Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ziekenhuis in Zeeland

6 resultaten

 1. 3. Emergis

  Ziekenhuis
  Postbus 253 , 4460 AR goes

  Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we circa 13.000 mensen met uiteenlopende problemen: psychiatrische stoornissen, verslaving, problemen op het gebied van wonen en werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

 2. 4. Witte Kruis

  Ziekenhuis

  Witte Kruis is de grootste acute zorgorganisatie van Nederland. Dynamisch, vernieuwend en landelijk actief. De organisatie verleent ambulancezorg in vijf RAV’s in Nederland.

 3. 5. Nederlandse Obesitas Kliniek

  Ziekenhuis
  huis ter heide

  De Nederlandse Obesitas Kliniek is de grootste en meest gespecialiseerde kliniek in Nederland voor de behandeling van ernstig overgewicht (ook wel morbide obesitas genoemd). Wij werken hiervoor met een uniek behandelprogramma. Na een zorgvuldige voorbereiding in groepsverband krijgt u een operatie. Daarna volgt een intensief programma voor leefstijlverandering. Zo leert u gezond eten en te bewegen, en dit ook echt vol te houden. U krijgt hierbij intensieve begeleiding en heeft veel contact met lotgenoten. Zo wordt uw nieuwe, gezonde levensstijl vanzelf een gewoonte en zult u uw gewenste gewicht bereiken.