Sport in Zeeland

26 resultaten

 1. 1. Aktiefiets Vlissingen

  Sport
  Scheldestraat 22, 4381 RS vlissingen

  Bel nu Route
 2. 2. Ego Try, Buy & Fitting Centrum

  Sport
  Grensweg 21, 4411 ST rilland

  Bel nu Website Route
 3. 3. Ivenssport

  Ivens Sport Sint Jansteen uw adres voor al uw sportprijzen. Uw prestatie verdient onze prijs !

  Bel nu Website Route
 4. 4. MINNAAR WIELERSPORT

  Sport
  Ln der Verenigde Naties 1C, 4334ES middelburg

  Wij zijn een speciaalzaak met een uitgekiend assortiment, waar u als klant alle aandacht krijgt. Onze ambitie is om de klant een fiets te leveren die helemaal past bij zijn wensen en verwachtingen, voor het budget dat hij ervoor wil uittrekken. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Minnaar Wielersport verkoopt de volgende toonaangevende merken: Cube, Sensa, JanJanssen en Basso. U kunt bij Minnaar Wielersport terecht voor een snelle racefiets, helemaal op maat samengesteld, een stoere mountainbike en voor een sportieve fiets, bijvoorbeeld voor toertochten of vakanties. Bij elke fiets die u aanschaft bij Minnaar Wielersport zit een gratis servicebeurt na 3 maanden of na 500km. Ook daarna kunt u natuurlijk altijd terugkomen voor advies over onderhoud en revisie van uw fiets. Ten slotte kunt u in onze moderne, volledig geoutilleerde werkplaats terecht voor alle mogelijke reparaties aan uw racefiets, sportfiets of mountainbike!

 5. 6. GL Sport

  Sport
  Hoogstraat 2, 4524AC sluis

  GL Sport is een winkel in sportieve vrijetijdskleding en schaatsen.

 6. 7. Skidôme

  Sport
  Zeelandlaan 3, 4538CA terneuzen

  Bel nu Website Route
 7. 8. GoDolphins.nl

  Sport
  Markt 24, 4318 AH brouwershaven

  Fullservice duikcentrum in Brouwershaven. Winkel, webshop, duikschool, vulstation (232 en 300 bar) en verhuur duikmaterialen.

 8. 9. Karperrigs

  Sport
  nieuwkoop

  Karperrigs heeft meer dan 150 verschillende karper onderlijnen die naar uw wens geknoopt worden. Per karper onderlijn zijn er meerdere keuze mogelijkheden om te kiezen tussen het soort haak(maat), lengte van de hair, soort onderlijn materiaal, soort bevestigingsmethode, etc. Hierdoor is het mogelijk om elke karper onderlijn aan te passen aan uw eigen voorkeuren. Alle karper rigs zijn scherp geprijsd en daar bovenop hebben wij ook nog wekelijks wisselende aanbiedingen met 20% tot 30% extra korting op verschillende karper rigs. Uw bestelling wordt gratis verzonden boven een orderbedrag van 25,00 euro, daaronder rekenen wij slechts 1,95 euro voor de verzending. Karperrigs heeft het Webwinkel Keurmerk van Webwinkelkeur zodat u zorgeloos en veilig uw karper onderlijnen kunt kopen. Onze klanten hebben de service en producten van Karperrigs beoordeeld met een gemiddelde review van 9.7 Bezoek onze webwinkel om het hele assortiment te bekijken of te bestellen.

 9. 10. Fightclub Zeeland

  Fightclub Zeeland heeft Kickbokstraining, Bokstraining en Personal Training voor elk niveau. Fightclub Zeeland is een gezellige club met een laagdrempelige sfeer en gezellige mensen. Voor iedereen die wil leren Boksen of Kickboksen, dat kan in onze groepstrainingen in de gymzaal of op het strand. Prive trainen met mij, de trainer van Fightclub Zeeland is ook mogelijk.

  Bel nu Website Route