Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 209 vacatures in Terneuzen voor je gevonden

 • (junior) logistiek medewerker voor innovatieve machinebouwer in de regio terneuzen

  Zo'n 100 medewerkers dragen iedere werkdag mee aan het internationale succes van deze organisatie. Dat wil jij toch ook? In deze functie als Junior Logistiek Medewerker ben jij dé belangrijke schakel in het volledige productieproces met als hoofdtaak ervoor zorgen dat de monteurs de juiste onderdelen op het juiste moment in het productieproces krijgen. Ook heb je het inzicht om te zien dat bepaalde onderdelen niet meer nodig zijn en onderneem je actie door onderdelen direct naar de juiste locatie in het magazijn te brengen. Als Junior Logistiek Medewerker help je daarnaast graag je klanten en collega's aan de magazijnbalie die op zoek zijn naar dát specifieke onderdeel. Al deze factoren zorgen ervoor dat jij met plezier naar je werk gaat! Verder ziet je dag er als volgt uit: o Je voert orderpick - werkzaamheden uit; o Je zorgt ervoor dat het magazijn er verzorgd en overzichtelijk uit ziet; o Orders maak je verzendklaar; o Bijhouden van administratie; o Op een veilige en efficiënte manier de heftruck bemannen en besturen.

 • Accountmanager bouw voor specialist in regio terneuzen

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je commercie en netwerken kan combineren? Lees dan snel verder en wellicht is dit de nieuwe job die je zoekt! Waarom je moet solliciteren op de vacature Accountmanager Bouw? Onze opdrachtgever is de specialist in bouwmaterialen, de functie is erg veelzijdig en je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Dit zijn nou juist de factoren waarnaar jij op zoek bent. Als Accountmanager met een bouwkundige achtergrond zorg jij er voor dat de organisatie naar een hoger level wordt getild. Je bent van vele markten thuis, denk hierbij aan de voorbereiding/afhandeling van contracten, sluiten van orders, ontwikkelen van plannen en analyseren van de markt en klantgegevens. Omgaan met verschillende belangen en schakelen op verschillende niveaus, daarin ben jij een kei! Verder bestaat de functie o.a. uit: o Uitbreiden en onderhouden van het commerciële netwerk bij aannemers, bouwmaterialenhandelaren en woningcorporaties; o Het bezoeken van bouwplaatsen; o Afsluiten van orders en jaarcontracten bij handelaren, inkooporganisaties en aannemers; o Opstellen van verkoop, omzet, acquisitie en margeplannen; o Rapporteren over klant en beursbezoeken; o Analyseren van ontwikkelingen op de mark.

 • Werkvoorbereider civiele techniek voor toonaangevend bedrijfsbureau in terneuzen

  Jij maakt projecten tot een daverend succes, doordat je deze in de puntjes voorbereidt en coördineert. Als werkvoorbereider heb jij de technische expertise die nodig is om een strakke werkplanning en begroting op te stellen voor verschillende projecten in de regio. Je draagt zorg voor de calculaties en begrotingen, het opstellen van offertes en daarnaast de werkvoorbereiding van aangenomen projecten op het gebied van sloop- en infrawerkzaamheden, zoals het opstellen van V&G-plannen. Je beoordeelt de technische uitvoering en de haalbaarheid van offerte-aanvragen en ook het bewaken van budgetten, inkopen van materialen en de gehele projectvoortgang behoort tot te dagelijkse werkzaamheden. Tevens is een bijdrage aan de KAM-uitvoering en vastlegging een onderdeel van je werk. Onze opdrachtgever is één van de grootste aannemingsbedrijven van Zeeland.

 • Medewerker commerciele binnendienst bij specialist in terneuzen

  Commercie, klantadvies en werken in teamverband! Door deze factoren ga jij elke dag met plezier naar je werk. Jij wil carrière maken in de commercie en je bent dé persoon die klanten weet te overtuigen van de producten die zij willen afnemen. Als Medewerker Commerciële Binnendienst werk je nauw samen met de regiomanager en weet jij je klanten op de juiste manier te bedienen. Klanten kunnen altijd terecht met product specifieke vragen, bij jou is de klant koning! Verder bestaat je dag uit: o Je klanten bedienen met productinformatie ,adviseren omtrent technische aspecten, verwerking instructies en leveringsmogelijkheden; o Je brengt offertes uit en volgt deze vervolgens op; o Behandelen en voorbereiden van de verkooporders; o Ondersteuning bieden aan de regiomanager op zowel commercieel als administratief gebied. De opdrachtgever is een van de grootste specialisten in bouwmaterialen van Zeeland!

