Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 211 vacatures in Terneuzen voor je gevonden

 • Heftruckchauffeur dow chemical terneuzen

  Heb jij ervaring als heftruckchauffeur en ben jij klaar voor meer verantwoordelijkheid? Wil jij zelf beslissingen nemen en acties uitvoeren om tot de juiste eisen te komen? Bij Dow Chemical in Terneuzen kan dit! Lees snel verder om hier meer over te lezen! Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een heftruckchauffeur voor Dow Chemical in Terneuzen. Dit ga je doen Als heftruckchauffeur doe jij waar je het best in bent, namelijk aan de slag op de heftruck. Jij laadt de trucks in met eindproducten, lost de vracht van verpakte grondstoffen en zorgt ervoor dat alles op de juiste plek staat in de loods. Tot jouw verantwoordelijkheid behoort het: - Transporteren en opslaan van verpakte grondstoffen en eindproducten - Lokaliseren van producten op beschikbaarheid - Controleren van de locatie en het gewicht om te zorgen dat alles volgens instructie wordt beladen - Nemen en bewaren van monsters voor kwaliteitscontrole - Wegen van het brutogewicht van een bulkbelading en controleren of deze voldoet aan eisen - Naleven en handhaven van veiligheidseisen Dit krijg je: - Brutosalaris van €2.000 - €2.800 per maand - Reiskostenvergoeding van €0,19 per km en volledige vergoeding van de Westerscheldekosten - Ploegentoeslag van 12% bovenop jouw salaris - Gratis toegang tot E-learning platform Studytube via Manpower - Fulltime baan van 40 uur per week - Pensioenopbouw via Manpower na 6 maanden - Contract voor bepaalde tijd via Manpower, bij Dow Chemical - Mogelijkheid tot vaste aanstelling op termijn

  2 dagen geleden Manpower - Terneuzen
 • Verkoper

  Ben jij gedreven, creatief en een goede adviseur? Dan ben jij wellicht de sanitair- en keukenverkoper die wij zoeken! In deze functie is het jouw taak om de verkoop van het bijzondere sanitair assortiment van onze klant te verzorgen. Vanuit de lifestyle showroom inspireer jij de klanten met jouw kennis en voorkeuren. Je bent hierin verantwoordelijk voor het gehele proces van ontwerp en advisering tot aan het maken van offertes en het sluiten van de verkoop. Daarnaast sta je klaar voor eventuele nazorg.

 • Verkoopmedewerker/ster binnendienst

  Heb jij kennis van gereedschap en ben jij servicegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker. Je zal samen met collega's voornamelijk bezig zijn met klanten te woord staan. Daarnaast zal je ook diverse taken uitvoeren zoals het verwerken van bestellingen, betalingen en zorgen dat de winkel er netjes uitziet!

 • Medewerker commerciele binnendienst

  Ben jij een kei in het onderhouden en het werven van (potentiële) klanten en heb je affiniteit met de bouw? Lees dan verder, want wellicht hebben wij de perfecte baan voor jou! Je hebt dagelijks overleg met je collega’s, maar bent ook hét aanspreekpunt voor klanten. Je onderhandelt telefonisch over prijzen, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden. Vervolgens breng je een passende offerte uit en volgt deze actief op. Je ondersteunt de rayonmanager, zowel commercieel als administratief. Verder heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden: • Je geeft telefonisch advies over producten en adviseert omtrent technische productspecificaties en leveringsmogelijkheden; • Je stelt in overleg planningen op; • Je benadert potentiële afnemers proactief; • Je bent het aanspreekpunt voor klachten van klanten en verwerkt deze in het klachtenregistratiesysteem;

 • Cad tekenaar

  Heb jij ervaring met AutoCAD en wil je graag aan de slag in de bouwsector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen, tekenen, produceren en leveren van diverse prefab-elementen. Je kan hierbij denken aan prefab daken, dakkapellen maar ook gevels. Door hun KOMO- en FSC certificering, kwaliteit en de jarenlange ervaring behoren ze tot een van de grotere spelers in hun sector. Wat ga jij doen bij dit bedrijf? - Ontwerpen van dakconstructies m.b.v. AutoCAD 2016 - Uitwerken van werktekeningen - Begeleiden van projecten - Onderhouden van contacten met leveranciers en klanten

 • Cleaner

  This season there are plenty of holiday parks, hotels and campsites in Zeeuws-Vlaanderen that has to be cleaned for the guests. That is also important to you when you are on vacation, right? We have structural work at different locations for cleaners from Monday to Sunday. You can also respond if you want to work part-time!

