Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 36 vacatures voor je gevonden

 • Technisch administratief medewerker a

  Technisch administratief medewerker A Middelburg, 36 uur Jouw bijdrage helpt ons om de technische informatiestroom te verbeteren. Woon jij onder of boven NAP? Veel mensen vinden het vanzelfsprekend dat we in Nederland voor een groot deel onder de zeespiegel leven. Gelukkig vinden wij dat niet. Dag en nacht werken onze 460 medewerkers aan sterke dijken, veilige plattelandswegen en schoon en voldoende water. Jij binnenkort ook? Het werk bij Scheldestromen is niet alleen leuk maar ook maatschappelijk relevant! En waar kun je dat beter doen dan in Zeeland? Welkom bij Scheldestromen! Functie Waterschap Scheldestromen zit volop in een organisatieontwikkeling. Uniformiteit, integraliteit en samenwerken zijn hierin belangrijke speerpunten. Als Technisch administratief medewerker A lever je een essentiële bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit en uniformiteit van verwerking van technische informatie. Ook ondersteun je verschillende functiegroepen binnen de organisatie waaronder projectleiders, procesoperators, maintenance ingenieur, werktuigbouwkundigen en elektrotechnici. Wat zijn jouw werkzaamheden? • Je bedient informatiesystemen (waaronder het Onderhouds Beheer Systeem (OBS)) en je stemt hierover af met andere afdelingen. • Opstellen van overzichten, calculaties, normen en kengetallen vanuit diverse geautomatiseerde systemen. • Je controleert aangeleverde gegevens op tijdigheid, correctheid en volledigheid. • Je verstrekt informatie betreffende de technische administratie. • Bijhouden van voorwaarden die van toepassing zijn op de uitvoering van technische werken. • Het bewaken van afhandelingstermijnen van documenten. • Je bent het aanspreekpunt voor belanghebbenden van de technische informatiestroom op het werkterrein. • Je controleert in- en externe procedures en reglementen. • Verzamelen en aanleveren van technische gegevens voor rapportages, plannen, begrotingen en budgetbewaking. • Je draagt zorg voor het invullen van bestanden met draaiuren, capaciteitsmetingen van rioolgemalen, jaarlijkse meterstanden die de operators opnemen etc. De focus van deze functie ligt onder meer op: • Het coördineren van de input-, output en verwerking van technische informatie zoals P&ID tekenen, coderingen en technische beschrijvingen en het zorgen voor borging hiervan. • Een bijdrage leveren aan het standaardiseren van technische informatie ten behoeve van input- en output van verschillende systemen. • Het houden van toezicht op de kwaliteit en uniformiteit van de technische informatiestroom. Daarnaast doe je verbetervoorstellen ter bevordering hiervan. • Het voorbereiden van technische informatie zo dat gegevens zijn geleverd en werkprocessen zijn gefaciliteerd. De afdeling Zuivering- en Installatiebeheer (ZI) De afdeling Zuivering en installatiebeheer verzorgt de planvorming en uitvoering van de operationele taken van zuiverings-technische werken, poldergemalen en stuwen.

 • Objectleider / manager schoonmaak

  Koster & Co is op zoek naar nieuwe collega’s, waaronder een objectleider/ manager. Koster & Co is een schoonmaakbedrijf wat werkzaam is in de regio Zeeland, met veel verschillende opdrachten. Door flinke groei is er plaats voor een extra objectleider. Bij gebleken geschiktheid wordt een contract voor onbepaalde tijd aangeboden.

 • Hoofdwerktuigkundigen voor onze kerncentrale

  Een uitdagende baan waarin jij als Hoofdwerktuigkundige samen met je team zorgt voor een optimale veilige productie van elektriciteit en alles wat daar bij komt kijken. Samen werken én successen vieren met je collega’s. Zo ziet je baan als HWTK bij EPZ eruit’. EPZ zoekt fulltime Hoofdwerktuigkundige(n) in Borssele (Zeeland). Wij bieden jou opleidingsmogelijkheden, een goed salaris, een werk weer van gemiddeld 33,6 uur en 27,5 vakantiedagen. Woon je niet in Zeeland en ben je geïnteresseerd in deze functie? Wij bieden een verhuiskostenregeling zodat jij aan een nieuwe, uitdagende baan kan beginnen! Jouw nieuwe werk Als Hoofdwerktuigkundige handhaaf je de actuele (nucleaire) veiligheid van onze centrale en werk je mee aan een economische bedrijfsvoering. Vanuit de regelzaal bedien je op de meest veilige en efficiënte wijze de kerncentrale; je bewaakt en controleert technische systemen en verricht beproevingen aan de installaties. Je bent besluitvaardig, stressbestendig en je kunt je collega’s in het veld goed aansturen. Een psychologische test is onderdeel van de selectieprocedure en om je goed op je werk voor te bereiden word je intern opgeleid. Deze interne opleiding zal 1e kwartaal 2021 starten. Of wellicht eerder bij voldoende geschikte kandidaten. Vanzelfsprekend wil je in continudienst werken.

