Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zaalverhuur in Zeeland

13 resultaten

 1. 1. Versvliet

  Zaalverhuur
  van de Plasschestraat 33, 4444 AG 's-heer abtskerke

  zalenverhuur, catering, eetcafé

  Bel nu Website Route
 2. 2. Stichting Beheer de Statie

  Zaalverhuur
  Canadalaan 2, 4551AL sas van gent

  In multifunctioneel centrum De Statie aan de Canadalaan te Sas van Gent, zijn de functies basisonderwijs en kinderopvang, cultuur en ontspanning, zorg en welzijn + sport en recreatie bij elkaar ondergebracht. Stichting Beheer De Statie is binnen het centrum verantwoordelijk voor de exploitatie en het facilitair beheer van de sporthal, het wijkcentrum en de horecavoorziening. Daarnaast kunnen met de overige gebruikers van het gebouw afspraken worden gemaakt over het facilitaire beheer van hun ruimten. De Statie beoogt het voorzieningenniveau en de kwaliteit van leefbaarheid in de kern Sas van Gent te verhogen. Het bestuur van de stichting heeft de wens om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

 3. 3. Dorpshuis Noordwelle

  Zaalverhuur
  noordwelle

  Voor al uw feestavonden, bijeenkomsten, toneel, vergaderingen en condoleances.

  Bel nu Website Route
 4. 4. Proeflokaal de Kleine Schorre

  Zaalverhuur
  dreischor

  Wij zijn het Proeflokaal de Kleine Schorre. gevestigd op de Wijnhoeve de Kleine Schorre. u kunt bij ons terecht voor feesten en partijen en proeverijen maar ook voor een bakje koffie of een heerlijke lunch

  Bel nu Website Route
 5. 5. FlexPlace

  Zaalverhuur
  kortgene

  Het verhuren van opslagruimtes voor bedrijven, particulieren en hobbyisten.

  Bel nu Route
 6. 6. zeelandia vof

  Zaalverhuur
  hansweert

  cafe/zaalverhuur/catering etc

  Bel nu Route
 7. 8. Oefenruimtes

  Zaalverhuur
  Marconiweg 4, 4382 NE vlissingen

  Geluidsarme stijlvolle oefenruimtes in Zeeland met een perfecte akoestiek! Repeteren wordt een feest! De Muziek Kazerne is gevestigd aan de Marconiweg 4 te Vlissingen. Ontstaan uit de liefde voor muziek. Een plek waar je onbezorgd en ontspannen live muziek kunt oefenen en maken met je eigen band, muziekgezelschap of je creatief kunt uiten in dans, theater en muziek. Alle geluidsarme oefenruimtes zijn geïsoleerd. Je hebt dus geen last van de buren en andersom. Ook aan de akoestiek is gedacht; alle vloeren zijn voorzien akoestisch materiaal en aan de muren hangen akoestische panelen en gordijnen. Repeteren en muziek oefenen wordt een feest in de Muziek Kazerne! Hou wel rekening met elkaar en draag goed zorg voor de ruimtes!

 8. 9. Arsenaal Theater Vlissingen 20

  Zaalverhuur
  vlissingen

  Arsenaal Theater met zaal, restaurant/café en terras.

 9. 10. Snowlimits

  Zaalverhuur
  groningen

  Snowlimits is hét adres voor wintersport in Groningen. Wij zijn een perfect alternatief voor kinderfeestjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en sportdagen.