Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 1.127 vacatures voor je gevonden

 • Ondernemer w&s luchtvaart

  Wil jij altijd een eigen baas zijn? En word jij blij van het maken van de perfecte match? Start dan jouw eigen bedrijf bij APS-Try-Act Groep. Benieuwd naar ons unieke concept? Lees dan nu verder! Ondernemer in Werving & Selectie (m/v) Door een intensief opleidingstraject weet jij straks alle in- en outs binnen de uitzendbranche. Jij weet als geen ander hoe je de klant moet ontzorgen van hun personeelsbehoefte. Na het opleidingstraject ga jij aan de slag, jouw regio is Europa of zelfs daarbuiten. Werk je graag thuis? Geen probleem. Werk je toch liever op kantoor? Je bent altijd welkom op een van onze vestigingen. Je bepaalt jouw eigen succes. We geven je graag de vrijheid en ruimte om je eigen pad te bepalen. Zo ben je vrij om jouw eigen klanten te bepalen en jouw eigen kandidaten te vinden. Zet je creativiteit in om de beste talenten te vinden. Vol enthousiasme leid jij het recruitmentproces van begin tot eind. Met een servicekantoor in Vlissingen zorgen we ervoor dat jij kunt blijven doen wat jij leuk vindt. En dat is natuurlijk ondernemen! Samen zetten we jouw bemiddelingsbureau Crew Management Luchtvaart op de kaart!

  2 uur geleden Try-act EWIV - Vlissingen
 • Medewerkers horeca gezocht

  Try-act zoekt voor een relatie in Leeuwarden en Assen enthousiaste medewerkers (m/v) voor 'De Frietstudio'. Lokaal en biologisch geteelde aardappels worden lokaal verwerkt en aangeboden aan restaurants en publiek. Functiebeschrijving - Friet snijden, bakken, kruiden - Onze filosofie en voorkeur voor biologische, lokaal geteelde producten uitdragen - Bedienen en adviseren

  8 uur geleden Try act EWIV - Heel Zeeland
 • Machinist minigraafmachine met be rijbewijs

  Machinist Minigraafmachine met BE rijbewijs   Functieomschrijving: Je bent een ervaren minikraan machinist in het bezit van BE rijbewijs. Je gaat dagelijks op pad naar diverse lokaties, met een BE- combinatie, om graafwerkzaamheden uit te voeren. Dit zijn veelal kabels- en leidingwerken. Elke dag is anders en heeft hiermee zijn uitdaging. Je hebt een uitstekende machine beheersing en weet hoe je machines moet onderhouden, het besturen van de BE combinatie is tevens geen probleem.

  8 uur geleden Try act EWIV - Heel Zeeland
 • Telecom installatiemonteurs gevraagd

  Voor de regio Zeeland zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers (m/v) met een ICT- en/of elektrotechnische achtergrond, die het in de telecom helemaal gaan maken! We geven je een prachtige kans om aan de slag te gaan als installatie- en storingsmonteur voor breedbanddiensten van bekende internet-, televisie- en telefonieproviders. Je krijgt hiervoor eerst een gespecialiseerde opleiding. Binnen een paar weken ga je vervolgens zelfstandig op pad. Je krijgt een bus van de zaak met materialen en gereedschappen. Aan de hand van een dagelijkse planning ga je naar klanten in Zeeland om hen te helpen met het installeren van internetaansluitingen, routers en zo meer en je gaat storingen oplossen. Doordat het werkgebied heel Zeeland is, kan het zijn dat de reistijd naar je klant(en) op sommige dagen wat langer is dan gebruikelijk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en af en toe een zaterdag.

  8 uur geleden Try-act EWIV - Vlissingen
 • Monteur (hydrauliek, diesel, elektro)

  - Het opzoeken/analyseren van storingen - Storingen oplossen met behulp van elektronische en hydraulische schema’s - Onderhoudsbeurten uitvoeren - Uitvoeren van reparaties - Uitvoeren van keuringen op locatie - Werkplek/-omgeving schoon en opgeruimd houden

  8 uur geleden Try act EWIV - Lamswaarde
 • Extra handen in middelburg

  Spullen verplaatsen, Schoonmaken, Schilderen. Hallo ik ben mijn woning gereed aan het maken voor verkoop. Wil en kan jij helpen en tergelijk een zakcentje verdienen? Leg contact en laat het weten.

  9 uur geleden Frank3H - Middelburg
 • Verkoper showroom

  In deze parttime functie ben je in de showroom van dit bedrijf in Goes bezig met de verkoop van het assortiment tegels, sanitair, keukens en (garage)deuren. Je geeft advies aan potentiële klanten, particulier of zakelijk, en probeert de verkoop tot stand te brengen. Het gehele traject van inkoop, orderverwerking en levering valt onder jouw verantwoordelijkheid. Ook zorg je ervoor dat de showroom up-to-date blijft. Je werkt op een informele manier samen in een klein team van twee verkopers. Je kunt altijd een beroep doen op de deskundigheid van collega’s van andere afdelingen. Verder heb je een intensief contact met leveranciers, met de medewerkers in het magazijn en collega’s van andere Logus vestigingen.

