Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zebra Flex B.V.

t.a.v. Zebra Flex B.V. GOES

Wij hebben 51 vacatures voor jou

 • Cementwagen chauffeur

  Voor onze klant in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Cementwagenchauffeur. Het betreft een full-time vaste baan! Wat ga je doen? Als cementwagenchauffeur zorg je voor het tijdig en efficiënt laden, lossen en vervoeren van cement en vliegas met een bulkvrachtwagen. Je vervoert deze materialen van een aantal vaste laadlocaties naar een vaste groep klanten in Nederland en België.

 • Monteur onderhoud buitendienst

  Voor onze opdrachtgever in ’s-Gravenpolder zijn we op zoek naar een Monteur Onderhoud Buitendienst voor een fulltime baan. De functie: In deze functie onderhoud je machines voor intern transport en grondverzet en installaties in de scheepvaart en industrie. Dit doe je zowel in de werkplaats als op locatie bij de klant.

 • Monteur machines

  Voor onze opdrachtgever in ’s-Gravenpolder zijn we op zoek naar een Monteur Machines voor een fulltime baan. De functie: In deze functie onderhoud je machines voor intern transport en grondverzet en installaties in de scheepvaart en industrie.

 • Maintenance technician

  Voor onze klant in Middelburg zijn we op zoek naar een Maintenance Technician voor een fulltime baan. Je maakt samen met 16 directe collega's deel uit van de afdeling Maintenance. Als Maintenance Technician werk je in een technisch uitdagende en complexe omgeving. Als specialist verricht je preventief en correctief onderhoud aan het machinepark en jouw bijdrage is van groot belang voor de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de machines en procesinstallaties. Verantwoordelijkheden: Je onderhoudt, reviseert en repareert ons uitgebreide machinepark en onze installaties. Meer specifiek betreft het met name het aanbrengen van verbeteringen aan de diverse (nieuwe) stempels en het onderhoud van deze stempels. Je registreert hierbij de uitgevoerde werkzaamheden in de afgesproken systemen, analyseert storingen en communiceert hierover met de collega Operators en Technicians.

  gisteren Techniek (Middelburg)
 • Servicemonteur / laborant

  Voor onze klant in Vlissingen zijn wij op zoek naar een Servicemonteur / Laborant. Het betreft een vaste full-time baan! Wat ga je doen? Onze klant zoekt een enthousiaste Servicemonteur / laborant. Je bewaakt de kwaliteit van onze mortels door het nemen van monsters en het testen daarvan. Ook zorg je voor de juiste afstelling van de silo’s, verricht je reparaties, en verhelpt storingen aan de silo’s. De werkzaamheden vinden zowel op onze productielocatie plaats, alsook op locatie bij klanten in heel Zeeland.

  gisteren Techniek (Vlissingen)
 • Hoofd bouwshop

  Voor een opdrachtgever in de regio Vlissingen zijn wij op zoek naar een Hoofd Bouwshop voor een fulltime functie. Wat ga je doen? Je geeft leiding aan de verkoopmedewerkers van de bouwshop in de vestiging in Vlissingen. Vanuit de bouwshop verkopen ze een zeer groot assortiment bouw- en afbouwmaterialen, gereedschappen en sierbestrating aan veelal professionele klanten. Je enthousiasmeert je medewerkers en zorgt er voor dat ze een hecht en klantgericht team vormen, dat goed met elkaar samenwerkt. Ook ben je verantwoordelijk voor de inrichting en uitstraling van de bouwshop. Je zorgt er voor dat je een voorbeeld bent voor je team, door ook zelf actief te verkopen, klantencontacten te onderhouden en bij te dragen aan de uitstraling van de bouwshop. Je geeft leiding aan een team van 8 veelal ervaren verkopers en hebt intern contacten met collega’s van de ruwbouwafdeling, financiële administratie en de afdeling magazijn/logistiek. Je bent als hoofd bouwshop een onderdeel van het managementteam en legt verantwoording af aan de bedrijfsleider. Ook spreek je regelmatig collega’s van andere vestigingen en uiteraard extern met onze uitgebreide klantenkring.

