Zebra Flex B.V.

t.a.v. Zebra Flex B.V.
t.a.v. Zebra Flex B.V.

Uitzenden, Werving & Selectie in de techniek, logistiek, productie en administratie.

Columbusweg 10
4462 HB GOES
0113-251811 (thuis), 06-25000546 (mobiel)

Wij hebben 37 vacatures voor jou

 • Administratief medewerker (ft)

  Voor een opdrachtgever in Terneuzen zijn wij per direct op zoek naar een: Administratief Medewerker (FT) Verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen en verzenden van alle goederen en de bijbehorende administratie. Incl. vrachtdocumenten en een juiste en snelle afhandeling van het weegproces. Hoe ziet jouw werkdag eruit: - Het verwerken van orders en de bijbehorende facturatie na voltooiing van de orderopdracht; - Het controleren, registreren en verwerken van gegevens m.b.t. de weegbrug voorafgaand aan - en na de belading teneinde een sluitende administratie te realiseren; - Het beheren en bedienen van de weegbrug voor inkomende en uitgaande vrachten; - Het informeren en op de hoogte houden van klanten wat betreft de orders; - Het verzorgen van administratieve taken (incl. vergunningen) op het gebied van veiligheid, procedures en productkaarten; - Tijdig aanwezig zijn om werkinstructies te ontvangen en op tijd te starten; - Veiligheid, kwaliteit en milieubewust werken is een zaak van iedereen; - Ieder draagt zorg voor het ter beschikking gestelde materiaal; - Het uitvoeren van alle andere taken toegewezen door het management.

  4 dagen geleden Administratief (Terneuzen)
 • Calculator

  Voor een bedrijf in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Calculator. Het betreft een fulltime vaste baan! In deze functie ben je met name gericht op het calculeren van projecten in aanvraag en het uitwerken van offertes, met als doel opdrachten binnen te halen tegen een rendabele prijs. Over deze functie: - Opnemen van de te verrichten werkzaamheden, bestuderen van het bestek en de tekeningen en je maakt een overzicht van de uit te voeren werkzaamheden. - Calculaties maak je op basis van de te verrichten werkzaamheden. - Om te komen tot een prijsvorming, vraag je prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. - Analyseren van gegevens voor het vormen van montagetijden en prijzen en het instellen van kengetallen.

  4 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Calculator e

  Voor een opdrachtgever in de regio Goes zijn wij per direct op zoek naar een Calculator E. Het betreft een fulltime functie! Als Calculator E ben jij bezig met de voorbereiding, uitwerking van installatievraagstukken, calculatie en het uitwerken van offertes. Het doel is om zoveel mogelijk opdrachten binnen te halen tegen een rendabele prijs, juiste tijdsnormen en de juiste prijsstelling van materiaal. Andere taken omvatten - Jij beoordeelt de klantspecificaties op haalbaarheid en overleg jij met jouw collega’s; - Het aanvragen van offertes bij potentiële toeleveranciers of onderaannemers; - Het opstellen van ramingen en offertecalculaties en het doorvertalen van de klantspecificaties naar begrotingen; - Jij onderzoekt alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor het maken van de aanbieding en het uiteindelijk ook samenstellen van de aanbieding.

  4 dagen geleden Techniek (Middelburg)
 • Junior technicus

  Voor een opdrachtgever in de regio Terneuzen zijn wij op zoek naar een Junior Technicus. Het betreft een fulltime starterfunctie! Sleutel jij graag aan installaties, ben jij een echte techneut en wil jij meer leren en jezelf ontwikkelen in de techniek? In deze functie kan jij jouw theoretische kennis inzetten in de praktijk. Jij zal als Junior Technicus werken op verschillende plants van een groot internationaal bedrijf. Samen met jouw collega’s voer jij onderhoudswerkzaamheden uit aan de industriële installaties. Verdere taken: - Jij lost storingen op aan elektrische installaties en apparaten, pneumatische en elektrische meet- en regelsystemen; - Naast storingen voer jij onderhoud uit aan elektrische installaties, dit kan preventief of correctief zijn; - Jij zorgt ervoor dat de installaties in bedrijf kunnen worden gesteld; - Jij test systemen in samenwerking met procesautomatisering; - Jij bent verantwoordelijk voor het doen van risicoanalyses, jij voert werkplekinspecties uit en bedenkt wat hier verbeterd kan worden.

