Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sagro

t.a.v. Personeelszaken Sagro 's-Heerenhoek

Wij hebben 14 vacatures voor jou

 • (junior) tekenaar

  SMA Zeeland B.V. adviseert over vraagstukken op het gebied van milieu en ruimte. Met ons team van adviseurs en medewerkers zetten wij ons in voor een duurzame (her)inrichting van onze leefomgeving. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een tekenaar. Als tekenaar verzorg je het tekenwerk voor alle voorkomende werkzaamheden. Op basis van beschikbaar kaartmateriaal, luchtfoto’s en meetgegevens vervaardig je digitale ondergronden. In overleg met de betreffende projectleider/adviseur werk je plannen uit tot werk- of presentatietekening. Ondersteunend tekenwerk voor het maken van 3D-terreinmodellen behoort eveneens tot je werkzaamheden.

  5 dagen geleden Bouw en installatie (s-Heerenhoek)
 • (junior) adviseur bodem

  Als adviseur verzorg je alleen of in teamverband adviezen op het gebied van bodemonderzoek, grondstromen, bouwstoffen en locatieontwikkeling. Jij kunt de functionele leiding hebben van een project of een adviesopdracht. Verder bestaan jouw taken uit: • Het doen van onderzoek en het coördineren en begeleiden van de uitvoerende werkzaamheden; • Het opstellen van rapporten en het doen van aanbevelingen; • Het opstellen van kostenramingen, begrotingen en offertes; • Het onderhouden van contacten met bestaande en potentiële opdrachtgevers; • Het adviseren van de opdrachtgevers.

  6 dagen geleden Bouw en installatie (s-Heerenhoek)
 • Commercieel manager

  Ben jij een doorzetter en op zoek naar een uitdagende baan? Ben jij iemand die het commerciële team naar een hoger niveau brengt? Ben je een winnaar? Iemand die commercieel, doortastend en besluitvaardig is, maar altijd de klantvraag als focus heeft, dan zijn wij op zoek naar jou! Als commercieel manager werk je mee ons succes uit te breiden door nieuwe klanten te benaderen voor de verwerving van onze infra, sloop en ontmantelingsprojecten. Je bouwt een duurzame band op met jouw relaties, je brengt de markt in beeld, boort nieuwe markten aan en overtuigt (potentiële) klanten van de verschillende grote kansen en mogelijkheden die Sagro te bieden heeft. Met jouw commerciële ervaring, doorzettingsvermogen en open communicatie weet jij deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je weet klanten aan je te binden. Je bent een echte zelfstarter en bouwt steeds aan commerciële kansen. Je werkt in een omgeving waarin medewerkers worden uitgedaagd om vanuit het perspectief van de klant het beste uit zichzelf te halen. Samen komen we tot de onderscheidende aanbieding die feilloos invulling geeft aan de ambities van de klant. Daarnaast ben je betrokken bij het business development voor het segment decommissioning. Het signaleren van kansen, het identificeren van prospects en het gevraagd en ongevraagd uitwerken van proposities zijn voor jou dan ook bekend terrein. Kortom, met jouw ervaring en netwerk in de regio lever je een belangrijke bijdrage aan het verder uitbouwen van onze zichtbaarheid.

  6 dagen geleden Marketing en sales (s-Heerenhoek)
 • Wielkraanmachinist sloopwerken

  Als machinist op de mobiele kraan ben je multifunctioneel inzetbaar. Je werkt voornamelijk op locatie waar je werkzaamheden verricht op gebied van Sloopwerk, GWW, maar werken in een fabrieksomgeving en (bodem)saneringswerkzaamheden kunnen ook voorkomen. De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend voornamelijk in de regio Zeeuws Vlaanderen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het gebruik en (preventief) onderhoud van je machine en overig materieel. Inzicht en overzicht zijn belangrijk voor onder andere het voorkomen van instorting van de ontgravingen het signaleren van onveilige situaties.

  een week geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Medewerker crediteuren/financiële administratie