 • Service monteur

  Voor onze klant in Middelburg zijn we op zoek naar een Servicemonteur voor een fulltime baan. De functie: De standplaats is Middelburg. In de functie van service monteur voer je onderhoud en reparaties uit aan onze machines. Dit doe je zowel vanuit de werkplaats als op locatie bij de klant. Je verhelpt storingen en bent in staat om zelfstandig machines aan te bouwen/ samen te stellen met of zonder gebruik te maken van tekeningen, schetsen, foto’s etc. Je stelt machines in gebruik wat inhoudt het proefdraaien en testen van de machine. Verder instrueer je klanten omtrent gebruiksmogelijkheden.

  gisteren Techniek (Middelburg)
 • Constructiewerker - lasser

  Voor onze klant in Middelburg zijn we op zoek naar een Constructiewerker - Lasser voor een fulltime baan. De functie: Je bent in staat zelfstandig of volgens tekening samen te stellen en lassen van werkstukken in alle standen.

  gisteren Techniek (Middelburg)
 • Constructiewerker framebouw

  Voor onze klant in Middelburg zijn we op zoek naar een Constructiewerker Framebouw voor een fulltime baan. De functie: In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, samenstellen en lassen van het aanbouwframe aan moderne tractoren. Verder ben je in staat om wijzigingen aan moderne tractoren aan te brengen. Ook bedien je lasapparatuur. Je controleert je eigen werkzaamheden en voldoet aan optimale kwaliteit en (interne) klanttevredenheid.

  gisteren Techniek (Middelburg)
 • Medewerker tractor ombouw

  Voor onze klant in Middelburg zijn we op zoek naar een Medewerker Tractor Ombouw voor een fulltime baan. De functie: In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en inbouwen van de bediening van de machines aan moderne tractoren. Verder ben je in staat om wijzigingen aan moderne tractoren aan te brengen, zowel elektronisch als hydraulisch. Je controleert je eigen werkzaamheden en voldoet aan optimale kwaliteit en (interne) klanttevredenheid.

  gisteren Techniek (Middelburg)
 • Procesoperator / monteur

  Voor onze klant in Kapelle zijn we op zoek naar een Procesoperator / Monteur voor een fulltime functie! In deze dubbel functie als Allround Procesoperator/Monteur ben je verantwoordelijk voor het sterilisatieproces. Door de juiste procesbeheersing toe te passen zorg je ervoor dat onze producten op de juiste manier en volgens de juiste normen worden verduurzaamd. Tijdens het laag seizoen fungeer je in de functie van monteur (WTB of ETD), waarbij je zowel wordt ingezet als monteur in je eigen sterilisatie proces als in de gehele plant. Het betreft preventieve onderhoudswerkzaamheden om de installaties in optimale staat te behouden . Om dit voor elkaar te krijgen, bestaan je verantwoordelijkheden onder meer uit: • Je treft tijdig de juiste voorbereidingen o.b.v. werkopdrachten, productiegegevens en specificaties: je stelt de machine in of bij en controleert op de aanwezigheid van benodigde materialen en hulpstoffen; • Je bedient een sterilisatiemachine en bewaakt het sterilisatieproces a.d.h.v. gegevens op het bedieningspaneel alsmede op visuele basis en corrigeert instellingen tijdens het proces bij afwijkingen en je verhelpt kleine storingen; • Je controleert de kwaliteit van producten en onderneemt op de juiste manier actie wanneer je afwijkingen signaleert; • Je registreert netjes alle benodigde sterilisatiegegevens, correctiemaatregelen, storingen, afwijkingen e.d. en bespreekt de voortgang en bijzonderheden met je collega’s; • Je zorgt ervoor dat machines en werkomgeving schoon en netjes zijn; • Je controleert en beoordeelt de staat van machines/installaties (a.d.h.v. het onderhoudsplan, specificaties, technische documentatie, etc.) op het gebied van onderhoud en veiligheid; • Je voert preventief onderhoud en revisiewerkzaamheden uit o.b.v. onderhoudsplan, werkopdrachten en uitgevoerde inspecties (op daartoe geplande tijden); • Je verleent assistentie aan externe firma’s tijdens werkzaamheden; • Je signaleert verbetermogelijkheden aangaande technische situaties, productiviteit en kwaliteit en onderhoud en doet hiertoe verbetervoorstellen.