 • Auditor voor een groot concern in de regio zeeland

  Audits en onderzoeken uitvoeren voor een grote organisatie en wet - en regelgeving dat kan jij erg goed! Voor alle bedrijven van het concern ben jij degene die deze werkzaamheden in goede banen kan leiden. Als auditor ben je bezig met wet - en regelgeving zoals de privacywetgeving, en het andere moment ben je bezig met bedrijfsprocessen in kaart te brengen en maak je analyses hoe deze processen beter kunnen verlopen. Daarnaast ben jij een persoon die zich graag in zaken vastbijt en kritisch kan doorvragen, en je ziet het echt als een uitdaging om data te analyseren. Conclusies weet jij om te zetten in concrete aanbevelingen, en deze aanbevelingen weet jij samen met de directies en controllers om te zetten in acties. Binnen alle lagen van de organisatie kun je je gemakkelijk aanpassen en ben je een echte sparringpartner, daarnaast fungeer je als aanspreekpunt op het gebied van risicobeheersing. Hoe een dag als auditor er verder eruit ziet: o Audits uitvoeren op het gebied van wet- en regelgeving; o Bestaan en werking van de administratieve organisatie en interne controle; o Naleving en optimalisering van accounting manual; o Continuïteit en risico's met betrekking tot de ICT omgeving; o Audits om bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te maken; Onze opdrachtgever is een groot concern in de Zeeland

 • Technisch inkoper in de regio terneuzen

  Het gehele proces van A tot Z met betrekking tot inkoop, dat kan jij erg goed! Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van alle afdelingen van de organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verkoopbeleid zodat er op een effectieve wijze in kaart gebracht wordt hoe het gehele inkoopproces verloopt. Als technisch inkoper is het erg belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden met de leveranciers over prijzen en levertijden, dit doe je graag en hier heb je ervaring mee. Als technisch inkoper val je onder de afdeling productie, in de toekomst is het de bedoeling dat er een centraal inkoopbeleid opgezet wordt waarbij jij mede verantwoordelijk bent voor het opzetten van een op zichzelf staande afdeling. Een dag als technisch inkoper: o In overleg met de afdeling engineering of productie vaststellen welke componenten er ingekocht moeten worden; o Op basis van prijs, kwaliteit en levertijd, de juiste leveranciers selecteren; o Onderhandelen met de verkopers van de leverancier en het leveringsproces begeleiden; o Bestelling van verschillende onderdelen; o Inkooporders verwerken; o Je bent op de hoogte van wat er besteld is en wat er nog besteld moet worden; o Opstellen van een beleid om inkoop te centraliseren d.m.v. verschillende tools. Onze opdrachtgever is een grote technische leverancier in de regio Terneuzen.

 • Kwaliteitsmedewerker

  Wil jij werken voor een geheel nieuw bedrijf in Terneuzen genaamd Calcit? Calcit is een chemisch bedrijf en is op zoek naar een geweldig nieuw team. Samen met je collega's werk je in het hart van de fabriek! Calcit is gespecialiseerd in de productie van calciumcarbonaat pigmenten, vulstoffen en granulaten van de hoogste kwaliteit. Op de Europese markt is Calcit de op één na grootste leverancier van slurries voor de productie van papier en een belangrijke producent van natuurlijke droge en gecoate pigmenten voor de verf- en kunststofindustrie. Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsmedewerker die communicatief sterk is, zelfstandig kan werken en precies is in zijn/haar werk. Het grootste deel van je werkzaamheden bestaan uit het nemen van steekproeven, het uitvoeren van kwaliteitscontroles op eind- en halfproducten en het analyseren en verwerken van deze gegevens.

 • Technisch consultant bij toeleverancier in terneuzen

  Met jouw kennis en ervaring kun je hier veel waarde toevoegen. Jij bent het aanspreekpunt en dé specialist in jouw vakgebied. Je vertaalt de vraag van de klant naar de producten die zij nodig hebben, informeert en adviseert hen hierover. Dit doe je per telefonisch of mail contact. Daarnaast stel je offertes op, bespreek je deze met de klant en adviseert hen over de aanschaf en keuze van de producten. Binnen de sales afdeling werk je nauw samen met de accountmanagers en je andere collega's op de afdeling. Naast een inhoudelijke technische en adviserende rol, beheer je met jouw collega's van de buitendienst een werkgebied. Je ondersteunt de accountmanagers ook bij het uitbreiden van dit werkgebied door het binnenhalen van nieuwe relaties. Onze opdrachtgever is een van de grootste leveranciers in weg- en waterbouwmaterialen, zand, grind en cement van Zeeland.

