Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 108 vacatures in Middelburg voor je gevonden

 • Technisch inkoper

  In deze functie ben je de schakel tussen de interne klanten van de fabrieken en de verantwoordelijke manager. Je voert de lokale inkoopactiviteiten uit. Deze ondersteunende activiteiten zullen van toegevoegde waarde moeten zijn voor de productie-installaties om zodoende de kwaliteit van de producten te verbeteren en de kosten&levertijd van de producten te verminderen. Na een gedegen inwerkperiode ben je onder andere verantwoordelijk voor: - De uitvoering van de lokale aanbestedingen, met inbegrip van de naleving van de conforme richtlijnen; - Tactische inkoop van eisen (interne) klant; - Communiceren en onderhandelen met leveranciers; - Werken in overeenstemming met raamovereenkomsten van de organisatie; - Beheer van de dagelijkse interactie met leveranciers; - Dienen als eerste aanspreekpunt m.b.t. inkoop voor de diverse plants; - Afhandelen van klachten m.b.t. aangeschafte producten/diensten; - Klanten ondersteunen bij het gebruik van de IT-inkoop systemen.

 • Pedagogisch medewerker voor kinderdagverblijf en bso

  Bij Kinderopvang Walcheren werken enthousiaste, gemotiveerde collega’s. Voor de momenten dat onze vaste medewerkers vakantie hebben of vrij zijn, zoeken wij collega’s die willen invallen. Dit kan op diverse locaties zijn, dus op het kinderdagverblijf, de peutergroep of voorschoolse opvang (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO). Daarom zoeken wij iemand die gek is op het werken met kinderen in alle leeftijdsgroepen. Luiers verschonen, voeding geven, knutselen of een potje voetballen, het maakt jou niet uit. Wat in ieder geval belangrijk is, is dat jij initiatief neemt en je een groep snel eigen maakt. Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor onze flexibele schil. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 6 weken tot en met 12 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 7.00 uur ‘s morgens en 19.30 uur ‘s avonds afhankelijk van de locatie en opvangvorm. De grootte van de groepen en de leeftijden van de kinderen wisselen per opvangvorm.

  een week geleden Kinderopvang Walcheren - Middelburg
 • Nachtportier (oproep)

  Voor een opdrachtgever in de omgeving Middelburg zijn wij per direct op zoek naar nachtportiers. In de functie van nachtportier is het belangrijk dat je een echt nachtmens bent, je werkt namelijk van 23:00 tot 07:00 in de vroege ochtend. De werkzaamheden zijn veelzijdig, van schoonmaakwerkzaamheden, voorraad aanvullen, licht receptiewerk en gasten voorzien van informatie.

  een week geleden PromopolitanNL - Middelburg
 • Leerkracht groep 8

  Per januari gezocht: een leerkracht voor groep 8 vanaf januari! Nieuwsgierig? Lees snel verder! Voor een Christelijke basisschool in Zeeland ben ik vanaf januari op zoek naar een leerkracht voor een kleine groep 8 ten behoeve van een zwangerschapsvervanging. Je werkdagen zijn van maandag t/m donderdag. Je zult de klas begeleiden tot aan de meivakantie! Typerend aan de school waar je komt te werken is hun open cultuur. Overleggen, samenwerken en een gezellige sfeer zijn speerpunten van deze school. Samen met elkaar bieden ze een uitdagende en stimulerende leeromgeving voor de leerlingen. Naast aandacht voor elkaar, hebben ze ook veel aandacht voor de natuur. De natuur wordt dan nadrukkelijk opgenomen in het lesprogramma. Als leerkracht in groep 8 heb jij een grote verantwoordelijkheid. Jij bereidt de leerlingen voor op de grote stap naar het voortgezet onderwijs! Deze voorbereiding houdt in dat je de leerlingen afwisseling biedt tussen zelfstandig werken en klassikaal les krijgen. Je biedt hierin een grote verscheidenheid in vakken, van rekenen tot taal en van geschiedenis tot aardrijkskunde. Als leerkracht ben je dan ook een manusje van alles. Maandag® zal jou als leerkracht in deze periode begeleiden. Dit houdt in dat wij mee op sollicitatiegesprek gaan, we evaluaties inplannen en met jou kijken naar je wensen en behoeften als leerkracht voor een eventuele vervolgopdracht. Daarnaast mag je ons altijd bellen als je je verhaal kwijt wilt. Zie jij het zitten om deze vervanging op te pakken? Lijkt het je daarnaast leuk om eens te kijken naar de mogelijkheden in de toekomst? Solliciteer dan hieronder op deze vacature, hopelijk spreken we elkaar snel!

