Boten in Zeeland

15 resultaten

 1. 1. KanoZee / John de Vlieger

  Boten
  , zierikzee

  Op zoek naar een leuk kajak, bootje of bijboot? Bij KanoZee hebben we kajaks die net even wat meer kunnen! Wij zijn dé dealer van Point 65N deelbare kajaks en uw Hobie Kayak servicepunt in Zierikzee.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Jachthaven wemeldinge

  Boten
  Veerhaven 3, 4485PL kats

  Bel nu Website Route
 3. 3. Delta Marina

  Boten
  Veerdam 3, 4484NV kortgene

  Delta Marina is prachtig gelegen aan het beschutte Veerse Meer in Kortgene (Zeeland). Delta Marina heeft zo?n 700 vaste ligplaatsen alle voorzien van water en elektra en een ruime passantenhaven. Alle denkbare faciliteiten zijn voorhanden, zoals reparatie- en onderhoudswerf, watersportwinkel, een restaurant en een (eet)caf?, jachtmakelaardij, botenverhuur, brandstoffen, gratis WIFI, en speeltuinen voor de jongsten aan boord.

  Bel nu Website Route
 4. 4. Jachtwerf Oostwatering Veere

  Boten
  Polredijk 13, 4351 RT veere

  Wij bieden ruime ligplaatsen, winterstalling en een winkel voor al uw watersport benodigdheden. Voor reparaties en (groot)onderhoud kunt u eveneens bij ons terecht.

  Bel nu Website Route
 5. 5. Zeeland Groep Middelburg

  Boten
  middelburg

  Bel nu Route
 6. 7. Wilhelmsen Ships Service B.V.

  Boten
  terneuzen

  WILHELMSEN SHIPS SERVICE is een internationale organisatie werkzaam in de scheepvaart industrie. Onze kantoren en agenten zijn werkzaam in 2.200 havens wereldwijd.

  Bel nu Website Route
 7. 8. Marine Safety Equipment

  Boten
  tholen

  Verkoop persoonlijke locatie bakens voor op grote wateren.

  Bel nu Website Route
 8. 9. De Valk Yacht Brokers

  De Valk Zeeland is de belangrijkste jachtmakelaar in het zuidwesten van Nederland en is eenvoudig te bereiken voor de nationale en internationale markt. Gelegen aan de Oosterschelde op het eiland Tholen ligt De Valk Zeeland in het bruisende middelpunt voor watersporters, kopers en verkopers.