Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sagro

t.a.v. Personeelszaken Sagro 's-Heerenhoek

Wij hebben 5 vacatures voor jou

 • Meewerkend voorman sloopwerk decom

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Wil jezelf verder ontwikkelen bij een van de grootste aannemingsbedrijven van Zeeland? Dan zijn wij op zoek naar jou. Sagro Decom B.V. is een toonaangevende onderneming, werkzaam in de decommissioning van olie- en gas platformen. Wij bieden onze opdrachtgevers een breed pakket van activiteiten aan. De kernactiviteiten zijn onder andere sloop, grond-, weg- en waterbouw en milieu. Als Voorman sloopwerk ben je verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van werknemers en het succesvol afronden van onze sloopprojecten. Dit alles doe je in samenwerking met de Uitvoerder. Je zorgt er voor dat materialen op de juiste wijze worden verwijderd of afgevoerd, en houdt toezicht op de naleving van veiligheidsvoorschriften tijdens deze werkzaamheden.

  een week geleden Bouw en installatie (Nieuwdorp)
 • Sloper

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Wil je jezelf verder ontwikkelen bij één van de grootste aannemingsmaatschappijen van Zeeland? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn op zoek naar een ervaren (hand)sloper. Als sloper verricht je alle voorkomende sloopwerkzaamheden en ben je verantwoordelijk voor een succesvolle afronding van onze sloopprojecten. Samen met collega's ben je actief op zowel grote als kleine sloopprojecten door Nederland.

  een week geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Veldmedewerker bodem (senior)

  Als veldmedewerker bodem ben je dagelijks op pad voor het zelfstandig uitvoeren van milieu hygiënisch veldwerk. Je komt op veel verschillende locaties zoals nieuwbouwlocaties, industrieterreinen, woonwijken en landelijk gebied. Het werkgebied betreft voornamelijk de provincie Zeeland, maar ook daarbuiten lopen regelmatig projecten. De onderzoeken waarbij je ingezet wordt zijn onder andere verkennende en nadere bodemonderzoeken, waterbodemonderzoeken, partijkeuringen grond en bouwstoffen en grondwatermonitoringen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het in tekening brengen van het terrein en de meetpunten, het beschrijven van de bodemopbouw, het bemonsteren van de bodem, het installeren van peilbuizen, de monsterneming van grondwater, het digitaal in een tablet vastleggen van de veldwerkgegevens en het onderhouden van contacten met de klant en de projectleider.

  een week geleden Bouw en installatie (s-Heerenhoek)
 • Kraanmachinist : overslag

  Als kraanmachinist draag je zorg voor het laden en lossen van binnenvaartschepen en coasters. Laden en lossen geschiedt met behulp van automatisch pulp juk, rollenklem, magneetinstallatie, haak, grijper of poliep. Door de variabele werktijden en het werken in verschillende shifts wordt een grote mate van flexibiliteit verwacht. Indien de werkzaamheden dit verlangen verricht je tevens bijkomende/aanvullende taken op het terrein of in het ruim van het schip. Dit alles in opdracht van, en in overleg met de uitvoerder.

  een week geleden Logistiek en transport (Nieuwdorp)
 • Uitvoerder gww

  Als Uitvoerder GWW bij Sagro is jouw hoofddoel ervoor zorgen dat elk project wordt afgerond volgens de gemaakte afspraken en in lijn is met wetten, regels en richtlijnen. Je bereikt dit door te plannen, coördineren, aansturen en leidinggeven. Je onderhoudt contact met collega’s, leveranciers, opdrachtgevers en onderaannemers. Verder voer je in deze dynamische functie de volgende taken uit: Je regelt een team geschikt voor de uitvoering; Je zorgt dat de juiste mensen en middelen op tijd aanwezig zijn; Ziet toe op het naleven van de overeengekomen randvoorwaarden; Coördineert werkzaamheden en geeft leiding aan het team; Controleert inkomende leveringen; Signaleert afwijkingen en meer- of minderwerk; Registreert uren, voert de projectadministratie en neemt deel aan projectvergaderingen.

  een week geleden Bouw en installatie (s-Heerenhoek)