Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 28 vacatures voor je gevonden

 • Wvo zorg zoekt: bus begeleiders

  Bus begeleiders gezocht! Gelukkig kunnen onze dagbestedingslocaties weer vaker open. Goed nieuws! Maar dat betekent ook dat wij meer met onze bussen gaan rijden. Voor onze dagbestedingsroutes zijn daarom extra vrijwilligers nodig die in de ochtend en de middag een uurtje willen meerijden om cliënten op te halen en thuis te brengen. Het is mogelijk om in overleg een (vaste) dag af te spreken. Iets voor jou? Neem dan contact op met de coördinator vrijwilligers via 0118 – 448 448 of stuur een e-mail naar vrijwilligerswerk@wvozorg.nl.

 • 1e autotechnicus, bij voorkeur met apk papieren

  Als (1e) autotechnicus, APK-keurmeester of diagnosetechnicus bestaan je werkzaamheden uit het uitvoeren van alle voorkomende reparaties, onderhouds- werkzaamheden en APK-keuringen. Samen met je collega's zorg je voor de kwaliteit van de in de werkplaats uitgevoerde werkzaamheden en dat de auto's van onze klanten in uitstekende conditie blijven. Wij hebben een jong, dynamisch team. De ontwikkelingen op autogebied staan niet stil, wij bieden onze monteurs dan ook alle mogelijkheden om zich toekomstgericht te kunnen ontplooien.

  20 uur geleden GarageTouw - Koudekerke
 • Zzp zorgverleners gezocht!

  COZP service -en bemiddelingsbureau voor zelfstandige zorgverleners. Wij begeleiden, faciliteren en ondersteunen zzp zorgverleners in hun zzp’er-schap. We zijn doorlopend opzoek naar gemotiveerd zorgverleners uit Zeeland. Wij zoeken: • Helpende (Plus) • Verzorgende 3 (IG) • Verpleegkundige 4/5/6 • MMZ/SPW 3/4 We hebben verschillende soorten zorgaanvragen vanuit onze opdrachtgevers. Het is bij ons mogelijk om uit een brede variatie van diensten of opdrachten te kiezen en zelf je planning in te vullen. Er zijn geen verplichtingen of minimale aantal uren, je hebt de regie in eigen hand! Interesse? Meld je aan via onze website www.cozp.nl of bel 0113 - 40 51 73 / 06 - 27 13 50 17.

 • Zzp zorgverleners gezocht!

  COZP service -en bemiddelingsbureau voor zelfstandige zorgverleners. Wij begeleiden, faciliteren en ondersteunen zzp zorgverleners in hun zzp’er-schap. We zijn doorlopend opzoek naar gemotiveerd zorgverleners uit Zeeland. Wij zoeken: • Helpende (Plus) • Verzorgende 3 (IG) • Verpleegkundige 4/5/6 • MMZ/SPW 3/4 We hebben verschillende soorten zorgaanvragen vanuit onze opdrachtgevers. Het is bij ons mogelijk om uit een brede variatie van diensten of opdrachten te kiezen en zelf je planning in te vullen. Er zijn geen verplichtingen of minimale aantal uren, je hebt de regie in eigen hand! Interesse? Meld je aan via onze website www.cozp.nl of bel 0113 - 40 51 73 / 06 - 27 13 50 17.

  gisteren COZP - Heel Zeeland
 • Hoofdwerktuigkundigen voor onze kerncentrale

  Een uitdagende baan waarin jij als Hoofdwerktuigkundige samen met je team zorgt voor een optimale veilige productie van elektriciteit en alles wat daar bij komt kijken. Samen werken én successen vieren met je collega’s. Zo ziet je baan als HWTK bij EPZ eruit’. EPZ zoekt fulltime Hoofdwerktuigkundige(n) in Borssele (Zeeland). Wij bieden jou opleidingsmogelijkheden, een goed salaris, een werk weer van gemiddeld 33,6 uur en 27,5 vakantiedagen. Woon je niet in Zeeland en ben je geïnteresseerd in deze functie? Wij bieden een verhuiskostenregeling zodat jij aan een nieuwe, uitdagende baan kan beginnen!

