Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 49 vacatures voor je gevonden

 • Verkoopmedewerkers (m/v)

  Voor een nieuw te openen filiaal in Zoutelande zijn Prosecco Mode en Winkel aan Zee op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerkers.

 • Uitvoerder kabels & leidingen / werkvoorbereider / calculator

  Voor de vestiging in Zierikzee zijn we op zoek naar: Uitvoerder kabels & leidingen / werkvoorbereider / calculator Als uitvoerder kabels & leidingen / calculator / werkvoorbereider geef je leiding aan de uitvoering van infrastructurele G/W/E-projecten in de regio Zeeland. Je verzorgt zelfstandig de inzet van personeel en materieel, bewaakt de kosten, fungeert als aanspreekpunt en treedt op als kwaliteits- en veiligheidsvertegenwoordiger op de projecten. In deze functie heb je onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden: Organisatorische, financiële en administratieve voortgang van de projecten; Bepalen van de uitvoeringstechnieken, materiaalkeuzes en hoeveelheden in samenspraak met o.a. de werkvoorbereiding; Uitvoeren van het werk op de meest efficiënte wijze; Afhandelen van (schade)meldingen en eindcontroles; Opstellen begrotingen; Overleg met de KAM-coördinator inzake beslissingen omtrent KAM-activiteiten.

 • 1e autotechnicus, bij voorkeur met apk papieren

  Als (1e) autotechnicus, APK keurmeester of diagnosetechnicus bestaan je werkzaamheden uit het uitvoeren van alle voorkomende reparaties, onderhouds werkzaamheden en APK-keuringen. Samen met je collega's zorg je voor de kwaliteit van de in de werkplaats uitgevoerde werkzaamheden en dat de auto's van onze klanten in uitstekende conditie blijven.

  3 dagen geleden GarageTouw - Koudekerke
 • Werken in de nacht als autorijder!

  Geniet jij overdag van je vrije tijd en werk jij graag in de nacht? Dan ben jij de "(k)night Rider" die wij zoeken! Jij krijgt nu de kans om de nieuwste auto’s op en af te rijden van schepen en treinen bij C.ro Ports (Cobelfret).

 • Autorijder

  Ben jij fulltime beschikbaar? En heb jij altijd al willen rijden in een Jaguar? Dan ben jij de autorijder die wij zoeken! Jij krijgt nu de kans om de nieuwste auto’s op en af te rijden van schepen en treinen bij C.ro Ports (Cobelfret).

 • Schoonmaakmedewerker(ster) 30/38 uur

  Wij zijn per direct op zoek naar een schoonmaakmedewerker(ster) voor een aantal projecten in zeeland. het betreft afwisselend werk in een aantal sectoren zoals recreatie, detailhandel, kantoren . Werktijden en -uren zijn deels flexibel in te delen. mogelijkheid tot een vaste arbeidsovereenkomst .

