Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 2.355 vacatures voor je gevonden

 • Tandartsassistent

  Tandartspraktijk Mondiaal, gevestigd in Oosterland, is op zoek naar een ervaren, enthousiaste en collegiale tandartsassistent. In beginsel betreft het een parttime dienstverband. Aanvang zal in overleg plaats vinden. De praktijk Je komt te werken in een nieuwe, modern ingerichte praktijk die gestart is in maart 2016. Op dit moment is er één tandarts (tevens eigenaar), 2 assistentes en een receptioniste werkzaam in de praktijk. Als tandartsassistent ga je deel uit maken van dit team. Het doel van het team is om op een persoonlijke en servicegerichte manier de best mogelijke mondzorg te leveren. Met het streven naar een ideale mond: Mondiaal! Naast ervaring, kennis en kunde is het voor ons zeker zo belangrijk dat je het team aanvult en versterkt met je persoonlijkheid. We staan voor persoonlijke aandacht, grote mate van collegialiteit en een positieve werkhouding. Werkzaamheden Je werkzaamheden bestaan uit het assisteren aan de stoel van de tandarts, sterilisatiewerkzaamheden, in beperkte mate het geven van voorlichting en advies aan patiënten en ondersteuning bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiëntbehandelingen

 • (junior) peugeot verkoopadviseur

  Als (junior) Peugeot verkoopadviseur ben je voor ons de enthousiaste verkoopadviseur voor de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's. Tevens ben je verantwoordelijk voor het representatief en up-to-date houden van de showroom en het wagenpark. Ook het verzorgen van advertenties behoort tot je taak. Je hebt veelvuldig contact met klanten dus klantvriendelijkheid is net zo belangrijk als commercieel talent.

  2 uur geleden ermarojoto ( Zierikzee )
 • Montage medewerker

  Om aan de vraag van onze klanten te kunnen blijven voldoen en onze activiteiten verder te ontplooien hebben wij op korte termijn plek voor een montagemedewerker. Na een inwerkperiode zal je ook zelfstandig aan het werk gaan. Voor deze functie is het belangrijk dat je weet wat het is om je handen uit de mouwen te steken en je enig ervaring hebt met houtconstructies.

  2 uur geleden TuinHoutcentrum Axel ( Axel )
 • Harde werkers die open staan voor een nieuwe uitdaging

  Ben jij een gemotiveerde werker die niet bang is om zijn handen vies te maken, dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een aantal van onze opdrachtgevers zoeken wij mensen die graag een vak willen leren. Via ons zou het mogelijk zijn om eventuele cursussen te volgen. Wil jij werken in een gezellig en hard werkend team, bel of mail ons dan direct. De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden in de bouw sector. Tel: 0113-296230 Mail: info@inworksprojects.nl

  2 uur geleden InWorks Projects ( Kruiningen )
 • B & c chauffeur gezocht

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en flexibele chauffeurs. In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het afleveren van goederen in Nederland, België & Duitsland. Je komt veel in contact met klanten, dus een representatief voorkomen en goede communicatieve vaardigheden stellen wij zeer op prijs. Wij zijn gevestigd in Goes ( Poel ).

  2 uur geleden JJ Ardontransport ( Goes )
 • Vrachtwagenchauffeur (m/v)

  Gaat jouw hart sneller kloppen van vrachtwagens? Ben jij helemaal in je element als je op een vrachtwagen diverse klanten langsgaat? In deze functie vervoer je diverse soorten vis, schaal- en schelpdieren. Je kunt niet wachten om jouw route te rijden en de juiste producten bij de klanten af te leveren. Je werkt graag in de nachten en weekenden. Jij controleert gegevens op de pakbon. Je zorgt voor de juiste temperatuur in de laadbak, zodat de producten vers blijven. Je bent trots op je vrachtwagen en reinigt deze regelmatig, zodat je auto altijd schoon is. Je gaat aan de slag bij een energiek, ondernemend en enthousiast bedrijf. Het is een groeiend familiebedrijf, wat ruim 35 jaar geleden is opgericht. Er werken ongeveer 65 gemotiveerde collega’s, waarvan circa 13 chauffeurs. Heb jij een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit? Dan pas je helemaal binnen deze organisatie! Er heerst een persoonlijke sfeer, waardoor je niet als nummer wordt gezien.

  2 uur geleden Modoc ( Yerseke )
 • Visfileerder

  Werk jij graag met vis? In deze functie houd jij je bezig met het fileren van zowel rondvis als platvis. Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren visfileerder, die het leuk vindt om de vis klaar te maken voor diverse klanten. Het is een fulltime functie. Je komt te werken binnen een informeel bedrijf met korte lijnen. Het is een jong en groeiend bedrijf.