 • Marketing en communicatiemedewerker voor specialist in de regio zeeland

  Analyseren van marktsegmenten, omzet - en afzetcijfers, klantgedrag en hieraan de juist conclusies aan verbinden, dit zijn werkzaamheden die je erg graag doet! Geïnteresseerd? Lees dan snel verder! Als marketing en communicatie medewerker ben je op analytisch gebied erg sterk en ben je in staat om zelfstandig een marketinginformatiesysteem oftewel maIS op te zetten, te onderhouden en uiteindelijk uit te breiden.Daarnaast ondersteun en adviseer je het management team met de onderbouwde analyses en lever je rapportages aan over de verschillende klantgroepen. Hoe een dag als marketing en communicatie medewerker er verder uit ziet: o Je voert marktonderzoek uit; o Marketingplanningen schrijven ten behoeve van bedrijfsstrategie en productintroducties; o Ondersteunen en initiëren van marketing - en verkoopacties; o Orderkosten analyseren per klant en productgroep en klantrendement; Dit doe je natuurlijk niet allemaal zelfstandig maar samen met de afdeling verkoop die jou voorziet van de juiste product en projectinformatie. Onze opdrachtgever is een groot concern in de Zeeland.

 • Administratief/logistiek medewerker bij een specialist in de regio zeeland

  Als een echte spin in het web ben jij verantwoordelijk voor de verkoop en de transportplanning van de gehele organisatie. Je krijgt te maken met diverse communicatiekanalen en je verzorgt de orderintake met de bijbehorende administratie. Samen met een team van drie medewerkers en de verschillende afdelingen ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden. Hoe een dag als medewerker administratie eruit ziet: o Overzichtelijk te werk gaan en veelal communiceren met de afdeling verkoop en transportplanning; o Het verzorgen van de orderintake; o Het verzorgen van de administratieve verwerking van de Nederlandse en Belgische markt; o Nauw samenwerken met chauffeurs en zakelijke relaties, dit is voornamelijk met zakelijke relaties. Onze opdrachtgever is een groot concern in de Zeeland

 • Technisch commercieel medewerker

  Blink jij uit in commerciële skills en heb je daarnaast techniek in je bagage zitten? lees dan snel verder want wie weet hebben wij de perfecte job voor jou! Voor een multi-disciplinaire opdrachtgever zoeken wij namelijk iemand die proactief in een groot netwerk zit en het leuk vindt om daar verder in te duiken. Je benadert prospects en bent verantwoordelijk voor de portefeuille aan bestaande klanten. In overleg met de afdeling calculatie zorg je voor de juiste aanbieding aan de klant en je volgt die op. Je bent daarna de vraagbaak voor jouw eindklant. Onze opdrachtgever is een bedrijf waar ze persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan. Ook voor vitaliteit, gezondheid en een gezonde balans tussen werk en privé is veel aandacht. Daarnaast zit het met het arbeidsvoorwaardenpakket wel goed: - Salarisrange afhankelijk van opleiding en ervaring: € 3.000,- en € 4.700,-; - 27 vakantiedagen en 13 ATV; - Collectieve zorgverzekering; - Pensioenvoorziening via PME; - Premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering; - Korting op de sportschool; - Budget voor duurzame inzetbaarheid; - Auto, laptop en smartphone. Hoeveel redenen om te solliciteren wil je hebben? Onze ideale kandidaat beschikt over een HBO werk- en denkniveau en combineert dat bij voorkeur met werktuigbouwkundige kennis en ervaring. Je spreekt de taal van de techniek en je kunt de vertaalslag maken naar commerciële gesprekken. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en eigenaarschap zijn eigenschappen die jij in jezelf herkent. Je standplaats is Terneuzen, maar uiteraard is jouw speelveld 'buiten'. Op zelfstandige basis bezoek je jouw relaties en prospects. Wat nu? Reageer snel door je CV te mailen aan Eric Riemens, vestigingsmanager van Werk en Vakmanschap Terneuzen. Hij beoordeelt je CV en de geschiktheid en nodigt je uit voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Ben je nog altijd geïnteresseerd, dan wordt je CV doorgestuurd en volgt er eventueel een sollicitatiegesprek. Ben jij dé kandidaat, dan krijg je een contract van 9 maanden via Werk en Vakmanschap, waarna je bij positieve beoordeling wordt overgenomen door onze opdrachtgever. Wil je eerst informatie over deze functie: bel dan met Eric op 0115 - 649 521 of 06 - 512 66 496. Een Whatsappje op dit mobiele nummer of email op e.riemens@werkenvakmanschap.nl kan natuurlijk ook!

