer Offsites voor de lange termijn renovatie projecten. 5. Archief Archiveren van alle nieuwe werkvoorbereidingsinformatie voor hergebruik (taaklijsten) en benutten van feedback van uitvoering en van de Field Coördinators Tank Renovation om de kwaliteit van de gearchiveerde pakketten te verbeteren. 6. Veiligheid Identificeren van relevante veiligheidsinformatie en -vereisten, vanuit het onderhoudsperspectief, zodat de onderhoudswerkzaamheden volgens gestelde veiligheidseisen en zonder verstoringen uitgevoerd kunnen worden. Met de planner afstemmen dat tijdige reservering en aanmelding van veiligheidsmaatregelen plaatsvinden. 7. Planning Inplannen van onderhoudsopdrachten als vervanger van de planner, rekening houdend met de prioriteiten van de verschillende onderhoudswerkzaamheden, zodat de beschikbare uitvoeringscapaciteit maximaal effectief kan worden ingezet.

  gisteren Techniek (Vlissingen)
 • Verkoper binnendienst grond-, weg-, en waterbouw

  Voor onze klant in Goes zijn wij op zoek naar een Verkoper Binnendienst Grond-, Weg-, en Waterbouw. Het betreft een vaste full-time baan! Wat ga jij doen? Voor de regio Zuidwest-Nederland zoeken wij een enthousiaste Verkoper Binnendienst GWW. In deze functie verkoop je ons gehele assortiment op het gebied van GWW, zoals rioleringen, afwateringssystemen etc. van diverse materialen en adviseer je in hoofdzaak telefonisch zakelijke klanten. Je maakt offertes, belt ze na en draagt zorg voor de orderafhandeling. Daarnaast verzorg je mede de inkoop van alle voorkomende artikelen ten behoeve van de grond-, weg- en waterbouwsector en onderhandel je met leveranciers over prijzen en leveringen. Verder ondersteun je de manager op commercieel en administratief gebied. De standplaats is Roosendaal en/of Goes.

  gisteren Techniek (Goes)
 • Business manager operations in goes

  Voor onze klant in de omgeving van Goes zijn wij op zoek naar een Business Manager Operations. Het betreft een vaste full-time baan! Als Business Manager Operations ben je verantwoordelijk voor het uitrollen van de operationele strategie. Je leidt de operationele activiteiten van de internationale Business Unit Sludge Dewatering om zo de vooropgestelde doelen te behalen. Je geeft direct leiding aan de projectmanagers en werkvoorbereider. Indirect volg je een 50 operationeel medewerkers op. Je werkt actief mee aan het opstellen van een operationele strategie. Je evalueert en bewaakt hoe dit zich vertaalt in de internationale activiteiten. Indien nodig onderneem je acties om bij te sturen. Je beheert en bewaakt nieuwe en bestaande projecten zodanig een optimale klantentevredenheid te bekomen. Je zorgt ervoor dat verbeterprojecten onderzocht en uitgevoerd worden. Op regelmatige basis overleg je met de afdeling Sales inzake marktontwikkelingen en operationele mogelijkheden. Je zorgt ervoor dat de nodige geschikte middelen voorhanden zowel op technisch als personeelsvlak. Om de financiële doelstellingen te realiseren, volg je de operationele kosten van nabij op. Je levert input om toekomstige budgetten op te stellen. Je bevordert de interne samenwerking om zo een dynamisch en gemotiveerd team te verkrijgen. Je zorgt ervoor dat de operationele kennis binnen het team op peil is. Je signaleert wanneer er veranderde behoeften zijn naar organisatie van het team en werkzaamheden.

  gisteren Techniek (Goes)
 • Bouwkundig werkvoorbereider

  Voor onze klant in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Bouwkundig Werkvoorbereider. Het betreft een vaste full-time baan! Wat ga je doen? Bouwtekeningen lezen, wiskundig calculeren en bouwmaterialen verkopen; niets is jou als Bouwkundig Werkvoorbereider te veel. Je bent een ondersteunende factor op de werkvloer; zo help je onze commerciële afdeling bijvoorbeeld met technische ondersteuning tijdens verkoopgesprekken. Jouw gouden handen worden bij ons goed ingezet, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Een greep uit jouw takenpakket: • Je plant alle benodigde activiteiten zorgvuldig in en bewaakt deze planning met regelmaat. • Je onderhoudt contacten met zowel interne (afdeling Verkoop) als externe partijen (opdrachtgevers en aannemers). • Je bereidt facturaties voor. • Je verricht waar nodig overige administratieve werkzaamheden op de binnendienst.

  gisteren Techniek (Terneuzen)
Zebra Flex B.V.

Columbusweg 10
4462 HB GOES
0113-251811 (thuis), 06-25000546 (mobiel)