Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Actief Werkt! Goes

t.a.v. Kelly Thijssen Goes

Wij hebben 7 vacatures voor jou

 • Horecamedewerker/ster

  Ben jij Gastvrij, Flexibel, Stressbestendig en help je ook graag mee in de keuken? Dan is deze vacature wat voor jou. Ervaring is niet vereist zolang je maar een doorpakker en harde werker bent! Voor onze opdrachtgever in Kamperland zijn we op zoek naar een Horeca Topper! Jouw taken bestaan uit: - bediening - bakken aan de oven - verpakken - diverse werkzaamheden in de keuken - vriendelijk en gastvrij omgaan met de gasten Kortom een allround functie!

  4 dagen geleden Horeca (Kamperland)
 • Zaterdagkracht (heftruck)

  Ben jij actief en bereid om de handen uit de mouwen te steken? En wil je graag wat bijverdienen? Dan zoeken wij jou! Wij zijn voor een bouwcenter in Goes op zoek naar enthousiaste zaterdagkracht van minimaal 18 jaar met heftruckervaring en/óf een heftruckcertificaat. In deze rol zorg je er voor dat de winkel en het magazijn netjes zijn. Je komt terecht in een enthousiast team van leuke collega's en je werkt op zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur.

  4 dagen geleden Overige (Goes)
 • Machinebediende

  Ben jij technisch onderlegd en wil je graag machines bedienen? Vind je het ook geen probleem om in ploegen te werken? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Voor een leverancier in lijmen en kitten bedien jij machines die lijmen, kitten en smeer-en soldeermiddelen vullen en verpakken. Samen met je team zorg je ervoor dat de producten worden klaargemaakt om verpakt te worden. Je kent de machines als geen ander. Kleine technische storingen mag je zelf oplossen, dus enige technische kennis is hiervoor wel nodig. Heb je bijvoorbeeld ervaring in de mechanisch techniek en of hydrauliek, dan kan dit een passende achtergrond zijn. Kun je de storing niet zelf oplossen dan meld je dit meteen aan je teamleider, zodat jullie samen actie kunnen ondernemen. Omdat het in dit bedrijf om 'slow moving' producten gaat, zijn de productie aantallen relatief klein, hierdoor ben je veel bezig met het omzetten van de machines en is het een veelzijdige en afwisselende baan. Je werkt in een in een professioneel bedrijf waar veiligheid centraal staat. Het is dus belangrijk om volgens de richtlijnen te werken. Als machine operator ben je multi-inzetbaar en jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: • Verpakkingen klaarzetten in de machine; • De machine instellen voor het vullen en verpakken; • Het gevulde product controleren; • Stickers maken voor op de verpakkingen; • Machines schoonmaken; • Machines (de-)monteren; • Storingen verhelpen en/of melden; • Collega inpakkers instructies geven.

  4 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Verkoper bouwshop

  In de grote bouwshop van dit bedrijf in Goes ben je bezig met de verkoop van een uitgebreid assortiment bouwmaterialen. Je geeft advies aan voornamelijk professionele klanten. Ook zorg je er voor dat de bouwshop up-to-date blijft, daarvoor heb je veel telefonisch contact met bijvoorbeeld leveranciers en andere vestigingen. Je werkt op een informele manier samen in een hecht ervaren team met vier à vijf verkopers, waar je altijd met je vragen terecht kunt. Verder heb je intensief contact met de medewerkers in het magazijn, waar de voorraad van de grotere materialen ligt, en met collega’s van andere vestigingen.

  4 dagen geleden Marketing en sales (Goes)
 • Productiemedewerker

  Voor een bedrijf in Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde parttime Productiemedewerker. In deze functie houd je je vooral bezig met het inpakken van steenwolplaten in plastic zakken. Wanneer er een trailer met gespoten steelwolplaten binnen komt, moet dit vervolgens ingepakt en op pallets gezet worden. Een vol pallet seal je met plastic, sticker je, en als jij je heftruckcertificaat hebt mag je deze vervolgens zelf ook op de juiste plaats zetten. Als het transport komt laad je vervolgens zelf de pallets de vrachtwagen in. Je werkt gemiddeld 16-24 uur per week. Werkdagen worden samen vastgelegd in overleg. De werktijden zijn van 08:00 tot 17:00 uur en in de weekenden ben je lekker vrij!

  4 dagen geleden Overige (Middelburg)
 • Verkoper showroom

  In deze parttime functie ben je in de showroom van dit bedrijf in Goes bezig met de verkoop van het assortiment tegels, sanitair, keukens en (garage)deuren. Je geeft advies aan potentiële klanten, particulier of zakelijk, en probeert de verkoop tot stand te brengen. Het gehele traject van inkoop, orderverwerking en levering valt onder jouw verantwoordelijkheid. Ook zorg je ervoor dat de showroom up-to-date blijft. Je werkt op een informele manier samen in een klein team van twee verkopers. Je kunt altijd een beroep doen op de deskundigheid van collega’s van andere afdelingen. Verder heb je een intensief contact met leveranciers, met de medewerkers in het magazijn en collega’s van andere Logus vestigingen.

  4 dagen geleden Marketing en sales (Goes)
 • Schoonmaker

  Een paar uurtjes, of juist veel werken? Dat kan! Jij steekt graag de handen uit de mouwen en zorgt ervoor dat alles er weer stralend uit komt te zien. Ben je flexibel, mobiel en woon je in de omgeving van Goes? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor meerdere adressen in Goes en omgeving zijn wij op zoek naar schoonmaker(sters). Als schoonmaker kom je te werken in o.a. kantoren, hotels, showrooms, vakantiehuisjes, klinieken, campings, enz. Het is natuurlijk belangrijk om je aan de hygiënevoorschriften te houden en jij weet jezelf klantgericht op te stellen. De werkdagen en werktijden variëren per opdracht. Laat ons weten wat jij zoekt, en samen kijken we naar een passende baan. Iedere opdracht is weer anders en goed te combineren met andere opdrachten of bijvoorbeeld jouw vakantie, gezin of hobby’s. Op deze manier kun je werk en privé combineren op een manier die jou het beste uitkomt!

  een week geleden Schoonmaak (Vlissingen)