Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kapper in Zeeland

36 resultaten

 1. 1. Hairstudio Solution

  Kapper
  , middelburg

  Haarverlenging Studio Hairweave. Veilige haarverlenging voor dames met kort/dun/weinig of lang haar. Wij werken uitsluitend met echt haar. Te hergebruiken tot 1,5 jaar. 16 jaar ervaringsdeskundige op het gebied van haarverlenging in de breedste zin.

 2. 2. Trendy Hairstyling

  Kapper
  arnemuiden

  Trendy Hairstyling is een moderne, allround kapsalon voor jong en oud, zowel man als vrouw. Bij ons kom je terecht in een prettige omgeving. Er werken bij ons vakbekwame, gemotiveerde en goed opgeleide kapsters.

 3. 3. Wolter Vos Kappers

  Kapper
  Damplein 52, 4331 GD middelburg

  Bel nu Route
 4. 4. Kapsalon Liliane - v.o.f.

  Kapper
  hulst

  Wij hebben verschillende salons in Zeeland en Belgie maar wij zijn geen keten. Elk salon heeft zijn eigen identiteit en doelgroep. We bieden ambitieuse kapsters die bij ons komen werken de kans om door te groeien tot zelfs het overnemen van onze salons en dit op korte termijn..

  Bel nu Website Route
 5. 5. ''Dé Energetisch Kapper"

  Holistic Creator in hart en nieren o.a. gespecialiseerd in uiterlijke verzorging maar ook innerlijke verzorging. Zowel therapeutisch als holistisch werk ik met de energie die ontstaat. Een kapper die verder kijkt dan jouw haar lang is.

  Bel nu Website Route
 6. 6. Bellezza Hairfashion & Hairsho

  Kapper
  Nieuwstraat 17, 4531CV terneuzen

 7. 7. Kapsalon Pams Knipoog

  Kapper
  Kamerlingh Onnesstraat 4, 4532 LW terneuzen

  Hallo allemaal! Vanaf morgen, donderdag 2 februari is kapsalon "Pams Knipoog" geopend! Openingstijden: Dinsdag & vrijdag 9-18uur, donderdag 9-12 & 19-21uur zaterdag 9-12uur. Voor info en afspraken Tel. 0115-695118 www.pamsknipoog.nl/nieuw

  Bel nu Website Route
 8. 9. Nancy Hair & Beauty Center

  Kapper
  vlissingen

  Nancy Hair & Beauty Center, Kapsalon, Schoonheidssalon, Pedicure Salon, Visagie Studio, Nagelstudio, Keune Ambassador Salon, gelegen in het centrum van Vlissingen,

  Bel nu Website Route
 9. 10. HairstudioDouble

  Kapper
  kloetinge

  De kapsalon in haarverbetering Met professionele haarstylistes, haar verbeterende services en een warm ontvangst heeft Hairstudio Double haar plek verovert in Goes. Het is de best beoordeelde kapper in de omgeving en dat zorgt ervoor dat vele dames en heren Hairstudio Double weten te vinden. Als zij klaar zijn om de schaar in hun lange lokken te zetten bijvoorbeeld, ze juist hun oude vertrouwde kapsel willen of als er een bijzondere gelegenheid gepland staat, waarbij het haar een belangrijke rol speelt. Daarnaast is het team gespecialiseerd in haarkleuringen zoals balayages, hairextensions en kennen wij een uniek krullenknipsysteem.

  Bel nu Website Route