  Als medewerker crediteuren/financiële administratie voer en beheer je de crediteuren administratie van de Sagro groep samen met collega’s en begeleid je het goedkeuringsproces van de inkoopfacturen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verwerking van bankmutaties en bereid je betaalbatches voor. Je controleert, codeert en boekt de inkoopfacturen in. Het afstemmen en afrekenen van R.C. verhoudingen en debiteuren-, crediteurenposten binnen de Sagro groep behoort ook tot je takenpakket. Verder voer je de grootboekadministratie en controleer je een aantal tussenrekeningen. Uiteraard kunnen er bij afwezigheid van collega’s ook andere administratieve werkzaamheden voorkomen. Verder werk je mee aan de verdere professionalisering van de crediteuren administratie binnen de Sagro Groep en draag je actief bij aan een efficiënte bedrijfsvoering.

  een week geleden Administratief (s-Heerenhoek)
 • Monteur wagenpark

  Als monteur in onze goed geoutilleerde werkplaats voer je zelfstandig werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het uitvoeren van kleine en grote onderhoudsbeurten. Jouw vakmanschap, enthousiasme en interesse in de autotechniek bepalen mede de mate waarin je complexere werkzaamheden uitvoert. Kortom een werkplaats met vele mogelijkheden en diverse verschillende disciplines. Je werkt zowel aan klein als groot materieel. Dit kan uiteenlopen van personenwagens tot aan hulpstukken.

  een week geleden Techniek (s-Heerenhoek)
 • Werkvoorbereider/calculator

  Als werkvoorbereider/calculator draag je zorg voor calculaties en begrotingen, het opstellen van offertes en daarnaast de werkvoorbereiding van aangenomen projecten op het gebied van sloop- en infrawerkzaamheden, zoals het opstellen van V&G-(sloop)plannen. Je beoordeelt de technische uitvoering en de haalbaarheid van offerte-aanvragen en ook het bewaken van budgetten, inkopen van materialen en de gehele projectvoortgang behoort tot te dagelijkse werkzaamheden. Tevens is een bijdrage aan de KAM-uitvoering en vastlegging een onderdeel van je werk. Het is een zeer afwisselende en dynamische functie waarbij je zowel technisch inhoudelijk als administratieve en organisatorische werkzaamheden verricht. Je werkt in teamverband, samen met de bedrijfsleiders, werkvoorbereiders, calculatoren, projectleiding en uitvoerders en heb je veelvuldig contact met externe relaties.

  een week geleden Bouw en installatie (s-Heerenhoek)
 • Kraanmachinist : overslag

  Als kraanmachinist draag je zorg voor het laden en lossen van binnenvaartschepen en coasters. Laden en lossen geschiedt met behulp van automatisch pulp juk, rollenklem, magneetinstallatie, haak, grijper of poliep. Door de variabele werktijden en het werken in verschillende shifts wordt een grote mate van flexibiliteit verwacht. Indien de werkzaamheden dit verlangen verricht je tevens bijkomende/aanvullende taken op het terrein of in het ruim van het schip. Dit alles in opdracht van, en in overleg met de uitvoerder.

  een week geleden Logistiek en transport (Nieuwdorp)
 • Uitvoerder gww

  Als Uitvoerder GWW bij Aannemingsbedrijf De Bokx is jouw hoofddoel ervoor zorgen dat elk project wordt afgerond volgens de gemaakte afspraken en in lijn is met wetten, regels en richtlijnen. Je bereikt dit door te plannen, coördineren, aansturen en leidinggeven. Je onderhoudt contact met collega’s, leveranciers, opdrachtgevers en onderaannemers. Verder voer je in deze dynamische functie de volgende taken uit: Je regelt een team geschikt voor de uitvoering; Je zorgt dat de juiste mensen en middelen op tijd aanwezig zijn; Ziet toe op het naleven van de overeengekomen randvoorwaarden; Coördineert werkzaamheden en geeft leiding aan het team; Controleert inkomende leveringen; Signaleert afwijkingen en meer- of minderwerk; Registreert uren, voert de projectadministratie en neemt deel aan projectvergaderingen.

  een week geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Werkplaats receptionist

  Als werkplaats receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt in de werkplaats. Hierdoor dien je communicatief vaardig te zijn. Ook dien je gedegen kennis van computers te hebben voor o.a. het online bestellen van materieel en het bijhouden van onderhoudslijsten. De werkzaamheden als werkplaats receptionist(e) bestaan onder andere uit: Het ontvangen van chauffeurs, machinisten en bezoekers; Opzoeken, bestellen, ontvangen en uitgeven van onderdelen; Bijhouden van APK lijsten; Inboeken van APK- BMWT en veiligheidskeuringen; Inboeken van werkorders.

