Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zebra Flex B.V.

t.a.v. Zebra Flex B.V. GOES

Wij hebben 91 vacatures voor jou

 • Mobility manager (ft)

  Voor een opdrachtgever in Nieuwdorp zijn wij per direct op zoek naar een Mobility Manager (FT). Als Mobility Manager aan jouw de uitdaging om op een duurzame wijze verder te bouwen aan het duurzaam mobiliteitsbeleid. Je draagt de mobiliteitsstrategie uit binnen én buiten de organisatie en zorgt voor een verankering van het beleid, dusdanig dat dit leidt tot een gedragsverandering bij de medewerkers. Duurzaamheid is hierbij key! Natuurlijk houd je hierbij ook rekening met nieuwe regelgeving en trends en blijf je op de hoogte van de marktontwikkelingen. Je bent het aanspreekpunt voor alle personele vragen rondom mobility en zorgt voor een goede ondersteuning van de medewerkers in de dagelijkse gang van zaken. Je zorgt dat de nodige administratie en processen in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor het mobilteitsbudget en het beheer van het mobiliteitspark. Affiniteit met cijfers en nauwkeurig kunnen werken is geen overbodige luxe want je gaat o.a. de effecten op de verloning berekenen of je doet bijvoorbeeld onderzoek naar onze CO2 uitstoot. Je krijgt bij ons de gelegenheid om met een breed scala aan onderscheidende mogelijkheden een passende oplossing te vinden voor de mobiliteit van onze medewerkers. Denk hierbij aan het zoeken naar het juiste vervoersmiddel, een opleiding geven over veilig rijden met de Speed Pedelec of mogelijkheden onderzoeken om goed thuis te kunnen werken.

  5 uur geleden Techniek (Nieuwdorp)
 • Shopmanager

  Voor onze klant in Middelharnis zijn wij op zoek naar een Shopmanager. Het betreft een vaste full-time baan! Dit ga je doen: Als Shop Manager ben je de spin in het web als het gaat om leidinggeven en het delegeren van de werkzaamheden. Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren en staat sterk in je schoenen. Je stelt de juiste prioriteiten en geeft de goede richting aan alle belanghebbenden. In grote lijnen houdt de functie het volgende in: - Je stelt wekelijkse planning op en informeert de projectmanager. - Je draagt zorg voor een veilige werkplek. - Controleert de voortgang van het productieproces; Instrueert en managed de monteurs. - Je inspecteert afmetingen en kwaliteit volgens specificatie. - Je Informeert de projectmanager over de gereedheid van bestellingen en andere belangrijke informatie - Neemt deel aan de wekelijkse projectvergadering om informatie te vergaren en te delen. - Je monitort en onderneemt actie om tijdige productieleveringen te garanderen.

 • Monteur

  Zoek jij een dynamische en veelzijdige baan als monteur? Hou je van sleutelen en wil je nieuwe technieken leren? Lees dan snel de vacature! Voor een opdrachtgever in de omgeving Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een Mechanisch Monteur. Het betreft een fulltime baan! Werkzaamheden: - Het verrichten van proactief onderhoud en uitvoeren van groot onderhoud; - Het verhelpen van storingen; - Het afstellen van apparatuur/ machines/ installaties; - Het inspecteren van machines/ apparatuur/ installaties ten behoeve van preventief onderhoud en veiligheid; - Het monitoren van de het machinepark door de staat van het machinepark in kaart te brengen en acties te nemen zoals het realiseren van verbeteringen die bijdragen aan een betere performance en efficiënter onderhoud; - Het doorvoeren van aanpassingen op tekeningen.

