Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 123 vacatures in Middelburg voor je gevonden

 • vaste topper voor in ons magazijn

  We zoeken een nieuwe gemotiveerde, enthousiaste en gezellige collega voor de afhandeling van orders, het inpakken van orders (“orders pikken”), binnenkomende zendingen verwerken en diverse andere werkzaamheden. Je werkt in deze afwisselende functie nauw samen met je directe collega’s (12) en bent een echte teamplayer. Het bedrijf: We zijn een sterk groeiende groothandel in kralen en sieraadonderdelen in het midden segment. Ons bedrijf is marktleider in de Benelux, bestaat inmiddels 12 jaar en we werken vanuit een mooie nieuwe locatie in Middelburg.

  6 dagen geleden Betaalbarekralen - Middelburg
 • Chauffeur

  Wil jij Zeeland ontdekken terwijl je aan het werk bent? En vind je het heerlijk om achter het stuur te zitten? Dan is dit de ideale baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur die graag als oproepkracht aan de slag wilt als Chauffeur. Als Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het besturen van de bus, het uitlenen, innemen en opruimen van teruggebrachte materialen en diverse voorkomende administratieve werkzaamheden. Jouw werkzaamheden: • besturen van de bus (truck-oplegger); • technisch onderhoud en schoonmaken van de bus; • geautomatiseerd innemen van boeken en andere materialen; • sorteren en terugplaatsen van informatiedragers; • assisteren van klanten; • diverse administratieve werkzaamheden Je bent iemand met een flexibele, hands-on mentaliteit. Je neemt verantwoordelijkheid en je werkt zelfstandig. Je bent een teamspeler met een gastvrije en enthousiaste uitstraling en -instelling. Je bent representatief en accuraat met oog voor detail en je bent klantgericht. Gezien de complexiteit aan technische voorzieningen op de bus is het van belang dat je aantoonbaar technisch inzicht hebt. Het aantal werkuren per week is variabel.

 • Schoonmaakmedewerker (m/v) bij de leeuwenburch in middelburg

  We zoeken een enthousiaste parttime bij de Leeuwenburch in Middelburg na 17.00 uur voor 1 uur en 30 minuten per dag van maandag t/m vrijdag.

 • Paneelbouwer / bedradingsmonteur

  Q-Aviation is de fabrikant van Helideck en Airport verlichtingen. Wij fabriceren, ontwerpen en assembleren alle verlichtingen inhouse voor klanten over de hele wereld en zijn op zoek naar een enthousiaste paneelbouwer! Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een baan waar jij zowel zelfstandig als in een team aan de slag kan? Als paneelbouwer werk je op een afdeling van circa 20 medewerkers in de werkplaats. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het opbouwen, bedraden en afmonteren van de schakelkasten voor het schakelen van alle soort verlichting dat aanwezig is op een helideck, helihaven of vliegveld. Kijk op onze website om een idee te krijgen: https://www.qaviation.nl/

  een week geleden Q-Aviation - Middelburg
 • Technisch medewerker

  Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een baan waar jij zowel zelfstandig als in een team aan de slag kan? Vind jij het heerlijk om mechanische werkzaamheden uit te oefenen en heb jij oog voor detail, voldoende geduld en werk je nauwkeurig? Samen met ruim 20 leuke collega’s ben je verantwoordelijk voor het assembleren van onze producten, Hierbij moet je denken aan het in elkaar zetten van alle soort verlichting dat aanwezig is op een helideck, helihaven of vliegveld. Als Technisch medewerker heb je de belangrijke taak! Behalve het assembleren is optimalisatie net zo belangrijk. Zo verwachten wij dat jij naar gelang jouw evenaring ook een positieve bijdrage kan leveren in het aandragen van ideeën om de productiesnelheid te verhogen, door design aanpassingen en componentkeuzes en alternatieven te benoemen.

  een week geleden Q-Aviation - Middelburg
 • Monteurs in opleiding

  Wil jij je kansen op de arbeidsmarkt verbeteren en vind je techniek leuk, maar ontbreekt het jou nog aan de juiste kennis? Dan hebben wij misschien wel een prachtige kans voor jou! Voor het schooljaar 2019/2020 zijn wij opzoek naar meerdere gemotiveerde leerlingen installatietechniek, die via een BBL leer/werktraject het technische vak willen leren. De technologie ontwikkelt zich snel en processen worden in een sneltreinvaart geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Voor bedrijven in Zeeland is het moeilijk om goed opgeleide monteurs te vinden. Jij gaat aan de slag bij een van deze bedrijven en daarnaast ga je één vaste dag in de week naar school. Hoe werkt het? Begin oktober start je met een tweejarige opleiding via Technicom in Terneuzen. Je gaat dus één dag in de week naar school en werkt vier dagen mee in het bedrijf. Het bedrijf waarin je komt te werken wordt bepaald door onder andere jouw wensen en die van het bedrijf. Het is belangrijk dat er een klik is, het is namelijk de bedoeling dat je hier na je opleiding blijft werken.

