Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

Top 50 trending vacatures

 • Medewerker (-ster) bediening

  Wij zijn op zoek naar een leuke, vlotte medewerker (-ster) bediening. Voor de juiste persoon zijn horeca, gastvrijheid, service en een leuke persoonlijkheid normale eigenschappen. Als medewerker bediening ben je het eerste en laatste contact met onze gasten en bezorg jij ze samen met je collega’s in de bediening en in de keuken een leuk en lekker avondje weg d.m.v. uitstekende service en gastvrijheid en lekker, zelfgemaakt en vers eten.

 • Monteur zonnepanelen

  Bij Saman gaan wij voor het bereikbaar maken van duurzame energie. Al sinds 2004 leveren en installeren we producten waarmee de samenleving over kan gaan op duurzame energie. Inmiddels leggen we met liefde voor ons vak 50.000 zonnepanelen per jaar. En jij kan ons daarbij helpen! Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collega’s op de afdeling zonnepanelen. Hoe ziet jouw dag er uit? ’s Ochtends rijd je naar het bedrijf om de zonnepanelen en materialen in te laden en je collega-monteur op te halen, daarna rijd je naar de locatie van jullie eerste klus die dag. Bij de klant aangekomen bekijken jullie de situatie ter plaatse en beginnen jullie met het installeren van de veiligheidsbenodigdheden. Samen met een collega-monteur zorg je ervoor dat de zonnepanelen op hellende of platte daken worden gemonteerd. De ene dag ben je bezig met kleine, particuliere installaties en de andere dag leg je honderden panelen bij een grote opdrachtgever. Als monteur ben jij het visitekaartje van ons bedrijf en zorg je ervoor dat onze klanten zelf stroom gaan opwekken! Ben je niet bang van hoogte, een echte teamspeler, klantgericht en sociaal? Dan deze baan echt wat voor jou!

  gisteren SamanGroep ( Zierikzee )
 • Elektromonteur zonnepanelen

  Bij Saman gaan wij voor het bereikbaar maken van duurzame energie. Al sinds 2004 leveren en installeren we producten waarmee de samenleving over kan gaan op duurzame energie. Inmiddels leggen we met liefde voor ons vak 50.000 zonnepanelen per jaar. En jij kan ons daarbij helpen! Samen met een collega-monteur zorg je er voor dat zonnepanelen geplaatst en aangesloten worden. Je verzorgt de elektrische installatie van de zonnepanelen, van het uitbreiden van de meterkast tot het bepalen en aanleggen van de bekabeling. Ook bestaan de montagewerkzaamheden uit het monteren van zonnepanelen op hellende en platte daken. De ene dag ben je bezig met kleine, particuliere installaties en de andere dag leg je honderden panelen bij een grotere opdrachtgever. Word jij onze nieuwe elektromonteur zonnepanelen? Ben jij enthousiast, niet bang van hoogte, een echte teamspeler, klantgericht, handig, sociaal en altijd op tijd? Dan is deze baan echt wat voor jou!

  gisteren SamanGroep ( Zierikzee )
 • Gezocht chauffeur voor pakkettendienst

  Dagelijks van dinsdag t/m zaterdag postpakketten bezorgen op een vaste route. De chauffeur laadt 's morgens binnen de gestelde termijn hun eigen bus aan de hand van het postcode gebied. Vervolgens zorgt de chauffeur voor een vlotte en adequate bezorging van de pakketten. Per route staat het gemiddeld aantal stops dat je per uur moet kunnen leveren vast. Gemiddeld werk je 8 uur per dag en 40 uur per week

  13 uur geleden Sako Transport B.V. ( Goes )
 • Productiemedewerker agf

  Wat ga je doen bij de Groentehal? Wij op zoek naar nieuwe collega's die goed zijn in productiewerk of dit graag willen leren! Maar hoe ziet het werk er bij ons uit? Je gaat aan de slag als productiemedewerker; dit betekend dat jij samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor het controleren, afwegen, stickeren, sorteren, verpakken en snijden van al het fruit en groente op onze locatie.