  4 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Productieplanner

  Voor onze klant in Hoek zijn wij op zoek naar een Productieplanner. Het betreft een vaste full-time baan! Functieomschrijving: - Je bent verantwoordelijk voor de aan- en afvoerplanning van afvalstoffen op de locatie; - Je bent het aanspreekpunt op de site voor alle vragen aangaande acceptatie van afvalstoffen; - Je zorgt voor een permanente, goede communicatie tussen Productie aan de ene kant en Sales, QESH en Customer Services aan de andere kant; - Je bent verantwoordelijk voor het naleven en doen naleven van de vergunnings- vereisten op het gebied van opslag van afvalstoffen; - Je detecteert en analyseert optimalisaties op het vlak van de volledige supply chain, teneinde de (kosten)efficiëntie te verbeteren; - Je geeft leiding aan het aan jouw toegewezen team en rapporteert rechtstreeks aan de operationeel verantwoordelijke.

  4 dagen geleden Logistiek en transport (Hoek)
 • Project engineer bouwkunde

  Voor onze klant in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Project Engineer Bouwkunde. Het betreft een vaste full-time baan! Wat ga je doen? Je richt je met name op mogelijkheden tot innovatie. Met jouw opgedane kennis in combinatie met een onderzoekende houding krijg je de kans om innovatieprojecten op te starten. De functie is in de vorm van een ontwikkeltraject waarbij een ontwikkelingsprogramma wordt doorlopen waarmee voldoende kennis wordt opgebouwd met een mogelijkheid om uiteindelijk een functie te kunnen vervullen binnen dit bedrijf.

  4 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Eerste allround bedrijfsautotechnicus

  Voor een garage in de buurt van Bruinisse zijn wij op zoek naar een eerste bedrijfsautotechnicus. Het betreft een vaste fulltime baan! Wat ga je doen? Jij bent een echte monteur en personenauto’s en lichte bedrijfswagens repareer en onderhoud je met zorg en perfectie. Samen met je collega’s zorg je voor een veilig en goed onderhouden wagenpark. Je levert juiste oplossingen en kwaliteit, zonder efficiency uit het oog te verliezen. Het gaat zeker niet om standaard werkzaamheden en je krijgt veelzijdige werkopdrachten. Creativiteit en inventiviteit zijn dan ook noodzakelijke vaardigheden. Je voert overleg met de chef werkplaats en de planning met betrekking tot het wagenpark en de werkopdrachten.

  4 dagen geleden Techniek (Bruinisse)
 • Junior servicemonteur

  Voor onze klant in Heerle (Noord-Brabant) zijn wij op zoek naar een Junior Servicemonteur. Het betreft een vaste full-time baan! Taken en verantwoordelijkheden: - Installeren van nieuwe verspanende en niet verspanende metaalbewerkingsmachines; - Service en onderhoud verlenen op deze machines; - Periodiek keuren van machines op locatie; - Oplossen van storingen op locatie.

  5 dagen geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Servicemonteur

  Voor onze klant in Heerle (Noord-Brabant) zijn wij op zoek naar een Servicemonteur. Het betreft een vaste full-time baan! Taken en verantwoordelijkheden: - Installeren van nieuwe verspanende en niet verspanende metaalbewerkingsmachines; - Service en onderhoud verlenen op deze machines; - Periodiek keuren van machines op locatie; - Oplossen van storingen op locatie.

  5 dagen geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Logistiek, commercieel, technisch medewerker met it kennis

  Functieomschrijving Voor onze klant in Heerle (Noord-Brabant) zijn wij op zoek naar een Logistiek, commercieel, technisch medewerker met IT kennis. Het betreft een vaste full-time baan! De taken zijn onder andere: - Het uitlopen en verzenden van bestellingen; - Ondersteuning van het verkoop- en inkoopteam; - Onderhoud en beheer van de webshop.

 • Eerste allround bedrijfsautotechnicus (groot vervoer)

  Voor een garage in de buurt van Bruinisse zijn wij op zoek naar een eerste bedrijfsautotechnicus voor boven de 3500 kg. Het betreft een vaste full-time baan. Hoe ziet jouw dag eruit? Jij bent een echte bedrijfsautotechnicus en voertuigen boven de 3.500 kilo repareer en onderhoud je met zorg en perfectie. Samen met je collega’s zorg je voor een veilig en goed onderhouden wagenpark. Je levert juiste oplossingen en kwaliteit, zonder efficiency uit het oog te verliezen. Het gaat zeker niet om standaard werkzaamheden en je krijgt veelzijdige werkopdrachten. Creativiteit en inventiviteit zijn dan ook noodzakelijke vaardigheden. Je voert overleg met de chef werkplaats en de planning met betrekking tot het wagenpark en de werkopdrachten.

