Evenementen in Zeeland

74 resultaten

 1. 1. Ambachtscentrum Goes

  Evenementen
  Kattendijksedijk 27, 4463 AL goes

  Bel nu Website Route
 2. 2. Soolsma party verhuur

  Evenementen
  Handelsweg 23, 4387 PC vlissingen

 3. 3. Peter54

  Evenementen
  's-heer arendskerke

  Eagle Beat Drive-In Show verzorgt muziek op feesten en partijen voor een betaalbare prijs.

  Bel nu Website Route
 4. 4. hollandsespelen.nl

  Evenementen
  wemeldinge

  Verhuurbedrijf van de enige, echte Oudhollandse en Vlaamse spelletjes voor uw bedrijfsfeest, themafeest, kinderfeest, ouderenmiddag of promotie. Ruim assortiment spellen. Bezorging op de (feest)locatie is mogelijk. Eigenaar/oprichter Ouderenservice Zeeland. Hulp, begeleiding en ondersteuning op sociaal maatschappelijk gebied voor ouderen in Zeeland

  Bel nu Website Route
 5. 5. Activiteiten Organisatie TREC

  Evenementen
  Havelaarstraat 22 4486 BG

  In TREC wordt inhoudelijke kennis op het gebied van Toerisme, Recreatie, Educatie en Cultuur gecombineerd met creativiteit en enthousiasme. Deze combinatie en de wil tot samenwerking maakt TREC uniek en vernieuwend. Wilt u weten wat TREC voor u kan betekenen en waar onze kracht ligt? Klik op de button voor meer informatie over TREC. Het logo van TREC zijn twee wolven. Wolven opereren altijd in groepsverband en samen met elkaar. Immers...alleen door samen te werken is iets te realiseren. Pim Schenkelaars & Irma Bolijn Kernactiviteiten van TREC: Ontwikkeling van nieuwe activiteiten op het gebied van toerisme, recreatie, educatie en cultuur. Op projectbasis begeleiden van externe initiatieven binnen dit gebied. Advisering aan particulieren, bedrijven en instellingen bij projectbegeleiding binnen dit gebied. Initiëren en onderhouden van nieuwe samenwerkingsverbanden. Wat biedt TREC: Gedegen expertise op het gebied van toerisme, recreatie, educatie en cultuur. Creatieve en vernieuwende aanpak van bestaande ideeën en initiatieven. Begeleiding en advisering van externe initiatieven ‘vanaf ‘idee tot en met uitvoering’. Analyse van problemen en mogelijkheden. Op projectmatige basis ontwikkelen van nieuwe vormen van toerisme, recreatie, educatie en cultuur. Op projectmatige basis uitvoeren van nieuwe vormen van toerisme, recreatie, educatie en cultuur. Waar zit TREC: TREC is gevestigd in Colijnsplaat op het eiland Noord–Beveland. Dit is geen toevallige keuze. Dit eiland vormt het hart van de provincie en wordt omgeven door Nationaal Park Oosterschelde en het Veerse Meer. De diverse historische steden, zoals Zierikzee, Goes, Veere en Middelburg zijn vanuit het eiland snel te bereiken. Kenmerkend voor het eiland is de weidsheid, waar rust en ruimte overheerst. Colijnsplaat ligt op het oostelijk deel van het eiland, direct aan de voet van de Zeelandbrug. Het dorp geniet een grote bekendheid onder de watersporters, vanwege haar geografische ligging direct aan de Oosterschelde. Daarnaast heeft Colijnsplaat een rijke en boeiende historie. In de directe omgeving van het dorp bevinden zich de bekende inlagen van het eiland. Deze uitgestrekte gebieden vormen tevens de habitat van talrijke vogelkolonies en gelden als beschermd natuurgebied. Bovendien biedt het Nationaal Park Oosterschelde zelf vele mogelijkheden op het gebied van toerisme, recreatie, educatie en cultuur.

  Bel nu Website Route
 6. 6. Energybeatz

  Evenementen
  goes

  ''Energybeatz is onstaan in 2006 door een samenwerking van 2 vrienden. In middels zijn we uitgegroeid tot een van de DJ leveranciers van Zeeland maar ook daarbuiten!'' Voor alle feesten & partijen.

  Bel nu Website Route
 7. 7. de Zeeuwse Gasten

  Evenementen
  Postbus 96, 4328zh burgh haamstede

  De Zeeuwse Gasten - outdoor & events organiseren en begeleiden zelf 'actieve ontspanning in bruisend Zeeland'. Wij zijn gespecialiseerd in recreatieve en sportieve personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellen uitjes, familie uitjes, toeristenuitjes en uitjes voor basis- en middelbare scholen.

  Bel nu Website Route
 8. 8. Fientje en Feuntje

  Evenementen
  tholen

  Wij geven superleuke workshops in het maken van feestpruiken die gebruikt kunnen worden voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan: theatergezelschappen, zangclubs, dansscholen, vrijgezellenfeesten, carnaval, foute feesten, verjaardagen enz. enz. Daarnaast maken wij ook pruiken in opdracht. Wij hebben alleen een Facebookpagina: Fientje en Feuntje, waar verdere informatie te vinden is.

  Bel nu Route
 9. 9. Horeca ZZP-er

  Evenementen
  Burg van Hoekstraat 13, 4553CZ philippine

  Advies, training, begeleiding en interim-management voor de gastvrijheids- en vrijetijdsindustrie.

  Bel nu Website Route
 10. 10. Feestkistje

  Evenementen

  Ben je op zoek naar een origineel thema kinderfeestje dat je thuis uit kunt voeren? Zoek dan niet verder, want Feestkistje heeft de leukste kinderfeestjes voor thuis in Zeeland!