Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 211 vacatures in Terneuzen voor je gevonden

 • Improvement engineer

  The Dow Chemical company has a great and challenging opportunity for an Improvement Engineer (m/f) within the Light Hydrocarbons and Energy (LHC) department in Terneuzen, the Netherlands. If you are interested or would like to apply, please go to https://corporate.dow.com/en-us/careers/jobs/position?rid=1904037 . The purpose of the job is to provide plant level improvement project support, in gathering data, evaluating improvement opportunities (=TICA work process), and implementing improvement projects in GPM (global project methodology) and SPP (small project process) roles. Besides that you are responsible for implementation of plant level improvements aligned with the Global Technology Plan and providing Business value. Further responsibility is that identified asset utilization gaps are closed and Maximum Asset Capability (MAC) is increased. Key Job responsibilities: - Identifies and evaluates opportunities for improvement (TICA) - Fulfils Manufacturing Representative Role for Global project Methodology Projects - Implement Most Effective Technology (M.E.T.); takes care of safe start-up and operation procedures. Implements operating discipline and trains operation - Implements projects identified in Plant Specific Technology Plan - Subject Matter Expert for appointed area of expertise (plant, area, equipment, processes) - Management of Change (M.O.C.) owner for appointed areas - Applies advanced trouble shooting and assists operation when needed - You as an engineer will have right from the start, a clear opportunity to co-shape our success. - We need you for a wide spectrum of technology challenges. Going from improving existing plants, to process optimization by challenging boundaries and current practices on to an innovative design of new facilities.

 • Montagemedewerkers

  Het monteren van complete rollenbanen en transportbanden. Het verrichten van montage- en assemblagewerkzaamheden van onderdelen van onze machines in onze werkplaats. Het bekabelen van complete palletiseermachines. Het aansluiten van diverse motoren, sensors, e.d. Het aansluiten van besturingskasten. Eindmontage: Het afstellen en aftesten van de gemonteerde machine onderdelen en/of van complete palletiseermachines en het plaatsen en opleveren bij onze klanten wereldwijd. Je bent werkzaam in een team met een aantal collega's. De werkzaamheden vinden plaats in onze moderne, goed uitgeruste montagehal in Terneuzen en soms op locatie wereldwijd. Je wordt aangestuurd door de leidinggevende van je afdeling. Deze vacature biedt je een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden op basis van een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring en bij de functie behorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  2 dagen geleden MVH Detachering - Terneuzen
 • Engineer machinebouw

  De functie omvat het ontwerpen, uitwerken, berekenen en detailleren van onze installaties. Je verzorgt en controleert tekeningen, samenstellingstekeningen en stuklijsten voor de afdelingen: constructie, productie en toeleveranciers. Je maakt 2D en 3D tekeningen met Autocad en Solidworks en voert revisies uit op bestaande tekeningen. Tevens volg je lopende projecten voor een correcte montage en installatie van machines. MBO+ of HBO werk en denkniveau werktuigbouwkunde/engineering. Je beschikt over rekenkundig inzicht voor alle soorten constructie en technische berekeningen aangaande onze producten. Je hebt ontwerp ervaring binnen mechanische en machinebouw constructies. Ervaring met 2D en 3D tekenen met Autocad en Solidworks. Tevens beschik je over ruime technische kennis op het gebied van mechanica, elektra en aandrijvingen. Je bent werkzaam in een team met een aantal collega's . De werkzaamheden vinden plaats in onze moderne, goed uitgeruste vestiging Terneuzen. Je wordt aangestuurd door de leidinggevende van je afdeling.

  2 dagen geleden MVH Detachering - Terneuzen
 • Service monteur

  Het betreft een functie waarbij de nadruk ligt op het verhelpen van storingen en verrichten van service werkzaamheden aan onze SYMACH installaties bij onze klanten wereldwijd. Het verrichten van montage- en assemblagewerkzaamheden van onze machines in onze werkplaats en het plaatsen en opleveren bij de eindklanten. Je hebt een afgeronde opleiding MBO+/HBO werk-en denkniveau WTB/Electrotechniek, aangevuld met een opleiding storingstechnicus. Wij zoeken iemand die initiatief neemt, innovatief is en overzicht kan houden over het gehele proces. Je bent werkzaam in een team met een aantal collega's . De werkzaamheden vinden plaats in onze moderne, goed uitgeruste montagehal in Terneuzen.