  5 dagen geleden Werk en Vakmanschap - Terneuzen
 • Servicemanager

  Voor onze afdeling werkplaats zijn we op zoek naar een servicemanager. Als Servicemanager ben je verantwoordelijk voor onze afdeling werkplaats. Een constant hoge kwaliteit van dienstverlening is hierbij een vereiste met als doel een hoge klanttevredenheid. Werkzaamheden: Naast het aansturen van de afdeling, in nauwe samenwerking met de chef-monteur, zorg je voor het administratieve en operationele proces vanaf offerte, opdracht, inkoop, planning, werkorder tot en met de facturatie. Ook zorg je voor een goed klantencontact.

  5 dagen geleden Kees Mechielsen BV - Terneuzen
 • Commercieel technisch adviseur

  Wat doe je als commercieel technisch adviseur? In deze functie ben je dé vraagbaak voor industrieel equipment van mobiele kraan tot gereedschapskist. Samen met jouw collega’s uit de binnen- en buitendienst ben je er elke dag voor verantwoordelijk om de klant optimaal van dienst te zijn en te ontzorgen. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer en het onderhouden van het contact met de klant. Je adviseert de klant op het gebied van technische vraagstukken. Als onderdeel van deze functie ben je verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van jouw netwerk. Je houdt je bezig met acquisitie en bezoekt (potentiële) klanten en projectlocaties. Bovendien houd jij je bezig met het voorbereiden, opstellen en beheer van verkoopoffertes en –orders. Dagelijks werk je nauw samen met collega’s van diverse afdelingen binnen Arentis om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hoe ziet jouw werkplek eruit? Als commercieel technisch adviseur ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je bent onderdeel van ons commercieel team dat bestaat uit ca. 12 collega’s. Jouw standplaats is Terneuzen, maar in deze functie ben je vaak op de baan om (potentiële) klanten in de Benelux te bezoeken.

  5 dagen geleden Syndus Group B.V. - Terneuzen
 • Commercieel medewerker binnendienst

  Wat doe je als commercieel medewerker binnendienst? Als commercieel medewerker binnendienst ben je een belangrijke schakel voor klanten en jouw collega’s van diverse afdelingen. Je bent zowel intern als extern het telefonische aanspreekpunt voor commerciële en technische vragen over industrieel equipment zoals mobiele kranen, hoogwerkers, aggregaten, compressoren en industriële gereedschappen. Samen met jouw collega’s uit de binnen- en buitendienst ben je er elke dag voor verantwoordelijk om de klant optimaal van dienst te zijn en te ontzorgen. Je beantwoordt vragen, geeft gespecialiseerd advies en behandelt aanvragen en orders (prijzen doorgeven, offertes opstellen en invoeren e.d.) van bestaande en potentiële klanten. Dagelijks houd jij je bezig met het uitwerken van verhuur- en verkoopoffertes, het telefonisch onderhouden van contact met de klant en het bieden van ondersteuning aan jouw collega’s van de buitendienst. Hoe ziet jouw werkplek eruit? Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je standplaats is Terneuzen. Als commercieel medewerker binnendienst ben je onderdeel van ons commercieel team dat bestaat uit ca. 12 collega’s. Als een spin in het web heb je dagelijks contact met onze klanten en tal van collega’s van de Buitendienst, de Planning en de Technische Dienst.

  5 dagen geleden Syndus Group B.V. - Terneuzen
 • Chauffeur dieplader

  Wat doe je als chauffeur dieplader? Als Chauffeur dieplader ben je verantwoordelijk voor het vervoer van industriële machines met een dieplader. Je vervoert een divers scala aan machines zoals hoogwerkers, schaarliften, verreikers, compressoren en aggregaten naar specifieke werklocaties of van en naar onze klanten in de (proces)industrie. Tevens ben je verantwoordelijk voor de staat en werking van jouw voertuig. Op locatie ondersteun je de klant of collega waar nodig bij de ingebruikname van de machine of het materieel. Waar nodig verricht je diverse hand- en spandiensten om de afdeling zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hoe ziet jouw werkplek eruit? Als Chauffeur dieplader ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis, onderdeel van de Syndus Group. Je uitvalsbasis is Terneuzen, maar je bent voornamelijk onderweg naar klanten in Zuidwest Nederland en regio’s Antwerpen en Gent. Als Chauffeur dieplader werk je in zeer grote mate zelfstandig, waarbij je in dagelijks contact staat met onze planners. Je verplaatst je van A naar B en op locatie zorg jij voor een tevreden klant.

  5 dagen geleden Syndus Group B.V. - Terneuzen