Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

4U Group Personeelsdiensten

GOES

Wij hebben 19 vacatures voor jou

 • Werkplaats timmerman

  Als werkplaatstimmerman voer je verschillende werkzaamheden uit welke in de timmerfabriek voorkomen. Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je een doorzetter? Dan is deze functie iets voor jou. Klik op de button en solliciteer.

  6 dagen geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Slopers

  Wij zijn opzoek naar gemotiveerde slopers die graag hun handen uit de mouwen steken. Het gaat om sloop klussen van klein tot groot. Maak werk van jouw sloop kunsten. Klik op de button en solliciteer!

  6 dagen geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Hovenier

  Wij zijn opzoek naar een gedreven hovenier. Jij gaat zorgen voor de algemene werkzaamheden in de hoveniers branche bij verschillende bedrijven, instellingen en particulieren. De werkzaamheden bestaan onder andere uit snoei-en plantwerkzaamheden, Controleren van planten, vakkundig adviseren van klanten etc. Heb jij groene vingers? dan is dit de functie voor jou. Klik op de button en solliciteer.

  6 dagen geleden Onderwijs en opvoeding (Goes)
 • Bouwopruimers

  Wij zijn opzoek naar bouwopruimers. Als bouwopruimer ben jij verantwoordelijk voor het doeltreffend en veilig opruimen van bouwpuin en bouwafval. ben jij fysiek sterk en heb je inzicht hoe je op een veilige manier te werk gaat? Solliciteer dan via de button.

  6 dagen geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Medewerker catering

  Wij zoeken een enthousiaste catering medewerkers. Je bent gedreven en je houding en inzet maken het verschil. Je gaat met collega’s op verschillende locaties en evenementen aan de slag.

  6 dagen geleden Horeca (Goes)
 • Service monteur

  Wij zijn per direct opzoek naar een goede service monteur. Als service monteur bestaan je werkzaamheden uit het uitvoeren van herstellingen, keuringen en onderhoud in de breedste zin van het woord aan hoofdzakelijk material handling equipment. Binnen deze functie zal je zelfstandig je werkzaamheden verrichten en de aansturing zal plaatsvinden vanuit een andere vestiging.

  6 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Schoolverlaters

  Wij zijn opzoek naar dames en heren die besloten hebben om te stoppen met hun opleiding of hebben gekozen voor een tussenjaar. Heb jij de komende tijd een lege agenda en wil je niet stil zitten? Dan zoeken wij jou. Wil jij graag geld verdienen? Klik op de button en solliciteer.

  6 dagen geleden Overige (Goes)
 • Demontage monteur

  Jouw werkdag begint elke dag ´s ochtends vroeg op de zaak. Je bekijkt samen met je collega´s wat er vandaag gedemonteerd moet worden en gaat aan de slag. Als demontage monteur ben jij de hele dag bezig met demonteren van groot grondverzetmachines. Ben je er niet bang voor om jouw handen vuil te maken, dan ben jij onze demontage monteur. Solliciteer vandaag nog!

  6 dagen geleden Productie (Goes)
 • Kraanmachinist

  Werken met een kraanmachine is jouw hobby. Dit is jouw kans om die hobby 40 uur per week uit te oefenen! 's Ochtends vroeg hoor jij namelijk van je baas wat er moet gebeuren vandaag en vanaf dat moment ben jij onafscheidelijk van je machine. Als machinist werk jij uiteraard erg zorgvuldig en zijn de meest complexe werkzaamheden geen probleem. Bij onze opdrachtgever zal je werken in een 14 of 17 ton kraan.

  6 dagen geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Magazijnmedewerker

  Je loopt 's ochtends de kantine binnen voor een goede bak koffie en tegelijkertijd ga je bij je leidinggevende na wat er vandaag allemaal gedaan moet worden. Je begint met het aannemen van binnenkomende goederen. Omdat je ontzettend nauwkeurig bent, controleer je de goederen goed. De klant is koning en dus zorg je ervoor dat alles netjes verwerkt wordt. Aan het einde van de dag weet jij niet meer wat je allemaal hebt gedaan. Dit komt omdat je zoveel verschillende dingen hebt gedaan en dat is precies wat deze baan zo leuk maakt. Kan jij jezelf verplaatsen in de rol van magazijnmedewerker? Solliciteert dan snel!

  6 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Zonnepanelen monteur

  Jouw werkdag begint op kantoor. Je drinkt daar een goede bak koffie en bekijkt waar jij vandaag zonnepanelen kan gaan monteren. Ervaring in het monteren van deze milieuvriendelijke stroomvoorzieningen is niet vereist, want je wordt intern opgeleid. In de frisse buitenlucht ben jij bezig op allerlei daken. Je werkt, bent precies, lacht tussendoor wat met je collega en brengt een glimlach aan op het gezicht van de klant. Elke dag is verschillend en dat maakt jou werk het mooiste wat er is.

  6 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Medewerker groenvoorziening

  Het is nog vroeg. De dauw is net opgetrokken, de vogels zingen en de warmte van de zonnestralen is steeds beter voelbaar. Een heerlijk begin van je werkdag als medewerker groenvoorziening. Aan frisse lucht zal je als groenvoorziener geen gebrek hebben. Je werkt namelijk elke dag buiten. Hier ga je samen met je team aan de slag om zowel bij particulieren als grote bedrijven het (groot)groen te onderhouden. Ben jij de medewerker groenvoorziening die 4U Group Personeelsdiensten zoekt? Solliciteer dan direct!

  6 dagen geleden Onderhoud (Goes)
 • Onderhoudsmonteur

  Jouw werkdag begint 's ochtends vroeg. Uiteraard ga je niet gelijk werken, want eerst is het tijd voor een goede bak koffie. Na deze bak kan jij aan de slag. De gehele dag hou jij je bezig met verschillende onderhoudswerkzaamheden. Tussen de werkzaamheden door eet je wat met je collega's. Op jouw werkdag werk je zowel individueel als samen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de klus. Kortom, de gehele dag ben je aan het sleutelen. De tijd vliegt voorbij door de gezellige sfeer! Ben jij de onderhoudsmonteur die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

  6 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Stratenmaker

  De dauw is nog aan het wegtrekken, je hoort de vogels nog zingen en de zon breekt langzaam door. Jouw werkdag kan beginnen. Als stratenmaker ben jij niet veel op het bedrijf, maar je werkt op locatie. Je begint met het leggen van straten en stoepen. De gehele dag pas jij je kennis van materialen toe, want je werkt met bakstenen, keien, klinkers en natuurstenen. Samen met de opperman leg jij de mooiste resultaten neer en kijk je met trots terug op de ondertussen alweer afgelopen werkdag. Ben jij de stratenmaker die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

  6 dagen geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Hulpmonteur woningbouw

  Jouw werkdag begint 's ochtends vroeg. Samen met je monteur, waarmee jij bijna altijd samen bent, stap je in de bus onder het genot van een goede bak koffie. Samen rij je naar de locatie waar vandaag gewerkt moet worden. Hier zal jij je bezig houden met het assisteren van de monteur op het gebied van montage en demontage van diverse (elektrische) garagedeuren. Vervolgens ga jij op zoek naar eventuele storingen. Mochten deze aanwezig zijn, verhelp je ze gelijk! De gehele dag ben je samen op pad en kom je bij mensen thuis. Jouw dag is afwisselender dan ooit en dat is precies wat het zo leuk maakt! Ben jij de hulpmonteur die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

  6 dagen geleden Bouw en installatie (Goes)