Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

de Schotsman

kamperland

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Ervaren horecamanager

    Ervaren horecamanager RCN de Schotsman, Kamperland - Zeeland Ben jij de enthousiaste horecamanager met leidinggevende ervaring die onze gasten altijd verwelkomt met een grote glimlach? Ben jij in staat om onze vernieuwde brasserie op de kaart te zetten? Dan ben jij wellicht dé horecamanager die we zoeken. Wat ga je doen? Als horecamanager verzorg je alle voorkomende werkzaamheden in “Brasserie De...

    2 weken geleden Horeca (Kamperland)
Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt RCN de Schotsman. Met zijn speeltuinen en eindeloze (water-)sportmogelijkheden is het park uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijdscategorieën. Zon, strand en een verfrissend zeebriesje bezorgen je een gevoel van vrijheid, zodat je opgeladen terug naar huis gaat.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.297 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.