Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 44 vacatures voor je gevonden

 • Medewerker (-ster) bediening

  Wij zijn op zoek naar een leuke, vlotte medewerker (-ster) bediening. Voor de juiste persoon zijn horeca, gastvrijheid, service en een leuke persoonlijkheid normale eigenschappen. Als medewerker bediening ben je het eerste en laatste contact met onze gasten en bezorg jij ze samen met je collega’s in de bediening en in de keuken een leuk en lekker avondje weg d.m.v. uitstekende service en gastvrijheid en lekker, zelfgemaakt en vers eten.

 • Horeca medewerker(s) / studenten op rondvaartboot

  Voor het zomerseizoen mei t/m september (parttime / fulltime) zijn wij op zoek naar collega's of studenten (die in hun vakantie) graag in de horeca willen werken en onze varende gasten willen voorzien van een hapje en een drankje aan boord van onze dagpassagiersschepen te Veere als in Middelburg. Onze vaartochten bestaan uit reguliere rondvaarten als diverse feesten en partijen. De werktijden hierbij zijn overdag en niet (laat) in de avond of 's nachts. Mocht je de intentie hebben om veel uren te willen draaien, hebben wij daar ruime mogelijkheden voor.

  13 uur geleden Rederij Dijkhuizen - Middelburg
 • Kapitein / stuurman

  Voor onze dagpassagiersschepen zijn wij op zoek naar een kapitein / stuurman in bezit van een Groot vaarbewijs, of een stuurman/volmatroos in bezit van een dienstboekje. He betreft voor de periode mei t/m september Dit kan zowel parttime als fulltime zijn

  16 uur geleden Rederij Dijkhuizen - Veere
 • Keukenhulp/afwasser

  Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een enthousiaste keukenhulp/afwasser voor in de weekeinden en vakanties. Je taken bestaan uit het bereiden van koude gerechten en de keuken helpen bij de mice en place. Daarnaast zal je worden ingezet bij de afwas. Je bent allround inzetbaar om ons jonge keukenteam volledig te ondersteunen.

  17 uur geleden Hotel Duinlust - Domburg
 • Productiemedewerker agf

  Wat ga je doen bij de Groentehal? Wij op zoek naar nieuwe collega's die goed zijn in productiewerk of dit graag willen leren! Maar hoe ziet het werk er bij ons uit? Je gaat aan de slag als productiemedewerker; dit betekend dat jij samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor het controleren, afwegen, stickeren, sorteren, verpakken en snijden van al het fruit en groente op onze locatie.

 • Medewerk(st)er bediening 32 uur

  Wij zijn opzoek naar leuke collega`s voor in de bediening, dit kan zowel voor 32 uur per week met een vast contract, maar wij zijn ook opzoek naar parttime krachten, alles is in overleg hoeveel uren je wilt werken. El Fuego is 7 dagen per week geopend en staat inmiddels bekend als "de Mexicaan" van Zeeland met o.a. de lekkerste spareribs. Solliciteer direct: 06-39858158 of mail: restaurant@el-fuego.com

  3 dagen geleden El Fuego - Domburg
 • Keukenhulp

  Wij zijn opzoek naar een keukenhulp die ons team kan komen versterken. Wij hebben een keuken voor de lunch. Werktijden zijn vanaf 11.00-17.00 Heb jij interesse neem dan contact met ons op tel. 0648529299

  3 dagen geleden cafe die lange - Middelburg
 • Hoofdwerktuigkundige voorbereiding / werkvoorbereider

  Hoofdwerktuigkundige Voorbereiding / Werkvoorbereider voor de afdeling Voorbereiding en Vergunningen (KPV) Wij bieden Een veelzijdige functie binnen de afdeling Voorbereiding en Vergunningen (KPV) waarin je er aan bij draagt dat de installaties van de kerncentrale én op het terrein van het kerncentralecomplex in goede staat zijn én blijven. Je doet dit hoofdzakelijk door het voorbereiden van (onderhoud) werkzaamheden tijdens lopend bedrijf en splijtstofwissel voorbereiding vanuit de afdeling productie. Je coördineert ook nucleaire of conventionele (onderhoud) werkzaamheden gedurende een (ongeplande) uitbedrijfname. Ben jij de nieuwe Hoofdwerktuigkundige Voorbereiding die wij zoeken? Je beoordeelt alle aangeboden werkzaamheden en wijzigingen voor lopend bedrijf op uitvoerbaarheid en regelgeving. Je ondersteunt bij het inschatten van veiligheidsrisico’s bij het voorbereiden van werkopdrachten. Wij zoeken iemand die scherp analyseert, sterk is in het organiseren van werkzaamheden en te allen tijde de voortgang bewaakt.

