Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

Top 50 trending vacatures

 • Vacature receptionist / administratie

  CBG is een bedrijf gespecialiseerd in het op maat maken en opbouwen van open en gesloten laadbakken (www.cbggoes.nl), tevens is CBG gespecialiseerd in het ombouwen en nieuw bouwen van food- en verkoopwagens (www.cbgfoodtrucks.nl). I.v.m. zwangerschapsverlof van onze collega (15-10-2019 t/m 17-02-2019) zijn wij voor de periode van begin oktober tot en met einde februari opzoek naar een duizendpoot voor zowel administratieve als receptie werkzaamheden. In de functie zul je onder andere werkzaamheden uitvoeren als: - Te woord staan van klanten zowel face to face als via de telefoon - Inplannen van (kleine) werkzaamheden werkplaats - Bijhouden en controleren planbord en agenda’s - Verlof aanvragen en ziekte verzuim verwerken - Controleren urenlijsten en aanvragen salarisopgaven - Afsluiten en archiveren van documenten en dossiers - Verwerken inkomende en uitgaande post - Klanten uitnodigen voor onderhoud en nabellen bij geen reactie (Excel) - Werken met het boekhoudprogramma Twinfield (voor o.a. aanmaningen versturen) - Bestellingen plaatsen en af en toe een boodschappen rondje doen - Schoonhouden van het kantoor en de vergaderruimte - Digitaal maken keuringsrapporten

  2 dagen geleden CBG Carrosserieen B.V. ( Goes )
 • Parkeercontroleur

  Werk jij graag in de buitenlucht? En kan je heel de dag rondlopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Voor de gemeente Middelburg zijn wij namelijk op zoek naar fitte en gemotiveerde parkeercontroleurs. Je start jouw werkdag samen met een collega op de afdeling. Nadat jullie jullie uniforms aangetrokken hebben, zijn jullie klaar om samen de hort op te gaan. Afhankelijk van jouw dienst loop je die dag in een bepaald gebied van Middelburg. En dan is het tijd voor koffie ergens in de stad. Even opladen en daarna weer naar buiten tot de lunch. Na de lunchpauze heb jij weer energie voor tien. Komt dat even goed uit, want je loopt dagelijks zo’n 15 á 20 kilometer. Zeker weten dat jij na een tijdje alle straatnamen van Middelburg uit je hoofd kent! Tijdens zo’n dag controleer je of iedereen betaald heeft in een betaalde parkeerzone. Heeft iemand zijn auto geparkeerd zonder te betalen? Dan is het aan jou de taak om een bon uit te schrijven. Niet iedereen zal het hier mee eens zijn, maar gelukkig sta jij je mannetje. Uiteindelijk ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de controle van en toezicht op de gemeentelijke parkeerverordening en -overtredingen. De werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag en je werkt in de volgende shiften: - van 8.00 tot 16.30 uur - van 10.00 tot 18.30 uur - van 12.00 tot 20.30 uur Eén keer in de vier weken maakt jouw teamleider de planning en je kan elke ochtend opgeroepen worden. Het aantal werkuren kan oplopen van 16 tot 40 uur per week. Aangezien je zes dagen per week beschikbaar moet zijn, is het niet mogelijk om deze functie met een andere functie te combineren.

 • Paraveterinair dierenartsassistente

  Je wordt in gezet voor zowel balie werkzaamheden, assisteren bij consulten, operaties, uitvoeren van laboratorium werkzaamheden, verzorgen van opname en IC patiënten, etc.. Kortom je werk houdt in dat je allround paraveterinaire werkzaamheden uitvoert.

  2 dagen geleden Y. Boonman-Prins ( Heinkenszand )
 • Tekstschrijvers

  Justathlete is dé webshop in sportartikelen. Van voetbal, fitness, sportgadgets, en sportbrillen tot outdoor producten. Als tekstschrijver schrijf of herschrijf je productteksten voor Justathlete. Dit doe je van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 op ons kantoor in Krabbendijke.

 • Koerier (521220224)

  Rijd jij graag door Europa en heb je uitgebreide kennis van het Europese wegennet? Dan zoeken we jou!Wij zijn voor een opdrachtgever in Terneuzen op zoek naar een internationaal chauffeur, op een busje. Jij bent bekend met de Europese wegen en kunt in hoofdlijnen zonder navigatie je bestemming bereiken.Deze transporteur is de specialist in tijdsgebonden losadressen, betrouwbaarheid staat bij hen hoog in het vaandel.Voor het dit werk op het busje(soms met aanhanger) is het op de heenweg tijdsgebonden voor het losadres, overnachtingen zijn regelmatig in een hotel/motel. Het kan dus voorkomen dat je een nachtje weg bent of je bent de zelfde avond weer thuis.Het werk is op oproepdienst dus het aantal uren is lastig aan te geven. De planning is soms een week van te voor al bekend maar het komt ook regelmatig voor dat je een half uur van te voren een oproep krijgt.Je vervoert 1 of 2 europallets die je soms ook zelf moet lossen, uiteraard weet jij als specialist hoe je de lading vast moet zetten met spanbanden.

  2 dagen geleden 24/7 Chauffeursdiensten ( Terneuzen )