Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 46 vacatures voor je gevonden

 • Datacenter engineer

  Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied. Wie zijn wij DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway. DFN heeft een eigen glasvezel/HFC netwerk en verdeeld over Nederland diverse PoPs als fysieke knooppunten van deze netwerken. PoPs en datacenters vormen het fundament van onze technische infrastructuur. Hierin worden onze netwerk en server apparatuur geplaatst waarmee we de Internet, Televisie, Telefonie en zakelijke colocatie-diensten leveren aan onze klant. Deze betrouwbaarheid bouwen wij op vanuit klimaatbeheersing (koeling), stroomvoorziening (UPS, NSA, gescheiden spanningsvoorziening), infrastructuur (gebouw, brandblusinstallatie, verhoogde vloeren), Security (toegangssystemen) en monitoring/bewaking (gebouw beheersing systemen). Gezamenlijk met preventief onderhoud en upgrades om deze PoPs / Datacenters up to date te houden in techniek en duurzaamheid. Jouw nieuwe werk en afdeling Onze PoPs en Datacenters zijn jouw speelveld. Samen met een team van 5 engineers werk je samen om deze in topconditie te houden. Je richt je op de bouwkundige- en spanningsvoorzieningen, klimaatbeheersing, security en het buildingmanagement systeem. Dit pak je zowel proactief als reactief op. Je professionaliseert en optimaliseert de bestaande PoPs en Datacenters om hiermee een hogere betrouwbaarheid en efficiëntie te bereiken. Hiermee verlaag je samen met je collega’s het aantal storingen, verkort je de storingsduur en verminder je het stroomverbruik en dus de kosten. Dit doe je door zowel zelf als in samenwerking met externe partners aanpassingen en onderhoud uit te voeren. Daarnaast houd je overzicht op de externe PoPs en datacenters, sluit je contracten af, verlengt ze, herziet ze en beheert ze op een gestructureerde manier. Wij vragen • Minimaal HTS Electrotechniek of Engineering; • Norm en designkennis van elektro technische installaties (UPS, spanning, NSA, klimaat, gebouw, NEN3140, NEN3840); • Kennis van building management systemen, monitoring systemen en Element managers; • Goede beheersing van de Nederlandse taal; • Bereidheid om te werken in storingswachtdiensten; • In bezit van rijbewijs B.

  14 uur geleden DELTA - Vlissingen
 • Medewerker bediening / bar

  Voor ons mooi restaurant op de Markt in Middelburg zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerker bediening / bar. Heb jij passie voor de horeca maar wil je ook in het seizoen tijd voor je privé leven overhouden? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

  15 uur geleden ZanziBar - Middelburg
 • Ontbijt medewerker

  Het voorbereiden en klaarmaken van een ontbijtbuffet de ontbijtruimte onderhouden en optimaliseren. goed met mensen om kunnen gaan inzetbaar zijn waar nodig in ons bedrijf

 • Schoonmaakmedewerker m/v

  Voor diverse projecten zijn wij op zoek naar nieuwe collega's: Project te Burgh Haamstede: ma 2.5 di 2.5 wo 1.5 do 2.5 vr 2.5 na 14.30 uur Project te Renesse : ma 3.0 di 3.0 wo - do 3.0 vr 2.5 na 16.00 uur Project Dreischor : ma 1.5 di 2.5 wo - do 1.5 vr 2.5 na 15.00 uur Project te Kats : ma 3.0 di 3.0 wo 3.0 do 3.0 vr - 16.00 uur Project te Bruinisse : ma 4.0 di 4.0 wo 4.0 do 4.0 vr 4.0 vroege ochtenduren

 • Dringend gevraagd: allround haarstylist en 3e jaars stagiaire

  Ter versterking van ons team, het liefst uit de omgeving Goes.

  4 dagen geleden hairpoint goes - Goes
 • Lading controleur m/v

  Wij zijn op zoek naar een jonge enthousiaste medewerker buitendienst die geïnteresseerd is in het werk als lading controleur van hout uit diverse werelddelen, dat voornamelijk in de haven van Antwerpen aankomt.

  6 dagen geleden Ademar b.v. - Oost-Souburg
 • Hovenier aanleg / onderhoud en tuincentrum medewerker

  We zijn op zoek naar een enthousiaste vakbekwaam hovenier voor de tuinaanleg, een hovenier voor het tuinonderhoud en een zelfstandig verkoopmedewerker voor ons tuincentrum. We hebben meer werk dan dat we met ons huidige team van 16 medewerkers aankunnen, daarom zijn we op zoek naar collega's die goed in ons team passen.

