Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

De Westkaap

Westkapelle
Prachtige locatie aan het water, rolstoel toegankelijk, gratis parkeren zelfs voor touringcars , mooie kaart, vlotte inrichting, alles reeds vernieuwd (2014)

VBR Logistics

Oosterhout

Scalda

TERNEUZEN

IL Ritthem

RITTHEM
Interlashing B.V., met het hoofdkantoor te Vlissingen, zorgt 24 uur per dag voor het lashen en unlashen van ladingen, on- en offshore.

Kinderopvang Walcheren

Middelburg
KOW zet uw kind voorop!! Dit is het motto van Kinderopvang Walcheren (KOW), en onze 470 medewerkers zetten zich voor dit motto in. Werken bij KOW betekent op een professionele en leuke manier een bijdrage leveren aan de opvoeding van kinderen. Kinderopvang Walcheren is een ‘PARTNER IN GROEI’ voor ouders, kinderen, medewerkers en samenwerkingspartners. •Voor ouders bij de opvoeding van hun kinderen tot en met 12 jaar, zodat zij zorg en arbeid kunnen combineren. •Voor kinderen om hen in veilige en uitdagende locaties te laten spelen, ontwikkelen en genieten. •Voor samenwerkingspartners om elkaar te versterken en om samen betere en nieuwe diensten aan te bieden. •Voor medewerkers om zich continu te ontwikkelen, zodat de (pedagogische) kwaliteit van KOW hoog blijft.
Meer dan een kwart eeuw geleden waren we van plan om de wereld te veroveren. Gewoon een stel jongens met onze eerste jeans collectie en een ongekende passie voor denim. Vele jaren later zijn we nog steeds gewoon één van de jongens en draait het nog steeds alleen om jeans, maar we hebben ondertussen wel een aantal mensen aan ons team toegevoegd. En ja, we weten dat een man meer nodig heeft dan alleen een goede jeans om er goed uit te zien. Daarom hebben we een compleet aanbod van urban sportswear, casual klassiekers, mooie pakken en accessoires tot schoenen. Kortom, wat je ook nodig hebt, bij ons zit je goed. We zijn meer dan alleen een merk. We zijn een brotherhood, een club, een community door denim verbonden. Het JACK & JONES universum is een drama free zone, gewoon lekker makkelijk winkelen. Goede jeans met een goede vibe. Dat is onze filosofie.

HA Hoveniers

KRABBENDIJKE
Volledige makelaarsdiensten maar dan anders! Huizonline biedt een innovatieve manier om uw huis te verkopen. Wij richten ons op de kritische klant die genoeg heeft van de hoge tarieven van de reguliere makelaar, maar wel kwaliteit wil. Ons doel is om uw huis, met behulp van uw adviseur en onze makelaar, zo goed mogelijk voor het voetlicht te krijgen. Hierdoor wordt uw woning sneller verkocht. Zelfwerkzaamheid kan, volledige hulp ook.

GROEPSPRAKTIJK SIVANA

SINT JANSTEEN
Holistische Groepspraktijk Sivana start januari 2020 haar praktijk in Sint Jansteen en biedt diverse disciplines aan onder 1 dak. Het individu wordt in z’n totaliteit gezien op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau en kan het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd worden.

BREED Ondernemingen B.V.

KOUDEKERKE
BREED Ondernemingen B.V. Vlissingsestraat 1 4371 RA Koudekerke info@breed.nu

Vermeulen Groep

HAZERSWOUDE DORP
Vermeulen Groep is dé specialist op het gebied van beheer en onderhoud aan de infrastructuur. Voor Rijkswaterstaat, Gemeenten en Provincies zijn wij een betrouwbare partner die meedenkt en proactief te werk gaat. Voor de werkzaamheden binnen het contractgebied ‘Zee en Delta’ van Rijkswaterstaat zijn wij op zoek naar collega's.

www.1ekeus.nl

Nw en St Joosland
Ruim assortiment gereedschap. www.1ekeus.nl 1ekeus Molendijk 57 4339 AC Nieuw en Sint Joosland (Middelburg)

Badhotel-Domburg

DOMBURG
Badhotel Domburg is een eersteklas strandhotel en biedt in een ongedwongen sfeer een oprechte service in een comfortabele omgeving.
Koster & Co B.V. is werkzaam in de regio Zeeland en Noord Holland. Niet voor niets is onze slogan veelzijdige schoonmakers, onze medewerkers zijn breed opgeleid en verzorgen alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

depelgrim

VROUWENPOLDER

www.tinustoog.com

BIERVLIET
zeilen