ICT in Zeeland

72 resultaten

 1. 1. RepairserviceNL

  Bel nu Route
 2. 2. iVenture

  ICT
  breskens

  iVenture biedt ICT-oplossingen die merkbaar werken. Wij vergelijken ons werk soms met het werk van een installateur en de datastroom met het water uit de kraan. Als je water nodig hebt, wil je dat het er is en ook de kraan moet het gewoon doen. Zorgeloos dus. En, hoe die kraan werkt? Dat laat je graag over aan experts. Zo is dat ook met internet en automatisering; het moet gewoon werken, als je het nodig hebt.   iVenture biedt oplossingen waar je zelf geen omkijken naar hebt. Wij zijn sterk in het ontwerpen, implementeren en beheren van de ICT-infrastructuur van bedrijven en instellingen.   Vanzelfsprekend leveren we daarbij alle noodzakelijke hard- en software. We leveren een ICT-infrastructuur die optimaal, 24/7, functioneert en bovendien betrouwbaar en veilig is.

 3. 3. SieTec industrial Automation

  ICT
  Rooseveltlaan 8, 4536 GZ terneuzen

  SieTec Industrial Automation is een Siemens Solutionpartner System Integrator voor industriële installaties waar Siemens PLC/DCS en Scada applicaties in zitten. Kijk op onze website voor een indruk.

  Bel nu Website Route
 4. 4. Infodatek Systems BV

  ICT
  terneuzen

  Infodatek Systems B.V. is gespecialiseerd in systeem- en netwerkbeheer bij klanten in diverse sectoren. Ook Cyber Security behoort tot één van onze disciplines. Meer info: www.infodatek.com

 5. 6. JorisEversen

  Evidens ICT is een jong en dynamisch bedrijf met ruime ervaring in de software- en internetbranche.

  Bel nu Website Route
 6. 7. ITFY

  ITFY IT Dienstverlening, levert IT diensten van A tot Z. Levering, reparatie, beheer en onderhoud van thuis PC tot Data/Reken centrum. Kijk voor meer info op onze internetpagina.

  Bel nu Website Route
 7. 8. Niels Bartels

  7U Digital Originals is een groeiend online-development bureau met vestigingen in Middelburg en Rotterdam dat zich volledig richt op het ontwikkelen van online toepassingen zoals Progressive Web Apps en websites die complex en uitdagend zijn. Klanten kloppen dan ook bij ons aan juist voor die kwalitatieve en technische oplossingen die voor een traditioneel (web)bureau lastig te ontwikkelen zijn.

  Bel nu Website Route
 8. 9. Zebra-ICE

  ICT
  Columbusweg 10, 4462 HB goes

  Van EPZ tot Zeeland Refinery, van flensmonteur tot projectmanager, Zebra ICE detacheert technisch vakpersoneel bij uiteenlopende en interessante bedrijven! Dit doen we met zeer ervaren en professionele consultants die echt weten wat er speelt in de markt. Wij kijken altijd verder dan iemand zijn cv! Wij vinden het belangrijk om de mensen achter het cv te leren kennen en vanuit daar te denken in mogelijkheden en kansen. Zo hebben we al vele kandidaten naar een passende baan begeleid en bedrijven geholpen bij het invullen van hun vacatures. Bent u op zoek naar een (andere) baan of invulling van uw vacature, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden zoals: Detacheren - Payroll - Werving&Selectie - HR ondersteuning. Voor meer informatie zie: www.zebra-ice.com

  Bel nu Website Route
 9. 10. Ibuildings

  ICT
  Gildeweg 39A, 4383 NJ vlissingen

  Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie.

  Bel nu Website Route