Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 23 vacatures voor je gevonden

 • Junior tv engineer

  DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway. DFN levert een aantal TV diensten via eigen glasvezel/HFC netwerken. Op dit moment leveren we, zowel Digitale TV (DVB-C) als Interactieve TV (IPTV) aan klanten in de regio’s Zeeland, Westland en diverse andere regio’s in Nederland. Doelstelling is om de diensten 24/7 beschikbaar te hebben voor 100% van onze klanten. Daarnaast worden maandelijks nieuwe toepassingen toegevoegd aan bovengenoemde TV diensten. Jouw nieuwe werk en afdeling Onze televisie diensten zijn jouw speelveld. Samen met een team van engineers werk je samen om deze in topconditie te houden. Je richt je samen met onze leveranciers op ontwikkeling en onderhoud van zowel de DVB-C als de IPTV platformen. Je zorgt ervoor dat storingen zo snel mogelijk worden verholpen. Je bedenkt ook oplossingen om storingen in de toekomst te voorkomen. Je verbetert de monitoring en overlegt met leveranciers over maatregelen die zij moeten nemen. Naast het onderhoud zal je bijdragen aan vernieuwingen en verbeteringen op de platformen. Maandelijks worden nieuwe toepassingen getest en toegevoegd om de beleving voor de klanten nog beter te maken.

  3 dagen geleden DELTA Fiber Nederland - Vlissingen
 • Beveiliging - winkel surveillant (pt/ft)(0-36 uur)(m/v) middelburg

  Wij zoeken voor meerdere locaties ervaren beveiligers die een voorkeur geven aan winkelsurveillance en toezicht. Als winkelsurveillant heb je vaste tijden en een vaste locatie om te werken en zie je toe op verschillende aspecten binnen een winkel/groothandel. Als winkelsurveillant ben je een verzorgde, gedreven beambte die toeziet op de veiligheid en gastvrijheid binnen de bij jou aangestelde winkel/groothandel.

 • Productiemedewerkers industrie t.b.v. Steenkoolverwerking.

  S.O.S. Brielle B.V. een service, onderhoud en schoonmaakbedrijf en sinds 1996 voornamelijk actief in de steenkoolbewerking. Taakomschrijving; De productiemedewerker is een allround collega die inzetbaar kan zijn bij diverse taken en werkzaamheden. Deze kunnen bestaan uit schoonmaak en opruimwerkzaamheden, het uitvoeren van kleine reparaties en ombouwwerkzaamheden, het bedienen van machines en installaties alsmede het uit uitvoeren van analyses t.b.v. kwaliteitscontrole.

  een week geleden SOS Brielle BV - Nieuwdorp
 • Begeleidster mini-initiatief

  Je begeleidt 2 MCG meisjes van 24 en 25 jaar in hun eigen appartement. Je maakt deel uit van een liefdevol en enthousiast team van begeleiders en, net als zij, ben je tijdens je diensten verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging, de dagbesteding en huishoudelijke taken. De diensten bestrijken 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus je bent bereid om weekend- en/of slaapdiensten te doen. Ons doel is om de meisjes iedere dag een veilig, fijn en gezellig thuis te bieden! (neem maar eens een kijkje op www.joliande.nl )

  een week geleden Wopie - Hulst
 • Voorman grootwerk zonnepanelen (evt zzp)

  Als voorman groot werk heb jij nauw contact met de projectleider en ben je de persoon die je collega monteurs goed weet te begeleiden op de grote projecten. Door goed overzicht te bewaren en te instrueren loopt alles gesmeerd en weet iedereen precies wat hij wanneer moet doen. Meedenken in de voortgang van het project en daarbij de planning goed in de gaten houden is iets wat jou op het lijf geschreven is.

  een week geleden Energy Builders BV - Heel Zeeland
 • Koken op het strand !

  Het team van Strand90 is op zoek naar een Chef de Partie (m/v). Als chef de partie verras jij onze gasten dagelijks met heerlijke creaties. Je werkt enthousiast mee in het keukenteam en draagt zo bij aan de ultieme gastervaring. Je bent verantwoordelijk voor de mise en place, het bereiden van een grote verscheidenheid aan gerechten en het opgeruimd en schoonhouden van de keuken. Verder zorg je er samen met je collega’s voor dat de keuken op tijd functioneert en voldoet aan de kwaliteitsnormen. Wij bieden een creatieve werkomgeving waarin we professionele en persoonlijke groei stimuleren. Paviljoen Strand90 is een hip strandpaviljoen. Wij serveren eersteklas gerechten, die we bereiden met dagverse producten. Daarbij volgen we de seizoenen en kiezen we zoveel mogelijk voor smaken uit de regio.

  een week geleden Paviljoen Strand90 - Domburg
 • Storingstechnicus (e) voor onze kerncentrale

