Nouvall Engineering Services

Nouvall Engineering Services BV is gespecialiseerd in de bemiddeling van technische professionals voor de Industrie in Zuidwest Nederland en Vlaanderen. Onze professionals hebben expertise op het gebied van Design, Engineering, Safety, Construction, Shut-down Management en Project Management.

EN

Wij faciliteren ook Recruitment Consultants die als ondernemer willen samen werken met ons, waarin zij volledig worden ondersteund door een professionele BackOffice. Dit zonder risico’s, maar met een ondernemers rendement.

Axelsestraat 2
4537 AJ TERNEUZEN
0115-820202 (thuis), 0113-795082 (werk)

Wij hebben 60 vacatures voor jou

 • Preventieadviseur / mvk

  Je zult meest in de field aanwezig zijn tijdens de TA2020 in mei. Voornaamste taken - Voor de TA alvast voorbereiden wat kritische veiligheidspunten kunnen worden tijdens de TA - Het dagelijks toezichthouden op de uitvoering en veiligheid tijdens TA - Input voor dagelijkse veiligheidsmeeting / toolboxmeeting - Zelfstandig onderzoeken van de incidenten en een eindrapportage opstellen. - Bijhouden documentatie conform reglementen en procedures - Begeleiden en ondersteunen van de contractors tijdens de TA - Zorg dragen voor de coördinatie van uitvoer en opvolging van verplichte taken op veiligheidsgebied. - Schrijft, administreert, corrigeert en rapporteert afwijkingen. - Rapportage van het veldwerk (inspecties, observaties etc.)

  een week geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Arbeidsvoorbereider piping mechanical

  - Voorbereiden (stelling, isolatie, instrumentatie, mechanische werken, controles,.......) van jobs in Exel en SAP. - Nameten ter plaatse van materiaal of opzoeken op apparaten tekeningen of in spec's. - Kunnen werken met een tekenprogramma om isometrische tekeningen aan te passen en kleine isometrische tekeningen maken. - Later tijdens de Turnaround, de jobs mee opvolgen als voorarbeider. - Opvolgen van de werken, bijsturen en afmelden. - Na de stilstand alle documentatie bijwerken in overeenstemming met de daadwerkelijk

  een week geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Werkvoorbereider/ engineer e&a

  - Voorbereiding, ontwerp en opvolging van E&A-werkzaamheden in Turnarounds; - Uitzoekwerk, voorbereiding en opvolging van PLC migratiewerkzaamheden naar DCS; - Maken van werkpakketten voor E&I-aannemers; - Aanpassen van (as-built) documentatie waar nodig.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Recruiter/accountmanager

  Als Recruiter/Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van een netwerk aan clienten en professionals en het succesvol matchen tussen die 2 netwerken. Nouvall richt zich voornamelijk op de (petro)chemische industrie in Zuid West Nederland en Vlaanderen op het gebied van Engineering, Project Management, Construction Management, Safety Management en Shutdown Management. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de gehele recruitment-cycle in de regio Antwerpen. De werkzaamheden zijn daardoor erg gevarieerd en jouw rol is dan ook een combinatie van o.a. sales, consultancy, accountmanagement en business development. Onderhouden van contacten met zowel opdrachtgevers als professionals en uitbouwen van dit relatienetwerkInventariseren, interviewen, selecteren en introduceren van professionalsBegeleiden van professionals en opdrachtgevers gedurende het selectietraject en het onderhouden van contacten met professionals en opdrachtgeversAcquireren van opdrachten en zorgen voor vervolgopdrachten bij opdrachtgeversSparringpartner voor opdrachtgevers (management-/directieniveau) over marktontwikkelingenSupportJe wordt volledig ondersteund door een professionele backoffice inclusief salaris- en debiteuren administratie, marketing, automatisering en certificering.Je werkt in ons kantoor in Antwerpen, Terneuzen en desgewenst in Goes of vanuit huis.

  2 weken geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Technologist r&d

  De werkzaamheden van de technologist zullen zich voornamelijk afspelen rond:het fysisch testen van polymeren en polymeer blendshet maken van de benodigde proefstukken middels spuitgieten of persenwerkzaamheden verrichten met andere fabricatietechnieken.  

