Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

Top 50 trending vacatures

 • Technisch medewerker

  Deze functie bestaat uit het ondersteunen van onze walkapitein bij zijn werkzaamheden. Ze zullen onder andere bestaan bij het uitvoeren van werkzaamheden aan schepen en overig materieel, op locatie of binnen onze werkplaats

 • Planner / werkvoorbereider

  Deze functie bestaat uit het plannen en voorbereiden van alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot reinigingswerkzaamheden en het vervoer van gevaarlijke stoffen. Je werkt hiervoor in nauw overleg met je collega’s van de planning.

 • Allround medewerker groenvoorziening fulltime

  Camping Westhove in Aagtekerke [Domburg] is een gezellige gezinscamping met een Overdekt zwembad, Indoor speeltuin, Supermarkt, Familie-restaurant en een Snackbar. Wij zijn per direct op zoek naar een flexibele enthousiaste 'Allround Medeweker Groenvoorziening'. 38 uur per week. De werkzaamheden bestaan o.a. - Verrichten van divers onderhoudswerk aan beplanting, gazons, plantsoenen en ondergronden; - Verrichten van divers grondwerk, zoals egaliseren, schoffelen, harken, spitten, bemesten en bestraten; - Uitvoeren van werkzaamheden met behulp van alle voorkomende machines en gereedschappen (zoals een schoffel, bosmaaier, snoeigereedschap en de motorzaag).

  11 uur geleden Ardoer Camping Westhove ( Aagtekerke )
 • Word het gezicht van badhotel domburg!

  Badhotel Domburg is een eersteklas strandhotel, gelegen in het bruisende Domburg. In een ongedwongen sfeer en gastvrije, comfortabele omgeving bieden we onze gasten een oprechte service. Ons receptieteam vormt het gezicht van ons hotel. De front-office medewerkers heten iedere gast op een persoonlijke manier welkom. We willen dat onze gasten het naar hun zin hebben en een onvergetelijke tijd bij ons beleven. Voor ons receptieteam komen we graag in contact met een gastvrije FRONT-OFFICE MEDEWERKER m/v, voor 15,2 - 30,4 uur per week

  13 uur geleden Badhotel-Domburg ( Domburg )
 • Full time zelfstandig werkend kok

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en vakbekwame kok die zorgdraagt voor een perfecte samenstelling en bereiding van gerechten. Werkervaring op een goed niveau en soortgelijke functies is zeker een pré. Leeftijd is voor ons niet belangrijk, inzet en collegialiteit wel.

  gisteren eetkamer ( Middelburg )