Wij hebben 18 vacatures voor jou

 • Assistent douane

  Voor een groeiende logistieke dienstverlener, actief in op- en overslag van voedingsmiddelen zijn wij op zoek naar dé logistiek administratief medewerker. Vanuit een tweetal Zeeuwse vestigingen zorgen zij voor logistieke ontzorging voor diverse (inter)nationale opdrachtgevers. Binnen deze functie ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de douane administratie en assisteer je in het logistieke proces. Hierbij worden onderstaande taken geschetst: • Het administratief verwerken van goederenbewegingen door het douane warehouse / entrepot; • Het correct behandelen en archiveren van alle douane documenten en (Bio)- certificaten; • Versturen van inklaringsinstructies met de benodigde gegevens aan douane expediteur; • Phyto keuringen aanvragen; • Het opmaken van verschillende certificaten en vervoersdocumenten zoals: phyto’s, CMR’s en weegcertificaten; • Het up- to date houden van douane procedures en routines. Je start in een ondersteunende administratieve rol waarbij het de bedoeling is dat jij in korte periode meer onderdelen eigen maakt. De werktijden van maandag t/m vrijdag zijn 07.00 – 18.00 uur; start- en eindtijd in overleg met collega’s.

  3 dagen geleden Administratief (Kruiningen)
 • Voorbewerker spuiter

  Ben jij een harde werker met passie voor het vak als voorbewerker, autospuiter? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze opdrachtgever in Goes zijn wij op zoek naar een voorbewerker/ autospuiter. Als voorbewerker ben je verantwoordelijk voor het spuitklaar maken van de auto. Jouw taken bestaan onder andere uit het schoonmaken, vetvrij maken, schuren, plamuren, het afplakken en in de grondverf spuiten van auto’s of onderdelen daarvan. Service en kwaliteit staan hierbij op één. De werkzaamheden voer je op een zodanige wijze uit dat de auto gereed is om afgelakt te worden.

  5 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Logistiek administratief medewerker import / export

  Voor een groeiende logistieke dienstverlener, actief in op- en overslag van voedingsmiddelen zijn wij op zoek naar dé logistiek administratief medewerker import en export. Vanuit een tweetal Zeeuwse vestigingen zorgen zij voor logistieke ontzorging voor diverse (inter)nationale opdrachtgevers. Binnen deze functie ligt de voornaamste focus op invoer en afhandeling van import, export- en douanezaken. De werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn: • Invoer en afhandeling import dossiers middels Softpak systeem; • Opstellen import weekschema; • Aanmaken en verwerken dossiers in het systeem en afhandelen transportdocumentatie; • Inplannen transport containers; • Afstemmen inkomende containers met warehouse managers; • Afstemmen met klanten voor het laden van de producten; • Documentatie verzamelen; • Contact houden en onderhouden met o.a. douane en rederijen. Je start in de functie van importmedewerker waarbij het de bedoeling is dat je in korte periode meer onderdelen eigen maakt om jouw functieprofiel verder uit te bouwen.

 • Schoonmaker (ster)

  Schoonmaaktoppers opgelet wij zijn op zoek naar schoonmakers voor de regio Zuid Beveland en Schouwen Duiveland!! Voor Goes, Wemeldinge en Colijnsplaat zijn op zoek naar schoonmakers voor verschillende objecten. Dit varieert van kantoorpanden tot vakantiepanden. De uren zijn zo in te delen dat deze ook goed te combineren zijn. Klinkt interessant toch?

  5 dagen geleden Schoonmaak (Vlissingen)
 • Cateringmedewerker/ster

  Gaat jouw hart sneller kloppen van het verzorgen van een goede maaltijd dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek voor een bedrijf in Goes naar een leuke vrolijke cateringmedewerker die 3 dagen per week beschikbaar is van 7:30 tot 15:00. Is voeding jouw passie en ben jij flexibel in te zetten reageer dan snel!

