Occasions in Zeeland

41 resultaten

 1. 1. M.I.C. Exclusive

  Occasions
  Nieuwe Oostersestraat 30, 4331 tg middelburg

  M.I.C. Exclusive: De auto's die ik verkoop zijn geen "doorsnee" auto's maar stuk voor stuk unieke, zeldzame of fraaie exemplaren en hebben een eerlijke en aantoonbare kilometerstand. Elke auto die ik inkoop moet aan deze eisen voldoen. Meestal vind ik na intensief zoeken een passende auto in Italië. Het komt echter ook voor dat ik een mooi exemplaar in Nederland, Zwitserland of Duitsland vind. Door mijn jarenlange inkoopervaring in onder andere Italië, heb ik zeer betrouwbare contacten opgebouwd waardoor ik met een gerust hart de perfecte auto kan inkopen. Deze contactpersoon controleert op locatie de auto van top tot teen en beoordeelt of dit die ene auto is die ik zoek. Zodra ik over alle relevante informatie beschik, reis ik af naar Italië waar ik de auto ook nog eens persoonlijk beoordeel. Vervolgens rij ik de auto zélf terug naar Nederland. Na deze ultieme testrit van minimaal 1300 kilometer, weet ik hoe de auto zich gedraagt en of er nog een technische update nodig is. Elke auto die ik importeer, wordt u kant en klaar aangeboden inclusief kenteken, apk en indien nodig een servicebeurt. En natuurlijk in smetteloze staat. Consignatieverkoop: U wilt uw auto graag verkopen zonder alle rompslomp? M.I.C. Exclusive biedt u de mogelijkheid om uw auto in consignatie te verkopen. Dit wil zeggen dat ik de auto voor u te koop zet en voor een nette afhandeling van de verkoop van uw auto zorg. Veel mensen vinden het niet prettig om een auto van een particulier te kopen of zelf te verkopen. Autobemiddeling of consignatieverkoop via M.I.C Exclusive is dan een interessante optie. Omdat ik de verkoopkanalen ken en ik veel ervaring heb in de autobranche, beschik ik over een groot netwerk. Dit vergroot de kans op verkoop. Ook plaats ik uw auto op mijn website en op de meest bezochte autoverkoopwebsites. Mijn bemiddeling scheelt u een hoop gedoe, kost u minder tijd en vaak is de verkoopprijs hoger dan wanneer u zelf verkoopt.

  Bel nu Website Route
 2. 2. auto d m broekaert

  Occasions

  Bel nu Website Route
 3. 3. %Nico%

  Occasions
  Edisonweg 6, 4382nw vlissingen

  Bel nu Route
 4. 4. S.T.I. YERSEKE

  Occasions
  Molendijkseweg 4, 4401 NM yerseke

  STI YERSEKE

  Bel nu Route
 5. 5. Handelsbedrijf Boy de Looff

  Occasions

  Handelsbedrijf

  Bel nu Route
 6. 6. Auto Occasions

  Occasions
  koewacht

  In en verkoop van 2e hands auto's en bestelwagens.

  Bel nu Route
 7. 7. Van Iwaarden autos

  Occasions
  Nijverheidsweg 30, 4695RC sint maartensdijk

  Bel nu Route
 8. 8. tony1998

  Occasions
  vlissingen

  Bel nu Route
 9. 9. Rijk Auto's Goes

  Occasions
  Diazweg 1, 4462 HG goes

  Rijk Auto's is een specialist in het in- en verkopen van occasions van allerlei merken. Dankzij deze veelzijdigheid in merken is veel ervaring opgedaan en weten we precies waar belangrijke punten zitten bij bepaalde auto's. Deze ervaring komt u als klant ten goede. Zo weet u zeker dat u niet alleen een auto met historie koopt, maar ook een auto met toekomst. Rijk Auto's zorgt er dan ook graag voor dat u met een gerust hart en een robuuste occasion de deur uitgaat. Bovendien zijn wij lid van de BOVAG, wat u als klant extra vertrouwen geeft.

  Bel nu Website Route
 10. 10. Floor Huiszoon Handelsonderne

  Occasions
  Poortersweg 17, 4382np vlissingen

  Bij Floor Huiszoon Handelsonderneming kunt u terecht voor Inkoop, verkoop en bemiddeling van personen en bedrijfsauto's. En voor al uw onderhoud, reparaties, APK , Storingsdiagnose en Airco service en dit alles voor een scherp tarief.

  Bel nu Website Route