Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 1.703 vacatures voor je gevonden

 • Zelfstandig werkend kok

  Strandpaviljoen Lage Duintjes is per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Samen met je collega's in de keuken zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je draagt samen zorg voor de hygiëne, voorraadbeheer, mis en place en alle andere voorkomende werkzaanheden en bedenkt leuke wisselende gerechten.

 • Transport planner

  Ben jij de transportplanner die wij zoeken. Jij zal de leiding hebben over het transport voor onze opdrachtgever. Ben jij stressbestendig en kan je snel schakelen, dan is deze functie iets voor jou. Klik op de button en solliciteer!

 • Calculator

  Ben jij de calculator die wij zoeken voor onze opdrachtgever op gebied van grond- water en wegenbouw. Kan jij calculaties maken, tekeningen lezen en maken, offertes aanvragen en nauwkeurig samen werken met je collega’s. Dan zoeken wij jou. Neem gerust contact met ons op!

 • Monteur reachstackers en terminal tractors

  Ben jij de monteur die niet alleen op de werkplaats wilt zijn. Je hebt nauw contact met je collega's en je bent het visitekaartje van onze opdrachtgever. Ga jij graag op pad om bij de klant te sleutelen. Klik op de button en solliciteer!

 • Monteur heftrucks & verreikers

  Ben jij de service monteur die wij zoeken. Ben jij de handige Harry die graag sleutelt aan machines. Heb jij ervaring met hydrauliek, pneumatiek en elektronica. Dan is dit de geschikte functie voor jou. Klik op de button en solliciteer!

 • Werkvoorbereider

  Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een werkvoorbereider/ tekenaar. Je bent verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen projecten. Heb jij ervaring met Autocad of IMOS, ben je stressbestendig en kan je snel schakelen. Dan zoeken wij jou. Klik op de button en solliciteer!

 • Monteur

  Sleutel jij graag aan motoren, werkschepen, machines, heikranen, trilblokken of aggregaten? En heb je kennis van hydrauliek, dieselmotoren en elektro? Dan zijn wij op zoek naar jou. Zelfs als je nog bezig bent met een technische opleiding, komen wij graag met je in contact. Wat ga je doen? • Je onderhoudt verschillende installaties en machines. • Je werkt zelfstandig of samen met een collega en je maakt gebruik van een bedrijfsauto. • Je houdt de status en onderhoudshistorie bij van ons materieel.

  19 minuten geleden vdStraaten - Hansweert
 • Voorman

  Ben jij de voorman die wij zoeken voor in de meubel industrie. Vind jij het belangrijk dat alles correct en tijdig wordt opgeleverd. Werk jij goed samen met andere collega’s om zo tot een mooi eindresultaat te komen. Kan jij je team coachen en inspireren? Dan is deze functie iets voor jou. Solliciteer via de button!

 • Meubelmaker

  Ben jij de meubelmaker die wij zoeken. Heb jij de passie voor het maken van (houten)meubels. Ben jij technisch aangelegd en kan jij overweg met diverse handgereedschappen en bewerkingsmachines. Sta jij voor kwaliteit. Dan zoeken wij jou! Solliciteren kan via de button solliciteer.

 • Interieurbouw buitendienst

  Als interieurbouwer buitendienst ben jij bezig met het correct en tijdig monteren van verschillende projecten. Jij en je collega’s gaan uitdagende projecten aan waaronder: kantoor-, project- en particuliere inrichtingen. Ben jij de persoon die nauwkeurig is en weet van aanpakken. Solliciteer via de button!

 • Betontimmerman die van afwisseling houdt

  Wij breiden onze werkzaamheden uit! Daarom hebben we ruimte voor een betontimmerman / timmerploeg. Heb je belangstelling? Bel 0113-382510 en vraag naar Johan Goedegebuure. Wil je meteen een brief sturen richt die dan aan j.goedegebuure@vd-straaten.nl. Wat ga je doen? • Alle voorkomende betonwerkzaamheden op onze projecten, waaronder het bouwen van waterzuiveringen, fietstunnels, bruggen, kades en funderingen. • Het regelmatig uitvoeren van waterbouwkundige constructies zoals steigers en remmingwerken. • Samen met je ploegmaat ben je verantwoordelijk voor jullie volledig ingerichte werkbus.

  24 minuten geleden vdStraaten - Hansweert
 • Chef productie

  Als Chef productie zorg jij ervoor dat het productie proces goed verloopt. Jij houdt je onder andere bezig met planning, zorgt ervoor dat het product voldoet aan de juiste kwaliteitseisen en het onderhouden van de werkplaats. Uiteraard ben jij niet bang om je leiding te geven aan de medewerkers, om zo het beste uit je collega’s naar voren te halen. Ben jij de persoon die wij zoeken, solliciteer dan via de button!

 • Warehouse manager

  Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een warehouse manager. Ben jij bekend met logistieke processen en kan jij leiding geven aan circa 100 medewerkers. Ben jij resultaat gericht, weet je van aanpakken en wil jij met deze kennis ervoor zorgen dat het logistieke proces nog beter verloopt. Klik dan op onze solliciteer button!

 • Loodgieter 1ste monteur

  Ben jij een handige installatiemonteur die zelfstandig kan werken. Je bent in staat om collega’s te ondersteunen door de kennis en ervaring die jij hebt. Ben jij nauwkeurig en staat kwaliteit voorop. Dan ben jij de geschikte persoon voor onze opdrachtgever. Druk op de button en solliciteer!

 • Coördinator schadeherstel & service

  Als coördinator Schadeherstel & Service zorg jij voor het deskundig coördineren en het correct afhandelen van schademeldingen. De werkzaamheden variëren van inbraakschade- of waterschade tot het renoveren van een woning. Ben jij nauwkeurig, kan je goed coördineren, kan jij al jouw werkzaamheden digitaal verwerken en contacten onderhouden. Dan ben jij de geschikte kandidaat voor onze opdrachtgever! Solliciteer door te klikken op onze solliciteer button.