  2 weken geleden Techniek (Terneuzen)
 • Supervisor jetty

  Als SupervisorJetty's / Loading arms ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvolging van de werkzaamheden, veiligheid op de werkplek en bewaking van planning. Tevens zorg je voor coördinatie met andere disciplines, zoals piping, mechanical, civiel ,E&I en EH&S Je controleert dagelijks frequent of iedereen veilig en vakkundig hun werkzaamheden uitvoert en je grijpt direct in indien nodig. Je bent verantwoordelijke voor het uitvoeren van een gedegen start werk analyse bij elke vergunning uitgifte. Je onderhoud contant en overlegd met de afdeling Engineering voor feedback en of overleg voor technische oplossingen, met aannemer(s) voor het vastleggen van onderlinge afspraken tijdens voortgangsmeetings en met diverse andere partijen . Je lost technische onvolkomenheden op.

  2 weken geleden Techniek (Terneuzen)
 • Scheduler

  Reports to the Construction Manager for functioning of scheduling at the jobsitePrepares construction schedules and related information required for planning and control of projectPlans, organizes, coordinates and controls schedule at the jobsiteMonitors, forecasts and reports progress at the jobsiteEstablishes contract milestone schedules and then reviews contractor schedules to assure compliance with overall project schedule objectivesCoordinates and consults Construction Supervisors to check parameters and appraised status of workReport deviations from project schedule due to change ordersAssists in review and approval of all contractor schedulesApproves all jobsite schedule reports and services

  2 weken geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Werkvoorbereider - supervisor

  Doelstelling: Alle stoppunten voorbereiden en uitwerken in Roser tot volledige multi-disciplinaire werkpakketten, die efficiënte uitvoering van de werkzaamheden mogelijk maken.De fieldcheck: een essentieel onderdeel aan het begin van het werkvoorbereidingproces. De situatie in het veld moet worden bestudeerd om na te gaan hoe de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, welke onderlinge relaties er bestaan tussen activiteiten en welke disciplines bij deze uitvoering betrokken zullen zijn (zoals b.v. hijsactiviteiten, stelling- en isolatiewerkzaamheden).Opstellen van de plankaartenToekennen van de vereiste resources - aannemersCalculeren / Ramen van de activiteitenIdentificeren van de nodige materialenTechnische en functionele supervisie over de aannemers tijdens de uitvoering van de TAR.Technische uitklaring van de werkenOplossen van problemen in de uitvoeringOpvolgen van de voortgang en bijsturen waar nodigAfstemmen van de ondersteunende disciplines ( stelling, isolatie �. ) tbv mechanische werkenUitreiken en opvolgen van werkvergunningenToezicht op vlak van HSE

  2 weken geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Sr. Piping designer / engineer

  Als (Senior) Piping Designer ontwerp, specificeer en teken je industriële pijpleidingsystemen, voornamelijk voor de procesindustrie.Je hebt ervaring in zowel basic als detail engineering.Je hebt als (Senior) Piping Designer een goed inzicht in conceptueel ontwerpen, rekening houdend zowel met proceseisen als supporting, flexibiliteit, veiligheid, onderhoud en kostprijs.Je bent in staat een 3D Autoplant layout op te stellen onder begeleiding van een lead piping designer.Communiceren rond de interfaces is onderdeel van de scope.

  2 weken geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • R&d maintenance technician e&i

  Zelfstandig werkzaamheden uitvoeren, zowel preventief als correctief, het onderzoeken en verhelpen van storingen aan apparatuurWerkzaamheden voorbereiden, eventueel met de nodige veiligwerk vergunningenOpvolgen van veiligheid en kwaliteit tijdens uitvoering van werkzaamheden, uitgevoerd door zichzelf of door derdenOplevering en overdracht aan de gebruikersUitvoeren en documenteren van wettelijke keuringen en inspectiesTechnische ondersteuning bieden aan verschillende projectteams binnen de afdeling