  5 dagen geleden Horeca (Vlissingen)
 • Schoonmaker (ster)

  Schoonmaaktoppers gezocht voor de regio Walcheren! Voor verschillende objecten zijn wij op zoek naar kandidaten die willen schoonmaken. Het mooie is dat veel objecten te combineren zijn dus je kunt lekker wat uurtjes maken per week. De objecten waar het hoofdzakelijk om gaat zijn in Vlissingen/Dishoek, Middelburg en Oostkapelle. Ben jij flexibel inzetbaar en haal jij voldoening uit het verzorgen van een schone locatie dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

  5 dagen geleden Schoonmaak (Vlissingen)
 • Administratief medewerker 16 uur per week

  Ben jij creatief en beheers je de Engelse en Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het schrijven van handleidingen voor nieuwe machines. Je verzamelt de benodigde informatie vanuit de productieafdeling en de engineering, je maakt foto's van de diverse machine onderdelen en verwerkt dit tot een duidelijke en taalkundig correcte handleiding. Het betreft een functie voor 16 uur waarin de uren flexibel in te delen zijn. De functie is in ieder geval tot eind van het jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

  een week geleden Administratief (Goes)
 • Montage-medewerker/ster

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging in een jong team dat het verschil maakt in maatwerk interieurs? Bij onze opdrachtgever ontwerpen en realiseren ze onder meer maatwerk kasten, keukens en (winkel)interieurs die jij op locatie gaat monteren. Je werkt in nauw overleg samen met de interieurbouwers in de werkplaats, bereidt in de werkplaats de montage al voor. Als bij de opdrachtgever een kleine aanpassing in het interieur nodig is, ben jij het die zorgt voor het laatste stukje maatwerk.

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Interieurbouwer

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een jong team dat echt het verschil wil maken in maatwerk? Bij onze opdrachtgever kun je rekenen op een optimale werkvoorbereiding, maar maak je als interieurbouwer je eigen onderdelenlijsten. Hierbij zijn de werktekeningen je vertrekpunt om je eigen meubels te maken en bij opdrachtgevers te monteren. Jouw rol bestaat ook uit het overzicht houden over lopende projecten. Je denkt vooruit over oplossingen voor praktische en organisatorische uitdagingen. Je krijgt hierbij alle ruimte om mee te denken over de toekomst, hoe we methodes kunnen borgen en ontwikkelen om de mooiste en beste interieurs te maken voor particuliere en zakelijke markt.

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Vakantiekracht

  Als vakantiekracht bij Actief Werkt! maak je de gehele zomer kans op een dubbel weeksalaris! Wait what? Je leest het goed, iedere week van juni t/m augustus maken wij de winnaar bekend. Dat is nog eens lekker bijverdienen! Op zoek naar een leuke baan voor in de zomervakantie en wil je flink bijverdienen? Dan zoeken wij jou! Voor de vakantieperiode zijn wij op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten die willen werken in één van de volgende branches: - Productie - Logistiek - Administratie - Schoonmaak - Horeca

  een week geleden Horeca (Middelburg)
 • Medewerker keuken

  Ben jij de ondersteuner in de keuken die wij zoeken? Is koken een passie, hobby of droom? Aarzel dan niet en solliciteer nu als Kok/Keukenmedewerker! Wat ga je doen? We zijn op zoek naar een keukenmedewerker die onze gasten de ultieme KFC beleving wil geven. Waar ben jij voor verantwoordelijk als keukenmedewerker: De KFC kipproducten in de keuken volgens de voorgeschreven procedures bereiden; Voor de marinade en bereiding van onze verse kipproducten; Zorgen voor voldoende productie zodat wij steeds verse kipproducten klaar hebben liggen voor onze fans.

  een week geleden Horeca (Goes)
 • Kok

  Is koken een passie, hobby of droom? Aarzel dan niet en solliciteer nu als Kok/Keukenmedewerker! Wat ga je doen? We zijn op zoek naar een kok die onze gasten de ultieme KFC beleving wil geven. Waar ben jij voor verantwoordelijk als kok: De KFC kipproducten in de keuken volgens de voorgeschreven procedures bereiden; Voor de marinade en bereiding van onze verse kipproducten; Zorgen voor voldoende productie zodat wij steeds verse kipproducten klaar hebben liggen voor onze fans.

