Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 45 vacatures voor je gevonden

 • 1e medewerker bediening m/v full time, jaarcontract

  Voor ons gezellige Hotel en Brasserie zijn wij op zoek naar een flexibele medewerker bediening. Je werkt in een jong team met enthousiaste medewerkers en je weet van aanpakken. Wij zoeken een serieuze kandidaat met affiniteit voor de horeca en gastvrijheid. Je bent representatief en flexibel inzetbaar.

 • Milieu inspecteurs / handhavers milieuwetten

  De RUD Zeeland heeft bij de afdeling Toezicht en Handhaving zeven vacatures voor:  Milieu inspecteurs / handhavers milieuwetten Voor controles op naleving van milieuvoorschriften voor onder andere lucht, geluid, water, bodem en asbest. RUD Zeeland voor een schoon en veilig Zeeland De Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland (RUD Zeeland) is een jonge dynamische overheidsorganisatie die volop in ontwikkeling is. We voeren taken uit op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving voor onderdelen van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Wet milieubeheer. Dit doen we in opdracht van de Zeeuwse gemeenten, provincie Zeeland en waterschap Scheldestromen. Toezicht en handhaving: een belangrijke taak RUD Zeeland vervult deze taken professioneel en volgens landelijk vastgestelde eisen en normen. De afdeling Toezicht en Handhaving hanteert de regels die moeten zorgen voor een schoon en veilig Zeeland. Waar nodig treden wij handhavend op. Wij houden toezicht op ongeveer 9000 bedrijven in Zeeland op basis van een risicoanalyse en vijfjarenplanning. Bedrijven worden met een vaste frequentie gecontroleerd. Omdat RUD Zeeland een jonge organisatie is, wordt continu gewerkt aan het effectief organiseren van de taken en het verbeteren van de kwaliteit. Functieomschrijving • Als inspecteur controleer je bij bedrijven of ze voldoen aan de milieuregels, zoals die zijn vastgelegd in het Activiteitenbesluit milieubeheer, de vergunning op grond van de Wabo en andere milieuwet- en regelgeving. • Je bereidt de controles voor, voert deze uit en verwerkt de resultaten tot een rapportage en een brief aan het gecontroleerde bedrijf. Bij (herhaling van) overtredingen adviseer je samen met een juridisch collega over de te nemen vervolgstappen, zoals het opleggen van een dwangsom of strafrechtelijke vervolging. Je voert de controles veelal zelfstandig uit, soms samen met een collega van de RUD Zeeland of een andere dienst (gemeente, Veiligheidsregio, Inspectie Leefomgeving en Transport, eventueel politie). • Daarnaast draai je beschikbaarheidsdiensten. Dit houdt in dat je gemiddeld om de 6 weken een week piket hebt. In die week worden klachten aan jou doorgegeven en ga je op onderzoek uit om te beoordelen of de klacht terecht is en of er wellicht regels worden overtreden.

  8 uur geleden RUD Zeeland - Terneuzen
 • Werken in spa domburg ?

  Ter aanvulling van het team van Instituut SPA Domburg in Badhotel Domburg zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/masseuse (m/v) die beschikbaar is in het weekend en (school)vakanties voor ca. 5 t/m 10 uur per week. In SPA Domburg heeft het Zeeuws DNA een hoofdrol en staan vitaliteit en ontspanning centraal. De spa is toegankelijk voor zowel hotelgasten als gasten van buiten het hotel en is 7 dagen per week geopend van 10 tot 22 uur. Zie ook www.spadomburg.nl.

 • Afdelingshoofd werk inkomen zorg (wiz)

  GR de Bevelanden zoekt een inspirerend: Afdelingshoofd Werk Inkomen Zorg (WIZ) Goes, 36 uur per week Onze organisatie Wil je jouw kennis en kwaliteiten optimaal benutten in een baan met veel verantwoordelijkheden binnen een professionele en ambitieuze organisatie? Dan heeft GR de Bevelanden een mooie uitdaging voor jou! Bij GR de Bevelanden doe je werk dat er werkelijk toe doet. GR de Bevelanden staat voor Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking de Bevelanden. Deze regeling is de basis voor een intensieve samenwerking tussen de vijf gemeenten uit de Bevelanden: Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal op het gebied van ICT/Informatievoorziening, Werk Inkomen Zorg (WIZ) en P&O. Kijk voor meer informatie op onze website www.grdebevelanden.nl. Wie zijn wij De afdeling WIZ is een jong organisatieonderdeel en zet zich in voor de inwoners van de vijf Bevelandse gemeenten. Wij gaan met de inwoners in gesprek en bieden ondersteuning zowel om indien nodig voorzieningen te treffen die de zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie vergroten als bij het vinden van (passend) werk. Onze afdeling bestaat uit zes teams en er werken ruim 100 collega’s. Jij maakt samen met de overige twee afdelingshoofden en de directeur deel uit van het MT van GR de Bevelanden. Wij werken vanuit het Stadskantoor in Goes.

  gisteren de Bevelanden - Goes
 • Autoschade hersteller

  Autoschade hersteller: Je bent of wordt verantwoordelijk voor het herstellen van voertuigen in de breedste zin van het woord, je staat voor een perfect resultaat. Waarbij collegialiteit en goede werksfeer geboden is.