  4 dagen geleden ellen - Heel Zeeland
 • Proces operator

  Proces Operator Terneuzen, Fulltime Wedden dat je vandaag al een product hebt gebruikt waarin fijnchemicaliën zijn verwerkt die Maschem BV produceert? Heb je bijvoorbeeld je haar met shampoo gewassen? Een koekje gegeten? Margarine op je brood gedaan? Of afwasmiddel gebruikt? Voilà, vier keer onze toepassingen in handen gehad. Zo ver reikt dus de invloed van ons chemiebedrijf. En dus ook van jou als Proces Operator. Want jij houdt de hypermoderne installaties in onze fabriek up-and-running. Dit ga je doen Jij zorgt dat het productieproces in ons chemiebedrijf 24/7 probleemloos en veilig verloopt. Dit doe je niet alleen, maar samen met elf andere operators met wie je in teams van drie personen ploegendiensten draait. Vind jij de combi van techniek en chemie boeiend, maar heb je er nog niet veel werkervaring mee? Geen punt. Juist doordat je intensief samenwerkt met je twee teamgenoten kun je veel van hen leren. Zo leer je in een mum van tijd onze hoogtechnologische reactoren, pompen en buizen door en door kennen en leer je het productieproces – de verwerking van palmolie tot fijnchemicaliën – draaiende te houden. Aan het begin van elke dienst krijgen jij en je teamgenoten een mondelinge overdracht van het team dat jullie aflossen. Wat is de status van de productie en installatie? Is er iets gebeurd en waar moeten we extra op letten? Daarna volg je het productieproces vanachter de knoppen en schermen in de controlekamer. Maar je gaat ook regelmatig naar buiten, want alle installaties bevinden zich in de openlucht. Hier voer je werkzaamheden uit om het proces gaande te houden of bij te sturen. Je start of stopt pompen, zet afsluiters open of dicht en koppelt vrachtwagens aan of af. Ook neem je monsters om het product in het lab te analyseren. Veiligheid staat natuurlijk voorop. Daarom zorg jij dat de voorschriften goed worden nageleefd. Ook door externe partijen. Komen er bijvoorbeeld aannemers op het terrein? Dan zie jij erop toe dat zij hun werk veilig uitvoeren volgens de procedures die jij hiervoor hebt opgesteld. Verder is het jouw taak om het ploegenrapport bij te houden. Door middel van dit rapport zijn alle vier de operatorploegen steeds goed op de hoogte van wat er tijdens de diensten is gebeurd en welke werkzaamheden zijn uitgevoerd.

  5 dagen geleden Maschem B.V. - Terneuzen
 • Kantoormanager adriaanse van der weel advocaten

  Adriaanse van der Weel heeft vestiging in Middelburg, Rotterdam en Terneuzen. In totaal zijn 45 personen werkzaam. We zijn - wegens pensionering van de huidige functionaris - op zoek naar een enthousiaste kantoormanager v/m. Je hebt ontzettend veel zin in een uitdagende functie op HBO-niveau. Je bent verantwoordelijke voor Human Resource Management, het in goede banen leiden van organisatorische en facilitaire zaken en voor het aansturen van de secretariaten. Je houdt je bezig met het reilen en zeilen van het kantoor en je werkt direct onder de managing partners, voornamelijk op de vestiging Middelburg.

  5 dagen geleden avdwtern - Middelburg
 • Facilitair –technisch medewerker m/v, parttime

  Ter aanvulling van het team is Badhotel Domburg op zoek naar een facilitair-technisch medewerker, voor 15-25 uur per week. Je verricht afwisselend werkzaamheden van o.a. facilitaire aard, zoals was en voorraad beheer, beheren kwaliteit zwembadwater, als ook reparatie en onderhoudswerkzaamheden in en rond het hotel.

  een week geleden Badhotel-Domburg - Domburg
 • Allround woningstoffeerder/leerling stoffeerder

  Jou taak zal o.a. zijn het bezorgen van meubelen, het stofferen van woningen/bedrijven met PVC-stroken,tapijt, laminaat vinyl, gordijnen, raamdecoratie en binne- en buitenzonwering. als leerling stoffeerder zul je intern worden opgeleid door een ervaren woningstoffeerder. BBL is ook mogelijk, je opleiding wordt dan door ons betaald. Een schoolverlater die de kneepjes van het vak wil leren kennen en bereid is om nieuwe dingen te leren is dus ook van harte welkom.

  een week geleden Totaalwonendejonge - s-Heerenhoek
 • Allround bedieningsmedewerker

  Lijkt het jou altijd al eens leuk om op het strand te gaan werken? Strandpaviljoen Scheldezicht zoekt een fulltime bedieningsmedewerker voor 4 of 5 dagen in de week. Dit door toenemende drukte en uitbreiding van ons team. Het strandpaviljoen is van maart tot en met de eerste week van november elke dag geopend. En in het laagseizoen (wintermaanden) de weekenden van vrijdag t/m maandag en vakanties.