  2 weken geleden Horeca (Goes)
 • Horeca bijbaan

  Zoek jij een toffe bijbaan stop dan maar gelijk met zoeken want die hebben wij voor jou!!! Ben je op zoek naar een leuke bijbaan naast je school of studie? Ben je een echte teamplayer? En kan jij ervoor zorgen dat gasten altijd tevreden het restaurant verlaten? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als Team Member ben je niet alleen verantwoordelijk voor het bereiden en verkopen van de KFC kipproducten, maar ben je ook het gezicht van het KFC restaurant. Of je nu aan de kassa staat om de gasten te bedienen of in de keuken bezig bent met het bereiden van de kipproducten: kwaliteit en gastvriendelijkheid staan voorop. Jij zorgt ervoor in jouw rol als host(ess), keukenmedewerker, schoonmaker of kassamedewerker dat gasten de ultieme KFC beleving krijgen! Wat ga je doen? Als Team Member heb je als het ware verschillende functies. De ene keer sta je namelijk in de lobby of achter de kassa en de andere keer sta je in de keuken. Het is onder andere jouw taak om ervoor te zorgen dat: • Het restaurant er altijd piekfijn uitziet; • Gasten aan de kassa vriendelijk en snel bediend worden; • De KFC kipproducten in de keuken volgens de voorgeschreven procedures worden bereid. Als Team Member heb jij een belangrijke rol bij het geven van de ultieme KFC beleving want jij bent het gezicht van KFC. De gasten zien jou immers als eerste!

  2 weken geleden Horeca (Goes)
 • Team member

  Horeca toppers opgelet!!!! Lijkt het je leuk om als kok, keukenmedewerker of achter de kassa te werken? En kan jij ervoor zorgen dat gasten altijd tevreden het restaurant verlaten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Team Member ben je niet alleen verantwoordelijk voor het bereiden en verkopen van de KFC kipproducten, maar ben je ook het gezicht van het KFC restaurant. Of je nu aan de kassa staat om de gasten te bedienen of in de keuken bezig bent met het bereiden van de kipproducten: kwaliteit en gastvriendelijkheid staan voorop. Jij zorgt ervoor in jouw rol als host(ess), keukenmedewerker, schoonmaker of kassamedewerker dat gasten de ultieme KFC beleving krijgen! Wat ga je doen? Als Team Member heb je als het ware verschillende functies. De ene keer sta je namelijk in de lobby of achter de kassa en de andere keer sta je in de keuken. Het is onder andere jouw taak om ervoor te zorgen dat: • Het restaurant er altijd piekfijn uitziet; • Gasten aan de kassa vriendelijk en snel bediend worden; • De KFC kipproducten in de keuken volgens de voorgeschreven procedures worden bereid. Als Team Member heb jij een belangrijke rol bij het geven van de ultieme KFC beleving want jij bent het gezicht van KFC. De gasten zien jou immers als eerste!

  2 weken geleden Horeca (Goes)
 • Stagiair(e)

  Zoek jij een stageplaats waar je kennis maakt met de uitzendbranche, een branche waar geen dag hetzelfde is? Een stage waarin je het vak in al zijn veelzijdigheid leert kennen en waar genoeg ruimte is voor studieopdrachten. Dan is een stage bij Actief Werkt! iets voor jou! Voor onze vestiging in Goes zijn wij vanaf september 2019 op zoek naar een stagiair(e). Jouw werkzaamheden: - Je verricht ondersteunende administratieve werkzaamheden voor de intercedenten; - Je matcht vacatures met het profiel van onze flexwerkers; - Je beantwoord vragen van onze flexwerkers en opdrachtgevers; - Je bedenkt acties voor het werven van flexwerkers, en voert deze uit.

Actief Werkt! Goes