  3 dagen geleden N.V. EPZ - Borssele
 • Meewerkend teamleider voor het moeder & kind centrum

  Meewerkend Teamleider voor het Moeder & Kind Centrum - ADRZ Goes Functieomschrijving Voor het Adrz zoekt Aardoom & de Jong een ervaren leidinggevende voor het Moeder & Kind Centrum.  Ben je op zoek naar een leidinggevende functie in een ziekenhuis dat zich richt op cliëntgerichte zorg met veel ruimte en uitdagingen? Ben je klantgericht, geef je zelf het goede voorbeeld en spreek je mensen aan op hun gedrag? Wil jij je elke dag inzetten om hoogwaardige, kwalitatief uitstekende en veilige verloskundige en kraamzorg te leveren aan de Zeeuwse bevolking? Kies dan voor een nieuwe uitdaging als: (meewerkend) Teamleider voor het Moeder & Kind Centrum. De Meewerkend Teamleider geeft operationeel leiding, is verantwoordelijk voor de service en dienstverlening op de kraamafdeling en verloskamers van het recent vernieuwde Moeder & Kind Centrum. Het accent van de functie ligt op: • de integratie van de disciplines die werkzaam zijn op het Moeder & Kind Centrum; vernieuwing van HIX; • accreditatie van Moeder & Kind Centrum. Je draagt zorg voor een efficiënte personeelsplanning, de personeelszorg, de ontwikkeling van medewerkers en het leer-werkklimaat op de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en afstemmen van dagelijkse werkprocessen, het doorvoeren van veranderingen, het signaleren van knelpunten en het doen van verbetervoorstellen. Je streeft naar een optimale zorg voor de patiënten en ondersteunt de medisch specialisten. Het is een uitdagende en verantwoordelijke functie die gericht is op het aansturen van het team, de verloskundigen en de samenwerking met de vakgroep gynaecologie. De aansturing van de meewerkend teamleider ligt bij de bedrijfskundig manager.

 • Medewerker bediening/receptiemedewerker

  Wanneer kun jij beginnen? In Hotel Duinlust zit sinds een paar jaar een restaurant en tegenwoordig (alsof het nog niet genoeg is) ook een escape room. Hartstikke gezellig allemaal, maar door het groeiende aantal gasten moeten we opzoek naar versterking. Je taken zullen overdag bestaan uit het inchecken, helpen, informeren van gasten. In de avond zal je in de bediening van ons restaurant werken.

  4 dagen geleden Hotel Duinlust - Domburg
 • Begeleidster mini-initiatief

  Je begeleidt 2 MCG meisjes van 24 en 25 jaar in hun eigen appartement. Je maakt deel uit van een liefdevol en enthousiast team van begeleiders en, net als zij, ben je tijdens je diensten verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging, de dagbesteding en huishoudelijke taken. De diensten bestrijken 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus je bent bereid om weekend- en/of slaapdiensten te doen. Ons doel is om de meisjes iedere dag een veilig, fijn en gezellig thuis te bieden! (neem maar eens een kijkje op www.joliande.nl )

  4 dagen geleden Wopie - Hulst
 • Vacature enthousiaste zelfstandig werkende gastvrouw / gastheer vanwege toenemende drukte

  “’t Vliegendt Hert” is een jong bedrijf met een uniek concept waarin wijnen en mooie, smakelijke gerechten de hoofdrol spelen. Hiervoor zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend gastvrouw / gastheer die per direct ofwel zo spoedig als mogelijk een fulltime functie zou kunnen betrekken (eventueel minder uren bespreekbaar). Vaste sluitingsdagen (maandag/dinsdag) en alleen geopend voor borrel en diner (lunch optioneel voor gezelschappen). Je bent welkom in ons kleine team als je ons op een positieve manier versterkt! Graag vinden we in jou een leuke, vlotte collega die houdt van sfeer en gezelligheid, en waarbij de gast altijd op de eerste plaats komt te staan. In een geheel nieuwe werkomgeving werk je voornamelijk met wijnen van kwaliteit, je vindt het een eer en uitdaging hier met volle overtuiging over te vertellen. Een zeer frequent wisselende kaart bied een combinatie met mooie gerechten die per seizoen variëren. In samenspraak met je collega krijg je de vrijheid om je creativiteit en flexibiliteit volledig ten toon te spreiden en verder te ontwikkelen, en samen ’t Vliegendt Hert nog meer op de kaart te zetten. Kwaliteit, service en gastvrijheid staan hierbij altijd voorop! Waarbij een avond uit in een ontspannen en ongedwongen sfeer kan worden genoten. Salaris passend bij ervaring en vaardigheden. Tevens nodigen we je uit deel te nemen aan de intern verzorgde wijncursus met de mogelijkheid tot het behalen van je wijncertificaat. Bij interesse nodigen we je uit voor een gesprek waarin we beide het nodige kunnen toelichten.

  4 dagen geleden Vliegendt hert - Middelburg
 • Schoonheidsspecialiste voor 28 uur per week.

  City Spa Goes is op zoek naar een schoonheidsspecialiste voor 28 uur per week. .

  5 dagen geleden City Spa Goes vof - Goes
 • Full time medewerker keuken

  Pier 7 Zandpaviljoen is op zoek naar gedreven en ambitieuze (pas afgestudeerde) keukenmedewerkers om samen met een nieuw jong team van dit nieuwe paviljoen een nog groter succes te maken. We zoeken iemand die met passie en creativiteit een belangrijke bijdrage zal leveren aan de kwaliteit en gastvrijheid van Pier 7. Solliciteer direct op info@pier7.nl of bel naar Niek op 0624599926! Sea you soon!

  een week geleden Pier 7 Zandpaviljoen - Vlissingen
 • Full time medewerker bediening op het strand!

  Zandpaviljoen Pier 7 is op zoek naar gedreven en ambitieuze medewerkers voor in de bediening om samen met een jong team van dit Zandpaviljoen een succes te maken! We zoeken iemand die met passie en creativiteit een belangrijke bijdrage zal leveren aan de kwaliteit en gastvrijheid van Pier 7. Stuur nu je CV naar info@pier7.nl of bel Niek op 0624599926

  een week geleden Pier 7 Zandpaviljoen - Vlissingen