 • Klantadviseur zakelijke servicedesk

  DELTA Zakelijk is er voor alle ondernemers en ondernemende bedrijven en is gespecialiseerd in het aanbieden van zakelijke glasvezelverbindingen door heel Nederland. De aanpak is persoonlijk en service gericht, waarbij het uitgangspunt is dat haar diensten in dienst moet staan van de gebruiker en niet andersom. Binnen DELTA Zakelijk is de Zakelijke Klantenservice primair verantwoordelijk voor het afhandelen van 1e en 2e lijns klantcontacten via alle kanalen voor alle producten voor de zakelijke markt. Jouw nieuwe werk Om onze Zakelijke Klantenservice te versterken zoeken we een klantgerichte medewerker met commerciële voelsprieten die in staat is om complexe vragen en service verzoeken te beantwoorden, en klanten te adviseren met een passend aanbod. Met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen geef jij klanten excellente service en zorg je hiermee voor een hoge klanttevredenheid. Je nieuwe werk bestaat o.a. uit: • Afhandelen van storingen en/of andere service vragen via diverse kanalen (onder andere telefoon, e-mail, brief, online, chat), voor Telecom producten van zakelijke klanten; • Voeren van commerciële retentie, cross- en upsell gesprekken; • Zelfstandig verwerken van complexere operationele uitval en/of storingen; • Het afhandelen van complexe vragen / verzoeken en klachten; • Een bijdrage leveren aan het continu verbeteren van processen en systemen.

  een week geleden DELTA - Vlissingen
 • Haarstylist/kapper/kapster moooi makers & kappers

  HAARSTYLIST (M/V) Ben jij een flexibele aanpakker, spontaan, gemotiveerd, klant- en servicegericht ? Kom dan ons MOOOI makers team versterken en reageer op de functie van haarstylist.

  een week geleden MOOOI makers & kappers - Goes
 • Commercieel medewerk(st)er

  Werken bij Zand- en Grindhandel Van Ouwerkerk betekent, werken bij een echt familiebedrijf, waarbij collegialiteit, samenwerken en met elkaar verantwoordelijk zijn voor tevreden klanten op nummer 1 staat. In deze brede en allround functie op de afdeling Planning ben je voor Van Ouwerkerk onze spin in het web. Van het inplannen van vrachtauto’s om ladingen met zand, schelpen en grind te transporteren naar diverse locaties in Zeeland, het aannemen van de telefoon tot het aan de balie ontvangen van klanten (vooral chauffeur van aannemers). Je bent daarmee eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Andere taken en verantwoordelijkheden: • Het zorgdragen van administratieve verwerking van de bestelling tot het logistiek inplannen van werkzaamheden die verricht moeten worden op de buitenterreinen. • Voorraadbeheer op de buitenterreinen. • Je adviseert en verwerkt commerciële aanvragen per telefoon en email voor de particuliere markt. • Andere voorkomende werkzaamheden die passen bij je administratieve en commerciële rol.

  een week geleden vanouwerkerk - Middelburg
 • Adviseur bodem

  Als adviseur bodem begeleid je onze opdrachtgevers in complexe bodemvraagstukken, inventariseer je hun wensen en behoeftes en speel je tijdig in op gewijzigde omstandigheden. Je begrijpt waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben en kunt hier praktische en creatieve oplossingen voor leveren. Je bent goed in staat om kansen te creëren en te signaleren in de markt. Niet alleen voor Bodem, maar ook voor de andere activiteiten van Colsen. Als adviseur bodem ga je aan de slag met verschillende projecten gerelateerd aan bodemonderzoek en bodemsanering. Hierbij werk je samen met de projectleider en de veldmedewerker om een project zowel financieel als inhoudelijk vorm te geven en te vertalen naar klantspecifieke behoeften. Je stelt offertes op en draagt zorg voor de financiële opvolging van de projecten waarvoor de offertes zijn uitgebracht. Kortom: je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en rapportage van bodemonderzoeken, saneringsplannen en bemalingsadviezen en vind het leuk om een zakelijk netwerk op te bouwen en te onderhouden.

  een week geleden Colsen - Hulst