Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 107 vacatures in Middelburg voor je gevonden

 • Project engineer werktuigbouwkunde

  Ben jij fulltime beschikbaar, analytisch, resultaatgericht, besluitvaardig en praktisch ingesteld? En heb je daarnaast flinke affiniteit met chemie, werktuigbouwkundige installaties en projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze veelzijdige functie als Project Engineer WTB ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, engineeren en (laten) uitvoeren van projecten in de fabriek. Dit zijn vooral renovatie en modificatie projecten en af en toe nieuwbouw. Na een gedegen inwerkperiode bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit: • Begeleiden/coördineren van de projecten van A tot Z; • Werkvoorbereiding, planning, realisatie en projectmanagement; • Onderhouden van contacten met uitvoerende contractors en engineering bureaus; • Aansturen en toezicht houden van de mechanische monteurs; • Nauwe samenwerking met de afdeling inkoop en productie.

 • Technisch tekenaar - constructeur wtb

  Wij zoeken ter versterking van ons team een ambitieuze en allround Engineer WTB / Machinebouw. Als Engineer / Tekenaar - Constructeur ga je aan de slag met het 2D of 3D technisch tekenen en bematen van productieorders. Het gaat om de detaillering van machines en onderdelen hiervan aan de hand van 3D overzichtstekeningen. Als Engineer ontvang je de opdrachten van het hoofd engineering. De werkzaamheden van de Engineer worden grotendeels uitgevoerd volgens de voorschriften en richtlijnen die gegeven zijn door het hoofd engineering. Daarnaast behoren de volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid: - je tekent en construeert machine onderdelen; - je maakt sterkteberekeningen voor deze onderdelen; - je maakt detailtekeningen voor productiedoeleinden, inclusief stuklijsten; - je stelt constructiedossiers en handleidingen op; - je controleert maatvoering in de praktijk bij voorkomende problemen.

 • Commercieel medewerker binnendienst

  Voor onze opdrachtgever in Middelburg zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst voor een fulltime baan. De functie: Je hebt een uitdagende functie waarin je actief bent in het verkoopproces. Je werkt op basis van aanvragen en opdrachten van de klant en je hebt hierin de commerciële leiding. Je stelt zelfstandig offertes op en ondersteunt de sales collega’s op administratief en technisch gebied. De klant staat voor jou centraal bij het maken van offertes en het verwerken van de orders.

  5 dagen geleden Zebra Flex B.V. - Middelburg
 • Medewerker tractor ombouw

  Voor onze klant in Middelburg zijn we op zoek naar een Medewerker Tractor Ombouw voor een fulltime baan. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en inbouwen van de bediening van de machines aan moderne tractoren. Verder ben je in staat om wijzigingen aan moderne tractoren aan te brengen, zowel elektronisch als hydraulisch. Je controleert je eigen werkzaamheden en voldoet aan optimale kwaliteit en (interne) klanttevredenheid.

  5 dagen geleden Zebra Flex B.V. - Middelburg
 • Constructiewerker framebouw

  Voor onze klant in Middelburg zijn we op zoek naar een Constructiewerker Framebouw voor een fulltime baan. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, samenstellen en lassen van het aanbouwframe aan moderne tractoren. Verder ben je in staat om wijzigingen aan moderne tractoren aan te brengen. Ook bedien je lasapparatuur. Je controleert je eigen werkzaamheden en voldoet aan optimale kwaliteit en (interne) klanttevredenheid.

  5 dagen geleden Zebra Flex B.V. - Middelburg
 • Constructiewerker-lasser

  Voor onze klant in Middelburg zijn we op zoek naar een Constructiewerker - Lasser voor een fulltime baan. Je bent in staat zelfstandig of volgens tekening samen te stellen en lassen van werkstukken in alle standen.

  5 dagen geleden Zebra Flex B.V. - Middelburg
 • Service monteur

  Voor onze klant in Middelburg zijn we op zoek naar een Servicemonteur voor een fulltime baan. De standplaats is Middelburg. In de functie van service monteur voer je onderhoud en reparaties uit aan onze machines. Dit doe je zowel vanuit de werkplaats als op locatie bij de klant. Je verhelpt storingen en bent in staat om zelfstandig machines aan te bouwen/ samen te stellen met of zonder gebruik te maken van tekeningen, schetsen, foto’s etc. Je stelt machines in gebruik wat inhoudt het proefdraaien en testen van de machine. Verder instrueer je klanten omtrent gebruiksmogelijkheden.

  5 dagen geleden Zebra Flex B.V. - Middelburg
 • Tekenaar/modelleur (tekla structures)

  Heb jij ervaring met de 3D bim software tekla structures? Dan hebben wij een uitdaging voor jou! In verband met een pensionering zijn wij voor ons team in Middelburg op zoek naar een fulltime Tekenaar / Modelleur (Tekla structures). Jouw werkdag Met behulp van Tekla maak jij zelfstandig staalconstructie-, werkplaats- en detailtekeningen van bouwkundige en civieltechnische constructies. Je bevordert de implementatie en uitbouw van het gebruik van Tekla binnen ons team. Verder zorg je gedurende de werkdag voor een goede communicatie met directie, projectverantwoordelijke (meestal een constructeur) of opdrachtgever over de planning, uitvoering, details en prioriteiten van een project. Tussendoor houd je ook nog de ontwikkelingen in je vakgebied bij en stuur je eventueel andere tekenaars aan. Jouw kwaliteiten Je kunt volledig zelfstandig werken en bent accuraat door zelfcontrole; Je bent een kei in de communicatie met collega’s uit het team en klanten; Je krijgt energie van nieuwe projecten en uitdagingen.

