Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 1.456 vacatures voor je gevonden

 • Fulltime 1e med. Bediening m/v

  Voor deze functie zoeken wij een representatieve en flexibele collega. De werkzaamheden die je verricht zijn zeer divers, van het aannemen van de reserveringen, uitserveren van drank en eten, opnemen en afrekenen van tafels maar ook schoonmaakwerkzaamheden behoren tot je taken pakket. Maar wij gaan voor de totaal beleving dus het "entertainen" van onze gasten is hier ook een onderdeel van, vandaar dat je sociale vaardigheden in top vorm moeten zijn, tevens komt dit ook mooi van pas op al je gezellige collega's die al jaren bij ons zijn, wij hebben een gezellig team wat als een geoliede machine werkt en willen dit graag zo houden. Een heuse team player vinden wij fantastisch! Wij zijn 7 dagen per week geopend, de diensten die je werkt kunnen aanvangen om: 10.00 uur (openen), 11.00 uur, 12.00 uur, 17.00 of 18.00 uur. Onze keuken is in het seizoen geopend tot ongeveer 22.00 uur, in het voor en na seizoen is onze keuken tot max. 21.00 uur geopend. Wij zijn tussen 22.00 en 24.00 uur helemaal gesloten (meest voorkomend), dan zit na een gezellig "sluitdrankje" onze werkdag erop.

  6 uur geleden Brasserie de Dolphyn - Domburg
 • Medewerker tuinmeubelen bij life&garden renesse

  Ter versterking van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker op de tuinmeubelafdeling. Je gaat, onder andere, de afdeling inrichten, meubelen verkopen en tuinmeubelsets monteren voordat deze bij de klanten thuis worden afgeleverd. In de winterperiode ben je actief op de kerstafdeling, van inrichting tot verkoop.

  9 uur geleden M.Daniels - Renesse
 • Medewerker buitenplanten life&garden renesse

  Medewerker buitenplanten. Wil jij de gehele dag groene energie opdoen in een zeer afwisselende omgeving? Dan hebben wij een leuke vacature voor je! Ter versterking van ons team zijn wij namelijk op zoek naar een gepassioneerde collega voor de buitenplantenafdeling. Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten en het presenteren, onderhouden, prijzen en bestellen van onze buitenplanten.

  10 uur geleden M.Daniels - Renesse
 • Hamburger bakker gezocht

  Naast onze beroemde spareribs hebben wij ook heerlijke hamburgers op de kaart staan. Kom jij ons assisteren in de burger hoek? Wij zoeken iemand die ons in de weekenden kan ondersteunen als keukenhulp. Voornamelijk zal je aan de hamburger/ sate grill staan. Burger broodjes maken. Af en toe wat afwas wegwerken en de rest van de keukenbrigade ondersteunen waar nodig.

 • Hamburger bakker gezocht

  Naast onze beroemde spareribs hebben wij ook heerlijke hamburgers op de kaart staan. Kom jij ons assisteren in de burger hoek? Wij zoeken iemand die ons in de weekenden kan ondersteunen als keukenhulp. Voornamelijk zal je aan de hamburger/ sate grill staan. Burger broodjes maken. Af en toe wat afwas wegwerken en de rest van de keukenbrigade ondersteunen waar nodig.

 • Medewerker dorpshuis de warande in st jansteen voor 12 uur per week

  DORPSHUIS DE WARANDE IN SINT JANSTEEN IS OP ZOEK NAAR EEN PARTTIME MEDEWERKER Omschrijving dorpshuis De Warande De Warande is een modern multifunctioneel gebouw in Sint Jansteen en heeft op het gebied van accommodaties voor verschillende doelgroepen veel te bieden. Het gebouw beschikt over een grote zaal met podium, bar, grote foyer, minibibliotheek met leestafel en meerdere ruimtes van verschillende grootte. De Warande is dagelijks geopend en in het weekend afhankelijk van de activiteiten die er plaats vinden. Functieomschrijving & werkzaamheden Om in te kunnen spelen op de drukte zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gastvrije parttime (man/vrouw) voor circa 12 uur per week. Mogelijk meer uren op termijn. Je wordt in overleg ingepland in diensten overdag, ’s avonds en in het weekend. Je taken bestaan onder andere uit: • Gastvrij ontvangen van alle bezoekers • Poetsen en onderhouden van het gebouw • Uitvoeren van horecawerkzaamheden, inclusief kassa en bestellingen • Inrichten en gebruiksklaar maken van verschillende ruimtes Profiel medewerker De Warande is een plek waar veel verschillende doelgroepen komen en iedereen zich thuis moet voelen. Gastvrijheid en een enthousiaste houding staan met stip op één. Verder vinden we het belangrijk dat: • Je goed hoofd- en bijzaken kan onderscheiden en goed onder druk kan presteren • Je flexibel bent en bereid bent om te werken op onregelmatige tijdstippen • Je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt • Je een relevante opleiding en/of aantoonbare relevante werkervaring hebt • Je een proactieve houding hebt • Je affiniteit hebt met Sint Jansteen en de doelgroepen die ons bezoeken • Je in het bezit ben van Sociale Hygiëne of bereid bent om het diploma te behalen Wat bieden wij Je komt te werken in een klein, hecht en informeel team met vijf andere medewerkers. Samen zetten zij zich met hart en ziel in voor De Warande. Binnen De Warande is geen dag hetzelfde. In eerste instantie krijg je een jaarcontract met mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Je ontvangt een marktconform salaris conform Horeca cao. Solliciteren Wil je solliciteren op bovenstaande functie? Mail je CV + Motivatie naar schauwaert@zeelandnet.nl t.a.v. Tom. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met 0114-315014 en vragen naar Marina

  14 uur geleden TS-26 - Sint Jansteen
 • Mee werkende assistent bedrijfsleider frietboetiek b’tje anders

  Wij zoeken voor in ons team een mee werkende assistent bedrijfsleider. Die werkzaam is in keuken, verkoop /kassa en bediening . Die het team kan gaan aansturen.

