Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Administratie in Zeeland

73 resultaten

 1. 1. Administratiekantoor Van Beers

  Administratie
  Mariekerkseweg 48, 4364 AS grijpskerke

  Wij zijn een relatief klein kantoor dat bekend staat vanwege de complete advisering en/of begeleiding van (MKB-)ondernemingen. Ons werk bestaat o.a. uit het verzorgen van belastingzaken, jaarrekeningen, boekhoudingen, loonadministraties, en het oplossen van financieringsvraagstukken. Dit doen we eventueel ook internationaal. Uiteraard zijn wij lid van onze beroepsorganisatie NOAB.

 2. 2. Luniek Verhuurbemiddeling

  Administratie
  Aanloop 26, 4357 HK domburg

  Verhuur van vakantieverblijven in Domburg en Oostkapelle.

  Bel nu Website Route
 3. 3. MTK Administraties

  Administratie
  middelburg

  voor meer informatie: http://www.mtkadvies.nl/ Belastingadviseur RB

 4. 4. Claarensteyn Consulting Group

  Administratie
  Heinkenszandseweg 51, 4451NW heinkenszand

  Claarensteyn Consultinggroup is specialist in zakelijke verzekeringen & pensioenadvies. Wij helpen ondernemers bij het afdekken van bedrijfsrisico's en het opzetten of wijzigen van hun pensioenregeling.

  Bel nu Website Route
 5. 5. House of Britain | House of Eu

  Administratie
  Edisonweg 53, 4382NV vlissingen

  House of Britain | House of Europe is een snel groeiende reisorganisatie met enthousiaste medewerkers die een ruime ervaring hebben op het gebied van reizen naar Groot-Brittannië & Ierland, maar ook Denemarken & Zweden. Onze verkoopmedewerkers hebben verrassende ideeën en staan je met raad en daad terzijde. Persoonlijk contact staat voorop! Alle reizen kunnen op maat worden samengesteld, afhankelijk van het budget en wensen. Met een breed reisaanbod is House of Britain | House of Europe dé one-stop-shop voor reizen naar Groot-Brittannië & Ierland, Denemarken en Zweden. Of je nu informatie zoekt over deze prachtige landen, een typisch Engelse inn zoekt in Cornwall, een retourtje Eurotunnel wil boeken of het plan hebt met de personeelsvereniging naar Londen te gaan: House of Britain is hét adres!

 6. 6. Codex

  Administratie
  Coosje Buskenstraat 174, 4381LJ vlissingen

 7. 7. GrifFINoen

  Administratie
  gargonstraat 19, 4353CD serooskerke

  GrifFINoen is een onderscheidend kantoor afgestemd op het Midden-en Kleinbedrijf en Zelfstandigen Zonder Personeel. Vanuit de visie Betrokkenheid en Samen Vooruit ontzorgen en voorzien wij u van deskundig advies op alle administratieve aspecten zodat u zich kunt concentreren op het ondernemen. Onze ambitie is één van de pijlers te zijn (het fundament) waarop uw onderneming met vertrouwen kunt (uit)bouwen. Naast uw boekhouding ondersteunen en adviseren wij u bij uw organisatie- en fiscale vraagstukken. Ook kunnen wij op interim basis tijdelijke financiële- en administratieve hiaten of knelpunten in uw organisatie oplossen. GrifFINoen uw Financiële Partner - Betrokken en Samen vooruit - Persoonlijk contact - Modulair dienstenpakket

  Bel nu Website Route
 8. 8. Rijk taxateurs | adviseurs | r

  Administratie
  Hoofdstraat 54, 4416AE kruiningen

 9. 9. Schinkel de Weerd Makelaardij

  Administratie
  Kanaalstraat 41, 4388 BK oost souburg

  Uw NVM makelaar actief op Walcheren in onder andere Oost-Souburg, Middelburg en Vlissingen voor verkoop van uw woning, aankoop en taxaties sinds 1996! Schinkel de Weerd, makelaar Middelburg, Oost-Souburg en Vlissingen, kenmerkt zich door de inzet van een klantgericht en flexibel team van specialisten. Onze persoonlijke benadering, uitstekende bereikbaarheid en moderne werkwijze maken dat u zich echt klant zult voelen. Met de juiste mix van verkoopkanalen, waaronder een actief beleid op Social Media, gaan we voor het beste resultaat! Schinkel de Weerd laat geen kans onbenut. Ook 's avonds en op zaterdag zijn de makelaars bereid om de woningen te bezichtigen met potentiële kopers.

 10. 10. Beeldhuis

  Administratie
  goes

  Bel nu Website Route