Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 211 vacatures in Terneuzen voor je gevonden

 • Werkvoorbereider

  Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een goede voorbereiding en juiste afhandeling van projecten in combinatie met het schrijven van plannen. Je stelt bestekken op, beoordeelt de technische uitvoering en de haalbaarheid van de offertes. Ook het bewaken van budgetten en de gehele projectvoortgang behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Het is een afwisselende functie waarbij je zowel technisch inhoudelijk als administratieve en organisatorische werkzaamheden verricht. Je werkt in teamverband, samen met calculators, projectleiding en uitvoerders. Je bent in het bezit van een afgerond technisch diploma en beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie en je beschikt over en goed technisch en praktisch inzicht, doorzettingsvermogen en je bent goed in staat om het overzicht te bewaren. Je hebt een oplossingsgerichte houding en je denkt in mogelijkheden en kansen

  2 dagen geleden MVH Detachering - Terneuzen
 • Bankwerker

  Ben jij een ervaren bankwerker die denkt in technische oplossingen? Dan ben jij wie ik zoek. Onze opdrachtgever is een technische dienstverlener die actief is in Nederland en België. Hun corebusiness is technisch onderhoud. Echter door hun expertise zijn ze ook betrokken bij projecten, shutdowns, modificaties en alles wat met staalconstructies te maken heeft. Daarnaast voeren zij diverse specialistische werkzaamheden uit, zoals regelventielen, veiligheden- en pompen reviseren. Als bankwerker ben jij degene die aan de hand van tekeningen onderdelen vervaardigd voor constructie en machines. Je werkzaamheden bestaan uit boren, knippen, zagen, lassen, frezen etc.

 • Medewerker betoncentrale

  Als medewerker betoncentrale bereid je werkzaamheden goed voor en zorg je dat de betonproducten voldoen aan de gewenste eisen. Bij afwezigheid van de operator zorg je zelf voor een juiste afstelling van de betoncentrale. Je fungeert als aanspreekpunt voor de terreinbeheerder en andere betrokken medewerkers. Je beheert de voorraden materialen en materieel en verricht indien nodig laboratorium werkzaamheden. Naast deze werkzaamheden plan en verricht je indien nodig reparaties en onderhoud aan de betoncentrale, eventueel in samenwerking met monteurs en/of lassers. Je zorgt dat de centrale dagelijks goed gereinigd is en bewaakt de algehele orde en netheid.

  2 dagen geleden MVH Detachering - Terneuzen
 • Pijpfitter

  Ben jij een allround pijpfitter die zowel binnen ons bedrijf als op locatie bij onze opdrachtgevers aan de slag gaat. Of wil jij het vak van pijpfitter leren? Lees dan snel verder want dan zoek ik jou. Onze opdrachtgever is een technische dienstverlener die actief is in Nederland en België. Hun corebusiness is technisch onderhoud. Echter door hun expertise zijn ze ook betrokken bij projecten, shutdowns, modificaties en alles wat met staalconstructies te maken heeft. Daarnaast voeren zij diverse specialistische werkzaamheden uit, zoals regelventielen, veiligheden- en pompen reviseren. Als allround pijpfitter of leerling pijpfitter ben jij degene die onderdelen van leidingwerk gaat vervaardigen en plaatsen, je monteert, onderhoudt en modificeert deze pijpdelen op locatie in het leidingsysteem en zorgt voor een correcte aansluiting.

 • Logistiek medewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een logistiek medewerker voor een chemisch bedrijf in Terneuzen. Je komt te werken in een leuk team en krijgt interne scholing zodat je expert wordt in jouw vakgebied! De werkzaamheden van een verpakker bestaan uit: • Het verpakken van vloeibare en vaste broomhoudende producten in diverse verpakkingsmaterialen zoals zakken, vaten en multiboxen; • Neemt monsters volgens procedures; • Controleren van apparatuur volgens instructies; • Rapporteren van technische of procesproblemen aan leidinggevende; • Indien nodig met behulp van een heftruck en diverse machines; • zorgen voor een schone werkomgeving met speciale aandacht voor het voorkomen van stofuitstoot. Het is belangrijk dat je flexibel bent en kan werken volgens bepaalde kwaliteits- en veiligheidsprocedures. De werkzaamheden zullen normaliter uitgevoerd worden in dagdiensten, maar uitwijken naar ploegen kan voorkomen.