  15 uur geleden B’tje Anders - Middelburg
 • Cafetaria medewerkers frietboetiek b’tje anders

  Wij zoeken een medewerker cafetaria voor bij onze zaak frietboetiek B’je Anders • allround medewerker achter de frituur oa afbakken, voorbereiden, opruimen en alle andere werkzaamheden die er bij horen. Je zult dus in ons gezellige team komen te werken . In de leukste frietboetiek van Zeeland ! Met voor in de horeca tijden van 11.00 tot 21.00 uur wat best een luxe is .

  15 uur geleden B’tje Anders - Middelburg
 • Uitleenmedewerker m/v

  Voor de uitleen en inname van speelgoed zijn we op zoek naar medewerkers die ons gezellige team willen versterken. Op dit moment hebben we 40 vrijwilligers die de leden helpen op woensdagmiddag, woensdagavond, donderdagmorgen en vrijdagavond. Je helpt de leden en controleert hun speelgoed bij het inleveren. Dit is soms best wat telwerk. We maken gebruik van een eenvoudig computerprogramma en er worden kleine bedragen contant betaald. Je leent altijd uit in een team van 3 of 4 medewerkers, die elkaar goed helpen. Je hebt ongeveer eens per 3 weken één dagdeel (wat je zelf kan kiezen) de uitleen, waardoor deze gezellige vrijwilligersbaan niet al te veel tijd kost. Je mag helpen met nevenactiviteiten, zoals de collecte van Jantje Beton of de buitenspeeldag, maar dit is geen must. Verder maak je ongeveer eens per 9 maanden de speel-o-theek schoon met een andere vrijwilliger (ongeveer 1,5 uur). Je kan 2× per jaar een werkbespreking bijwonen.

  gisteren speel-o-theek - Kapelle
 • receptionist(e) voor gemiddeld 20 uur per week

  Als receptionist(e) ben je hét centrale aanspreekpunt voor alle gasten. Je zorgt voor een hartelijk ontvangst en geeft informatie over de camping en de omgeving. Je neemt reserveringen aan per telefoon en e-mail en verwerkt deze in het reserveringssysteem. Eventuele problemen los je snel en zelfstandig op. Natuurlijk ben je ook de contactpersoon tussen de gasten en de collega ’s van o.a. de buitendienst en schoonmaak.

 • Wil jij graag salaris verdienen én ook een opleiding volgen? Meld je aan bij goflex!

  Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek. Voor jongeren die vooruit willen en in hun toekomst willen investeren. In samenwerking met het Scalda en onze opdrachtgevers leiden we gemotiveerde jongeren op voor een mooie carrière in een technische sector. * Elektrotechniek, * Pijpfitter/Lasser , * Installatietechniek Zomaar een aantal disciplines waarin wij professionele opleidingstrajecten in bieden. Theorie op het Scalda, praktijk bij Goflex! ~ Een betaalde (leer)baan in de techniek ~ Gratis MBO niveau 3 en niveau 4 opleiding op Scalda ~ Werken en leren aan échte projecten bij bekende bedrijven Goflex in vogelvlucht * Een goed betaalde leerbaan en een betaalde opleiding (kosten en tijd) * Diverse werkplekken naar eigen keuze in Zeeland of West-brabant. * Een coach die je begeleidt, samen met jou de leerdoelen bepaalt en zorgt dat jij je diploma(s) haalt * Prestatiebeloning, goede prestaties worden direct omgezet in een hogere beloning * Theoretische les op het Scalda, praktische vaardigheden op het Goflex trainingscentrum en later op de leerwerkplek. * Bootcamp-methode, softskills, leergangen/vakmodules, ontwikkelingsplan en we monitoren de beroepspraktijkvorming om van jou dé techneut van de toekomst te maken. Zomaar een aantal unieke voordelen van Goflex Young Professionals waar jij van profiteert als je je carrière start of voortzet bij Goflex, hét opleidingsbedrijf met de beste voorwaarden en verdiensten voor jongeren binnen de techniek.

  gisteren Goflex - Goes
 • Medewerker/ster bediening

  Wij zijn voor ons restaurant op zoek naar een medewerker/ster bediening voor 2 avonden in de week.

 • Rituals assistent-shopmanagers goes & middelburg/domburg per direct

  Assistent-shopmanager voor het bekende merk Rituals cosmetics in Goes of Middelburg/Domburg voor 32-36 uur per week.

 • Chauffeur bestelbus

  Je bezorgd dagelijks pakketten bij zowel particulieren als bij bedrijven in de provincie Zeeland. Je werkt in hoge mate zelfstandig. Maar wel volgens een vast kader.

 • Leerling / ervaren mini en/of midi-kraanmachinist

  Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Leerling of ervaren Mini-Midi Kraanmachinisten. Heb je ook altijd met z’n kraan willen werken? Of doe je dit al, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je handig met het besturen van diverse voertuigen? Dan is dit echt de vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een allround machinist. Heb je bijvoorbeeld ervaring op een mini kraan, shovel, tractor of ben je gewoon heel handig met het besturen van voertuigen en wil jij je hierin verder ontwikkelen, dan komen wij graag met jou in contact! Ook als je nog geen ervaring hebt mag je reageren. Bij dit bedrijf wordt je allround opgeleid tot ervaren machinist!