Café in Zeeland

21 resultaten

 1. 1. Stadsbrouwerij Middelburg

  Café
  middelburg

  Brewpub, waar je naast de brouwketels een biertje kunt proeven/drinken. Zeker een leuke locatie voor bedrijfsborrel, feestje of gewoon gezellig borrelen met vrienden.

  Bel nu Website Route
 2. 2. café Tramzicht

  Café
  Stationsstraat 8, 4357BK domburg

  Bel nu Route
 3. 4. lazarus

  Bel nu Website Route
 4. 5. Koffiecafe KOEK

  Café
  goes

  Klein en knus koffiecafe/lunchroom. Mooie sfeervolle nieuwe inrichting (2015) op 25 vierkante meter met terras. 15 zitplaatsen binnen. Verbonden met schoonheidsinstituut dmv klapdeur waar veel aan geserveerd wordt. In het pand is een grote 2e ruimte beschikbaar welke zich uitermate leent voor grote groepen. Uniek concept. Startend bedrijf, met veel potentie en mogelijkheden. Huur 399 euro per maand. Overnamesom 9500 euro. Wegens prive omstandigheden.

 5. 7. Cycle Hub

  Café
  middelburg

  Gezellig fietscafe waar u heerlijk op ons zonnig terras van onze streekproducten kunt genieten. Fietsverhuur en reparatie aan uw fiets zijn hier mogelijk. Ook zijn er mogelijkheden om uw droomfiets naar uw eigen smaak te laten bouwen.

 6. 8. Cyclehub B.V.

  Café
  Stadsambachtsweg 6, 4332SE middelburg

  Gezellig fietscafe waar u heerlijk op ons zonnig terras van onze streekproducten kunt genieten. Fietsverhuur en reparatie aan uw fiets zijn hier mogelijk. Ook zijn er mogelijkheden om uw droomfiets naar uw eigen smaak te maken.

 7. 9. Cafe 't Fust

  Café
  middelburg

  Bel nu Route
 8. 10. Feestcafe Tholen

  Café
  Zoekweg 8, 4691 HT tholen

  Feestcaf? is geheel non-profit en wordt georganiseerd door vrijwilligers voor iedereen met een beperking. Jong of oud, met een fysieke- of een geestelijke beperking, voor ons is iedereen gelijk. Samen met een paar enthousiaste vrijwilligers zorgen we voor een veilige en gezellige omgeving waarbij we iedereen de gelegenheid geven om veilig uit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten. Voor meer informatie en foto?s kun je lid worden van onze facebookpagina.