  een week geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Leerkracht cluster 3

  Zie jij het zitten om een tijdelijke vervanging op te pakken in een autisme structuurgroep op een leuke school in Zeeland? Lees dan nu verder! Voor een cluster 3 school in Zeeland ben ik vanaf februari op zoek naar een leerkracht met affiniteit voor cluster 3 klassen. De klas waarin jij les gaat geven is een autisme structuurgroep met 11 leerlingen van 6 tot en met 10 jaar. In de klas is de hele week een onderwijsassistent aanwezig, waardoor de leerkracht goed ondersteund wordt in de klas. Voor de autisme structuurgroepen is structuur het kernwoord van de week. De leerkracht maakt iedere dag een dagschema, waar duidelijk op vermeld staat welke activiteit er wanneer plaats gaat vinden. Na iedere activiteit wordt dit dagschema opnieuw geraadpleegd. De leerkracht zal in deze groep dan ook consequent en gestructureerd aan de slag moeten gaan. Iedere leerling leert op zijn of haar eigen niveau. Hierin wordt gekeken naar het niveau per ontwikkelingsgebied. Het kan dan ook zijn dat rekenen op een ander niveau wordt gegeven dan bijvoorbeeld taal. Samen met elkaar werken de leerkracht en de leerling aan de capaciteiten om zelf aan de slag te kunnen. Klinkt deze opdracht jou als muziek in de oren? Ben je de gestructureerde leerkracht die ik zoek? Solliciteer dan direct op deze functie!

  een week geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Machine bankwerker

  Werk jij graag met machines? Heb jij veel ervaring als verspaner? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als allround machine bankwerker houd jij je bezig met de werkvoorbereiding en programmering van conventionele en CNC gestuurde verspaningsmachines. Bij deze functie horen de volgende werkzaamheden: - Het programmeren van CNC werktuigmachines - Verspaningswerkzaamheden - Draaien, frezen, kotteren, slijpen en lassen

 • Medewerker marketing en communicatie

  Heb jij een passie voor (online) marketing, ben je creatief ingesteld en is “taal jouw ding”? Dan hebben wij een uitdagende en veelzijdige functie voor jou! Voor onze hotels in Dordrecht, Goes en Middelburg zijn wij op zoek naar een nieuwe Marketing & Communicatie collega. Join the VALK family! Van der Valk Hotel Dordrecht, Goes en Middelburg zijn onderdeel van Valk Exclusief. Naast onze vele hotelkamers beschikken we over grote à la carte restaurants, diverse hotelbars en verschillende multifunctionele zalen die zowel voor vergaderingen, feestjes en partijen gebruikt kunnen worden. Wij zijn een bedrijf dat continu in ontwikkeling is, momenteel zijn we in Middelburg flink aan het uitbreiden. Er komen 41 hotelkamers, een wellness, zwembad, tennis banen, fitness faciliteiten en een 2e hotelbar bij.  Als creatieve Medewerker Marketing en Communicatie bieden wij jou dé ideale uitdaging om zelfstandig te werken aan de meest uiteenlopende projecten. JIJ vertelt de verhalen van onze hotels. Je volgt trends en ontwikkelingen en speelt aan de hand daarvan in bij het maken van een marketingplan en bijbehorende strategieën. Je creëert content voor onze websites, sociale media, nieuwsbrieven en interne communicatiemiddelen. Wij zoeken jou, omdat jij... • alles weet van sociale media en je bent zelf actief op diverse kanalen; • talentvol bent in het schrijven van pakkende teksten; • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift; • out of the box en creatief durft te denken; • kennis hebt van Google Analytics, Adwords, SEO en SEA; • een grote passie hebt voor fotografie; • beschikt over aantoonbare skills met Adobe-programma’s, met name Photoshop en Indesign; • beschikt over een afgeronde HBO opleiding in een Marketing en/of communicatie richting; • beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid; • woonachtig bent tussen Middelburg en Dordrecht en je beschikt over een rijbewijs B; Je komt niet in een gespreid bedje, maar wordt van harte uitgenodigd om de afdeling verder helpen te ontwikkelen. Je pendelt tussen Middelburg en Dordrecht, een rijbewijs-B is daarom erg handig! Wat krijg je daar voor terug? • Leuk creatief werk met veel vrijheid in een wisselende werkomgeving • Maar liefst 25 vakantiedagen per jaar!!  (o.b.v. een fulltime dienstverband van 38 uur) • Elke vier weken salaris • Een baan voor 32-38 uur per week • Goedkoop overnachten bij alle Valk Exclusief Hotels voor slechts € 65 per nacht inclusief ontbijt. • Vele leuke extra’s zoals: korting op je sportabonnement (oplopend tot 50% bij Basic Fit), 2x per jaar een personeelsuitje en 1x per jaar een personeelsfeest • Elke dag lekkere koffie, vers fruit en een lunch die jezelf kunt samenstellen.

