Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Market Plaza Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede
Bij Market Plaza wordt je verrast met 3 winkelformules onder één dak. Hier worden met trots de lekkerste streekproducten van Zeeland aangeboden en wordt je geïnspireerd over food, drinks, health en beauty.

Laat je adviseren voor een heerlijke maaltijd of een goed glas wijn en ontvang de beste tips voor een zachte huid of de perfecte cosmetica. Iets te vieren? Bij Market Plaza koop je de leukste cadeaus voor iedere gelegenheid.

Ons gedreven team van medewerkers wijst jullie graag de weg!
Market Plaza is te vinden in Bruinisse en Burgh-Haamstede en hiermee uniek op Schouwen Duiveland.
Door de ruime openingstijden en goede parkeermogelijkheden ontvangen wij dagelijks vele gasten die kennis maken met het ruime assortiment en de prachtige producten.

Market Plaza werkt samen met diverse streekproductenleveranciers uit de omgeving waaronder ‘Vleesboerderij Boot’, ‘Neeltje Jans mosselen’ en de hofleverancier van KLM ‘wijnboerderij de Kleine Schorre’ uit Dreischor.

Wij bieden onze werknemers een prima mogelijkheid om werkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen. Samenwerken en elkaar inspireren zijn de belangrijkste kernwaarden. Bij Market Plaza maken medewerkers het verschil!