  gisteren Techniek (Kapelle)
 • Field service engineer

  Voor onze klant in de omgeving van Goes zijn wij op zoek naar een Field Service Engineer. Het betreft een vaste full-time baan! Werkzaamheden: Het in binnen- en buitenland zelfstandig uitvoeren van servicewerkzaamheden aan geleverde machines en installaties bij cliënten. Het betreft het inbedrijfstellen van gebouwde machines en installaties en geven van bedienings- en onderhoudsinstructies. Verder het verhelpen van voorkomende storingen en het oplossen van meer ingewikkelde technische problemen op applicatiegebied. U bent hoofdzakelijk van maandag t/m vrijdag op pad (enigszins bespreekbaar).

  gisteren Techniek (Goes)
 • Financieel administrateur

  Voor een opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen zijn wij op zoek naar een Financieel Administrateur (FT). Door uitbreiding van de werkzaamheden is de opdrachtgever op zoek naar een leuke, nieuwe collega! Als Administrateur kom jij te werken in een groeiend, internationaal gericht bedrijf. Werkzaamheden: • Valuta rapportage maken en liquiditeitsbegroting opstellen; • Actieve bijdrage aan de implementatie van een nieuw ERP systeem; • Uitvoering treasurybeleid; • Het verzorgen van rapportages omtrent (internationale) samenwerkingsverbanden; • Het presenteren van rapportages en cijfers; • Financiële processen bewaken en verbeteringen initiëren; • Mede opstellen van business analyse- en rapportage; • Verzorgen van periodieke (maandelijkse) cijfers; • Het opstellen van de jaarrekening; • Het aansturing en coördinatie van controles door externe accountants; • Back-up voor collega’s in geval van vakantie/ziekte.

 • Senior systeem- en netwerkbeheerder

  Voor onze klant in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Senior Systeem- en Netwerkbeheerder. Het betreft een vaste full-time baan! Ben jij de technisch specialist die de behoeftes vanuit de organisatie kan vertalen naar concrete en praktische oplossingen ? Vind jij het geen probleem dat je 's ochtends soms nog niet weet, wat je aan het eind van de dag allemaal hebt gedaan? En heb je ervaring met het beheren van diverse ICT systemen op en tussen verschillende locaties? Dan gaan we graag met je in gesprek. Wat ga je doen? Als Senior Systeem- en Netwerkbeheerder houd je je bezig met alle facetten van het ICT-vak. Enerzijds verhelp je ICT gerelateerde storingen van het hele concern, dit doe je zowel op afstand als op de locatie. Anderzijds verricht je planmatig en proactief onderhoud aan onze ICT systemen. Je neemt deel aan en leidt diverse projecten om zo onze systemen klaar te maken en te houden voor de toekomst. Jij zoekt altijd de verbinding tussen wat werknemers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en de doelstellingen van de organisatie. In de ruim 100 jaar dat wij bestaan, anticiperen we doorlopend op de veranderingen. Dit betekent dat onze processen niet in beton zijn gegoten, maar dat we voortdurend bezig zijn met het professionaliseren daarvan. Denk aan projecten op het gebied van serververnieuwing, data protection of telefonie. We reageren niet op elke trend, maar we implementeren wel graag concepten die zich in de praktijk al hebben bewezen. Met wie werk je samen? Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een afdeling die bestaat uit de Teamleider, meerdere systeem- en netwerkbeheerders en helpdesk medewerkers. Daarnaast werk je nauw samen met eindgebruikers van de diverse dochterondernemingen. Je bent dan ook soms op pad om deze te bezoeken.

  gisteren ICT (Terneuzen)
 • Adviseur vergunningen

  Voor onze klant in Hulst zijn we op zoek naar een Adviseur Vergunningen. De functie In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, afstemmen en indienen van vergunningsaanvragen, alsmede het verlenen van nazorg aan de klant tijdens de implementatie- en uitvoeringsfase van de verleende vergunning. Tevens onderhoud je goed en veelvuldig contact met zowel onze klanten als de vergunningsverlener. Je stemt alle procedures met de verschillende proceduretijden af en geeft wettelijk en juridisch advies bij lopende projecten. Daarnaast beoordeel je afgegeven vergunningen en bewaak je voorschriften. Je stelt subsidieverzoeken op en houdt subsidieregelingen bij en daarnaast heb je affiniteit met actieve acquisitie plegen ten behoeve van de orderportefeuille.

  gisteren Administratief (Hulst)