Stukadoor in Zeeland

7 resultaten

 1. 1. Simon van liere & Jose

  Stukadoor
  Coudorpseweg 24, 4438al driewegen

  Wat kunnen wij bieden; glad stucwerk, schuurwerk, spackspuiten, sierpleister, pandomo looks, denk hierbij aan leisteen of betonlook effect.Het plaatsen van lijsten- en ornamenten, gevel stucwerk, gevel isolatie, steigermateriaal, renovatie stucwerk en we verzorgen airless verf spuiten. Kortom veel mogelijkheden Wij staan voor kwaliteit, klanttevredenheid en scherpe prijzen!!! Wilt u een vrijblijvende offerte of heeft u vragen over de vele afwerk mogelijkheden. BEL of mail ons en wij geven u graag een passend advies. Simon van Liere 06 – 18 811 495 stucvanliere@zeelandnet.nl Wij zijn aangesloten bij de NOA afbouw garantie, Bedrijfschap Afbouw en in geschreven bij de KvK te Middelburg.

  Bel nu Website Route
 2. 2. PostmaStukadoor

  Stukadoor
  Van Dishoeckstraat 86, 4381VA vlissingen

  Welkom bij Postma bouw en multidiensten uw stukadoors bedrijf. Een familie bedrijf met ruime ervaring in de afbouw. Zowel in de nieuwbouw als in de particuliere sector.

  Bel nu Route
 3. 3. Stucadoor Emrah

  Stukadoor
  goes

  Bel nu Route
 4. 4. Groothandel Prolaq V.O.F.

  Stukadoor
  Langeweg 41, 4511GB breskens

  Stuc & Kleur in een Wij stukken uw huis met gewenste kleuren Zonder te Schilderen

  Bel nu Website Route
 5. 5. Klussenbedrijf Bomat

  Stukadoor
  Marshallstraat 19, 4463CP goes

  Stucadoor Hasan, met een team van louter vakmensen zorgen we voor een professionele wandafwerking in Zeeland en west-Braband!!! We brengen Stucwerk,Schuurwerk en sierpleister aan op wanden, plafonds en buitenmuren van nieuwe en bestaande woningen of kantoren. Vraagt u vrijblijvend een prijsopgave aan voor uw wand of plafonds!! We komen graag langs en vertellen u dan de mogelijkheden!!! Voor meer info kunt u mijn vrijblijvend bereiken op toestel 0624815171

  Bel nu Route
 6. 6. De Pooter Afbouw

  Stukadoor
  terneuzen

  De Pooter Afbouw verzorgt vakkundig werkzaamheden als tegelzetten, stukadoren, metselen en timmeren.

  Bel nu Route
 7. 7. AKklussenbedrijf

  Stukadoor
  goes

  Wij zijn een kleinschalig, jong, dynamisch, en bovenal betrouwbaar bedrijf. Wij handelen integer en streven naar maatwerk en kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs.

  Bel nu Route