Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

Top 50 trending vacatures

 • Accountmanager / verkoper (b2b / grootkeukens en horeca-apparatuur)

  ACCOUNTMANAGER / VERKOPER Verkooptalent voor grootkeukens en horeca apparatuur Vlissingen | Fulltime Voor onze vestiging in Vlissingen zijn wij op zoek naar een gedreven fulltime verkoper (m/v). Word jij enthousiast van het behalen van commercieel resultaat en leg jij makkelijk contact? Ben jij een bewezen verkooptalent die affiniteit heeft met de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou! DE FUNCTIE Als verkoper ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat binnen jouw regio. Je legt makkelijk contact (B2B) en functioneert als gesprekspartner op alle niveaus. Je bent helder en duidelijk in je communicatie en je wilt binnen jouw vakgebied de beste zijn. Doelstellingen staan je helder voor ogen en je inspireert op het gebied van ondernemerschap en vooral jouw commerciële gedrevenheid. Kortom: een bewezen verkooptalent die affiniteit heeft met de horeca en overal en altijd op een enthousiaste en inspirerende wijze weet te scoren.

  2 dagen geleden Hakvoort Professional BV ( Vlissingen )
 • Servicemonteur / service engineer

  SERVICEMONTEUR / SERVICE ENGINEER Veelzijdige technische uitdaging in de grootkeukentechniek Wij zijn vanwege groei op zoek naar een Servicemonteur voor onze storings- en onderhoudsdienst Als grootkeuken servicemonteur maak jij het verschil voor onze klanten. In deze zelfstandige en uitdagende functie verhelp jij storingen aan horeca en grootkeukenapparatuur. Geen dag is hetzelfde. Iedere dag werk jij aan de meest uiteenlopende storingen en kom jij op verschillende locaties: van schoolinstellingen tot luxe restaurants en vakantieparken. Door jouw technische hulp kunnen onze klanten in no-time weer aan de slag. Zo draag jij als grootkeuken servicemonteur iedere dag bij aan tevreden klanten. DIT GA JE DOEN ALS SERVICEMONTEUR Je gaat aan de slag in onze storings- en onderhoudsdienst waarbij je technische storingen verhelpt en onderhoud uitvoert aan horeca en grootkeukenapparatuur. Jouw werkdag begint zodra je op weg gaat naar de eerste klant. Meestal is dit tussen 07:00 en 08:00 uur. Je vertrekt vanuit jouw woonplaats of vanuit een van onze dichtstbijzijnde vestiging naar de eerste klant. De route wordt zo efficiënt mogelijk ingepland door jouw collega’s op kantoor. Eenmaal aangekomen op locatie, krijg jij de verantwoordelijkheid over: - Het contact met de klant tijdens het servicebezoek - Het zelfstandig oplossen van elektrotechnische of mechanische storingen aan horeca en grootkeukenapparatuur en het testen hiervan. - Het aansluiten en in bedrijfstellen van horeca en grootkeukenapparatuur, zoals professionele vaatwassers, friteuses, bakwanden, ovens, combisteamers, fornuizen en eventueel koelingen - Het verrichten van preventief onderhoud en het vervangen van slijtage gevoelige onderdelen Als buitendienst servicemonteur In de grootkeukentechniek krijg je te maken met diverse technische uitdagingen. Je staat er niet alleen voor. Waar nodig kun je rekenen op telefonische assistentie vanuit ons hoofdkantoor.

  2 dagen geleden Hakvoort Professional BV ( Vlissingen )
 • Administratief medewerker (m/v)

  Auto Hofman te Vlissingen is op zoek naar een (parttime) administratieve ‘alleskunner’ Wij zijn sinds 1934 een universeel familiebedrijf dat zich bezighoudt met verkoop, onderhoud en reparatie van lichte bedrijfsauto’s en personenauto’s. Ter vervanging van onze huidige administratief medewerker zijn we op zoek naar een administratief medewerker (m/v) Wat houdt de functie in: -Afhandelen communicatie (telefoon, email, post) Bezoekers ontvangen, agenderen afspraken voor de werkplaats. -Ondersteuning bieden aan de financiële administratie. -Verwerken, opmaken en versturen van facturen.

 • All-round winkelbediende

  Wij zoeken een gemotiveerde werknemer om ons team te versterken. Je werk bestaat uit het maken van bestellingen, uitpakken en bijvullen in de winkel. Kleine herstellingen zijn soms ook nodig.

  2 dagen geleden reyniers eede bv ( Eede )
 • Financieel medewerker

  Ben jij die nauwkeurige, gedreven man/vrouw die het heerlijk vindt om met cijfers te stoeien? Hou jij ervan om verantwoordelijk te zijn voor je eigen taakgebied? Ben jij op korte termijn voor 40 uur per week beschikbaar voor een nieuwe uitdaging tot in ieder geval eind dit jaar? Ja? Lees dan zeker verder! Onze opdrachtgever is een grote internationale speler in de aardappelverwerkende industrie gevestigd in Kruiningen, Lamb Weston Meijer. Dynamisch, volop in ontwikkeling, maar ook een bedrijf waar nog een haast familiaire sfeer hangt. Een prettige werkplek! Op dit moment is er ruimte voor een initiatiefrijke, zelfstandige accounts payable medewerker. Een financiële functie waarin het jouw taak is te zorgen voor een accurate administratie. De startdatum van deze functie is bij voorkeur 01-10-2020. Er wordt deels vanuit huis en deels vanaf kantoor Kruiningen gewerkt. Accounts payable medewerker, wat houdt dat in? - Tot jouw takenpakket behoren: - Verrichten van boekingen aan banken - Verzorgen en controleren van diverse betalingen - Controleren van factuurgegevens - Uitzoeken van facturen op PO-nummer en deze boeken of verzenden - Coderen en boeken van facturen - Verwerken van diverse gegevens

  2 dagen geleden Tempo Team Goes ( Kruiningen )