Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Interdistri

t.a.v. M Schetters KAPELLE

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Chauffeur bestelbus

    Wij zoeken een gemotiveerde Koeriers pakketbezorger voor maandag t/m vrijdag en/of dinsdag t/m zaterdag, 32 tot 40 uur per week.Aantal uur per dag tussen de 7 en 9 uur. In drukke periodes is dit meer.werktijden, starttijd is 8:10, eindtijd omstreeks 17:30uFlexibel en zelfstandig werk met een goed startsalaris.Het uurloon incl. een netto toeslag en 8% vakantiegeld start op € 15,56Daarnaast krijg je...

    2 weken geleden Logistiek en transport (Kapelle)
Interdistri is een logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in distributie, transport, koeriersdiensten, op en overslag en cross-docking. Wij hebben ruime ervaring en expertise in het vervoeren van goederen en bieden onze klanten een breed scala aan logistieke diensten.

Wij zijn gevestigd in Kapelle, strategisch gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen aan de rand van de snelweg A58. Onze locatie stelt ons in staat om snel en efficiënt goederen te vervoeren en te distribueren door Zeeland en Brabant.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.195 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.