Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Stukadoor in Zeeland

26 resultaten

 1. 1. Afbouw&Stucadoorservice

  Stukadoor
  krabbendijke

  Voor al uw stucwerken van wanden en plafonds Afbouw en stucadoorservice R van de Velde. Sierpleisterwerk ,Schuurwerk, Pleisterwerk, Buitenstucwerk,Lijsten en Ornamenten. Maar ook voor uw tegel en metselwerk. Als opdrachtgever wilt u natuurlijk het beste voor uw woning of project. Bij Afbouw en stucadoorservice van de Velde bent u verzekerd van vakmanschap tegen een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Wij nemen uitsluitend genoegenmet het hoogst haalbare resultaat van onze werkzaamheden om dit te garanderen werken wij uitsluitend met de beste materialen en gereedschapen. Vakmanschap, betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn de bouwstenen van Afbouw en Stucadoorservice van de Velde. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Simon van liere & Jose

  Stukadoor
  Coudorpseweg 24, 4438al driewegen

  Wat kunnen wij bieden; glad stucwerk, schuurwerk, spackspuiten, sierpleister, pandomo looks, denk hierbij aan leisteen of betonlook effect.Het plaatsen van lijsten- en ornamenten, gevel stucwerk, gevel isolatie, steigermateriaal, renovatie stucwerk en we verzorgen airless verf spuiten. Kortom veel mogelijkheden Wij staan voor kwaliteit, klanttevredenheid en scherpe prijzen!!! Wilt u een vrijblijvende offerte of heeft u vragen over de vele afwerk mogelijkheden. BEL of mail ons en wij geven u graag een passend advies. Simon van Liere 06 – 18 811 495 stucvanliere@zeelandnet.nl Wij zijn aangesloten bij de NOA afbouw garantie, Bedrijfschap Afbouw en in geschreven bij de KvK te Middelburg.

  Bel nu Website Route
 3. 3. Kirilov

  Stukadoor
  Marshallstraat 19, 4463CS goes

  Specialist stukadoor-schilder biedt zich aan. Voor een prijsopgave kunt u bellen, voor een concurrerend tarief en vakwerk sta ik garant!

  Bel nu Website Route
 4. 4. Stucadoor Emrah

  Stukadoor
  goes

  Bel nu Route
 5. 5. Groothandel Prolaq V.O.F.

  Stukadoor
  Langeweg 41, 4511GB breskens

  Stuc & Kleur in een Wij stukken uw huis met gewenste kleuren Zonder te Schilderen

  Bel nu Website Route
 6. 6. Klussenbedrijf Bomat

  Stukadoor
  Marshallstraat 19, 4463CP goes

  Stucadoor Hasan, met een team van louter vakmensen zorgen we voor een professionele wandafwerking in Zeeland en west-Braband!!! We brengen Stucwerk,Schuurwerk en sierpleister aan op wanden, plafonds en buitenmuren van nieuwe en bestaande woningen of kantoren. Vraagt u vrijblijvend een prijsopgave aan voor uw wand of plafonds!! We komen graag langs en vertellen u dan de mogelijkheden!!! Voor meer info kunt u mijn vrijblijvend bereiken op toestel 0624815171

  Bel nu Route
 7. 7. De Pooter Afbouw

  Stukadoor
  terneuzen

  De Pooter Afbouw verzorgt vakkundig werkzaamheden als tegelzetten, stukadoren, metselen en timmeren.

  Bel nu Route
 8. 8. AKklussenbedrijf

  Stukadoor
  goes

  Wij zijn een kleinschalig, jong, dynamisch, en bovenal betrouwbaar bedrijf. Wij handelen integer en streven naar maatwerk en kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs.

  Bel nu Route
 9. 9. Cire afbouw

  Stukadoor
  vlissingen

  Stukadoorswerken, spackspuiten, beton cire (beton-look), gevelrenovatie, schilderwerken.

  Bel nu Route
 10. 10. SvS Stucadoor&Schilders

  Stukadoor
  Halvemaansteeg 4, 3011 vm rotterdam

  SVS Stukadoors&Schilders vanaf 9 euro stukwerk Gespecialiseerd in Stucwerk super glad Sauswerk ( binnen en buiten) Sierpleister (in alle kleuren) wij werken geheel Nederland Schilderswerken (alle houtwerken) Vakwerk,hoge kwaliteit,Flexibel en Schoonwerken met GARANTIE!!! Glad Stukwerk ( Saus klaar) Aflevering U zoekt een stucadoor... En wij denken dat u niet alleen goed stucwerk zoekt, maar ook een aantrekkelijke prijs en een betrouwbare vakman (nen)In een keer goed resultaat. (betaal een keer voor U huis) Super glad,Super strak stucwerk afleveren.Een (18)jarenlange ervaring. Voor een vrijblijvend offerte maak ik graag een afspraak met u wanneer het u uitkomt. Zo kunnen wij kennismaken en al uw wensen bespreken. Door ook daarna goed contact te houden zorg ik ervoor dat de werkzaamheden geheel naar uw wens worden uitgevoerd. Voor meer informatie over prijzen en diensten U kunt contact opnemen met SVS Stukadoor Bedrijf (geen reiskosten) Tel : 010 22 33 481 Mobiele: 06 36 31 05 32 ( 08:00 tot 23:00)7 dagen per week bereikbaar K.v.k nummer :66778514

  Bel nu Route