 • Tijdelijke vacature administratief medewerker (20 u/week)

  De Stichting the Mission to Seafarers Vlissingen zet zich in voor het welzijn van zeevarenden, die voor korte of langere tijd Vlissingen aan doen. Wij zijn eigenaar van en exploiteren de Flying Angelclub (het Zeemanshuis) in de haven van Vlissingen dat elke namiddag en avond open is voor zeevarenden. Het Zeemanshuis wordt gerund door vrijwilligers en een aantal betaalde krachten. We zijn per direct op zoek naar een administratieve kracht. Het is een tijdelijke functie voor 20 uur per week (tijdens kantooruren, indeling in overleg). De werkzaamheden bestaan o.a. uit het bijhouden van de post en de email, telefoonaanname, rooster maken voor vrijwilligers en enkele financiële administratieve taken.

  gisteren Wilma Boonstra - Ritthem
 • Strandhotel westduin is op zoek naar jou.. Zelfstandig werkend kok

  Ben jij een persoon die van nature gastvrij en enthousiast is? Wij zijn per direct opzoek naar een nieuwe collega om ons dynamische team te versterken. Weet jij op een persoonlijke, vriendelijke en behulpzame wijze om te gaan met onze gasten en je collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden Zeeuwse gastvrijheid, diversiteit en een prettige werkomgeving op een toplocatie. Wie zijn wij? Golden Tulip Strandhotel Westduin is een vier sterren hotel gelegen in Vlissingen/ Koudekerke. Het hotel ligt in een natuurlijke omgeving, slechts 50 meter van zee en strand. Een ideale locatie voor een strandvakantie, weekendje weg, zakelijke bijeenkomst of evenement. Binnen ons hotel heerst een gemoedelijke sfeer en zijn wij continue bezig om het bedrijf te verduurzamen. In ons restaurant kunnen gasten genieten van streekproducten die op een originele wijze gepresenteerd worden. Ook besteden wij extra aandacht aan Zeeuwse gastvrijheid, duurzaamheid, puurheid en no-nonsense mentaliteit om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen met als motto: ‘’Zeeuwse gastvrijheid waar zowel onze toeristische gasten als onze zakengasten het vakantiegevoel krijgen. ‘’

 • Hovenier met liefde voor het vak

  Wat ga je doen: Zorgen dat we tevreden klanten krijgen en houden, samen met een collega. Dit ga je doen door mooie tuinen aan te leggen en te onderhouden. Je begrijpt dat alles netjes moet worden afgewerkt als je een tuin aanlegt met mooie materialen. Bij het onderhouden van een tuin knip je de hagen recht en strak, ben je niet snel tevreden en zorg je ervoor dat alles netjes en verzorgd is zodat de klant zorgeloos kan genieten van zijn tuin.

 • Customer data en reporting specialist

  De afdeling Customer Intelligence is het klantkenniscentrum van DELTA voor zowel Energie als Telecom. Klant-, markt- en concurrentiegegevens worden omgezet in waardevolle inzichten voor de organisatie. Deze inzichten worden vertaald in aanbevelingen voor het behoud van bestaande klanten, werven van nieuwe klanten en het verhogen van klantwaarde. Daarbij altijd monitorend op waarde en succesratio. De inrichting van het team geeft daarmee invulling aan een randvoorwaarde om fact-based te kunnen sturen. De Customer Data en Reporting Specialist is het aanspreekpunt voor de organisatie als het gaat om het onderhouden, verrijken en monitoren van het klantbeeld in de Customer Intelligence DataBase (CIDB) en houdt zich bezig met het ontwikkelen, beheren en automatiseren van klant- en campagne rapportages. De Customer Data en Reporting Specialist maakt onderdeel uit van de afdeling Customer Intelligence en rapporteert aan de manager Customer Intelligence. Jouw nieuwe werk • Schrijven van specificaties ten behoeve van doorontwikkeling van de CIDB zoals het verrijken van het klantbeeld • Testen van nieuwe ontwikkelde functionaliteit in de database • Controleren van de datakwaliteit van de CIDB en actie ondernemen om de kwaliteit te verbeteren • Ontwikkelen van nieuwe klant- en campagnerapportages • Beheren en automatiseren van klant- en campagnerapportages • Presenteren van conclusies en aanbevelingen op basis van inzichten uit klant- en campagnerapportages • Samenwerken met andere afdelingen op het gebied van klantdata en rapportages taken

  4 dagen geleden DELTA - Middelburg
 • Allround automonteur

  Importautos.nl BV is gespecialiseerd in het importeren van voertuigen voor particulieren, (auto)bedrijven en leasemaatschappijen. Voor de werkplaats in ons logistiek centrum te Goes zijn wij ter versterking van ons team per direct op zoek naar een allround automonteur (full time). Bij ons werk je de ene dag aan een oldtimer die je klaar maakt voor de keuring en de andere dag draai je je handen er niet voor om, om een nieuwe auto uit Amerika om te bouwen naar Europese eisen. Ben jij de standaard onderhoudsbeurten beu en zoek je een uitdagende baan? Dan past deze functie perfect bij jou!

