4U Group Personeelsdiensten

Industriestraat 14
4462EZ GOES
0113-405119 (thuis)

Wij hebben 11 vacatures voor jou

 • Handsloper

  In deze functie is geen dag hetzelfde en kom je op diverse plekken in de regio. Een oude fabriek, een meters hoge flat, een woning, een school met 100 jaar geschiedenis enz. Het is niet alleen het werk wat zo leuk en afwisselend is maar ook de verhalen en de geschiedenis die in verschillende projecten verborgen zitten.men met een team van ervaren slopers draag je bij aan een goed verloop van sloop-, demontage en afvoerwerkzaamheden. Om je werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren zijn er diverse middelen en machines beschikbaar om efficiënt en gezond te werken. Je collega's willen je graag de fijne kneepjes van het vak bijbrengen!

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Medewerker salarisadministratie

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een goede opdrachtgever in Goes zijn wij op zoek naar een Salarisadministrateur (m/v). Je bent verantwoordelijk voor een van de belangrijkste bedrijfsprocessen: de salarisbetalingen! Je gaat werken bij een internationaal bedrijf. Dat betekent dat je ervoor gaat zorgen dat niet alleen de binnenlandse collega’s hun salaris krijgen, maar ook de buitenlandse. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden met salaris gerelateerde vragen via mail, telefoon en inloop. Wij zoeken voor deze functie iemand met ervaring. Je bent verantwoordelijk voor de volgende aandachtspunten en focuspunten: Mutaties - Verzamelen en muteren van stamgegevens voor de salarisadministratie; - Tijdig verwerken van alle salaris gerelateerde mutaties, incl. declaraties en aan- en afwezigheden; - Vragen beantwoorden van medewerkers en leidinggevenden. Salarisverwerking - Aansturing van 4 externe salarisverwerkers; - Verantwoordelijk voor tijdige en foutloze salarisbetaling; - Volgen en toepassen van wijzigingen in wet- en regelgeving en Cao; - Controleren van loonstroken, journaalposten en betaalbestanden. Overige activiteiten - Rapportages en analyses opstellen (o.a. HR ken- en stuurgetallen, personeelskosten); - Professionaliseren van de salarisadministratie en bijbehorende processen; - Collega’s ondersteunen indien nodig bij personeelsadministratie; - Facilitaire zaken.

  een week geleden Administratief (Goes)
 • Senior technician

  Nieuwbouw, ombouw en storingen aan funderingsmachines. Je weet alles over de elektrotechniek en met jouw kennis en kunde los je elk probleem op! Als Senior Technician E&I ben je betrokken bij het gehele proces van de nieuwe funderingsmachine: van tekening tot aan de installatie. Het eerste jaar wordt je intensief begeleid. Je wordt klaargestoomd om na deze periode volledig zelfstandig aan de slag te kunnen! Je verzorgt de tekeningen, bent verantwoordelijk voor de bouw op onze werkplaats en het afbouwen gebeurt op locatie. Tijdens de engineering houd je rekening met de geldende kwaliteitseisen en zorg je ervoor dat de werkzaamheden binnen de geplande doorlooptijd worden afgerond. Je speelt een cruciale rol in dit proces. In het geval van storingen ben jij de expert. Het is belangrijk dat je flexibel bent, want storingen kunnen voorkomen na werktijd of in het buitenland. Per storing ben je maximaal enkele aaneengesloten dagen van huis. Kortom: jij bent de Senior Technician die elke klus klaart!

  een week geleden Techniek (Goes)
 • Onderhoudsmonteur e&i

  Als Onderhoudsmonteur E&I ben je een echte techneut. Je weet als geen ander hoe installaties en processen werken. Wanneer er onverwachts een storing optreedt weet je deze te vinden én op te lossen. Dat maakt jou onmisbaar! Als expert ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van industriële installaties en het lokaliseren en verhelpen van storingen. De onderhoudsklussen zijn periodiek gepland. Afhankelijk van hoe groot de klus is werk je zelfstandig of in teamverband. Je controleert instrumenten, zoals flowmeters, druktransmitters en temperatuurindicatoren. Zijn de instrumenten gekalibreerd? Moeten ze vervangen worden? Staan de instellingen goed, of is er een reparatie nodig? Allemaal vragen waar jij het antwoord op hebt. Vervolgens voer je de benodigde actie uit en zorg je voor de administratieve afwikkeling van bijvoorbeeld testsheets. Je werkt volgens een planning en houdt rekening met de geldende veiligheidsregels. Dit doe je voor klanten in de olie- en gasindustrie.