  Een uitdagende baan waarin jij als Werktuigkundige samen met je team zorgt voor een optimale veilige productie van elektriciteit en alles wat daarbij komt kijken. Samen werken én successen vieren met je collega’s. Zo ziet je baan als Werktuigkundige bij EPZ eruit’. EPZ zoekt per direct een fulltime werktuigkundige in Borssele (Zeeland). Wij bieden jou opleidingsmogelijkheden, een goed salaris, een werkweek van gemiddeld 33,6 uur en 27,5 vakantiedagen. Woon je niet in Zeeland en ben je geïnteresseerd in deze functie? Wij bieden een prima verhuiskostenregeling zodat jij aan een nieuwe, uitdagende baan kan beginnen! Jouw nieuwe werk Als Storingstechnicus ben je onderdeel van de Wachtploeg en richt je je op het bedienen en beproeven van de EMRA-installaties en het uitvoeren van storingsonderhoud. Je loopt controlerondes en bij onderhoudswerkzaamheden schakel je de systemen vrij. Naderhand neem je ze weer in bedrijf. Je kunt goed omgaan met verantwoordelijkheden en taxeert complexe situaties zorgvuldig. Je lost afwijkingen in het proces die zich tijdens jouw dienst voordoen zo nodig zelfstandig op. Je ziet toe op de naleving van de strikte (veiligheids)procedures die gelden op de EMRA-installaties en je kunt goed omgaan met de bevoegdheden die daar bij horen. Je bent initiatiefrijk en je neemt verantwoordelijkheid voor de veiligheid van zowel de centrale als van je collega’s. Natuurlijk ben je nog niet uitgeleerd en volg de specifieke (interne) opleidingen. Vanzelfsprekend wil je in continudienst werken.

  een week geleden N.V. EPZ - Borssele
 • Senior ingenieur constructiebureau

  Een inhoudelijk uitdagende functie op het Constructiebureau van de hoofdafdeling Techniek waarbij je nauw betrokken bent bij de technische voorbereiding van nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. Jouw nieuwe werk Als Senior Ingenieur Constructiebureau bereid je wijzigingen voor. Je analyseert het op te lossen probleem en beoordeelt de verschillende oplossingsalternatieven. Je bent een stevige gesprekspartner voor alle interne afdelingen, en hebt een vragende houding. Je draagt samenwerking uit, en schakelt tijdig de betrokken afdelingen in. Bij projecten vervul je de rol van ontwerpleider, neem je deel aan het projectteam, en teken je voor het technische gedeelte van een aanbesteding. Je hebt contact met externe partijen voor het uitvoeren van (haalbaarheids)studies en engineering. Daarnaast draag je bij aan het beoordelen van voorgestelde wijzigingen. Je draagt bij aan het continu verbeteren van werkwijzen binnen de afdeling en binnen EPZ in het algemeen. In verband met de huidige samenstelling van de afdeling gaat de voorkeur uit naar kandidaten met een E-achtergrond. Je zult worden opgeleid om deel te nemen aan consignatie binnen de Technische Analyse Groep.

  een week geleden N.V. EPZ - Borssele
 • C/ce chauffeur gezocht

  Wij zijn opzoek naar een fulltime chauffeur C/CE wegens uitbreiding van het wagenpark. Bij voorkeur ook in het bezit van de code 95 en een geldige bestuurderskaart. Je bent verantwoordelijk voor het transport van diverse goederen, veelal nachtdistributie. Naast het rijden op de vrachtwagen verzorg je de rit-administratie zodat jouw inspanning ook goed op papier wordt vastgelegd. Naast chauffeur ben jij samen met de vrachtwagen het visitekaartje van ons bedrijf.

  een week geleden JJ Ardontransport - Goes
 • C/ce chauffeur gezocht

  Wij zijn opzoek naar een fulltime chauffeur C/CE wegens uitbreiding van het wagenpark. Bij voorkeur ook in het bezit van de code 95 en een geldige bestuurderskaart. Je bent verantwoordelijk voor het transport van diverse goederen veelal nachtdistributie. Naast het rijden op de vrachtwagen verzorg je de rit-administratie zodat jouw inspanning ook goed op papier wordt vastgelegd. Naast chauffeur ben jij samen met de vrachtwagen het visitekaartje van ons bedrijf.

  een week geleden JJ_Ardontransport - Goes
 • Koken en leidinggeven op het domburgse strand

