Hovenier in Zeeland

16 resultaten

 1. 1. tuin&groenbeheer van der maas

  Hovenier
  geersdijk

  Tuin & Groenbeheer van der Maas is een hoveniersbedrijf gevestigd in de gemeente Noord-Beveland. Voor uw tuinonderhoud, aanleg en aanpassingen en advies op maat bent u bij ons in vertrouwde handen. Voor particulieren en bedrijven. Wij onderscheiden ons door een scherpe prijs in de markt te zetten. Persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Groenslag

  Hovenier
  4575

  Groenslag werkt voor particulieren, bedrijven, overheden en organisaties. Hierbij ligt de focus op Boom, Bos, Landschap en vergroening van het stedelijk gebied.

  Bel nu Route
 3. 3. gardeniersbedrijf Dattin

  Hovenier
  Berkenlaan 6, 4356 hh oostkapelle

  Gardeniersbedrijf Dattin is een hoveniersbedrijf gevestigd in Serooskerke. Wij maken eigentijdse en unieke tuinen. Zorgvuldig aangelegd en afgewerkt tot in de puntjes. Onze klanten zijn met name particulieren.

  Bel nu Website Route
 4. 4. h2 groen - Kruiningen

  Hovenier
  Zanddijk 12, 4416 PR kruiningen

  h2groen hoveniers zorgt voor het ontwerp, onderhoud en aanleg van uw tuin. Daarnaast de hovenier voor overheden, bedrijven en instanties.

 5. 5. Tuinderij Wagenaar

  Hovenier
  Veerseweg 68 A, 4351 SG veere

  Groot assortiment tuinplanten, bomen, heester, fruitboompjes -struiken in een hectare grote natuurlijke kwekerij waar u onthaast kunt rondwandelen. In de zomer ook bloemenpluktuin.

  Bel nu Website Route
 6. 6. AP groep kamperland

  Hovenier
  Campensnieuwland 27, 4493 NA kamperland

  AP-groep is ontstaan uit Marcussegroep en van Leeuwen Groen. Kortom: specialisten in de tuin, grondwerk en verhuursector. Een jonge vloot aan machines, kennis en ervaring: dat is AP-groep

  Bel nu Website Route
 7. 7. GrafZorg Zeeland

  Hovenier
  oost-souburg

  Grafzorg Zeeland ontwerpt, legt aan en onderhoudt graven. Het “opnieuw ‘ inkleuren van de grafsteen behoort ook tot de werkzaamheden van Grafzorg Zeeland. Een intensief, secuur maar zeer dankbaar werk en met een zichtbaar resultaat voor de komende jaren! Voor meer informatie: www.grafzorgzeeland.nl info@grafzorgzeeland.nl tel: 06 26795030 Grafzorg Zeeland neemt graag deze zorg uit uw handen, zodat uw zorg… mijn zorg wordt!

  Bel nu Website Route
 8. 8. Sandee Groep

  Hovenier
  kamperland

  De Sandee Groep is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring, waarbij onze vakkennis en -kunde de meerwaarde is. Sandee Groep bestaat uit de volgende bedrijven: Sandee Hoveniers BV, Sandee Groenbeheer BV en Sandee Projectinrichting BV, maar ook Sandee Pure Water BV, Stalling Zeeland en Ondernemersbron Zeeland. Wij realiseren duurzame totaaloplossingen op het gebied van groen(-beheer), terrein- en projectinrichting en watervoorziening. Onze missie is het ontzorgen van onze klant vanaf het eerste idee tot het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en het beheer.

 9. 10. Louws Tuinontwerp

  Hovenier
  nisse

  Sinds enkele weken ga ik met mijn bureau 'Louws Tuinontwerp' enthousiast en gedreven aan de slag met uw tuinwensen. U kunt hier terecht voor tuinadvies, ontwerp van schets tot uitwerking ?n aanleg en onderhoud wordt voor u geregeld! Voor meer informatie kunt u de website en Facebook pagina bekijken: Website: www.louws-tuinontwerp.nl Facebook pagina: https://www.facebook.com/Louwstuinontwerp/?fref=ts

  Bel nu Website Route