 • Machine bediende

  Ben jij technisch onderlegd en wil je graag machines bedienen? Vind je het ook geen probleem om in ploegen te werken? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Voor een leverancier in lijmen en kitten bedien jij machines die lijmen, kitten en smeer-en soldeermiddelen vullen en verpakken. Samen met je team zorg je ervoor dat de producten worden klaargemaakt om verpakt te worden. Je kent de machines als geen ander. Kleine technische storingen mag je zelf oplossen, dus enige technische kennis is hiervoor wel nodig. Heb je bijvoorbeeld ervaring in de mechanisch techniek en of hydrauliek, dan kan dit een passende achtergrond zijn. Kun je de storing niet zelf oplossen dan meld je dit meteen aan je teamleider, zodat jullie samen actie kunnen ondernemen. Omdat het in dit bedrijf om 'slow moving' producten gaat, zijn de productie aantallen relatief klein, hierdoor ben je veel bezig met het omzetten van de machines en is het een veelzijdige en afwisselende baan. Je werkt in een in een professioneel bedrijf waar veiligheid centraal staat. Het is dus belangrijk om volgens de richtlijnen te werken. Als machine operator ben je multi-inzetbaar en jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: • Verpakkingen klaarzetten in de machine; • De machine instellen voor het vullen en verpakken; • Het gevulde product controleren; • Stickers maken voor op de verpakkingen; • Machines schoonmaken; • Machines (de-)monteren; • Storingen verhelpen en/of melden; • Collega inpakkers instructies geven.

 • Monteur

  Ben jij handig met verschillende montage werkzaamheden? Heb je wel eens een keuken, een badkamer óf zelfs allebei in elkaar gezet? Vind je het daarnaast ook niet erg om andere werkzaamheden uit te voeren? Dan ben jij de Badkamer/keukenmonteur (m/v) waar wij naar op zoek zijn! Wij zoeken een Badkamer/ keukenmonteur (m/v) die zelfstandig op projecten ingezet kan worden. Je werkt zoveel mogelijk met jouw collega’s, die allen gespecialiseerd zijn in een ander beroep. Daarnaast komt het ook voor dat je alleen naar projecten moet, daarom is het belangrijk dat jij in het bezit bent van jouw rijbewijs, eventueel met aanvulling van E. Omdat je in een klein en divers team werkt, moet je jouw collega’s soms ook willen ondersteunen! Wat ga jij precies doen? - Bestaande badkamers aanpassen; - Volledig nieuwe badkamers plaatsen; - Bestaande keukens aanpassen; - Volledig nieuwe keukens plaatsen; - Sloopwerkzaamheden; - Loodgieter werkzaamheden; - Elektra werkzaamheden (beperkt); - Montage werkzaamheden; - Timmer werkzaamheden; - Tegel werkzaamheden; - Afwerking. Je werkt dagelijks van 7.30 tot 17.00 uur, dit betekent dat je elke dag een half uurtje overwerkt. Dit krijg je extra terug in vakantiedagen!

 • Schoonmaker

  Weet jij van aanpakken, ben je flexibel en zoek je parttime werk in de schoonmaak? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken schoonmakers die woonachtig zijn in of op reisbare afstand van Terneuzen, Biervliet, Heikant en Lamswaarde. Het gaat om schoonmaakwerk op scholen. We zoeken meerdere schoonmakers voor diverse locaties.

 • Allround monteur branddetectie

  Toch mooi als jij zorgt voor de brandveiligheid in een gebouw?! Sta jij er als allround monteur branddetectie iedere dag weer bij stil dat jij de brandveiligheid in een bepaald pand waarborgt? Kortom ben jij betrokken en goed in je werk? Dan willen wij graag met jou in zee. Als allround monteur branddetectie kom je op zeer uiteenlopende locaties om werkzaamheden te verrichten. Hou jij er van om je handen uit de mouwen te steken? Dat is mooi, want ook wij houden van aanpakken. Allround monteur branddetectie is een gevarieerde en uitdagende job waarbij je klussen verricht zoals het afmonteren van rookmelders, slow-whoops, nevenindicatoren en luidsprekers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen, repareren en onderhouden van brandmeld-/ontruimingsinstallaties. • Je voert de door de projectleider opgedragen werkzaamheden correct uit • Je zorgt voor het aanleggen van brandmeldinstallaties • Je programmeert en stelt de brandmeldinstallaties in bedrijf • Je verricht onderhoudswerkzaamheden aan brandmeldinstallaties • Je lost storingen aan brandmeldinstallaties op • Je houdt je urenregistratie correct bij en levert deze tijdig in • Je werkt op een veilige en verantwoorde manier, volgens arbo-, VCA-richtlijnen, wettelijke en evt. klantspecifieke regels) • Je signaleert, registreert, meldt en helpt bij het oplossen van risicovolle situaties

