ZSB-groep / Smederij Waldor

'S-GRAVENPOLDER
De ZSB Groep, centraal gelegen in het Zeeuwse ‘s-Gravenpolder, groeit stevig door.
In bijna alle disciplines en gelederen draaien de ZSB-bedrijven op volle toeren: “De groeicurve laat, sinds de overname in 2004 een fraaie, opgaande lijn zien: We leveren toegevoegde waarde omdat we onze slagzin dagelijks in de praktijk brengen: ZSB denkt en werkt met u mee!” aldus Kees Gorsse, eigenaar/directeur.
Smederij Waldor in ‘s-Gravenpolder is een echte ambachtssmederij die kwaliteit weet te bereiken op de ouderwetse manier: vakwerk en precisie. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in modern en strak RVS-designwerk. Naast ons smeedwerk levert Smederij Waldor kwalitatieve kachels en haarden. In onze showroom kunt u zien welke kwaliteitsproducten wij kunnen leveren.
ZSB staalconstructies; uw staal-, rvs- en aluminiumspecialist in Zeeland ontwerpt, construeert, produceert, installeert en bouwt.
Uw opdrachten zijn bij ons in goede handen. Of het nu gaat om kleine of grote staalconstructies, staalproducten op maat, pipe supporting, het produceren van stalen en RVS-kapbeugels, transportwagens, machinebouw, of om uw specifieke vraag? De werkzaamheden van ZSB zijn over de volledige breedte van het staalconstructie-spectrum uitgespreid.
Naast vele soorten kachels en haarden van diverse A-merken levert Waldor alle soorten smeedwerk zoals hekwerken, schoorsteenkappen, windwijzers etc. Ook maken wij (klein)meubelen uit staal of gecombineerd met staal. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in modern en strak RVS-designwerk.
Wij streven naar een optimale dienstverlening gecombineerd met klantvriendelijke tarieven en prijzen.
Snelheid en duidelijkheid horen ook bij die optimale service.
De servicegraad is hoog; we lossen de problemen van onze klanten op, we denken graag met u mee!