Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 209 vacatures in Terneuzen voor je gevonden

 • Auditor

  Vind jij het een uitdaging om in je werk kritisch door te vragen, data en bedrijfsprocessen te analyseren en je vast te bijten in belangrijke zaken? Dan komen wij graag in contact met jou! Voor een van onze opdrachtgevers in Terneuzen zijn wij op zoek naar een zelfstandige, integere en nieuwsgierige interne auditor. In deze functie voer je audits en onderzoeken uit op de volgende onderwerpen: • Compliance aan wet- en regelgeving; • Operationele audits om bedrijfsprocessen te verbeteren; • Bestaan en werking van de Administratieve Organisatie en Interne Controle; • Continuïteit en risico’s met betrekking tot de ICT-omgeving; • Naleving en optimalisering van de accounting manual. Als intern auditor ga je aan de slag in een dynamische functie: het ene moment richt je je op het verbeteren van bedrijfsprocessen en even later ben je bezig met compliance aan wet- en regelgeving zoals de privacywetgeving. De aanbevelingen die je zelfstandig opstelt naar aanleiding van jouw audits breng je over aan directies en controllers en je werkt ze samen uit tot concrete acties. Als auditor moet je dus beschikken over goede communicatieve vaardigheden, een stevige persoonlijkheid en de nodige durf. Daarnaast kun jij je probleemloos aanpassen aan je gesprekspartner omdat je binnen alle lagen van de organisatie werkt. Als auditor: • fungeer je als aanspreekpunt en sparringpartner op het gebied van risicobeheersing op elk niveau van de organisatie • vraag je de nodige aandacht voor risicobeheersing door presentaties te geven op groepsbijeenkomsten Als intern auditor ben je zowel werkzaam op het hoofdkantoor van onze opdrachtgever in Terneuzen als op de vestigingen van de dochterondernemingen in Nederland en België.

 • Wielkraanmachinist sloopwerken

  Als machinist op de mobiele kraan ben je multifunctioneel inzetbaar. Je werkt voornamelijk op sloop en grond-, weg- en waterbouw projecten. Werken in fabrieksomgeving en saneringswerkzaamheden kunnen ook voorkomen. Geen dag is hetzelfde want jouw werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Je bent verantwoordelijk voor het gebruik en (preventief) onderhoud van de wielkraan en het overig materieel. Inzicht en overzicht zijn belangrijk voor onder andere het voorkomen van instorting en het signaleren van onveilige situaties. Standplaats voor deze vacature is Terneuzen/regio Zeeuws-Vlaanderen.

  2 dagen geleden Sagro - Terneuzen
 • Uitvoerder gww

  Als Uitvoerder GWW bij Aannemingsbedrijf De Bokx is jouw hoofddoel ervoor zorgen dat elk project wordt afgerond volgens de gemaakte afspraken en in lijn is met wetten, regels en richtlijnen. Je bereikt dit door te plannen, coördineren, aansturen en leidinggeven. Je onderhoudt contact met collega’s, leveranciers, opdrachtgevers en onderaannemers. Verder voer je in deze dynamische functie de volgende taken uit: Je regelt een team geschikt voor de uitvoering; Je zorgt dat de juiste mensen en middelen op tijd aanwezig zijn; Ziet toe op het naleven van de overeengekomen randvoorwaarden; Coördineert werkzaamheden en geeft leiding aan het team; Controleert inkomende leveringen; Signaleert afwijkingen en meer- of minderwerk; Registreert uren, voert de projectadministratie en neemt deel aan projectvergaderingen.

  2 dagen geleden Sagro - Terneuzen
 • Monteur zenderpark

  Onze opdrachtgever is een dynamisch en innovatief bedrijf in de omroepwereld. Zij zijn marktleider in Nederland en België voor diensten op het gebied van uitzenden en de daarbij behorende ondersteunende diensten. Zij realiseren en beheren zenderparken in Nederland, België en Duitsland. Hiervoor leveren zij wereldwijd zendinstallaties, radio automatiseringen en complete studio-inrichtingen. Verder adviseren ze over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken. Om de zenderparken goed te onderhouden is onze opdrachtgever op zoek naar een: Monteur Zenderparken. Ben je minimaal 32 uur beschikbaar, zelfstandig, resultaatgericht, correct, praktisch ingesteld, communicatief vaardig en heb jij een aanpakkersmentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  2 dagen geleden Woestwerk - Terneuzen
 • Onderhoudsmonteur

