Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Feyter Forklift Services • HEFTRUCKS • VERREIKERS • CONTAINER HANDLERS • WAREHOUSE MACHINES • MAGAZIJNSTELLINGEN Feyter Forklift Services is een veelzijdige speler op het gebied van intern transport, zowel nationaal als internationaal. Dankzij specialisatie in maatwerk voor huur, koop, lease en servicecontracten zijn wij in staat de totale zorg rond de interne logistiek uit handen te nemen. De activiteiten zijn onderverdeeld in twee divisies, namelijk Light en Heavy. Onze Light Division, met hoofdkantoor in Terneuzen, richt zich voornamelijk op heftrucks tot 10 ton, warehouse equipment, verreikers en reinigingsmachines. De Heavy Division, met hoofdkantoor in de haven van Vlissingen, richt zich op heftrucks met groot hefvermogen, reachstackers en terminal tractors. Meer bedrijfsinformatie is te vinden op onze website: www.feyter.com

Mad Science

TERNEUZEN
Het is onze missie om kinderen op een leuke en educatieve manier in aanraking te laten komen met wetenschap en techniek. Mad Science is hands-on, ervaringsgericht en maakt science leuk en leerzaam! Wist jij dat we jaarlijks 200.000 kinderen bereiken met onze presentaties en lessen! Laat je dus verrassen door onze mogelijkheden en sluit je aan bij de grootste wetenschap en techniek leverancier van Nederland.
Koster & Co B.V. is werkzaam in de regio Zeeland en Noord Holland. Niet voor niets is onze slogan veelzijdige schoonmakers, onze medewerkers zijn breed opgeleid en verzorgen alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.
Schoonmaakbedrijf in regio Zeeland en Oost Vlaanderen

IC-Automatisering

DIRKSLAND
IC-Automatisering is al sinds 1999 dé automatiseerder die al jouw zorgen uit handen neemt. Jij vertelt ons waar je hulp bij kunt gebruiken, en wij regelen het.

Goflex

GOES
"Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek. Elke dag leren en werken meer dan 600 Goflexers op verschillende leerwerkplekken en in verschillende vakrichtingen bij onze opdrachtgevers. Het gaat om MBO opleidingen volgens de BBL - leren en werken tegelijk dus. Het theoretische gedeelte van de opleiding is altijd op een ROC bij jou in de buurt. Extra praktijktraining krijg je op één van onze 7 trainingscentra. Interesse in een betaald leer-werktraject met baangarantie? Kijk op de site!"

ATF de juiste weg

Zandvliet
ATF is een wegenbouw bedrijf, net over de grens bij Ossendrecht. Er werken veel mensen uit de omgeving van Zeeland en West- Brabant. écht ….a Great Place to Work. Neem zeker eens een kijkje op onze website "www.atf.be" en voor de sfeer? kijk dan op onze Facebookpagina "ATF de juiste weg". Benieuwd naar onze teambuildingactiviteiten? Ga naar YouTube en zoek naar "ATF de juiste weg" en u vind toffe filmpjes van de ATF collega's

Speedheat Nederland B.V.

Schoondijke
Speedheat levert en installeert elektrische vloerverwarming van slechts 1 mm dun. Wij bestaan 20 jaar en hebben op het moment 6 vestigingen. Het hoofdkantoor staat in Schoondijke (Zeeland).

Camping de Duinhoeve

Burgh-Haamstede
Redbrook Engineering is een technisch Projectenbureau dat Engineering & Design opdrachten uitvoert binnen verschillende branches. We zijn onder andere actief in de machinebouw, de scheepsbouw, bij scheepstoeleveranciers, bij ingenieursbureaus, de maakindustrie, de chemische industrie, de bouw, civiele techniek en de installatietechniek. Redbrook heeft zich daarbij gespecialiseerd in de aanpak van locatie gebonden projecten. Daarnaast zijn wij sterk in werving en selectie van technisch personeel en het zoeken van de juiste uitdaging voor de juiste persoon en andersom, zowel projectmatig als voor een vaste aanstelling betreffende. Klant- en medewerker tevredenheid, een persoonlijke benadering, uitdagende projecten en volop kansen op persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal.

I.E.T. B.V.

AXEL
Industriële Elektrotechniek Terneuzen BV is een bedrijf met in totaal 25 medewerkers en is hoofdzakelijk actief bij industriële opdrachtgevers die gevestigd zijn in Zeeland en Vlaanderen
Heerlijk verblijf midden in de duinen in Zuiderduin Beachhotel of op onze Beachclub op het strand. Het prachtig gelegen Fletcher Zuiderduin Beachhotel is de ideale locatie voor een vakantie aan zee. Met natuur binnen handbereik en de vele faciliteiten bent u verzekerd van een heerlijk verblijf. Alle kamers beschikken over een modern interieur, luxe badkamers en zijn uitgerust met alle faciliteiten die u een ontspannen verblijf zullen garanderen. Het interieur is geheel in stijl met de hippe uitstraling van de vaste Beachclub Zuiderduin, pal achter het hotel op het strand. De kwaliteit van ons culinaire restaurant laat niets te wensen over. Hier kunt u genieten van ? la carte streekgerechten, maar ook van een hapje en een drankje. Zuiderduin Beachhotel is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend of midweek in Westkapelle. Kijkt u vooral ook bij onze Last Minute hotel aanbieding. Wij heten u van harte welkom! Hotelmanager Sr. Jack Stoffels & Team Hotel Zuiderduin Beachhotel