 • Medewerker ondersteuning

  Aandachtsgebieden: beplantingen, terreinen en wegbermen. Woon jij onder of boven NAP? Veel mensen vinden het vanzelfsprekend dat we in Nederland voor een groot deel onder de zeespiegel leven. Gelukkig vinden wij dat niet. Dag en nacht werken onze 460 medewerkers aan sterke dijken, veilige plattelandswegen en schoon en voldoende water. Jij binnenkort ook? Het werk bij Scheldestromen is niet alleen leuk maar ook maatschappelijk relevant! En waar kun je dat beter doen dan in Zeeland? Welkom bij Scheldestromen! De functieomschrijving Heb jij een mbo-opleiding niveau 4, ben je administratief onderlegd en heb je affiniteit met 'groen'? Lees dan snel verder! In deze functie ben je verantwoordelijk voor een gevarieerd pakket aan werkzaamheden binnen de afdeling Wegen. Het gaat om werkzaamheden aan wegbeplantingen, wegbermen en het groen op diverse terreinen van het waterschap. De werkzaamheden • Verzamelen en bewerken van informatie uit inspecties en andere bronnen om het beheersysteem voor onze assets actueel te houden. • Inventariseren en analyseren/interpreteren van de informatie uit het beheersysteem voor het maken van uitvoeringsplannen, bestekken of onderhoudscontracten op het gebied van maaien, snoeien, rooien en aanplant. Inclusief het aanvragen van vergunningen en het doen van de Klic-melding. • Toezichthouden op (beeld-)bestekken, zoals het groenonderhoud op onze steunpunten, op de afvalwaterzuiveringen en op de gemalen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de resultaatsmeter. • Leveren van een bijdrage aan planning, coördinatie en (managements-)rapportages op het gebied van onder andere maaien en wegbeplanting. • Uitvoeren van flora- en faunatoetsen en interpreteren en verwerken van de resultaten. • Afhandelen van klachten, meldingen en vragen. • Meedenken in (groen)projecten waterschapsbreed. • Adviseren en begeleiden van de groenkantonniers. • Beheren en evalueren van onderhoudscontracten en aanspreken van aannemers en leveranciers op contractafspraken.

 • Php developer / programmeur (junior/medior/senior) bij kōdo!

  Wil jij als developer uitgedaagd worden en onderdeel worden van een gezellig, professioneel team? Solliciteer dan bij Kodo! Werken bij Kodo betekent werken aan innovatieve, uitdagende projecten waarbij we zoveel mogelijk nieuwe technische mogelijkheden inzetten. Geen templates, maar onderscheidende Web Apps. Geen spaghetti code, maar ontwikkelen op hoog niveau. * acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld *

  een week geleden Kodo - Middelburg
 • Hulp in de hotel-huishouding voor hotel bistro de korenbeurs-willem4

  Hulp in de hotel-huishouding. van ons Hotel De Korenbeurs-Willem4 in Kortgene Wij hebben een Award 2019 gewonnen , omdat de hotelgasten ons hotel zo goed verzorgd vinden en graag komen logeren. Wij willen dat graag zo houden en misschien wil jij daar aan meewerken om de volgende Award te winnen dan ben je van harte welkom in ons gezellige familie hotel team Hotelkamers zorgvuldig schoonmaken.

  een week geleden Veerse Hoek BV - Kortgene
 • Junior commercieel medewerker binnendienst (meertalig nl/eng/de) (m/v)

  Wie zoeken we? Een junior commercieel medewerker binnendienst (m/v) die Nederlands, Engels en Duits vloeiend spreekt en klanten technisch kan adviseren over de toepassingen van onze passieve brandwerende producten. MBO/HBO werk- en denkniveau of door middel van kennis, inzicht en ervaring hieraan gelijkwaardig. Technische kennis of nieuwsgierigheid is voor deze functie van groot belang. Daarnaast hebben we vooral interesse in je vaardigheden, je affiniteiten en je enthousiasme. Wie zijn wij? www.mulcol.com Jouw uitdaging: Onze Europese klanten kunnen bij jou terecht met al hun (technische) vragen en wensen. Met jouw taalvaardigheid kan jij ook anderstalige klanten in het Engels, Duits of het Nederlands te woord staan en hen van technische adviezen voorzien. Je kan zowel schriftelijk als mondeling je adviezen uitvoerig beargumenteren en voor de klant verduidelijken. Jij bent onze brug naar de Europese markt. Jij beheert mede onze sales-, support- en contact-mailbox en beantwoordt (technische) vragen, verwerkt orders en verschaft informatie en documentatie in de talen die jij beheerst. Overige vragen speel je door naar collega’s en indien nodig vertaal je hun feedback voor de klant. Dankzij jou krijgen onze klanten en relaties snel de juiste informatie in meerdere talen. Jij zorgt dat de documentatie voor wat betreft jouw landen-pakket up-to-date is en beheert ook de eindredactie hiervan. Je controleert ook de vertalingen voor mailings, websites en nieuwsbrieven, je verzekert dat deze ook de lading dekken in de doeltaal. Jij zorgt dat wat er bij ons de deur uitgaat aan documentatie de Mulcol-kwaliteitsstandaard vertegenwoordigt. Samen groeien: tot slot ben je de baas over je eigen toekomst. Bij Mulcol is doorontwikkelen mogelijk en wordt er gekeken naar jouw meerwaarde. Zo gaan we samen vooruit. Ben je overtuigd dat bovenstaande en onderstaande door jou prima uit te voeren is en kan je niet wachten om jezelf te bewijzen en jouw plekje bij Mulcol op te eisen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Takenpakket Sales • Telefonisch en schriftelijk technische vragen beantwoorden • Documentatie verschaffen • Mails beantwoorden contact en support • Verkooporders verwerken • Communicatie klachtafhandeling Documentatie en goodies • Technische documentatie controleren op inhoudelijke juistheid en volledigheid • Archiveren • Inventariseren Communicatie en marketing • Promotionele activiteiten helpen opzetten en organiseren • Contentbeheer website en artikelen • LinkedIn en andere Social Media beheren Algemeen • Ondersteuning bieden • Diverse administratieve taken uitvoeren