  Wie wil dit nou niet?! Een tijdelijk dienstverband van 12 maanden en daarna een uitdagende baan voor onbepaalde tijd! Wij zoeken een vakkundige en veelzijdige monteur voor het uitvoeren van (preventief)onderhoud-, revisie- en (nood)reparatiewerkzaamheden aan technische installaties en systemen, leidingwerk, constructiewerk, pomprevisie enzovoorts. De werkzaamheden vinden veelal op locatie bij de klanten plaats. Daarnaast hebben wij een eigen 24/24 storingsdienst waar je periodiek in meedraait. Onze klanten zijn te vinden in diverse sectoren zoals industrie, transport, logistiek, afvalverwerking, (petro)chemie en hogedruk-(tank)cleaning. Ook doen ze doen zelf de engineering van hun machines en installaties. Volop doorgroeimogelijkheden omdat het volgen van opleidingen en cursussen wordt gestimuleerd! Uiteraard krijg je om de werkzaamheden uit te kunnen voeren de beschikking over een bedrijfsbus welke je mee naar huis neemt! Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen. Uiteraard een goed salaris, telefoonkostenvergoeding en extra vergoeding voor de storingsdienst. Kortom: spreken goede arbeidsvoorwaarden, een eigen servicebus met nieuw gereedschap, ontwikkeling en doorgroei je aan: solliciteer dan vandaag nog! Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

  3 dagen geleden Werk en Vakmanschap - Terneuzen
 • Plaatsvervangend hoofd verkoop binnendienst

  Ben jij een commercieel talent en heb je ervaring als leidinggevende? Heb jij de drive om gezamenlijk de schouders er onder te zetten en mooie resultaten te behalen? Dan zoeken wij jou als Plaatsvervangend Hoofd Verkoop Binnendienst in Terneuzen! Wat ga je precies doen? * Je geeft leiding over de verkopers van de binnendienst, je stuurt ze aan en zorgt voor een prettige werkomgeving; * Je maakt complexe offertes en controleer je de administratieve processen; * Je voert werkoverleggen en je informeert en faciliteerd de buitendienst; * Je organiseert de vergaderingen en zit deze voor; * Daarnaast fungeer je als spil tussen de verschillende afdelingen; * Je behandelt de inkoopcontracten; * Je ondersteunt de afdeling zowel commercieel, technisch als op persoonlij gebied. In eerste instantie is het belangrijk dat je het bedrijf leert en de producten leert kennen. Na een gedegen inwerkperiode en nadat je op de afdeling hebt meegedraaid ga je leidinggeven aan deze afdeling. Je zult nauw samenwerken met het Hoofd Verkoop Binnendienst. De afdeling bestaat uit 15 collega's en binnen het team wordt er in kleine teams samengewerkt. Interesse? Stuur je CV naar Sonja van IJk, s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl. Liever nog wat informatie bel 0115-649521 of 06-13091692 Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

  3 dagen geleden Werk en Vakmanschap - Terneuzen
 • Software engineer

  - Het betreft een zelfstandige functie binnen de afdeling engineering waarbij de nadruk ligt op ontwerpen van nieuwe software applicaties en het verbeteren en aanpassen van al bestaande software applicaties voor het optimaal functioneren van de installaties. - De werkzaamheden vinden plaats in Terneuzen en soms op locatie bij klanten wereldwijd.

 • Marketing medewerker

  Voor onze opdrachtgever in Terneuzen ben ik op zoek naar een analytisch sterk marketingmedewerker. In deze functie is het jouw verantwoordelijkheid een helder marketinginformatiesysteem (malS) op te zetten, dit te onderhouden en uit te breiden. Je taken zullen bestaan uit het analyseren van marktsegmenten, omzet- en afzetcijfers, klantgedrag en jij verbindt hier de juiste conclusies aan. Met de door jou gemaakte resultaten en rapportages ondersteun en adviseer je het Management Team. Jouw taken zullen zijn: • het schrijven van marketingplannen ten behoeve van productintroducties en bedrijfsstrategie • het analyseren van de orderkosten per klant- en productgroep en klantrendement • het uitvoeren van marktonderzoek • Verder ondersteun en initieer je marketing- en verkoopacties. Dus je werkt nauw samen met de afdeling verkoop.

 • Hse officer

  - U stuurt bij waar nodig en zorgt dat het veiligheidsbewustzijn aanwezig is en blijft bij alle medewerkers. - U functie is deels een binnen en een buitenfunctie. - U vertaalt de veiligheidsplannen van de contractor naar het veiligheidsplan van de eindklant. - In de TA periode bent u bereid om indien nodig 56 uur per week te werken. - Start 1/3 - Einde 8/2020

 • Permit coordinator/hse

  - U regelt de vergunningen in het Shell Systeem en houdt toezicht op de werken. - U stuurt bij waar nodig en zorgt dat het veiligheidsbewustzijn aanwezig is en blijft bij alle medewerkers. - U functie is deels een binnen en een buitenfunctie. - In de TA periode bent u bereid om indien nodig 56 uur per week te werken. - Start 1/3 - Einde 8/2020

 • Werkvoorbereider machinebouw

  - Werkvoorbereiden voor de service/installatie werkzaamheden - Het ondersteunen van het service team, dat wereldwijd aan het werk is. D.m.v. onderdelen opsturen e.d. - Het verrichten vanuit het werk voortvloeiende administratieve werkzaamheden. - Het bestellen, versturen en factureren van spare parts - Het regelen van vluchten, hotels, huurauto’s ed - Factureren van service activiteiten