  2 dagen geleden MVH Detachering - Terneuzen
 • Gevorderd controleassistent - terneuzen

  - Wil jij diverse cliënten in de echte economie bezoeken en hen écht leren kennen? - Een cruciale rol spelen in de controle van hun financiële verantwoording? - Werken voor cliënten in de regio Zeeuws-Vlaanderen? Lees dan snel verder! Als Gevorderd Controleassistent heb je een belangrijke rol in ons gedreven team. Je voert controles uit bij onze diverse groep cliënten die actief is in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Daarnaast ondersteun je beginnend assistenten bij hun werkzaamheden. De richtlijn van de beroepsgroep houd je bij al je taken scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, onafhankelijk en maatschappelijk betrokken. Samen met je collega's doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Je beoordeelt de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen bij cliënten en controleert de posten van de jaarrekening. Je maakt in overleg met de controleleider een gedegen risicoanalyse en plant de werkzaamheden in. Dankzij je kennis van softwarepakketten en applicaties lever je elke dag weer kwaliteit en efficiëntie op het hoogste niveau. Tot slot lever je een bijdrage aan de praktijkontwikkeling door goed naar onze cliënten te luisteren en oplossingen voor het optimaliseren van onze dienstverlening aan te dragen.

 • Junior belastingadviseur - terneuzen

  Wil jij ontwikkelen als fiscaal adviseur van dga's en mkb-ondernemingen in de echte economie in Zeeuws-Vlaanderen? Wil jij doorgroeien binnen een gedreven team met open cultuur? Dan is dit jouw kans om je carriëre een vliegende start te geven: solliciteer als Junior Belastingadviseur in Terneuzen. Wat onze belastingadviseurs zo waarderen in hun baan: "Ik geniet ervan om ondernemers uit de echte economie te helpen. Het optimale proberen te bereiken en kwaliteit te waarborgen. Multinationals zijn te veel een ver-van-mijn-bed-show. Het mkb is concreet, met korte lijnen. Daar hou ik van. En zolang ik plezier heb in mijn werk blijf ik ook initiatief nemen, en dat wordt bij DRV zeker beloond. Zo kon ik doorgroeien tot Belastingadviseur en kreeg ik een auto van de zaak" - Jesper Wiegmans - Belastingadviseur Jouw takenpakket als Junior Belastingadviseur in Zeeuws-Vlaanderen Jouw dagelijkse praktijk bestaat in een notendop uit het begeleiden van onze cliënten en hun belangen op fiscaal gebied. Onze mkb-cliënten, veelal uit Zeeuws Vlaanderen, vertrouwen erop dat jij hen zoveel mogelijk ontzorgt. Je assisteert bijvoorbeeld bij het opstellen van complexe aangiften en je schrijft bezwaarschriften. Verder ondersteun je bij het opstellen van fiscale adviezen. Je denkt en handelt niet alleen vanuit fiscaal oogpunt, maar ook vanuit de cliënt en zijn of haar bedrijf. Je werkt multidisciplinair, zodat je verbanden kunt leggen en passende oplossingen kunt aandragen. Je werkt veel in teamverband en bent in staat om de wensen van de cliënt te vertalen naar de dienstverlening van DRV. Je functioneert onder begeleiding van ervaren collega's. Naarmate je jezelf ontwikkelt, krijg je steeds meer zelfstandigheid. Het aandragen van een passende oplossing zie je als uitdaging. De gevarieerde en op termijn meer complexe opdrachten geven jou voldoening. Jouw ambitie is jezelf te blijven ontwikkelen, vakinhoudelijk én adviesvaardig. Jouw talent is onze kracht!

 • Pijpfitters m/v

  Voor de komende stop op DOW zoeken wij Pijpfitters. Periode: +/- 23-09-2019 t/m 08-11-2019. Wij zoeken medewerkers die deze stop volledig kunnen doorlopen. Als pijpfitter zal je o.a. leidingdelen en appendages samenstellen vanaf tekening. Monteren van leidingdelen en appendages aan de procesapparatuur en aan andere leidingen. Monteren van pijpondersteuningen. Voorbereiding van de leidingdelen voor het lassen en nabewerking van de lassen.

 • Hogedruk spuiters (hds-ers) m/v

  Het uitvoeren van diverse reinigingswerkzaamheden, zoals het lossteken/losslaan van harde verontreinigingen in ketels e.d., het verwijderen van vervuiling d.m.v. hogedrukspuiten. Machinaal opzuigen van diverse soorten vloeistoffen (verontreinigingen, sludges, olieresten of andere restanten al naar gelang de opdracht) m.b.v. een vacuumauto of mobiele vacuum-unit onder aanwijzingen van de machinist, het schoonmaken van (het inwendige van) ketels, tanks, vaten e.d Veelal in een petrochemische omgeving. De werkzaamheden worden soms in verschillende diensten uitgevoerd

 • Assistent accountant voor meerdere vestigingen in zeeland

  Woon en werk je in Zeeland en heb je enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie als Assistent-Accountant? Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Vindt jij elke dag je uitdaging om de grote variëteit aan MKB klanten te adviseren, op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel & organisatie en pensioen? Dan zoeken wij jou! Voor meerdere vestigingen in Zeeland van een Accountantskantoor in Terneuzen, Vlissingen en Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Assistent Accountant.

 • Chauffeur b-e

  Vanwege uitbreiding van ons wagenpark op onze vestiging in Terneuzen hebben we per direct plaats voor een Chauffeur B-E; Als chauffeur heb jij een belangrijke rol binnen het team van ons filiaal. Jij zorgt ervoor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats. Als je bij de klant bent adviseer je over het gebruik van de machine, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag weer voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn.

