Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zebra Flex B.V.

t.a.v. Zebra Flex B.V. GOES

Wij hebben 42 vacatures voor jou

 • Engineer installatietechniek

  Voor onze opdrachtgever in Roosendaal zijn we op zoek naar een Engineer Installatietechniek W voor een fulltime baan. De functie: Dagelijks houdt onze klant zich bezig met onze projecten in West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Vanuit het kantoor in Roosendaal werken ze dagelijks met 40 collega’s aan de beste installaties en technische oplossing. De organisatie kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer waarbij samenwerken van groot belang is om de kwaliteit van het werk te waarborgen. Als Engineer ben je onderdeel van projectteams en ben je verantwoordelijk voor het tekenen en engineeren van technische installaties en het maken van o.a. warmteverlies berekeningen. Je zet een kladtekening om in gedetailleerde digitale tekeningen, maakt bijbehorende berekeningen en vraagt de nodige informatie op bij externe samenwerkingspartners.

  3 uur geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Software engineer

  Voor onze opdrachtgever in Kruiningen zijn we op zoek naar een Ervaren Software Engineer voor een fulltime baan! De functie: • Je werkt als programmeur industriële automatisering op afdeling elektro en definieert en ontwikkelt zelfstandig of in teamverband PLC-besturingen voor machinebouw. • Je adviseert/stuurt collega-verkopers en engineering over ontwerp en technische mogelijkheden c.q. oplossingen en voert leverancier- en klantgesprekken. • Werkzaamheden vinden plaats op zowel het bedrijf als op locatie bij klanten.

  3 uur geleden Techniek (Kruiningen)
 • Logistics employee usa (sas van gent)

  For our client in Sas van Gent we are looking for a Logistics Employee USA for a fulltime job. You will be working from the head office in Sas van Gent. As a Logistics Employee USA you are working in the Netherlands but are in daily contact with customers, suppliers, warehouses and custom agents in the USA and all over the world. You will report to our Operations Manager and will be in daily communication with our American colleagues. To ensure that this contact runs smoothly, you will start working at 12:30 P.M. (Dutch time). Primary Roles and Responsibilities: • Execute and process new orders. • Ensure deliveries are received on time and according to specifications. • Monitor and forecast supply chain needs for the sales and purchasing departments. • Maintain and develop new relationships with logistic partners in the USA. • Organizing and registering additional services. • First point of contact for complaint handling. • Proactively identify issues and come up with effective solutions.

 • Leerling isolatiemonteur

  Voor onze opdrachtgever in Zierikzee zijn we op zoek naar leerlingen Isolatiemonteurs. Onze opdrachtgever is actief in de isolatie van bestaande woningen. Ben jij een aanpakker en leer je graag nieuwe dingen dan zijn we op zoek naar jou!

  3 uur geleden Techniek (Zierikzee)
 • Proces automation medewerker

  Voor een opdrachtgever in de omgeving van Vlissingen zijn wij op zoek naar een Proces Automation medewerker (ook met traineeship) Heb je ervaring met of ben je geïnteresseerd in industriële automatisering en wil jij leren om een hele fabriek aan te sturen? Dan hebben wij de ideale functie voor je! Je komt te werken in een team van specialisten op het gebied van automatisering en samen beheersen jullie het volledige procesautomatisering systeem van de fabriek van deze multinational. Tevens voer je hier diverse uitdagende projecten uit. Wat doe je in deze functie: - Onderhouden, beheren, ondersteunen en ontwikkelen van de automatiseringssystemen (hardware, software, infrastructuur en besturingsapplicaties) - Wijzigingen voorbereiden en uitvoeren in de automatiseringssystemen - Implementeren van soft- en hardware om systeemtests (in losse stappen) mogelijk te maken - Ontwikkelt en implementeert automatiserings-gerelateerde projecten met kijk op de kosten hiervan en neemt deel aan/start project teams. - Wanneer je eenmaal zelfstandig werkt train je ook het operationele- en onderhoudspersoneel en maak je ze wegwijs in de diverse automatiseringssystemen. - Analyseren en evalueren van besturingsapplicaties op verzoek van diverse bedrijfsafdelingen en stelt verbeteringen voor om deze te optimaliseren. - Documenteert op een juiste, efficiënte en betrouwbare manier kennis met betrekking tot de automatiseringssystemen zodat andere afdelingen deze kunnen raadplegen.

  3 uur geleden Techniek (Vlissingen)
 • Conventioneel draaier (ft)

  Voor een opdrachtgever in Goes zijn wij op zoek naar een Conventioneel Draaier (FT). Als conventioneel draaier bij de opdrachtgever ben jij verantwoordelijk voor het instellen en zelfstandig vervaardigen van verschillende onderdelen doormiddel van een CNC gestuurde machine. Voor deze vacature is ervaring of een opleiding richting techniek gewenst, maar een technische kandidaat die graag het vak conventioneel wilt leren mag ook!

