Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bakker in Zeeland

21 resultaten

 1. 1. Helens Bakery B.V.

  Bakker
  Althoornweg 10, 4337WW middelburg

  Heleen is begonnen met de bakery in 2015. Momenteel is Helen's Bakery al aardig een begrip in Middelburg en omstreken. Wij maken vers belegde broodjes en huisgemaakte koekjes daarnaast kunt uw ook bij ons terecht voor een lekkere bak koffie, verse jus d'orange en smoothies. De bakkerij is te vinden bij tankstation Berkman en is zeven dagen per week geopend.

  Bel nu Website Route
 2. 3. Bakkerij Risseeuw

  Bakker
  Plein 25, 4543 BJ zaamslag

 3. 4. bakkerij ´t Bakkertje

  Bakker
  oostburg

  BROOD/BANKET BAKKERIJ, wij zijn een echt ambachtelijk bedrijf , erkent als leerbedrijf.

 4. 6. Bakkerij Vader

  Bakker
  oostkapelle

  Bakkerij met winkel

  Bel nu Website Route
 5. 7. Banketbakkerij Bliek

  Bakker
  Koorkerkstraat 12, 4331AW middelburg

  Onze banketbakkerij bestaat inmiddels al bijna 50 jaar. Onze specialiteit is het vervaardigen van gebak en banket. Maar ook ons brood wordt met de grootste zorg en passie bereid. Dagelijks maken wij onze producten nog op ambachtelijke wijze en maakt Peter Bliek deel uit van ons team banket- en broodbakkers. Wij hebben 3 winkels en willen dit ook zo houden om onze klanten te kunnen verzekeren van onze bekende kwaliteit.

  Bel nu Route
 6. 9. Hof van Zoutelande

  Bakker
  Willibrordusplein 24, 4374AX zoutelande

  Wij zijn Bakkerij/Lunchroom/Eetwinkel Hof van Zoutelande. Onze winkel ligt een steenworp afstand van de boulevard, aan het Willibrordusplein 24 (bij de Catharina kerk) in Zoutelande. Ons ambachtelijke of biologische brood en broodjes worden elke dag vers geleverd door Bakkerij Vader uit Oostkapelle. Proef de diversiteit aan smaken zoals: Stevig waldkorn, Haverboekweit, Landbrood rogge/zuurdesem, Volkoren noot/rozijn, roombotercroissants of Tijgerbolletjes. Ook zijn er vers belegde broodjes, heerlijke zoetigheden en gebak om mee te nemen of lekker bij ons op te eten. Proef onze Fair-trade koffie en thee of een gezond sapje! Ons betaalbare assortiment varieert elke dag. Wilt u een bepaald product zeker hebben? Bestel dan voor 16:00uur zodat wij uw product de volgende dag vanaf 8:00uur kunnen leveren. Kom gezellig eens kijken in onze winkel!

 7. 10. Den Soeten Inval

  Bakker
  goes

  Wij zijn een gezellig familiebedrijf waar service en kwaliteit voorop staan. Bakkerij Den Soeten Inval maakt nog veel met de hand en biedt een zeer breed assortiment aan; van Groot- en Kleinbrood tot Banket en speciale desemproducten. Je kunt hierbij denken aan producten zoals Taart, Plaatcake, appeltaart en desembrood. De producten worden dagelijks vers in huis gemaakt.

  Bel nu Website Route