Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 57 vacatures voor je gevonden

 • Sorteermedewerker biologisch fruit

  Sorteren en verpakken van biologische appels en peren binnen een gemengd biologisch dynamisch landbouwbedrijf.

 • Bar / bedienings medewerk(st)er

  Wij zijn opzoek naar leuke collega`s voor in de bediening, dit kan zowel voor 32 uur per week met een vast contract, maar wij zijn ook opzoek naar parttime krachten, alles is in overleg hoeveel dagen/uren je wilt werken. El Fuego is 7 dagen per week geopend en staat inmiddels bekend als de Mexicaan van Zeeland met o.a. de lekkerste spareribs. Solliciteer direct: 06-39858158 of mail: restaurant@el-fuego.com

  gisteren El Fuego - Domburg
 • Zelfstandig medewerk frituur/take away camping

  Voor onze snackbar op Strandcamping Valkenisse zoeken wij een zelfstandig medewerker frituur. Naast de werkzaamheden in de frituur is de kandidaat verantwoordelijk voor het beheer van de voorraden, naleven HACCP regelgeving, inwerken en aansturen naaste medewerkers en het leveren van kwaliteit aan de gasten.

 • Medewerker bediening (m/v) gezocht

  Zoek jij nog een vakantiebaantje voor deze zomer of ben je toe aan iets meer vastigheid? Wij zijn nog op zoek naar diverse collega's voor in de bediening. Parttime, fulltime, vakantiebaan of jaarcontract. We hebben verschillende shifts op verschillende dagen beschikbaar, bijvoorbeeld van 09.00 uur tot 17.30 uur of van 17.30 uur tot 22.30 uur. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, wij leren jou alles wat je moet weten.

  2 dagen geleden de Boekanier - Vrouwenpolder
 • Afwashulp en/of keukenhulp gezocht

  Zoek jij nog een vakantiebaantje voor deze zomer of ben je toe aan iets meer vastigheid? Wij zijn nog op zoek naar afwashulpen en/of keukenhulpen. Parttime, fulltime, vakantiebaan of jaarcontract, je bent van harte welkom om eens bij ons in het bedrijf te komen kijken. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, wij leren jou alles wat je moet weten.

  2 dagen geleden de Boekanier - Vrouwenpolder
 • Medewerk(st)er bediening / bar

  Wij zijn opzoek naar leuke collega`s voor in de bediening, dit kan zowel voor 32 uur per week met een vast contract als part-time, alles is in overleg hoeveel dagen/uren je wilt werken. El Fuego is 7 dagen per week geopend en staat inmiddels bekend als de Mexicaan van Zeeland met o.a. de lekkerste spareribs.

  3 dagen geleden El Fuego - Domburg
 • Sales engineer (inside)

  Hoogenboom Valves, een technisch bedrijf in Zeeland, ontwikkelt en produceert industriële rookgaskleppen: standaardproducten of maatwerkoplossingen. Onze troeven : de beste kwaliteit, een no-nonsense benadering, wereldwijde levering, korte lijnen, snelle reactie, tevreden klanten. Wij zoeken een Inside Technical Sales Representative die samen met het huidige team, ons bedrijf naar een hoger niveau tilt. Ben jij de sales-tijger die mee het verschil kan maken in een zeer internationaal gerichte business? En heb jij bovendien ervaring en kennis van marketing? Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal en jouw doel. Wat verwachten wij van jou? - Je bent als commerciële productspecialist het aanspreekpunt voor onze klant vanuit een binnendienstfunctie. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële functie. - Je werkt pro-actief en neemt initiatief bij het contacteren van bestaande en potentiële klanten. Je luistert naar de klant, analyseert zijn behoefte en biedt passende oplossingen door techniek en sales te combineren. -Je bent een problem-solver en assertief. - Je stuurt het extern marketing bureau aan. - Je bent integer en betrouwbaar. Na een inwerkperiode werk je zelfstandig offertes uit. - Techniek zit in je lijf. Een technische affiniteit is een must. - Communicatie met klanten motiveert jou, zowel in het Nederlands als in het Engels en Duits. Elke andere bijkomende taal is een pluspunt.

  4 dagen geleden Hoogenboom Valves - Kapelle
 • Bedrijfsleider (m/v) - multifunctioneel centrum/sporthal

  In multifunctioneel centrum De Statie aan de Canadalaan te Sas van Gent, zijn de functies basisonderwijs en kinderopvang, cultuur en ontspanning, zorg en welzijn + sport en recreatie bij elkaar ondergebracht. Stichting Beheer De Statie is binnen het centrum verantwoordelijk voor de exploitatie en het facilitair beheer van de sporthal, het wijkcentrum en de horecavoorziening. Daarnaast kunnen met de overige gebruikers van het gebouw afspraken worden gemaakt over het facilitaire beheer van hun ruimten. De Statie beoogt het voorzieningenniveau en de kwaliteit van leefbaarheid in de kern Sas van Gent te verhogen. Het bestuur van de stichting heeft de wens om hieraan een actieve bijdrage te leveren. Functie-informatie Om vorm en inhoud te geven aan de onder de verantwoordelijkheid van de Stichting vallende taken, staat een bedrijfsleider aan het hoofd van de interne organisatie. Deze legt rechtstreeks verantwoording af aan het stichtingsbestuur en ondersteunt het bestuur bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Binnen het multifunctionele centrum worden ruimten gebruikt door verschillende organisaties: Basisschool De Statie, Stichting Kinderopvang, Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen, Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst, Stichting Jeugd- en Jongerenwerk en verschillende andere organisaties uit Sas van Gent en omgeving. Van de bedrijfsleider wordt verwacht dat hij of zij de samenwerking van deze organisaties stimuleert en faciliteert. De bedrijfsleider geeft daarbij leiding aan de medewerkers die voor de stichting werkzaam zijn in de sporthal, het wijkcentrum en de horeca. Op dit moment zijn dit vijf (gedeeltelijk parttime) medewerkers. Tevens draagt de bedrijfsleider zorg voor de PR, communicatie en het uitvoeren van de financiële administratie.

