Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veiligheid in Zeeland

58 resultaten

 1. 1. Lambda Advisering B.V.

  Veiligheid
  Karrelanden 13, 4464JH goes

  Advisering in veiligheid en projecten. Incl. detachering en interim.

  Bel nu Route
 2. 2. North Sea Port

  Veiligheid
  terneuzen

  Het Havenbedrijf North Sea Port legt zich toe op de ontwikkeling, het beheer en de promotie van de haven. Er zijn ongeveer 250 werknemers aan de slag bij het Havenbedrijf in meer dan 60 verschillende functies, zoals ingenieur, tekenaar, havenluitenant, boekhouder, systeembeheerder, beleidsmedewerker, onderhoudsmedewerker, technisch medewerker, administratief medewerker...

 3. 4. Apply Opleidingen en Advies

  Veiligheid
  Claushof 8, 4532 BB terneuzen

  Apply Opleidingen en Advies maakt op een unieke manier werk van veiligheid en van de mensen die in de vakgebieden veiligheid, arbo, milieu en kwaliteit actief zijn.

 4. 6. KOK Beveiliging & Brandwachten

  Veiligheid
  ritthem

  KOK Beveiliging BV is opgericht in 1997, ontstaan uit een reorganisatie bij Hoechst Holland NV. Met overname van een aantal mensen, is er een doorstart gemaakt als eigen particuliere beveiligingsorganisatie. In de loop van de jaren heeft het bedrijf zich uitgebreid in de regio's Zeeland, en West-Brabant. Er zijn nu zo ongeveer 30 medewerkers werkzaam bij KOK Beveiliging BV. Door de kleinschaligheid van KOK Beveiliging BV zijn directe contacten mogelijk. KOK Beveiliging werkt vanuit haar centrale post in Vlissingen-Oost. Alle medewerkers van KOK Beveiliging zijn in het bezit van: * VCA * Diploma Beveiliger * Havenbeveiliger * EHBO / BHV * Gescreend door de politie Zeeland / West-Brabant

 5. 7. EHBO vereniging Breskens

  Veiligheid
  breskens

  Bel nu Route
 6. 8. Elie Beveiliging B.V.

  Veiligheid
  goes

  Wij zijn een Zeeuws Beveiligingsbedrijf, dat zich onderscheidt door: uitstraling, kwaliteit en klantgerichtheid. Wij zijn specialisten in het handhaven van de orde, rust en veiligheid. Onze beveiliging is gericht op preventie: het voorkomen van diefstal, onveilige situaties, vernielingen of bedrijfsschade.

 7. 9. EHBO vereniging Breskens (K.N.

  Veiligheid
  breskens

  EHBO vereniging Breskens is een afdeling van de K.N.V. E.H.B.O. en verzorgt EHBO en reanimatie opleidingen en herhalingen. Ook leveren wij EHBO'ers (eerste hulp verleners) bij evenementen.

  Bel nu Website Route
 8. 10. MasterMind Security BV

  Veiligheid

  MasterMind Security BV is een beveiligingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in port security. Van IJmuiden tot aan de Belgische grens leveren wij 24/7 security en safety personeel. Veelal op havens, schepen, boortorens en scheepswerven. Onze ISPS- gecertificeerde havenbeveiligers zijn ondersteunend op ieder risicogebied en kunnen voor meerdere disciplines worden ingezet.

  Bel nu Website Route