 • Timmerman

  Kan jij zelfstandig timmerwerkzaamheden uitvoeren? Ben je breed inzetbaar en kun je goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou als Allround timmerman/vrouw! De opdrachtgever waarvoor jij komt te werken is gespecialiseerd in technische dienstverlening voor zowel particulieren en bedrijven. Zij richten zich niet op nieuwbouw, maar op aan- en afbouw. Zij helpen je met de renovatie van jouw woning, onderhouden het kantoorgebouw waar je broer werkt of zorgen voor de verbouwing van de supermarkt waar jij jouw boodschappen doet! Wij zoeken een Timmerman of vrouw die zelfstandig op projecten ingezet kan worden. Je werkt zoveel mogelijk met jouw collega’s, die allen gespecialiseerd zijn in een ander beroep. Daarnaast komt het ook voor dat je alleen naar projecten moet, daarom is het belangrijk dat jij in het bezit bent van jouw rijbewijs, eventueel met aanvulling van E. Omdat je in een klein en divers team werkt, moet je jouw collega’s soms ook willen ondersteunen! Je werkt dagelijks van 7.30 tot 17.00 uur, dit betekent dat je elke dag een half uurtje overwerkt. Dit krijg je extra terug in vakantiedagen! Wat ga je doen? - Verrichten van diverse werkzaamheden in de werkplaats en op locatie bij de klanten; - Maken van onder andere deuren, kozijnen, aftimmeringen, maatwerk meubelen e.d.; - Realiseren van dakkapellen, aan-, op- en uitbouwen; - Communiceren met de klanten en het kantoorpersoneel; - Opleveren van projecten in combinatie met de nazorg ervan; - Aanleveren van werk- en pakbonnen voor de projectadministratie; - Het uitvoeren van diverse projecten.

 • Schilder

  Wil jij graag zelfstandig zowel binnen als buiten schilderen? Wil je graag met verschillende unieke objecten aan de slag en vind je het daarnaast niet erg om ook andere werkzaamheden op te pakken wanneer dat nodig is? Dan ben jij de Schilder (m/v) waar wij naar op zoek zijn! De opdrachtgever waarvoor jij komt te werken is gespecialiseerd in technische dienstverlening voor zowel particulieren en bedrijven. Zij richten zich niet op nieuwbouw, maar op aan- en afbouw. Zij helpen je met de renovatie van jouw woning, onderhouden het kantoorgebouw waar je broer werkt of zorgen voor de verbouwing van de supermarkt waar jij jouw boodschappen doet! Je gaat dagelijks op pad, alleen of met collega’s, om te werken aan verschillende projecten. Daarom is het belangrijk dat jij een eigen rijbewijs B hebt. Je werkt in een klein team, waarbij het belangrijk is dat je multi-inzetbaar bent. Bij de functie hoort ook een stukje glas zetten en wanneer er geen schilder werk is om te doen wordt er van je verwacht dat je jouw andere collega’s ondersteunt in hun werkzaamheden. Wat ga je precies doen? - Verschillende projecten uitvoeren en de nazorg hiervan verzorgen; - Inkopen van materialen voor je projecten; - Communiceren met de klanten en het kantoorpersoneel; - Aanleveren van werk- en pakbonnen aan de projectadministratie; - Het uitvoeren van verschillende overige werkzaamheden om jouw collega’s te ondersteunen. Je werkt dagelijks van 7.30 tot 17.00 uur, dit betekent dat je elke dag een half uurtje overwerkt. Dit krijg je extra terug in vakantiedagen!

 • Sheq-manager

  Heb jij ervaring met veiligheid, gezondheid en kwaliteit binnen een productieomgeving? Heb jij meerdere jaren werkervaring binnen de food en procesindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou als SHEQ-manager! Als SHEQ-manager ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten die het bedrijf aflevert. Daarnaast zorg je ervoor dat iedereen in een veilige en gezonde fabriek aan het werk is. Ook zoek je actief mee naar nieuwe medewerkers voor de SHEQ afdeling, zorg je ervoor dat het jaarplan wordt opgevolgd en dat indien nodig acties worden ondernomen. SHEQ-support werkt binnen de productieorganisatie en werkt zeer nauw samen met procesoperators, productiebegeleiders, productiemanager en lokale SHEQ-organisatie. Wat worden jouw taken? - Opstellen, bewaken en uitvoeren van het SHEQ-beleid; - Organiseren en uitvoeren van audits; - Verkrijgen, behouden en beheren van de ISO-certificeringen; - Analyseren van veiligheidskwesties en opstellen van verbeterplannen; - Adviseren van het managementteam; - Zorgen voor nieuw personeel voor productie en onderhoud

 • Schoonmaker (ster)

  Wil jij graag het schoonmaken bij mensen thuis combineren met de schoonmaak van kantoorpanden? Voor onze opdrachtgever in Koudekerke zijn wij op zoek naar een schoonmaker (m/v)! Je gaat op maandag, woensdag en vrijdag aan de slag voor gemiddeld 13 uur per week. Naast het kantoor en werkruimte staat het woonhuis van de eigenaren, hier maak je ook schoon.