  6 uur geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Technicus e&i

  Voor een opdrachtgever in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Technicus E&I. Het betreft een fulltime functie! In deze functie kun je al je technische skills in de praktijk inzetten. Je werkt op plants van toonaangevende internationale organisaties. De werkzaamheden: - Het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de elektrische installatie en de instrumentatiesystemen; - Het uitvoeren van inbedrijfstelwerkzaamheden; - Het in samenwerking met procesautomatisering testen en inbedrijfstellen van gemodificeerde en nieuwe systemen; - Uitvoeren/begeleiden van preventief onderhoud door derden; - Naleven en uitvoeren van het vastgestelde Safety Health Environment & Quality-beleid.

  6 uur geleden Techniek (Terneuzen)
 • Werkvoorbereider utiliteit w

  Voor een opdrachtgever in de omgeving van Goes zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Utiliteit W. Het betreft een fulltime functie! Als werkvoorbereider Utiliteit W faciliteer je de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken (zoals volledig kloppende uittrekstaten en benodigd materieel) voor aanvang van het project te organiseren. Hiernaast verzorg je werkinstructies en vervang je de projectleider ingeval van diens afwezigheid. Wat zijn jouw taken: - Verzorgen van de planning voor diverse projecten; - Stelt werkinstructies op en bepaalt tijdsbesteding voor de werkzaamheden; - Uittrekken van benodigde materialen; - Plannen en bestellen / inhuren van benodigd materiaal, materieel en inleenkrachten / onderaannemers; - Controleren van tekeningen; - Verzorgt informatie op het gebied van bestellingen, levertijden en prijzen etc.; - Uitwerken van meer-/minderwerk en zorgdragen voor een correcte afhandeling; - Vervangen van de projectleider ingeval van diens afwezigheid; - Controleren van inkoopfacturen; - Ondersteunen van de projectleider bij diverse administratieve afhandelingen; - Aanleggen van correcte registraties volgens KOMO; - Levert bijdrage aan leveranciersselectie en leveranciers- beoordeling.

  6 uur geleden Techniek (Goes)
 • Engineer civil & structural

  Voor een opdrachtgever in de omgeving Hoek zijn wij op zoek naar een Engineer Civil & Structural. Het betreft een fulltime functie! Als engineer bij de opdrachtgever ben jij als eerste verantwoordelijk voor het bedenken, voorbereiden en uitwerken van beton- en staalconstructies voor klanten in de industriële sector. Daarnaast zorg je voor de constructieve berekeningen, maak probleemanalyses en geef je gerichte adviezen in de petrochemische, voedingsindustrie en energiesector. De belangrijkste taken in je functie zijn: - Constructief ontwerp van industriële constructie, beton- en staalconstructie; - Controle van bestaande constructie; - Begeleiden van 3D ontwerpers en tekenaars; - Probleemanalyse en adviezen opstellen. Als engineer krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse uiteenlopende projecten. Een korte omschrijving van de projecten waar je binnen de afdeling Civil & Structural mee te maken krijgt zijn: - Engineering van modificaties in bestaande technische installaties; - Engineering van nieuwe technische installaties, zoals bijv. onderstations; - Trouble-shooting tijdens shut-down werkzaamheden; - Onderdeel zijn van projectteams voor zowel single als multi disciplinaire projecten, voor uiteenlopende sectoren; waaronder Agro&Food, Chemie, Oil&Gas, Energie en Industrie.

  6 uur geleden Techniek (Hoek)
 • Servicemonteur e/i

  Voor een bedrijf in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Servicemonteur E/I. Het betreft een fulltime vaste baan! Je verhelpt en analyseert storingen aan uiteenlopende technische installaties en systemen. Daarnaast verricht je de daarbij voorkomende controlerende onderhoudswerkzaamheden. Over deze functie: - Je stelt een diagnose in geval van storingen en verhelpt deze vervolgens. - Installaties controleer je preventief. - Je signaleert afwijkingen tijdens de uitvoering en je bedenkt hier oplossingen voor.