  3 dagen geleden N.V. EPZ - Borssele
 • Verkoper/inkoper bouwmaterialen bpg de jonge.

  BPG De Jonge is een zelfstandige bouwmaterialenhandel aangesloten bij de landelijke verkoopformule BPG. Onze klantenkring bestaat uit professionele bedrijven en particulieren. In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een verkoper/inkoper. Binnen het team van BPG De Jonge ben je als verkoper bouwshop verantwoordelijk voor begeleiden en afronden van de verkoopprocessen van onze klanten in de bouwshop. Daarnaast verricht je bijkomende administratieve taken en werkzaamheden ten aanzien van bestellingen en voorraden. Als verkoper bouwshop ben je verantwoordelijk voor : - De verkoop aan klanten en hen voorzien van advies en informatie. - Administratieve werkzaamheden zoals het maken van bonnen, offertes en bestellingen. - Het controleren van binnenkomende goederen en beoordelen van de kwantiteit en kwaliteit. - Het inventariseren van de voorraad, signaleren van tekorten en aanvullen van het assortiment. - Een nette en overzichtelijke presentatie van de bouwshop. - De ondersteuning van je collega’s in het magazijn.

  4 dagen geleden BPG de Jonge - s-Heer Arendskerke
 • Electromonteur

  Als Tech Team monteur werk je op projecten van de meeste installateurs binnen Zeeland, je legt dan de installatie aan binnen gebouwen en woningen. Van het eerste schroefje tot het in bedrijfstellen van de installatie dat is werken voor Tech Team! Het enige bureau wat zich alleen richt op het mooiste vak, elektrotechniek!

  4 dagen geleden Tech Team - Goes
 • Wordt jij onze nieuwe nachtreceptionist m/v ?

  Wij zijn op zoek naar jou! Badhotel Domburg biedt kwaliteit op niveau. Dit betekent dat we werken in een lange traditie, waarin we gastvrijheid en kwaliteit combineren met persoonlijke aandacht. Samen zetten wij alles op alles om het onze gasten, privé of zakelijk, zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo wordt Badhotel Domburg een beleving op zich! In de horeca is ieder seizoen anders. Dat maakt werken in ons hotel zo bijzonder. Natuurlijk zijn de werktijden meestal niet van 9 tot 5: je werkt op een toplocatie waar altijd wat te doen is. Je werkt met een professioneel en divers team in een dynamische omgeving. Het team van Badhotel Domburg is op zoek naar een Nachtreceptionist (m/v). Als nachtreceptionist ziet je toe op de algemene veiligheid en bewaak je het gebouw en omliggend terrein, neem je waar nodig passende maatregelen in geval van calamiteiten, verzorg je diverse administratieve nacht-audit-werkzaamheden, receptietaken en schoonmaakwerkzaamheden.

  een week geleden Badhotel-Domburg expl bv - Domburg
 • Shopmanager rituals middelburg (domburg)

  Om ervoor te zorgen dat elke klant een rode loper behandeling krijgt en ons merk ten volle ervaart! Die ambitie bereik jij door de ultieme ‘leader by example’ te zijn. Jij bent degene die de performance op hoog niveau hanteert door jouw team in staat te st ellen om een excellente service aan onze klanten te bieden. Jij stimuleert de groei van jouw collega’s en creëert een sfeer waarin commerciële successen als team worden gevierd. - Je streeft ernaar de doelstellingen op het gebied van verkoop en klantervaring te overtreffen. - Je inspireert en betrekt collega’s door hun favoriete rolmodel te zijn. - Je zorgt ervoor dat de operatie soepel en efficiënt verloopt en in lijn is met het Rituals DNA. - Je optimaliseert de productiviteit en bent verantwoordelijk voor het winkelpersoneel. - Je rapporteert aan de werkgever en vormt samen met de assistent-shopmanagers de leiding.