 • E&i technicus - monteur technische dienst

  E&I Technicus - Monteur Technische Dienst Is jouw passie als Monteur / Technician E&I het lokaliseren en oplossen van storingen en het verrichten van preventief onderhoud aan complexe installaties in het betreffende vakgebied (jouw specialisatie)? Bezit je daarnaast de bedrevenheid om defecten op te sporen, storingen op te lossen en complexe installaties in bedrijf te stellen? Je werkt in een klein team van elektro specialisten en onder leiding van het Hoofd E&I. Zoek jij een stabiele, goed lopende organisatie waar innovatie voorop staat? Een vast dienstverband? Een goed salaris met uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden conform cao zoals ADV dagen, ruime reiskostenvergoedingen en een goed pensioen? Lees dan zeker verder want dan zijn wij op zoek naar jou! Na een inwerkperiode bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit: Bijvoorbeeld het vervangen van E&I onderdelen in de huidige fabriekslijn, dit kan in het kader van preventief onderhoud zijn maar ook ad-hoc een stroring oplossen betekenen. Of het installeren, testen en inbedrijfstellen op de fabriek van nieuwe installaties, conform de hiervoor opgestelde richtlijnen. Voor werkzaamheden als Monteur E&I dien je een situatie vanuit verschillende perspectieven te kunnen benaderen, de problematiek te doorgronden en een passende oplossing te vinden. Verantwoordelijkheid, inzet en integriteit zijn dan ook competenties die wij in jou als Monteur / Technician E&I zoeken.

 • Service monteur elektronica

  Heb jij last van hoogtevrees? Nee? Mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou. Is dat dan alles wat belangrijk is? Nee natuurlijk niet. Het liefst heb je ook nog kennis van elektronica of industriële elektrotechniek. Wij zijn namelijk op zoek naar een Service Monteur Elektronica. Je gaat in deze functie aan de slag als service monteur in de specifieke markt van zendapparatuur, zowel digitaal als analoog. Met een team van gespecialiseerde service monteurs, adviseurs en engineers die werkzaam zijn in de hele Benelux, sta jij garant voor een waterdichte dienstverlening naar je klanten toe! Vanwege een forse uitbreiding van het klantenbestand zijn wij daarom op zoek naar een passende collega. Het betreft een functie met een vast dienstverband. Interesse? Lees dan zeker verder! Hoe ziet de werkweek van een Service Monteur Elektronica eruit? Je bent onder andere bezig met het: • Monteren van kabeldraagsystemen, laagspanningsverdeelkasten en het aanleggen van laagspanningsbekabeling; • Opbouwen, testen en inregelen van zenderapparatuur, filtersystemen en aansluiten van bekabeling in apparatuur-ruimtes; • Configureren, aansluiten en inbedrijfstellen van randapparatuur op locatie; • Uitvoeren van controles, testen en metingen op zendinstallaties; • Plaatsen, afwerken en onderhouden antennes in masten en/of rooftops; • Opbouwen en monteren van apparatuur in racks; • Onderhouden van zenderinstallaties in de Benelux.

 • Proces operator - dowlex

  Dow heeft een interessante vacature voor een Proces Operator m/v voor onze Dowlex fabriek in Terneuzen, Nederland. Het bedrijf: Dow is wereldwijd 1 van de marktleiders op het gebied van kunststoffen en chemicaliën. Dow is op zoek naar mensen die in een innovatieve omgeving passen. Je krijgt bij ons de ruimte om je eigen loopbaan vorm te geven en jezelf door middel van opleiding en training verder te ontwikkelen. Dow gelooft namelijk dat jij als geen ander weet hoe je talenten het beste tot zijn recht komen. We bieden je een uitdagende en afwisselende job met uitstekende arbeidsvoorwaarden. De uitdaging: Als rasechte techneut ben je bij Dow in je element. Je werkt met high-tech installaties waarin steeds de nieuwste technologische ontwikkelingen worden toegepast. Door een combinatie van binnen- en buitenwerkzaamheden leer je de fabriek tot in detail kennen. Je kunt daardoor verbanden tussen verschillende systemen leggen en bent eventuele problemen altijd één stap voor. Zo blijven onze producten van uitstekende kwaliteit. Je belangrijkste taken zijn het behalen van de productie- en kwaliteitsdoelstellingen. Veilig werken en aandacht voor het milieu staan daarbij uiteraard voorop. Jouw team: Als Operator maak je deel uit van een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Veel van de afwisselende werkzaamheden voer je samen met collega's uit. De sfeer is collegiaal en openheid staat voorop. Je kunt van elkaar op aan.

 • Procesoperator c

  Wij bemiddelen gemotiveerde vaklui, met hart voor techniek. Onze klanten weten dit en schakelen ons daarom graag in om de juiste professionals voor hen te zoeken. Voor één van die klanten zijn wij op zoek naar een Procesoperator met een afgeronde opleiding Vapro C. Bij de functie van procesoperator C horen de volgende werkzaamheden: Het bedienen van de productie-installaties in een chemische plant; Onderhoud plegen aan deze installaties; Controlerondes lopen en producten testen; Storingen lokaliseren en oplossen; Optreden bij calamiteiten als brandwacht; Bijhouden van de administratie ten behoeve van procesregistratie.