Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 187 vacatures in Terneuzen voor je gevonden

 • Uitvoerder gww

  Als Uitvoerder GWW bij Aannemingsbedrijf De Bokx is jouw hoofddoel ervoor zorgen dat elk project wordt afgerond volgens de gemaakte afspraken en in lijn is met wetten, regels en richtlijnen. Je bereikt dit door te plannen, coördineren, aansturen en leidinggeven. Je onderhoudt contact met collega’s, leveranciers, opdrachtgevers en onderaannemers. Verder voer je in deze dynamische functie de volgende taken uit: Je regelt een team geschikt voor de uitvoering; Je zorgt dat de juiste mensen en middelen op tijd aanwezig zijn; Ziet toe op het naleven van de overeengekomen randvoorwaarden; Coördineert werkzaamheden en geeft leiding aan het team; Controleert inkomende leveringen; Signaleert afwijkingen en meer- of minderwerk; Registreert uren, voert de projectadministratie en neemt deel aan projectvergaderingen.

  gisteren Sagro - Terneuzen
 • Logistiek operator

  Heb jij een echte hands-on mentaliteit en ben je niet vies van fysiek werk? Dan is deze functie als logistiek operator echt iets voor jou! Je komt eerst te werken bij het laden en lossen van vrachtwagens, kiepers en big bags. Als dit naar alle tevredenheid gaat, ga je werken bij het laden en lossen van schepen en krijg je te maken met chemicaliën. Wat ga je precies doen? - Laden/lossen van schepen en vrachtwagens; - Verwerken van grondstoffen tbv het FCC-blending proces; - Analyseren van laad-/lossamples; - In overleg met de paneloperator het bedienen, controleren en bijsturen van de diverse productieprocessen; - Installatieonderhoud / 1st line maintenance / opvolgen preventief onderhoud; - Housekeeping; - Dagelijks verslag uitbrengen van bijzonderheden. Dit bedrijf verzorgt de overslag en distributie van (bulk) chemicaliën op de Europese markt vanuit Terneuzen. Hiervoor beschikken ze over een volledig uitgerust tank- en silopark, transportsystemen en diverse productie-units. Je werkt in een 2-ploegenrooster en het gaat om een vaste plek in een van de ploegen! Deze functie is deze zeker voor lange tijd! Salaris is conform de eigen regeling van dit bedrijf en afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring maar ligt tussen de € 2000,- en € 2400,- bruto per maand excl. 10% ploegentoeslag. Interesse? Dan is het tijd voor actie! Stuur je CV naar Sonja van IJk s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521

 • Aangeboden huishoudelijke hulp in terbeuzen

  Ik vrouw wonende in Terneuzen ben op zoek naar mensen die op zoek zijn naar iemand die grag een steentje wil bijdragen en hulp wilt bieden bij het schoonmaken. Heeft u geen tijd omdat u het te druk heeft met u werk of kunt u het werk niet meer aan omdat u een dagje ouder bent? Geen probleem ik help u graag. Uren in overleg . Bent u geintreseerd? Stuurt u mij dan gerust een mailtje

  gisteren poetsmarie - Terneuzen
 • Verkoper binnendienst

  Wat ga jij doen: Kom je te werken bij deze werkgever als Verkoper Binnendienst, zullen de volgende punten behoren tot jouw takenpakket: *Het bespreken, opmaken en afhandelen van offertes en orders; *Het uitwerken van aanvragen middels calculaties en offertes; *Het begeleiden en uitvoeren van de verkregen opdrachten; *Invoeren van in- en verkooporders; *Klanten helpen aan de balie bij afwezigheid van je collega. Hier ga jij aan de slag: Jij gaat aan de slag bij een bedrijf dat zich actief houdt op de Nederlandse markt van hout en bouwmaterialen. Met meerdere vestigingen en meer dan 200 jaar ervaring in deze markt heeft dit bedrijf zichzelf echt weten neer te zetten binnen Nederland.