 • Creatieve pedagogisch medewerker bso kameleon

  Je bent dol op kinderen en weet precies wat ze willen. Je schudt verrassende activiteiten zo uit je mouw en je weet precies hoe je deze moet organiseren. Je geniet van de vrolijke gezichten van de kinderen als je samen met hen speelt en ze nieuwe dingen laat ontdekken. Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor de BSO. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 14.00 uur en 19.30 uur afhankelijk van de locatie. Tijdens de schoolvakantieweken zijn de BSO’s hele dagen geopend.

  een week geleden Kinderopvang Walcheren - Middelburg
 • Opperman *per direct!*

  Wij zoeken per direct een opperman stratenmaker! Als opperman help jij de stratenmaker bij zijn werkzaamheden. Je zorgt dat hij altijd verder kan door hem bijvoorbeeld op tijd van klinkers en tegels te voorzien. Ook help je bij het zetten van banden, bedding maken en het leggen van straatwerk.

  een week geleden MEY Personeelsdiensten - Middelburg
 • magazijnbeheerder

  Van Zweeden is een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in het verkopen van Onderdelen. wij zijn op zoek naar een zelfstandig en enthousiaste magazijnbeheerder om ons team te versterken. De meest voorkomende taken zijn het te woord staan van klanten in persoon, telefonisch en per e-mail. Onze klanten spreken Nederlands, Engels en Duits. Het vloeiend spreken en schrijven van Nederlands en Engels is een vereiste, Duitse basiskennis is een pre. Werkzaamheden als het inpakken en boeken van zendingen voor over hele wereld en het opmaken van concept facturen vallen ook onder uw verantwoordelijkheid. Overige werkzaamheden zijn het schoonhouden van de receptie en het plaatsen van advertenties op eBay en meerdere sites. Het is belangrijk u ervaring heeft met magazijnbeheer, goede foto’s kunt maken en niet bang bent om vieze handen te krijgen. Ervaring met eBay is belangrijk. De persoon die wij zoeken moet zelfstandig kunnen werken en zelf controlerend zijn.

  een week geleden Van- Zweeden - Middelburg
 • Salesmanager machinebouw

  Als Salesmanager Machinebouw ben je verantwoordelijk voor de verkoop en verhuur van hydraulische heihamers, funderingsmachines en randapparatuur aan (potentiële) klanten in de civiele markt. Voor (potentiële) klanten in de civiele markt ben je vooral de deskundige en praktisch adviseur. Na een inwerkperiode wordt je een geografisch gebied en/of internationale accounts, waaronder Europese, toegewezen. Een proactieve marktbenadering is noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Dit geef je vorm in het bezoeken van internationale klanten en prospects. Daarnaast werk je op planmatige wijze om vooraf gestelde individuele- en afdelingsdoelen te realiseren. Als Salesmanager Machinebouw heb je onder andere de volgende verantwoordelijkheden en taken: • internationale klanten proactief benaderen en bezoeken; • internationale klanten adviseren over te gebruiken heimaterieel en werkwijzen (vaak maatwerkoplossingen); • het maken van aanbiedingen en prijsberekeningen voor heimaterieel zoals funderingsmachines en heihamers; • het opstellen, beoordelen en afsluiten van verhuur- en verkoopcontracten van heimaterieel; • aanspreekpunt voor agenten en dealers van het bedrijf; • deelnemen aan internationale vakbeurzen en organiseren van roadshows en klant presentaties.

 • Cnc programmeur - splinternieuw machinepark

  In deze uitdagende functie als CNC programmeur werk je met een machinepark van hoog niveau. Wij werken met machines voor 3, 4 en 5-assig CNC verspanen. De keuze in het gebruik hiervoor hangt af van de complexiteit van de opdracht. Wij zijn op zoek naar een gedreven CNC Programmeur die al enige ervaring heeft met het programmeren en optimaliseren van CNC freesmachines, maar die zich ook nog verder wil ontwikkelen binnen ons mooie bedrijf. Iemand die zich uitgedaagd voelt om te streven naar de optimale bezetting van onze machines. Wij staan voor kwaliteit, maar hebben jou daarbij nodig! Ben jij een kei in het programmeren van CNC machines en het optimaliseren van de productiemethodiek? Ben je daarnaast creatief in het vinden van de juiste technische oplossingen? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou! Als CNC Programmeur bestaat jouw werkweek uit de volgende werkzaamheden: • Zelfstandig programmeren van machines m.b.v. CAD/CAM software; • Simuleren van diverse programma’s en dit volledig overdragen aan de operators; • Bepalen van de bewerkingsstrategie per product en het optimaliseren van bestaande productiemethodieken; • Technische sturing en begeleiding geven de operators; • Meewerken aan de implementatie en uitbreiding van het machinepark; • Up-to-date blijven van ontwikkeling in de techniek en dan met name op het gebied van CAD/CAM software; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden en kwaliteitscontroles.