  5 dagen geleden Boels Rental Terneuzen - Terneuzen
 • Sales en marketing manager (m/v)

  Als Sales en Marketing Manager in de Kampeer & Caravan Industrie word jij verantwoordelijk voor de gehele marketing- en mediastrategie binnen onze organisatie. Je gaat dagelijks aftersales en het verkoopteam (nationaal en internationaal) aansturen, waarbij je deze ook ondersteunt. Wij hebben een uitstekende reputatie als het gaat om prijs, kwaliteit en service. Vanuit een binnendienstfunctie bepaal je mede het prijs- en servicebeleid en organiseer je beurzen en campagnes. Je draagt ideeën aan op diverse gebieden als product development, verkoop en marketing en beheert onze websites en social mediakanalen. Je gaat zelfstandig een bestaand klantenbestand onderhouden en uitbreiden. In deze functie doe je marktonderzoek in het veld en is het de bedoeling dat je op termijn ook nieuwe markten nationaal en internationaal aanboort.

  5 dagen geleden EmergoPlus B.V. - Terneuzen
 • Tankwagen chauffeur (521220087)

  Onze opdrachtgever is een zeer gerenommeerde transporteur die diverse mogelijkheden heeft op het gebied van transport en gevestigd is in Terneuzen, Vlissingen. Van oudsher is deze transporteur sterk in het vervoer voor de papierindustrie, chemie, bouw en de metaalindustrie. Dagelijks zijn er ruim 500 chauffeurs onderweg naar klanten in geheel Europa. Ze hebben een stukgoed en tank afdeling, daarnaast bieden zij dagritten en overnachtingen. Betrouwbaarheid en service staat bij hen hoog in het vaandel. Je start je route vanaf de standplaats in Terneuzen tussen 05:00 & 08:00 en de route is tussen 17:00 en 19:00 uur klaar. Soms zit er een twee daagse rit tussen dus je hebt geen bezwaar tegen overnachten. Je route gaat naar de Benelux, Frankrijk, Duitsland. Je laad voornamelijk ADR transporten maar meestal zijn de units voorgeladen. Afhankelijk van je bestemming is het 1 a 2 keer lossen per dag.

 • Koerier (521220224)

  Rijd jij graag door Europa en heb je uitgebreide kennis van het Europese wegennet? Dan zoeken we jou!Wij zijn voor een opdrachtgever in Terneuzen op zoek naar een internationaal chauffeur, op een busje. Jij bent bekend met de Europese wegen en kunt in hoofdlijnen zonder navigatie je bestemming bereiken.Deze transporteur is de specialist in tijdsgebonden losadressen, betrouwbaarheid staat bij hen hoog in het vaandel.Voor het dit werk op het busje(soms met aanhanger) is het op de heenweg tijdsgebonden voor het losadres, overnachtingen zijn regelmatig in een hotel/motel. Het kan dus voorkomen dat je een nachtje weg bent of je bent de zelfde avond weer thuis.Het werk is op oproepdienst dus het aantal uren is lastig aan te geven. De planning is soms een week van te voor al bekend maar het komt ook regelmatig voor dat je een half uur van te voren een oproep krijgt.Je vervoert 1 of 2 europallets die je soms ook zelf moet lossen, uiteraard weet jij als specialist hoe je de lading vast moet zetten met spanbanden.

 • (leerling) bootman

  Vanwege constante groei van onze werkzaamheden en organisatie zijn wij op zoek naar: (Leerling) Bootmannen m/v Als (Leerling) Bootman heb je een zeer gevarieerde taak: je bent verantwoordelijk voor het meren en ontmeren van zeeschepen. Daarnaast breng je stores aan boord van zeeschepen, ben je verantwoordelijk voor het personenvervoer, verricht je werkzaamheden aan dek van onze vletten, verzorg je waterleveringen en kun je ingezet worden als bemanningslid op (zee)schepen. Een multifunctionele functie waarbij je bekend bent met het reilen en zeilen in en rondom de haven van Terneuzen. De werkzaamheden vinden plaats in een 2-ploegensysteem. Dit betekent dat je dagelijks na je dienst naar huis kunt gaan. Je werkt 7 dagen waarna je 7 dagen vrij hebt.

 • Servicemonteur e/i

  Voor een bedrijf in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Servicemonteur E/I. Het betreft een fulltime vaste baan! Je verhelpt en analyseert storingen aan uiteenlopende technische installaties en systemen. Daarnaast verricht je de daarbij voorkomende controlerende onderhoudswerkzaamheden. Over deze functie: - Je stelt een diagnose in geval van storingen en verhelpt deze vervolgens. - Installaties controleer je preventief. - Je signaleert afwijkingen tijdens de uitvoering en je bedenkt hier oplossingen voor.

  6 dagen geleden Zebra Flex B.V. - Terneuzen