Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Computers in Zeeland

15 resultaten

 1. 1. BudgetFix

  Computers
  Stormezandeweg 15, 4424EZ wemeldinge

  Wij zijn uw allround IT- en reparatiebedrijf. Van een kapot telefoonscherm tot een trage iMac of Windows laptop, van een Playstation die geen spellen leest tot defecte iPod u kunt voor alles bij ons terecht.

  Bel nu Website Route
 2. 2. LowBudgetPC

  Computers
  Zandstraat 6, 4331 ND middelburg

  LowBudgetPC is een computerwinkel in Middelburg met eigen webshop, werkplaats en assemblage afdeling.

 3. 3. boutepc.nl

  Computers
  goes

  Verkoop van nieuwe en gebruikte computers, laptops en toebehoren Reparatie, onderhoud

  Bel nu Website Route
 4. 5. Inactief profiel

  Computers

  Dit profiel bestaat niet meer

 5. 6. SenComp Computers

  Computers
  gapinge

  De visie van SenComp is om klanten zorgeloos, snel en klantvriendelijk hulp met computers aan te bieden voor een leuke prijs. Er wordt vertrouwelijk met bestanden en computers omgegaan. Garantie op werkzaamheden in overleg.

  Bel nu Website Route
 6. 7. Pitipc

  Computers

 7. 8. EasyComp Zeleand

  Computers

 8. 9. Compuservice Zeeland

  Computers
  oud vossemeer

  Leverancier van computer- & randapparatuur Alle reparaties worden uitgevoerd door eigen TD afdeling Daarnaast leverancier en dealer van 1001 kantoorartikelen, supplies enz.

  Bel nu Website Route
 9. 10. Sandra (Homemade-Design)

  Computers

  De klantenkring van Homemade Design is veelzijdig en divers, dat maakt iedere opdracht weer tot een unieke uitdaging! Bij Homemade Design vindt u dan ook geen branchespecialisatie maar een frisse blik waardoor we een onderscheidende website kunnen maken tegen aantrekkelijke prijzen. Zo is een website voor iedereen betaalbaar! Informeer eens naar de mogelijkheden! Homemade Design kan desgewenst de hosting van uw website overnemen, zo heeft u alles onder één dak en kunnen wij u optimaal van dienst zijn bij het onderhouden van uw website! Wilt u voor een lage prijs uw drukwerk laten ontwerpen en drukken? Bij Homemade Design bent u dan aan het juiste adres! Wij ontwerpen o.a. folders, flyers, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, kaarten, uitnodigingen, etc. Desgewenst kunnen wij deze voor u laten drukken tegen lage prijzen. Ook voor promotiematerialen bent u bij ons aan het juiste adres. Rolbanners, beursmaterialen, stands, desks van basic tot luxe uitstraling, alles is mogelijk. Sinds kort hebben wij onze activiteiten uitgebreid met het bedrukken van o.a. textiel. U kunt bij ons terecht voor bedrukkingen van T-shirts, sportkleding, tassen, vesten, truien, maar ook voor bijvoorbeeld sporttasjes, zonneschermen etc. Wilt u een mooie sticker met uw bedrijfslogo? Ook dan kunt u bij Homemade Design terecht. Voor diverse maten stickers van klein tot groot bent u bij ons aan het juiste adres. Schoonsnijden of contour snijden is ook geen enkel probleem. Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor uw collega, voor een jubileum of als afscheid voor de meester of juf van school? Wij maken diverse geschenken voor jong en oud. Kijkt u voor ideeën eens in onze portfolio! Regelmatig hebben wij Tweedehands laptops en PC’s in de aanbieding. Dit aanbod varieert dagelijks. Homemade Design repareert PC’s en Laptops. Zowel voor softwarematige als hardwarematige problemen kunnen wij u van dienst zijn. is uw laptop erg traag of start hij niet meer op? Vaak zijn de problemen binnen een dagdeel verholpen. Moeten er onderdelen vervangen worden? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

  Bel nu Website Route