Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hovenier in Zeeland

35 resultaten

 1. 1. Groenslag

  Hovenier
  Dorpsstraat 19, 4575NC overslag

  Groenslag werkt voor particulieren, bedrijven, overheden en organisaties. Hierbij ligt de focus op Boomverzorging, Bos, Landschap en vergroening van het stedelijk gebied.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Wielemaker Tuinen

  Hovenier
  Ampereweg 27, 4338PT middelburg

  Wielemaker Tuinen is de partij die u zoekt als u denkt aan een complete tuinrenovatie, of wat kleine aanpassingen aan de tuin. Wilt u een maatwerk overkapping, schuur of tuinkamer laten bouwen? Hier zijn wij bij Wielemaker Tuinen gespecialiseerd en en wij denken graag met u mee om het perfecte plaatje te creëren. Tuinhoutzeeland.nl is als onderdeel van Wielemaker Tuinen de webshop en leverancier voor al uw tuinhoutproducten en andere materialen bij u in de buurt met een grote showtuin waar u diverse soorten tuinschermen, overkappingen, blokhutten, een kapschuur, vlonders en vele soorten palen en planken, speeltoestellen, bestrating en kunstgras kunt bekijken. Wij doen zowel leveren als plaatsen van al de aangeboden producten in onze webshop. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of gelijk uw bestelling plaatsen in de winkelwagen. Vervolgens kiest u of u de bestelling zelf wilt komen ophalen (wat natuurlijk voordelig is) of u kiest ervoor om de producten bij u thuis te laten bezorgen tegen aantrekkelijke tarieven. Ons assortiment wordt steeds verder uitgebreid. Wanneer u vragen hebt over een product of dienst, neemt u dan contact met ons op! Wij zien u graag terug in onze Zeeuwse webshop of in onze showroom. Elke week bent u welkom tijdens onderstaande openingstijden: Dinsdag: 10.00 - 17.00 Woensdag: 13.00 - 17.00 Donderdag: 10.00 - 17.00 Vrijdag: 10.00 - 17.00 Zaterdag: 09.00 - 15.00

  Bel nu Website Route
 3. 3. gardeniersbedrijf Dattin

  Hovenier
  Berkenlaan 6, 4356HH oostkapelle

  Gardeniersbedrijf Dattin is een hoveniersbedrijf gevestigd in Serooskerke. Wij maken eigentijdse en unieke tuinen. Zorgvuldig aangelegd en afgewerkt tot in de puntjes. Onze klanten zijn met name particulieren.

  Bel nu Website Route
 4. 4. h2 groen - Kruiningen

  Hovenier
  Zanddijk 12, 4416 PR kruiningen

  h2groen hoveniers zorgt voor het ontwerp, onderhoud en aanleg van uw tuin. Daarnaast de hovenier voor overheden, bedrijven en instanties.

  Bel nu Website Route
 5. 5. ARHOSCHUTTINGEN

  Hovenier
  rilland

  ARHOSCHUTTINGEN en ervaren bedrijf wat gespecialiseerd is in Schuttingbouw en Houtbouw.

  Bel nu Website Route
 6. 6. Tuinderij Wagenaar

  Hovenier
  Veerseweg 68 A, 4351 SG veere

  Groot assortiment tuinplanten, bomen, heester, fruitboompjes -struiken in een hectare grote natuurlijke kwekerij waar u onthaast kunt rondwandelen. In de zomer ook bloemenpluktuin.

  Bel nu Website Route
 7. 7. AP groep kamperland

  Hovenier
  Campensnieuwland 18, 4493 NA kamperland

  AP-groep is ontstaan uit Marcussegroep en van Leeuwen Groen. Kortom: specialisten in de tuin, grondwerk en verhuursector. Een jonge vloot aan machines, kennis en ervaring: dat is AP-groep

  Bel nu Website Route
 8. 8. de Hovenierderij

  Hovenier
  waterlandkerkje

  De Hovenierderij is een onderneming in West Zeeuws-Vlaanderen met vele jaren ervaring op het gebied van ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit, goede werkvoorbereiding in samenspraak met de klant én vooral de passie voor tuinieren zijn onze kernwaarden.

  Bel nu Website Route
 9. 9. ABC Tuinonderhoud Zeeland

  Hovenier
  L Simonsestraat 34, 4373AV biggekerke

  Gespecialiseerd in het onderhoud van tuinen en plantsoenen.

  Bel nu Route
 10. 10. GrafZorg Zeeland

  Hovenier
  oost-souburg

  Grafzorg Zeeland ontwerpt, legt aan en onderhoudt graven. Het “opnieuw ‘ inkleuren van de grafsteen behoort ook tot de werkzaamheden van Grafzorg Zeeland. Een intensief, secuur maar zeer dankbaar werk en met een zichtbaar resultaat voor de komende jaren! Voor meer informatie: www.grafzorgzeeland.nl info@grafzorgzeeland.nl tel: 06 26795030 Grafzorg Zeeland neemt graag deze zorg uit uw handen, zodat uw zorg… mijn zorg wordt!

  Bel nu Website Route