  Ben je op zoek naar werk en hou je van zon, zee en een relaxte sfeer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Paviljoen Strand90 is een hip strandpaviljoen. Wij serveren eersteklas gerechten, die we bereiden met dagverse producten. Daarbij volgen we de seizoenen en kiezen we zoveel mogelijk voor smaken uit de regio. Het team van Strand90 is op zoek naar een Souschef (m/v). Als souschef werk je samen met je collega’s aan de ultieme ervaring voor onze gasten. Je bent verantwoordelijk voor de mise en place, het bereiden van een grote verscheidenheid aan gerechten en het opgeruimd en schoonhouden van de keuken. Verder zorg je er samen met de chef voor dat de keuken op tijd functioneert en voldoet aan de kwaliteitsnormen. Bovendien draag je zorg voor de ontvangst, controle en opslag van alle bestellingen. Als souschef ben je mede verantwoordelijk voor het team tijdens de dienst, voor de dagelijks gang van zaken in de keuken en vervang je de chef bij afwezigheid. Je bent daarbij steeds een voorbeeld voor je collega’s. Wij bieden je een creatieve werkomgeving, waarin we jouw professionele en persoonlijke groei stimuleren.

  een week geleden Paviljoen Strand90 - Domburg
 • Medewerker algemene dienst (technisch)

  Medewerker Algemene Dienst Ben jij handig, heb je technisch inzicht en wil je werken op een van de mooiste plekjes onderaan de duinen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Functiebeschrijving Zie jij het al voor je? Werken op zo’n inspirerende werklocatie? Jij lost storingen op en voert reparaties uit aan (productie-/ keuken-) apparatuur, installaties, voorzieningen, sanitair, verlichting e.d. Je verricht periodieke controles en onderhoudswerkzaamheden aan apparatuur door het gehele hotel. Daarnaast behoort het voorbereiden van en meewerken bij verbouwingen, bij door buitenfirma’s uitgevoerde werkzaamheden in het kader van groot onderhoud en onderhoud aan parkeerterreinen en rioleringen, ook tot de werkzaamheden. En verder: • Toelichten van de bediening van apparatuur aan gasten; • Krachtinspanning als gevolg van het tillen/verplaatsen van materialen, het hanteren/bedienen van machinale en handgereedschappen en van meetgereedschappen; • Lopend en staand werken, soms op trappen/ladders of op moeilijk bereikbare plaatsen; • Soms hinder van temperatuur/weersomstandigheden (bij buiten werken); • Zorg dragen voor een ordentelijke werkomgeving; • Het naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en werk- en presentatiemethoden volgens de huisstijl; • Deelnemen aan in- en extern overleg;

 • Operator/monteur

  SBV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het wassen en zeven van zand en grind uit zee. Voor dit was- en zeef proces zijn we op zoek naar een operator. Als operator ben je, samen met je collega's, medeverantwoordelijk voor de productie en kwaliteit van onze was en zeef installaties en onze producten. Onderhoudswerkzaamheden zijn onderdeel van deze functie.

  een week geleden Henk Strijdonk - Vlissingen
 • Medewerker/ster bediening fulltime jaarcontract

  We zijn al ruim zes jaar de visbar in Domburg en ondertussen een begrip voor het adres van goede eigentijdse visgerechten. Na een volledige metamorfose waar een nieuw interieur en een prachtige bar ons helemaal klaar heeft gemaakt voor de toekomst zoeken we nog leuke collega’s. Wil jij ook onderdeel zijn van nieuwe ontwikkelingen en werken in een jong gezellig team waar bediening en keuken 1 zijn!

  2 weken geleden de visbar - Domburg
 • Schipper / medewerker beheer en onderhoud

  Schipper/ medewerker beheer en onderhoud Middelburg, 36 uur per week Afwisselend werk op het water en op het land. Woon jij onder of boven NAP? Veel mensen vinden het vanzelfsprekend dat we in Nederland voor een groot deel onder de zeespiegel leven. Gelukkig vinden wij dat niet. Dag en nacht werken onze 460 medewerkers aan sterke dijken, veilige plattelandswegen en schoon en voldoende water. Jij binnenkort ook? Werken aan water is niet alleen nuttig maar ook leuk! En waar kun je dat beter doen dan in Zeeland? Welkom bij Scheldestromen! Functieomschrijving Als schipper bestuur je onze peilboot om samen met de hydrograaf de juiste peilwerkzaamheden van de Zeeuwse kust uit te voeren, op de Ooster- en Westerschelde. Daarnaast onderhoud je de peilboot en voer je in de tijd die je niet vaart andere werkzaamheden uit. Taken • Je bent verantwoordelijk voor het juist navigeren en besturen van de peilboot. • Je bent verantwoordelijk voor het schip, haar bemanning en de apparatuur. • Je bent verantwoordelijk voor het schoon houden en de veiligheid aan boord. • In geval van calamiteiten voer je de eerstelijns hulpverlening uit. • Je legt vaargegevens vast. • Je verzorgt het dagelijks technisch onderhoud van de peilboot. • Je bereidt het groot periodiek onderhoud voor. • Je ondersteunt bij de hydrografische werkzaamheden. • In tijden dat er niet gevaren wordt, voer je andere werkzaamheden uit, zoals uitvoeren van beheer en onderhoudswerkzaamheden.