 • Monteur bedrijfswagens (m/v)

  Als bedrijfsautotechnicus ben je een allrounder. Je verricht alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan (lichte)- bedrijfswagens, kampeerauto's en trucks . Je lost complexe problemen op weet hoe je een gerichte diagnose moet stellen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit, service & betrouwbaarheid van onze dienstverlening.

 • Hovenier (m/v)

  Heb jij groene vingers? Hou jij van de natuur? Ben je representatief,flexibel, collegiaal en hou je van aanpakken? Lijkt het jou leuk om als hovenier aan de slag te gaan dan zoeken wij jou!

 • (aankomend) teeltmanager

  Heb jij altijd al een passie gehad voor het telen van tomaten en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lans is voor de locatie Rilland op zoek naar een: (Aankomend) Teeltmanager fulltime Wat ga je doen? Als teeltmanager ben je eindverantwoordelijk voor de gehele teelt op de locatie Rilland, dit betekent dat je onder andere: • Het teelt en gewasbeschermingsproces beheerst, controleert en registreert. Hiermee houd je een goed totaaloverzicht. • Ook regel je het klimaat en watergift in de kas, hier ben je 24 uur per dag verantwoordelijk voor. • Je stelt bemestingsschema’s en bemestingsgiften vast. • De registraties, rapportages en vergelijkingen zijn kloppend en op tijd ingevoerd. • Je geeft indirect leiding aan agrarische medewerkers en rapporteert aan de Operationeel Manager en de Directie. • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je teeltexcursies bijwoont en rassenproeven naloopt.

  een week geleden Lans, locatie Rilland - Rilland-Bath
 • Opbouwwerker 30 uur

  Stichting ROAT Stichting ROAT is een professionele welzijnsorganisatie in Vlissingen. De stichting is werkzaam op het gebied van opbouwwerk, jeugd- en jongerenwerk, welzijnswerk, buurtwerk, sociaal werk en sport- en spel. Zij doet dat door te werken in buurten en wijken. ROAT voert deze taken uit in opdracht van de gemeente Vlissingen. Onze visie De stichting werkt vanuit een visie dat iedereen mogelijkheden en talenten heeft en kansrijk kan zijn. De professionele werkers van ROAT ondersteunen mensen bij het ontdekken van hun mogelijkheden en talenten zodat zij kansen kunnen benutten. Meedoen in de samenleving is daarbij één van de belangrijkste uitgangspunten. Doel is om de eigen kracht van cliënten en hun netwerk te versterken zodat mensen kunnen meedoen in de samenleving. Wat doen wij? ROAT probeert professionals en maatschappelijke organisaties aan elkaar te verbinden om de leefbaarheid in de wijken te vergroten. Dat doen we ondermeer door de wijknetwerken te versterken. Wij werken dan ook veel samen met andere organisaties. ROAT werkt niet alleen met professionele werkers zoals straatcoaches, trajectbegeleiders, buurtsportmedewerkers en opbouwwerkers maar ook met een grote groep vrijwilligers. Waar zijn wij naar op zoek? Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega voor het opbouwwerk in Vlissingen. Hij of zij zal met name werken aan de doorontwikkeling van de wijknetwerken en de ondersteuning van burgerinitiatieven om de leefbaarheid in de wijken te versterken. Wat zoeken wij? Wij zoeken een, bij voorkeur, ervaren opbouwwerker voor 30 uur in de week die zijn of haar sporen in het welzijnswerk heeft verdiend of bereid is dat te leren. Een collega die samen met ons een uitdaging aan wil gaan om het welzijnswerk in Vlissingen verder uit te bouwen.

  een week geleden ROAT - Vlissingen