Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 125 vacatures in Middelburg voor je gevonden

 • Met spoed gevraag personeel voor de vrijdag, zaterdag, zondag en maandag

  RIVO schoonmaak en dienstverlening is met spoed op zoek naar personeel voor diverse projecten. Het gaat om de vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Je kan van student tot 65 + reageren op deze vacature. Mocht u belangstelling hebben, stuurt u dan een mail met c.v. naar rivo@zeelandnet.nl

 • Met spoed gevraag personeel voor de vrijdag, zaterdag, zondag en maandag

  RIVO schoonmaak en dienstverlening is met spoed op zoek naar personeel voor diverse projecten. Het gaat om de vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Je kan van student tot 65 + reageren op deze vacature. Mocht u belangstelling hebben, stuurt u dan een mail met c.v. naar rivo@zeelandnet.nl

 • Met spoed gevraag personeel voor de maandag t/m zaterdag

  RIVO schoonmaak en dienstverlening is met spoed op zoek naar personeel voor diverse projecten. Het gaat om de maandag t/m zaterdag. Je kan van student tot 65 + reageren op deze vacature. Mocht u belangstelling hebben, stuurt u dan een mail met c.v. naar rivo@zeelandnet.nl

 • Met spoed gevraag personeel voor de maandag t/m zaterdag

  RIVO schoonmaak en dienstverlening is met spoed op zoek naar personeel voor diverse projecten. Het gaat om de maandag t/m zaterdag. Je kan van student tot 65 + reageren op deze vacature. Mocht u belangstelling hebben, stuurt u dan een mail met c.v. naar rivo@zeelandnet.nl

 • Zelfstandig werkende kok (vrouw/man)

  In de keuken van onze Brasserie Eiggenwijzz (www.eiggenwijzz.nl) zoeken wij een enthousiaste en een flexibel ingestelde kok, die ook affiniteit heeft met onze doelgroep. Wij zijn een lunchrestaurant (9-17 uur) maar gedurende de zomermaanden zijn wij ook 3 avonden per week geopend op do-vr-za tot 21 uur.

  6 dagen geleden Brasserie Eiggenwijzz - Middelburg
 • Project engineer apparatenbouw regio zuid-holland

  In de regio Zuid-Holland zijn wij voor een middelgrote opdrachtgever uit de procesindustrie op zoek naar een PROJECT ENGINEER APPARATENBOUW.

  6 dagen geleden ISI - Middelburg
 • Bezorger m/v

  Voor onze broodjeszaak in Middelburg zijn wij op zoek naar een bezorger in de avonduren vanaf 17 uur. Wat betreft de duur van de diensten zoveel mogelijk in onderling overleg. Het is erg handig als je een scooter- of auto rijbewijs hebt maar geen noodzaak. Voor het bezorgen hebben we ook elektrische fietsen tot onze beschikking.

  een week geleden Cleopatra1 - Middelburg
 • Inspecteur elektrotechnische installaties nen 3140 / nen 1010 / nta 8220 / scios scope 10

  Kom jij ook werken bij een nieuw op te zetten activiteit binnen onze groep? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die helpt ons inspectiebedrijf op te zetten en verder uit te bouwen! Wat ga je doen? Als Inspecteur bij Inspeq, onderdeel van de Prior Group, bouw je mee aan de groei van onze nieuw op te zetten inspectieafdeling! Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van elektrotechnische inspecties aan gebouw gebonden installaties.

 • Pedagogisch medewerker bso+ middelburg

  Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. In verband met het vertrek van een collega zijn wij voor de BSO+ Kano in Middelburg (in de wijk Dauwendaele) op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker, met ervaring in de BSO en het bieden van behandeling. Als pedagogisch medewerker bij de BSO+ heb je een afwisselende baan. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de buitenschoolse behandeling en het stimuleren en bevorderen van de ontwikkeling van zowel het individuele kind als in groepsverband. De leeftijd van de kinderen is tussen 4 en 13 jaar. Belangrijk is dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Als pedagogisch medewerker bied je structuur, veiligheid en creëer je een klimaat waarin de kinderen optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit het mede opstellen en uitvoeren van hulpverleningsplannen in samenwerking met ouders. Daarbij is samenwerken met scholen en derde partijen een belangrijk onderdeel van je werk. De BSO+ is een samenwerking tussen Juvent en KOW. We zoeken iemand die gemiddeld 24 uur en op maandag, dinsdag en donderdag beschikbaar is.

