Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 1.617 vacatures voor je gevonden

 • Awassers gezocht m/v

  Zoek je een bijbaantje en kan je in de avonduren werken? Schone borden, bestek,servies en pannen is heel belangrijk in ons restaurant, ben jij degene die we zoeken en kom je ons team versterken? Taken: Afwassen met afwasmachine, werkomgeving schoonhouden, afdrogen, schoonmaken

  54 minuten geleden Mart1 - Middelburg
 • Medewerker retouren verwerken

  Voor een goede relatie van ons zijn wij per direct op zoek naar retour verwerkers! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van geretourneerde producten en zorg je er voor dat de klant zijn aankoopbedrag of een vervangend product terugkrijgt. Jij kijkt naar de schade, maakt hier foto’s van, en zet het allemaal netjes in de computer.

 • Allround monteur

  Voor meerdere opdrachtgevers door heel Zeeland zijn wij op zoek naar Allround Monteurs! Als Allround Monteur verricht je werkzaamheden op zowel mechanisch als elektrisch gebied. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verrichten van storings-, onderhouds- en nieuwbouwwerkzaamheden.

 • Elektromonteur

  Voor meerdere opdrachtgevers door heel Zeeland zijn wij op zoek naar enthousiaste Elektromonteurs die het vak verstaan. Ben jij per direct beschikbaar en op zoek naar een leuke, langdurige job? Laat het ons weten!

 • Logistiek medewerkers

  Voor meerdere goede relaties door heel Zeeland zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste magazijn-/logistiek medewerkers. Jouw taken zullen onder andere bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens en het verantwoordelijk zijn voor de goederen ontvangst en uitgifte. Je zal veel bezig zijn op de heftruck of op de elektrische palletwagen. Daarnaast zal je veel samenwerken met je collega’s en nauw contact houden met de klant. Mocht het werk goed gaan en er van beide kanten tevredenheid blijken, kan je na een periode via ons gewerkt te hebben overgenomen worden door de opdrachtgever

 • Medewerker bediening gezocht

  Wij zijn per direct op zoek naar een leuke spontane medewerker bediening. Iedereen mag solliciteren. Herintreder, schoolgaand, omscholer enz. enz. Als je het maar leuk vindt om te werken, en aan te pakken. De werktijden liggen over het algemeen tussen 18:00 en 22:00 In het seizoen meerdere dagen in de week. Ook in het naseizoen en de winter hebben wij volop werk. Wij zijn alle dagen geopend vanaf 17:30 uur Wij verwachten dat je uiteraard gastvrij bent en zorgt voor een leuke relaxte sfeer in ons restaurant. Werkzaamheden zijn o.a. Gasten ontvangen en bestellingen opnemen. Drankjes en eten serveren, schoonmaken van tafels enz. Klinkt dit interessant en wil jij weer eens een andere werkomgeving? Solliciteer en stuur een mail met jouw motivatie en CV naar info@steaker.nl Alleen serieuze sollicitaties worden in behandeling genomen. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  5 uur geleden Restaurant SteakER - Domburg
 • Constructiebankwerker

  We zijn op zoek naar een enthousiaste constructiebankwerkers/lassers (TIG/MIG) met technisch inzicht. We hebben plek voor beginners maar ook voor ervaren mensen. Met een klein team ga je iets unieks maken. Heb jij een actieve werkhouding, ben je kwaliteitsbewust met oog voor detail reageer dan op deze vacature.

  6 uur geleden SelectU - Heel Zeeland
 • Eddy current technician

  Als Eddy Current technician stel je alle apparatuur in, kalibreer en documenteer je met behulp van gestandaardiseerde rapportsjablonen. Je gaat warmtewisselaars inspecteren samen met een gecertificeerd inspecteur. De werkzaamheden zullen plaats vinden vanaf mei dit jaar en kunnen buiten kantooruren uitgevoerd moeten worden. De werkzaamheden zullen op grote chemisch fabrieken plaats vinden. Je stelt je volledig beschikbaar voor de termijn zoals die besproken zal gaan worden. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en professionaliteit. Je houd je aan de eisen voor veilig werken en persoonlijke veiligheid met behulp van de vereiste persoonlijke beschermingsmiddelen en veilige werkmethoden. Voert andere taakgerelateerde taken uit zoals toegewezen door de inspecteur.

