Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Stukadoor in Zeeland

35 resultaten

 1. 1. Afbouw&Stucadoorservice

  Stukadoor
  krabbendijke

  Voor al uw stucwerken van wanden en plafonds Afbouw en stucadoorservice R van de Velde. Sierpleisterwerk ,Schuurwerk, Pleisterwerk, Buitenstucwerk,Lijsten en Ornamenten. Maar ook voor uw tegel en metselwerk. Als opdrachtgever wilt u natuurlijk het beste voor uw woning of project. Bij Afbouw en stucadoorservice van de Velde bent u verzekerd van vakmanschap tegen een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Wij nemen uitsluitend genoegenmet het hoogst haalbare resultaat van onze werkzaamheden om dit te garanderen werken wij uitsluitend met de beste materialen en gereedschapen. Vakmanschap, betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn de bouwstenen van Afbouw en Stucadoorservice van de Velde. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Stukadoorsbedrijf Dekkers

  Stukadoor
  westkapelle

  Opgericht in 1994 gespecialiseerd in alle mogelijke disciplines van het stukadoren. In 2004 gestopt met personeel wegens arbeidsongeschiktheid. Huidige werkzaamheden vooral gespecialiseerde stucwerken voor bedrijven en particulieren.

  Bel nu Route
 3. 3. Simon van liere & Jose

  Stukadoor
  Coudorpseweg 24, 4438al driewegen

  Wat kunnen wij bieden; glad stucwerk, schuurwerk, spackspuiten, sierpleister, pandomo looks, denk hierbij aan leisteen of betonlook effect.Het plaatsen van lijsten- en ornamenten, gevel stucwerk, gevel isolatie, steigermateriaal, renovatie stucwerk en we verzorgen airless verf spuiten. Kortom veel mogelijkheden Wij staan voor kwaliteit, klanttevredenheid en scherpe prijzen!!! Wilt u een vrijblijvende offerte of heeft u vragen over de vele afwerk mogelijkheden. BEL of mail ons en wij geven u graag een passend advies. Simon van Liere 06 – 18 811 495 [email protected] Wij zijn aangesloten bij de NOA afbouw garantie, Bedrijfschap Afbouw en in geschreven bij de KvK te Middelburg.

  Bel nu Website Route
 4. 4. MartenEva

  Stukadoor
  middelburg

  Youandmetogether

  Bel nu Route
 5. 5. Kirilov

  Stukadoor
  Marshallstraat 19, 4463CS goes

  Specialist stukadoor-schilder biedt zich aan. Voor een prijsopgave kunt u bellen, voor een concurrerend tarief en vakwerk sta ik garant!

  Bel nu Website Route
 6. 6. Stucadoor Emrah

  Stukadoor
  goes

  Bel nu Route
 7. 7. Groothandel Prolaq V.O.F.

  Stukadoor
  Langeweg 41, 4511GB breskens

  Stuc & Kleur in een Wij stukken uw huis met gewenste kleuren Zonder te Schilderen

  Bel nu Website Route
 8. 8. Klussenbedrijf Bomat

  Stukadoor
  Marshallstraat 19, 4463CP goes

  Stucadoor Hasan, met een team van louter vakmensen zorgen we voor een professionele wandafwerking in Zeeland en west-Braband!!! We brengen Stucwerk,Schuurwerk en sierpleister aan op wanden, plafonds en buitenmuren van nieuwe en bestaande woningen of kantoren. Vraagt u vrijblijvend een prijsopgave aan voor uw wand of plafonds!! We komen graag langs en vertellen u dan de mogelijkheden!!! Voor meer info kunt u mijn vrijblijvend bereiken op toestel 0624815171

  Bel nu Route
 9. 9. De Pooter Afbouw

  Stukadoor
  terneuzen

  De Pooter Afbouw verzorgt vakkundig werkzaamheden als tegelzetten, stukadoren, metselen en timmeren.

  Bel nu Route
 10. 10. AKklussenbedrijf

  Stukadoor
  goes

  Wij zijn een kleinschalig, jong, dynamisch, en bovenal betrouwbaar bedrijf. Wij handelen integer en streven naar maatwerk en kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs.

  Bel nu Route