Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hovenier in Zeeland

43 resultaten

 1. 1. Landschapsverzorging

  Hovenier
  wissenkerke

  Tuin & Groenbeheer van der Maas is een hoveniersbedrijf gevestigd in de gemeente Noord-Beveland. Voor uw tuinonderhoud, aanleg en aanpassingen en advies op maat bent u bij ons in vertrouwde handen. Voor particulieren en bedrijven. Wij onderscheiden ons door een scherpe prijs in de markt te zetten. Persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel.

  Bel nu Website Route
 2. 2. BamboostDesign

  Hovenier
  waarde

  Wij maken unieke parasols op maat. Als enige in Nederland gebruiken wij dikwandig RVS voor het frame. In combinatie met het hoogwaardige doek ontstaat er een paviljoen waar u jaren van kunt genieten.

  Bel nu Website Route
 3. 3. Wielemaker Tuinen

  Hovenier
  Ampereweg 27, 4338PT middelburg

  Wielemaker Tuinen is de partij die u zoekt als u denkt aan een complete tuinrenovatie, of wat kleine aanpassingen aan de tuin. Wilt u een maatwerk overkapping, schuur of tuinkamer laten bouwen? Hier zijn wij bij Wielemaker Tuinen gespecialiseerd en en wij denken graag met u mee om het perfecte plaatje te creëren. Tuinhoutzeeland.nl is als onderdeel van Wielemaker Tuinen de webshop en leverancier voor al uw tuinhoutproducten en andere materialen bij u in de buurt met een grote showtuin waar u diverse soorten tuinschermen, overkappingen, blokhutten, een kapschuur, vlonders en vele soorten palen en planken, speeltoestellen, bestrating en kunstgras kunt bekijken. Wij doen zowel leveren als plaatsen van al de aangeboden producten in onze webshop. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of gelijk uw bestelling plaatsen in de winkelwagen. Vervolgens kiest u of u de bestelling zelf wilt komen ophalen (wat natuurlijk voordelig is) of u kiest ervoor om de producten bij u thuis te laten bezorgen tegen aantrekkelijke tarieven. Ons assortiment wordt steeds verder uitgebreid. Wanneer u vragen hebt over een product of dienst, neemt u dan contact met ons op! Wij zien u graag terug in onze Zeeuwse webshop of in onze showroom. Elke week bent u welkom tijdens onderstaande openingstijden: Dinsdag: 10.00 - 17.00 Woensdag: 13.00 - 17.00 Donderdag: 10.00 - 17.00 Vrijdag: 10.00 - 17.00 Zaterdag: 09.00 - 15.00

  Bel nu Website Route
 4. 4. Gardeniersbedrijf Dattin

  Hovenier
  Padweie 22 22, 4353 RW serooskerke

  Gardeniersbedrijf Dattin is een hoveniersbedrijf gevestigd in Serooskerke. Wij maken eigentijdse en unieke tuinen. Zorgvuldig aangelegd en afgewerkt tot in de puntjes. Onze klanten zijn met name particulieren.

  Bel nu Route
 5. 5. J. van Braak Minigraver

  Hovenier
  Hogendijk 68, 4538BD terneuzen

  Alle graafwerkzaamheden in de tuin: Uitgraven van vijvers, funderingen en bestrating. Leveren van zand en/of grind. Beplanting rooien. Omspitten van uw tuin. Afvoeren grond en groenafval.

  Bel nu Route
 6. 6. Hoveniersbedr. De Groene Wens

  Hovenier
  terneuzen

  Hoveniersbedrijf De Groene Wens is een klein bedrijfje met zeer gevarieerde werkzaamheden; tuinonderhoud, en aanleggen van tuinen; bestraten, vijvers, houtwerk enz, kortom alles in en rond de Tuin

  Bel nu Website Route
 7. 7. AP groep kamperland

  Hovenier
  Campensnieuwland 18, 4493 NA kamperland

  AP-groep is ontstaan uit Marcussegroep en van Leeuwen Groen. Kortom: specialisten in de tuin, grondwerk en verhuursector. Een jonge vloot aan machines, kennis en ervaring: dat is AP-groep

  Bel nu Website Route
 8. 8. Hoveniersbedrijf Schroevers

  Hovenier
  koudekerke

  Bel nu Route
 9. 9. D&G hoveniers

  Bel nu Website Route
 10. 10. GrafZorg Zeeland

  Hovenier
  oost-souburg

  Grafzorg Zeeland ontwerpt, legt aan en onderhoudt graven. Het “opnieuw ‘ inkleuren van de grafsteen behoort ook tot de werkzaamheden van Grafzorg Zeeland. Een intensief, secuur maar zeer dankbaar werk en met een zichtbaar resultaat voor de komende jaren! Voor meer informatie: www.grafzorgzeeland.nl [email protected] tel: 06 26795030 Grafzorg Zeeland neemt graag deze zorg uit uw handen, zodat uw zorg… mijn zorg wordt!

  Bel nu Website Route