Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

Top 50 trending vacatures

 • Kraandrijver / hulpmonteur

  Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie als Hulpmonteur / Kraandrijver waarin je ondersteuning biedt bij de uitvoering van onderhoud aan de werktuigbouwkundige installaties? Zorg jij voor een optimale beschikbaarheid van de mechanische (hulp) gereedschappen en hijsmiddelen? Ben jij de nieuwe Hulpmonteur/Kraandrijver die wij zoeken? Wat ga je doen? - Je beheert de conventionele en nucleaire werkplaatsen zodat deze tip top op orde blijven. Je zorgt ervoor dat het (hulp) gereedschap, hijsmiddelen en PBMs inzet gereed zijn en komt met voorstellen voor nieuwe middelen waarbij het werk nog veiliger en efficienter uitgevoerd kan worden; - Je beheert de tussenopslag waar hulpmiddelen worden opgeslagen. Veilige opslag en goede housekeeping is hierbij een belangrijk speerpunt; - Je bedient zowel de nucleaire als de conventionele bovenloopkranen. Je slaat lasten aan, geeft aanwijzingen voor het hijsen van de last en je beoordeelt de kraanconditie en signaleert eventuele afwijkingen. Tijdens de stop periode bedien jij de kraan waarmee o.a. het reactorvat deksel gehesen wordt; - Je biedt ondersteuning bij de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden (demonteren, inspecteren, repareren, monteren) aan componenten van werktuigbouwkundige installaties en je draait mee in het consignatierooster; - Je wordt een paar keer per jaar ingedeeld als heftruckchauffer en verzorgt daarmee de interne transporten. Je werkgebied is breed; je werkt zelfstandig zowel in de werkplaats als in de tussenopslag, in het gereedschapmagazijn en in de centrale. Je hebt een grote mate van vrijheid als het gaat om de inrichting van de magazijnen en de tussenopslag.

  gisteren N.V. EPZ ( Borssele )
 • Gezocht winkelpersoneel down town mode domburg.

  Verkoopmedewerkster/er, van vrije tijds kleding en schoenen. Voor Domburg.

  een uur geleden down town mode 10 ( Domburg )
 • Senior ingenieur constructiebureau

  Een inhoudelijk uitdagende functie op het Constructiebureau van de hoofdafdeling Techniek waarbij je nauw betrokken bent bij de technische voorbereiding van nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. Jouw nieuwe werk Als Senior Ingenieur Constructiebureau bereid je wijzigingen voor. Je analyseert het op te lossen probleem en beoordeelt de verschillende oplossingsalternatieven. Je bent een stevige gesprekspartner voor alle interne afdelingen, en hebt een vragende houding. Je draagt samenwerking uit, en schakelt tijdig de betrokken afdelingen in. Bij projecten vervul je de rol van ontwerpleider, neem je deel aan het projectteam, en teken je voor het technische gedeelte van een aanbesteding. Je hebt contact met externe partijen voor het uitvoeren van (haalbaarheids)studies en engineering. Daarnaast draag je bij aan het beoordelen van voorgestelde wijzigingen. Je draagt bij aan het continu verbeteren van werkwijzen binnen de afdeling en binnen EPZ in het algemeen. In verband met de huidige samenstelling van de afdeling gaat de voorkeur uit naar kandidaten met een E-achtergrond. Je zult worden opgeleid om deel te nemen aan consignatie binnen de Technische Analyse Groep.

  gisteren N.V. EPZ ( Borssele )
 • Stafmedewerker kerncentrale onderhoud

  Stafmedewerker Kerncentrale Onderhoud Zoek jij een uitdagende functie waarin je zorgdraagt voor de Business Intelligence en financieel technische ondersteuning ten bate van analyses en rapportages? Ben jij resultaatgericht en kan jij helder communiceren? Ben jij de nieuwe stafmedewerker die wij zoeken? Wat ga je doen? - Informeren, rapporteren over/aan de afdeling Kerncentrale Onderhoud (KO); - Maandelijks aanleveren van stuurinformatie aangaande de performance van de afdeling onderhoud in het maandrapport KO; - Zorgdragen voor de inrichting, beheer, optimalisatie en het opstellen van maand-, kwartaal-, jaar- en meerjaarlijkse afdelingsrapportages; - Verzamelen, beheren, bewerken, aggregeren en analyseren van gegevens; - Beheer en ontwikkeling Business Intelligence voor de afdeling Onderhoud; - Adviseren en ontwikkelen van passende stuur- en resultaatindicatoren (KPI’s met onderliggende informatiedata); - Ontwikkelen en aanleveren van stuurinformatie, datarapporten voor de afdeling Onderhoud; - Bewaken van de samenhang in informatie, rapportages en applicaties; - Onderhouden van contacten met onze interne ICT-afdeling; - Coördineren en beheren van de aantoonbare functionaliteit van de KO alarmplan responsorganisatie; - Zorgdragen voor, en periodiek rapporteren/evalueren t.a.v. de status van de personele kwalificaties alsmede de beschikbaarheid/paraatheid van de alarmplanresponsrollen; - Zorgdragen voor, en periodiek rapporteren/evalueren t.a.v. de status van de technische middelen in beheer bij de KO alarmplanorganisatie; - Beheren van de procedurele middelen van de KO alarmplanorganisatie.

  gisteren N.V. EPZ ( Borssele )
 • Coordinator sales & marketing van 1 mei - 1 november 2020

  Een zwangerschapsverlof van onze collega zorgt ervoor dat jij nu 6 onvergetelijke en leerzame maanden tegemoet gaat en ontzettend veel ervaring op kan doen. Jij en Strandhotel Westduin? Wil jij deel uitmaken van een klein maar professioneel Sales team in een ideale werkomgeving? Ben je tijdelijk op zoek naar een compleet nieuwe uitdaging op een van de mooiste plekje onderaan de duinen? Dan zijn we op zoek naar jou, een energieke Sales en Marketing persoonlijkheid die graag deel wil uitmaken van ons strandhotel. Wat bieden we jou: • Inspirerende locatie, werkomgeving en uitdagende werkzaamheden • Een gezellig team met gedreven collega's die goed zijn in wat ze doen • Uniek hospitality concept, de mooie combinatie tussen de toeristische en de zakelijke markt. Zie jij het al voor je? Werken op zo’n inspirerende werklocatie? Onze Salesafdeling is klein en dat is ook onze kracht om onze doelen te bereiken. De kennis die wij hebben is groot en die delen wij met graag met jou!