  2 weken geleden Techniek (Terneuzen)
 • Werfopvolger constructie

  In de functie als Werfopvolger heb je een dubbelrol:1. Als werkvoorbereider om de werkzaamheden op de grote aanpassing en bouw voor te bereiden2. Als supervisor / toezichterhouder tijdens de uitvoering van de werkzaamhedenJe zult de job ter plaatse bekijken, de nodige schetsen (fotoâ??s) maken, nakijken wat nodig is (diensten, materialen, hulpmiddelen) om de job op een veilige manier te kunnen doen. Voor elke job ook de nodige activiteiten (diensten), materialen en hulpmiddelen definiëren.Werkvoorbereiding (voor de aanpassing en bouw): Jobs voorbereiden Indien nodig maken van tekeningen, of (intern) opdracht geven om deze te maken Taakstappen definiëren Resources (leveranciers) toekennen Materialen oplijsten (ter plaatse opmeten, opzoeken in tekeningen of stuklijsten), dit alles volgens de juiste specificaties Hulpmiddelen oplijsten Jobs voorzien van de juiste extra technische documentatie Rapportage aan werfcoördinator (=eindverantwoordelijk over alle disciplines) Materiaal (via inkoop) bestellen en opvolgenOpvolging (tijdens de aanpassing en bouw): Verdelen van de daglijsten, arbeidstoelating en protocollen. Hierna erop toezien dat de contractor zijn daglijsten afwerkt:- volgens de juiste prioriteiten- volgens de code van goed vakmanschap in uw vak discipline- op een ordelijke en nette manier- op een veilige manier, en volgens de arbeidstoelatingJe bent de schakel tussen de verschillende afdelingenJe rapporteert aan de Werfcoördinator en werkt samen met de projectcoördinatorTijdens de stilstand, dagelijks bijwonen van de veiligheidsvergaderingErop toezien dat er tijdens de werken de juiste materialen gemonteerd worden en volgens de regels van goed vakmanschap in uw vak disciplineBijsturen waar nodig en in samenspraak

  2 weken geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Werfopvolger elektriciteit

  In de functie als Werfopvolger heb je een dubbelrol:1. Als werkvoorbereider om de werkzaamheden op de grote aanpassing en bouw voor te bereiden2. Als supervisor / toezichthouder tijdens de uitvoering van de werkzaamhedenJe zult de job ter plaatse bekijken, de nodige schetsen (fotoâ??s) maken, nakijken wat nodig is (diensten, materialen, hulpmiddelen) om de job op een veilige manier te kunnen doen. Voor elke job ook de nodige activiteiten (diensten), materialen en hulpmiddelen definiëren.Werkvoorbereiding (voor de aanpassing en bouw):Jobs voorbereidenIndien nodig maken van tekeningen, of (intern) opdracht geven om deze te makenTaakstappen definiërenResources (leveranciers) toekennenMaterialen oplijsten (ter plaatse opmeten, opzoeken in tekeningen of stuklijsten), dit alles volgens de juiste specificatiesHulpmiddelen oplijstenJobs voorzien van de juiste extra technische documentatieRapportage aan werfcoördinator (=eindverantwoordelijk over alle disciplines)Materiaal (via inkoop) bestellen en opvolgenOpvolging (tijdens de aanpassing en bouw):Verdelen van de daglijsten, arbeidstoelating en protocollen. Hierna erop toezien dat de contractor zijn daglijsten afwerkt:- volgens de juiste prioriteiten- volgens de code van goed vakmanschap in uw vak discipline- op een ordelijke en nette manier- op een veilige manier, en volgens de arbeidstoelating Je bent de schakel tussen de verschillende afdelingen Je rapporteert aan de Werfcoördinator en werkt samen met de projectcoördinator Tijdens de stilstand, dagelijks bijwonen van de veiligheidsvergadering Erop toezien dat er tijdens de werken de juiste materialen gemonteerd worden en volgens de regels van goed vakmanschap in uw vak discipline Bijsturen waar nodig en in samenspraak

  2 weken geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Werfopvolger mechanical