  gisteren Modoc - Terneuzen
 • Chauffeurs opleiding

  Is het jouw droom om chauffeur te worden? Heb je nog geen rijbewijs C of CE? Actief Werk! biedt jou een opleiding aan met baangarantie! Wij investeren graag in jouw droom om chauffeur te worden. Heb je de verkeerde baan gekozen? Gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wordt dit misschien je eerste baan? Actief Werkt! biedt alle gemotiveerde mensen de kans om zich op te leiden tot chauffeur. Na een korte proefperiode ga je van start met je opleiding. Ondertussen ben je aan de slag in alle voorkomende werkzaamheden zoals productiewerk, magazijnwerk en schoonmaakwerk. De opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en duurt ongeveer 4 tot 6 maanden. En het mooie hiervan is dat je geen eigen geld hoeft in te brengen!

 • Calculator

  Houd jij van een uitdaging, kun je goed samenwerken en heb je ervaring in het maken van productietekeningen in AutoCAD? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers zoek ik een tekenaar / calculator. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het interpreteren en omzetten van technische tekeningen in productietekeningen zodat de afdeling Productie er mee aan de slag kan. Ook maak jij als calculator bestellingen van benodigde producten. Ook een stukje planning hoort bij jouw werkzaamheden. Het regelen van transport kan ook door jou geregeld worden. Uiteraard zorg jij ervoor dat alles binnen de afgesproken termijnen wordt uitgevoerd. Je gaat samenwerken in een klein professioneel team dat de werkvoorbereiding verzorgt. Vanuit de werkvoorbereiding vindt de aansturing van de productafdeling plaats. Het betreft een functie als tekenaar / calculator in dagdienst: jouw werkdagen zijn van 8 tot 16.45 uur.

 • Rayonmanager

  Ben jij commercieel en gedreven in relatiebeheer? Wil jij actief meebouwen aan het succes van onze opdrachtgever? Voor onze opdrachtgever in regio Zeeuws-Vlaanderen zijn we op zoek naar een rayonmanager. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met bestaande klanten en bent ook actief in het werven van nieuwe relaties. Je opereert zelfstandig in een toegewezen deel van de markt. Je onderhandelt in contracten en analyseert de markt naar mogelijkheden om de verkoop te optimaliseren. Daarnaast ben je als rayonmanager regelmatig aanwezig bij relevante beurzen zodat je op de hoogte blijft van recente ontwikkelingen. Verder zijn jouw taken als rayonmanager: • Uitbreiden en onderhouden van het commerciële netwerk bij diverse stakeholders; • Afsluiten van orders en jaarcontracten bij klanten; • Jaarlijks opstellen van een analyse inzake acquisitie, verkoop, omzet en marge als onderdeel van het strategische verkoopplan; • Opstellen van rapporten over klant- en beursbezoeken; • Je houdt je actief op de hoogte van ontwikkelingen op de markt.

 • Chauffeur betonindustrie

  Zijn voor jou je werktijden niet in beton gegoten? Hou jij ervan om zelfstandig te werken met veel verantwoordelijkheid? Heb jij je chauffeursdiploma C incl code 95? Dan is deze job misschien voor jou! Voor een bekende werkgever in de bouwsector zoek ik een pompmixerchauffeur betonmortel. Wat houdt dat in? Bij de betoncentrale zorg jij ervoor dat je wagen correct beladen is. Daarna ben jij verantwoordelijk voor het vervoer van de betonmortel naar de klant. Ter plaatse manoeuvreer jij de wagen, stel je de wagen veilig op en bedien jij de pomp en zorg je ervoor dat de betonmortel op de juiste plaats gestort wordt. Uiteraard doe jij dit veilig! Verder zorg jij als pompmixerchauffeur ervoor dat de transport- en klantdocumentatie op orde is. Ook het onderhoud van de pompmixer valt onder jouw verantwoordelijkheid.