  6 uur geleden Techniek (Terneuzen)
 • Export coördinator spare parts (ft)

  Voor een opdrachtgever in de regio Terneuzen zijn wij op zoek naar een Export Coördinator Spare Parts (FT). De functie is gericht op de organisatie en coördinatie voor de export en transport van onderdelen en heeft dus een internationaal karakter. Met jouw commerciële drive weet je bestaande klanten te binden en nieuwe klanten te werven op de internationale markt. Jij bent analytisch en kostenbewust omdat je verantwoordelijk bent voor een zo scherp mogelijk in- en verkoopbeleid van onderdelen. Jij zorgt voor een efficiënte bevoorrading en onderhandelt over diverse overeenkomsten. Daarnaast draag jij zorg voor het zo accuraat mogelijk documenteren voor transport en correcte administratieve afhandeling. Jouw dagelijkse werkzaamheden: - Planning en organisatie met leveranciers en klanten; - Afstemmen van leverings- en betalingscondities; - Verzorgen van transport en douane documenten; - Zorg dragen voor een accurate verwerking van in- en verkooporders en alle relevante administratieve boekingen; - Controle van onderdelen inkoop en onderdelen verkoop facturen; - Volgen van ontwikkelingen in de markt, commerciële kansen benutten en verkoop van producten stimuleren; - Bouwen aan en onderhouden van leverancierscontracten; - Onderhouden van klantrelaties alsmede het bezoeken van klanten en leveranciers; - Ondersteunen van andere divisies binnen de organisatie; - Werkzaamheden ter ondersteuning van het data beheer ten behoeve van het ERP pakket.

  6 uur geleden Techniek (Terneuzen)
 • Eerste autotechnicus

  Voor regio Zeeland zijn wij op zoek naar meerdere Eerste Autotechnicus (FT). Als Eerste Automonteur ontvang jij een werkorder vanuit de verkoopafdeling. Jij repareert auto’s en zorgt voor onderhoud. In het magazijn haal jij de onderdelen op die jij nodig hebt voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden.

  gisteren Techniek (Heel Zeeland)
 • Verkoper binnendienst bouwmaterialen

  Voor onze klant in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een Verkoper Binnendienst Bouwmaterialen. Het betreft een vaste full-time baan! Wat ga je doen? Vanuit onze vestiging in Bergen op Zoom ben je vooral bezig met de verkoop van ons uitgebreide assortiment bouwmaterialen. Je maakt offertes en hebt veelvuldig contact met klanten en onderhandelt met leveranciers over prijzen en leveringen. Verder verzorg je de administratieve afhandeling van de orders. Met wie werk je samen? Je werkt op een informele manier samen in een hecht team met verkopers in de binnen- en buitendienst, die veelal zeer ervaren zijn en waar je altijd met je vragen terecht kunt. Verder heb je intensief contact met de medewerkers in de bouwshop en met de medewerkers van de logistieke afdeling.

 • Accountmanager (ft)

  Voor een opdrachtgever in de regio Hulst zijn wij op zoek naar een Accountmanager (FT). Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de uitbreiding van de klantportefeuille en het onderhouden van contacten. Klanten van de opdrachtgever zitten zelfs in West-Europa! Het bezoeken, noteren en vertalen van informatie vanuit de klanten zet jij om in een persoonlijke verkoopstrategie. Je verzorgt voor het gehele verkooptraject: vanaf de acquisitie tot aan het afsluiten van het contract ben jij verantwoordelijk bent voor het traject en de interne rapportages naar verschillende afdelingen binnen de organisatie voor dit traject. Daarnaast ben jij op de hoogte van de marktontwikkelingen binnen de industriële sector en volgt de bedrijfs- en productontwikkelingen van zowel de eigen organisatie als de concurrenten. Jij weet commerciële kansen optimaal te benutten en feilloos in te spelen op de behoeftes van de klant.