  een week geleden Rituals Zeeland - Middelburg
 • Medewerker online

  Wie zijn wij? Uit Zeeland haal je energie! Dat is precies wat jij doet als je bij DELTA Energie gaat werken. DELTA Energie is dé Zeeuwse energieleverancier voor consumenten én ondernemers in Zeeland én daarbuiten. Wij leveren uitsluitend 100% groene stroom en je kunt bij ons zelfs kiezen voor stroom die volledig in Zeeland is opgewekt, met alles wat Zeeland zo uniek maakt: de wind, het water én de zon. Wil je je huis of bedrijf helemaal op groen zetten als het om energie gaat? Dan hebben we ook nog groen gas voor je, waarmee je ook nog eens de Zeeuwse natuur een handje helpt. Onze missie is om onze klanten te helpen bij het zetten van stappen naar een duurzamer en CO2-neutraal leven. Aan die ambitie kan jij meewerken vanuit onze standplaats in Middelburg. Want wegens ziekte van één van onze collega’s kan jij solliciteren op deze tijdelijke vacature. Je functie Je bent één van de zes collega’s van het team Sales Consumenten. Dit is een hecht team dat zich verantwoordelijk voelt om in nauwe samenwerking met andere teams binnen DELTA onze ambitieuze doelen te realiseren. We zijn verantwoordelijk voor de omzet en margedoelstellingen van DELTA Energie en hebben een sterke commerciële focus op het winnen van nieuwe klanten en het tevreden houden van onze bestaande klanten. In deze afwisselende functie houd je je bezig met uitvoerende werkzaamheden rond en optimalisatie van de online verkoopkanalen van DELTA Energie. Je hebt affiniteit en ervaring met CMS-systemen (het liefst Umbraco, waarin je de campagnepagina’s inricht en beheert), A/B tests, SEO/SEA, social media en e-mailmarketing. Als je moet rapporteren over de resultaten die je behaalt zie je zo’n presentatie als dé kans om jezelf en de online prestaties in de schijnwerpers te zetten. Je hebt een pro-actieve houding, ziet kansen en geniet van het succesvol benutten ervan.

  een week geleden DELTA Energie - Middelburg
 • Operations manager

  Ben jij dit? • Jij bent gemotiveerd, hebt de energie en het doorzettingsvermogen om voor een startup company te werken • Jij bent een teamspeler en kunt goed omgaan met mensen • Jij wilt een bijdrage leveren aan het verbeteren van het milieu • Jij houdt van een uitdaging en weet om te gaan met tegenslagen • Jij maakt deel uit van het managementteam Over PolyStyreneLoop PolyStyreneLoop (PSLoop) is opgericht door het PolyStyreneLoop Coöperatief UA waarin ruim 70 bedrijven en supporters afkomstig uit 18 EU landen deelnemen. De startup specialiseert in een circulair terugwinningsproces voor polystyreen (PS) isolatiemateriaal, afkomstig uit de bouw, waaruit het broom wordt teruggewonnen door buurbedrijf ICL-IP. Het proces in de plant is gebaseerd op een licentie van het Duitse Fraunhofer-IVV instituut. Voor de eerste keer wordt dit op 3000 ton/jaar niveau als wereldprimeur toegepast op de locatie in Terneuzen. De productiewerkzaamheden bij PSloop worden verricht in een ploegendienst. Uitrol en opschaling kunnen volgen na een succesvolle opstart. Het PolyStyreneLoop initiatief is winnaar van de Blue-Tulip award in de categorie: Climate en de verwachting is dat er meer in het verschiet ligt. Zie voor meer info: www.polystyreneloop.eu

  een week geleden Polystyrene Loop B.V. - Terneuzen
 • Fulltime zelfst. Werkend broodbakker

