New Motion BV

t.a.v. Pascalle Vermunt
t.a.v. Pascalle Vermunt

New Motion B.V. is producent van Conveyor, Handling & Palletising systemen.
Vanuit Middelburg werken wij, sinds 2007, met meer dan 25 personen, vol enthousiasme aan diverse transporteurs en palletisers.
Van engineering en productie tot desgewenst installatie bij u op locatie!  


Diodeweg 4
4338 PW Middelburg
0118-604633 (thuis), 0118-604633 (werk)

Wij hebben 2 vacatures voor jou

  • Tekenaar constructeur

    Als Tekenaar / Constructeur ontwerp je transportsystemen voor productiebedrijven in de voedingsmiddelen industrie. Bij het uitwerken van de ontwerpen zie je het als een uitdaging om de functionele eigenschappen van het ontwerp te optimaliseren en de productiekosten te minimaliseren. Je komt met ideeën en voorstellen om de kwaliteit en de presentatie van de oplossing verder te professionaliseren. Het uiteindelijke ontwerp vertaal je naar productietekeningen. Als bedrijf streeft New Motion naar continue innovatie in denken en doen. Binnen de New Motion organisatie kun je je uitstekend ontwikkelen. De richting waarin hangt af van jouw ervaring, talenten, drive en vaardigheden.

    4 dagen geleden Techniek (Middelburg)
  • Electro engineer

    Als Electro Engineer ontwikkel je zelfstandig of in teamverband besturingen voor machinebouw. Je controleert de schema’s en daar waar nodig kom je met aanpassingen en verbeteringen. Je hebt nauw contact met leveranciers, met je collega’s van verkoop en met je collega’s in de werkplaats. Je zorgt voor het verhelpen van storingen zowel in de werkplaats als bij de klant en ondersteunt de storingsmonteurs waar nodig. Je komt met ideeën en voorstellen om de kwaliteit en de presentatie van de oplossing en van New Motion verder te professionaliseren.

    3 weken geleden Techniek (Middelburg)
New Motion BV

Diodeweg 4
4338 PW Middelburg
0118-604633 (thuis), 0118-604633 (werk)