 • Industriële reinigers

  Je werkt voor een gevestigde waarde binnen de industrielle reiniging in Belgie en Nederland. Wij staan voor kwaliteitswerk, goed opgeleid personeel, een modern wagenpark, innovatie en automatisering. Daar zijn we sterk in. We handelen doordacht, en elke opdracht wordt methodisch afgewerkt op maat van onze klanten. Je zal werken met hogedrukreinigers tot 2700 bar, werken met vacuumwagens en dumpen en vullen van reactoren (catalyst-wissel) zit hier ook bij. Je werkt in de petrochemie, voornamelijk in de haven van Antwerpen. Voor dit profiel zijn wij opzoek naar kandidaten die het precisie werk in zich hebben, niet bang zijn om je handen vuil te maken. Werkkleding krijg je van ons.

  2 dagen geleden MVH Detachering - Terneuzen
 • Adviserende service monteur

  Wil jij commercieel en technisch bezig zijn? Dan ben jij de service monteur die ik zoek. Onze opdrachtgever is gevestigd in Terneuzen en biedt een totaalconcept in onderhoud, verhuur en verkoop van producten die gericht zijn op veiligheid. Denk hierbij aan brandpreventie, valbescherming en noodverlichting en nooddouches. Als service monteur ben jij degene die bij klanten naziet of de veiligheidsmiddelen voldoen aan de eisen. Je pleegt inspectie, onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit en bij eventuele gebreken wijs je de klant op aanvullende producten en diensten. Om je functie optimaal te kunnen uitvoeren werk je samen en wordt je ondersteund door de collega's van de backoffice.

 • Vakantiekracht

  Ben jij al aan het sparen voor de zomer? Of voor een te gekke gadget? Ben jij op zoek naar een vakantiebaan? Wij zoeken jou! En een echte zomerknaller; jij maakt iedere week kans op een dubbel salaris! We hebben voor iedereen wel wat. Of je nou houdt van: Binnen of buiten werken, staand of zittend werk, vroeg of laat beginnen, alleen of in een team werken We hebben bijvoorbeeld de volgende vacatures voor je: Schoonmaker Inpakmedewerker Productiemedewerker Horecamedewerker Magazijnmedewerker Ik snap dat alle functies je laten duizelen. No worries! Wanneer je op deze vacature reageert, dan nemen wij contact met je op. We zullen je uitnodigen voor een gesprek op onze vestiging. Dan bespreken we wat jouw wensen zijn en kijken we welke vacature het best passend is voor jou.

 • Helpdeskmedewerker

  Collega’s helpen met het vinden van systeembeheer-oplossingen en je “vastbijten” in een ICT-probleem. Als jij hier blij van wordt, lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor de afdeling Systeem- en Netwerkbeheer een enthousiaste helpdeskmedewerker. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor de nauwkeurige registratie en afhandeling van meldingen (incidentbeheer) en standaard wijzigingen (wijzigingsbeheer). Verder ben jij als helpdeskmedewerker het eerste aanspreekpunt voor de organisatie op ICT gebied.

 • Technisch verkoper binnendienst

  Zoek jij een functie met veel afwisseling en ben je een echte verkoper? Dan is dit de functie voor jou! Voor een van onze klanten in Terneuzen zoeken wij een Technisch Verkoper Binnendienst. In deze functie heb jij een adviserende rol richting de klanten over primaire en secundaire grondstoffen, zowel telefonisch als per mail. Je stelt offertes op en bespreekt deze met de klant en waar nodig geef je advies over de aanschaf en keuze van de juiste producten. Dit alles weet jij tot een succes te brengen door jouw brede productkennis en technische ervaring. Jij begeleidt de klant optimaal. Tevens werk je nauw samen met jouw collega's van de binnendienst en de accountmanager. Je hebt niet alleen een technische en adviserende rol, maar beheert met jouw collega's van de buitendienst een rayon. Jullie zorgen met elkaar voor nieuwe relaties met afnemers in bouwgrondstoffen.

 • Glazenwasser

  Voor onze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een glazenwasser voor in de omgeving van Terneuzen. Je gaat aan het werk in teams van 2 of 3 mensen en wordt ingezet bij particulieren en bedrijven. Je werkzaamheden bestaan uit het wassen van panden gecombineerd met industriële reiniging. Ben jij per direct beschikbaar voor een leuke en intensieve fulltime job? Dan horen we graag van je!