 • Onderhoudsmonteur

  Ben je graag op verschillende locaties aan het werk en heb je een werktuigbouwkundige achtergrond? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie van onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor: - het verzorgen van montage, onderhoud, revisie en herstel van diverse apparatuur en installaties op locatie van de klant - het afstellen, inregelen en in bedrijf stellen van apparatuur - het schoonmaken en onderhouden van machines - het uitvoeren van periodieke inspecties en onderhoud

 • Constructie-bankwerker

  Heb jij een afgeronde opleiding richting metaal en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie van constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het machinaal vervaardigen, repareren en modificeren van constructiedelen door middel van het gebruik van uiteenlopende technieken. Dit doe je door middel van boren, ruimen, tappen en buigen van het materiaal. Na het meten en controleren van de maatvoering ga je verder met de assemblage en de montage van de onderdelen. Je draagt zorg voor het volgens tekening aanleveren van de halffabricaten.

 • Werkvoorbereider

  Heb jij bouwkundige kennis en ervaring? Kun jij goed plannen en houd jij altijd het overzicht? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! Voor een grote opdrachtgever in de bouw ben ik op zoek naar een werkvoorbereider die ook kwaliteitscontroleur is. In deze job zorg jij voor de juiste juiste productie- en transportplanning. Doordat jij alle benodigde zaken voor en tijdens de productie organiseert, faciliteer jij de voortgang van de productie. Kwaliteit is heel belangrijk. Als kwaliteitscontroleur ben jij dagelijks bezig met de controle van de verschillende productfasen en ook leg je de gegevens vast in een kwaliteitssysteem. De kwaliteitscontrole van (deel)producten is een belangrijk onderdeel van deze functie. Door jouw bouwkundige kennis ben je zelf in staat om eventuele gebreken van het eindproduct te signaleren, te laten herstellen of repareren. Ook de volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: • Opzetten en onderhouden van het kwaliteitssysteem KOMO/KIWA • Controle en vastlegging op het gebied van kwaliteit binnen het productieproces • Controle en vastlegging van productieartikelen • Verzorgen van bestellingen en voorraadbeheer • Inkoopbonnen opstellen • Vrachtdocumenten controleren en opstellen • Bezoeken van bouwplaatsen • Het controleren van inkomende facturen Als werkvoorbereider en kwaliteitscontroleur werk je nauw samen met de productieleider. Verder heb je dagelijks contact met productiepersoneel, klanten en toeleveranciers.

 • Procesoperator

  Ben jij als operator C op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil jij graag doorgroeien naar de functie van hoofdoperator? Dan ben ik op zoek naar jou. Verantwoordelijkheid en werkgeluk. Twee thema’s die bij onze opdrachtgever tot de topprioriteiten behoren. Naast verantwoordelijkheid in je functie, draag je ook bij aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid richting leveranciers en klanten. Jij bent een indirecte schakel in het opleveren van de dienstverlening die zij bieden: het realiseren van een verantwoorde voedselketen door middel van kunstmest. Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de operationele controle en bediening van de installaties en apparatuur van jouw plant. Je werkt in 5-ploegen dienst en legt verantwoording af aan de (assistent) productiecoördinator van dienst. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit; - Het uitvoeren van controle-, bedienings-, storings- en onderhoudswerkzaamheden aan installaties en apparatuur; - Controleren en bedienen van compressoren, pompen, ventilatoren en apparatuur; - Signaleren van storingen en lekkages; - Het noteren van gevonden procesvariabelen; - Het assisteren bij algehele start en stop van de procesinstallaties.

 • Afdelingshoofd omgeving en economie (m/v)