  2 uur geleden Modoc ( Yerseke )
 • Monteur elektrotechniek

  De afdeling Elektrotechniek heeft als doel het uitvoeren van het elektrotechnische gedeelte van projecten. Het betreft het vervaardigen van installaties (nieuwbouw en revisie), panelenbouw, onderhoud en service, voornamelijk voor de Industrie en visserijsector. Tevens is het zoeken en oplossen van storingen onderdeel van de werkzaamheden. De monteur is verantwoording verschuldigd aan de bedrijfsleider, assistent-bedrijfsleider of projectleider. De monteur ontvangt opdrachten van de bedrijfsleider, assistent-bedrijfsleider of projectleider. Voor wat betreft opleidingsplan, loopbaanontwikkeling en functioneringstoetsingen zal er een directe lijn zijn naar de directeur van de organisatie. De volgende werkzaamheden vallen onder jouw verantwoordelijkheid: - Conform geldende voorschriften, normen en wetten installeren en onderhouden van apparaten en installaties; - Het oplossen van storingen aan elektrotechnische installaties conform NEN 1010 en NEN 3140; - Het testen en in bedrijfstellen van elektrotechnische installaties op locatie; - Het volgens planning tijdig opleveren van goed functionerende elektrotechnische installaties; - Dagelijks invullen van urenlijsten en, indien van toepassing, kilometerregistratie ten behoeve van de administratie; - Bij alle werkzaamheden toezicht houden op de uitvoering van procedures, veiligheidsinstructies, orde en netheid; - Het houden van LMRA’s bij aanvang van de werkzaamheden. De werkzaamheden vinden zowel op de werkplaats als op locatie plaats.

  2 uur geleden Modoc ( Goes )
 • Vrachtwagenchauffeur (m/v)

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, talentvolle en gedreven vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het vervoer van zowel zeecontainers als bulkcontainers in de Benelux. Maar ook een uitstapje naar Duitsland of Frankrijk behoort tot de mogelijkheden. Het kan voorkomen dat je enkele nachten van huis bent, maar ook dat je elke avond thuis bent. Klinken de woorden als 30ft bulkcontainer, zeecontainers, multifunctioneel chassis je bekend in de oren? Ben jij bereid om een stapje harder te lopen als dat nodig is? En is geduld jouw sleutelwoord? Dan is deze functie jou misschien op het lijf geschreven! Dit bedrijf is de afgelopen 50 jaar gegroeid tot een kennisorganisatie die haar expertise continu deelt, om voor de eindklant een perfecte logistieke totaaloplossing te creëren! Het bedrijf staat voor: verbinden en vertrouwen.

  2 uur geleden Modoc ( Westdorpe )
 • Draaier (conventioneel)

  Je gaat als draaier aan de slag! Heb jij kennis en ervaring met zowel groot draaiwerk als uitwendig (en inwendig) rondslijpen? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken! In deze functie houd jij je bezig met afwisselend werk, dus geen seriewerk. Daarom is het belangrijk dat je snel kan schakelen. Je komt te werken bij een internationaal opererend bedrijf met zo’n 30 medewerkers. De mentaliteit kunnen we omschrijven als: ”doe maar gewoon”.

  3 uur geleden Modoc ( Krabbendijke )
 • Timmerman (m/v)

  Als timmerman bouw jij met plezier houtskeletconstructies in elkaar. Door de tekening te lezen, weet jij precies welke spijker in welke plank moet. Samen met collega’s van de productieomgeving zorg jij ervoor dat het houtskeletproject compleet op transport wordt gezet, waarna het op locatie door collega’s snel in elkaar word gezet. Zij zijn dan ook erg blij met jouw (voor)werk. Het is een erg afwisselende functie omdat de projecten continu wisselen, daardoor is deze functie interessant voor zowel ervaren als minder ervaren timmermannen. Je werkt in dagdienst van 7.30 uur tot 16.30 uur. Je gaat aan de slag binnen een organisatie wat zich bezighoudt met houtskeletbouw. Je komt te werken in een klein en jong team, wat sterk groeiende is. Binnen de organisatie heerst een open en gemoedelijke sfeer. Onderling respect staat bovenin de spelregels van de organisatie. Ze zien jou graag op hun vrijdagmiddagborrel, waar ze wekelijks gezellig samen de werkweek afsluiten. Ook organiseren ze weleens een BBQ.