  5 dagen geleden Feyter Group - Middelburg
 • Verspaner

  Vanaf een tekening weet jij als geen ander hoe je materialen bewerkt en zelfstandig werkstukken produceert! Jouw werkdag Aan de hand van tekeningen, schetsen of een mondeling overleg met een collega ga je aan de slag om verschillende soorten staal te bewerken. Dit doe je met behulp van een conventionele en CNC gestuurde draaibanken. Je bent nauwkeurig want je mag zelfstandig draaiwerkstukken produceren en de methode hiervoor bepalen. Jouw kwaliteiten Je kunt (op termijn) zelfstandig werken; Je bent oplossingsgericht ingesteld; Je krijgt energie van nieuwe projecten en uitdagingen.

  5 dagen geleden Feyter Group - Middelburg
 • Maintenance engineer wtb

  In deze veelzijdige functie als Maintenance Engineer Werktuigbouw ben je onder andere verantwoordelijk voor het plannen, voorbereiden en toezicht houden op preventieve onderhoudsactiviteiten. Daarnaast maak je diverse actieplannen om de betrouwbaarheid van apparatuur te vergroten, kosten te optimaliseren en veiligheid te verhogen. Ben jij op zoek naar een dynamische functie binnen een toonaangevende organisatie waarin veiligheid en continue verbetering voorop staan? Een vast dienstverband, een goed salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden? Lees dan zeker verder, want dan zijn wij op zoek naar jou! De functie van Maintenance Engineer Werktuigbouw bestaat uit de volgende werkzaamheden: - Voert periodieke technische controles uit om te verzekeren dat de installaties voldoen aan interne en externe standaarden; - Plant, communiceert en houdt toezicht op inspectie programma’s (mechanisch en E & I); - Communiceert met het Hoofd Onderhoud, het Hoofd Productie en de Senior Project Engineers over planning en uitvoering van preventief onderhoud; - Stelt voor en voert procedures en maatregelingen uit (voorspellend onderhoud) om de betrouwbaarheid te verbeteren; - Beheren van tekeningen en maken van technische specificaties (o.a. warmtewisselaars, leidingsystemen, compressoren en transportsystemen). - Meelopen in de oncall-dienst van onderhoud is onderdeel van de functie.

 • Werkvoorbereider / support engineer

  Ben jij graag de spin in ons onderhoudsweb? Als Werkvoorbereider / Support Engineer WTB ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van werkzaamheden voor onderhoud, reparatie, aanpassing en/of nieuwbouw. Na een inwerkperiode bestaan jouw werkzaamheden uit: - Verwerken en voorbereiden van opdrachten van de productieafdelingen in SAP; - Oplossen van technische problemen samen met diverse afdelingen; - Tijdelijk vervangen van de onderhoudscoördinator; - Tools gebruiken zoals werkpakketten om efficiënt je werkzaamheden uit te voeren; - Je vertaalt de klantvraag naar uitvoerbare werkinstructies en werkt gelijktijdig aan de voorbereiding van diverse onderhoudsopdrachten; - Je bent nauw betrokken bij het gehele werkproces vanaf de aanvraag tot administratieve afwerking na einde werk; - Pro actief om het werkproces te verbeteren, met name gericht op veiligheid en efficiency.

 • Medewerkers bediening

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s voor in de bediening!

  5 dagen geleden restaurant basalt - Middelburg
 • Fulltime floormanager/chipschef

  De Chipshop is op zoek naar een gedreven floormanager. Als floormanager geef je leiding aan een jong en enthousiast team. Jij stuurt het team aan en zorgt dat de dag op rolletjes verloopt. Heb je ervaring als floormanager of gaf je eerder leiding aan een team met horeca tijgers? En word je enthousiast van deze vacature? Lees dan snel verder! Je gaat aan de slag met: - Openen en sluiten van de chipshop - Checken van de voorraad. Is er iets op of hebben we iets nodig? Je mag zelf de bestellingen doen! - Verkopen van onze heerlijke producten. Proeven is soms ook nodig ;) - Controleren van de kas - Schoonhouden van de Chipshop

  een week geleden Chipshop - Middelburg
 • Vakantie/weekend chipstopper

  We hebben een plekje vrij binnen ons gezellige team van de Chipshop! Verse friet en heerlijk gebakken vis. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan is deze vacature perfect voor jou. Je gaat aan de slag bij de Chipshop op de markt in Middelburg. Je dag bestaat uit: - Bereiden en verkopen van friet en versgebakken vis. Nadat je in je pauze even hebt geproefd natuurlijk ;) - Het netjes en schoonhouden van de Chipshop

  een week geleden Chipshop - Middelburg
 • Jurist

  Wij zoeken per september 2020 een juridisch adviseur voor een mooie overheidsinstelling in Middelburg! Het gaat om een tijdelijke opdracht voor 28 uur in de week ter vervanging van zwangerschapsverlof. Als juridisch adviseur/jurist hou jij je bezig met het aanbestedingsrecht. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met het opstellen en beoordelen van overeenkomsten. Ook vragen wij ervaring met het aansprakelijkheidsrecht en kennis van publiek-privaatrecht is gewenst.

  een week geleden Randstad Midden Zeeland - Middelburg