 • Lead design engineer

  Wij zijn op zoek naar een ervaren leidinggevende die een team van Mechanical Design Engineers gaat aansturen en coachen. Onze huidige leidinggevende gaat onze organisatie op termijn verlaten om van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten. Daarom zijn wij nu al op zoek naar een vervanger, om een ruime overdracht van werkzaamheden te kunnen bewerkstelligen. Ben jij op zoek naar een organisatie waarin continue verbetering voorop staat? Een vast dienstverband, een goed salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden? Lees dan zeker verder, want dan zijn wij op zoek naar jou! De functie van Lead Design Engineer bestaat uit de volgende werkzaamheden: • Het aansturen van een team dat engineering oplossingen biedt aan onze klanten. Je controleert en beoordeelt de ontwerpen van de mechanische hulpconstructies; • Toezicht houden of de door jouw team ontworpen hulpconstructies tijdig en juist worden gemaakt; • Het coachen en aansturen van een groep (minder ervaren) medewerkers op het gebied van technische kennis en persoonlijke ontwikkeling; • Adviseren aan de opdrachtgever over o.a. materialen en methodieken, indien nodig op locatie; • Interne en externe contacten zeer goed onderhouden voor het verkrijgen van belangrijke, relevante informatie; • Deelnemen aan projectteams en aan meetings bij de klant.

 • Supervisor wtb - metaalbewerking

  Ben jij een bruggenbouwer die projecten op een werkplaats in goede banen kan begeleiden? Heb jij daarnaast ervaring met leidinggeven en kennis van verspaning? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou! In deze uitdagende functie als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de uitgevoerde werkzaamheden in het vernieuwde machinepark. Je voelt je iedere dag weer uitgedaagd om te streven naar de maximale en optimale bezetting van personeel en machines. Wij staan voor kwaliteit en hebben jou daarbij nodig! Als Supervisor bestaat jouw werkweek uit de volgende werkzaamheden: • Je begeleidt werkzaamheden en projecten op de werkplaats en het machinepark; • Je hebt een goed overzicht over de planning en productieorders; • Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product en het productieproces; • Je bepaalt samen met de programmeurs welke productiemethodiek het beste kan worden ingezet en welke bestaande productiemethodiek kan worden geoptimaliseerd; • Je werkt mee aan de implementatie van het machinepark; • Je voert regelmatig evaluatiegesprekken.

 • Onderzoeker-docent asset management

  Aandachtsgebied: Techniek Als onderzoeker-docent in het lectoraat Asset Management verbind je op unieke wijze de laatste ontwikkelingen in assetmanagement met de opleidingen in het domein Techniek. Nieuwsgierigheid, gedrevenheid, voorkeur voor techniek, betrokkenheid bij het vakgebied én bij studenten zijn belangrijke eigenschappen. Is het doen van praktijkgericht onderzoek in assetmanagement iets voor jou? Solliciteer dan op de vacature van onderzoeker-docent Asset Management bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg. Jouw werk als onderzoeker-docent Asset Management In het lectoraat Asset Management wordt onderzoek gedaan in een breed scala van projecten voor uiteenlopende organisaties. Het lectoraat richt zich binnen de thema’s Water en Energie op onderzoek voor strategisch assetmanagement, beheer en onderhoud en smart en datadriven assetmanagement. En voor jou als onderzoeker-docent staat het in teamverband uitvoeren van praktijkgericht onderzoek centraal. Maar je gaat verder dan alleen het uitvoeren van de onderzoeksprojecten en naast publicatie van de resultaten zorg je er ook voor om de nieuwe kennis over te brengen aan de studenten. Jouw kennis en kunde zet je met bevlogenheid in bij het uitvoeren van de projecten en bij opleiden van studenten tot ondernemende, innovatieve en gedreven professionals in een duurzame wereld. Dat doe je door: • Zelfstandig praktijkgericht onderzoek te doen; • Bij te dragen aan (de ontwikkeling van) het onderwijs in multidisciplinaire cursussen/studieprojecten; • Bij te dragen aan publicaties over de resultaten van het onderzoek; • Het begeleiden van studenten.