  een week geleden Techniek (s-Heerenhoek)
 • Milieukundig medewerker

  Als milieukundig medewerker bodem ben je dagelijks op pad voor het zelfstandig uitvoeren van milieu hygiënisch veldwerk. Je komt op veel verschillende locaties: nieuwbouwlocaties, industrieterreinen, woonwijken of landelijk gebied. Het werkgebied betreft voornamelijk de provincie Zeeland, maar regelmatig ook daarbuiten. De onderzoeken waarbij je ingezet wordt zijn onder andere verkennende en nadere bodemonderzoeken, waterbodemonderzoeken, partijkeuringen grond en bouwstoffen en grondwatermonitoringen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het in tekening brengen van het terrein en de meetpunten, het beschrijven van de bodemopbouw, het bemonsteren van de bodem, het installeren van peilbuizen, de monsterneming van grondwater, het digitaal in een tablet vastleggen van de veldwerkgegevens en het onderhouden van contacten met de klant en de projectleider.

  een week geleden Bouw en installatie (s-Heerenhoek)
 • Veldmedewerker bodem (senior)

  Als veldmedewerker bodem ben je dagelijks op pad voor het zelfstandig uitvoeren van milieu hygiënisch veldwerk. Je komt op veel verschillende locaties zoals nieuwbouwlocaties, industrieterreinen, woonwijken en landelijk gebied. Het werkgebied betreft voornamelijk de provincie Zeeland, maar ook daarbuiten lopen regelmatig projecten. De onderzoeken waarbij je ingezet wordt zijn onder andere verkennende en nadere bodemonderzoeken, waterbodemonderzoeken, partijkeuringen grond en bouwstoffen en grondwatermonitoringen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het in tekening brengen van het terrein en de meetpunten, het beschrijven van de bodemopbouw, het bemonsteren van de bodem, het installeren van peilbuizen, de monsterneming van grondwater, het digitaal in een tablet vastleggen van de veldwerkgegevens en het onderhouden van contacten met de klant en de projectleider.

  een week geleden Bouw en installatie (s-Heerenhoek)
 • Kipperchauffeur

  Sinds 1928 een begrip op de Nederlandse wegen, zo kunnen wij Kole Transport, onderdeel van Sagro, zeker noemen. Jarenlange kennis en ervaring is in de loop der tijd gebundeld met de modernste technieken en gekwalificeerd personeel. Het bedrijf is één van de grootste in zijn soort in Zuid-West Nederland. Onder meer gespecialiseerd in los gestort bulktransport, van bijvoorbeeld asfalt, zand, grind, grond en andere producten. Dagelijks rijden onze herkenbare blauwe wagens naar de meest uiteenlopende projecten door Nederland. Heb je passie voor het chauffeursvak? Wil je aan de slag bij één van de grootste transportbedrijven van Zuid-West Nederland? Dan ben jij wellicht de kandidaat waar wij naar op zoek zijn. Wij zoeken op korte termijn ervaren kipperchauffeurs. De locatie ’s Heerenhoek zal als standplaats dienen voor jouw werkzaamheden.

 • Chauffeur asfaltkipper

  Sinds 1928 een begrip op de Nederlandse wegen, zo kunnen wij Kole Transport, onderdeel van Sagro, zeker noemen. Jarenlange kennis en ervaring zijn in de loop der tijd gebundeld met de modernste technieken en gekwalificeerd personeel. Het bedrijf is één van de grootste in zijn soort in Zuid-West Nederland. Onder meer gespecialiseerd in los gestort bulktransport, van bijvoorbeeld asfalt, zand, grind, grond en andere producten. Dagelijks rijden onze herkenbare blauwe wagens naar de meest uiteenlopende projecten door Nederland. Heb je passie voor het chauffeurs vak? Wil je aan de slag bij één van de grootste transportbedrijven van Zuid-West Nederland? Dan ben jij wellicht de kandidaat waar wij naar op zoek zijn.