Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

Top 50 trending vacatures

 • All-round medewerk(st)er

  Voor deze functie denken wij aan iemand die zich thuis voelt in een klein en jong team en geen hekel heeft aan autorijden. Je steekt graag je handen uit de mouwen en bent allround inzetbaar. Je voert zelfstandig werkzaamheden uit, waarbij je kunt denken aan het wassen en poetsen van auto’s, auto’s showroom klaarzetten, het schuren van klein plaatwerk en velgen. Maar je grootste taak zal het halen en brengen van klantauto’s zijn. Jouw enthousiasme en interesse bepalen mede de mate waarin je complexere werkzaamheden uitvoert.

  2 dagen geleden Roland Poppe ( Vrouwenpolder )
 • Administratie medewerker

  Wat ga je doen als administratie Verkoop/Inkoop? Als administratie medewerker verkoop/inkoop heb je een afwisselende rol. Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling onze facturatie, het uitzoeken en beoordelen van credit aanvragen, het debiteurenbeheer, inkoopfacturen controleren maar ook het bijspringen in ons verkoop team behoort tot de taken van deze functie. Kortom, een zeer afwisselende rol met veel uitdaging.

  gisteren Delta Mossel BV ( Yerseke )
 • Technisch medewerker chaletbouw

  Kom werken in de Chaletbouw! Bij Vroegop Chaletbouw in Burgh-Haamstede bouwen we al vele jaren kwaliteitschalets, deze worden door ons team geheel compleet en volledig naar wens van de klant in onze eigen werkplaats vervaardigd. Onze vraag gaat deze keer uit naar medewerkers die uiteenlopende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan casco opbouw, het aanbrengen van gevelbekleding en kunststof kozijnen maar bijvoorbeeld ook het monteren van interieurdelen en het uitvoeren van installatiewerk. • Timmerwerk: houtskeletbouw en afbouw. • Installatiewerk: Elektra en centrale verwarming.

  17 uur geleden Vroegop Chaletbouw ( Burgh-Haamstede )
 • Arbeidsmanager teelt

  Kan jij goed mensen motiveren en aansturen? Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie met veel uitdagingen en heb jij een passie voor het telen van tomaten? Dan ben jij de arbeidsmanager die we zoeken! Wij zijn op zoek naar iemand die de totale gewasverzorging, het personeelsbeleid en de gehele personele bezetting perfect kan uitvoeren. Je wordt dus eindverantwoordelijke voor onder andere: • het motiveren van de medewerkers, het aansturen van het personeel en leiding geven aan de teamleiders; • het voeren van beoordelings- en evaluatiegesprekken; • de personeelsplanning en de bezetting tijdens de vakantie; • de totale controle van arbeidsregistraties; • het zorgen voor de kwaliteitszorg. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het contact met de uitzendbureaus en de administratie rondom de uitzendkrachten, zoals het indienen van uren, ziekmeldingen, in-en uitdiensttredingen en salarisadministratieve problemen. Je krijgt dus een grote verantwoordelijkheid in het leiding geven aan het personeel. Jij gaat werken bij een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van tomaten. Het is een bloeiend en innoverend bedrijf dat beschikt over meerdere teeltlocaties in het Westland, Dinteloord en Zeeland. De locatie in Zeeland, vlakbij Bergen op Zoom, is waar jij gaat werken. De werksfeer is informeel en iedereen is gelijk. Het bedrijf teelt voor diverse markten jaarrond en de teelt is dan ook buitengewoon belangrijk om tomaten van de hoogste en beste kwaliteit te kunnen garanderen. Hiervoor zijn de diverse vestigingen uitgerust met de modernste middelen, up-to-date kassen en het telen gebeurt op verantwoorde wijze. Er wordt gebruik gemaakt van waterrecycling, efficiënte inzet van meststoffen en vergaande biologische inzet bij de gewasbescherming. Dat kwaliteit en kosten hierbij hand in hand gaan is belangrijk.

  gisteren Start People Zeeland ( Goes )
 • Medewerker servicedesk

  Toe aan een nieuwe uitdaging binnen de ICT? Lees dan zeker deze vacature verder, want wij hebben een hele leuke fulltime functie voor je. Voor één van onze klanten zoeken wij namelijk een medewerker voor de afdeling servicedesk. In deze functie ben jij intern één van de aanspreekpunten als het gaat om IT/ICT. Je krijgt te maken met een erg divers takenpakket, waardoor dit een mooie stap in je carrière kan zijn. Concreet ben je bezig met de volgende werkzaamheden: • registreren en oplossen van incidenten (1e - en 2e lijns) in JIRA conform ITIL; • afhandeling incidenten met leverancier en IT-collega's; • registreren en verwerken mutaties (in Active Directory); • CMDB beheer van apparatuur; • opstellen werkinstructies en bijhouden knowledge base; • participeren in technische IT-projecten met medewerker en/of werkplek component; • beheer telefooncentrale en patchen werkplekken; • direct servicen van Trade & Dispatch medewerkers. Verder ben je verantwoordelijk voor het werkplekbeheer. Je doet uitgifte van apparatuur, installeert software en richt de werkplekken in met de juiste applicaties en software op basis van SCCM en Intune - Autopilot. Onze klant richt zich op productie, handel én levering van energieproducten en -diensten op de zakelijke markt. Door mondiale prijsbewegingen van grondstoffen en de transitie naar een duurzame, CO2-neutrale energievoorziening, zijn energiemarkten zeer dynamisch en volatiel. Daarom optimaliseren zij hun portefeuille aan zeer flexibele productie-, transport- en opslagcapaciteit continu en handelen ze 24 uur per dag, 7 dagen per week. In deze dynamische energiemarkt is de organisatie de stabiele factor. Dat is altijd zo geweest! Je komt te werken op hun locatie in Middelburg. Het bedrijf maakt gebruik van een skilled servicedesk waarbij oplossend vermogen, zelfstandigheid en initiatief hoog in het vaandel staan. Wijzigingen en innovaties op het gebied van IT, processen, producten en services moeten snel en effectief geïmplementeerd kunnen worden. De werkzaamheden omvatten de ondersteuning van dagelijkse operatie gecombineerd met changes en innovatie. De servicedesk vormt een apart (team) onderdeel binnen IT naast de Business Analysten en Architectuur. Aansturing geschiedt primair door de Manager IT met daarnaast input vanuit de Service Coördinator voor wat betreft. incidenten en System Architect v.w.b. de werkplekken.