  3 uur geleden Techniek (Goes)
 • Onderhoudsmonteur (ft)

  Voor een opdrachtgever in de regio Terneuzen zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmonteur (FT). Deze functie is voornamelijk gericht op montage, onderhoud, revisie en herstel van een breed scala aan apparatuur en/of installaties. Daarnaast behelst de functie het vervaardigen, repareren en modificeren van een constructie of constructiedelen door toepassing van uiteenlopende technieken. Onder apparatuur en/of installaties worden uiteenlopende productiemachines of productielijnen verstaan. De werkzaamheden zijn voornamelijk mechanisch van aard en de worden uitgevoerd in de werkplaats of op locatie van onze klanten.

  3 uur geleden Techniek (Terneuzen)
 • Magazijnmedewerker onderdelen en staalmagazijn (ft)

  Jij komt te werken binnen het onderdelen- en staalmagazijn van de opdrachtgever uit Goes. Jij valt hier onder de afdeling Verkoop en Handel en ontvangt directe leiding van de bedrijfsleider. Jouw verantwoordelijkheden: - Het verrichten van diverse magazijnwerkzaamheden zoals ontvangst, opslag, uitgifte en verzending van goederen en materialen; - Het persen en testen van hydrauliek slangen, zagen en knippen van materialen; - Het verrichten van baliewerkzaamheden en het geven van advies aan klanten; - Het plegen van telefonische verkoop; - Verwerking en controle op in- en uitgaande goederen en materialen, alsmede de voorraadtelling; - Het periodiek werken op zaterdag en het deelnemen aan storingsdiensten; - Het oplossen van storingen en het uitvoeren van reparaties; - Indien nodig het vervoeren van goederen en materialen, alsmede het laden en lossen. Tevens het verzorgen van een sluitende verslaglegging en administratie.

  3 uur geleden Techniek (Goes)
 • Constructeur/tekenaar steigerbouw

  Voor een bedrijf in de steigerbouw, zijn wij op zoek naar een Constructeur / Tekenaar Steigerbouw op HBO-niveau. Werken voor dit bedrijf betekent werken in een internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken zij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten over de gehele wereld. Ze bieden een breed scala aan ‘veilig werken op hoogte’ over de hele wereld en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. - Het zelfstandig ontwerpen, berekenen en uitwerken van steiger- en ondersteuningen voor de industrie, utiliteitsbouw, renovatieprojecten, weg- en waterbouwkundige constructies, en bouw projecten; - Overleg voeren met klanten over het ontwerp; - Het controleren van tekeningen en/of berekeningen, opgesteld door collega’s; - Uitvoeren van inspecties van constructies op de bouw; - Het verbeteren van rekenmethodieken als gevolg van veranderende norm- en regelgeving;

  3 uur geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Allround technieker

  Voor onze klant in Sas van Gent zijn wij op zoek naar een Allround Technieker. Het betreft een full-time vaste baan! Wat ga je doen: Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het machinepark en alle technische installaties en problemen binnen het bedrijf. Werkzaamheden bestaan o.a. uit: omstellingen, technische reparaties, preventief onderhoud etc. Je bent continu met iets anders bezig waardoor je kennis wordt uitgebreid en geen dag hetzelfde is.

  3 uur geleden Techniek (Sas van Gent)
 • Tekenaar w

  Voor onze klant in Roosendaal zijn wij op zoek naar een Tekenaar W. Het betreft een vaste full-time baan. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: • Het uitwerken van ontwerp, werktekeningen, principeschema’s, maatvoering, doorsneden en detailtekeningen. E.e.a. in overleg met de engineer. • Uitwerken van technische ruimten aan de hand van een schets. • Controleren van tekeningen en het verwerken van benodigde aanvullingen. • Ondersteuning in de analyse van diverse tekeningen en knelpunten in de voortgang van het project tijdig signaleren. • Revisie van tekeningen. • Contact met de opdrachtgever over het ontwerp en eventueel bespreken van knelpunten. • Aanleggen van eigen bibliotheek van vaak gebruikte details. • Up-to-date houden van de benodigde vakkennis. • Afstemmen van de werkzaamheden met engineer, werkvoorbereider en projectleider. • Verzamelen en beheren van tekeningen van derden rondom een project. • Ondersteunt zijn collega’s door het geven van technische hulp en aanwijzingen.

  3 uur geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Werkvoorbereider w-installaties

  Voor een opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider W. Het betreft een fulltime functie! Als werkvoorbereider W faciliteer je de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken (zoals volledig kloppende uittrekstaten en benodigd materieel) voor aanvang van het project te organiseren. Wat zijn jouw taken: • Verzorgen van de planning voor diverse projecten; • Stelt werkinstructies op en bepaalt tijdsbesteding voor de werkzaamheden; • Uittrekken van benodigde materialen; • Plannen en bestellen / inhuren van benodigd materiaal, materieel en inleenkrachten / onderaannemers; • Controleren van tekeningen; • Verzorgt informatie op het gebied van bestellingen, levertijden en prijzen etc.; • Uitwerken van meer-/minderwerk en zorg dragen voor een correcte afhandeling; • Vervangen van de projectleider ingeval van diens afwezigheid; • Controleren van inkoopfacturen; • Ondersteunen van de projectleider bij diverse administratieve afhandelingen; • Levert bijdrage aan leveranciersselectie en leveranciers- beoordeling.