  gisteren N.V. EPZ - Borssele
 • Schoonmaak(st)er

  Schoonmaak van vakantiehuizen en praktijken/kantoren voor +- 15 uur. Op dinsdag en donderdag avond +- 3 uur Op vrijdag en zaterdag +- 5 uur Rijbewijs is pre.

  2 dagen geleden Zebeko Diensten - Heel Zeeland
 • Medewerker bediening / bar

  Voor ons mooi restaurant op de Markt in Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker bediening / bar. Heb jij passie voor de horeca maar wil je ook in het seizoen tijd voor je privé leven overhouden? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

  2 dagen geleden You Dance - Middelburg
 • Barkeeper m/v

  Werken in Vriendschap is begrijpen wat Vriendschap is; een warme plek met oprechte aandacht voor haar vele vaste gasten en passanten, waar mooie gerechten worden geserveerd die hedendaags en super lekker zijn, informeel maar heel gastvrij, een bedrijf dat nooit stil staat en op de hoogte is van moderne bereidingen, zelf groente kweekt en weet wat speelt in de rest van de wereld, een bedrijf met een heldere filosofie zowel op het gebied van duurzaamheid, arbeidsovereenkomsten, producten als evenementen. In Vriendschap kan het behoorlijk los gaan, zeker op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen in maar ook buiten het seizoen. Behalve koffie, fris en bier die er top uit moeten zien en ook zo moeten smaken serveren we dranken waarvoor barista- of shaker- skills echt heel goed van pas komen.

 • Medewerk(st)er bediening (weekenden / vakanties).

  Wij zijn op zoek naar leuke spontane collega's voor in de bediening, voor onze brasserie, voor de weekenden en de vakanties. Wil jij werken in een leuk team in de bediening, dan kan je direct bij ons aan de slag. Wij zijn opzoek naar leuke spontane collega`s voor in de bediening. Hoeveel uren je wilt werken spreken wij in overleg af. Indien je niet ervaren bent kunnen wij je begeleiden, en kennis laten maken met dit super leuke vak. Je bent minimaal 16 jaar oud en hebt enige ervaring in de bediening. Je spreekt Nederlands en bij voorkeur ook Duits of je bent bereid dit te leren. Je bent bereid om zowel overdag als ’s avonds en in weekenden te werken. Je hebt een positieve mind-set en hebt altijd een lach op je gezicht. Je weet gasten het gevoel te geven dat ze gezien en gehoord worden. Je bent flexibel en representatief. Gastvrijheid zit in je en dit straal je van nature uit.

  3 dagen geleden Brasserie De Tijd - Westkapelle
 • Developer php

  Wie we zijn DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken Delta en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! Jouw nieuwe werk en afdeling Als Developer PHP draag je bij aan de realisatie van aanpassingen, verbeteringen en uitbreidingen in de PHP web-based applicaties. Hierbij werk je in agile teamverband nauw samen met de collega’s van IT en sta je dichtbij de business om kwaliteit hand in hand te laten gaan met snelheid en flexibiliteit. Jouw key verantwoordelijkheden - Je draagt bij aan verdere technische professionalisering binnen het team. - Je registreert taken binnen de sprint en draagt zorg voor traceerbaarheid van de uitgevoerde werkzaamheden - Je beheert bestaande en nieuw ontwikkelde applicaties - Je verleent support op de in beheer zijnde applicaties - Je test en documenteert ontwikkelde software

  3 dagen geleden DELTA Fiber Nederland - Vlissingen
 • Front office medewerk(st)er m/v - per direct!

  Ardoer Camping Westhove in Domburg is een gezellige gezinscamping met een Overdekt zwembad, Indoor speeltuin, Supermarkt, Familie Restaurant en snackbar. Ter versterking van ons Gastenserviceteam zijn wij per direct op zoek naar een flexibele en enthousiaste 'Front office medewerk(st)er voor de periode juli en augustus 2020 voor gemiddeld 32 uur per week (aantal uren in overleg). De werkzaamheden bestaan o.a. uit alle voorkomende taken zoals: gasten ontvangen, in- en uitchecken van gasten, baliehandelingen en het maken van reserveringen. Je bent dus het eerste aanspreekpunt van onze gasten en zorgt dus voor een prima start van hun vakantie.