  een week geleden Kinderopvang Walcheren - Middelburg
 • Inspecteur e installaties

  Voor de functie van inspecteur zoeken wij een vakvolwassen, verantwoordelijke, maar ook representatieve techneut die technische en brandveiligheid inspecties wil gaan uitvoeren bij kleine (maak) bedrijven, horeca en tbv de zonnepaneel installaties. Deze periodieke inspecties worden vaak vanuit de verzekeringsbranche opgelegd om mede de bedrijfszekerheid en de (brand)veiligheid te waarborgen middels een fysieke controle en uiteindelijk een geldige certificering. De betreffende inspecties hebben betrekking op scope 10 en 12.

  een week geleden Maintec Rotterdam - Middelburg
 • Modeconsulent(e) / verkoopmedewerker

  Word jij onze nieuwe collega? Je hebt affiniteit met mode en bent verkoopgericht. Je bent representatief en hebt oog voor onze klanten. Herkenbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Gerry Weber is een internationaal damesmodemerk met de labels Gerry Weber, Taifun en Samoon. Gerry Weber staat voor een uitstekende kwaliteit, service en klantgerichtheid. Onze organisatie heeft inmiddels meer dan 40 House of Gerry Weber filialen en 70 shop in shops. Voor ons filiaal in Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega voor de functie van Modeconsulent(e) (parttime ca. 15 uur per week). Functieomschrijving In de functie van Modeconsulent(e) adviseer je klanten over onze merken en collecties en ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de omzet en bevoorrading in jouw filiaal.

  een week geleden Gerry Weber Retail B.V. - Middelburg
 • Warehouse medewerker

  Voor de versterking van ons jonge team zoeken wij een enthousiaste collega (m/v) voor in ons magazijn. Heb je een Gap year dan ben je ook van harte welkom. We zijn een online groothandel in sieraadonderdelen en sieraden in het midden segment. Ons bedrijf is absolute marktleider in de Benelux en Duitsland, bestaat inmiddels meer dan 14 jaar en we werken vanuit een mooie locatie in Middelburg. Samen met meer dan 40 collega’s werken we dagelijks superhard om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. We hebben nu acht websites en blijven uitbreiden. Je werkzaamheden betreffen de afhandeling van orders (“orders picken”), het inpakken van orders, binnenkomende zendingen verwerken in ons magazijn en diverse andere werkzaamheden die ervoor zorgen dat onze klanten hun bestelde producten tijdig en in een goede staat geleverd krijgen.

  een week geleden Betaalbarekralen - Middelburg
 • Monteur irrigatiesystemen

  Monteur Irrigatiesystemen / Installatiemonteur W : Altijd al mee willen werken aan diverse interessante irrigatieprojecten? Heb je al een paar jaar ervaring als installatiemonteur maar ben je toe aan een nieuwe stap? Weet jij alles van pijpfitten, leidingsystemen of loodgieterswerk en ben je er aan toe om weer eens wat nieuws te leren? Aarzel dan niet en lees snel verder want dán zijn wij op zoek naar jou! De oorsprong ons bedrijf ligt op het gebied van de watertechniek. Alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van irrigatie worden op de voet gevolgd. We leveren en installeren bevloeiings- en beregeningssystemen voor fruitteeltbedrijven, kassen, golfbanen, tennisbanen, openbaar groen, sportparken en particuliere tuinen. Als Monteur Irrigatiesystemen ben je verantwoordelijk voor het aansluiten en installeren van verschillende disciplines in de installatietechniek. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van waterleidingen en verschillende sproeisystemen in bovengenoemde branches. Daarnaast houd jij je bezig met het opsporen van problemen en bijvoorbeeld lekkages in onder andere waterleidingen, aan pompen en aan verwante irrigatiesystemen.

 • Afwashulp

  Wegens aanhoudende drukte zijn wij per direct op zoek naar een afwashulp voor 2 avonden in de week.

  een week geleden restaurant basalt - Middelburg
 • Medewerk(st)er bediening

  Wegens aanhoudende drukte zoeken wij een gezellige collega voor in de bediening. Voor 1 of meerdere dagen kun je direct aan de slag!

  een week geleden restaurant basalt - Middelburg