  5 dagen geleden Techniek (Bruinisse)
 • Constructiebankwerker / lasser

  Voor een bedrijf in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Constructiebankwerker / Lasser. Het betreft een vaste full-time baan! Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor het maken, bewerken of herstellen van werkstukken bestaande uit ferro en non ferro materiaal t.b.v. staal- en machinebouw op een zo efficiënt mogelijke manier. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de machinebouw en service werkplaats in Terneuzen of op de locatie van onze klant. Voorbeelden van werkzaamheden: - Het maken van werktekeningen en uitslagen; - Het uitvoeren van bewerkingen volgens opdracht (lassen, boren, slijpen, etc.) op werkstukken; - De- en montage van zowel constructies als machines; - Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan gebruikte machines.

  6 dagen geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Elektromonteur

  Voor een opdrachtgever in de omgeving Goes zijn wij op zoek naar een Elektromonteur. Het betreft een fulltime functie! Als elektromonteur voer jij elektronische werkzaamheden uit. Deze werkzaamheden bestaan uit onderhoud, reparatie, PLC inregelen en het testen/afnemen van elektrische installaties volgens de normen en/of voorschriften van de opdrachtgever. Andere taken omvatten: - Assembleren en installeren van elektrische bedradingen, apparaten, machines, schakelmateriaal etc., m.b.v. hand en elektrisch gereedschap; - Volgens de planning preventieve onderhoudstaken uitvoeren, zoals het controleren, reinigen en repareren van installaties om problemen te ontdekken en te voorkomen; - Analyseren en de oorzaak achterhalen waarom elektrische installaties, apparatuur, onderdelen, etc. slecht of niet functioneren; - Repareren en bij- en afstellingen verrichten bij installaties, machines, defecte onderdelen etc; - Bedradingen met stroomonderbrekers, transformatoren en/of andere onderdelen verbinden; - Elektrische systemen, installaties, en onderdelen inspecteren om risico’s en defecten tijdig vast te stellen en te achterhalen of aan normen en voorschriften wordt voldaan; - Elektrische systemen en de continuïteit van stroomketens in elektrische bedradingen, installaties, schakelmateriaal, etc. testen; - Persoonlijke gereedschapswagen en werkbank netjes en geordend houden; - Variabele taken zoals Service werk en inzetbaar op andere afdelingen.

  6 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Monteur

  Zoek jij een dynamische en veelzijdige baan als monteur? Hou je van sleutelen en wil je nieuwe technieken leren? Lees dan snel de vacature! Voor een opdrachtgever in de omgeving Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een Mechanisch Monteur. Het betreft een fulltime baan! Werkzaamheden: - Het verrichten van proactief onderhoud en uitvoeren van groot onderhoud; - Het verhelpen van storingen; - Het afstellen van apparatuur/ machines/ installaties; - Het inspecteren van machines/ apparatuur/ installaties ten behoeve van preventief onderhoud en veiligheid; - Het monitoren van de het machinepark door de staat van het machinepark in kaart te brengen en acties te nemen zoals het realiseren van verbeteringen die bijdragen aan een betere performance en efficiënter onderhoud; - Het doorvoeren van aanpassingen op tekeningen.

  6 dagen geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Technisch inkoper (m/v)

  Voor een opdrachtgever in de omgeving Dirksland zijn wij op zoek naar een Technisch Inkoper (M/V). Het betreft een fulltime (38 uur) functie! Als technisch inkoper ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de inkoop ten behoeve van het productieproces. Zonder een goed inkoopteam, zijn er geen componenten en materialen en kan er dus ook geen productie gedraaid worden. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de inkoopdoelstellingen en voor het tijdig verwerven van de benodigde componenten, grondstoffen en het aantal uren ten behoeve van de productie. Je bent de schakel tussen de inkoop en de verkoopafdeling. Als technisch inkoper wordt er dankzij jouw technische en fijnmechanische kennis en ervaring efficiënt ingekocht. Je kan tekeningen lezen en aanvragen beoordelen, voordat ze bij de juiste toeleveranciers ingekocht worden. Je bewaakt de tijdige levering van de goederen en communiceert met leveranciers over inkoopafspraken. Binnen dit proces let je goed op de leveringskwaliteit, levertijd en houd je prijsverschillen nauwlettend in de gaten. Ook ben je scherp op wat er binnen de markt speelt.

  6 dagen geleden Techniek (Buiten Zeeland)
Zebra Flex B.V.

Columbusweg 10
4462 HB GOES
0113-251811 (thuis), 06-25000546 (mobiel)