Hovenier in Zeeland

8 resultaten

 1. 1. tuin&groenbeheer van der maas

  Hovenier
  geersdijk

  Tuin & Groenbeheer van der Maas is een hoveniersbedrijf gevestigd in de gemeente Noord-Beveland. Voor uw tuinonderhoud, aanleg en aanpassingen en advies op maat bent u bij ons in vertrouwde handen. Voor particulieren en bedrijven. Wij onderscheiden ons door een scherpe prijs in de markt te zetten. Persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel.

  Bel nu Website Route
 2. 2. gardeniersbedrijf Dattin

  Hovenier
  Berkenlaan 6, 4356 hh oostkapelle

  Gardeniersbedrijf Dattin is een hoveniersbedrijf gevestigd in Serooskerke. Wij maken eigentijdse en unieke tuinen. Zorgvuldig aangelegd en afgewerkt tot in de puntjes. Onze klanten zijn met name particulieren.

  Bel nu Website Route
 3. 3. Tuinderij Wagenaar

  Hovenier
  Veerseweg 68 A, 4351 SG veere

  Groot assortiment tuinplanten, bomen, heester, fruitboompjes -struiken in een hectare grote natuurlijke kwekerij waar u onthaast kunt rondwandelen. In de zomer ook bloemenpluktuin.

  Bel nu Website Route
 4. 4. GrafZorg Zeeland

  Hovenier
  oost-souburg

  Grafzorg Zeeland ontwerpt, legt aan en onderhoudt graven. Het “opnieuw ‘ inkleuren van de grafsteen behoort ook tot de werkzaamheden van Grafzorg Zeeland. Een intensief, secuur maar zeer dankbaar werk en met een zichtbaar resultaat voor de komende jaren! Voor meer informatie: www.grafzorgzeeland.nl info@grafzorgzeeland.nl tel: 06 26795030 Grafzorg Zeeland neemt graag deze zorg uit uw handen, zodat uw zorg… mijn zorg wordt!

  Bel nu Website Route
 5. 6. Louws Tuinontwerp

  Hovenier
  nisse

  Sinds enkele weken ga ik met mijn bureau 'Louws Tuinontwerp' enthousiast en gedreven aan de slag met uw tuinwensen. U kunt hier terecht voor tuinadvies, ontwerp van schets tot uitwerking ?n aanleg en onderhoud wordt voor u geregeld! Voor meer informatie kunt u de website en Facebook pagina bekijken: Website: www.louws-tuinontwerp.nl Facebook pagina: https://www.facebook.com/Louwstuinontwerp/?fref=ts

  Bel nu Website Route
 6. 7. BENZeeland

  Tuinonderhoud en klein onderhoud aan uw (vakantie)woning

  Bel nu Website Route
 7. 8. Groen Totaal Jasperse

  Hovenier
  Slikweg 5a, 4321SV kerkwerve

  Hoveniers bedrijf Jasperse voor al uw tuinwensen

  Bel nu Website Route