 • Monteur scheepreparaties

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een allround monteur scheepsreparaties! De opdrachtgever voor deze vacature staat voor flexibiliteit en vakkundigheid. Herken jij jezelf in deze kernwaarden en heb jij interesse in (maritieme) techniek? Dan zijn we op zoek naar jou! In deze functie ben je verantwoordelijk voor reconstructiewerkzaamheden, leidingwerk, hydrauliek, pompen, kortom alles omtrent scheepsreparaties. Jij zorgt samen met je collega’s voor uitstekend vakmanschap en een tevreden klant. Je werkzaamheden zullen plaatsvinden in de werkplaats, maar je zult ook regelmatig aan boord van een schip werken.

  een week geleden Woestwerk - Middelburg
 • Opperman stratenmaker

  Draag jij graag je steentje bij? Wij zijn voor Covebo op zoek naar een opperman stratenmaker. Als opperman ben je de rechterhand van de stratenmaker en ondersteun je de stratenmaker. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden die verband houden met bestratingswerkzaamheden, zoals het grondwerk en het aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden. De opperman sorteert handmatig het materiaal voor de stratenmaker en voert dit aan, denk hierbij aan zand kruien en stenen. Ook veegt de opperman de voegen vol zand, en trilt of stampt de bestrating vast. Andere taken zijn het opbreken van de bestrating, egaliseren, op maat hakken van stenen en tegels en het stellen van banden en kolken en andere voorbereidende werkzaamheden voor de stratenmakers.

  een week geleden Covebo Goes - Middelburg
 • Docent/onderzoeker technische bedrijfskunde

  Docent onderzoeker word je niet, dat bén je. Jouw wil om te innoveren, liefde voor techniek en betrokkenheid bij studenten kunnen we je namelijk niet aanleren. Dat zit in je. En of je nou wel of geen ervaring in het onderwijs hebt, die bevlogenheid vinden wij het allerbelangrijkst. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van docent Technische Bedrijfskunde bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen en Middelburg. Jouw werk als docent onderzoeker Technische Bedrijfskunde Jij weet als geen ander dat docent onderzoeker zijn verder gaat dan alleen kennis overbrengen. Studenten kunnen namelijk altijd van jou op aan en de rol van coach is jou op het lijf geschreven. Die skills gebruik je ook als je studenten begeleidt in onderzoeksprojecten zoals op het terrein van smart en data driven asset management. Met jouw kennis en kunde én met bevlogenheid zet je in bij het opleiden van studenten van onze voltijdse en/of deeltijdse opleiding naar ondernemende, innovatieve en gedreven professionals in een duurzame wereld. Dat doe je door: • onderwijs te verzorgen in multidisciplinaire cursussen/studieprojecten • het begeleiden van studenten • bij te dragen aan of zelfstandig praktijkgericht onderzoek te doen • actief te participeren in het ontwikkelen van interdisciplinaire onderwijsprojecten in samenwerking met het werkveld. Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, masterclasses, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun studenten kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we al jarenlang in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

 • Huishoudelijke hulp bij de cliënten thuis

  Voor de zorg thuis op Walcheren zijn wij op zoek naar Huishoudelijke hulpen. Houd jij van poetsen? En kan jij opruimen als de beste? Vind je het prettig om te zorgen? Houd je van persoonlijk contact en draag jij graag een steentje bij aan het zelfstandig wonen van onze cliënten? Woon je in de gemeente Middelburg, Vlissingen of Veere? Dan willen we jou heel graag ontmoeten. Met name voor de gemeente Veere zijn we op dit moment dringend op zoek naar Huishoudelijke hulpen. Als Huishoudelijk Hulp stap je in het leven van onze cliënt en laat je een schoon en opgeruimd huis achter. Het gaat hierbij om cliënten die nog zelfstandig wonen, maar voor wie het huishouden teveel is of moeilijk wordt. Let wel: het gaat hierbij niet alleen om ouderen. Ons doel is om onze cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen en jij speelt hierbij een heel belangrijke rol. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt op het gebied van huishoudelijke zorg en je voert huishoudelijke werkzaamheden uit. Je bent in staat een professionele vertrouwensrelatie met de cliënt op te bouwen en deze te onderhouden. Er wordt met name in de ochtenduren (tussen 9 en 12 uur) gewerkt, maar ook werken in de middagen (tussen 1 en 4 uur) is mogelijk. De functie biedt volop mogelijkheden om werk, privé en studie-/schooltijden te combineren. Het werk geeft veel ruimte om op jouw werkdag de werkzaamheden samen met de cliënt af te stemmen. Let wel: er wordt alleen op weekdagen gewerkt en niet in het weekend.

