Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Actief Werkt! Goes

t.a.v. Cynthia Schelfhout Goes

Wij hebben 12 vacatures voor jou

 • Schoonmaker (ster)

  Jij steekt graag de handen uit de mouwen en zorgt ervoor dat alles er weer stralend uit komt te zien. Ben je flexibel en woon je in (de omgeving van) Zierikzee? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een representatieve schoonmaker(ster) die dagelijks op meerdere adressen van één opdrachtgever in Zierikzee wil werken. Als schoonmaker kom je te werken in een kantoor, jeugdcentrum en polikliniek. Hierbij is het is belangrijk om je aan de hygiënevoorschriften te houden. De werkzaamheden vinden plaats in week 30 t/m 34. De werktijden liggen vnl. tussen 16.00 en 19.30 uur, maar zijn op enkele dagen zelf in te delen. Het aantal uren wisselt per week, maar komt gemiddeld op 8 uur uit. Ben je meer uren beschikbaar? Dan kijken we samen naar extra adressen!. Elke opdracht is weer anders en is goed te combineren met andere opdrachten of bijvoorbeeld jouw opleiding, gezin of hobby’s. Op deze manier kun je werk en privé combineren op een manier die jou het beste uitkomt!

  19 uur geleden Schoonmaak (Zierikzee)
 • Elektromonteur

  Heb jij altijd al een baan met de elektro willen hebben en staat bij jou veiligheid van jou en je collega’s boven aan? Dan is dit precies wat je zoekt. Als Elektromonteur ga je aan de slag met het monteren, onderhouden, repareren en installeren van elektrische installaties. Je doet in teamverband en rapporteert de werkzaamheden aan jou leidinggevende.

  19 uur geleden Techniek (Yerseke)
 • Zweminstructeur

  Ben jij als een vis in het water in de zwemwereld én breng jij graag kinderen de kneepjes van het zwemmen bij? Naast het geven van zwemles, houd je een oogje in het zeil voor de veiligheid van alle gasten, zodat zij elke keer weer met plezier komen zwemmen. Gasten staan bij jou hoog in het vaandel en je vindt het leuk om hen te enthousiasmeren voor het zwemmen. Samen met je collega’s vormen jullie een enthousiast team en zorgen jullie dat alle gasten zich welkom voelen.

  19 uur geleden Onderwijs en opvoeding (Goes)
 • Werkvoorbereider e/w

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als werkvoorbereider E/W? Dan is dit de vacature die jij zoekt! Je moet je eigen werkzaamheden zelfstandig kunnen plannen, voorbereiden van de werkzaamheden van de tekenaar en monteurs op projectlocaties. Ook word er verwacht dat je zelfstandig kan ontwerpen, berekenen en tekenen van installaties voor projecten. Verder is het opstellen van een offerte en kostenbegrotingen om ten slotte het bestellen van materialen voor projecten en bewaken van levertermijnen te realiseren een vereis.

  19 uur geleden Techniek (Yerseke)
 • Installatiemonteur

  Als installatiemonteur werk je aan werktuigbouwkundige installaties bij een groot aantal aan klanten. Aan de hand van tekeningen en schema’s bepaal je zelfstandig met collega’s de beste aanpak. Je werk varieert van het aanbrengen van Cv-ketels tot het monteren van verwarmings- of ventilatie-installaties, daarnaast voer je kleine reparaties uit en verzorg je installatiewerkzaamheden bij verbouwingen.

  19 uur geleden Techniek (Yerseke)
 • Stratenmaker

  Werk jij het liefste buiten en met je handen? Heb je altijd al de mooiste tuinen, recreatieparken of bedrijven terreinen willen aanleggen? Dan hebben wij de functie voor jou! Door de toenemende vraag naar projecten zijn wij op zoek naar ervaren stratenmakers. Jij voert zelfstandig alle werkzaamheden uit die horen bij het aanleggen van straten. Dit kan gaan om grote projecten op een vakantiepark of om een terras in iemand zijn achtertuin.

  20 uur geleden Bouw en installatie (Kamperland)
 • Schoonmaker hotel

  Schoonmakers Hotel Jouw werkzaamheden bestaan uit het stofvrij en schoonmaken van hotelkamers en het reinigen van het sanitair. De bedden opmaken en het bijvullen van de koelkast behoort ook tot het takenpakket. Je brengt de hotelgasten een glimlach op hun gezicht zodra zij hun schone hotelkamer binnenlopen en je bent daarom een belangrijke bijdrage aan hun tevredenheid. Het is fijn als je ervaring hebt in de schoonmaak, maar we leiden je graag op. Het is een leuke baan met een afwisselend rooster. De hotels zijn 7 dagen per week open. Ben jij minimaal 3 dagen per week beschikbaar tussen 9:30 en 15:00 en om het weekend? Door deze tijden is het werk ideaal te combineren met schoolgaande kinderen of als vakantiewerk.

