Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Als opleidingscentrum met Zeeuwse roots hebben we bewust gekozen voor een merknaam met een Zeeuws tintje; "Sepia Opleidingen". Het Griekse woord ‘Sepia’ betekent ‘zeekat’. Het witte inwendige skelet ('zeeschuim') is o.a. vaak op het Zeeuwse strand te vinden.

De zeekat is in de Noordzee de meest algemene inktvis en zet haar eitjes af in de Oosterschelde. Een Sepia heeft daardoor voor ons duidelijk een Zeeuwse verbintenis. Deze bijzondere inktvis maakt gebruik van schutkleuren, zodat zij makkelijk kunnen meebewegen met hun omgeving.

Ook Sepia Opleidingen beweegt mee in de vraag van de klant. Maar er is meer symboliek. Zo staan de tentakels van de zeekat voor de richtingen die Sepia Opleidingen op gaat en in de toekomst uit zal zetten.
Wij bieden erkende, geaccrediteerde opleidingen, cursussen en na- of bijscholing voor masseurs en medisch of zorg gerelateerde beroepsgroepen. Van een eerste beginnerscursus voor masseur tot verplichte bijscholing voor verloskundige, bij Sepia leer je veel. De cursussen en opleidingen helpen jou om nieuwe kennis te verkrijgen en vaardigheden aan te leren wanneer je aan de slag wilt in de Wellness (massage) of Zorg. Ook voor (verplicht) bijscholingen met studiepunten in deze branches hebben wij een groeiend aanbod.