 • Schoonmaker hotels en parken

  Ook dit seizoen zijn er volop vakantieparken, hotels en campings op Zeeuws-Vlaanderen die er schoon uit mogen zien voor de gasten. Dat vind jij ook belangrijk als je op vakantie bent, toch? We hebben structureel werk op verschillende locaties voor schoonmakers van maandag tot zondag. Ook als je parttime beschikbaar bent kun je reageren!

 • Onderhoudsmonteur

  Ben je graag op verschillende locaties aan het werk en heb je een werktuigbouwkundige achtergrond? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie van onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor: - het verzorgen van montage, onderhoud, revisie en herstel van diverse apparatuur en installaties op locatie van de klant - het afstellen, inregelen en in bedrijf stellen van apparatuur - het schoonmaken en onderhouden van machines - het uitvoeren van periodieke inspecties en onderhoud

 • Constructie-bankwerker

  Heb jij een afgeronde opleiding richting metaal en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie van constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het machinaal vervaardigen, repareren en modificeren van constructiedelen door middel van het gebruik van uiteenlopende technieken. Dit doe je door middel van boren, ruimen, tappen en buigen van het materiaal. Na het meten en controleren van de maatvoering ga je verder met de assemblage en de montage van de onderdelen. Je draagt zorg voor het volgens tekening aanleveren van de halffabricaten.

 • Veegwagenchauffeur

  Als veegwagenchauffeur ga je zelfstandig te werk binnen jouw werkgebied dat bestaat uit verschillende locaties. Hierbij is het belangrijk dat je met nauwkeurigheid de werkzaamheden uitvoert. Het onderhouden van de veegwagen behoort tevens tot de werkzaamheden. Wij hebben veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Je bent in het bezit van een rijbewijs B-C en Code 95.

  2 dagen geleden MVH Detachering - Terneuzen
 • Montagemedewerker

  Hou jij ervan als alles op rolletjes loopt? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen zijn wij op zoek naar meerdere montagemedewerkers mechanisch/electro. We zoeken verschillende montagemedewerkers: als assemblagemedewerker (voormontage) ga je aan de slag met het monteren van complete rollenbanen en transportbanden. Ook ben je verantwoordelijk voor het verrichten van montage- en assemblagewerkzaamheden van onderdelen van machines in de werkplaats. Overige taken: • Het bekabelen van machines; • Het aansluiten van diverse motoren, sensors, e.d. • Het aansluiten van besturingskasten; Als eindmonteur heb je als taken: • Het afstellen en aftesten van de gemonteerde machine onderdelen en/of van complete palletiseermachines; • Het plaatsen en opleveren bij klanten wereldwijd. Verder zoeken we servicemonteurs voor het onderhoud van de machines ter plaatse bij de klanten.

 • Opleiding tot monteur

  Wil jij je kansen op de arbeidsmarkt verbeteren en vind je techniek leuk, maar ontbreekt het jou nog aan de juiste kennis? Dan hebben wij misschien wel een prachtige kans voor jou! Voor het schooljaar 2019/2020 zijn wij opzoek naar meerdere gemotiveerde leerlingen installatietechniek, die via een BBL leer/werktraject het technische vak willen leren. De technologie ontwikkelt zich snel en processen worden in een sneltreinvaart geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Voor bedrijven in Zeeland is het moeilijk om goed opgeleide monteurs te vinden. Jij gaat aan de slag bij een van deze bedrijven en daarnaast ga je één vaste dag in de week naar school. Hoe werkt het? Je start op 5 september met een tweejarige opleiding via Technicom in Terneuzen. Je gaat dus één dag in de week naar school en werkt vier dagen mee in het bedrijf. Het bedrijf waarin je komt te werken wordt bepaald door onder andere jouw wensen en die van het bedrijf. Het is belangrijk dat er een klik is, het is namelijk de bedoeling dat je hier na je opleiding blijft werken.