  Fulltime zelfstandig werkend Broodbakker

  een week geleden Bakkerij Paul Claassen - Kwadendamme
 • Hovenier m/v

  Heb jij groene vingers? Hou jij van de natuur? Ben jij representatief, flexibel, collegiaal en hou je van aanpakken? Lijkt het jou leuk om als hovenier aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Gevraagd: kapper / allround haarstylist(e)

  Bij Hairpoint Goes zoeken wij naar talentvolle haarstylisten, die beschikken over de nodige ervaring als het gaat om het zelfstandig knippen en kleuren, maar ook in staat zijn deskundig advies te geven waar jouw klant zich goed bij voelt. Als haarstylist ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de salon waar je je klanten zult ontvangen en adviseren. Samen met je collega’s zorg je voor een leuke, schone en prettige werkomgeving. Je streeft ernaar om iedere klant net dat beetje extra te geven door meer te bieden dan alleen een nieuwe look. Je geeft je klant een ontspanningsmoment door een persoonlijke benadering en service. WIE ZIJN WIJ Hairpoint Goes, gelegen in het gezellig winkelcentrum van Goes , opende haar deuren in april 2015. Een Trendy salon voor dames, heren en kinderen waarbij klanten ook terecht kunnen zonder afspraak. Onze klantenkring is heel divers van jong tot oud. Hairpoint Goes bestaat uit een klein team, die kwaliteit, service en gezelligheid naar de klant toe het belangrijkst vindt. Wij zijn vooruitstrevend in onze technieken en producten. Onze ambitie is om het maximale uit het haar te halen en ook uit onze stylisten. Bekijk ons werk op facebook en instagram @hairpointgoes

  een week geleden hairpoint goes - Goes
 • Medewerker groenbeheer

  Woon jij onder of boven NAP? Veel mensen vinden het vanzelfsprekend dat we in Nederland voor een groot deel onder de zeespiegel leven. Gelukkig vinden wij dat niet. Dag en nacht werken onze 460 medewerkers aan sterke dijken, veilige plattelandswegen en schoon en voldoende water. Jij binnenkort ook? Het werk bij Scheldestromen is niet alleen leuk maar ook maatschappelijk relevant! En waar kun je dat beter doen dan in Zeeland? Welkom bij Scheldestromen! De functieomschrijving Heb jij een mbo-diploma niveau 4, ben je administratief onderlegd en heb je affiniteit met ‘groen’? Lees dan snel verder! In deze functie ben je verantwoordelijk voor een gevarieerd pakket aan werkzaamheden voor beplantingen langs waterschapswegen, op dijken en op terreinen van het waterschap. De werkzaamheden • Verzamelen en bewerken van informatie uit inspecties en andere bronnen om het beheersysteem actueel te houden. • Informatie uit het beheersysteem verwerken in uitvoeringsplannen, bestekken of onderhoudscontracten op het gebied van snoeien, rooien en aanplanten. Inclusief het aanvragen van vergunningen en het doen van de Klic-meldingen. • Adviseren en coördineren van onze zes groenkantonniers. Zij voeren inspecties uit en houden toezicht bij diverse bestekken voor het rooien, aanplanten en onderhouden van beplantingen en het bestrijden van onkruid. • Leveren van een bijdrage aan planning en coördinatie van de werkzaamheden en aan het opstellen van (management)rapportages. • Klantgericht afhandelen van klachten, meldingen en vragen. • Waterschapsbreed meewerken aan projecten. • Beheren en evalueren van onderhoudscontracten en aanspreken van aannemers en leveranciers op contractafspraken. • De nadruk ligt op beplantingen en terreinonderhoud. Daarnaast kan ook inzet gevraagd worden op het gebied van bijvoorbeeld maaiwerkzaamheden of de flora- en faunawet.