Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zeelandcare Thuiszorg

TERNEUZEN

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Loondienst zorgcoordinator, 20 uur per week, vlissingen

  Voor ons kantoor in Vlissingen zijn wij per direct op zoek naar een zorgcoordinator voor 20uur per week. In deze functie doe je de volgende taken, je kan hierbij denken aan: - Het beantwoorden van de telefoon - Het ontvangen van medewerkers en klanten - Het verwerken van inkomende mail en post - Diverse archiveer- en kopieerwerkzaamheden - Het Digitaliseren van inkomende gegevens - Het plannen van huishoudelijke hulp, thuiszorg en intramurale inzet - plannen en uitvoeren van huisbezoeken voor beoordeling uren huishoudelijke hulp. - uitvoeren van intakegesprekken bij clienten thuis. - leiden van sollicitatiegesprekken bij clienten thuis - Uitvoeren van de bereiksbaarheidstelefoon

  een week geleden Zorg en welzijn (Vlissingen)
 • Loondienst administratief medewerker 20 per week, vlissingen

  Voor ons kantoor in Vlissingen zijn wij per direct op zoek naar een administratief medewerker voor 20 uur per week. We zoeken een representatieve en klantvriendelijke medewerker met een praktische “hands-on” mentaliteit. We verwachten dat je punctueel bent, zorgt voor een geordende administratie en een flexibele werkhouding hebt. Daarnaast ben je leergierig, kan je snel schakelen en weet je het overzicht te behouden in drukke tijden. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en kan je uitstekend werken met de belangrijkste computerprogramma’s als Word en Excel. Je kunt vanuit je opleiding en/of werkervaring aantonen dat je op mbo niveau functioneert.

  een week geleden Zorg en welzijn (Vlissingen)
 • Loondienst administratief medewerker, 20 uur per week, vlissingen

  Voor ons kantoor in Vlissingen zijn wij per direct op zoek naar een administratief medewerker voor 20 uur per week We zoeken een representatieve en klantvriendelijke medewerker met een praktische “hands-on” mentaliteit. We verwachten dat je punctueel bent, zorgt voor een geordende administratie en een flexibele werkhouding hebt. Daarnaast ben je leergierig, kan je snel schakelen en weet je het overzicht te behouden in drukke tijden. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en kan je uitstekend werken met de belangrijkste computerprogramma’s als Word en Excel. Je kunt vanuit je opleiding en/of werkervaring aantonen dat je op mbo niveau functioneert.

  een week geleden Administratief (Vlissingen)