 • Process operator energy

  Dow heeft een interessante vacature voor meerdere Proces Operator Energy binnen P&U Elsta op onze locatie in Terneuzen, Nederland. Het bedrijf: The Dow Chemical Company is wereldwijd 1 van de marktleiders op het gebied van kunststoffen en chemicaliën. Met een jaarlijkse omzet van 40 miljard dollar leveren we aan klanten in 175 landen en aan een breed scala van markten. Dow is op zoek naar mensen die in een innovatieve omgeving passen. Je krijgt bij ons de ruimte om je eigen loopbaan vorm te geven en jezelf door middel van opleiding en training verder te ontwikkelen. Dow gelooft namelijk dat jij als geen ander weet hoe je talenten het beste tot zijn recht komen. We bieden je een uitdagende en afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden. De uitdaging: Als rasechte techneut ben je bij Dow P&U Elsta in je element. Je werkt met high-tech energy opwek en utility installaties (Stoom / Elektriciteit) en utility distributie systemen. Tevens ben je betrokken bij het bedrijven van een van de meest moderne Biox installaties. Door een combinatie van binnen- en buitenwerkzaamheden leer je de processen tot in detail kennen. Je kunt daardoor verbanden tussen verschillende systemen leggen en bent eventuele problemen altijd één stap voor. Je belangrijkste taken zijn het behalen van betrouwbaarheid- en kwaliteitsdoelstellingen. Veilig werken en aandacht voor het milieu staan daarbij uiteraard voorop. Jouw team: Als Operator maak je deel uit van een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Veel van de afwisselende werkzaamheden voer je samen met collega's uit. De sfeer is collegiaal en openheid staat voorop. Je kunt van elkaar op aan. Geïnteresseerd? - Je kunt op deze vacatures solliciteren door naar https://corporate.dow.com/en-us/careers/jobs/position?rid=1904810 te gaan en op de knop "Apply online" te klikken. - Je krijgt dan een aantal vragen en de mogelijkheid om je sollicitatiebrief en CV achter te laten. - Nadat je sollicitatie is ontvangen is krijg je binnen 24 uur een automatische ontvangstbevestiging. - Zodra er een geschikte positie beschikbaar komt, zal er contact met je worden opgenomen. - De wervingsprocedure omvat behalve selectie-interviews ook een aanstellingskeuring/medisch onderzoek.

 • Electrical engineer

  Hebben elektro-schakel schema's geen geheimen voor jou? Heb jij een afgeronde opleiding en/of ervaring op MBO+ / HBO - niveau elektrotechniek? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in Terneuzen zoeken wij een Electrical engineer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opzetten van nieuwe of het aanpassen/verbeteren van bestaande elektro-schakel schema's aan de hand van werktekeningen en het uitbesteden van het produceren van sturingskasten voor het optimaal functioneren van de machines. Verder onderhoud jij als Electrical engineer contacten met toeleveranciers en draag jij zorg voor het tijdig toezenden van de werkopdrachten. Je maakt werkopdrachten aan voor de afdeling productie en je ondersteunt en adviseert wanneer nodig bij de werkzaamheden of technische problemen van de uitvoerende monteurs.

 • Process operator lhc

  Dow heeft een interessante vacature voor meerdere Process Operator LHC voor onze locatie in Terneuzen, Nederland. Het bedrijf: The Dow Chemical Company is wereldwijd 1 van de marktleiders op het gebied van kunststoffen en chemicaliën. Met een jaarlijkse omzet van 40 miljard dollar leveren we aan klanten in 175 landen en aan een breed scala van markten. Dow is op zoek naar mensen die in een innovatieve omgeving passen. Je krijgt bij ons de ruimte om je eigen loopbaan vorm te geven en jezelf door middel van opleiding en training verder te ontwikkelen. Dow gelooft namelijk dat jij als geen ander weet hoe je talenten het beste tot zijn recht komen. We bieden je een uitdagende en afwisselende job met uitstekende arbeidsvoorwaarden. De LHC area: Je zult komen te werken op de LHC (Light Hydro Carbons) productie area. De LHC area bevat 8 verschillende fabrieken, waaronder 3 kraker installaties. Hier produceren we een groot scala aan producten, onder andere ethyleen, propyleen, benzeen en 1,3-butadieen. De uitdaging: Als rasechte techneut ben je op de LHC afdeling in je element. Je werkt met high-tech chemische productie installaties waarin steeds de nieuwste technologische ontwikkelingen worden toegepast. Door een combinatie van binnen- en buitenwerkzaamheden leer je de fabriek tot in detail kennen. Je kunt daardoor verbanden tussen verschillende systemen leggen en bent eventuele problemen altijd één stap voor. Zo blijven onze producten van uitstekende kwaliteit. Je belangrijkste taken zijn het behalen van de productie- en kwaliteitsdoelstellingen. Veilig werken en aandacht voor het milieu staan daarbij uiteraard voorop. Jouw team: Als Operator maak je deel uit van een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Veel van de afwisselende werkzaamheden voer je samen met collega's uit. De sfeer is collegiaal en openheid staat voorop. Je kunt van elkaar op aan. Geïnteresseerd? - Je kunt op deze vacature solliciteren door naar https://corporate.dow.com/en-us/careers/jobs/position?rid=1904036 te gaan en daar op 'Apply now' te klikken. - Je krijgt dan een aantal vragen en de mogelijkheid om je sollicitatiebrief en CV achter te laten - Nadat je sollicitatie is ontvangen is krijg je binnen 24 uur een automatische ontvangstbevestiging. - Zodra er een geschikte positie beschikbaar komt, zal er contact met je worden opgenomen. - De wervingsprocedure omvat behalve selectie-interviews ook een aanstellingskeuring/medisch onderzoek.