Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Stukadoor in Zeeland

33 resultaten

 1. 1. Stukadoorsbedrijf Dekkers

  Stukadoor
  westkapelle

  Opgericht in 1994 gespecialiseerd in alle mogelijke disciplines van het stukadoren. In 2004 gestopt met personeel wegens arbeidsongeschiktheid. Huidige werkzaamheden vooral gespecialiseerde stucwerken voor bedrijven en particulieren.

  Bel nu Route
 2. 2. Simon van liere & Jose

  Stukadoor
  Coudorpseweg 24, 4438al driewegen

  Wat kunnen wij bieden; glad stucwerk, schuurwerk, spackspuiten, sierpleister, pandomo looks, denk hierbij aan leisteen of betonlook effect.Het plaatsen van lijsten- en ornamenten, gevel stucwerk, gevel isolatie, steigermateriaal, renovatie stucwerk en we verzorgen airless verf spuiten. Kortom veel mogelijkheden Wij staan voor kwaliteit, klanttevredenheid en scherpe prijzen!!! Wilt u een vrijblijvende offerte of heeft u vragen over de vele afwerk mogelijkheden. BEL of mail ons en wij geven u graag een passend advies. Simon van Liere 06 – 18 811 495 [email protected] Wij zijn aangesloten bij de NOA afbouw garantie, Bedrijfschap Afbouw en in geschreven bij de KvK te Middelburg.

  Bel nu Website Route
 3. 3. MartenEva

  Stukadoor
  middelburg

  Youandmetogether

  Bel nu Route
 4. 4. Kirilov

  Stukadoor
  Marshallstraat 19, 4463CS goes

  Specialist stukadoor-schilder biedt zich aan. Voor een prijsopgave kunt u bellen, voor een concurrerend tarief en vakwerk sta ik garant!

  Bel nu Website Route
 5. 5. Stucadoor Emrah

  Stukadoor
  goes

  Bel nu Route
 6. 6. Klussenbedrijf Bomat

  Stukadoor
  Marshallstraat 19, 4463CP goes

  Stucadoor Hasan, met een team van louter vakmensen zorgen we voor een professionele wandafwerking in Zeeland en west-Braband!!! We brengen Stucwerk,Schuurwerk en sierpleister aan op wanden, plafonds en buitenmuren van nieuwe en bestaande woningen of kantoren. Vraagt u vrijblijvend een prijsopgave aan voor uw wand of plafonds!! We komen graag langs en vertellen u dan de mogelijkheden!!! Voor meer info kunt u mijn vrijblijvend bereiken op toestel 0624815171

  Bel nu Route
 7. 7. Cire afbouw

  Stukadoor
  vlissingen

  Stukadoorswerken, spackspuiten, beton cire (beton-look), gevelrenovatie, schilderwerken.

  Bel nu Route
 8. 8. De Spackspecialist Vlissingen

  Stukadoor
  De Mey van Streefkerklaan 21, 4384kk vlissingen

  Spackspuiten van wanden en plafonds.

  Bel nu Website Route
 9. 9. EJS Wandstyling.com Training &

  Stukadoor

  Wandstyling.com past natuurlijke, ecologische materialen toe om bij het bouwen / verbouwen van woningen een gezond en prettig leefklimaat te realiseren met respect voor mens en milieu. We werken met leemprodukten, kalkhennep, tadelakt, Italiaanse stucco,s, wandverwarming

  Bel nu Website Route
 10. 10. Klusbedrijfadmulik

  Stukadoor

  Bel nu Route