Zeeland Tuinmaterialen B.V.

Zeeland Tuinmaterialen B.V. is in 2012 opgericht, met een frisse kijk en brede ervaring leveren wij als groothandel een groot assortiment met producten voor om het huis. Wij werken samen met diverse hoveniersbedrijven en aannemers om onze producten te plaatsen. Ons assortiment bestaat uit tuinhouten producten, met een grote presentatie in Middelburg met verschillende soorten schuttingen en verschillende soorten terras vlonders is onze demonstratie opstelling de grootste van Zeeland.
Het leverbaar assortiment behelst een nog groter aantal producten. De nieuwste trends zijn demonstratie klaar opgesteld aan de Arnesteinweg 20 in Middelburg. Onze showroom is voor consumenten geopend op maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00.


Arnesteinweg 20
4338PD MIDDELBURG
0118-764100 (thuis), 0118-764100 (werk)

Wij hebben 2 vacatures voor jou

  • Timmerman

    Wat ga je doen: Zorgen dat we hele blijde klanten krijgen en houden, samen met een collega. Dit ga je doen door hele mooie dingen te maken met hout, van berging tot luxueus buitenverblijf en van tuinwand tot designgevel. Je begrijpt dat dit op de millimeter nauwkeurig zagen en afwerken betekent. Onze klanten ga je verrassen met je flexibiliteit in werken, zij bedenken en jij maakt het. En dit kan op het laatste moment ook wel eens iets anders worden. Hoofdzakelijk ga je dit doen binnen ons werkgebied Zeeland, en soms iets verder. Werken met Zink, dakpannen, EPDM, water en elektra zijn jouw ook niet vreemd. Hoe ga je dit doen: Samen met je collega en met je passie voor houtbouw en vakmanschap, en natuurlijk een auto die volgeladen zit met het juiste gereedschap. Je begrijpt dat de dag soms wel eens iets langer kan duren dan 16:00. In je eerste maanden maken je collega’s van de montageploeg je wegwijs in onze werkwijze.

    5 dagen geleden Bouw en installatie (Middelburg)
  • Terrasbouwer

    Door de toenemende orders voor onze aluminium veranda’s, tuinkamers, schuttingen en terrassen. Zoeken we jouw, een echte: veranda en terrasbouwer Wat ga je doen: Zorgen dat we hele blijde klanten krijgen en houden, samen met een collega. Dit ga je doen door hele mooie dingen te maken met aluminium, glas, composiet en soms hout. Je begrijpt dat dit op de millimeter nauwkeurig zagen en afwerken betekent. Onze klanten ga je verrassen met je flexibiliteit in werken, zij bedenken en jij maakt het. En dit kan op het laatste moment ook wel eens iets anders worden. Hoofdzakelijk ga je dit doen binnen ons werkgebied Zeeland, en soms iets verder. Hoe ga je dit doen: Samen met je collega en met je passie voor maatwerk en vakmanschap, en natuurlijk een auto die volgeladen zit met het juiste gereedschap. Je begrijpt dat de dag soms wel eens iets langer kan duren dan 16:00.

    5 dagen geleden Bouw en installatie (Middelburg)
Zeeland Tuinmaterialen B.V.

Arnesteinweg 20
4338PD MIDDELBURG
0118-764100 (thuis), 0118-764100 (werk)