Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Indaver Nederland

NIEUWDORP ZLD
Duurzaam en integraal afvalbeheer: voor Indaver zijn het allesbehalve loze woorden. Als hoogtechnologisch bedrijf gaan wij resoluut op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Indaver groeit snel en telt diverse vestigingen en verwerkingsinstallaties in Nederland en in een toenemend aantal Europese landen.

Strandhotel Westduin B.V.

KOUDEKERKE
Veel informatie is ook te vinden op onze website: https://westduin.nl/

C.RO Ports Randstad

'S-HEER ARENDSKERKE
Gadicha van der Meij

DIT Personeel

VLISSINGEN
Vakmensen in dienst nemen, houden en verder ontwikkelen. DIT heeft banen in de installatietechniek, industrie, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. www.ditpersoneel.nl

Tempo Team Goes

GOES
U kunt zich inschrijven via www.tempo-team.nl, onder de tab 'Contact -> Inschrijven'. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of even binnen komen lopen. Vergeet u niet uw paspoort/ID-kaart en CV mee te nemen als u voor een intake komt! Bekijk op www.tempo-team.nl onze actuele vacaturebank.

Kinderopvang Walcheren

Middelburg
KOW zet uw kind voorop!! Dit is het motto van Kinderopvang Walcheren (KOW), en onze 470 medewerkers zetten zich voor dit motto in. Werken bij KOW betekent op een professionele en leuke manier een bijdrage leveren aan de opvoeding van kinderen. Kinderopvang Walcheren is een ‘PARTNER IN GROEI’ voor ouders, kinderen, medewerkers en samenwerkingspartners. •Voor ouders bij de opvoeding van hun kinderen tot en met 12 jaar, zodat zij zorg en arbeid kunnen combineren. •Voor kinderen om hen in veilige en uitdagende locaties te laten spelen, ontwikkelen en genieten. •Voor samenwerkingspartners om elkaar te versterken en om samen betere en nieuwe diensten aan te bieden. •Voor medewerkers om zich continu te ontwikkelen, zodat de (pedagogische) kwaliteit van KOW hoog blijft.

Havenwerk B.V.

VLISSINGEN
Havenwerk is een gespecialiseerde dienstverlener in de havens en industriële logistiek. Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers en opdrachtgevers, die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit; flexinuïteit. Vacatures: www.havenwerk.nl

Supermarkt Renesse

RENESSE
Recreatie supermarkt

Mad Science

TERNEUZEN
Het is onze missie om kinderen op een leuke en educatieve manier in aanraking te laten komen met wetenschap en techniek. Mad Science is hands-on, ervaringsgericht en maakt science leuk en leerzaam! Wist jij dat we jaarlijks 200.000 kinderen bereiken met onze presentaties en lessen! Laat je dus verrassen door onze mogelijkheden en sluit je aan bij de grootste wetenschap en techniek leverancier van Nederland.
Syntess Software is een van de grootste en meest aansprekende software/IT-werkgevers in de regio. We werken in een modern kantoorpand met prima faciliteiten in een groene omgeving aan de voet van de Zeelandbrug. Rust en ruimte en geen files zoals in de Randstad. Teamspirit vinden we belangrijk en daarom zorgen we ervoor dat er voor iedereen ruimte is voor eigen initiatieven, naast het samen werken aan oplossingen voor onze klanten.
Gom. Ongewoon schoon. Houd jij van een ongewoon schone omgeving? Anders dan andere schoonmaakbedrijven zijn wij gespecialiseerd per sector. Elke sector heeft weer andere eisen en wensen.
teKust.com staat voor een heerlijk verblijf aan de Zeeuwse kust, met uitsluitend de mooiste 4-sterrenhotels, appartementen en restaurants in Domburg en Zoutelande.

PietersMedia

GROEDE
Wij zijn Pieters Media. Een marketing- en communicatiebureau met denkers én doeners. We verdiepen ons graag in de case van onze klant. Natuurlijk maken we graag mooie dingen. Nog belangrijker is; wat we ermee willen bereiken.
Wij zijn een Zeeuws Beveiligingsbedrijf, dat zich onderscheidt door: uitstraling, kwaliteit en klantgerichtheid. Wij zijn specialisten in het handhaven van de orde, rust en veiligheid. Onze beveiliging is gericht op preventie: het voorkomen van diefstal, onveilige situaties, vernielingen of bedrijfsschade.

TMB BV / MSS BV

MIDDELBURG
Ambachtelijke bakkerij

RBC Flex B.V.

Rotterdam
RBC-flex is een jonge en dynamische organisatie dat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een betrouwbare zakenpartner voor onze klanten. Dit komt doordat RBC-flex zich goed laat informeren naar wat onze klanten verwachten van hun “nieuwe” werknemer, dit geldt voor zowel de flex medewerkers als voor het vaste personeel.

Ibuildings

VLISSINGEN
Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie.

zuid-west personeelsdiensten

'S-GRAVENPOLDER
Ben je op zoek naar een mooie baan in je vakgebied, of heb je een interessante vacature gezien? Laat ons weten wat je zoekt. Wij maken graag de beste match voor jou! Zuid-west personeelsdiensten is actief in Zeeland en West-Brabant. Onze dienstverlening is doelgericht en effectief, met als resultaat een duurzame tijdelijke of zelfs vaste arbeidsrelatie tussen onze medewerkers en opdrachtgevers. Ben jij de enthousiaste medewerker die wij zoeken? Bel dan snel naar 0113-751008 of mail je CV naar johan@zwpersoneel.nl
Zeeland Tuinmaterialen B.V. is in 2012 opgericht, met een frisse kijk en brede ervaring leveren wij als groothandel een groot assortiment met producten voor om het huis. Wij werken samen met diverse hoveniersbedrijven en aannemers om onze producten te plaatsen. Ons assortiment bestaat uit tuinhouten producten, met een grote presentatie in Middelburg met verschillende soorten schuttingen en verschillende soorten terras vlonders is onze demonstratie opstelling de grootste van Zeeland. Het leverbaar assortiment behelst een nog groter aantal producten. De nieuwste trends zijn demonstratie klaar opgesteld aan de Arnesteinweg 20 in Middelburg. Onze showroom is voor consumenten geopend op maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00.

Holland Aviation B.V.

HEINKENSZAND
Holland Aviation is fabrikant van uitrusting voor luchthavens wereldwijd.