  6 dagen geleden Schoonmaak (Vrouwenpolder)
 • Schoonmaker hotel

  Schoonmaker Hotel Jouw werkzaamheden bestaan uit het stofvrij en schoonmaken van hotelkamers en het reinigen van het sanitair. De bedden opmaken en het bijvullen van de koelkast behoort ook tot het takenpakket. Je brengt de hotelgasten een glimlach op hun gezicht zodra zij hun schone hotelkamer binnenlopen en je bent daarom een belangrijke bijdrage aan hun tevredenheid. Het is fijn als je ervaring hebt in de schoonmaak, maar we leiden je graag op. Het is een leuke baan met een afwisselend rooster. De hotels zijn 7 dagen per week open. Ben jij minimaal 3 dagen per week beschikbaar tussen 9:30 en 15:00 en om het weekend? Door deze tijden is het werk ideaal te combineren met schoolgaande kinderen.

  6 dagen geleden Schoonmaak (Zoutelande)
 • Heftruckchauffeur

  Werken als heftruckchauffeur in regio Reimerswaal, Bevelanden of Walcheren? In het bezit van een geldig heftruckcertificaat? Ben je beschikbaar en toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact met ons op. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar heftruck- en reachtruckchauffeurs.

  een week geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Schoonmaker (ster)

  Een paar uurtjes, of juist veel werken? Dat kan! Jij steekt graag de handen uit de mouwen en zorgt ervoor dat alles er weer stralend uit komt te zien. Ben je flexibel, mobiel en woon je in de omgeving van Goes? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor meerdere adressen in Goes en omgeving zijn wij op zoek naar schoonmaker(sters). Als schoonmaker kom je te werken in o.a. kantoren, hotels, showrooms, vakantiehuisjes, klinieken, campings, enz. Het is natuurlijk belangrijk om je aan de hygiënevoorschriften te houden en jij weet jezelf klantgericht op te stellen. De werkdagen en werktijden variëren per opdracht. Laat ons weten wat jij zoekt, en samen kijken we naar een passende baan. Iedere opdracht is weer anders en goed te combineren met andere opdrachten of bijvoorbeeld jouw vakantie, gezin of hobby’s. Op deze manier kun je werk en privé combineren op een manier die jou het beste uitkomt!

  een week geleden Schoonmaak (Goes)
 • Procesoperator

  Heb jij technische kennis, wil je graag dit bedrijf helpen groeien en daarbij ook jezelf? Lees dan snel verder! Het bedrijf waarvoor jij komt te werken maakt de laatste jaren een stevige groei door. Het bedrijf maakt namelijk veganistische melk, yoghurt, ijs en boter. Echt alles is op basis van haver. En iedereen weet dat veganistisch door het leven gaan de laatste jaren flink in populariteit is gestegen. Daarmee dus ook het succes van dit bedrijf! Sinds kort staat er ook in Vlissingen een productiefabriek. Ze begonnen klein in dagdienst, werken inmiddels in 3 ploegen en willen op termijn in 5-ploegen gaan werken. Iedereen weet hoeveel vrijheid werken in ploegen geeft, dus wie wil dat nou niet! Omdat het een internationaal bedrijf is, is de voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij comfortabel bent met de Engelse taal. Wat ga je precies doen? - Kwaliteitscontroles uitvoeren; - Verbeteringen doorvoeren; - Nieuwe medewerkers inwerken; - Problemen oplossen en onderhoud uitvoeren.

  3 weken geleden Overige (Goes)
 • Monteur

  Weet jij als geen ander hoe een productieproces werkt, wat voor invloed een storing op het proces heeft en hoe jij dan moet handelen om het proces weer op orde te krijgen? Hou je van sleutelen en zou je graag in een nieuwe fabriek willen werken? Wie weet dat deze vacature voor Onderhoudsmonteur wel wat voor jou. Het van origine Zweedse bedrijf waarvoor jij komt te werken maakt de laatste jaren een stevige groei door. Het bedrijf maakt namelijk veganistische melk, yoghurt, ijs en boter, alles is op basis van haver. En iedereen weet dat veganistisch door het leven gaan de laatste jaren flink in populariteit is gestegen. Daarmee dus ook het succes van dit bedrijf! Sinds kort staat er ook in Vlissingen Oost een productiefabriek, als monteur werk jij hier in de dagdienst. Omdat het een internationaal bedrijf is, is de voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij comfortabel bent met de Engelse taal. Wat ga je precies doen? - Zorgen dat het productieproces gaande blijft; - Onderhoud en reparaties aan machines plegen; - Planningen maken samen met de technisch manager; - Nieuwe collega’s inwerken; - Andere voorkomende werkzaamheden.

  3 weken geleden Techniek (Goes)