  6 uur geleden SelectU - Heel Zeeland
 • Natlakker

  Als industrieel spuiter/natlakker ben jij een belangrijke schakel in het productieproces. Als spuiter verricht je samen met je collega van de spuitafdeling alle werkzaamheden die nodig zijn om een perfect gespoten machine af te leveren. Denk hierbij aan het vetvrij maken, afplakken en uiteindelijk spuiten van de machine(onderdelen) (wat jouw voornaamste taak zal zijn). De opdrachtgever is een gespecialiseerd Straal- en conserveringsbedrijf in corrosie werende verf- en coatingsystemen. Zowel het zware als het esthetisch nette aflakwerk behoort tot de activiteiten van het bedrijf.

  6 uur geleden SelectU - Heel Zeeland
 • Operator

  Voor het bedienen van diverse machines, en het bijsturen/controleren van het productieproces zoeken wij een operator. Samen met je ploeggenoten zorg je voor een zo efficiënt mogelijk productieproces met eindproducten van de hoogste kwaliteit.

  6 uur geleden SelectU - Heel Zeeland
 • Technische functies nieuw bedrijf

  Wij zijn speciaal geselecteerd om mee te zoeken naar technische mensen die het een uitdaging vinden om een nieuw bedrijf op te starten en te ontwikkelen. Het bedrijf is werkzaam in de voedingsmiddelen industrie. Voor de productie van deze systemen wordt er gewerkt met voornamelijk RVS. Startende vanuit een eigen engineering-afdeling tot en met productie en installatie, alles gebeurt onder één dak. Het werk is gevarieerd en uitdagend, want vrijwel iedere machine is uniek. In het familiebedrijf heerst een open en informele sfeer. Je krijgt alle kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Durf jij het aan? Nog enkele weken en dan gaan we van start. Wees er bij !

  6 uur geleden SelectU - Goes
 • Servicemonteur elektro/mobiele werktuigen

  Bij deze marktleider in zijn branche ben je verantwoordelijk voor een service gerichte probleemoplosser bij de klanten. Je hebt op basis van je achtergrond altijd een technische oplossing te bieden. Je denkt mee met zowel het bedrijf als de klant en geeft verbeterpunten aan. Wanneer er geen klantenwerk is draai je mee in de werkplaats.

  6 uur geleden SelectU - Heel Zeeland
 • Werkvoorbereider afdeling herstel/reparatie

  Machine/voertuig-bouw, dat is waar je werkzaamheden zullen komen te liggen. Aan de hand van tekortkomingen maak je rapporten op en vertaal deze in een werkstaat tbv de werkplaats. Je maakt werkinstructies, een onderdelenlijst en geeft verbeteringen aan daar waar noodzakelijk. Een stuklijst gaat naar de verantwoordelijke afdeling zodat de onderdelen op tijd zijn voor de uitstaande werkzaamheden. Ook het inplannen van personeel maakt onderdeel uit van je werk.

  6 uur geleden SelectU - Terneuzen
 • Werkvoorbereider constructiewerkplaats.

  Deze opdrachtgever is een internationaal bekend staande fabrikant van hoogwaardige eindproducten in de voedsel keten. Verzorgen van werkinstructies en gereedschappen voor de afdeling constructie is een belangrijke taak voor je. Afdeling inkoop geef je de benodigde stuklijsten. Planning en bewaken van de werkzaamheden regel je samen met de afdelingsmanager. Dit, en alle overige taken die jij noodzakelijk vindt om jouw functie succesvol te maken is een deel van jouw werkdag.

  6 uur geleden SelectU - Heel Zeeland
 • Assemblage monteur

  Je werkzaamheden bestaan uit het assembleren en reviseren van hydrauliek, staalconstructies, motoren etc. Zelfstandig werken en in oplossingen denken is een sterk punt van je. Heb je (nog) niet voldoende kennis op alle gebieden dan gaan we jou dat bijbrengen.

  6 uur geleden SelectU - Heel Zeeland