  3 uur geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Logistiek medewerker usa

  Voor onze opdrachtgever in Sas van Gent zijn we op zoek naar een Logistics Employee USA voor een fulltime baan. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Sas van Gent. Als Logistics Employee USA werk je in Nederland maar heb je dagelijks contact met klanten, leveranciers, magazijnen en douaneagenten in de USA en over de hele wereld. Je rapporteert aan onze Operations Manager en staat dagelijks in contact met onze Amerikaanse collega's. Om dit contact soepel te laten verlopen, ga je om 12.30 uur (Nederlandse tijd) aan de slag. Primaire taken en verantwoordelijkheden: • Uitvoeren en verwerken van nieuwe opdrachten. • Ervoor zorgen dat leveringen op tijd en volgens specificaties worden ontvangen. • Bewaken en voorspellen van de supply chain behoeften voor de verkoop- en inkoopafdelingen. - Onderhouden en ontwikkelen van nieuwe relaties met logistieke partners in de VS. • Organiseren en registreren van aanvullende diensten. • Eerste aanspreekpunt voor klachtenbehandeling. • Proactief identificeren van problemen en het bedenken van effectieve oplossingen.

 • Chef kwaliteitscontrole

  Voor onze klant in de omgeving van Goes zijn we op zoek naar een Chef QC voor een fulltime baan. De functie: Als chef QC ben je verantwoordelijk voor het bewaken en beheersen van de kwaliteit van grondstoffen, halffabricaten, eindproducten en verpakkingsmaterialen, door leiding te geven aan een team medewerkers van de afdeling QC. Je treedt op als aanspreekpunt voor de afdeling bij problemen en calamiteiten en bent het eerste aanspreekpunt bij afwezigheid van het Hoofd QC/QA. Je draagt tevens zorg voor de opzet en onderhoud van het kwaliteitsregistratiesysteem en voert zelf controle-, onderzoeks- en administratieve werkzaamheden uit. Je behartigt personeelsaangelegenheden en fungeert als eerste aanspreekpunt voor medewerkers wanneer problemen zich aandienen. Dit houdt onder meer in dat: • Je stelt de benodigde bezetting vast en verdeelt werkzaamheden o.b.v. productieplanningen en overige geplande kwaliteitswerkzaamheden, je roept zo nodig i.o. externe krachten af; • Je ziet toe op het verloop van kwaliteitscontroles (voorbereiding, werkuitvoering en registratie) van grondstoffen, halffabricaten of eindproducten en initieert corrigerende maatregelen waar nodig; • Je geeft aanwijzingen en instructies, bewaakt de voortgang en bespreekt prioriteiten; • Je beoordeelt controlegegevens en (gemelde) afwijkingen en neemt i.o. goedkeurings-, (de)blokkering- en afkeuringsbeslissingen a.d.h.v. geldende normen en specificaties; • Je rapporteert over verloop, voortgang en bevindingen van kwaliteitscontroles; je stelt overzichten en grafieken op, zodanig dat informatie over kwaliteit (ontwikkelingen/trends) beschikbaar is; • Je draagt zorg voor de uitvoering en/of coördinatie van diverse monsternames, klachtenanalyse en het beheer van analyseresultaten en de terugkoppeling naar interne organisatie; • Je draagt bij aan de integratie, implementatie en automatisering van (nieuwe) kwaliteitssystemen en onderhoudt, controleert en verifieert de actualiteit hiervan; • Je signaleert mogelijkheden tot verbetering, optimalisatie, stabilisatie en besparing binnen het kwaliteitsproces, doet hiertoe voorstellen, bespreekt deze met leidinggevende en zorgt mede voor de implementatie van veranderingen en verbeteringen. • Je zorgt mede voor de implementatie van veranderingen en verbeteringen.

  een week geleden Techniek (Kapelle)
 • Bedrijfsleider

  Voor onze klant in Bergen op Zoom zijn we op zoek naar een Bedrijfsleider. Wat ga je doen? Je geeft op een uitdagende en inspirerende wijze leiding aan de vestiging in Bergen op Zoom, waar ongeveer 35 medewerkers werken. De activiteiten op deze vestiging omvatten de handel in bouwmaterialen (bouwshop, binnendienst, magazijn) en een showroom met een midden/hoog segment keukens, badkamers en tegels, alsmede een afdeling Administratie. Je zorgt voor een aantoonbare beleidsbijdrage die inspeelt op de lokale markt en zorgt er voor dat dit beleid daadwerkelijk wordt uitgevoerd en de vastgestelde doelen v.w.b. omzet en resultaat worden gehaald. Ook vertegenwoordig je het bedrijf naar buiten toe in de regio. Met wie werk je samen? Je bent op een informele manier benaderbaar voor alle afdelingshoofden en medewerkers op de vestiging, en hebt een intensief contact met het Management Team. Ook werk je samen met de bedrijfsleiders van andere bedrijven en heb je veelvuldig contact met grote zakelijke klanten, leveranciers en andere externe relaties.

  een week geleden Techniek (Buiten Zeeland)