  4 dagen geleden Ardoer Camping Westhove - Domburg
 • Front office medewerk(st)er m/v - per direct!

  Ardoer Camping Westhove in Domburg is een gezellige gezinscamping met een Overdekt zwembad, Indoor speeltuin, Supermarkt, Familie Restaurant en snackbar. Ter versterking van ons Gastenserviceteam zijn wij per direct op zoek naar een flexibele en enthousiaste 'Front office medewerk(st)er voor de periode juli en augustus 2020 voor gemiddeld 32 uur per week (aantal uren in overleg). De werkzaamheden bestaan o.a. uit alle voorkomende taken zoals: gasten ontvangen, in- en uitchecken van gasten, baliehandelingen en het maken van reserveringen. Je bent dus het eerste aanspreekpunt van onze gasten en zorgt dus voor een prima start van hun vakantie.

  4 dagen geleden Ardoer Camping Westhove - Domburg
 • Controlemedewerker schoonmaak huurchalets

  Voor op Strandcamping Valkenisse zijn wij op zoek naar een controlemedewerker voor de schoonmaak van de chalets. De medewerker is verantwoordelijk voor het schoon aanleveren van de chalets voor nieuwe gasten.

 • Medewerker frituur

  Voor onze Take Away/Frituur op Strandcamping Valkenisse zoeken wij een medewerker. Naast de werkzaamheden in de frituur is de medewerker verantwoordelijk voor het beheer van de voorraden, naleven HACCP regelgeving, inwerken en aansturen naaste medewerkers en het leveren van kwaliteit aan de gasten. Bij goed functioneren wordt tevens de planning van medewerkers de verantwoordelijkheid van de kandidaat. Ook het inchecken van late aankomsten van de campinggasten via de Take-Away behoort tot de taken.

 • Watersport-monteur

  - Onderhouden en repareren van scheepsmotoren - Inbouwen van scheepsaccessoires en scheepselektronica - Repareren van schades, servicebeurten en schilderwerkzaamheden - Het kranen van schepen uit en in het water - Contact met klanten: beantwoorden van vragen en uitleg over het gedane werk

  een week geleden Jachtwerf Oostwatering Veere - Veere
 • Receptionist/administratie/vormgeving

  CBG is een bedrijf gespecialiseerd in het op maat maken en opbouwen van open en gesloten laadbakken (www.cbggoes.nl), tevens is CBG gespecialiseerd in het ombouwen en nieuw bouwen van food- en verkoopwagens (www.cbgfoodtrucks.nl). I.v.m. vertrek van onze collega zijn wij opzoek naar een duizendpoot voor zowel administratieve, receptie en grafische werkzaamheden. Je komt te werken in een groeiend bedrijf in de carrosserie bouw en Food trucks. Op het kantoor werk je met een andere collega en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de administratie, in – en verkoop, planning en archivering, etc.. De functie omvat dan ook een breed taken pakket met veel afwisseling en geen dag die hetzelfde is. In de functie zul je onder andere werkzaamheden uitvoeren als: - Te woord staan van klanten zowel face to face als via de telefoon - Inplannen van werkzaamheden werkplaats - Bijhouden en controleren planbord en agenda’s - Verlof aanvragen en ziekte verzuim verwerken - Controleren urenregistratie en aanvragen salarisopgaven - Afsluiten en archiveren van documenten en dossiers - Verwerken inkomende en uitgaande post - Klanten uitnodigen voor onderhoud en nabellen bij geen reactie (Excel) - Werken met het boekhoudprogramma Twinfield (inboeken inkomende facturen, opstellen verkoopfacturen, memoriaal boekingen, kaslijsten opstellen, aanmaningen versturen) - Bestellingen plaatsen en af en toe een boodschappen rondje doen - Digitaal maken keuringsrapporten - Opmaken van advertenties en reclame materiaal (Indesign) - Bijhouden en aanpassen van de websites (Wordpress) - BTW en ICP aangifte

  een week geleden CBG Carrosserieen B.V. - Goes
 • Medewerker bediening m/v

  Werken in Vriendschap daar gebeurt het allemaal: een warme plek met aandacht voor de vele vaste gasten en passanten, waar mooie gerechten worden geserveerd die modern en super lekker zijn, een bedrijf dat zelf groente kweekt en zo duurzaam mogelijk wil werken. In de bediening werk je lekker samen om alle gerechten en dranken te serveren, dranken klaar te maken, af te rekenen, dranken bij te vullen en tafels en stoelen weer schoon te maken.