  3 uur geleden Modoc ( Kapelle )
 • Productiemedewerker timmerfabriek

  Jij maakt de producten klaar voor transport. Door jouw (voor)werk hoeven de producten op locatie alleen nog afgewerkt te worden. Jij houdt je bezig met isoleren, platen spijkeren en je vindt het leuk om machines te bedienen (dit is makkelijk aan te leren). Je bent (mede)verantwoordelijk voor het creëren van een woning, waardoor jouw werk van grote waarde is. Je werkt in dagdienst van 7.30 uur tot 16.30 uur. Je gaat aan de slag binnen een organisatie wat zich bezighoudt met houtskeletbouw. Je komt te werken in een klein en jong team, wat sterk groeiende is. Binnen de organisatie heerst een open en gemoedelijke sfeer. Onderling respect staat bovenin de spelregels van de organisatie. Ze zien jou graag op hun vrijdagmiddagborrel, waar ze wekelijks gezellig samen de werkweek afsluiten. Ook organiseren ze weleens een BBQ.

  3 uur geleden Modoc ( Kapelle )
 • Kraanmachinist

  Heb jij ervaring met werken op een overslagkraan en werk je graag met groot materieel? Misschien is deze baan iets voor jou. Als machinist overslagkraan werk je in een klein team op de schrootbewerkingsinstallatie (SBI). Met de kraan verplaats je schroot van verschillende samenstellingen in de recyclingsinstallatie, waar het verder verwerkt wordt. Daarnaast werk je ook mee met andere voorkomende werkzaamheden, zoals schrootacceptatie. Ben je hier nog niet bekend mee? Geen probleem, je wordt intern opgeleid. Je werkt dagelijks van 7.00 uur tot 17.00 uur en je hebt een uur pauze. Op vrijdag werk je tot 16.00 uur, waardoor je lekker vroeg weekend hebt! Je gaat aan de slag in een dynamische werkomgeving, waar ruimte is voor eigen initiatief en inbreng. Er heerst een informele werksfeer. Er werken ongeveer 80 gezellige collega’s. Er is weinig verloop binnen dit bedrijf, mensen werken er voor de lange termijn.

  3 uur geleden Modoc ( Sluiskil )
 • Schoonmaker in goes

  Zie jij graag resultaat van je werk? Houd jij van aanpakken in een fijne werksfeer tegen een goed salaris? Ben jij op maandagen en/of vrijdagen beschikbaar? Dan ben jij de schoonmaker die wij zoeken! Wat houdt je werk als schoonmaker in? Op maandagen en/of vrijdagen ga je op een vakantiepark vakantiehuisjes schoonmaken. Jouw werkdag is dan van 10:00 tot 15:00 uur. Je werkt een lijst met huisjes af die schoongemaakt moeten worden op een aantal punten. Je helpt elkaar waar nodig als je het niet gaat redden. Samen uit, samen thuis! Hoe ziet je werkplek eruit? Voornamelijk werk je alleen in een vakantiehuisje zodra je bent ingewerkt. In de pauzes kun je op een gezamenlijke plek lunchen. Je bent op een vakantiepark, dus alle vakantiegangers zijn vrolijk. Een bijkomend voordeel… je krijgt zelf ook een beetje vakantiegevoel!

  3 uur geleden Tempo-Team Uitzenden ( Goes )
 • Medewerker weegbrug

  In deze job ga je als medewerker weegbrug jezelf bezig houden met vrachten. Je controleert de vrachtdocumenten op juistheid en volledigheid. Vervolgens verwerk je de gegevens in het weegprogramma Pfister. De tonnages per afvalstroomnummer registreer je in een balans in Excel. De volgende stap is de acceptant van de afdeling productie informeren over de inkomende vracht. Bij uitgaande vrachten geef jij het maximum laadgewicht door aan de shovelmachinist. Je verzorgt de afmeldingen in het kader van de Europese Verordening Overbrenging Afvalstoffen (EVOA). Tot slot vind je het leuk om portierstaken te verrichten, zoals ontvangst en registratie van bezoekers. Jij bent verantwoordelijk voor de digitale poortinstructie en veiligheid. De weegbrug is open van maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot 17.30 uur. De balie moet altijd bezet zijn. In overleg met collega’s worden dan ook je werktijden vastgesteld. Je kan zelf aangeven welke dagdelen je beschikbaar bent. Je bent met meerdere personen verantwoordelijk voor de weegbrug. In de drukke periode (in de ochtend van 7:00 uur tot 9:00 uur) is de weegbrug dubbel bemand. Daarna wordt er afgewisseld. Op vrijdag beman je zelf de hele dag de weegbrug. Je gaat aan de slag in een dynamische werkomgeving, waar ruimte is voor eigen initiatief en inbreng. Er heerst een informele werksfeer. Er werken ongeveer 80 gezellige collega’s.

  3 uur geleden Modoc ( Sluiskil )