Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

HR Zeeland

t.a.v. Linda/Jaco Visser/Stoffels TERNEUZEN

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Medewerker zagerij | vaste baan | fulltime

  oor een grote speler in prefab daken zijn wij op zoek naar een medewerker zagerij Functie In deze functie ben je verantwoordelijk voor het op maat zagen van platen in verschillende diktes en maten. Aan de hand van werkorders ga je zelfstandig aan de slag om platen om maat te zagen. Je zorgt voor het efficiënt inmeten van de platen met zo weinig mogelijk verlies van afval

  een week geleden Productie (Hulst)
 • Medewerker uitvaartverzorging | fulltime | vaste baan

  In deze veelzijdige functie is jouw belangrijkste taak dat de overledene volgens de wens van de nabestaanden wordt verzorgd. Dit doe je soms zonder maar ook regelmatig in het bijzijn van de familie. Dit betekent dat je niet alleen nauwkeurig jouw werkzaamheden uitvoert, maar je ook oog hebt voor de aanwezigen en aanvoelt welke behoefte zij hebben tijdens de laatste verzorging. Op de dag van de uitvaart ben jij vervolgens degene die met een collega samen de laatste reis van de overledene naar de uitvaartlocatie verzorgt. Jij voegt waarde aan het team toe door: Bezoekers en familie te ontvangen, te woord staan en te begeleiden; Samen met nabestaanden inhoud te geven aan ceremonies vanuit de persoonlijkheid van de overledene; Aangifte van overlijdens te doen; Overledenen intern over te brengen van bijvoorbeeld ziekenhuis naar uitvaartcentrum; Het assisteren van de uitvaartverzorger tijdens de uitvaart.

  een week geleden Overige (Terneuzen)
 • Logistiek planner | fulltime | vaste baan

  De Operationeel Planner is verantwoordelijk voor het plannen van alle bedrijfsgebonden activiteiten zoals opzakwerkzaamheden, truckplanning en containerplanning. Hiernaast zal hij/zij ook instaan voor allerhande administratieve taken. Functie Nieuwe aanvragen oplijsten en in samenspraak met de assistent operationeel manager beoordelen. Verantwoordelijk voor het opmaken van een correcte en efficiënte opzak- en vrachtwagenplanning. Interne optimale communicatie tussen de verschillende afdelingen o.a. customer service, containerafdeling,… Zorgt ervoor dat alle ingrediënten voorhanden zijn om een goeie planning te kunnen maken. Controle: Binnenkomende orders Uitgaande orders Containertransport (in en uit) Afgenomen stalen Overlegt deze planning met de assistent operationeel manager en de operationeel manager ter goedkeuring. Verantwoordelijk voor alle bijhorende administratie: Verwerken van de shiftrapporten Dagelijkse en wekelijkse rapportage naar bepaalde klanten Orders voorbereiden inclusief staalname potten De Operationeel Planner wordt geacht tijdig aanwezig te zijn zodat hij zijn werkzaamheden tijdig kan aanvatten; Veiligheid, kwaliteit en milieubewust werken is een zaak van iedereen; In alle te nemen beslissingen en/of procesaanpassingen de GMP regelgeving steeds garanderen. Ieder draagt zorg voor het ter beschikking gestelde materiaal; 12. Bij (langdurige) afwezigheid worden deze taken overgenomen door de direct leidinggevende. 13. Het uitvoeren van alle andere, door het Management toegewezen, specifieke verantwoordelijkheden en taken.

  een week geleden Logistiek en transport (Tholen)