Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Occasions in Zeeland

44 resultaten

 1. 1. M.I.C. Exclusive

  Occasions
  Nieuwe Oostersestraat 30, 4331 tg middelburg

  M.I.C. Exclusive: De auto's die ik verkoop zijn geen "doorsnee" auto's maar stuk voor stuk unieke, zeldzame of fraaie exemplaren en hebben een eerlijke en aantoonbare kilometerstand. Elke auto die ik inkoop moet aan deze eisen voldoen. Meestal vind ik na intensief zoeken een passende auto in Italië. Het komt echter ook voor dat ik een mooi exemplaar in Nederland, Zwitserland of Duitsland vind. Door mijn jarenlange inkoopervaring in onder andere Italië, heb ik zeer betrouwbare contacten opgebouwd waardoor ik met een gerust hart de perfecte auto kan inkopen. Deze contactpersoon controleert op locatie de auto van top tot teen en beoordeelt of dit die ene auto is die ik zoek. Zodra ik over alle relevante informatie beschik, reis ik af naar Italië waar ik de auto ook nog eens persoonlijk beoordeel. Vervolgens rij ik de auto zélf terug naar Nederland. Na deze ultieme testrit van minimaal 1300 kilometer, weet ik hoe de auto zich gedraagt en of er nog een technische update nodig is. Elke auto die ik importeer, wordt u kant en klaar aangeboden inclusief kenteken, apk en indien nodig een servicebeurt. En natuurlijk in smetteloze staat. Consignatieverkoop: U wilt uw auto graag verkopen zonder alle rompslomp? M.I.C. Exclusive biedt u de mogelijkheid om uw auto in consignatie te verkopen. Dit wil zeggen dat ik de auto voor u te koop zet en voor een nette afhandeling van de verkoop van uw auto zorg. Veel mensen vinden het niet prettig om een auto van een particulier te kopen of zelf te verkopen. Autobemiddeling of consignatieverkoop via M.I.C Exclusive is dan een interessante optie. Omdat ik de verkoopkanalen ken en ik veel ervaring heb in de autobranche, beschik ik over een groot netwerk. Dit vergroot de kans op verkoop. Ook plaats ik uw auto op mijn website en op de meest bezochte autoverkoopwebsites. Mijn bemiddeling scheelt u een hoop gedoe, kost u minder tijd en vaak is de verkoopprijs hoger dan wanneer u zelf verkoopt.

  Bel nu Website Route
 2. 2. auto d m broekaert

  Occasions
  Edisonweg 6, 4382nw vlissingen

  Bel nu Website Route
 3. 3. %Nico%

  Occasions
  Edisonweg 6, 4382nw vlissingen

  Bel nu Route
 4. 4. Handelsbedrijf Boy de Looff

  Occasions

  Handelsbedrijf

  Bel nu Route
 5. 5. Auto Occasions

  Occasions
  koewacht

  In en verkoop van 2e hands auto's en bestelwagens.

  Bel nu Route
 6. 6. Van Iwaarden autos

  Occasions
  Nijverheidsweg 30, 4695RC sint maartensdijk

  Bel nu Route
 7. 7. tony1998

  Occasions
  koudekerke

  Bel nu Route
 8. 8. Poppe Trucks Vlissingen B.V.

  Occasions
  Voltaweg 1, 4382NG vlissingen

  Bel nu Website Route
 9. 9. Auto World Namani V.O.F.

  Occasions
  vier ambachtenstraat 6, 4551hb sas van gent

  Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf met zeer interessante occasions op voorraad. Al onze auto's zijn grondig nagekeken, alvorens ze u worden aangeboden. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van een betrouwbare occasion of verkoop van uw auto, motor of andersoortig voertuig. Al onze occasions zijn professioneel schoongemaakt en indien nodig voorzien van een onderhoudsbeurt of recente A.P.K. Auto World Namani ook voor import en export van gebruikte auto's.

  Bel nu Website Route
 10. 10. WVOAUTOS.NL

  Occasions
  australiëweg 22, 4561PD hulst

  WVO auto’s is het adres voor u kwaliteitsoccasion! Wij doen er alles aan om u goede, betrouwbare en schone auto's aan te kunnen bieden. Ook zijn wij een RDW erkend bedrijf waardoor u bij ons ook terecht kunt voor het vrijwaren van u inruil auto en het op naam zetten van uw gekochte auto. Auto’s worden bij ons voor de vraagprijs voorzien van nieuwe apk, onderhoudsbeurt en volledig schoongemaakt. Wij rekenen geen afleverkosten. U kunt uw oude auto bij ons inruilen, hierbij hanteren wij handelsprijzen. Eventuele accessoires kunnen in overleg bij aanschaf van de occasion ook bij ons worden gemonteerd. Staat de auto die u zoekt er niet tussen neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de auto die u op het oog heeft!

  Bel nu Website Route