Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wij verzorgen een onvergetelijke verjaardag voor jouw kind
Jij hebt een drukke baan en neemt graag de tijd voor familie, vrienden en hobby's. Nu is je kind binnenkort jarig en je wilt natuurlijk een bijzonder kinderfeestje voor jouw zoon of dochter.
Je ziet wel op tegen de tijd en energie om dit te zelf te organiseren. Je bent niet zo creatief of vindt het zonde dat je de aangeschafte spullen na afloop van het feestje niet meer zal gebruiken.
Wist je dat je een kinderfeestje ook kunt láten organiseren? Sprookjesverjaardag regelt graag voor jou en je kind een onvergetelijk kinderfeestje Én geeft indien gewenst professionele begeleiding tijdens het partijtje.
Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke verjaardag pas echt groot wordt als jij je als ouder geen zorgen meer hoeft te maken over de organisatie en de uitvoering. Er zijn verschillende thema's en mogelijkheden.
Daarnaast regelen we met plezier de opvang en het entertainment van kinderen tijdens een bruiloft of evenement én je kunt bij ons terecht voor kinderworkshops en verhuur van feestmaterialen.
Zeer uitgebreide themakisten, kinderfeestjes op bijzondere locaties, schminken, verhuur van feestmaterialen, kinderworkshops, taarten en cupcakes, kinderdagopvang, opvang en entertainment van kinderen tijdens en bruiloft of evenement.