Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Autorijscholen in Zeeland

10 resultaten

 1. 1. Autorijschool Kijkuit

  Autorijscholen
  Kijkuit 8, 4571PE axel

  De damesrijschool van Zeeuws-Vlaanderen Autorijschool kijkuit is een rijschool met een missie namelijk, 100% les geven! Dit in zowel de praktijk als de theorie Kwaliteit is voor mij heel belangrijk. Mijn streven is om iedere leerling op te leiden tot een zelfstandige, sociale weggebruiker. Die vlot, veilig en verkeersinzichtelijk rijdt. Ik stel mij graag aan je voor, mijn naam is Anita van de Velde Aardig - Nadenkend - Inspirerend - Tactisch - Adequaat Geboren in 1966, (Getrouwd met Lucien, moeder van Reinhard en Diana. Trotse Oma van Jayciano & Finnley) Ik heb ontdekt dat ik veel uitdagingen nodig heb en dat ik leer door het leven te ervaren. Ik heb een gevarieerde loopbaan voor mijzelf opgebouwd. Na vijf jaar oppasmoeder te zijn geweest heb ik bij Het Wapen van Axel acht jaar in de bediening gewerkt, lief en leed gedeeld met veel mensen. Na nog enkele jaren koeriersdienst door heel Nederland, Belgie en Duitsland voor Machinefabriek Jan van de Velde en nog enkele maanden met de taxi, het besluit genomen om al deze kennis en ervaring te bundelen en te starten met de rijschool. Steeds opnieuw wil ik mij uitgedaagd voelen om een nieuw deel van mijzelf te ontwikkelen. Ontmoetingen met andere mensen vind ik belangrijk. In mijn leven heb ik ervaren dat het niet altijd mee zit en dat je van tegen de stroom in zwemmen sterker wordt. Leven vanuit het vertrouwen dat alles mag veranderen en dat ik daarin zelf de regie kan nemen, is mijn grootste drijfveer. Op deze wijze geef ik invulling aan mijn rijlessen, coachgesprekken en praktijkbegeleidingen.

  Bel nu Website Route
 2. 3. Rijschool Houtekamer

  Autorijscholen
  Lavendeldijk 14, 4415AK oostdijk

  Bel nu Website Route
 3. 4. Chris Roelse Rijopleiding

  Autorijscholen
  Mr. F.J. Haarmanweg 2, 4538AR terneuzen

  Een grote rijschool , met tien auto's

 4. 5. Rijschool Tinus

  Autorijscholen
  terneuzen

  Bel nu Website Route
 5. 6. rijschoolxlr8

  Autorijscholen
  kapelle

  Wij zijn een transparante rijschool gevestigd in Kapelle. We bieden lessen aan voor het behalen van een rijbewijs voor de auto, aanhanger, motor en bromfiets. Je wordt begeleid door een vaste instructeur, die jou opleidt tot een zelfstandig bestuurder. Je leert omgaan met het voertuig en vloeiend en vlot aan het verkeer deelnemen. Tijdens de lessen hangt er een ontspannen sfeer en staan veiligheid en rijplezier centraal.

  Bel nu Website Route
 6. 7. Autorijschool Bergschenhoek

  Autorijscholen
  zevenhuizen

  Zoek je een specialistische rijschool in Bergschenhoek? Burggraaf Rijopleidingen geeft rijles in Bergschenhoek en regio! We hebben een hoog slagingspercentage en goede recensies. Bezoek onze website

 7. 8. Beste auto theorieboek

  Autorijscholen

  Wil je je rijbewijs halen? Dan moet je eerst slagen voor het theorie examen bij het CBR. Ontdek de beste theorieboeken voor de auto, motor én scooter via Rijschoolspecialist, jouw #1 vergelijker!

 8. 9. Motorrijschool Leiden

  Autorijscholen

  Motorrijschool nodig in Leiden en omgeving? De instructeurs van Rijschool ARM zijn je graag van dienst. Bij deze rijschool leer je veiig motorrijden.

 9. 10. Bromo Scooter Rijbewijs

  Autorijscholen

  Je scooter rijbewijs halen in 1 dag? Dat kan! Reserveer je spoedcursus scooter theorie en haal in slechts 1 dag je scooter rijbewijs. Ook met praktijklessen helpen we je graag.