 • Monteur zonwering

  Ben jij op zoek naar vrijheid in je werk? En ben jij graag op pad om klanten te bedienen? Dan is deze functie perfect voor jou! Als monteur ben jij verantwoordelijk voor het monteren van diverse zonweringsproducten bij klanten aan huis. Dit geeft veel vrijheid aangezien jij de hele dag onderweg bent van klant naar klant. Jij bent de gedreven persoon die graag een stapje extra zet voor de klant. Je levert kwaliteit en service. En zet af en toe een stapje extra wanneer dit nodig is om de klanten optimaal te bedienen. Jou verantwoordelijkheden zijn: - Het correct inmeten van diverse zonweringsproducten; - Monteren van zonweringsproducten, garagedeuren en terrasoverkappingen; - Oplossen van storingen en klachten

 • Werkvoorbereider

  Hebben bouwtekeningen geen geheimen voor jou? Ben je een ster in wiskundig calculeren en verkopen? Heb je een achtergrond in bouwkunde of commerciële richting? Dan kom ik graag in contact met jou! Als bouwkundig werkvoorbereider fungeer jij als ondersteunende factor op de werkvloer; zo help je de commerciële afdeling van onze opdrachtgever met technische ondersteuning tijdens verkoopgesprekken. Verder bestaan jouw taken uit: • het zorgvuldig inplannen van alle benodigde activiteiten en planningsbewaking • het onderhouden van contacten met zowel de interne (afdeling Verkoop) als externe partijen (opdrachtgevers en aannemers). • het voorbereiden van facturaties • waar nodig verricht je overige administratieve werkzaamheden op de binnendienst.

 • Laborant dow chemical terneuzen

  Secuur, zelfstandig en analytisch: deze woorden omschrijven jou! Met jouw MLO-diploma (of vergelijkbaar) en jouw rijbewijs E ben jij klaar om aan de slag te gaan. Als laboratorium medewerker neem jij monsters, voer je metingen uit en ondersteun je afdelingen bij analytische werkzaamheden. In deze functie worden je reiskosten vergoed, bouw je pensioen op en maak je kans op een vast contract! Heb je interesse? Lees dan snel verder! Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een laborant voor Dow Chemical in Terneuzen. Werkzaamheden Jij gaat werken in het ECO-lab van Dow Chemical in een team met zeven collega’s. Samen ondersteunen jullie verschillende afdelingen, plants en operations op analytisch gebied. Affiniteit met werken volgens kwaliteitssystemen is in deze baan een vereiste. Concreet ga jij de volgende werkzaamheden uitvoeren: - Nemen, analyseren en rapporteren van bodem-, grondwater- en afvalwatermonsters - Voorbereiden, uitvoeren en rapporteren van geluidsonderzoeken - Ondersteunen en begeleiden van diverse afdelingen met betrekking tot bodemonderzoeken en -saneringen - Uitvoeren van emissiemetingen op diverse installaties op de site - Verlenen van medewerking aan audits Dit krijg je - Brutosalaris tussen €2.400,- en €3.000,- per maand - Kans op een vast contract bij goed functioneren - Reiskostenvergoeding van €0,19 per km plus vergoeding Westerscheldetunnel kosten - Fulltime baan van 40 uur per week - Pensioenopbouw via Manpower na zes maanden in dienst te zijn geweest - Contract voor bepaalde tijd via Manpower, bij Dow Chemical - Vacature voor lange termijn

  2 dagen geleden Manpower - Terneuzen
 • Payroll representative italian-speaking dow chemical terneuzen

  You know the ins and outs of payroll. With your knowledge of this topic and desire to understand a business and its customers, you fit the roll of payroll representative perfectly. Do you have an mbo-4 or EQF level 4 degree in Finance, Human Resources or similar? If so, this full-time position at Dow Chemical is the right one for you! Interested in what we have to offer you? If so, keep reading! Employment agency Manpower is looking for an Italian-speaking payroll representative for Dow Chemical in Terneuzen. Working activities As a payroll representative, you ensure that employees are paid their salary on time. Of course, you take matters such as labour conditions, tax legislations and company rules and regulations into account. At Dow Chemical, you will be coordinating administrative and control activities for the EMEAI region. You will coordinate with various internal and external stakeholders, and report to tax and other governmental agencies. You can expect to perform the following activities:   - Processing (confidential) information accurately - Delivering payroll, time & absence and data management - Monitoring service providers and managing data to and from the payroll provider - Ensuring accurate and timely payments to employees as well as local authorities - Collaborating with Human Resources and the controllers department - Reporting social security and pension-related data and tax to local authorities - Performing internal and external audits and other activities regarding internal control and compliance Working hours The working hours in this position are during regular office hours. What do we offer you? - Gross salary between €2,400.- and €3,000.- per month - Reimbursement of travel expenses at €0.19 per km and full reimbursement of Westerschelde tunnel expenses - Pension accrual through Manpower - A full-time job of 40 hours a week - Fixed term Manpower contract at the Dow Service Centre and the opportunity for a permanent contract with Dow Chemical - Free access to E-learning platform Studytube via Manpower - Bonus opportunities

  2 dagen geleden Manpower - Terneuzen