 • Project engineer (ft)

  Voor een opdrachtgever in de regio Hulst zijn wij op zoek naar een Project Engineer (FT). Als Project Engineer werk je samen met verschillende disciplines uit de technische sector aan duurzame totaaloplossingen voor de opdrachtgever. Binnen het team ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van engineeringsontwerpen en ben je nauw betrokken bij de uitwerking en oplevering van deze projecten in binnen- en buitenland. Als engineer ben je een echte teamplayer, maar beschik je ook over een grote mate van inventieve zelfstandigheid. Je hebt niet alleen een technische achtergrond, maar weet deze kennis ook door te vertalen naar een tastbaar product. Dit maakt jou een allround technicus, die past binnen ons toonaangevend bedrijf.

  gisteren Techniek (Hulst)
 • Projectleider engineering (ft)

  Voor een opdrachtgever in de regio Hulst zijn wij op zoek naar een Projectleider Engineering (FT). Als Projectleider Engineering sta jij aan het stuur van duurzame projecten binnen de milieutechniek. Je plant en leidt de projecten van ontwikkeling tot installatie en bent verantwoordelijk voor het opstellen van begrotingen, adviezen en rapportages richting de opdrachtgever. Samen met het projectteam van engineers, technologen en adviseurs weet je de vraag van de opdrachtgever te vertalen naar een technische totaaloplossing. Dit doe je door de verschillende disciplines uit jouw team optimaal te benutten en samen te voegen met de expertises van onze leveranciers en aannemers. Je bent hierbij inventief, klantgericht en houdt altijd het resultaat voor ogen.

  gisteren Techniek (Hulst)
 • Projectleider bodem

  Voor een opdrachtgever in de regio Hulst zijn wij op zoek naar een Projectleider Bodem. 24 tot 40 uur per week. Als projectleider bodem ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en afronding van bodemgeoriënteerde onderzoeken. Je begeleidt adviseurs bij het opstellen van onderzoeksplannen en rapportages en je stuurt projectmedewerkers aan. Je inventariseert de wensen en behoeftes van opdrachtgevers binnen complexe bodemvraagstukken. Tijdig inspelen op gewijzigde omstandigheden en verliest nooit het klant- en projectbelang uit het oog. Kortom: je bent een enthousiaste collega die het een uitdaging vindt om de bodem-tak van de afdeling Advies verder vorm te geven en uit te bouwen.

  gisteren Techniek (Hulst)
 • E&i project supervisor (ft)

  Voor een opdrachtgever in de omgeving van Vlissingen zijn wij op zoek naar een E&I Project Supervisor (FT). Als Supervisor kom jij te werken binnen de sectie Project Engineering. In deze sectie worden kleine en middelgrote projecten voorbereid en uitgevoerd. Jij komt te werken onder diverse projectleiders, die ook jouw opdrachtgevers zijn. Functieomschrijving: • Veiligheid: Veiligheid op de werkvloer, de naleving bewaken van de vastgestelde werkmethoden en veiligheid- en milieuvoorschriften; PBM’s, procedures, aanvullende zoals veiligstellijsten, Taak Risico Analyse (TRA) opstellen en naleven. Daarnaast nog zaken werkvergunningen, LMRA-kaartjes enz. regelen. • Supervisie over het werk van de aannemers: - Kwaliteit; - Voortgang; (bewaken van gemaakte afspraken met aannemers, oplossen van problemen met derde partijen; - Coördinatie/afstemming met Mechanical, Civil, Operations en Safety; - Deelnemen in Construction Review & kick-off meetings; - Opleveren project in samenwerking met projectleider en toekomstige eigenaar (Mechanical Completion, Pre-Commissioning, Commissioning, ready for start-up. • Voorbereiden van alle benodigde faciliteiten bij de geplande werkzaamheden: Opdrachten aan aannemers verstrekken, stellingen, kranen, isolatie. • Assisteren bij; - Het maken van Taak Risico Analyses (TRA); - Het voorbereiden van werkvergunningen; - Het creëren van een planning; - Het afhandelen van meer- en minderwerk; - Het afhandelen van de Punchlist.

  gisteren Techniek (Vlissingen)