Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Notaris in Zeeland

5 resultaten

 1. 1. Alsea Notariaat

  Notaris
  Tragelweg 2, 4501HL oostburg

  Ons notariskantoor richt zich op de particuliere klanten en ondernemers in (Zeeuws)-Vlaanderen. Bij Heemstra & Roest Notariaat kunt u terecht voor een onafhankelijk advies over alledaagse dingen zoals de koop van een huis, een testament, een levenstestament, huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontracten, maar ook voor een bedrijfsoverdracht en specifieke (juridische en fiscale) vragen op het gebied van erfrecht/estate-planning, onroerend goed en als specialiteit schenkingen voor Belgische (zowel Nederlands- als Franstalig) klanten.

 2. 2. knookschot

  Notaris

 3. 3. ArkelStad notarissen

  Notaris
  Kleine Landtong 17, 4201 HL gorinchem

  Een notaris staat voor volledige ondersteuning van haar clienten bij belangrijke momenten. Met kantoren in Gorinchem en Arkel en een 25-koppig team staat ArkelStad notarissen altijd voor u klaar.

 4. 4. Sauer & Oonk

  Notaris
  vlissingen

  Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen is een middelgroot notariskantoor in Vlissingen. Op twee locaties zijn ruim 35 medewerkers werkzaam onder aanvoering van een viertal notarissen. Passend advies en kwaliteit naar onze cliënten op het gebied van ondernemingsrecht, onroerend goed en familierecht zijn de pijlers van onze dienstverlening.

 5. 5. VG Notarissen

  Notaris
  Van Boshuizenstraat 12, 1083 BA amsterdam

  VG Notarissen is een notariskantoor wat zijn basis heeft in de notarissen Voorneman en Geenen en is voortgezet door Van Rensen en Mounier. Ons Amsterdamse kantoor is gevestigd in Buitenveldert.