  In de functie als Werfopvolger heb je een dubbelrol:1. Als werkvoorbereider om de werkzaamheden op de grote aanpassing en bouw voor te bereiden2. Als supervisor / toezichthouder tijdens de uitvoering van de werkzaamhedenJe zult de job ter plaatse bekijken, de nodige schetsen (fotoâ??s) maken, nakijken wat nodig is (diensten, materialen, hulpmiddelen) om de job op een veilige manier te kunnen doen. Voor elke job ook de nodige activiteiten (diensten), materialen en hulpmiddelen definiëren.Werkvoorbereiding (voor de aanpassing en bouw): Jobs voorbereidenIndien nodig maken van tekeningen, of (intern) opdracht geven om deze te makenTaakstappen definiërenResources (leveranciers) toekennenMaterialen oplijsten (ter plaatse opmeten, opzoeken in tekeningen of stuklijsten), dit alles volgens de juiste specificatiesHulpmiddelen oplijstenJobs voorzien van de juiste extra technische documentatieRapportage aan werfcoördinator (=eindverantwoordelijk over alle disciplines)Materiaal (via inkoop) bestellen en opvolgenOpvolging (tijdens de aanpassing en bouw):Verdelen van de daglijsten, arbeidstoelating en protocollen. Hierna erop toezien dat de contractor zijn daglijsten afwerkt:- volgens de juiste prioriteiten- volgens de code van goed vakmanschap in uw vak discipline- op een ordelijke en nette manier- op een veilige manier, en volgens de arbeidstoelatingJe bent de schakel tussen de verschillende afdelingenJe rapporteert aan de Werfcoördinator en werkt samen met de projectcoördinatorTijdens de stilstand, dagelijks bijwonen van de veiligheidsvergaderingErop toezien dat er tijdens de werken de juiste materialen gemonteerd worden en volgens de regels van goed vakmanschap in uw vak disciplineBijsturen waar nodig en in samenspraak

  2 weken geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Supervisor stellingbouw

  De Supervisor Stellingbouw is verantwoordelijk voor de dagelijkse opvolging en aansturing van alle steigerbouw activiteiten voor de constructie groep. Hij is verantwoordelijk voor de algemene coordinatie over steigerbouw voor de verschillende disciplines, zoals Civiel ,E&I, Gen Mechanical en EH&S.Taken en verantwoordelijkheden: Dagelijks frequent controleren of de steigers veilig betreden kunnen worden en dat het werk veilig uitgevoerd kan worden. Direct ingrijpen indien nodig.Uitvoeren van een gedegen start werk analyse bij elke vergunning uitgifte.Onderhouden van contacten/overleg met Plantvertegenwoordigers, constructie area team supervisors.Neemt scope op met aannemer en Constructie supervisor voor de te verrichten werkzaamheden.Stuurt opdrachtbevestiging uit naar aannemer.Nemen van beslissingen over meer- en minderwerk, door dit met de scope te valideren.Administratieve voorafhandeling van meer-en minderwerk.Adminstratie van uitstaande constructie steigers.Voorbereiden, controleren en uitgeven van vergunningen.Oplossen van technische onvolkomendheden, desgewenst in overleg met de engineering afdeling en of steigerbouw SMEâ??s.Bewaken van afgesproken planning.Zorgen voor efficiente inzet van steigers.Bewaken dat de verwachte kwaliteit van het op te leveren werk door de aannemer wordt geleverd.Leiderschap in het stellen van de veiligheids verwachtingen naar de aannemers.Stop werk in geval van twijfel.Gatekeeper in het uitgeven van werk in het veld

  2 weken geleden Techniek (Terneuzen)
 • Werkvoorbereider e&i

  De taken waar die persoon zou moeten uitvoeren zijn de volgende:Werk opnemen in plant en probleem/storing herkennen.Werkpakketten samenstellen.Maken opdrachten naar contractor/vendors in SAP.Opvolging werkzaamheden in de plantCommisioning in de plant  

  2 weken geleden Techniek (Terneuzen)
Nouvall Engineering Services

Axelsestraat 2
4537 AJ TERNEUZEN
0115-820202 (thuis), 0113-795082 (werk)