Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

N.V. EPZ

BORSSELE

Wij hebben 4 vacatures voor jou

 • Maintenance engineer

  Heb je ervaring met het inrichten, bewaken en (laten) verrichten van werkzaamheden op het gebied van onderhoudsoptimalisatie en equipment reliability? Ben jij op zoek naar een uitdagende, zelfstandige functie waarin je samen met je collega’s bijdraagt aan het borgen en verbeteren van de veiligheid, de betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van de kerncentrale? Ben jij de HBO Maintenance Engineer die wij zoeken? Wat ga je doen? - Organiseren van multidisciplinaire system walkdowns en rapporteren van de bevindingen; - Bepalen van kritische proces- en beproevingsparameters t.b.v. monitoring en trending in samenwerking met andere afdelingen; - Verzamelen en analyseren van gegevens die betrekking hebben op de systeem condities; - Input leveren om te kunnen sturen op lange termijn plannen voor onderhoud en/of vervanging van installatiedelen. - Samenwerken met de technische afdelingen t.b.v. het verhogen/borgen van de technische betrouwbaarheid; - Omzetten van beleidsuitgangspunten en bedrijfsdoelstellingen naar een onderhoudsstrategie en het op basis hiervan ontwikkelen van een effectief onderhoudsprogramma; - Evalueren en rapporteren van de effectiviteit van het onderhoudsprogramma en het onderzoeken van herhalende problemen; - Bijdragen aan het opstellen van verbetervoorstellen m.b.t. het onderhoudsprogramma, de bediening van de installatie en wijzigingen in/van de technische installaties; - Deelnemen aan complexe veelal globaal geformuleerde multidisciplinaire (en soms internationale) projecten en bijdragen aan analyses van specialistische of multidisciplinaire vraagstellingen. Je hebt een correct inzicht in de conditie van de installaties en systemen en je neemt adequate maatregelen gericht op een veilige en economische werking van de kerncentrale.

  een week geleden Techniek (Borssele)
 • Storingstechnicus (e) voor onze kerncentrale

  Een uitdagende baan waarin jij als Werktuigkundige samen met je team zorgt voor een optimale veilige productie van elektriciteit en alles wat daarbij komt kijken. Samen werken én successen vieren met je collega’s. Zo ziet je baan als Werktuigkundige bij EPZ eruit’. EPZ zoekt per direct een fulltime werktuigkundige in Borssele (Zeeland). Wij bieden jou opleidingsmogelijkheden, een goed salaris, een werkweek van gemiddeld 33,6 uur en 27,5 vakantiedagen. Woon je niet in Zeeland en ben je geïnteresseerd in deze functie? Wij bieden een prima verhuiskostenregeling zodat jij aan een nieuwe, uitdagende baan kan beginnen! Jouw nieuwe werk Als Storingstechnicus ben je onderdeel van de Wachtploeg en richt je je op het bedienen en beproeven van de EMRA-installaties en het uitvoeren van storingsonderhoud. Je loopt controlerondes en bij onderhoudswerkzaamheden schakel je de systemen vrij. Naderhand neem je ze weer in bedrijf. Je kunt goed omgaan met verantwoordelijkheden en taxeert complexe situaties zorgvuldig. Je lost afwijkingen in het proces die zich tijdens jouw dienst voordoen zo nodig zelfstandig op. Je ziet toe op de naleving van de strikte (veiligheids)procedures die gelden op de EMRA-installaties en je kunt goed omgaan met de bevoegdheden die daar bij horen. Je bent initiatiefrijk en je neemt verantwoordelijkheid voor de veiligheid van zowel de centrale als van je collega’s. Natuurlijk ben je nog niet uitgeleerd en volg de specifieke (interne) opleidingen. Vanzelfsprekend wil je in continudienst werken.

  2 weken geleden Techniek (Borssele)
 • Stafmedewerker kerncentrale onderhoud

  Stafmedewerker Kerncentrale Onderhoud Zoek jij een uitdagende functie waarin je zorgdraagt voor de Business Intelligence en financieel technische ondersteuning ten bate van analyses en rapportages? Ben jij resultaatgericht en kan jij helder communiceren? Ben jij de nieuwe stafmedewerker die wij zoeken? Wat ga je doen? - Informeren, rapporteren over/aan de afdeling Kerncentrale Onderhoud (KO); - Maandelijks aanleveren van stuurinformatie aangaande de performance van de afdeling onderhoud in het maandrapport KO; - Zorgdragen voor de inrichting, beheer, optimalisatie en het opstellen van maand-, kwartaal-, jaar- en meerjaarlijkse afdelingsrapportages; - Verzamelen, beheren, bewerken, aggregeren en analyseren van gegevens; - Beheer en ontwikkeling Business Intelligence voor de afdeling Onderhoud; - Adviseren en ontwikkelen van passende stuur- en resultaatindicatoren (KPI’s met onderliggende informatiedata); - Ontwikkelen en aanleveren van stuurinformatie, datarapporten voor de afdeling Onderhoud; - Bewaken van de samenhang in informatie, rapportages en applicaties; - Onderhouden van contacten met onze interne ICT-afdeling; - Coördineren en beheren van de aantoonbare functionaliteit van de KO alarmplan responsorganisatie; - Zorgdragen voor, en periodiek rapporteren/evalueren t.a.v. de status van de personele kwalificaties alsmede de beschikbaarheid/paraatheid van de alarmplanresponsrollen; - Zorgdragen voor, en periodiek rapporteren/evalueren t.a.v. de status van de technische middelen in beheer bij de KO alarmplanorganisatie; - Beheren van de procedurele middelen van de KO alarmplanorganisatie.

  2 weken geleden Techniek (Borssele)
 • Senior ingenieur constructiebureau

  Een inhoudelijk uitdagende functie op het Constructiebureau van de hoofdafdeling Techniek waarbij je nauw betrokken bent bij de technische voorbereiding van nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. Jouw nieuwe werk Als Senior Ingenieur Constructiebureau bereid je wijzigingen voor. Je analyseert het op te lossen probleem en beoordeelt de verschillende oplossingsalternatieven. Je bent een stevige gesprekspartner voor alle interne afdelingen, en hebt een vragende houding. Je draagt samenwerking uit, en schakelt tijdig de betrokken afdelingen in. Bij projecten vervul je de rol van ontwerpleider, neem je deel aan het projectteam, en teken je voor het technische gedeelte van een aanbesteding. Je hebt contact met externe partijen voor het uitvoeren van (haalbaarheids)studies en engineering. Daarnaast draag je bij aan het beoordelen van voorgestelde wijzigingen. Je draagt bij aan het continu verbeteren van werkwijzen binnen de afdeling en binnen EPZ in het algemeen. In verband met de huidige samenstelling van de afdeling gaat de voorkeur uit naar kandidaten met een E-achtergrond. Je zult worden opgeleid om deel te nemen aan consignatie binnen de Technische Analyse Groep.

  2 weken geleden Techniek (Borssele)