Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zeeland Tuinmaterialen B.V.

MIDDELBURG

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Ervaren en vakbekwaam timmerman

  Wat ga je doen: Zorgen dat we hele blijde klanten krijgen en houden, samen met een collega. Dit ga je doen door hele mooie dingen te maken met hout, van berging tot luxueus buitenverblijf en van tuinwand tot designgevel. Je begrijpt dat dit op de millimeter nauwkeurig zagen en afwerken betekent, door je ervaring ben je in staat je jonge collega’s iets te leren. Onze klanten ga je verrassen met je flexibiliteit in werken, zij bedenken en jij maakt het. En dit kan op het laatste moment ook wel eens iets anders worden. Hoofdzakelijk ga je dit doen binnen ons werkgebied Zeeland, en soms iets verder. Hoe ga je dit doen: Samen met je collega en met je passie voor houtbouw en vakmanschap, en natuurlijk een auto die volgeladen zit met het juiste gereedschap. Je begrijpt dat de dag soms wel eens iets langer kan duren dan 16:00. In je eerste maanden maken je collega’s van de montageploeg je wegwijs in onze werkwijze.

  een week geleden Bouw en installatie (Middelburg)
 • Terrasbouwer

  Door de toenemende orders voor onze aluminium veranda’s, tuinkamers, schuttingen en terrassen. Zoeken we jouw, een echte: veranda en terrasbouwer Wat ga je doen: Zorgen dat we hele blijde klanten krijgen en houden, samen met een collega. Dit ga je doen door hele mooie dingen te maken met aluminium, glas, composiet en soms hout. Je begrijpt dat dit op de millimeter nauwkeurig zagen en afwerken betekent. Onze klanten ga je verrassen met je flexibiliteit in werken, zij bedenken en jij maakt het. En dit kan op het laatste moment ook wel eens iets anders worden. Hoofdzakelijk ga je dit doen binnen ons werkgebied Zeeland, en soms iets verder. Hoe ga je dit doen: Samen met je collega en met je passie voor maatwerk en vakmanschap, en natuurlijk een auto die volgeladen zit met het juiste gereedschap. Je begrijpt dat de dag soms wel eens iets langer kan duren dan 16:00.

  een week geleden Bouw en installatie (Middelburg)
 • Magazijnmedewerker allround

  Door toegenomen drukte zoeken wij op korte termijn een Magazijnmedewerker allround. Ben jij op zoek naar een baan als magazijnmedewerker? Ben jij flexibel, secuur, gemotiveerd en denk je altijd een stapje verder? Dan hebben wij wellicht de baan die bij jou past! De werkzaamheden in het kort: Het laden en lossen van goederen. Klaar zetten van klantorders. Aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Orderafhandeling via ons computersysteem. Licht administratieve werkzaamheden. Het magazijn en terrein netjes en geordend houden.