Administratie in Zeeland

38 resultaten

 1. 1. Administratiekantoor Van Beers

  Administratie
  Mariekerkseweg 48, 4364 AS grijpskerke

  Wij zijn een relatief klein kantoor dat bekend staat vanwege de complete advisering en/of begeleiding van (MKB-)ondernemingen. Ons werk bestaat o.a. uit het verzorgen van belastingzaken, jaarrekeningen, boekhoudingen, loonadministraties, en het oplossen van financieringsvraagstukken. Dit doen we eventueel ook internationaal. Uiteraard zijn wij lid van onze beroepsorganisatie NOAB.

 2. 2. Admin-for-you

  Administratie
  wissenkerke

  Admin-for-you is een eenmanszaak, opgericht door een derdejaars student Bedrijfskunde-mer. Admin-for-you verzorgt de financiële administratie van zzp'ers en helpt uw bedrijfsprestaties te verbeteren.

  Bel nu Website Route
 3. 3. Driekleur verzekeringen

  Administratie
  Fruitlaan 2, 4462 EP goes

  Bel nu Website Route
 4. 4. MTK Administraties

  Administratie
  middelburg

  voor meer informatie: http://www.mtkadvies.nl/ Belastingadviseur RB

  Bel nu Website Route
 5. 5. De Klerk Advies bv

  Administratie
  Walstraat 30, 4381EE vlissingen

  Fiscale- en bedrijfsadviezen, administratieve dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf, alsmede voor particuieren

 6. 6. Claarensteyn Consulting Group

  Administratie
  Heinkenszandseweg 51, 4451NW heinkenszand

  Claarensteyn Consultinggroup is specialist in zakelijke verzekeringen & pensioenadvies. Wij helpen ondernemers bij het afdekken van bedrijfsrisico's en het opzetten of wijzigen van hun pensioenregeling.

  Bel nu Website Route
 7. 7. Grenskracht

  Administratie
  Transportweg 7, 4501 PS oostburg

  Welkom bij Grenskracht projectondersteuning Grenskracht is een onafhankelijk technisch consultancy bureau. Wij leveren technische expertise voor uiteenlopende projecten in de brede industriële wereld. Grenskracht is actief in Nederland en België waarbij de driehoek Gent-Antwerpen-Bergen op Zoom grofweg de focus is. Hierbinnen verzorgen wij de bemiddeling tussen technische professionals en passende aanvragen op een persoonlijke manier met aandacht voor de diverse partijen. Aandacht betekend openheid en feedback over en weer. Groot worden is niet in onze ambitie. Wat we wel graag doen is het verdergaan waar andere bureaus stoppen. Eigenlijk willen we juist groot worden in het klein en persoonlijk blijven met een resultaat wat gemiddeld hoger ligt dan u gewend bent. Herkent u uzelf hierin? Neem gerust contact met ons op via 0031 (0)117 850766 of info@grenskracht.nl www.grenskracht.nl

  Bel nu Website Route
 8. 8. Rapaat Logistics B.V.

  Administratie
  Olympiastraat 2, 4462 GG goes

  Rapaat Logistics B.V. verzorgt de logistieke werkzaamheden voor Bax-shop. Jaarlijks worden vanuit het magazijn ruim 600.000 pakketten verstuurd.

 9. 9. Kantoor 95

  Administratie
  Franseweg 95, 4651 GH steenbergen nb

  Wij verzorgen de administratie en belastingaangiftes van particulieren en bedrijven.

  Bel nu Route
 10. 10. S. Zaal Consulting-Support

  Administratie
  Drakensteynlaan 1, 4371TG koudekerke

  Volmacht, verzuim en inkomensmanagement | Begeleiding en ondersteuning voor verzekeraars en assurantiekantoren | Compliancy en (interim) management | Volmachtbeheer

  Bel nu Website Route