Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

24/7 Chauffeursdiensten

ROOSENDAAL
Hét uitzendbureau voor banen in de transportbranche! 24/7 Chauffeursdiensten houdt zich bezig met werven, selecteren, opleiden en uitzenden van vakkundige vrachtwagenchauffeurs voor transport en logistiek. En de naam zegt het al; 24/7 Chauffeursdiensten is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor zowel onze opdrachtgevers als onze chauffeurs.
Dit profiel bestaat niet meer
Van der Valk Hotel Middelburg is een 4-sterren superior hotel en heeft 119 kamers en suites, een zalenaccommodatie met 11 zalen, een ruim à la carte restaurant, groot terras en gezellige hotelbar.

HR Zeeland

TERNEUZEN
HR Zeeland is jouw lokale, Zeeuwse partner voor het vinden van werk en werknemers. Soms voor tijdelijk werk, maar meestal voor een vaste baan. Door onze ervaring met uiteenlopende HR-vraagstukken en onze brede kennis van de Zeeuwse arbeidsmarkt, doen veel werkgevers ook een beroep op ons voor werving & selectie opdrachten, project- en interim management, coaching, loopbaanbegeleiding en re-integratie. We gaan graag met je in gesprek. - Uitzenden - Detacheren - Werving & Selectie - HR Interim - Jobcoaching - Payrolling
Professionals4Technology is gespecialiseerd in het werven en selecteren van hoger opgeleiden binnen de Engineering en Technology. Dit doen wij middels het bieden van maatwerk- recruitmentoplossingen. Hierbij kan worden gedacht aan: executive search, employer branding & job branding, candidate marketing en RPO- oplossingen. Onze expertise heeft zich in de loop der jaren uitgebreid naar diverse disciplines, waaronder de werktuigbouwkunde, de chemische- en procesindustrie, elektrotechniek en de industriële automatisering. Dit binnen verschillende industrieën en sectoren zoals de olie- en gas industrie, infra- en energiesector, maritieme- en offshore industrie, mining en machinebouw. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan de volgende vakgebieden: engineering, commissioning, QHSE, inkoop, maintenance en projectmanagement. Iedere recruitmentprocedure start met een zorgvuldige inventarisatie van de organisatie, de opdracht en het kandidaatsprofiel. Wij searchen/ headhunten vervolgens via ons uitgebreide netwerk naar geschikte kandidaten. De kandidaten die deel uitmaken van het uitgebreide relatienetwerk van Professionals4Technology vertegenwoordigen de vele disciplines binnen de techniek en de daaraan grenzende gebieden. Missie Wij zijn onafhankelijke zelfstandigen, dé schakel tussen hogeropgeleide technische professionals. Onze kernwaarden zijn integriteit, betrouwbaarheid en professionaliteit welke zijn terug te vinden in onze maatwerkoplossingen. Visie Professionals4Technology streeft ernaar elke technische hogeropgeleide professional in Zuid-West Nederland te kennen en te verbinden.
WELKOM bij Flexibility Zuid-West Nederland! Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor de regio Zeeland en West-Brabant. Met onze diensten werving & selectie, detacheren, uitzenden en payroll helpen wij kandidaten aan een passende baan en onze klanten aan het beste personeel. Het is onze passie om talentvolle mensen en mooie bedrijven te verbinden. Er is een tekort aan geschikt personeel voor allerlei beroepen. Hoe vind je ondanks de krapte op de arbeidsmarkt toch de juiste kandidaat voor je vacatures? Schakel Flexibility Zuid-West Nederland in. Wij spreken de taal van je nieuwe collega en weten waar deze zich schuil houdt. Met onze werkwijze zorgen wij ervoor dat jij kunt blijven doen waar jij goed in bent.

de Schotsman

kamperland

Kojo Engineering

VLISSINGEN
Het familiebedrijf Kojo Engineering is een ingenieursbureau, gevestigd in Vlissingen, dat al ruim 30 jaar haar klanten adviseert en ondersteunt bij het oplossen van technische vraagstukken binnen de vakgebieden; - Elektrotechniek, Instrumentatie & Industriële Automatisering - Werktuigbouwkunde & Piping - Bouwkunde en Civiele techniek Sinds de oprichting zijn wij uitgegroeid tot een middelgrote onderneming. Onze expertise bestaat uit het bieden van oplossingen, advies en (bege)leiding van technisch complexe vraagstukken. Hierbij is te denken aan haalbaarheidsstudies, basic- en detailengineering, projectmanagement, documentatiemanagement en uitvoeringsbegeleiding. Wil jij jouw kennis en ervaring bij ons inzetten, dan bieden wij jou alle ruimte om jezelf te ontplooien. Daarbij geven wij je de benodigde handvatten en vaktechnische trainingen/ opleidingen om jouw doelen te bereiken. Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, een passend salaris en een vast contract vinden wij vanzelfsprekend voor onze technici. Ben je geïnteresseerd? Heb je vragen of wil je meer weten over onze organisatie en functies, neem dan contact op met onze afdeling personeelszaken, telefoonnummer 0118 -411042 of mail naar vacature@kojo.nl. Voor meer informatie kijk op onze website www.kojo.nl

StaffHunters

GOES
Werving en Selectie! Bij ons draait het om de mens en de juiste match. De term ”Persoonlijk” staat centraal bij ons. Dit geldt voor zowel werknemers als voor bedrijven.

Maandag® Middelburg

MIDDELBURG
Maandag Middelburg Park Veldzigt 39, 4336 DR Middelburg 0118 743 110 www.maandag.nl

Panta Rhei

VLISSINGEN

Vakmasters B.V.

BERGEN OP ZOOM
Welkom bij Vakmasters! Vakmasters Personeelsdiensten is dé leverancier van flexpersoneel in de bouw en techniek. Werkgever en werknemer vinden elkaar bij Vakmasters.

Covebo Goes

GOES
Covebo ondersteunt werkzoekenden en bedrijven in het verbeteren van hun toekomst. Dit doen wij op onze eigen professionele en positieve manier met een aanhoudende drive: vandaag en zeker ook morgen!

Scalda

TERNEUZEN

Villa Magnolia

Oostkapelle

Zes Goes B.V.

GOES
www.zesgoes.nl

Uitzendbureau QPS Works

DORDRECHT
QPS Works levert tijdelijk technisch personeel op uitzendbasis aan een groot aantal opdrachtgevers zoals scheepswerven, booreilanden, constructie en installatiebedrijven. Zo ook op meerdere raffinaderijen en petrochemische fabrieksterreinen. Een persoonlijke aanpak staat daarbij centraal. Om te voldoen aan de groeiende vraag naar technisch personeel is QPS Works permanent op zoek naar medewerkers.