Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

Top 50 trending vacatures

 • Financieel administratief medewerk(st)er

  Zeelandplant is een sterk groeiend bedrijf dat al ruim 20 jaar actief is in het kweken en verhandelen van tuinplanten aan zakelijke en particuliere klanten. Zeelandplant is op zoek naar een financieel administratief medewerk(st)er. Als financieel administratief medewerker wordt je onze duizendpoot op kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor collega’s inzake loon- en personeelsadministratie. Onze klanten en leveranciers kunnen jou benaderen voor de boekhoudkundige administratie. Je werkt (deels) samen met ons accountantskantoor. Tevens ben je betrokken bij het beheer van onze voorraadadministratie. Een deel van je taken omvat: - verwerken van in- en verkoopfacturen - boeken van de dagelijkse kasmutaties - beheren van de debiteuren administratie - uitvoeren van de loonadministratie - ondersteunende HR-werkzaamheden - voorraadadministratie & analyse Naast de verantwoordelijkheid voor het financiële gedeelte van het bedrijf verwachten we van je dat je mee helpt en proactief meedenkt met de andere processen en taken binnen het bedrijf.

  13 uur geleden Zeelandplant ( Grijpskerke )
 • Gap year? En wil je een jaar lang lekker geld verdienen?

  GAP YEAR? En wil je een jaar lang lekker geld verdienen? Dan zoeken we jou! (m/v) Voor de versterking van ons jonge team zoeken wij enthousiaste collega’s voor in ons warehouse. Diverse aantallen uren beschikbaar(24 – 40 uur). Wil je tijdens je Gap Year vrij zijn in de weekenden en avonden, maar wel goed verdienen? Solliciteer dan snel! We zijn een online groothandel in sieraadonderdelen en sieraden in het midden segment. Ons bedrijf is absolute marktleider in de Benelux en Duitsland, bestaat inmiddels meer dan 12 jaar en we werken vanuit een mooie nieuwe locatie in Middelburg. Samen met meer dan 30 collega’s werken we dagelijks superhard om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. We hebben nu zeven websites en blijven uitbreiden.

 • Zelfstandig werkend kok

  Ben jij die creatieve, ambitieuze kok die ons team compleet maakt? In Gasterij Schoudee te Wemeldinge voert de Zeeuwse gastvrijheid de boventoon. Heerlijk uit eten, een mooi feest, gezellig koffiedrinken op ons terras of heerlijk borrelen met vrienden; onbezorgd genieten van het goede Zeeuwse leven. Wij zoeken ter aanvulling van ons team een enthousiaste, gedreven, zelfstandig werkend kok. Uren in overleg. In onze brasserie serveren we leuke, toegankelijke gerechten, welke we nèt niet standaard willen houden. De gast positief verrassen! Jouw input, creativiteit en vernieuwende ideeën worden ten zeerste gewaardeerd. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de invulling en verzorging van buffetten op bruiloften en partijen in de feestzaal. Mooie producten en passie voor het vak gecombineerd met een oprechte interesse in de gast en je collega’s. Spreekt deze manier van werken jou aan? Neem dan snel contact met ons op en we gaan in gesprek! Tel.: 06-57343146 of info@schoudee.nl.

 • Secretaresse

  Het invoeren van orders, het verwerken van retouren, aannemen van telefoon en telefonische verkoop en algemene secretariaatswerkzaamheden. Je werkt in een klein team van een stabiel Reformatorisch internationaal opererend bedrijf, waarbij je een grote mate van zelfstandigheid hebt. Stressbestendig en hele goede sociale vaardigheden zijn een absolute vereiste.

 • Diverse ondersteunende vacatures bij pontes scholengroep zierikzee en goes

  Voor de diverse locaties zijn wij nog op zoek naar ondersteunende medewerkers. Bijvoorbeeld een instructeur Horeca (gastvrouw/heer) in Zierikzee en een onderwijsassistent voor Huiswerkbegeleiding in Goes. Kijk voor de actuele vacatures en volledige omschrijving op www.pontes.nl en reageer direct!