  een week geleden Zorgstroom - Middelburg
 • Coördinerend verpleegkundige

  Ben jij een verpleegkundige met interesse in de ouderenzorg? Heb jij het doel om optimale zorg te kunnen bieden aan cliënten en verdiep jij je graag in kwaliteitsontwikkelingen? Dan is deze functie iets voor jou! Voor verschillende zorgorganisaties in Zeeland zijn wij op zoek naar een coördinerend verpleegkundige. Als coördinerend verpleegkundige verbeter je samen met de medewerkers het kwaliteitsbewustzijn. Je bent iemand die direct de handen uit de mouwen weet te steken en meedenkt in het neerzetten van kwalitatief goede zorg. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg in het algemeen en implementeert en bewaakt de kwaliteitsrichtlijnen en procedures. Deskundigheidsbevordering en coachen van medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van je functie. Desgewenst volg je onze geaccrediteerde opleiding tot kwaliteitsverpleegkundige. Hoe ziet deze functie er uit? • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg. Je bent altijd op zoek naar het verbeteren van kwaliteit en je formuleert ontwikkeldoelen op team en individueel niveau • Coachen en begeleiden van medewerkers in het behalen van de ontwikkeldoelen is een groot onderdeel van je takenpakket • Naast deze taken sta je gedeeltelijk in de directe zorg. Zo krijg je een goed beeld van de huidige kwaliteit van zorg en de mogelijkheid om met “de handen op de rug” de medewerkers te coachen

  een week geleden GrowWork Healthcare - Middelburg
 • Schoonmaker m/v

  Jij bent een vroege vogel die er blij van wordt de ruimtes van Vriendschap blinkend schoon te poetsen, de leveranciers te voorzien van koffie of fris, de vuilnis weg te brengen, planten water te geven, het terras klaar te maken voor bedrijf en al die andere klussen waardoor Vriendschap iedere dag opnieuw weer fris en jong oogt. Twee dagen per week maak je schoon met z'n tweeën waardoor extra klussen gedaan kunnen worden, de andere dagen alleen.

 • Verkoper/werkvoorbereider j-twee koken en baden

  Wij zijn de badkamer- en keukenspecialist van Zeeland. Inmiddels zijn we 25 jaar actief in de keuken- en sanitair markt en zijn we gegroeid naar een volwaardige aanbieder van keukens en badkamers van hoge kwaliteit. Vanaf het begin hanteren we succesvol het concept: alle werkzaamheden worden door onze eigen mensen uitgevoerd. Om die reden zijn we goed op elkaar ingespeeld en werken we als 1 team binnen een traject, van a tot z. Wij zoeken een verkoopmedewerker / werkvoorbereider voor onze showroom in Middelburg! Je takenpakket is heel breed en bestaat o.a. uit klanten te woord staan, de telefoon opnemen en offertes maken. Ben jij gastvrij, creatief, gestructureerd en enthousiast? En vind je het leuk om te komen werken in onze recent vernieuwde showroom met een rijke variatie aan keukens en badkamers?

  een week geleden J-Twee Koken en Baden - Middelburg
 • Onderhouds monteur

  Onderhoud aan bruggen en sluizen en werk in de maritieme sector

  een week geleden anke61@zeelandnet.nl - Middelburg
 • Manager

  Wil jij de uitdaging aan gaan om eindverantwoordelijkheid te nemen voor een restaurant en ben jij die manager die gasttevredenheid belangrijk vindt? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als restaurantmanager geef je dagelijks leiding aan een team van ongeveer 30 medewerkers. Je zorgt voor het maximaliseren van de gasttevredenheid en de winstgevendheid van het restaurant. Jij bent diegene die het beleid weet te vertalen naar een praktische uitvoering. Ook maak je jaarplannen en houd je je bezig met het signaleren van verbeterpunten om zo het bedrijf verder te professionaliseren. Daarnaast houdt je de concurrent goed in de gaten zodat je hierop kan inspelen. Waar zorg jij voor als manager? Je zorgt dat de gastbeleving centraal staat Je zorgt dat de werkzaamheden volgens procedure wordt uitgevoerd Je zorgt voor een schoon, netjes en onderhouden restaurant Je zorgt voor een goede kwaliteit van het product Je zorgt dat de gasten snel en vriendelijk worden geholpen