  De gemeente Terneuzen zoekt op korte termijn een: Afdelingshoofd Omgeving en Economie (m/v) (strategisch manager I) Vacaturenummer 01-20 36 uur per week Algemene informatie De organisatie van de gemeente Terneuzen werkt doorlopend aan vernieuwing. Het doel is om blijvend aan te sluiten bij toekomstige ontwikkelingen en samen met inwoners en ondernemers toegevoegde waarde te leveren aan maatschappelijk initiatief. Onze aanpak is resultaat- en klantgericht. We vernieuwen ons door actief inhoud te geven aan de thema’s: participeren vanuit de Terneuzense samenleving, netwerk onderling verbinden, goede en snelle dienstverlening en compact organiseren. Onze medewerkers zijn regisseur van hun eigen loopbaan en worden gefaciliteerd door een inspirerende leer- en mobiliteitscultuur. De gemeente Terneuzen heeft een organisatie met ongeveer 450 medewerkers, verdeeld over 4 afdelingen. Als afdelingshoofd neem je samen met de directie en de afdelingshoofden deel aan het managementoverleg. Afdelingsinformatie In een zeer dynamisch werkgebied (Kanaalzone Zeeuwsch-Vlaanderen) zorgt de afdeling Omgeving en Economie voor de beleidsontwikkeling, beleidsrealisatie en het ondersteunen van inwoners, overige initiatiefnemers, overheden en interne gemeentelijke afdelingen op de beleidsterreinen ruimtelijke ordening, economie, milieu en natuur, mobiliteit en wonen. De afdeling bestaat uit de teams Planvorming, Beleidsontwikkeling en Vergunningen en Handhaving en bestaat uit circa 65 medewerkers. Functieomschrijving Je bent als afdelingshoofd verantwoordelijk voor het integraal management van de afdeling. Daarbij ben je als afdelingshoofd gesprekspartner voor het bestuur. Je draagt zorg voor strategische en tactische beleidsontwikkeling en beleidsevaluatie. Als afdelingshoofd ben je verantwoordelijk voor een doelmatige en kwalitatief hoogwaardige bedrijfsvoering van de afdeling, daarbij stuur je teamleiders en (indirect) medewerkers aan en je schept voorwaarden voor het functioneren van je medewerkers. Je formuleert, bewaakt en realiseert de doelstellingen van de afdeling en zorgt hierbij voor kwaliteit, kwantiteit en tijdigheid van de producten en/of diensten. Hierbij zorg je voor afstemming en samenwerking met andere afdelingen. Samen met je collega afdelingshoofden ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en effectiviteit van de organisatie en realiseer je de gestelde bestuurlijke en ambtelijke doelen. Daarnaast adviseer je als lid van het managementoverleg aan de directie en het college.

 • Sales support representative german dow chemical terneuzen

  Do you master the English language at a native level but also the German language? At Dow Chemical, you work in an international atmosphere! Does customer service fit your background and are you looking for a job with endless possibilities? Then you are the person Manpower is looking for. Take your career to the next level and quickly continue reading!  Employment agency Manpower offers you this challenging position at Dow Chemical.   What will you be doing? Within your function you will be part of The Customer Information Group. This is the contact center aimed at supplying information about Dow's products to customers, channel partners, prospects, and general stakeholders. The team receives and responds to escalated requests on behalf of customers and prospects for product and service information across specific Dow businesses and functions. Your tasks are going to be: - Defending the Dow reputation by executing excellent customer service - Providing technical information, samples, literature and general corporate and subsidiary information about Dow Chemical and subsidiaries - Documenting customer requests in an accurate manner - Resolving and responding to customers to improve response rate - Being able to multi-task between phone and email requests from customers and businesses  What’s in it for you? - Gross salary between € 2,300 and € 2,800 per month - Reimbursement of travel costs of € 0.19 per kilometer - Full-time job of 40 hours a week - The chance of a permanent contract - Reimbursement of Westerschelde tunnel expenses - Pension accrual via Manpower after six months’ work - Free access to E-learning platform Studytube via Manpower

  2 dagen geleden Manpower - Terneuzen
 • Constructiebankwerkers/lassers m/v

  Een constructiebankwerker vervaardigt zelfstandig of samen met anderen constructies en deelconstructies op locatie. Het verrichten van zowel scheidende, verspanende, vervormende als verbindende (lassen) werkzaamheden. Daarnaast kun je de diverse onderdelen van constructies op maat maken middels buigen, zetten, kanten, zagen, boren, vijlen etc. De constructies kunnen maken vanaf werktekening