  4 dagen geleden Importautos.nl B.V. - Goes
 • Fulltime bedieningsmedewerker

  Lijkt het jou altijd al is leuk om op het strand te gaan werken? Strandpaviljoen Scheldezicht zoekt een fulltime bedieningsmedewerker voor 4 of 5 dagen in de week. Door toenemende drukte zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Het strandpaviljoen is gedurende het hoogseizoen (maart tot en met de tweede week van november) elke dag geopend. In het laagseizoen (wintermaanden) zijn we in de weekenden en vakanties geopend, met een speciale wisselende avondkaart.

 • Uitdagende baan als kok op het strand

  Lijkt het jou altijd al is leuk om op het strand te gaan werken? Strandpaviljoen Scheldezicht is op zoek naar een fulltime kok (eventueel is een parttime dienstverband van vier dagen in de week ook bespreekbaar). Door toenemende drukte zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons keukenteam. Wij zijn gedurende het hoogseizoen (maart tot en met de tweede week van november) elke dag geopend. In het laagseizoen (wintermaanden) zijn we in de weekenden en vakanties geopend, met een speciale wisselende avondkaart. Onze inzet is een langdurig samenwerkingsverband. Samen met de andere koks ben je mede verantwoordelijk voor het maken van de mise en place voor het restaurant en het bereiden van de lunch- en dinerkaart. Als kok heb je afwisselende taken (het team rouleert elke dag met werkzaamheden).

 • Shopadvisor winkel goes

  DELTA heeft deze zomer drie winkel geopend in Goes, Middelburg en Terneuzen, en team Goes heeft versterking nodig! Als Shopadvisor sta je klaar om de klant centraal te zetten. Je geeft de klanten op een vriendelijke wijze advies over het assortiment van DELTA, voor zowel ons Telecom als Energie portfolio. Door middel van de juiste communicatieve vaardigheden kun je de behoefte van de klant goed vaststellen. Dit doe je door de klant echt te leren kennen en in de taal van de klant te kunnen spreken. Als Shopadvisor houd je niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met het verlenen van een uitstekende service. Samen met je collega’s en manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse sales resultaten, de hoogste klanttevredenheid, en de ontwikkeling van het team in de winkel. Targets en doelstellingen werken voor jou stimulerend. Je kunt de producten en diensten van DELTA op een eenvoudige manier uitleggen, demonstreren en bezit de nodige dosis lef om de klant een goed aanbod te kunnen doen. Je zorgt er voor dat klanten volledig zijn geïnformeerd en met een tevreden gevoel de winkel uit lopen. Daarnaast kun jij de ideale balans vinden tussen het verlenen van service en het verkopen van diensten en producten van DELTA. Uiteraard helpen we je hierbij door middel van trainingen. Concreet betekent dit: • Je zorgt voor de verkoop van producten van DELTA en bent het aanspreekpunt voor klanten in de shop; • Verlenen van service: je weet hoe onze producten en diensten werken, je ziet een servicevraag als een kans om een band te scheppen met de klant; • Zorgdragen dat de klanten de winkel verlaten met een lach. Je probeert de verwachtingen van de klant te overtreffen; • Spotten van saleskansen: je brengt klantbehoefte in kaart en biedt concrete oplossingen hier voor; • Je bent bekend met het productaanbod, volgt de ontwikkeling van de specificaties en nieuwe ontwikkelingen binnen het aanbod; • Relatiebeheer; • Zorgt voor adequate monitoring van voorraden en meldt relevante mutaties bij de Shopmanager; • Je streeft naar een hoge klanttevredenheid en hebt een representatief voorkomen.

  een week geleden DELTA - Goes
 • Per direct: constructiewerker/monteur vaste baan

  Wij zijn per direct op zoek naar een constructiewerker/monteur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Binnen deze functie zijn er werkzaamheden als bijvoorbeeld het repareren van schepbakken en het repareren van heftrucks en shovels voertuigen. ( carroserie herstel vork lepels van heftruck) etc. Heb je interesse? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Uitvoerder infratechniek gas/water/elektrisch

  Aannemingsbedrijf De Voogd Grijpskerke B.V. is een modern aannemingsbedrijf, actief in de infratechniek. Wegens toegenomen werkzaamheden zijn wij op zoek naar een: Uitvoerder infratechniek Gas/Water/Elektrisch Als uitvoerder infratechniek Gas/Water/Elektrisch geef je leiding aan de uitvoering van infrastructurele G/W/E-projecten in de regio Zeeland. Je verzorgt zelfstandig de inzet van personeel en materieel, bewaakt de kosten, fungeert als aanspreekpunt en treedt op als kwaliteits- en veiligheidsvertegenwoordiger op de projecten.

  een week geleden De Voogd Grijpskerke - Heel Zeeland