Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

N.V. EPZ

BORSSELE

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Senior ingenieur constructiebureau

  Een inhoudelijk uitdagende functie op het Constructiebureau van de hoofdafdeling Techniek waarbij je nauw betrokken bent bij de technische voorbereiding van nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. Jouw nieuwe werk Als Senior Ingenieur Constructiebureau bereid je wijzigingen voor. Je analyseert het op te lossen probleem en beoordeelt de verschillende oplossingsalternatieven. Je bent een stevige gesprekspartner voor alle interne afdelingen, en hebt een vragende houding. Je draagt samenwerking uit, en schakelt tijdig de betrokken afdelingen in. Bij projecten vervul je de rol van ontwerpleider, neem je deel aan het projectteam, en teken je voor het technische gedeelte van een aanbesteding. Je hebt contact met externe partijen voor het uitvoeren van (haalbaarheids)studies en engineering. Daarnaast draag je bij aan het beoordelen van voorgestelde wijzigingen. Je draagt bij aan het continu verbeteren van werkwijzen binnen de afdeling en binnen EPZ in het algemeen. In verband met de huidige samenstelling van de afdeling gaat de voorkeur uit naar kandidaten met een E-achtergrond. Je zult worden opgeleid om deel te nemen aan consignatie binnen de Technische Analyse Groep.

  een week geleden Techniek (Borssele)
 • Maintenance/system engineer

  Heb je ervaring met het inrichten, bewaken en (laten) verrichten van werkzaamheden op het gebied van onderhoudsoptimalisatie en equipment reliability? Ben jij op zoek naar een uitdagende, zelfstandige functie waarin je samen met je collega’s bijdraagt aan het borgen en verbeteren van de veiligheid, de betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van de kerncentrale? Ben jij de nieuwe Maintenance/System Engineer die wij zoeken? Wat ga je doen? - Organiseren van multidisciplinaire system walkdowns en rapporteren van de bevindingen; - Bepalen van kritische proces- en beproevingsparameters t.b.v. monitoring en trending in samenwerking met andere afdelingen; - Verzamelen en analyseren van gegevens die betrekking hebben op de system health; - Input leveren om te kunnen sturen op lange termijn plannen voor onderhoud en/of vervanging van installatiedelen. - Samenwerken met de technische afdelingen t.b.v. het verhogen/borgen van de technische betrouwbaarheid; - Omzetten van beleidsuitgangspunten en bedrijfsdoelstellingen naar een onderhoudsstrategie en het op basis hiervan ontwikkelen van een effectief onderhoudsprogramma; - Evalueren en rapporteren van de effectiviteit van het onderhoudsprogramma en het onderzoeken van herhalende problemen; - Bijdragen aan het opstellen van verbetervoorstellen m.b.t. het onderhoudsprogramma, de bediening van de installatie en wijzigingen in/van de technische installaties; - Deelnemen aan complexe veelal globaal geformuleerde multidisciplinaire (en soms internationale) projecten en bijdragen aan analyses van specialistische of multidisciplinaire vraagstellingen. Je hebt een correct inzicht in de conditie van de installaties en systemen en je neemt adequate maatregelen gericht op een veilige en economische werking van de kerncentrale.

  een week geleden Techniek (Borssele)
 • Kraandrijver / hulpmonteur

  Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie als Hulpmonteur / Kraandrijver waarin je ondersteuning biedt bij de uitvoering van onderhoud aan de werktuigbouwkundige installaties? Zorg jij voor een optimale beschikbaarheid van de mechanische (hulp) gereedschappen en hijsmiddelen? Ben jij de nieuwe Hulpmonteur/Kraandrijver die wij zoeken? Wat ga je doen? - Je beheert de conventionele en nucleaire werkplaatsen zodat deze tip top op orde blijven. Je zorgt ervoor dat het (hulp) gereedschap, hijsmiddelen en PBM’s inzet gereed zijn en komt met voorstellen voor nieuwe middelen waarbij het werk nog veiliger en efficienter uitgevoerd kan worden; - Je beheert de tussenopslag waar hulpmiddelen worden opgeslagen. Veilige opslag en goede housekeeping is hierbij een belangrijk speerpunt; - Je bedient zowel de nucleaire als de conventionele bovenloopkranen. Je slaat lasten aan, geeft aanwijzingen voor het hijsen van de last en je beoordeelt de kraanconditie en signaleert eventuele afwijkingen. Tijdens de stop periode bedien jij de kraan waarmee o.a. het reactorvat deksel gehesen wordt; - Je biedt ondersteuning bij de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden (demonteren, inspecteren, repareren, monteren) aan componenten van werktuigbouwkundige installaties en je draait mee in het consignatierooster; - Je wordt een paar keer per jaar ingedeeld als heftruckchauffer en verzorgt daarmee de interne transporten. Je werkgebied is breed; je werkt zelfstandig zowel in de werkplaats als in de tussenopslag, in het gereedschapmagazijn en in de centrale. Je hebt een grote mate van vrijheid als het gaat om de inrichting van de magazijnen en de tussenopslag.

  een week geleden Techniek (Borssele)