  een week geleden Techniek (Goes)
 • Inbedrijfsteller e&i

  Testing 1,2,3! Na de constructiefase van de E&I installaties ga jij deze langs om ze een final check te geven. Van bekabeling tot aan het instrument en besturingssysteem, jij loopt alles heel secuur na! Wat ga je precies doen als Inbedrijfsteller E&I? Als inbedrijfsteller E&I speel je een sleutelrol in de oplevering van nieuwe installaties, stops en renovaties. Je test de motoren en de verlichting, maar bent ook verantwoordelijk voor verschillende soorten ‘I’ testen, zoals cold wiring testen, hot commissioning testen en het testen van het besturingssysteem! Wanneer er een storing is stel jij de diagnose. Tot slot geef je advies bij de opstart. Waar ga je werken? Je komt als Inbedrijfsteller E&I in dienst van 4UGroup Personeelsdiensten, maar zult je werk bij onze opdrachtgever uitvoeren. Onze opdrachtgever is een van de betere installatiebedrijven in Zeeland. Je zult je werkzaamheden dan ook op verschillende locaties in de regio Zeeland uitvoeren.

  een week geleden Techniek (Goes)
 • Allround medewerker recreatiepark

  Bar werkzaamheden, ijsjes maken, broodjes beleggen en het bakken van een berenklauw dat is geen probleem voor jou! Zie jij het zitten om een aantal weken op een vakantiepark te verblijven? Dan is dit een mooie kans voor jou. Jij gaat er voor zorgen dat je de gasten gaat voorzien van lekkere broodjes, een bakje friet of een lekker koud drankje tijdens de warme zomerdagen. Ook in de shop zal je verschillende werkzaamheden verrichten zoals het afrekenen van producten. Klik op de button en solliciteer. Heb je vragen? Neem gerust even contact met ons op. 0113-405119

  een week geleden Horeca (Goes)
 • Medewerker huishouding

  Ben jij ook niet vies van een beetje schoon? Dan is dit de juiste functie voor jou. Wij zijn opzoek naar versterking voor een gezellig team in de housekeeping. Jij zorgt ervoor dat de gasten van het hotel in een schone kamer terecht komen. De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van hotelkamers en openbare ruimtes. Weet jij van aanpakken, kun je tijd gericht werken en heb je er absoluut geen moeite mee om schoon te maken? Klik dan op de button en solliciteer.

  een week geleden Schoonmaak (Goes)
 • Montagemedewerker

  Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een montagemedewerker metaal. Als montagemedewerker help je mee aan het bouwen van metaal constructies . Hierbij bouw je vanaf een tekening. Tevens bewerk je metaal door middel van onder andere boren, zagen en slijpen. Wanneer je kunt lassen las je ook de constructies vast. Wij bieden je een fulltime baan voor langere periode. Ben of ken jij de montagemedewerker metaal die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons.

  een week geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Groenwerker

  Met een team van ervaren hoveniers en groenwerkers werk je aan uitdagende opdrachten zowel in de gemeente Altena als daar buiten. Onze opdracht werkt aan uiteenlopende opdrachten in de aanleg en het onderhoud van tuinen voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Doordat je aan uiteenlopende opdrachten werkt is geen dag het zelfde.

  een week geleden Overige (Goes)
 • Grondwerker

  Voor diverse opdrachtgevers zoeken wij startende en/of ervaren grondwerkers. Als grondwerker verricht je graaf- en grondwerkzaamheden. Samen met de kraanmachinist zorg je voor de aanleg van gas- en olieleidingen, rioolbuizen etc.

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Grondwerker

  Voor diverse opdrachtgevers zoeken wij startende en/of ervaren grondwerkers. Als grondwerker verricht je graaf- en grondwerkzaamheden. Samen met de kraanmachinist zorg je voor de aanleg van gas- en olieleidingen, rioolbuizen etc.

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
4U Group Personeelsdiensten

Industriestraat 14
4462EZ GOES
0113-405119 (thuis)