 • Gevraagd: haarstylist

  Ben jij een flexibele aanpakker, spontaan, gemotiveerd, klant- en servicegericht ? Kom dan ons MOOOI makers team versterken en reageer op de functie van haarstylist.

 • Ontbijtmedewerker b&b de lijsterhof

  Word jij onze nieuwe collega in de gerenoveerde B&B de Lijsterhof? De keuken is geheel vernieuwd! Voor de functie ontbijtmedewerker zijn wij op zoek naar een grenzeloos gastvrije en spontane gastvrouw. ’s Ochtends sta je klaar voor onze gasten om ze te verzorgen van een heerlijk ontbijt en uitstekende start van de dag. Je bent die vroege vogel die ’s ochtends vrolijk uit bed stapt en fris en fruitig de dag begint. Je ontvangt en bedient de gasten met aandacht voor detail, dus lever je net dat beetje extra. Je bent een representatieve doener en weet de verwachtingen van de gasten te overtreffen. Je beschikt over de sociale vaardigheden en mensenkennis die nodig is om gasten op correcte wijze te bedienen. Ben jij de gastvrouw die van aanpakken weet en verzeker jij onze gasten van een goede start van de dag? Lees dan nu verder.

  5 dagen geleden Hotel Bommelje - Domburg
 • Leerling en allround installatie monteur. Loodgieter

  Aanleg van gas, water, riolering, sanitair, dakbedekking, cv en warmtepomp installaties. Samen of alleen mooie installaties maken.

  een week geleden Nico Francke B.V. - Serooskerke
 • Chauffeur / logistiek medewerker bakkerij

  chauffeur / logistiek medewerker Bakkerij Wij zoeken enthousiaste collega voor onze interne en externe logistiek je houd je bezig met inpakken verzamelen orders en en chaufferen

  een week geleden Spelt Bakkers - Bruinisse
 • Penitentiair inrichtingswerker penitentiaire inrichting middelburg

  De Dienst Justitiële Inrichtingen is niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en maatregelen, maar ook voor de dagelijkse zorg van mensen die dit ondergaan. Jij speelt hierin als medior penitentiair inrichtingswerker bij de penitentiaire inrichting Middelburg een belangrijke rol. Je zorgt voor de bewaring en beveiliging van gedetineerden. Neemt een activieve houding op het gebeid van re-intergatie. Als penitentiair inrichtingswerker houd je je bezig met het intensief en individueel begeleiden van justitiabelen in de woon- en leefsituatie, en bij activiteiten. Daarnaast verleen je intensieve zorg aan patiënten. In jouw functie draag je bij aan een humane uitvoering van de detentie, de beperking van de detentieschade en het voorkomen van recidive.

 • Assistent-shopmanager rituals cosmetics zeeland

  DOEL VAN DE FUNCTIE Zodra je de deuren opent van de Rituals-winkel, gaat er een bijzondere wereld open. Een wereld waar alledaagse routines veranderen in betekenisvolle rituelen. Waar luxe home- en bodyproducten, prettige muziek en fijne geuren de winkel vullen. Dit is de plek waar jij als Assistent Shopmanager een unieke beleving kunt creeren en meemaken. JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN Voor jou is er als Assistent Shopmanager een dubbelrol in de winkel weggelegd. Aan de ene kant assisteer je de Shopmanager bij het in goede banen leiden van alle winkelactiviteiten, van voorraadbeheer tot personeelsadministratie, van planning tot financiële administratie. Om de commerciële doelstellingen te behalen en liever nog het overtreffen daarvan. Bij het slim beïnvloeden van KPI' s. Je hebt een motiverende voorbeeldrol voor jullie winkelteam en tijdens afwezigheid van de Shopmanager vervang je hem/haar en neem je verantwoordelijkheid. Je deelt jouw kennis, bijvoorbeeld kennis die je opdoet tijdens onze halfjaarlijkse product(re)launches. Maar ook onze persoonlijke filosofie, diep van binnen en met onze klanten. Aan de andere kant heb je een uitvoerende rol. Dat betekent dat je stijl en daadkracht toont bij het adviseren van klanten en neerzetten van een sterk winkelbeeld.

 • Ontbijt medewerker

  * wil je graag s'morgens zelfstandig en gezellig werken en heb je wat horeca ervaring, dan is dit misschien wel de uitdaging en jou baan.

  een week geleden Veese Hoek BV - Kortgene