Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

Top 50 trending vacatures

 • Ben jij een liefhebber van schoon? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Schoonmaakbedrijf GOM is ter uitbreiding van het team dat werkzaam is bij BADHOTEL DOMBURG op zoek naar enthousiaste MEDEWERKERS (KAMER)SCHOONMAAK m/v, parttime De werktijden zijn door de weeks van 9 uur tot ca. 15 uur; in het weekend starten we later. Je verzorgt de schoonmaak van hotelkamers, zowel van vertrekkende, als blijvende gasten, dit vraagt in beide gevallen de juiste aanpak. Tevens help of informeer je gasten wanneer zij vragen hebben; waar mogelijk draag je bij aan een optimaal verblijf van de gasten.

  2 dagen geleden Badhotel-Domburg ( Domburg )
 • Werken in spa domburg ?

  Ter aanvulling van het team van Instituut SPA Domburg in Badhotel Domburg zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/masseuse (m/v) die beschikbaar is in het weekend en (school)vakanties voor ca. 5 t/m 10 uur per week. In SPA Domburg heeft het Zeeuws DNA een hoofdrol en staan vitaliteit en ontspanning centraal. De spa is toegankelijk voor zowel hotelgasten als gasten van buiten het hotel en is 7 dagen per week geopend van 10 tot 22 uur. Zie ook www.spadomburg.nl.

  2 dagen geleden Badhotel-Domburg ( Domburg )
 • 1e medewerker bediening m/v full time, jaarcontract

  Voor ons gezellige Hotel en Brasserie zijn wij op zoek naar een flexibele medewerker bediening. Je werkt in een jong team met enthousiaste medewerkers en je weet van aanpakken. Wij zoeken een serieuze kandidaat met affiniteit voor de horeca en gastvrijheid. Je bent representatief en flexibel inzetbaar.

 • Vve beheerder

  Voor ons hechte team zijn wij op zoek naar een (Assistent) VvE Beheerder die houdt van aanpakken, in teamverband kan werken, geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en affiniteit heeft met onroerend goed of facility management. Vergaderingen op (doordeweekse) avonden horen bij dit werk, de werktijden zijn flexibel. Iemand die goed zelfstandig kan werken en na verloop van tijd kan doorgroeien naar zelfstandig VVE Beheerder. Als ervaren VVE Beheerder ben je ook van harte welkom!

  2 dagen geleden VVE Beheer Legemaate ( Vlissingen )
 • Sorteren biologisch fruit

  Als sorteerder sta je samen met de collega’s in voor het sorteren van ons biologisch dynamisch fruit. Je raapt de op maat gesorteerde appels en peren van een bandje en legt ze in de gewenste verpakking. De gevulde kistjes stapel je op pallets.

  2 dagen geleden Boomgaard Ter Linde ( Oostkapelle )