Administratie in Zeeland

55 resultaten

 1. 1. Administratiekantoor Van Beers

  Administratie
  Mariekerkseweg 48, 4364 AS grijpskerke

  Wij zijn een relatief klein kantoor dat bekend staat vanwege de complete advisering en/of begeleiding van (MKB-)ondernemingen. Ons werk bestaat o.a. uit het verzorgen van belastingzaken, jaarrekeningen, boekhoudingen, loonadministraties, en het oplossen van financieringsvraagstukken. Dit doen we eventueel ook internationaal. Uiteraard zijn wij lid van onze beroepsorganisatie NOAB.

 2. 2. Admin-for-you

  Administratie
  wissenkerke

  Admin-for-you is een eenmanszaak, opgericht door een derdejaars student Bedrijfskunde-mer. Admin-for-you verzorgt de financiële administratie van zzp'ers en helpt uw bedrijfsprestaties te verbeteren.

  Bel nu Website Route
 3. 3. Driekleur verzekeringen

  Administratie
  Fruitlaan 2, 4462 EP goes

  Bel nu Website Route
 4. 4. MTK Administraties

  Administratie
  middelburg

  voor meer informatie: http://www.mtkadvies.nl/ Belastingadviseur RB

  Bel nu Website Route
 5. 5. De Klerk Advies bv

  Administratie
  Walstraat 30, 4381EE vlissingen

  Fiscale- en bedrijfsadviezen, administratieve dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf, alsmede voor particuieren

 6. 6. Claarensteyn Consulting Group

  Administratie
  Heinkenszandseweg 51, 4451NW heinkenszand

  Claarensteyn Consultinggroup is specialist in zakelijke verzekeringen & pensioenadvies. Wij helpen ondernemers bij het afdekken van bedrijfsrisico's en het opzetten of wijzigen van hun pensioenregeling.

  Bel nu Website Route
 7. 7. House of Britain

  Administratie
  Edisonweg 53, 4382 NV vlissingen

  House of Britain is een snel groeiende reisorganisatie met enthousiaste medewerkers die een ruime ervaring hebben op het gebied van reizen naar Groot-Brittannië & Ierland. Onze verkoopmedewerkers hebben verrassende ideeën en staan u met raad en daad terzijde. Persoonlijk contact staat voorop! Alle reizen kunnen op maat worden samengesteld, afhankelijk van uw budget en wensen. Met een breed reisaanbod is House of Britain dé one-stop-shop voor reizen naar Groot-Brittannië & Ierland. Of u nu informatie zoekt over dit prachtige land, een typisch Engelse inn zoekt in Cornwall, een retourtje Eurotunnel wil boeken of het plan heeft met de personeelsvereniging naar Londen te gaan: House of Britain is hét adres!

 8. 8. PiJaGo

  Administratie
  Rooseveltlaan 35, 4571 HS axel

  Bel nu Route
 9. 9. CSM Bakery Solutions Benelux

  Administratie
  goes

  CSM produceert in Goes elk jaar ongeveer 25.000 ton fruitgerelateerde producten voor een breed scala aan toepassingen binnen de voedingssector. De afdeling 'Material Control' telt 3 personen en werkt nauw samen met inkoop en productieplanning.

 10. 10. Codex

  Administratie
  Coosje Buskenstraat 174, 4381LJ vlissingen